| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 17 Dec 2011, 13:45 | |
| Da eu am 13 ani jumate ;;) desi ficul este +16 dar hey... cu acea jumatate trec mai repede spre 16 :> |
|
| |
Fucking&Crazy>Beibii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere, near heaven......in the world of sugar and love:x:X:x Nr. mesaje : 108 Puncte : 138 Reputatie : 7 Hobby-uri : Mafia International Corporation Stare de spirit : Falling in love.........
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 17 Dec 2011, 16:48 | |
| cred ca o sa fac 16 ani pana pui nextul..............hai te rog pune-l , te rog!!!!!! |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 17 Dec 2011, 22:13 | |
| |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 01:24 | |
| Capitolul...nici nu stiu care . Nu va suparati o sa dau un edit mai incolo Sakura: Am adormit aici fara sa vreau. Pai mama si matusa Saya a trebuit sa o calmeze pe Mikoto, deci nu am avut deales decat sa sfarsesc prin a adormi intr-o camera care este a nimanui. Cred ca e pur si simplu de oaspeti. Era o camera frumos "ornata". Cu un stil aparte, specific intregii case, mai precis intregii familii. M-am dus repede spre baie pentru a putea aranja ceva, macar putin, la aspectul meu. Nici nu stiu sigur cat e ceasul. Poate 8, poate 9, poate chiar 12. Nah...cred ca e 11. Mda. O ora perfecta sa te trezesti, mai ales cand esti in vizida. Serios?! De ce Dumnezeu nu am avut inspiratia sa-mi pun alarma? Asa se intampla mereu! Mereu spun: "Lasa, n-o mai pune ca e enervanta. Te trezesti tu" si dimineata sunt cu o fata gen -.- "Pe bune?! De ce nu ai pus-o! Credeai ca un inger o sa-ti dea in cap sa te trezesti?! Sau Mos Craciun. Hai sa-ti spun ceva pustoaico, Mosul nu exista!" Mda. Eu si mintea mea. Best friends forever, ce sa mai?! Revenim...mi-am dus peria prin claia mea de par roz si am ramas stupefiata pot spune, cand am vazut ca nu a ramas acolo. Deci nu era asa de incalcit pe cat credeam! Hmm...am deja o zi buna, mda. Cat optimism pe capul meu. Ma dau cu luciul meu de buze pe care in am mereu cu mine, ma spal putin pe fata, bine va dati seama ca mai intai m-am spalat pe fata si dupaia m-am dat cu luciu si am mers in sufragerie sa vad unde sunt restul familiei mele. Dar cu cine credeti ca imi incep eu dimineata? Neatenta, am dat peste un abdomen bine, ba chiar, foarte bine lucrat. Ii vedeam mainile reci si brute as putea spune, dar cu persoanele iubite puteau fi foarte calde si atente, insa nu si in cazul meu. Cand sa imi ridic privirea, dau de chipul lui alb ca de inger sau ca de criminal de oameni. Stiu e un pic exagerat, dar eu si Sakina nu putem sa uitam ca sunt vampiri! Sakina! Itachi! Unde sunt ei? -Papusa, daca stiam ca stateai noaptea la noi, eram o gazda buna si ca sa nu-ti fie teama, te invitam la mine in dormitor sa dormim impreuna.imi spune Sasuke cu un zambet pervers -Cata onoare. De ce? Ai terminat cu numarul patru si cinciul a uitat sa vina sau cum? I-am raspuns foarte frumos cu un ton ironic. El a dat ochii peste cap si a oftat zgomotos. -Nu-mi vine sa cred ca asta era problema. -Nu-mi vine sa cred ca abia acum iti dai seama.ii raspund imediat, punand un botic pe fata -Haide Sakura. Sunt barbat. Normal ca am nevoile mele. Fii sigura ca nu faceam nimic cu celelalte daca eram cu tine in acel moment -Am inteles si respect asta, dar nu este vorba ca faceai sau nu faceai ceva cu mine. Este vorba ca iti bati joc de ele! -Nu e vina mea ca sunt prostute. Plus ca sunt atat de bete incat n-o sa-si aminteasca nimic ziua viitoare. Nu a mai spus nimic pentru ca a fost intrerupt, nepoliticos de telefonul meu. Primisem un mesaj. Tocmai la momentul potrivit! Daca e unu' cu oferte sau concursuri, promit ca o sa-mi arunc telefonul la gunoi. Mi-l scot