Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Fighting to survive - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Fighting to survive - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Fighting to survive

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

Fighting to survive - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 15:39

Buna tuturor! Nu am mai postat de.. secole. Scuzati intarzierea colosala si eventualele greseli. Am incercat de atatea ori sa scriu capitolul asta dar nu am avut inspiratie si nici noroc. Aveam scrise si alte variante dar le-am sters din greseala. Sper totusi sa va placa acesta. Poate nu mi-am pierdut mini talentul la scris :))

Capitolul 6 Planuri
Sakura P.O.V 

Mi-am dat o palma mintala gandindu-ma cat de cretina puteam fi. "Adica, serios, Sakura, chiar nu te duce mintea deloc? Realizezi ca tocmai vorbesti cu Sasuke? Il si provoci pe deasupra?" Am incercat sa mentin o pozitie ferma. Trebuia sa pazesc documentele alea, cu orice pret, exact cum ii spusesem si lui. Dar eram prea slaba, pentru numele lui Dumnezeu! O suta de Sakura faceau un sfert din puterea lui Sasuke, si asta doar pentru ca il iubeam. Dragostea asta exagerata ma omora la propriu, reusea sa ingroape in uitare tot ce aveam eu mai bun. Eram mai rau ca o epava in preajma lui. L-am privit lung incercand sa gasesc o portita de scapare. Trebuia sa-i distrag atentia cumva, sa-l fac sa uite pentru cateva secunde de documente, timp in care sa intocmesc un plan de evadare. "Asa-i ca cer prea mult Doamne?"

Sasuke era un adevarat mister. In clipele astea, am nevoie de informatii, puncte slabe, orice. Cand eram in aceeasi echipa credeam ca il cunosc, credeam ca stiu totul despre el, insa adevarul era ca nu aveam nici o idee despre cine era cu adevarat. Daca nici atunci nu-mi puteam da seama, dupa atatia ani, cum il poti ghici? "Sa o luam logic." Mi-am repetat eu in minte fixandu-mi privirea pe el. "Sasuke e baiat, nu?" M-am abtinut cat am putut sa nu rad la prima mea idee nespus de geniala. Zambetul meu tamp il facu pe Sasuke sa se incrunte, devenind rigid. In ritmul asta nu ajung nicaieri. " La nai*a Sakura, trebuia sa-l faci pe Sasuke sa fie cat mai relaxat, sa-l faci sa se piarda, nu sa sara pe tine gata sa te omoare!"

- Sa sara pe mine.. Am murmurat indescifrabil batand cu pumnul in palma. Mi-am muscat rapid buza inferioara incercand sa maschez entuziastmul.

Brunetul cu siguranta s-a schimbat, dar probabil, odata cu adolescenta, a prins aproape acelasi tipar ca toti ceilalti baieti. Oricat de tont ar fi, sau ar parea Naruto, e imposibil sa nu se uite dupa decolteul cuiva daca are ocazia. Aceeasi teorie si la Sasuke. In cazul meu, nu zic ca ar avea la ce se uite dar na`, incercarea moarte n-are. Am tras aer in piept cat mai discret posibil si m-am indreptat cu pasi mici dar hotarati spre Sasuke. Distanta se micsora tot mai mult, respiratia mi se taia si asta doar din cauza emotiilor. Nu mai era doar un baiat frumos.. era un criminal extrem de frumos, cu accent pe criminal. Am incercat sa trec nepasatoare pe langa el, ca si cum nu ar fi fost acolo. Mi-am indreptat privirea spre oglinda si l-am vazut deja intors cu fata spre mine. Mi-am intredeschis gura expirand cu putere aerul cald. Nici macar nu-l simtisem cand s-a miscat.

Mi-am apucat partea de jos a maieului strangand cu putere materialul. Nu trebuia sa dau semne de panica, slabiciune. Trebuia sa para totul cat mai natural, cat mai provocator. "Mi se face rau!", mi-am spus in gand dandu-mi ochii peste cap. Am ridicat incet materialul, nu de alta dar imi era rusine. Ce am fost si ce-am ajuns.

- Vrei sa te ajut? Mi-a spus putin rastit, cu o urma de amuzament dar sigur pe el. Putin prea sigur! Si tonul ala ridicat, era oare nervos, agitat..?

Am pufnit din nou in imaginatia mea, analizand detaliat totul. Puteam sa continui cu indiferenta, sa ma comport ca si cum nu ar fi in camera, dar riscam sa-l fac sa-si piarda interesul. Iar daca il implic, cu siguranta ma voi zapaci, voi strica planul.. dar macar va face ceva. "Haide Sakura, tragi prea mult de timp." Am inghitit in sec incercand sa indepartez nodul ce mi se pusese in gat.

- Chiar te rog. Am raspuns zambit fals, cu o voce ragusita, in timp ce ma intorceam cu spatele la dulap.

Un pas, doi, trei.. simteam cum cedez psihic. Credeam ca pot sa il pacalesc, dar se juca cu mine indiferent de cum mergeau lucrurile. Mi-a apucat incet mainile tragand usor incercand sa ma faca sa dau drumul materialului. Elibera stransoarea lasandu-mi mainile pret de cateva secunde sa-mi alunece pe langa corp, apucandu-le din nou mai strans, ridicandu-le spre tavan. Practic, ma omora. Chiar daca se compurta delicat, ca in visele mele cele mai traznite, aveam impresia ca eram pe marginea unei prapastii. Simteam ca in orice secunda isi poate scoate sabia, ca imi poate face vant. Am tras aer in piept si l-am privit in ochi. Vesnicul abis. Cat imi doream sa-i sar in brate si sa-l sarut, sa-l tot sarut..

