Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Fighting to survive - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Fighting to survive - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Fighting to survive

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

Fighting to survive - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 10:13

Cum adică să oo omoare waiting ?
Vrea bătaie şi nu ştie de unde să primească? lough
Aştept următorul capitol cât de curând şi îţi mulţumesc foarte mult că m-ai anunţat şi pe mine puppy eyes !!
kiss
Sus In jos
Corina .
Genin
Genin
Corina .

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Pe aici.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 85
Puncte : 112
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Desenul.
Stare de spirit Stare de spirit : Bunicică.

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 12:24

Hei ! Fighting to survive - Pagina 3 78717

Noo, ai adus continuarea !! Ha, ha, Sasuke mă face să râd. El se crede macho man, sau ce ? Hm, Sakura a întrerupt o întâlnire dintre Hinata şi Naruto. Nu prea cred ! Cine ştie ce plan avea Naruto, bineânţeles, numai tu şti. Mulţumesc, mulţumesc mult de mp, anunţă-mă şi data viitoare, te pupicesc. Spor la scris în continuare ! Fighting to survive - Pagina 3 78717 Fighting to survive - Pagina 3 208323
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 12:31

Hellăăuu!Fighting to survive - Pagina 3 78717
Ce este tentant ? Să o omoare ? Desigur, numai el decide ! Sakura, în locul tău i-aş da acele documenete, nu vrei să se întâmple o nenorocire ! Desigur, nu o să se întâple nimic, aşa cred ! Sper să nu se întâmple nimic.Ok,a nunţă-ma în continuare, Spor la scris .Te pup.
Fighting to survive - Pagina 3 208323
Sus In jos
Hysteria ☨
Genin
Genin
Hysteria ☨

Sex : feminin Localizare Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata !
acebook acebook : Aliina.Ldr
Nr. mesaje Nr. mesaje : 347
Puncte : 385
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : Sick of bitches

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 12:58

Multumesc de anunt..Imi place mult capitolul, cum adica "consecinte" ? Consecinte rele sau bune ? Ce tot spun consecintele sunt mereu rele..Emotii, emotii, suspans..Asta simpt la fiecare capitol..Imi place foarte mult cum descri, o faci chiar forte bine sper sa ajung si eu intr-o buna zi ca tine..Sa revenim la capitol..Peii sper ca Sakura sa iasa cu bine din bratele lui Sasuke..Hee hee
Adu nextul repede si te rog anunta-ma !
rainbow :\
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : in lumea viselor
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 13:06

Hey.
Daomne,deja ma dispera domnisoara Sakura.
Isi pierde prietenii pentru ca este obsedata de Sasuke.
Stiu ca il iubeste da nici chiar asa!. Cum a spus si Hinata,ea traieste pentru dragostea inexistenta a lui Sasuke.

P.S:Sa ma anunti la next.
Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 13:51

cat de....cat de .....AAAAAAAAAAAAHHHHH!!! nu imi dau seama daca era tentant s-o omoare sau faptul ca i-a zis sa treaca la fapte. El putea sa ii faca orice. Si Naruto...cum ar putea Naruto face asa ceva?el e....Naruto. Micul, firavul, puternicul, amuzantul si inofensivul Naruto...cum poate fii el asa in realitate? Oricum ms ca m-ai anuntat...si sper ca o vei face in continuare. Daca se poate posteaza si mai des ca noi nu ne suparam.
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 13:52

Da, da, da a apărut și el în realitate, s-a arătat Sakurei ! Ultimele trei paragrafe mi-au plăcut la nebunie, deoarece am putut simți frustrarea Sakurei care se combina cu calmul enervant al lui Sasuke !

M-a mai bucurat și faptul că Hinata a fost dată afară de către rozalie, pentru a nu păți ceva... deși, nu m-aș fi supărat dacă ar fi pățit... Sasuke, pervers mic ce ești, ai prins-o pe săraca fată de bazin, îmbrățișând-o și ce pervers a sunat ultima replică 'Tentant...' !

