| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 10 Iul 2011, 14:15 | |
| awwww, ai venit cu nextu. Trebuie sa rabdam pana vine nextu, asta e.mi-a placut si nu pot sa cred: sasuke gelos :o vai de inima mea, deja devine intens. Imi place relatia dintre Sakina si parintii ei..seamana cu a mea :)) te pup dulce :* |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 10 Iul 2011, 15:40 | |
| |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 10 Iul 2011, 23:55 | |
| clar,la usa este Itachi.atpt NEXTU!si app,sa te distrezi in tabara. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 11 Iul 2011, 14:01 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 11 Iul 2011, 16:42 | |
| Haide Yumi te rugam adu nextul ca este un fic nu tare, extra mega taree!! Te rugamm |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 11 Iul 2011, 18:29 | |
| este foarte,foarte frumos hai cu next-ul te rog |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 11 Iul 2011, 21:13 | |
| Plizzzzz hai cu nextu mai repede Apropo foarte frumos fiicul |
|
| |
♥ Malee ♥ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva....Nu te intere :)) Nr. mesaje : 71 Puncte : 102 Reputatie : 20 Hobby-uri : Sa frec mentaa. :> :> Stare de spirit : Ahh. In love.. xx
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 12 Iul 2011, 11:12 | |
| tare ....abia astept nextu |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 12 Iul 2011, 15:32 | |
| Pui te rog next-ul? Este foarte tare Te roggggg!!!!!!!!! |
|
| |
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 17 Iul 2011, 17:05 | |
| te rog mult de tot sa pui nextul , imi place foarte mult , abia astept sa vad ce se intampla |
|
| |
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 18 Iul 2011, 14:33 | |
| hey Yumi cand pui next-ul ? a trecut o saptamana in sfarsit , credeam ca nu mai trece odata haide pune next-ul ca am asteptat mult de tot si acum nu mai am rabdare ... vreau sa vad ce se intampla in continuare sper sa pui next-ul cat mai repede .. pwwpici si spor la scris ..!! |
|
| |
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 20 Iul 2011, 14:32 | |
| hai Yumi pune nextul k nu ai mai scris de foarte mult timp . TE RUGAM MULT DE TOT !!!!!!!!! |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 20 Iul 2011, 15:37 | |
| Capitolul 23 Sakina: Cine credeti ca s-a gandit la mine? Iubita mea Tayra tocmai este in fata usii, cu ghiozdanul meu in mana, cu zambetul ei cald pe buze si ochii de o culoare extraordinar de calda dar si ciudata. O invit inauntru, in sufragerie si ea incepe sa ma ia la intrebari. Ii explic totul si ramane uimita la povestea mea cu parintii. O iubesc foarte mult pe bruneta asta pentru ca mereu tine cu mine. Normal ca si de data asta imi spune ca am avut dreptate. In timp ce-mi da caietele si toate temele, isi reaminteste de "mica ei misiune". -Saki. Vezi ca profu de istorie nu s-a prea bucurat ca Sasuke si Sakura au lipsit de la ora si mi-a spus sa te anunt ca au o tema mai speciala de facut pentru maine. Mai exact, astazi, dupa ce ai plecat tu, am vorbit despre zvonurile din trecut "prostesti" ale existentei unor vietati "supranaturale". Mai exact vampiri, vrajitoare, varcolaci si nu mai stiu eu ce. Sakura si Sasuke trebuie sa-l faca pe profesor sa creada in aceste vietati daca nu vor media neincheiata la istorie, plus scaderea notei la purtare. -Nu pricep. Ce legatura are asta cu istoria? -Pei Einstein, in trecut oamenii credeau in asa ceva si se speriau! Nu pot sa cred ca-i luat 10 azi! -Nici eu! Incepem amandoua sa radem si-o tinem tot asa pana cand Tay primeste un telefon de la prietenul ei, Miro, care vrea sa se intalneasca cu bruneta la mall. Ii multumesc pentru tot, inchid usa dupa ea, nu inainte sa o pup, imi iau cartile si caietele si ma duc in camera. Nu dupa mult timp, cam 30 de minute, aud soneria din nou. Ce-o mai fi uitat si desteapta aia de Tayra? Telefonul, banii sau ce Dumnezeu a mai uitat? Ma cobor din pat si ma duc in fata usii. Un sentiment straniu ma inconjoara cand pun mana pe clanta usii. Parca as face ceva rau. Nu-l bag in seama pe cat posibil si apas increzator pe clanta. Cand deschid usa, o silueta barbateasca, bine lucrata, ochii