- Crezi ca te descurci cu pantalonii?

- Huh?! Am exclamat incruntandu-ma, urmarindu-i indeaproape privirea, uitandu-ma in jos. In gand imi veneau tot soiul de injuraturi. Cand am ramas fara maieu? Ma descurc, stai fara grija. Am incercat sa fac o mica ironie cu gandul ca imi vor mai trece emotiile.  

M-am intors pe calcaie si am deschis rapid dulapul. Imi venea sa-mi ingrop capul in haine, poate, poate ajungeam pe alt taram. Nu numai ca eram in bustiera, dar urma sa-mi dau jos si pantalonii de fata cu el. La cat de ametita fusesem in seara asta, cine stie daca imi mai pusesem si altceva pe dedesubt. Am strans din ochi si m-am riscat. Am dat pantalonii cu cea mai mare viteza posibila jos, am inhatat prima rochie de noapte pe care am gasito si imbracato in timp record. Zis si facut. I-am distras atentia pentru cateva minute, acum ce palaria mea fac? Mi-am rotit haotic privirea prin camera, cu gandul ca imi va veni o alta idee nespus de geniala.

Vrea dosarele familiei Uchiha, tot ce trebuie sa fac ca sa scap de el este sa i le dau. Teoretic. Practic, ca sa il fac sa plece, trebuie sa ii dau ceva care seamana cu acele pergamente. Dupa ce il scot din casa ce? Cum il impiedic sa intre iar? "Doamne, pune-ma intr-o cutie si sigileazo!.. Un sigiliu!" M-am indreptat cu calm spre birou, am luat un elastic pentru par si mi l-am prins intr-un coc lejer. Trebuia sa dau impresia ca pentru asta m-am agitat atat.

- Deci tot ce vrei sunt dosarele? Daca ti le dau pleci? L-am intrebat fixandul cu privirea si sprijinindu-ma cu  palmele de birou.

- Acum vrei sa plec? A spus zambid ironic si ridicand spranceana. Am abordat acelasi comportament si am dat din umeri in semn de indiferenta. Nimic mai simplu, nu? A continuat jucaus.

M-am intors din nou cu spatele la el scotand un pergament gol din sertar. Am luat o cheie dintr-o carte, atent urmarita de privirea insistenta a brunetului si m-am indreptat spre dulap. Am dat o parte din haine jos, descoperind un mic seif. Am descuat incet, simtind cum devine nerabdator. Nu aveam de gand sa ma grabesc, vroiam sa-l fierb putin. Am luat toate pergamentele si le-am pus incet pe masa. Fiecare hartie era insemnata cu simbolul clanului Uchiha, plus numele fiecarui membru, incepand Madara. Am facut cateva semne si le-am introdus in pergamentul gol, dupa care am facut cativa pasi spre geam.

- Uite cum facem, am inceput eu hotarata, eu il arunc pe geam, iar tu te duci dupa el. Ca sa nu ti-l dau chiar atat de usor.

- Parca ziceai ca trebuie sa le iau cu forta de la tine. Te-ai inmuiat iubire? Ce o sa zica Tsunade a?

- Iubire, huh!? Tsunade nu o sa stie ca ti le-am dat. Tot ce va sti este ca au disparut peste noapte. Si nu, nu m-am inmuiat, tot ce fac este din dragoste. Atat pentru tine cat si pentru mine. Nu crezi ca sunt prea tanara ca sa mor? In plus, te iubesc, ai uitat? Am soptit aruncand pergamentul pe geam.

- Ma bucur.. Au fost ultimele lui cuvinte dupa care a disparut.

Am trantit geamul in graba cu gandul ca nu va mai intra. Idee prosteasca caci daca vrea sa vina iar, nu are nevoie de geam sau usa, pereti sunt destui. Mi-am muscat degetul, inca cateva semne si sigiliul era gata. "Acum?" mi-am spus in gand uitandu-ma pe langa mine.
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 16:30

Edit, dupa ce citesc ;) PRIMA!

------

"Acum?", acum ce? Ok, sa inteleg ca iar ne lasi in suspans. Te-ai gandit sa aduci next-ul in sfarsit si ma bucur tare mult. Am crezut ca ai renuntat la acest fic dar mi-ai facut o surpriza postand urmatorul capitol. A fost foarte frumos, mi-a placut cum ai descris. Si eu care ma gandeam ca o sa se intample multe alte lucruri mai interesante ( Mda... ) dar se pare ca nu a prea fost asa. I-a aruncat acele documente pe geam ca si batul aruncat de stapan pentru un caine. Si-a cam batut joc de el, asa-i? Ai cateva greseli pe ici, pe colo dar daca vrei le poti rezolva cu un Edit. Ce sa mai spun? Nu mai spun nimic... Te salut si iti urez spor la scris si in continuare.