Scumpo, îți mulțumesc pentru mesajul trimis și, aștept cât de repede posibil următorul capitol !
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 14:32

Cit de jos a decazut sasuke , chiar nu ma astepta-m la asa ceva din partea lui . Despre ce documente este vorba ? ma macina curiozitatea , vrau mai repede sa aflu . Astept Nextul dap !

Ultima editare efectuata de catre Bella S in Dum 10 Mar 2013, 13:25, editata de 1 ori
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 17:05

O, doamne cat ce genial a fost ! Nu-mi vine sa cred... m-ai uimit! huh?
Mi-a placut foarte mult capitolul, cred ca este cel mai bun de pana acum, sau asa mi se pare mie din cauza momentului dintre cei doi. :)))
Ohhh, si a zis " tentat " :> Sa treaca la fapte ? Ce fapte ? Oare la ce s-o gandi Sasuke :> :)))) Sau mai bine zis, eu ma gandesc. :))

Astept capitolul urmator pe care sper sa-l aduci repede, pentru ca sunt foarte curioasa sa vad ce vor face. :>
Mult succes in continuare ! Sper sa ma mai anunti. Spor la scris si la idei. a hug
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 17:57

iam, iam! :3 foarte interesant ce ai tu aici, mi se pare ca am descoperit un mic geniu happy2
Ideea imi place, chiar daca exista o miica legatura cu serialul, dar sunt putin suparata ca si Naruto e de partea lui Sasuke crying Dar e okeeiii, ii foarte fain!! ;)
Abea astept sa vad cum ti se mai invarte si tie rotita si no... succes la idei si te rog anunta-ma cand pui next :P :D:D:D:
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 23:29

Wow wow Renee!
Se cam infierbanta lucrurile!
Nu stiu cum reusesti dar surprinzi atat de bine firea lui Sasuke.Cred ca daca s-ar fi intamplat asa ceva in anime,exact reactia si comportamentul acesta l-ar fi avut personajele(excluzandu-l pe Naruto).
Uh uh,atat de senzual dar totusi rece si arogant ca deobicei.....ma intreb despre ce documente vorbeste si ce are de gand cu ele...
"Tentant" ce are de gand sa-i faca Sakurei?Caci de omorat sunt 100% sigura ca nu o omoara..
Mersi ca m-ai anuntat! jos palaria in fata ..P.S (Nu imi place orbitu' heh )
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Lun 25 Feb 2013, 18:02

Cât de superb a fost acest capitol! in love Sasuke e un nemernic! Și ador felul în care descrii obsesia Sakurei. Chiar te pricepi, nu glumă! Apropo, am adoraaaaat schimbul de replici din finalul capitolului. Minunat! L-am recitit de câteva ori și tot nu m-am săturat de el.in love Mulțumesc că m-ai anunțat și sper să mă anunți și în continuare! Hai repede cu next-ul că sunt extrem de curioasă în legătură cu ce se va întâmpla în continuare! Kiss, kiss.
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Lun 25 Feb 2013, 19:07

Hei, am aterizat si eu pe aici, si as vrea sa pui next-ul mai repede!!!
Te rog sa ma anunti si pe mine la next!!!
Te pwp dulce si spor la scris!!!kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Fighting to survive - Pagina 3 Asss10Fighting to survive - Pagina 3 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Vin 01 Mar 2013, 22:34