plictisita din buzunar si ma pun pe tastat. Zambesc dulce la vederea mesajului si dupa ce chicotesc vizibil, daca pot sa spun asa, ii trimit un mesaj inpoi dupa care ma intorc la Sasuke -Mda. Scuze. Ce spuneai? Era vizibil nervos de mesajul primit, dar cred ca era mai enervat de chicotul si zambetul meu, in asa fel incat acum se uita cu putina ura la mine. -Cine era?intreaba el pe un ton nici prea autoritar, nici prea calm -Numarul 3 al meu. De ce?ii raspund in batjocora cu aceeasi moneda si asa revenim noi la subiectul "numerelor jucause" -Haide Sakura! Nu poti sa ma judeci pentru ceea ce sunt. -Nu pot si n-o fac dar sa nu ai asteptari de la mine. -Aha. Si in acel moment m-a impins cu brutalitate, dar pot sa spun ca in acelasi timp romantic si calm, de perete. Atunci cand spatele meu a facut contact cu peretele rece, un mic geamat nu a ezitat sa iasa din gura mea. Acel geamat parca il innebunea si mai mult pe brunet. Era el, incoltindu-na si sarutandu-mi umarul senzual, dupa care gatul, obrazul si in final cand a ajuns la urechea mea mi-a soptit: -Iti face place sa ma innebunesti, nu? Sa fii singura care reuseste sa faca asta, nu? De ce nu vrei sa-mi arati mesajul ce te-a facut asa de bucuroasa? se oprise si iar imi saruta gatul dupa care reveni. E noul tau iubit sau e iar idiotul de varamio, hmm? -Gelozia pune stapanire pe tine Uchiha? De ce? -Gelozie? Nici vorba! Doar nervozitate, caci tu esti a mea si el nu te lasa in pace. -Si mai precis de cand ma poti numi "a ta". De cand m-am culcat cu tine? Am facut-o cu o groaza, deci nu esti asa special. -Nu...de cand te uiti cu ochii aia ai tai inocenti, calzi, dar in acelasi timp perversi in felul asta la mine. De atunci esti tu a mea. De cand impartasim acelasi sentiment. Interesant punct de vedere. Ce sa mai. Dintr-o data simt ca ceva lipseste, la propriu. El se dezlipeste de mine si cu o urma de zambet pervers si curios se uita pe un telegon negru. Stai! Negru? Telefon? Cum a...? Nesimtitul! De asta s-a apropiat el de mine? Petru a mi-l lua din buzunar? You little...Inteligent. Sincer. Uchiha asta chiar merita putin timp. Dupa ce mi-a vazut ultimul mesaj, se putea citi pe fata lui un pic de liniste. Era mai calm. A vazut ca era doar Ino care ma invita la patinoar. Nu ma pot abtine sa nu ii raspund ceva ironic, dar in acelasi timp sa-i dau putin peste nas. Ma apropii de el, dupa ce imi recapat telefonul, imi asez mainile in jurul gatului lui si cu ochii mei foarte performanti de catelus incep sa vorbesc: -Ce s-a intamplat? Credeai ca te insel? Eu? Pe tine? Doamne ferestre! si terminand ce aveam de spus ma despart de el cu un ras enervant pentru el si foarte mandru pentru mine. Se putea vedea ca nu mai era calm. Ochii lui in care recunosc, chiar si eu ma mai pierdeam, negrii s-au transformat in rosul acela aprins ce te inspaimanta. Exact cand sa-mi dea si el o replica, se aude usa. Amandoi ne intoarcem privirea mirati si ii putem vedeam pe... Scuze ca e scurt si cu foarte foarte mult dialog dar mintea mea numai atat a putut percepe la ora asta Sper totusi ca v-a placut! Si scuze daca nu le-am dat la toti un PM. VA PUP SI MERCI PT COMENTARII!
Ultima editare efectuata de catre Yumi in Dum 18 Dec 2011, 12:05, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 08:52 | |
| Ahhhh, e genial, am cam ramas in urma cu capitolele (si imi pare rau de asta) dar imi place mult de tot povestea!! De abia astept next-ul!!! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 08:55 | |
| Super fic si grozave idei,dabea astept nextu,te pup |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 09:59 | |
| Superb Perversu...Chiar credeam ca si-a facut un iubit nou Sunt fericita ca era doar Ino Este superb Merci ca m-ai anuntat Spor la scris si la scoala.
