|
|
Autor | Mesaj |
---|
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 24 Feb 2013, 10:13 | |
| Cum adică să oo omoare ? Vrea bătaie şi nu ştie de unde să primească? Aştept următorul capitol cât de curând şi îţi mulţumesc foarte mult că m-ai anunţat şi pe mine !! |
|
| |
Corina . Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe aici. Nr. mesaje : 85 Puncte : 112 Reputatie : 19 Hobby-uri : Desenul. Stare de spirit : Bunicică.
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 24 Feb 2013, 12:24 | |
| Hei !
Noo, ai adus continuarea !! Ha, ha, Sasuke mă face să râd. El se crede macho man, sau ce ? Hm, Sakura a întrerupt o întâlnire dintre Hinata şi Naruto. Nu prea cred ! Cine ştie ce plan avea Naruto, bineânţeles, numai tu şti. Mulţumesc, mulţumesc mult de mp, anunţă-mă şi data viitoare, te pupicesc. Spor la scris în continuare ! |
|
| |
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| |
| |
Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 24 Feb 2013, 12:58 | |
| Multumesc de anunt..Imi place mult capitolul, cum adica "consecinte" ? Consecinte rele sau bune ? Ce tot spun consecintele sunt mereu rele..Emotii, emotii, suspans..Asta simpt la fiecare capitol..Imi place foarte mult cum descri, o faci chiar forte bine sper sa ajung si eu intr-o buna zi ca tine..Sa revenim la capitol..Peii sper ca Sakura sa iasa cu bine din bratele lui Sasuke..Hee hee Adu nextul repede si te rog anunta-ma ! |
|
| |
Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 24 Feb 2013, 13:06 | |
| Hey. Daomne,deja ma dispera domnisoara Sakura. Isi pierde prietenii pentru ca este obsedata de Sasuke. Stiu ca il iubeste da nici chiar asa!. Cum a spus si Hinata,ea traieste pentru dragostea inexistenta a lui Sasuke.
P.S:Sa ma anunti la next.
|
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 24 Feb 2013, 13:51 | |
| cat de....cat de .....AAAAAAAAAAAAHHHHH!!! nu imi dau seama daca era tentant s-o omoare sau faptul ca i-a zis sa treaca la fapte. El putea sa ii faca orice. Si Naruto...cum ar putea Naruto face asa ceva?el e....Naruto. Micul, firavul, puternicul, amuzantul si inofensivul Naruto...cum poate fii el asa in realitate? Oricum ms ca m-ai anuntat...si sper ca o vei face in continuare. Daca se poate posteaza si mai des ca noi nu ne suparam.
|
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 24 Feb 2013, 13:52 | |
| Da, da, da a apărut și el în realitate, s-a arătat Sakurei ! Ultimele trei paragrafe mi-au plăcut la nebunie, deoarece am putut simți frustrarea Sakurei care se combina cu calmul enervant al lui Sasuke !
M-a mai bucurat și faptul că Hinata a fost dată afară de către rozalie, pentru a nu păți ceva... deși, nu m-aș fi supărat dacă ar fi pățit... Sasuke, pervers mic ce ești, ai prins-o pe săraca fată de bazin, îmbrățișând-o și ce pervers a sunat ultima replică 'Tentant...' !
