| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
midnight sun Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : unde este nevoie Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 28 Dec 2011, 15:44 | |
| Te rog am citit tot ficul si sincer sunt o mare fana SasuSaku dar si a vampirilor.Pls adu nextu cat mai repede ca altfel mor... |
|
| |
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 29 Dec 2011, 17:38 | |
| Vai mor dup ficul tau si pana acum partea buna era ca nu a trebuit sa astept next ca restu, dar acum ma fac cumintica si astept Astept next Spor la scris! |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 30 Dec 2011, 04:32 | |
| Imi pare rau ca am venit asa de tarziu cu comentariul, dar nu stiu cum se face ca eu aflu mereu ultima de ficurile cu adevarat tari. Stau la calculator cam de la ora 6-6:30 cu aproximatie si am ineput sa iti citesc ficul cap pe la ora 8-9-9:30 cam asa desii am avut mult timp nu am putut sa ajung decat la capitolul 30 din cauza ca prietenele mele m-au luat la rost ca de ce nu am descarcat pozele de la serbarea de Craciun si m-au pus sa le descarc in seara asta ca cica daca nu le descarc se supara su nu mai vorbesc cu mine 3 zile si pentru mine asta este o tortura ma ceva decat iadul insasi fiind vorba de B.F.F. ale mel. Asa ca am avut mult de munca si desi nu am putut sa ma pun la zi cu toate capitolele nu m-am putut abtine sa nu iti spun parerea mea. Asa ca sa incepem. Imi place...ba nu nu imi place il iubesc...defapt nu cred ca e putin spus il iubesc mai degraba il ador nebuneste. Asa ca pune cat mai multe capitole scumpo. Promit ca am sa iti citesc si celelalte capitole si iti mai las cateva comentarii. PwP dulce de tot la tine ☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __ _☆ Semnatura ☆_ __ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆ https://youtu.be/FD6LgKkTrPEBaiatul Rock Inspir adanc, e prea fitos Cand l-am vazut era sa cad pe jos Clipesc prea des cand il privesc El mi-a zambit si simt ca-nnebunesc E prea mult fum, e prea de tot Si-un zgomot ce nu-l mai suport Dar tot ma duc in acel loc Sa-mi vad baiatul care canta rock Port poza lui in portofel si ma gandesc la el Ce o sa fac hai spune I-am dat numarul meu de telefon acum nu mai am somn Eu tot astept sa sune Refren(x2): Mama am innebunit Iar m-am indragostit Nu-i dintre baietii de la bloc Are prea multi cercei Chiar daca tu nu vrei Sunt cu baiatul care canta rock Si mult prea des eu imi doresc Oriunde merg vreau sa il intalnesc Si-mi pare rau ca-i doar un vis Dupa concert totul imi pare trist Abia astept sa-l mai privesc Sa imi zambeasca si sa-nnebunesc Baiatul rock iar a plecat Si nici acum el nu m-a sarutat Port poza lui in portofel si ma gandesc la el Ce o sa fac hai spune I-am dat numarul meu de telefon acum nu mai am somn Eu tot astept sa sune refren(x2): .... Mama am innebunit M-am indragostit M-am indragostit Mama am innebunit M-am indragostit Am innebunït refren(x2): .... |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 30 Dec 2011, 15:26 | |
| Am terminat de citit tot fic-ul pana acum. Tot ce pot sa spun este ca imi place la nebunie. Sa dea Bunul Dumnezeu ca idiotul ala de Mike sa se trezeasca cu un elicopter cazut din cer in cap, Sakina sa fie cu Itachi si Sakura cu Sasue ca de nu ma supar rau de tot pe tine si incep sa fac precum trenul si si ca toate aratarile de papamant. In concluzie cum am mai spus vreau next-ul. PwP dulce de tot la tine Editat de choco: Ai fi putut edita mesajul de mai sus in loc sa faci DOUBLE POST. Mai revedeti Regulamentul... ☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __ _☆ Semnatura ☆_ __ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆ https://youtu.be/FD6LgKkTrPEBaiatul Rock Inspir adanc, e prea fitos Cand l-am vazut era sa cad pe jos Clipesc prea des cand il privesc El mi-a zambit si simt ca-nnebunesc E prea mult fum, e prea de tot Si-un zgomot ce nu-l mai suport Dar tot ma duc in acel loc Sa-mi vad baiatul care canta rock Port poza lui in portofel si ma gandesc la el Ce o sa fac hai spune I-am dat numarul meu de telefon acum nu mai am somn Eu tot astept sa sune Refren(x2): Mama am innebunit Iar m-am indragostit Nu-i dintre baietii de la bloc Are prea multi cercei Chiar daca tu nu vrei Sunt cu baiatul care canta rock Si mult prea des eu imi doresc Oriunde merg vreau sa il intalnesc Si-mi pare rau ca-i doar un vis Dupa concert totul imi pare trist Abia astept sa-l mai privesc Sa imi zambeasca si sa-nnebunesc Baiatul rock iar a plecat Si nici acum el nu m-a sarutat Port poza lui in portofel si ma gandesc la el Ce o sa fac hai spune I-am dat numarul meu de telefon acum nu mai am somn Eu tot astept sa sune refren(x2): .... Mama am innebunit M-am indragostit M-am indragostit Mama am innebunit M-am indragostit Am innebunït refren(x2): .... |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 30 Dec 2011, 19:31 | |
| Deci am aterizat si eu aici si mi se pare super fain ficul,imi place descrierea si ideea care e foarte originala dupa parerea mea. Am infulecat tot ficul intro zii si sunt multeee capitole:))cred ca raman obesedata de el nu imi pot dezlipi ochii de pe monitor.