P.S: Daca nu cer prea mult, sper sa ma anunti de next. Multumesc! :)

Ultima editare efectuata de catre Katherine Pierce in Dum 11 Aug 2013, 16:50, editata de 2 ori
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 16:39

Deci insfarsit ai venit cu capitolul draga mea, inteleg, toti oameni au probleme. Ma bucur ca ai revenit in forta. Deci, in legatura cu capitolul, a fost superb. Daca chiar si naruto se uita la decolteul fetelor de Sasuke ce sa zic. Imi place atitudinea Sakurei, ma inchipui prin ce a trebuit sa treaca. Sa se dezbrace in fata brunetului, insa se pare ca el nu prea a fost uimit, zici ca se astepta la asa ceva din partea ei. Desigur ca si rozalia a fost isteata, insa ce o sa faca daca el se va intoarce? o intrebare care sper sa o aflu in capitolul urmator. Multumesc de anunt si spor la scris. ,,hug'' 
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 20:37

Ei bine, nu stiu cu ce sa incep. In primul rand vreau sa-ti spun ca am savurat din plin tot capitolul. Mi-a placut cum s-a desfasurat actiunea, dar speram sa fie mai palpitanta sau fierbinte. Poate in urmatorul capitol. Nu ma asteptam sa-l goneasca asa pe Sasuke si ma intreb, acum ca are dosarele, daca el va mai veni la Sakura. In al doilea rand, ma bucur ca m-ai anuntat si sper s-o faci si data viitoare. Poate vei aduce next-ul mai repede. Spor la tastat si la idei! Kissez! kiss
Sus In jos
Raluca :D
Chūnin
Chūnin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 21:02

Hei happy Mersi ca mai anuntat de next thank you
Sincer nici nu stiu ce sa spun despre capitol, a fost foarte interesant, mai ales planul Sakurei rolling on the floor desi tot stau sa ma gandesc cum va proceda mai departe, adica a cedat asa de usor sad sunt dezamagita de ea. Sper totusi ca planul ei sa functioneze happy
Sper sa vii repede cu next-ul si pana atunci, te-am kiss
~Sayonara~ a hug
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 13:47

Heii, imi multumesc ca m-ai anuntat. puppy eyes Nici acum nu imi vine sa cred cat de usor a putut sa cedeze sakura :-w:Astept urmatorul caitol cu suflatul la gura puppy eyes !! Te-am kiss si spor la scris ! puppy eyes
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 15:39

Annyong! hi! Doamne...deci insfarsit next-ul...
Deci...ce prostuta poate fi Sakura...
Cum sa faca asta? Si sa-i mai si spuna ca-l iubeste...
Ok, inteleg ca a vrut sa-l distraga dar nici chiar asa...
Vreau next-ul! Anunta-ma si pe mine cand il pui...
Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!! kiss 
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 21:51

Cum de nu am ajuns pana acum la fic-ul asta genial ???
Mai intai am ceva de vorbit cu personajele :
Sas'ke !!! Ce e cu tine ma ? Ti-ai pierdut mintisoarele ?
Sakura, mama, da' ce ai patit, de cand esti asa de slaba ? Biata de tine, prin cate ai trecut.
Naruto, ma dezamagesti, si cica ii erai prieten, erai ultima persoana de la care m-as fi asteptat sa tradeze Konoha.
Acum ne intoarcem la fic. E EXTRAORDINAR. Este posibil sa ajunga fic-ul meu preferat, m-a tinutcu sufletul la gura de la primul rand. Pur si simplu il ador.
Sper sa pui next cat mai repede si te rog mult sa ma anunti si pe mine, daca nu e prea mare deranjul.
Ja ne !
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 23:46

Hello!

Doamne, de cat timp nu am mai auzict de tine. De fic nici atat. Am crezut ca este undeva pe la fan ficuri blocate. Dar pana sa iti dau si eu o palma mintala, vreau sa te linistesc, ca sa zic asa, spunandu-ti ca nu ti-ai pierdut tallentrul la scris. Partea proasta este a ti-ai pierdut talentul la tastat. Serios, puteai sa-l aduci mai repede, bun, rau, dar sa fie.angry nervi! nervi! \doamne, vezi poate o sa mai intarzii 1500 de ani. Iar legat de capitol, vreau sa te felicit ca ai reusit sa-l fac atat de mic. Ioi, serios, acum. Te rog sa le faci si tu mai mari, ca mie nu-mi trece dorul din unul asa micut.ingrijorat crying Bine, iar acum vorbind serios, a fost interesant. Ma intreb daca Sasuke si-a dat seama de tehnica Sakurei, sau macar daca i-a placut spectacolul. :)) I-a zi, nu-i asa ca ar mai vrea o tura? Si de data asta mai de durata. Incitant, nu Sasuke? :)) Ok, clar sunt nnebuna. Nu stiu ce sa-ti mai zic, deci te rog eu din sufletelul meu mic si trist sa aduci nextul in maxim, deci maxim, nu sari randuri, trei saptamani.

