Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Fighting to survive - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Fighting to survive - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Fighting to survive

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

Fighting to survive - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19Mar 25 Feb 2014, 22:08

Sasuke are sentimente, God!! Începe să îmi placă și mai mult de el, personalitatea îi este mai complexă și mă surprinde plăcut. Naivitatea lui Naruto mi se pare chiar originală și mă bucur că au o legătură atât de strânsă, mai ales că și Sasuke o recunoaște. Dar tot e un băiat rău, îi place să o facă pe Sakura să sufere și continuă să se joace cu mintea ei. Merita să se schimbe roata, sper să nu o găsească prea curând, iar când o va face, să primească un pumn caracteristic ei, right in the face! Aștept nerăbdătoare alte momente SS, poate își va găsi și Naruto o iubită, ceva.
Spor la scris și continuă să mă anunți!
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19Mar 25 Feb 2014, 23:24

Sukkit, mai spune odata  prima propozitie. A fost si este un capitol superb care m-a luminat destul de mult in legatura cu ideea ficului. Si, mai mult, l-ai adus atat de repede(capitolul). Nu ma asteptam. Dar, trecand peste acest aspect, deja arata din penultimul capitol, cel in care povestea Sakura,  ca Sasuke deja si-a inceput planul. Abea astept sa vad daca pot invia familiile celor doi coechipieri si sa vedem ce alte surprize ne mai pregatesti. :)

Sukkit: SASUKE ARE SENTIMENTE, GOD! Nici mie nu mi-a venit sa cred, Elly
Sus In jos
zoey.angel
Genin
Genin
zoey.angel

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Dambovita
Nr. mesaje Nr. mesaje : 217
Puncte : 243
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:))
Stare de spirit Stare de spirit : Excelent:D

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19Mier 26 Feb 2014, 20:48

Bunaaaa! Foarte tare nextul. Putintel cam scurt, dar chiar foarte tare. Multumesc de anunt si sper sa aduci cat se poate de repede continuarea.
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19Mier 05 Mar 2014, 20:13

Hey, scumpo! Imi pare foarte rau ca trec asa tarziu, cred ca e a doua oara cand ti-o spun. Iubesc acest capitol, Sasuke are sentimente, omg, omg! Este foarte tare, chiar nu ma asteptam. Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare. Spor la scris si la idei. Te pwp! :*
Sus In jos
Emyly
Genin
Genin
Emyly

Localizare Localizare : In lume
Nr. mesaje Nr. mesaje : 270
Puncte : 293
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Tennis si volley
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19Vin 07 Mar 2014, 10:23

E un capitol foarte reusit ca si celelante adu repede nextul ca ne omori pe toti.
Sus In jos
Katherine Miller
Genin
Genin
Katherine Miller

Sex : feminin Varsta : 104
Localizare Localizare : nicăieri.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 464
Puncte : 562
Reputatie Reputatie : 34

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19Vin 07 Mar 2014, 22:51

Hei. Iti citesc ficul de mult timp ,dar acum pot si eu sa dau un comm si sa te felicit. Nu cred ca te surprinde faptul ca iti spun cat de geniala esti. NU am idee  de unde iti vin ideeile astea. Un mic geniu! Defapt un mare* geniu. Anunta-ma de next :D :D
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19Dum 09 Mar 2014, 00:23

Anneyong!! hi!
Arghyrdhftc SASUKEEEE!!! Chiar ma enerveaza baiatul asta...m-a bagat in ceata...nu mai inteleg nimic din ce simte el pentru Sakura...Si Naruto...of si Naruto asta zici ca-i animalul de companie a lui Saske serios... -.-
Iar tu...shcyd xe a durat asa mult cu next-ul?!??! Argh...sper sa nu ne mai lasi in suspans si sa te grabesti cu next-ul!! >.< Sa ma anunti la next!! :o3
Spor la scris!! :*
Sus In jos
My dream <3
Genin
Genin
My dream <3

Localizare Localizare : Suceava
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 101
Puncte : 133
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Distractia!!
Stare de spirit Stare de spirit : Buna

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19Dum 09 Mar 2014, 11:05

Superb fic,superbe capitole si superb capitol!Iti ador ficul este minunat si sper sa aduci nextul cat mai repede.Te  kiss si  a hug 
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Fighting to survive - Pagina 5 Asss10Fighting to survive - Pagina 5 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19Vin 06 Iun 2014, 22:57

Fanfic blocat datorită inactivităţii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Fighting to survive

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-