Si acum sper si eu ca totata lumea sa ii pice in cap un elicopter lui Mike si Sakina sa fie cu Itachi si SaKura cu Sasuke..Si totul sa fie bine :* pupici si cred ca mor daca nu postezi cat mai repede nextul .Si eu nu glumesc cand vine vorba de Nexxt ma transforma asa ca ai grija ...moaha hahaha:)) |
|
| |
TheShadows Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Undeva departe de lumea asta:> Nr. mesaje : 41 Puncte : 69 Reputatie : 24 Hobby-uri : Orice distractie sa fie:D Stare de spirit : Happy!!Increzatoare!!
| |
| |
midnight sun Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : unde este nevoie Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 03 Ian 2012, 17:00 | |
| Te felicit,ficul este minunat,iar ideea originala cu siguranta.Abia astept next-ul,te implor punel mai repede ca doar e vacanta si n-avem teme... |
|
| |
k1dutzz13 Academy Student
Localizare : Piatra-Neamt Nr. mesaje : 22 Puncte : 38 Reputatie : 5 Hobby-uri : Pc/ Fotbal Stare de spirit : Ma daore fix acolo
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 03 Ian 2012, 17:07 | |
| 1. Tare 2. imi place extraordinar de mult 3. Astept NeXtUu 4. lasami un mesaj cand vine |
|
| |
Fucking&Crazy>Beibii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere, near heaven......in the world of sugar and love:x:X:x Nr. mesaje : 108 Puncte : 138 Reputatie : 7 Hobby-uri : Mafia International Corporation Stare de spirit : Falling in love.........
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 04 Ian 2012, 18:55 | |
| hai mai nu ai mai pus nextul?.....e imposibil sa nu il pui...deja a trecut o groaza de timp...pune-l te rog si anunta ma cand l-ai postat deoarece il astept de mult....bye, te astept cu nextul..... |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 05 Ian 2012, 11:43 | |
| Scumpa mea poate ca sunt eu mai insistenta de felul meu si poate ca dramatizez cam mult dar cred ca cu totii mai avem umpic si murim din cuza asteptarii. Asa ca te mplor in numele a tot ce este sfant pune next-ul ala o data. P.S. Sa ma aunti si pe mine cand il pui PwP dulce de tine:*: |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 06 Ian 2012, 10:51 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 06 Ian 2012, 14:41 | |
| A trecut o vesnicie ..ai uitata sa mai pui nextt Morti mustelor ma spanzrr (Glumesc imi iubesc viata) Ma omor ci zile pune te rog nextt si nu dramatizez Mada iti da pupici si din nou pune next |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 07 Ian 2012, 17:40 | |
| Yumi te implor eu sa pui next-ul ca de nu maine poimaine ma vezi la stiri cu titlul ''Dusa la ospiciu din cauza dementei super dezvoltate'' sau cam asa ceva Spor la scris si la ideei. multa bafta si spor la next in continuare PwP dulce de tot la tine |
|
| |
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 07 Ian 2012, 19:18 | |
| Haide mai Yumi ce ne faci? Pune si tu next mai repede ca mor cu zile |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 07 Ian 2012, 20:32 | |
| Yumi daca nu pui nextul anunt la FBI si CIA. Te dau disparuta. Scop final:Pune nextul te rog !! |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 09 Ian 2012, 19:14 | |
| |
|
| |
•°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 11 Ian 2012, 09:15 | |
| Yumishor, unde e next-ul? Il astept cu sufletul la gura si tu nu il aduci... Sper ca-l vei aduce pana incepe scoala, deoarece am nevoie de un fic frumos ca sa incep semestrul doi cu dreptul So... Astept next-ul, scumpa mea |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 12 Ian 2012, 15:15 | |
| Wow wow Doamne de cand nu am mai postat! :| Va multumesc dragilor pentru comentari si am o rugaminte la voi sa-mi dati accept sau cerere de prietenie pt a va putea da la toti doritorii un PM asta desigur, daca vreti Uite capitolul Capitolul 39: Prea mult miros pentru un caine
Pe ea isi fac aparitia cei doi disparuti. Ce bine! Mai aveam putin si-i dadeam la OTV. Parca vad cum ar fi fost: "Doamnelor si domnilor este senzational, este exclusiv si este in direct. Doi indivizi au disparut. O fata si-un baiat. Fata cu parul roz si baiatul brunet. Acum intrebarea. Credeti ca fata e vopsita?" Mda. Mike ar fi fost primul invitat...chicotesc usor la acest gand si atrag privirea sfasaitoare a verisoarei mele. In timp ce Sasuke isi imbratiseaza cu drag fratele eu o analizez din cap pana-n picioare pe Sakina.