PS: Mersi de anunt si sper sa nu te fi suparat umorul meu cam sec si fara logica. Si nici ironia cu lungimea capitolului. :D Pur si simplu nu stiam ce si cum sa mai zic.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Fighting to survive - Pagina 4 Asss10Fighting to survive - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Aug 2013, 09:52

well? awesome right?
Nici nu vreau sa stiu ce urmeaza in continuare, avand in vedere ca Sasuke pare cam irascibil. Sau e doar parerea mea, cine stie? In orice caz, capitolul mi-a placut, a fpst plin de suspans, iar amuzamentul a fost introdus intr-un mod care nu a deranjat, ba chiar m-a facut sa zambesc. Ma inytreb insa in ce consta acel sigiliu, mie cel putin imi este clar ca Sakura n-o sa reziste chiar atat la "lupta", chiy ca-l iubeste sau nu. Umf, sunt curioasa. (D) Asadar, scrie mai repede, creeaza mai repede si gandeste ai repede, in asa fel incat sa aduci acel capitol. Curand daca se poate. :)) Spor la scris si multe idei frumoase. Te pup. :*
Sus In jos
Hysteria ☨
Genin
Genin
Hysteria ☨

Sex : feminin Localizare Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata !
acebook acebook : Aliina.Ldr
Nr. mesaje Nr. mesaje : 347
Puncte : 385
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : Sick of bitches

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Joi 15 Aug 2013, 16:40

Tu draga, am asteptat 100 de ani capitolul si tu spui STOP cand era mai interesant. Jur, atunci cand Sasuke o dezbraca pe Sakura (I rock peopleee!!!) credeam ca vor rupe patul lough, stiu, imaginatie bolnava lough. Acum , ce ? Sper sa nu mai asteptam inca 100 de ani pentru un capitol mic. Adica, pentru toata asteptarea asta e un capitol minuscul. Pff, ma intreb cum va evolua relatia porumbeiilor well? awesome right? well? awesome right? . Spor la scris , sa aduci capitolul cat mai repede si sa fie mai mare ca acesta !
Sus In jos
Sunako
Genin
Genin
Sunako

Localizare Localizare : Unde este distractie
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 331
Puncte : 473
Reputatie Reputatie : 36
Hobby-uri Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela ca de obicei

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Mar 20 Aug 2013, 21:01

Buna ! Multumesc de anunt ! Scuza-ma ca trec ultima , dar am prostul obicei de a citi cap si de a lasa com foarte tarziu , cand imi aduc aminte si nu imi e lene ! Sincer sunt o mare lenesa ! Sakura i-a aruncat pur si simplu pergamentele pe geam ? Din iubire spui ? Ne-a eu zic ca il iuibeste si ca pe moment doarea sa scape de el . Astept next-ul si sa ma anunti ca in tot deauna ! Eu voi sta cuminte ca de obicei si voi astepta sa pui next nerabdatoare !
Sus In jos
S. Felicia
Chūnin
Chūnin
S. Felicia

Localizare Localizare : Brăila
acebook acebook : Felicia Stratulat
Nr. mesaje Nr. mesaje : 606
Puncte : 817
Reputatie Reputatie : 55
Hobby-uri Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală
Stare de spirit Stare de spirit : meh...

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Dum 25 Aug 2013, 20:13

Helăău happy

Am ajuns şi eu pe aici rusinos. Cam întârziat dar...asta e happy2
Să începem: un fic ninja? Nu prea mă atrag ficurile de acest gen... phuu 
Dar ăsta al tău, îmi permit să spun că îl ador dap ! 
Este minunat in love 
Scuză-mi cuvintele neinteresante care le scriu în acest moment, dar sunt foarte obosită şi nu am intrat decât să citesc ultimul capitol, neputând să mai aştept lough

Se poate să aduci continuarea curând? shy 
Ai un nou "fan" i lol\'d 

-anunţă-mă kiss

Spor la idei la fel de minunate happy2
Ti puup a hug
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Fighting to survive - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Vin 01 Noi 2013, 20:11

Fan Fic blocat din cauza inactivității.
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Vin 14 Feb 2014, 21:27

Fanfic redeschis la cererea autoarei.
P.S.: OMFG, nu îmi vine să cred!!!
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Sam 15 Feb 2014, 01:26

Hei, hei
Si.. am revenit. Prin acest fic puteti vedea modul in care mi-ar placea sa decurga lucrurile in anime. Unul din ele. Eu decid ce si cum, imi place :))
Imi cer scuze pentru eventualele greseli si exprimari deplasate. 
Mi-am iesit din mana -.-"

Capitolul 7
Undeva in intuneric

- Tsunade, nu pot face asta! Imprejurarile, am spus uitandu-ma suspicios in stanga si in dreapta pentru ai da de inteles ca sunt urmarita, nu-mi permit sa termin misiunea. Roaga te rog pe altcineva, am continuat miscandu-mi putin capul in semn de negare. Nu vreau sa am de-aface cu asa ceva.

Era cel mai penibil moment al meu, in care incercam sa mint si sa transmit si un mesaj cu subinteles. Am mentionat ca nu ma pricep? Totul a sunat mult prea formal, ceea ce nu-mi sta in caracter cu Tsunade.

- Esti sigura? Tu nu prea refuzi misiuni. Ce zic eu aici, asta e prima data!

E clar ca nu a inteles. Daca ea nu intelege ce vreau sa zic, asta nu inseamna ca altii nu observa. Trebuie sa ii spun altfel si cat mai subtil. I-am cerut o foaie si un pix, pentru a semna ca renunt -vezi Doamne- la misiune. "Sasuke e aici, nu te increde in membrii echipei 7! Absolut nimeni! Nu te ingrijora, am o copie.." I-am intins foaia si m-am asezat mai comod in scaun. Fii relaxata, fara presiune, gandeste! Am privit-o cu coada ochiului cum se crispeaza pentru o clipa. Ma privea fix, dar eram doar un punct de reper. Se gandea la ceva, iar instinctul meu imi spunea ca se simte vinovata. Nu era insa momentul sa cer detalii. Am cascat involuntar, din cauza orei tarzii, fapt care a reusit sa o trezesca din meditatie.