Ohoho. al noualea cer Sunt in al noulea cer, ba chiar mai sus de atat. :)) Desi sunt o intarziata fara scrupule, am ajuns otusi aici, fiind foarte curioasa in legatura cu nextul pe care l-ai scris. Doamne, cate idei por fi in mintea unui om. Mi-o dovedesti de fiecare data si parca nu vrei sa te opresti din a ma uimi. Da, chiar ma faci sa vreau sa vad continuarea acum si numaidecat data se poate. Curiozitatea mea a trecut de limita critica, iar imaginatia mi-a luat-o deja la galop, in sensul ca imi voi imagina mii de posibile continuari si e posibil sa nu ghicesc niciuna. Acestea fiind spuse, iti multumesc pentru ca m-ai anuntat si imi pare rau ca a durat atat de mult pana am apucat sa comentez. Te pup dulce, dulce de tot. :*
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Sam 02 Mar 2013, 11:42

Ia uite ce avem noi aici! Pai sincer, nu am mai trecut de tare mult timp pe la ficul tau cu un com, dar sper ca ma ierti, nu?:D Imi place mult, mult de tot. E o idee fantastica, mic geniu ce esti. Abea astept sa vad ce se petrece in continuare. Curiozitatea ma roade pe dinauntru si deja incep sa ma gandesc la posibile variante, dar cred ca ai tu una si mai bina. Poate iti faci timp si ma anunti si pe mine cand pui nextul. dap !
Sus In jos
Anelise
Genin
Genin
Anelise

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Acasa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 80
Puncte : 82
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala.^.^
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita. x_X

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 03 Mar 2013, 20:38

Heiiii.
Deci e superrrr...actiune,suspans.
Astept cu nerabdare next'ul.
Daca poti sa ma mai anunti...Danke! dap !
Bye-bye
Sus In jos
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Lun 04 Mar 2013, 21:05

Imi e asa rusine de mine! Iar ajung tarziu! Treaba e ca eu voiam sa citesc next-ul, dar intotdeauna uitam si faceam altceva! Daca se mai intampla asta si postezi si celalalt next [:))], sa ma anunti in continuare, ok?

Asa, despre capitol. Fabuloooos! Asa cum a spus si Lauren, iubesc cum descrii obsesia Sakurei. Nu stiu exact cum sa spun ce are, dar nu e la fel ca in celelalte ficuri pe care le-am mai citit. E una aparte si foarte frumoasa!
Ma roade pe interior sa stiu daca Sasuke simte macar vreo atractie pentru Sakura inca de acum, zau de nu! Chiar vreau sa vad ce se intampla in urmatorul capitol. Situatia devine promitatoare, deci...:x
Pai, nu stiu ce as mai putea spune, asa ca o sa inchei cu obisnuitul "Sa ma anunti de next". Te-am pupat!
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 10 Mar 2013, 12:53

Buna, buna!

Sakura... Doamne! De ce e asa de disperata dupa brunet? Si ce ma mai enerveaza la ea e ca atunci cand e Sasuke prin preajma se comporta ca o fetita. Adica, da-i si tu o replica mai acida, rozalio!
Tentant sa o omoare, sau sa treaca la acele fapte de care spunea well? awesome right? ? Fic-ul devine din ce in ce mai interesant!
Ce pot sa spun... Actiunea incepe sa ma captiveze foarte tare! happy2
Multumesc ca m-ai anuntat! Sper sa o faci si in continuare, pentru ca sunt mai uituca de fel si nu trec pe la fic-uri sa vad daca s-a mai postat ceva!
Soo... Nu te mai retin! Doar un ultim lucru iti mai zic: Hai cu next-ul, te rooooog! please

Sus In jos
Ari'
Genin
Genin
Ari'

Localizare Localizare : Pe Marte.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 94
Puncte : 110
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Mult dans.
Stare de spirit Stare de spirit : H, normală? Cred.

