Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
November rain - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
November rain - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

November rain

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

November rain - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Dum 23 Iun 2013, 23:18

Moor! Deci Jees defapt este Sasuke?! Iar acum trebuiecsa astept cine stie cat pana pui tu nextul. Uf, imi vine sa... De ce Doamne te.ai oprit aici?! Ok, legat de restul, da este interesant. Imi place mult de mama Sakurei. E tare haioasa.Iar Sasuke... Mda sper sa nu dispara din peisaj. Sa aduci mai repede nextul, ca pun matura pe tine.
Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 288
Puncte : 329
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Iubireee...
Stare de spirit Stare de spirit : Nevoie de viata

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Lun 24 Iun 2013, 23:51

La prima vedere, ficul tau pare a fi destul de original si surprinzator, nu pare ci este... ma corectez. Capitolele sunt lungi, ceea ce mie mi se pare imposibil( nu pot face capitole prea lungi). Mi-ai dat impresia ca acel Jees, era un oarecare... nicidecum Sasuke... desi la un momentdat ma gandisem la asta. Ma bucur ca e el, pana la urma.
Eu sunt mai mult cu romantismul, sau cel putin am inceput sa fiu, desi imi plac bataile tale. M-a intrigat tipa aceea blonda pentru ca ai descris-o in amanunt si pare ca o sa mai apara prin peisaj. Imi place cum reusesti sa pui accentul si pe celelalte personaje, nu numai pe cuplul principal...
Am vazut ca iti place sa folosesti cuvantul " Naspa" si ca folosesti si diacritice :)).
Imi place si astept next-ul cu nerabdare. ^^
Sus In jos
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Mar 25 Iun 2013, 09:23

Haideee, măăăăă! Aici te-ai oprit şi tu? Eşti un suflet hain şi vrei să ne omori cu suspansul ăsta! Doamneee, vreauu nextul atât de tare!! M-a surprins faptul că Jess e de fapt Sasuke. Şi eu care mă gândeam că Sasuke nu mai apărea:)) Eşti super originală!:* Desigur, doar Sasuke putea fii bunăciunea de Jees, păi cum?:))
De abia aştept să văd cum o s-o înveţe pe Sakura să conducă motoare. O să fie aweeesomeee! Doamne, nici măcar nu-mi mai pot găsi cuvintele, eşti genială şi m-ai surprins, la fel ca întotdeauna! Vreau next, aşa că scapă odată de examenele alea şi apucă-te pe scris. Te pup:*
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Mar 25 Iun 2013, 12:03

OMFG! Cred ca voi, aștia extrem de talentați și de leneși ați complotat împotriva sănătății mele mintale și așa pusă la o mare, mare îndoială. Mă uimește felul în care ai curata nesimțire să nu crezi ca ești bună la scris și tu de fapt să faci astfel de capitole. Ești așa o vacă, Doamneeee! Te urăăăsc! Cum să scrii atât de bine și totuși să crezi că nu ești talentată? Cum să faci o astfel de introducere în scenă a personajului masculin? Cât de nenorocit să fii? Foarte, dar foarte nenorocit. :=)):Atât de nenorocit încât mă depășește.  Nici eu nu sunt așa o nenorocită. rolling on the floor Oricum, capitolul a fost mai mult decât genial, deși mă surprinzi de fiecare dată. Ai evoluat foarte mult de la începutul ficului „Lacrimi însângerate” și gândește-te dacă atunci voiam să scriu ca tine cam în ce stadiu sunt eu acum. Mă duci la disperare, fetițo nebună! =)) T pupix d00lshe! =)))))))
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 16:50

Ne-ntalnim din nou, huh? Vai tu fetiata talentat ce scrie extrem de bine, de ce-s doar cinci capitolele, in ceapa ta de copil? Vrei sa ai cosmaruri la noapte? Or fi capitolele lungi, dar asta nu inseamna ca imi pun in cui pofta de citit. Eu cand gasesc ceva de calitate (yupi, am gasit inca un fic pe care sa il pun la lista de ficuri condimentate, cu tot ce trebuie) vreau sa citesc pana-mi ies ochii din orbite. Asa ca mama draga, apuca-te de scris la unul din ficurile tale ca altfel te mananc, cu tot cu diacritice!