- Ai alta misiune pentru mine? Regret ca am renuntat la asta, vreau sa recuperez. Intelegi? Am intrebat-o ridicand din spranceana.

- Stai sa caut. Mi-a spus calm ridicandu-se de pe scaun si indreptandu-se spre un morman urias de hartii. Tipic ea.

Am inchis ochii si mi-am concentrat toata atentia pe chakrele din imprejurul cladirii. Totul era cat se poate de normal, cu exceptia acoperisului. Simteam trei energii reci, diferite, stranii dar familiare. Am tresarit la tipatul strident al lui Tsunade adoptand o pozitie de lupta.

- Vai de mine, asta trebuia indeplinita de mult, se criza gesticuland haotic spre mine. Parca era vina mea, nu a ei si a dozei prea mari de lene. Drum bun, mi-a spus oarecum ingrijorata, zambind fals si intinzandu-mi o fisa goala.

Trebuia sa iau lectii de la ea. Mintea mult, mult mai bine decat mine. M-am intors pe calcaie si am pasit incet spre usa. Am intins mana spre maner dar incremenisem pur si simplu. Umarul ma ardea si imi paraliza incet toata partea stanga a corpului. Uitasem complet. Sasuke nu ma va lasa, mai ales acum ca am incercat sa-l pacalesc cu documentele. Probabil deja a deschis pergamentul si acum ma injura si blesteama. Oricat de departe as fi, ma poate controla cu ajutorul semnului. Imi trebuie ceva pentru durere, asta daca vreau sa mai pot misca un deget. M-am intors din nou si am pasit grabita spre birou.  Era cea mai buna alegere, sa ii arat lui Tsunade ceea ce imi facuse? Ma va mai lasa sa plec dupa ce afla? Mi-am dat ochii peste cap si am privit-o cu neincredere.

- Ce cald e aici, mai deschide un geam! Am spus facandu-mi aer cu hartia si tragand incet de jacheta pentru a putea vedea semnul. Ma lesina -am acentuat cuvantul- aerul asta de aici. 

M-a privit uimita si socata cateva secunde. Ochii incepeau sa i se umezeasca, iar mainile ii tremurau puternic. Ea nu era deloc asa. Rare erau datile cand se pierdea cu firea si cand se panica. Chiar atat de grava era situatia in care ma aflam? Mi-am aplecat capul uitandu-ma la ea cu mila. Muscandu-mi buza incercand sa-mi abtin lacrimile, am imbratisat-o peste birou. Si-a revenit imediat si a scos dintr-un sertar o cutie destul de mare, plina cu sticlute. A desfacut una si mi-a facut semn sa o beau. M-am supus fara sa comentez in nici un fel si am putut simti imediat cum durerea dispare. Ei, asta da medicament. S-a ridicat ca un fulger de pe scaun, si-a muscat degetul si mi-a pus un fel de sigiliu pe semn. "Esti libera, momentan. Poti sa pleci." Mi s-a adresat zambind.

Ceea ce nu stia nimeni despre mine, este faptul ca dupa placarea lui Sasuke, nu doar am bocit si visat la scenarii romantice intre noi. In noptile in care nu puteam dormi din cauza lui, am citit si retinut tot felul de pergamente cu jutsuri. Poate ca a sosit acel moment in care trebuie sa incetez sa ma plang., Trebuie sa aplic ceea ce am invatat, sa iau in serios rolul meu de ninja, sa-mi fac parintii mandri. Este o schimbare majora as zice, ma rog, momentan e doar un gand, insa nu completa. Mereu ma voi gandi la Sasuke si mereu voi spera ca va fi ceva intre noi. Nu pot sa nu ma gandesc la el, nu pot sa il ignor, mai ales ca acum s-a reintors. A folosit semnul blestemat pe mine din ce motiv? Ar face-o doar ca sa ma vada cum sufar, cum ma chinui? Posibil..

Naruto nu este singurul ce detine tehnica clonelor atat de bine. Ba mai mult, eu ma pot diviza in copii aproape perfecte. "Spre est, nord, sud, le-am indrumat in soapta pe clone. Cand ajungeti aproape de granita cu celelalte state, dispareti." Le-am privit oarecum mandra cum se indeparteaza, facand ceea ce le-am cerut, protejandu-ma. Mi-am ascuns chakra cu atentie, asteptand ca urmaritorii sa porneasca dupa clone. Nu puteam risca sa-i las sa ma urmareasca. Aveam de gand sa sa ies din Konoha si sa ma indrept spre Tara Apelor. Sa stau acolo o perioada ca sa pot studia documentele in liniste. Numai daca mi-ar si reusi..