Scumpo, îți mulțumesc pentru mesajul trimis și, aștept cât de repede posibil următorul capitol ! |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 24 Feb 2013, 14:32 | |
| Cit de jos a decazut sasuke , chiar nu ma astepta-m la asa ceva din partea lui . Despre ce documente este vorba ? ma macina curiozitatea , vrau mai repede sa aflu . Astept Nextul
Ultima editare efectuata de catre Bella S in Dum 10 Mar 2013, 13:25, editata de 1 ori |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 24 Feb 2013, 17:05 | |
| O, doamne cat ce genial a fost ! Nu-mi vine sa cred... m-ai uimit! Mi-a placut foarte mult capitolul, cred ca este cel mai bun de pana acum, sau asa mi se pare mie din cauza momentului dintre cei doi. :))) Ohhh, si a zis " tentat " :> Sa treaca la fapte ? Ce fapte ? Oare la ce s-o gandi Sasuke :> :)))) Sau mai bine zis, eu ma gandesc. :)) Astept capitolul urmator pe care sper sa-l aduci repede, pentru ca sunt foarte curioasa sa vad ce vor face. :> Mult succes in continuare ! Sper sa ma mai anunti. Spor la scris si la idei. |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 24 Feb 2013, 17:57 | |
| iam, iam! :3 foarte interesant ce ai tu aici, mi se pare ca am descoperit un mic geniu Ideea imi place, chiar daca exista o miica legatura cu serialul, dar sunt putin suparata ca si Naruto e de partea lui Sasuke Dar e okeeiii, ii foarte fain!! ;) Abea astept sa vad cum ti se mai invarte si tie rotita si no... succes la idei si te rog anunta-ma cand pui next :P :D:D:D: |
|
| |
Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| |
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Fighting to survive Lun 25 Feb 2013, 18:02 | |
| Cât de superb a fost acest capitol! Sasuke e un nemernic! Și ador felul în care descrii obsesia Sakurei. Chiar te pricepi, nu glumă! Apropo, am adoraaaaat schimbul de replici din finalul capitolului. Minunat! L-am recitit de câteva ori și tot nu m-am săturat de el. Mulțumesc că m-ai anunțat și sper să mă anunți și în continuare! Hai repede cu next-ul că sunt extrem de curioasă în legătură cu ce se va întâmpla în continuare! Kiss, kiss. |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Fighting to survive Lun 25 Feb 2013, 19:07 | |
| Hei, am aterizat si eu pe aici, si as vrea sa pui next-ul mai repede!!! Te rog sa ma anunti si pe mine la next!!! Te pwp dulce si spor la scris!!! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Fighting to survive Vin 01 Mar 2013, 22:34 | |
| Ohoho. Sunt in al noulea cer, ba chiar mai sus de atat. :)) Desi sunt o intarziata fara scrupule, am ajuns otusi aici, fiind foarte curioasa in legatura cu nextul pe care l-ai scris. Doamne, cate idei por fi in mintea unui om. Mi-o dovedesti de fiecare data si parca nu vrei sa te opresti din a ma uimi. Da, chiar ma faci sa vreau sa vad continuarea acum si numaidecat data se poate. Curiozitatea mea a trecut de limita critica, iar imaginatia mi-a luat-o deja la galop, in sensul ca imi voi imagina mii de posibile continuari si e posibil sa nu ghicesc niciuna. Acestea fiind spuse, iti multumesc pentru ca m-ai anuntat si imi pare rau ca a durat atat de mult pana am apucat sa comentez. Te pup dulce, dulce de tot. :* |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Fighting to survive Sam 02 Mar 2013, 11:42 | |
| Ia uite ce avem noi aici! Pai sincer, nu am mai trecut de tare mult timp pe la ficul tau cu un com, dar sper ca ma ierti, nu?:D Imi place mult, mult de tot. E o idee fantastica, mic geniu ce esti. Abea astept sa vad ce se petrece in continuare. Curiozitatea ma roade pe dinauntru si deja incep sa ma gandesc la posibile variante, dar cred ca ai tu una si mai bina. Poate iti faci timp si ma anunti si pe mine cand pui nextul. |
|
| |
Anelise Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Acasa acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 80 Puncte : 82 Reputatie : 2 Hobby-uri : Leneveala.^.^ Stare de spirit : Plictisita. x_X
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 03 Mar 2013, 20:38 | |
| Heiiii. Deci e superrrr...actiune,suspans. Astept cu nerabdare next'ul. Daca poti sa ma mai anunti...Danke! Bye-bye |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Fighting to survive Lun 04 Mar 2013, 21:05 | |
| Imi e asa rusine de mine! Iar ajung tarziu! Treaba e ca eu voiam sa citesc next-ul, dar intotdeauna uitam si faceam altceva! Daca se mai intampla asta si postezi si celalalt next [:))], sa ma anunti in continuare, ok?
Asa, despre capitol. Fabuloooos! Asa cum a spus si Lauren, iubesc cum descrii obsesia Sakurei. Nu stiu exact cum sa spun ce are, dar nu e la fel ca in celelalte ficuri pe care le-am mai citit. E una aparte si foarte frumoasa! Ma roade pe interior sa stiu daca Sasuke simte macar vreo atractie pentru Sakura inca de acum, zau de nu! Chiar vreau sa vad ce se intampla in urmatorul capitol. Situatia devine promitatoare, deci...:x Pai, nu stiu ce as mai putea spune, asa ca o sa inchei cu obisnuitul "Sa ma anunti de next". Te-am pupat! |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 10 Mar 2013, 12:53 | |
| Buna, buna! Sakura... Doamne! De ce e asa de disperata dupa brunet? Si ce ma mai enerveaza la ea e ca atunci cand e Sasuke prin preajma se comporta ca o fetita. Adica, da-i si tu o replica mai acida, rozalio! Tentant sa o omoare, sau sa treaca la acele fapte de care spunea ? Fic-ul devine din ce in ce mai interesant! Ce pot sa spun... Actiunea incepe sa ma captiveze foarte tare! Multumesc ca m-ai anuntat! Sper sa o faci si in continuare, pentru ca sunt mai uituca de fel si nu trec pe la fic-uri sa vad daca s-a mai postat ceva! Soo... Nu te mai retin! Doar un ultim lucru iti mai zic: Hai cu next-ul, te rooooog! |
|
| |
Ari' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe Marte. Nr. mesaje : 94 Puncte : 110 Reputatie : 10 Hobby-uri : Mult dans. Stare de spirit : H, normală? Cred.