albastrii ca cerul intunecat si zambetul ala tamp de "smecher" care ar da pe spate orice fata prostuta, dar eu nu sunt asa, ma asteapta. Nu stiu ce cauta aici si nici nu vreau sa aflu. Tot ceea ce doresc este sa plece si sa nu se mai intoarca. -Scopu si durata Mike. Sper ca te-ai pierdut si o sa stai putin. spun eu enervata la culme de vizita blondului -Papusa, unde-ai fost astazi? Chiar mi-am facut griji! imi raspunde el cu zambetul lui tampit si cu mana la spate -Am fost in ma...dar cand sa dau sa-l jicnesc, el isi scoate mana la iveala si imi pune o batista la gura cu un fel de somnifer sau ceva de genu. Noroc ca stiu sa-mi tin binisor respiratia, totusi am inhalat un pic din acea substanta. Imi venea sa ma transform si sa-l omor in doua secunde dar nu puteam caci regulile imi interziceau asta. Plus ca nu sunt genul de persoana care sa se axeze pe violenta bruta. Cand sa cad la pamant caci muschii picioarelor mei se "inmuiasera", simt cum stransoarea ce-mi tine batista aceea nenorocita la nas, scade pana nu o mai face nimic sa stea lipita de fata mea. Incerc sa deschid incet ochii si-l vad pe Itachi cum da cu brutalitate in Mike in asa fel incat sangele nu se osteneste sa apara. Incerc sa ma ridic de la pamant pentru ai desparti pe cei doi, caci m-am speriat cand i-am vazut coltii lui Itachi iesind la iveala. Puternica ca de obicei, mi-a reusit scopul. M-am ridicat sprijinindu-ma totusi de peretele casei mele si am inceput sa alerg spre jumatatea curtii unde avea loc bataia. M-am pus in bratele blondului care era pus la pamant, abia respirand si-am inceput sa tip la vampir sa-l lase in pace. Acesta respira greoi si avea ochii rosii. Se putea vedea cat de nervos era ca am intervenit. Daca nu se controla, pun pariu ca-mi dadea si mie o palma, insa nu as intelege de ce s-a bagat. Ii trimiteam priviri ucigatoare. -Dupa ce ca-ti salvez viata c***a ce esti...! Nici nu se mai indura sa mai spuna ceva. El doar a iesit din curte, lasandu-ma aproape lesinata de la acel drog, pe fostul meu iubit de doi bani pe care eu il credeam lesinat. Cu ultimele puteri il vedeam pe brunet cum iesea din curte. Ma bagasem pentru ca nu vroiam sa-l omoare, dar apreciasem extrem de mult ceea ce a facut. Pur si simplu nu inteleg scopul actiunii lui. Se pare ca drogul nu m-a tinut mult treaza in asa fel incat am lesinat pe Mike, in curte pe iarba patata de sange. Sper sa va placa! Va pup!!! *
Ultima editare efectuata de catre Yumi in Mier 20 Iul 2011, 18:48, editata de 1 ori |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 20 Iul 2011, 15:51 | |
| Ai venit >:D< adica revenit :)) ce bine. Ai, dar Itachi e putin ciudat in comportament, prea multe pentru o fata :> oare ce vor face Sasuke si Sakura cu tema aia, doar nu o sa-si arate identitatile..te pup:* |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 20 Iul 2011, 16:03 | |
| Yeah, Yumi Insfarsit ai adus nextu exttraordinar Mie mi-a placut^^ Next |
|
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 20 Iul 2011, 17:03 | |
| Heyyyy bine ai revenit ma bucur ca ai pus next-ul deoarece l-am asteptat ceva timp deabia astept sa vad cum lucreaza Sasuke si Sakura la tema aceea deci mor de nerabdare Wow Itachi chiar e putin ciudat .. haide ca eu vreau next-ul..!! pwwpici..!!! |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 20 Iul 2011, 17:06 | |
| Vai, foarte foarte frumos. Mi-a placut foarte mult ficul. Deci hai cu urmatorul next. Spor la scris si foarte multa inspiratie. Te pup dulcik Bye. |
|
| |
.allii. Genin
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 20 Iul 2011, 17:28 | |
| WoW !! nu ma asteptam la asta ... ce`o fi vrand sa`i faca Mike lui Saki ? Hmm , exista doar un mod de a afla , si va trebui sa ma ajuti tu cu asta punand nextul |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 21 Iul 2011, 20:51 | |
| Foarte faaaain Waaai te rog baga Next`u ca daca mnuu |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 22 Iul 2011, 09:14 | |
| Yumi!!!! Te iubesc mult! Super capitol exact asa cum le faci tu, foarte frumoase! Sa pui nextu repede, bine? |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 22 Iul 2011, 10:36 | |
| Hay Yumi fata mea cu nextu!!!