|
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 09:59 | |
| |
|
| |
•°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 10:15 | |
| Mi-a placut mult capitolul asta, Yumi Cred ca stiu pe cine ii va vedea Sasuke si Sakura M-ai facut curioasa, Yumisor... Te rog adu nextul cat mai repede Te pup scumpa mea si mersi ca m-ai anuntat |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 10:46 | |
| Pe..?? Bau bau..ohh de ce ne lasi in aer?? Sa aduci repede next-ul ca sunt curioasa ce se intampla cu cei doi!! Multumesc ca m-ai anuntat! Spor la scris si la idei..sa u uti sa-mi dai pm cand adduci next-ul! Te pup! |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| |
| |
...xXSaKuRa_SaSuKeXx... Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : ...prin jur... Nr. mesaje : 7 Puncte : 7 Reputatie : 0 Stare de spirit : Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 12:42 | |
| Buna... am ajuns si eu pe aici asa ca rugamintea obligatorie fato Adu Nextu. E prea tare. si apropo foarte tare asa ca te rog eu mumos si dulce sa aduci nextu mai repede decat ai putea :D |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 14:56 | |
| Wow!!! Imi place la nebunie! Totul e super cute dar si super pervers! Dah cine intra? Sunt Sakina si Itachi sau parinti lor sau mai stiu eu cine??? Vreau sa stiu!! Asa ca te rooog adu nextul cat mai repede!!! Pupici si spor la scris! |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 18 Dec 2011, 15:47 | |
| Mi-a placut capitolul, mai putin partea de la final. M-ai lasat in suspans. Cine intra? :-? Ar fi o posibilitate, dar la ideile tale crete nu imi fac sperante :)) Mor de ciriozitate sa vad ce vei face cu cei 2 :> Te pup
|
|
| |
byanck Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : ... Nr. mesaje : 12 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : sacoala:) Stare de spirit : mai mereu sunt distrata
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 20 Dec 2011, 19:42 | |
| Bravo!E soarte fain....si e mai mult pentru o fata de 13 ani jumatate Astept urmatorul capitol!! |
|
| |
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| |
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 21 Dec 2011, 13:36 | |
| Mersi ca in sfarsit ai adus nextu care imi place la nebunie si abia astept continuarea. |
|
| |
The~First~Angel~ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Romania Nr. mesaje : 17 Puncte : 18 Reputatie : 1 Hobby-uri : sa citesc( ficuri, romane ,..), sa desenez, sa dansez ... Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 23 Dec 2011, 13:42 | |
| IMI PLACE LA NEBUNIE FICUL TAU !!! ..... te rog pune mai repede next-ul |
|
| |
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 24 Dec 2011, 12:20 | |
| Deci draga mea, am citit tot ficul azi si am ajuns aici, cand nu am vazut next-ul. TU GLUMESTI? Unde-i nextul? Il vreau acuuumm!!! Ce-i fac lui Mike! Sakina, omoara-l odata! Ce-l mai tii? Pe el fetit-o! Fa ca si Sakura, macar odata omoara pe cineva! Haide, te rog eu din tot sufletul meu de copil! Plus ca este si vacanta! Adu' nextu' ala odata! Cand il scrii imi trimiti si mie un M.P??? TE ROG!!! Te |
|
| |
Smile for mee Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe planeta unde se consuma Alcool Nr. mesaje : 10 Puncte : 11 Reputatie : 1 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : vesela
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 24 Dec 2011, 18:25 | |
| Veden pe...?Vedem pe...? Ma omori cu suspansul asta... Esti cea mai talentata....app te rog din suflet sa imi raspunzi la o intrebare: Atunci cand Sasuke si Sakura sau dus la club...Sasu a zis ca se duce pana la baie......ma rog au urmat multe dupaia..dar ala nu s-a mai intors de la baie ?Cat a stat?... In fine...astept NEXTU!Te rog sa ma anunti si pe mn cand il pui .....ms TE PuP |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 24 Dec 2011, 19:00 | |
| hey imi cer scuze ca acum comentez dar acum lam terminat de citit dar vreau next-ul |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| |
| |
lorena_saku Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Arges-Pitesti Nr. mesaje : 56 Puncte : 79 Reputatie : 8 Hobby-uri : scriu pe aici:-* Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 25 Dec 2011, 17:23 | |
| Imi place muuuullllt capitolul acesta Yumi.Te rog din suflet sa pui o data nextu ala Craciun fericit! |
|
| |
TheShadows Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Undeva departe de lumea asta:> Nr. mesaje : 41 Puncte : 69 Reputatie : 24 Hobby-uri : Orice distractie sa fie:D Stare de spirit : Happy!!Increzatoare!!
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 25 Dec 2011, 20:48 | |
| yumiiiiiiii,cand postezi nextuletzu????nu mai am rabdare.:( |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 | |
| |
|
| |
| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|