Imi place sa fiu in preajma oamenilor, chiar daca nu mai sunt la fel de comunicativa ca in trecut. Imi place gramul de caldura pe care il simt atunci cand mai sunt cu cineva, putinul sentiment de siguranta. Insa continui sa ignor ceea ce imi place si fac contrariul. In loc sa fiu in casa mea, stand in pat, imbratisand perna si gandindu-ma la trecut, imi petrec noaptea singura intr-o padure. Sincera sa fiu, nu stiu de ce am ales sa plec, de ce mi-am asumat acesta raspundere. Sa pazesc aceste informatii nu este deloc usor, dat fiind faptul ca Uchiha imi e dusman.. Ce poate fi atat important? Tehnici ale clanului, jutsuri interzise, slabiciuni, ce? Probabil ca am facut stupizenia asta gandindu-ma ca-l voi face cumva pe Sasuke sa vina dupa mine. Cu siguranta asa va fi, doar ca nu la modul dulce si romantic. Va veni ca l-am pacalit, cu gandul la razbunare si gata sa-mi faca viata un chin. Nu ca nu ar fi.

Am oftat apasat, timp in care imi cautam un punct de sprijin. Imi era frig, tremuram. Focul nu-l puteam face caci ploua cu galeata, iar prelata sub care ma adaposteam, nu ma pazea si de frig. Era atat de intuneric incat nu puteam vedea la mai mult de un metru in fata. Asa ca, spre linistea mea sufleteasca, m-am urcat in copac. Imi era un somn teribil, picioarele le aveam stranse la piept iar cu mainile tineam strans prelata. La o adiere mai puternica de vant, o luam cu siguranta intr-o parte. Fosnetul frunzelor si sunetul ploii ma derutau, nu puteam fi atenta la posibilele pericole. Decorul era atat de straniu iar noaptea era abia la inceput. Razboinica din mine disparuse odata cu lasarea serii, iar in momentul de fata nu eram decat o fetita fara aparare. Ca si pana acum, daca stau si ma gandesc.

Mi-am lasat capul pe spate si m-am sprijinit mai bine de trunchiul copacului. Am inchis ochii si am inspirat adanc. Control si concentrare Sakura, am spus cat de cat hotarata. Am stat cateva momente relaxata dar o usturime si o caldura puternica imi acoperi umarul stang. Ma simteam de parca zona aceea din jurul semnului imi luase foc. Am deschis alarmata ochii cu gandul de a cauta in geanta medicamentul dat Tsunade. In loc de o geanta vedem mai bine de trei, copacii se invarteau, iar putina imagine pe care o puteam deslusi devenea tot mai neclara. Tot ce am mai vazut au fost doi ochi rosii, dupa care am simtit cu pic in gol, sfarsind pe pamantul ud si rece. S-a dus planul meu..

Ultima editare efectuata de catre Renésmee in Sam 15 Feb 2014, 12:20, editata de 1 ori
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Sam 15 Feb 2014, 11:34

Chiar nu ai idee cât de bine îmi pare că ai decis să redeschizi ficul. Sunt extrem de puține ficuri cu tema animeului care să îmi placă, pe cale de extinție chiar, iar al tău e de-a dreptul interesant și frumos. Nu mi-a venit să cred că încă mai țineam minte, ieri, despre ce e vorba, de obicei uit dacă trece mult timp, în special dacă mai citesc și altele. Sfârșitul m-a lăsat cu sufletul la gură, îmi imaginez ai cui sunt acei ochi roșii, dar nu sar atât de repede la concluzii, deși m-ar încânta dacă mi se adeveresc bănuielile. Momentele în care protagoniștii sunt siguri par destul de tensionate și sunt incitante, așa că tânjesc după cât mai multe. Sasuke a devenit destul de kinky, nebunaticul, însă îi stă foarte bine așa. Aștept următorul capitol, te rog să îl postezi cât mai rapiiiiiid, în ciuda faptului că abia l-ai adus pe acesta aseară. Multă barftă și spor la scris!
Anunță-mă când ajungi cu nextul.
Sus In jos
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Sam 15 Feb 2014, 23:40

Nu pot sa cred ca planul ei nu a dat roade, desi, sa zicem ca ma asteptam la asta intr-un fel. Oare ce ii va face Sasuke?! puppy eyes Sper sa nu o omoare...
Acum te-am lasat si ma bucur ca ai venit cu nextul, chiar si daca dupa o perioada cam indelungata. Mersi de anunt si te-am kiss
~Sayonara~ a hug
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Dum 16 Feb 2014, 17:30

Buna !
Multumesc mult pentru anunt.
Deci, capitolul e superb, nu ti-ai iesit deloc din mana si ai mai lasat si suspans... daca ai sa duci un next dupa ce ti se va bloca iar fic-ul, pai o sa asteptam mult si bine, dar pentru un fic ca al tau merita.
Tocmai cand ma mai calmasem, incepusem alt anime, aduci tu next si imi vine sa il omor pe Sasuke, iar.
Sper sa ma anunti si data viitoare cand pui next. 
Ja ne !
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Mar 18 Feb 2014, 00:42

Mor, mor, mor, mor, mor, mor, mor, mor... Asta-mi repet de cand am terminat de citit capitolul. Deci, cu exceptia intarzierii infernale, imense, demna de trecut in cartea ,,Cele mai mari intarzieri din Univers'', a fost un capitol superb. Dar tot imi vine sa innebunesc acum, stiind cat iti va lua sa aduci inca un capitol. Si acum ma intreb: tu vrei sa te faci asasin profesionist? Ca ti-ar iesi de minune, cel putin cu mine. (D) N-o mai lungesc mult si prost. Sper ca stii cat de geniala poti fi si cat de curioasa m-ai facut prin acest bine-venit capitol. Dar, daca in maxim o luna nu aduci continuarea, si nu uit eu, promit sa fiu cea mai sacaitoare si enervanta persoana pe care o cunosti. Si multi mi-au zis ca imi iesa de minune. :))
Sus In jos
zoey.angel
Genin
Genin
zoey.angel