P.S.: Fierb in propriul suc de nerabdare. Vrea sa stiu mai multe despre Sasuke (Jees cum imi place mai mult sa-i spun), sa moara Karin si Sakura sa fie mai'deschisa'(daca se poate sa faci una dintre cele trei dorinte reale, ti-as fi recunoscatoare)!
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
November rain - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 14:08

Azi e o zi specială - comentez la toate ficurile pe care le citesc ( impresionant, nu? ) -. Nu ştiu ce să zic, mi-a fost prea lene să mă uit la paginile anterioare şi să observ dacă am comentat celălalt capitol. Dacă n-am făcut-o îmi cer scuze, dacă da, ma culpa, cum se spune. Capitolul a fost foarte bun, mi-a plăcut atmosfera, felul în care a descurs acţiunea, dar cel mai tare moment a fost sfârşitul. Nu m-am gândit la asta nici în o sută de ani, faptul că Sasuke a fost prezent, dar sub un alt nume. Cred că este în topul meu preferat " apariţiile lui Sasuke în ficuri". N-am un asemenea top, voiam să reliefez cât mai bine faptul că ai o minte pur şi simplu genial de genială. If you know what i mean. well? awesome right?
Nu ştiu ce să spun, aştept următorul capitol şi îmi cer - din nou - scuze că de abia acum las un comentariu.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Lun 23 Sept 2013, 20:30

Am avut blocat acest fic timp de aproximativ doua luni. L-am redeschis acum cateva zile si voi posta cat de curand capitolul. Nu am dorit sa scriu ca a fost blocat si redeschis. Era doar un comentariu ce nu facea decat sa imi aduca vizualizari. Aceeasi situatie este si in cazul ficului "Lacrimi insangerate". Le voi inchide si le voi redeschide eu, cand va fi cazul lough

Yang: Aaaaa, scuze, nu am stiut. happy2
R∆IN: Nicio problrma. N-aveai de unde sa stii.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Adda Bunny
Genin
Genin
Adda Bunny

Localizare Localizare : Ploiesti
acebook acebook : Alexandra Brujban

Nr. mesaje Nr. mesaje : 409
Puncte : 452
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Oct 2013, 10:45

O.o  Osam, osam, osam, osam!
Deci sa explic cate ceva, de la primul capitol cand am citit chestiile alea cu palmele eram ceva gen "B*ch slap!" lough La inceput chiar o uram pe Sakura, si nu pot sa zic ca mi s-a schimbta intr-un fel parerea despre ea. Dar nu am putut sa ies, ceva ma intriga, anume de ce a ajuns asa, ce se va intampla si de ce vrea atat de mult sa fie in acel grup de fete!
La inceput mi s-a parut ca ea n-o sa fie acceptata, ca o s-o arunce cat-colo si ea se va imprietenii cu fata caeea blonda crae presupun ca este Ino, nu?
Ma asteptam sa o bata mar pe mama ei acolo, fix in acel moment! (in capitolul 2)
Iar acum, la ultimul capitol am ramas ceva gen... eu.. eu... nu mai am chef sa folosesc diacriticile! lough 
Iar acum sa redevin serioasa, ultimul capitol m-a intrigat cel mia mult, ma tot intrebam cine este acel "Jees". Aveam o impresie intitial ca este Naruto, dupa care ai explicat de parul lui si ca seamana cu bona ei, deci m-am gandit ca poate sa fie ori Itachi, ori Sasuke!
In fine, cred ca ma lungesc cam mult cu acest comentariu deci o sa-l inchei aici!
Sper sa ma anunti si pe mine cand aduci next si sper sa nu mai inchizi aceste fic-uri minunate! Sunt foarte bo$$! lough 
Savvy! jos palaria in fata
Sus In jos
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Oct 2013, 21:47