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Vin 05 Apr 2013, 11:46

Doamne, dumnezeu meu ! Exceptiona, am ramas paff. Yo, nu ai mai adus continuarea de mult, mult, mult .... (etc) timp. Numai cuvinte de lauda am sa-ti adresez. Grozav, uimitor, daaa. Se crapa cerul. Haide cu continuarea, serios, mai putin si sar pe tavan. Anunta-ma. Spor la scris si la idei. Multi pupici.
Sus In jos
Steluta
Genin
Genin
Steluta

Localizare Localizare : Brasov
Nr. mesaje Nr. mesaje : 56
Puncte : 65
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Sa stau cu prietenii
Stare de spirit Stare de spirit : Nebunatica

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 10:23

Bunaaa. Imi place ficul tau. Mult, mulT, mult. Annta-ma si pe mine. Pwp
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Vin 12 Apr 2013, 20:15

Aww, ce fic frumos avem noi aici. Actiune, descriere, sentimente, tradare, tot ce vrei. Bun, bun, imi place. Felul in care descrii ma prinde, iar ideea este superba, mai ales ca ai ales sa abordezi tema ninja, care mie imi place la nebunie. Ai reusit sa creezi ceva original, ceva care m-a atras din prima clipa in care am inceput sa citesc. Nu stiu exact de ce, probabil pentru ca ai un stil fluid, simplu si usor de perceput. Eu vreau sa vad cum se vor petrece lucrurile in continuare si mai ales cum vei contura relatia protagonistilor. Vreau sa vad si ce rol va avea Naruto in acest fic, acum ca este de partea prietenului sau. Chiar sunt curioasa in legatura cu urmatoarele capitole si te rog sa le aduci repede in love Spor la scris si la idei. Daca nu e prea mare deranjul, sper sa ma anunti kiss
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Aici Ralli!
Genin
Genin
Aici Ralli!

Localizare Localizare : unde ma cauti tu acolo sunt
Nr. mesaje Nr. mesaje : 60
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 11
Stare de spirit Stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 26 Mai 2013, 00:58

Foarte frumos! Pupici
Sus In jos
Raluca :D
Chūnin
Chūnin
Raluca :D

Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Dum 23 Iun 2013, 23:31

Buna happy Ai un fic asa de dragutz in love
Te rog eu mult de tot sa aduci next-ul cat mai curand pentru ca mor de curiozitate sa aflu ce ii va face Sasuke Sakurei pentru a obtine acele pergamente... Sincer nici acum nu imi vine sa cred ca ce a patit Sakura a fost real...dar cum de dimineata nu a simtit ranile ci doar spre seara?? Ce rau poate fi Sasuke angry cum sa o tortureze asa??
Sper sa ma poti anunta si pe mine cand vei posta next-ul puppy eyes si sper sa il aduci cat mai curand puppy eyes Spor la scris in continuare si te-am kiss
~Sayonara~ a hug
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Mier 26 Iun 2013, 22:05

Buna!
Stiu ca am trecut tarziu pe aici, dar iti iubesc fic-ul! Esti foarte geniala!<3 Eu si el suntem BFF!:))) Nu stiu ce ce sa incep... actiunea este extrem de interesanta si captivanta! Descrierea este superba, are tot ce ii trebuie si il atrage pe cititor! Este un fic ninja, chiar imi place ideea, mai ales ca este foarte originala; nu ma asteptam ca Naruto sa treaca de partea lui Sasuke...
Chiar ma intreb ce o sa-i faca Sasuke Sakurei si de ce sunt atat de importante acele documente. Abia astept sa vad cum vor decurge lucrurile. Sper sa ma anunti cand pui nextul. :love:Spor la scris si la idei! Kiss!kiss
Sus In jos
Sunako
Genin
Genin
Sunako

Localizare Localizare : Unde este distractie
Nr. mesaje Nr. mesaje : 331
Puncte : 473
Reputatie Reputatie : 36
Hobby-uri Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela ca de obicei

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19Mier 26 Iun 2013, 23:17

Tentant ?
Buna ai un fic foarte frumos . Il ador , pur si simplu nu mil pot scoate din cap .
Sasuke oare de ce mereu o face pe Sakura sa sufere ? Nu-mi dau seama
Astept next si sa ma anunti papa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Fighting to survive

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-