*taci tataie acolo ca Elz nu face spam |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 22 Iul 2011, 12:09 | |
| Yumi deci imi place capitlul la nebunie si astept nextu repede repede |
|
| |
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 22 Iul 2011, 12:43 | |
| haide Yumi cand pui next-ul ? toti il asteptam mor de nerabdare sa citesc urmatorul capitol vreau next-ul te rog te rog te rog ... |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 22 Iul 2011, 14:42 | |
| Capitolul 24 Sakina: As putea sa spun ca vad negru, insa eu nici macar aceasta culoare gotica n-o vad. Nu vad absolut nimic, doar aud zgomotele de la parter si simt vantul rece ce probabil trece prin geamul meu intre-deschis. Incerc sa-mi deschid ochii si incet incet reusesc. Somniferul ala idiot mi-a dat niste dureri insuportabile de cap. Of, of, of. Ma ridic somnoroasa de pe pat. Vreau sa merg la parter sa vad cine face atata zgomot, insa se pare ca sunt prea tupeista sa incerc sa merg singurica. In ce sens? Sunt foarte ametita si eu chiar daca sunt nebuna, tupeista si curajoasa, acum ar trebui sa fiu batuta in cap sa nu ma sprijin de ceva pana jos. Asa stau eu cu mana stanga pe cap caci durerea nu vroia sa ma lase nici moarta si cea dreapta pe perete. Cu greu cobor si ultima treapta a scarilor si de parca ameteala si durerea de cap nu era destula, acum il mai vad si pe Mike in bucatarie facand micul dejun. Mike in bucatarie facand micul dejun?! Asta a facut-o ultima oara cand am petrecut o noapte cu el. Oh Doamne! Ce-am facut aseara? Pei sa recapitulam. A venit blondul si a incercat sa ma drogeze, adoarma, nici macar nu stiu ce a incercat el sa faca cu adevarat. Itachi l-a batut mar, eu m-am pus in fata lui, Itachi m-a facut c***a si eu am adormit pe pieptul lui Mike. Ca tot veni vorba, cum a putut vampirul ala sa-mi spuna asta mie? Eu nu suport cuvantul asta! Poti sa ma faci in toate feluril, dar asa in nici chiar.Oricum sa revenim. -Papusa, ma bucur ca te-ai trezit. Probabil esti extenuata de la durerea de aseara. imi spune mie blondul apropiindu-se de mine. Despre ce durere vorbeste, habar n-am, dar cu siguranta vreau sa aflu atata timp cat el inca este in casa mea, sub acoperisul meu, in bucataria mea. -Despre ce naiba vorbesti blondule? Te-ai lovit la cap sau ce? Din cate-mi amintesc eu, tu erai cel praf aseara. Esti atat de varza incat cred ca ai cazut in coma ieri, cand Itachi dadea in tine cu atata usurinta! incerc eu sa-l ating la punctul lui sensibil. Se pare ca nu prea am reusit pentru ca incepe sa rada fortat. Ce-o fi in capul lui aproape gol? -Asculta aici rozalio, dar asculta bine! Eu de-acuma cu tine nu ma joc. Nu te-ai intrebat cum de esti in pijama, atata timp cat tu aseara ai lesinat in hainele tale de scoala? Ok, aici m-a prins. Nici macar nu am observat ca sunt in pijama! Daca a facut ceva o sa ..... of! O sa innebunesc! Il arunc cutite din privire, insa spre nenorocul meu, se pare ca el este imun la asa ceva. Soptesc un: "Ce-ai facut?" fara vlaga insa foarte important pentru mine. Parca nici nu mai aveam curaj sa mai zic