Localizare Localizare : Dambovita
Nr. mesaje Nr. mesaje : 217
Puncte : 243
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:))
Stare de spirit Stare de spirit : Excelent:D

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Mar 18 Feb 2014, 10:30

Este genial!!! Doamne il ador. Ai o descriere incredibila, nu grabesti actiunea si ai coerenta. Este extraordinara si ideea. Te rog sa ma anunti cand postezi nextul si sper sa o faci cat se poate de repede
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Dum 23 Feb 2014, 22:11

Anneyong draga mea! hi! 
Imi cer scuze de inatziere si iti sunt recunoscatoare de anunt! puppy eyes Mi-a placut capitolul...dar Sasuke e adhjhfrt! In sensul rau evident... adica serios?! Cum a mai si gasit-o?! Stai, nu raspunde, ce intrebare, e Sasuke...
Si Sakura naiva de ea, se astepta chiar sa mearga, asa-i? Sper sa te grabesti cu next-ul ala! puppy eyes 
Anunta-ma si pe mine cand il pui! Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!! kiss 
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Lun 24 Feb 2014, 09:49

Hey! Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc in continuare. Capitolul este foarte frumos si incitant, mai ales sfarsitul. Ma bucur ca ti-ai redeschis ficul, nu merita sa fie inchis. Cred ca acei ochi rosii sunt ai lui Sasuke, iar de aici nu stiu ce se va mai intampla. Abia astept nextul. Spor la scris si la inspiratie! Te pup! :*
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Mar 25 Feb 2014, 18:53

Hei, hei.
Sunt sigura ca in jur de 100 de vizualizari le-am facut doar eu, dar restul de 600-700.. <3 Va multumesc pentru comentarii, ma bucur ca v-am starnit iar interesul si .. tot inainte :))
Pupici :*

Capitolul 8
Daca nu e aici, atunci unde?
Sasuke P.O.V

Ce simteam? Eram nervos pe Sakura pentru ca ma tratase ca pe un nimeni. Acceptasem sa plec dupa pergament gandindu-ma ca reusisem sa fac destule pentru o seara. Planuisem sa o fac sa se panicheze, sa se simta rusinata, insa fucusem o treaba atat de buna, ca aproape ma pierdusem si eu.. Daca mai ramaneam erau destule sanse sa fac o prostie, una mare. Trebuia sa-mi dau seama ca nu poate renunta atat de usor, si totusi.. Plecasem cu o stare de bine, de mult uitata. Ma incanta  faptul ca imi spusese acele cuvinte. Aveam nevoie sa le aud.

Am stiut mereu ca ma place, intr-un fel. N-am dat inportanta faptelor pe care le facea crezand ca sunt doar o obsesie pentru ea. Una dusa la extrem si trecatoare. Dar ea ma place cu adevarat, ma iubeste. Nu vede doar exteriorul, stie cum ma simt si ma admira pentru curajul si pentru taria cu care infrunt obstacolele. Aveam impresia ca odata plecat, va uita treptat de acele sentimente si va devein nepasatoare. Ca va tine la mine ca la un simplu coleg, dar nu a fost asa. Lipsa mea a facut-o mai slaba dar iubirea ei a crescut. Citisem atatea lucruri din jurnalele pe care mi le daduse, incat reusise sa-mi schimbe, in mica masura, parerea in legatura cu ea. Era puternica, chiar daca intr-o lupta parea doar o umbra. 

Aruncatul la tina nu ma distragea pe cat speram ca o va face. Nimeream de fiecare data, chiar daca ma concentram sau nu. Aveam impresia ca timpul sta in loc, ca sentimentul de vinovatie nu va disparea vreodata. Ma uram pentru ca nu verificasem documentele. Daca nu era Naruto, probabil ca nici pana acum nu-mi dadeam seama ca e un fals.  Ii asteptam pe cei trei netoti inca de aseara, de cand i-am trimis dupa Sakura. Acum era trecut de amiaza si nimic, nici un semn. Trebuia sa ma duc eu, dar simteam ca o si par si mai prost in fata ei. Sfinte, ce le lua atat de mult? Misiunea lor era sa o inhate pe Sakura si sa o aduca aici. Nu-mi afecta cu nimic planul daca incepeam pregatire de mai devreme. Din contra, aveam destul timp sa-i exploatez puterile, sa o antrenez si sa incerc sa o conving. 

- Sakura nu mai e, se pare ca a plecat la Tsunade si nu s-a mai intors acasa. Nu pot sa dau de ea niciunde, se auzi vocea calma, dar nesigura a lui Naruto venind din spate.

Calm? In situatia asta? Simteam ca exploez. Cu Sakura disparuta s-a dus naibii tot planul meu. Aveam nevoie de abilitatile ei si de puterea pe care i-o daruisem prin semn. Fara ea nu avem destula chakra, fara acea tehnica din pergament nu avem nimic. Idiot, idiot, idiot.
M-am intors spre Naruto confuz. Eram o fire impulsiva de fel, sentimentul de nervozitate incoltise instantaneu, chiar daca nu intelegeam pe deplin. Cum poate sa nu mai fie asa, dintr-o data? Si Taka pentru ce mai era pe urmele ei? Trei contra ei. Cred ca sunt destul de destept incat sa anticipez faptul ca nu are nici o sansa, mai ales ca semnul e activat. 

