|
|
Autor | Mesaj |
---|
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Fighting to survive Mar 25 Feb 2014, 22:08 | |
| Sasuke are sentimente, God!! Începe să îmi placă și mai mult de el, personalitatea îi este mai complexă și mă surprinde plăcut. Naivitatea lui Naruto mi se pare chiar originală și mă bucur că au o legătură atât de strânsă, mai ales că și Sasuke o recunoaște. Dar tot e un băiat rău, îi place să o facă pe Sakura să sufere și continuă să se joace cu mintea ei. Merita să se schimbe roata, sper să nu o găsească prea curând, iar când o va face, să primească un pumn caracteristic ei, right in the face! Aștept nerăbdătoare alte momente SS, poate își va găsi și Naruto o iubită, ceva. Spor la scris și continuă să mă anunți! |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Fighting to survive Mar 25 Feb 2014, 23:24 | |
| Sukkit, mai spune odata prima propozitie. A fost si este un capitol superb care m-a luminat destul de mult in legatura cu ideea ficului. Si, mai mult, l-ai adus atat de repede(capitolul). Nu ma asteptam. Dar, trecand peste acest aspect, deja arata din penultimul capitol, cel in care povestea Sakura, ca Sasuke deja si-a inceput planul. Abea astept sa vad daca pot invia familiile celor doi coechipieri si sa vedem ce alte surprize ne mai pregatesti. :)
Sukkit: SASUKE ARE SENTIMENTE, GOD! Nici mie nu mi-a venit sa cred, Elly |
|
| |
zoey.angel Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Dambovita Nr. mesaje : 217 Puncte : 243 Reputatie : 10 Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:)) Stare de spirit : Excelent:D
| Subiect: Re: Fighting to survive Mier 26 Feb 2014, 20:48 | |
| Bunaaaa! Foarte tare nextul. Putintel cam scurt, dar chiar foarte tare. Multumesc de anunt si sper sa aduci cat se poate de repede continuarea. |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Fighting to survive Mier 05 Mar 2014, 20:13 | |
| Hey, scumpo! Imi pare foarte rau ca trec asa tarziu, cred ca e a doua oara cand ti-o spun. Iubesc acest capitol, Sasuke are sentimente, omg, omg! Este foarte tare, chiar nu ma asteptam. Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare. Spor la scris si la idei. Te pwp! :* |
|
| |
Emyly Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lume Nr. mesaje : 270 Puncte : 293 Reputatie : 11 Hobby-uri : Tennis si volley Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Fighting to survive Vin 07 Mar 2014, 10:23 | |
| E un capitol foarte reusit ca si celelante adu repede nextul ca ne omori pe toti. |
|
| |
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: Fighting to survive Vin 07 Mar 2014, 22:51 | |
| Hei. Iti citesc ficul de mult timp ,dar acum pot si eu sa dau un comm si sa te felicit. Nu cred ca te surprinde faptul ca iti spun cat de geniala esti. NU am idee de unde iti vin ideeile astea. Un mic geniu! Defapt un mare* geniu. Anunta-ma de next :D :D |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 09 Mar 2014, 00:23 | |
| Anneyong!! Arghyrdhftc SASUKEEEE!!! Chiar ma enerveaza baiatul asta...m-a bagat in ceata...nu mai inteleg nimic din ce simte el pentru Sakura...Si Naruto...of si Naruto asta zici ca-i animalul de companie a lui Saske serios... -.- Iar tu...shcyd xe a durat asa mult cu next-ul?!??! Argh...sper sa nu ne mai lasi in suspans si sa te grabesti cu next-ul!! >.< Sa ma anunti la next!! :o3 Spor la scris!! :* |
|
| |
My dream <3 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 101 Puncte : 133 Reputatie : 4 Hobby-uri : Distractia!! Stare de spirit : Buna
| |
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Fighting to survive Vin 06 Iun 2014, 22:57 | |
| Fanfic blocat datorită inactivităţii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fighting to survive | |
| |
|
| |
|