Bunaa. kiss Trec si eu pe aici si imi place ce vad. Este un fic original, ce ma atrage mult. M-ai lasat masca cu ultima fraza a acestui capitol exceptional. Nici prin ruptul capului nu mi-a trecut prin cap ca Jees e defapt Sasuke. Credeam ca e un simplu personaj ce urma sa le creeze  probleme in viata de cuplu a celor doi, insa se pare ca m-am inselat amarnic. Ai fost foarte inventiva cu aceasta mica pacaleala. Mi-l imaginasem cu totul si cu totul altfel, iar atunci cand l-ai numit Sasuke mi-ai rasturnat toata imaginea acestei povesti. Abia astept next-ul, trebuie sa stiu continuarea, trebuie!!!!! Sper ca nu ai lasat balta acest fic, caci ar fi pacat de el si de ideea geniala pe care ai inceput-o. Te-am pupat, talentata mica! kiss a hug 
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Sam 26 Oct 2013, 10:45

Anneyong! hi! 
Deci nu stiu cum de nu am citit ficul asta pana acum, mai ales fiind scris de tine, dar fi sigura ca de acum in colo te-ai pricopsit cu mine drept cititor fidel! lough 
So...ficul tau...mi se pare bhunicel...mai ai de lucrat la...O Doamne, pe cine pacalesc??! E genial!!! happy2 
Nu ai la ce lucra atata timp cat continui sa scrii la fel de frumos! happy2 
Adica as putea citi ficul asta toata ziua si nu m-as plictisii... think 
DEci, daca nu aduci next-ul mai repede...nu stiu ce fac...! Deci grabestete fetita!!! hmm..realy? 
Acum...sper sa ma anunti si pe mine la next! puppy eyes Si sa nu cumva sa mai inchizi ficul asta ca intru prin calculator la tine! biciuitor 
Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!! kiss 
Sus In jos
Fideluţă :|
Genin
Genin
Fideluţă :|

Localizare Localizare : In a world apart. A world that does not exist.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 113
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing and painting
Stare de spirit Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Vin 01 Noi 2013, 20:39

Hei! Iti urmaresc ficul de foarte mult timp. Si il ador! Desigur ca abia acum m-a lovit sa comentez si eu. 
 Ce sa zic chiar merita cotinuat. E o idee originala. Imi place!  la inceput credeam ca Jess e cine stie cine, dar cand am auzit de Sasuke am ramas ceva gen "Wtf!?"
   Hmmm.. Te rog sa mă anunti cand postezi urmatorul capitol.
 Te kiss  si a hug !
Sus In jos
Katherine Miller
Genin
Genin
Katherine Miller

Sex : feminin Varsta : 104
Localizare Localizare : nicăieri.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 464
Puncte : 562
Reputatie Reputatie : 34

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Vin 01 Noi 2013, 23:57

Ce poveste mirifica, imi place mult, bravo.
Este o idee originala, zic eu. cel putin nu am mai citit asemenea povesti,dar a ta e fantastica, imi place mult, mult de tot, ma anunti si pe mine de next ?a hug

Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Lun 04 Noi 2013, 18:08

Bună happy. Nu am mai trecut de mult pe forum kissşi din întâmplare am dat de ficul tău. Îmi place !
Ţi-aş fi mai mult decât recunoscătoare dacă m-ai anunţa de capitole ! :*:baftă la tastat 1! kiss
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Mar 05 Noi 2013, 00:03