ceva in fata lui , dar nu stiu de ce. Incepe sa rada ca un nebun si asa usor, usor se indeparteaza de mine. -Stii ce buna esti in pat, chair si atunci cand esti inconstienta? Cand am auzit asta mi-a fugit pamantul de sub picioare. Nu mai aveam nimic in cap inafara de ideea ca eu m-am culcat cu el. -Adica...adica tu...m-ai violat. soptesc eu privind in pamant. Eram mult prea trista pentru a ma mai uita in ochii lui bolnavi -Da, dar altii n-ar crede asta. Fetito, uita cum vad eu viitorul. Tu o sa fii prietena mea in fata la toata lumea, nu vei vorbi cu nimeni despre asta, nu vei sta pe langa alti baieti nesupravecheata de mine sau prietenii mei, vei face cum iti spun eu mereu, vei vorbi cu mine inainte sa iei vreo decizie despre orisice, vei petrece toate pauzele si cam tot timpul tau liber cu mine, nu o sa mai stai cu nici o gasca de fete razgaiate, te vei departa de verisoara ta si eu nu voi spune nimic. Caci stim amandoi ce se va intampla daca lumea va afla ca marea Sakina Haruno, fata desteapta, puternica, increzatoare, curajoasa etc. s-a culcat, beata fiind, cu Mike Stone, baiatul cu o reputatie de bad boy. A, si inca ceva. Acel Uchiha Itachi, sa nu te mai prind nici macar ca-ti dai priviri cu el. Nimic! Daca aflu cumva ca nu mi-ai respectat vreuna din conditii, v-a iesi mare pe prima pagina a ziarului: "Sakina Haruno- fata ce pare inocenta este defapt o stricata..." Acum hai, imbracate ca mergem la scoala. imi spune, dupa ce m-a pupa pe obraz. Stiam ca Mike e un nesuferit, bolnav, nenorocit si multe altele, dar nu ma asteptam sa-mi faca una ca asta. Cum a putut sa profite in halul asta de mine? Nu am ce sa fac. Trebuie sa-i fac jocul. Nu am de ales. Daca s-ar afla de intamplarea de aseara, tot clanul ar muri de rusine, Sakura ar fi dezamagita, eu as fi vazuta ca o stricata in lume si nu as mai putea iesi din casa. -Dar... eu trebuie sa stau cu Itachi de Craciun. El nervos se opreste din mers, isi strange pumnul tare, tare de tot de i se vedeau muschii bine lucrati, incordati si ma intreaba calm de ce. -Familiile noastre se inteleg foarte bine. Unchiul meu si cu tatal lui au fost cei mai buni prieteni. Avem Craciunul si un carnaval stabilit sa stam impreuna. -Doar voi doi? -Nu. Craciunul cu parintii amandurora, Sasuke si Sakura si carnavalul cu toata familia lor si a noastra. El sta un pic pe ganduri dupa care imi raspunde la fel de calm ca inainte: -Te vei duce la amandoua, dar daca aflu ca s-a intamplat ceva, te omor si te dau si de gol. Cam mult dialog, stiu. Imi pare I'm sorry dar sper totusi ca v-a placut. Acum am o intrebare pentru voi. Va place de Sakina? Adica va place ca sa povestesc si din perspectiva ei? |
|
| |
Rose <3 Chūnin
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 22 Iul 2011, 14:56 | |
| cum sa nu imi placa din perspectiva ei..aflam lucruri. Vai ce nesuferit e Mike sa o violeze si ii mai pune si conditii. Trebuie sa scape cumva de asta, neaparat.. Te pup, ador povestea |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 | |
| |
|
| |
| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|