- Ce-ar fi sa o luam pe Tsunade in locul Sakurei? E puternica, are ceva de castigat si déjà stie ca esti aici. Nu e ca si cum te dai de gol si iti pui tot satul in cap.

- Dar cu ea nu avem nici o conexiune, m-am rastit exasperat. Adica nu stiu de tine, dare u unul sigur nu. Si fara o legatura solida nu facem nimic. Irosim si tehnica si chakra, intelegi?

Amondoi eram agitati si in pana de idei.  Am oftat apasat incercand sa elimit tensiunea. Ma simteam responsabil de cele intamplate si pe buna dreptate, agitasem nebuna. Dar mai rau, ii promisesem lui Naruto ceva, il tarasem in toata povestea asta, ii dadusem sperante. Stiu prea bine cum e sa fii dezamagit, mai ales cand este vorba de familie. Numai de n-as fi fost atat de ignorant si de n-ar fi plecat Sakura. Jur ca daca nu-mi intalnesc familia, o distrug.
Am cantarit posibilitatile. Era prea tarziu sa caut si sa pregatesc pe altcineva, in plus o vroiam pe Sakura. Daca ar sti de aceasta posibilitate, sunt sigur ca nu ar zice nu. Merita, la fel ca noi doi, o alta sansa la fericire.

- Naruto, ce crezi ca ne leaga pe noi trei, l-am intrebat oprindu-ma din a merge in cerc. Pe langa faptul ca tinem unii la altii.

Isi ridica ochii tristi din pamant si ma privi absent. Nu realizasem cat de abatut si cat de afectat era. L-am privit cu mila in timp ce ridica nepasator din umeri. Asta nu e prietenul pe care il stiu, si e doar vina mea.  Il fortasem sa faca atatea lucruri; sa lucreze pe la spatele Hokagelui, sa ma ajute in lupta cu Sakura, toate pentru un lucru ce atarna acum de un fir de par.

- Scopul, am spus prinzandu-l de umeri. Nu-ti face griji, o s-o gasim la timp. Vroiam sa fim langa ea cand se dezvolta semnul, stiu cat de dureros e,  dar presupun ca va trebui sa faca fata de una singura. Ai increde!

Cu mult dupa lasarea intunericului, pe proprietatea Uchiha aparu echipa Taka. Fosta mea echipa, daca e sa ma iau dupa rezultatele lor dezastruoase. Gandul ca Sakura va sta atarnata pe umarul lui Juugo la intoarcerea lor,  ma consolase toata ziua, insa acum, vazandui singuri.. Ii priveam cu ura, furie si dispret de la stanga la dreapta si invers, caci doar asta simteam. Incompetenti, mi-am spus inclestandu-mi maxilarul. Karin facu un pas in fata, insa varful sabiei mele langa gatul ei ii opri elanul. Mi-am indreptat privirea spre Suigetsu cerandu-i explicatii.

- Fiecare a urmarit cate o Sakura pana la granita cu celelalte state, a spus dintr-o suflare, puteam jura ca sunt reale, toti credeam asta. Credeam? mi-am spus incruntandu-ma, vizibil iritat de cum decurgeau lucrurile. De la Hokage ne-am despartit si am plecat pe urmele ei, a lor, nu stiu! Ideea e ca au disparut Sasuke, s-au evaporat cand au vazut paznicii.

- Si nu s-a gandit nimeni ca e ciudat sa fie trei de Sakura?! am zis ridicand vocea la un alt nivel. 

Explicatia fetei veni rapid; nu mai simtise alta chakra , din trei una trebuia sa fie cea reala. Mi-am dat ochii peste cap, gest nefiresc din partea mea, in timp ce-mi puneam sabia la loc. Si-a ascuns chakra, ca orice ninja care nu vrea sa fie gasit, logic. Bine ca Naruto plecase sa o intrebe pe Hinata daca stie ceva de prietena ei. Sansele ca ea sa detina informatii, si mai mult, sa i le spuna, erau aproape inexistente. 

Insa stiu cine ma poate ajuta… Pana una alta, Sakura va avea destule de infruntat. Nu o pot gasi, dar o pot tortura.

Ultima editare efectuata de catre Renésmee in Mar 25 Feb 2014, 19:51, editata de 1 ori
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19Mar 25 Feb 2014, 19:42

Neeeeeext ! 
Prima ! 
Ma bucur ca ai adus un next atat de repede, comparativ cu celalalt si mai ales ca e din punctul de vedere al lui Sasuke. 
Ce vrea sa spuna prin " tinem unii la altii " ? La cate i-au facut saracei Sakura suna mai degraba a gluma fara rost, seaca, fara umor.
Inca merita o bataie buna, si nu inteleg unde vrea el sa ajunga cu toate astea, ce vrea de la Sakura ? Dar presupun ca ne vei lamuri in next, pe care il astept cu nerabdare. 
Am ajuns inainte sa ma anunti, dar sunt sper ca ma vei anunti data viitoare. 
Ja ne !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fighting to survive   Fighting to survive - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Fighting to survive

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-