Rain, tu vrei bataie? Au tecut mai bine de 3 luni de la ultimul capitol postat. Eu vreau sa intru si sa vad next-tl, nu acelasi capitol din iulie si doua pagini de comentarii. Chiar sunt foarte, foarte curioasa de continuarea acestei povesti si m-am cam saturat ca toate fic-urile bune sa intre la blocate. Nu mai poate citi omul ceva bun dus pana la capat. Deci te rog, te rog sa aduci next-ul cat mai repede. Chiar nu ai vrea sa ai comentarii numai cu ,,Adu next-ul, Rain!'' ,nu? :))
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Mar 05 Noi 2013, 22:38

CEEEE??? 
Eu nu inteleg cum de poti sa lasi acest biet fic fara next. Nu m-am saturat de citit si abia astept urmatorul capitol. Ma intreb ce va face Sakura cu cursa, iar Jees e Sasuke ? Wow, deci chiar WOW pentru ca chiar ma intrebam cand va aparea. 
Stau pe ace pana am sa vad un next de la tine. Te implor sa il aduci cat mai repede. 
Scuza-ma ca nu am salutat mai intai, dar sunt prea entuziazmata ca sa mai am timp de politeturi. 
Te rog frumos sa ma anunti si pe mine cand pui next. 
Ja ne !
Sus In jos
Hysteria ☨
Genin
Genin
Hysteria ☨

Sex : feminin Localizare Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata !
acebook acebook : Aliina.Ldr
Nr. mesaje Nr. mesaje : 347
Puncte : 385
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : Sick of bitches

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Mar 05 Noi 2013, 23:32

Din cauza ficului tau aproape am intarziat la scoala, dar a meritat. Am citit primul capitol in ziua in care a aparut, dar de atunci nu prea am mai trecut pe aici. Pot spune ca imi place foarte mult toata ideea cu Sakura care incearca sa intre in grupul celor populari, este comuna, dar tu o faci speciala.
Slava Domnului ca mama Sakurei traieste, sincer credeam ca este moarta. Cat despre Karin sper sa cada din patul de spital si sa moara. (sunt cam rea, stiu happy2 ). Cand l-ai descris pe Jees imi imaginam un tip TOTAL opus cu Sasuke. Atunci cand a aparut Jees am fost ceva gen ''Ce tare ar fi sa fie Sasuke'' in love , spre surprinderea mea chiar el era. Mi-a placut foarte mult faza cand Sakura a trebuit sa se urce pe motocicleta, a fost foarte adorabila si copilaroasa. Abia astept continuarea. Sunt foarte curioasa cum va evolua relatia lui Sasuke si a Sakurei. Adu nextul mai repede, te rog.
Sus In jos
Arcana Julia
Chūnin
Chūnin
Arcana Julia

Localizare Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 889
Puncte : 930
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred
Stare de spirit Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Lun 11 Noi 2013, 20:50

Buna, buna. Pai cei pot spune, ar trebui sa imi fie rusine pentru ca ajung aici asa de tarziu.
Ficul tau e genial, imi place mult.
 Bine, acum despre acest capitol, a fost cu adevarat surprinzator. Imi place mult modul in care te joci cu cuvintele,
felul tau de a nara si a descrie sentimentele personajelor. Ce mai doar si poare, imi place mult stilul tau de a scrie!
Sunt foarte curiosa, asa ca sper sa pui continuare in curand si te rog sa ma anunti si pe mine.
Sus In jos
Yang
Jōnin
Jōnin
Yang

Sex : masculin Varsta : 16
Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1038
Puncte : 1376
Reputatie Reputatie : 152
Hobby-uri Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ
Stare de spirit Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Joi 23 Ian 2014, 20:45

Fanfic blocat din cauza inactivităţii.
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Apr 2014, 16:07

Fic redeschis la cererea autoarei. Pwp.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
November rain - Pagina 3 Asss10November rain - Pagina 3 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19Vin 04 Iul 2014, 12:20

Fanfic SasuSaku inchis din cauza inactivitatii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: November rain   November rain - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

November rain

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-