| Subiect: Re: Fighting to survive Vin 05 Apr 2013, 11:46 | |
| Doamne, dumnezeu meu ! Exceptiona, am ramas paff. Yo, nu ai mai adus continuarea de mult, mult, mult .... (etc) timp. Numai cuvinte de lauda am sa-ti adresez. Grozav, uimitor, daaa. Se crapa cerul. Haide cu continuarea, serios, mai putin si sar pe tavan. Anunta-ma. Spor la scris si la idei. Multi pupici.
|
|
| |
Steluta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Brasov Nr. mesaje : 56 Puncte : 65 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa stau cu prietenii Stare de spirit : Nebunatica
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 07 Apr 2013, 10:23 | |
| Bunaaa. Imi place ficul tau. Mult, mulT, mult. Annta-ma si pe mine. Pwp |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Fighting to survive Vin 12 Apr 2013, 20:15 | |
| Aww, ce fic frumos avem noi aici. Actiune, descriere, sentimente, tradare, tot ce vrei. Bun, bun, imi place. Felul in care descrii ma prinde, iar ideea este superba, mai ales ca ai ales sa abordezi tema ninja, care mie imi place la nebunie. Ai reusit sa creezi ceva original, ceva care m-a atras din prima clipa in care am inceput sa citesc. Nu stiu exact de ce, probabil pentru ca ai un stil fluid, simplu si usor de perceput. Eu vreau sa vad cum se vor petrece lucrurile in continuare si mai ales cum vei contura relatia protagonistilor. Vreau sa vad si ce rol va avea Naruto in acest fic, acum ca este de partea prietenului sau. Chiar sunt curioasa in legatura cu urmatoarele capitole si te rog sa le aduci repede Spor la scris si la idei. Daca nu e prea mare deranjul, sper sa ma anunti |
|
| |
Aici Ralli! Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : unde ma cauti tu acolo sunt Nr. mesaje : 60 Puncte : 79 Reputatie : 11 Stare de spirit : excelenta
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 26 Mai 2013, 00:58 | |
| |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Fighting to survive Dum 23 Iun 2013, 23:31 | |
| Buna Ai un fic asa de dragutz Te rog eu mult de tot sa aduci next-ul cat mai curand pentru ca mor de curiozitate sa aflu ce ii va face Sasuke Sakurei pentru a obtine acele pergamente... Sincer nici acum nu imi vine sa cred ca ce a patit Sakura a fost real...dar cum de dimineata nu a simtit ranile ci doar spre seara?? Ce rau poate fi Sasuke cum sa o tortureze asa?? Sper sa ma poti anunta si pe mine cand vei posta next-ul si sper sa il aduci cat mai curand Spor la scris in continuare si te-am ~Sayonara~ |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Fighting to survive Mier 26 Iun 2013, 22:05 | |
| Buna! Stiu ca am trecut tarziu pe aici, dar iti iubesc fic-ul! Esti foarte geniala!<3 Eu si el suntem BFF!:))) Nu stiu ce ce sa incep... actiunea este extrem de interesanta si captivanta! Descrierea este superba, are tot ce ii trebuie si il atrage pe cititor! Este un fic ninja, chiar imi place ideea, mai ales ca este foarte originala; nu ma asteptam ca Naruto sa treaca de partea lui Sasuke... Chiar ma intreb ce o sa-i faca Sasuke Sakurei si de ce sunt atat de importante acele documente. Abia astept sa vad cum vor decurge lucrurile. Sper sa ma anunti cand pui nextul. :love:Spor la scris si la idei! Kiss! |
|
| |
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Fighting to survive Mier 26 Iun 2013, 23:17 | |
| Tentant ? Buna ai un fic foarte frumos . Il ador , pur si simplu nu mil pot scoate din cap . Sasuke oare de ce mereu o face pe Sakura sa sufere ? Nu-mi dau seama Astept next si sa ma anunti papa |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fighting to survive | |
| |
|
| |
|