Cu aceleasi haine ca ieri, rece si un pic ciufulita. Imi indrept privirea in jos, trista gandindu-ma cum a fost odata Saki pentru mine. Fie ca vrea sau nu eu tot o iubesc ca pe ochii din cap si o s-o fac sa revina! Promit! Stiu ca nici ea nu-i fericita. Se poate observa usor cum se uita si ea cu o urma de tristete la cei doi frati care se sufoca. Pe mine nu ma poate pacali. Stiu ca ceva nu e bine si o sa iasa la iveala. Doar ca atata timp cat nu colaboreaza nici ea, nu pot sa fac mai nimic. Incerc sa fac sa-i dispara raceala...sper ca nu am suparat-o ieri prea tare:
-Wow. Noroc de tine Saki! Multumim mult! Mereu ai facut ceea ce e bine!ii spun cu zambetul pe buze, incercand sa ma apropi de ea, poate am sansa sa o imbratisez, insa a fost prea vizibil.
Mi-a raspuns un simplu: "mda"dupa care s-a dat doi pasi mai in spate. Nu cred ca se mai poate compara acum relatia noastra cu cea fost...in spate se aude un strigat de bucurie. De la cine credeti? Mikoto, desigur! Incepea sa-i strige numele fiului ei mai mare cu atata drag de nu mi-as fi putut imagina vreodata, dupa care a urmat o imbratisare calduroasa. Era cu lacrimi in ochi, probabil de fericire. Fugea pe scari si pe hol doar pentru o simpla imbratisare. Nu voi putea intelege acest lucru, probabil niciodata. Atata timp cat nu sunt mama, nu pot sa ma pun in postura ei.
Cum ar fi ca fiul tau sa-si schimbe complet stilul vietii. Sa inceapa sa bea si sa piarda nopti in baruri cu diferite domnisoare in timp ce tu stai acasa nelinistita, nestiind unde se afla si asteptand ca Dumnezeu sa ti-l aduca intreg acasa, dupa care speri ca a doua zi sa poti avea o discutie cu el pentru a putea afla cauza faptelor sale si ce se afla in mintea lui. Sa-ti fie frica pentru propriul tau fiu. Pentru viata lui. Sa incerci sa adormi linistita, pe pat, langa sotul tau care e in lumea viselor de mult, fara nici o grija, insa sa nu reusesti pentru ca realizezi ca in camera alaturata,a fiului tau, numai aerul este prezent. Sa incepi sa te gandesti la diferite situatii prostesti si la stirile pe care tocmai le-ai vazut acum ceva ore, despre niste tineri care au murit intr-un accident de masina. Sa iti imaginezi ca fiul tau se poate afla in acea ipostaza chiar in momentul in care tu stai in pat, la caldura. Sau iti mai poate veni in minte si o lupta intre mai multi baieti, provenita dintr-o cearta banala, printre care se afla si faptura careia i-ai dat viata. Este oribil si nu as vrea sa mi se intample asa ceva niciodata. De fapt, cine ar vrea?!
Ma asteptam ca domnul Uchiha sa-si imbratiseze, la randul sau, copilul, insa spre surprinderea mea nu s-a intamplat asa. I-a dat doar o privire rece, plina de gheata si dezamagire si vad ca Itachi i-a raspuns cu acelasi gest. Halal relatie tata-fiu. Hmmm. In timp ce Mikoto ii tot pune diferite intrebari lui Itachi, ca orice alta mama ingrijorata de altfel, eu ma dau in spatele Sakinei, incet, pentru a nu observa. Nu incercam s-o imbratisez sau asa ceva, ci s-o miros. Stiu ca suna foarte ciudat, dar de cand au intrat cei doi pe usa, in camera era un miros mult prea puternic de vampiri decat de-al nostru ceea ce nu este normal, decat daca...
Ma uit cu atentie la cei din jurul meu, mai putin la Sakina, pentru a nu da de banuit si inspir mai mult aer decat mi-ar trebui. Din pacate nu ma asteptam la „rezultatul”primit. Era prea mult miros de vampiri, incat am inceput sa tusesc. Nu-mi facea bine atat de multa „aroma” de-a lor. Toti si-au indreptat privirea catre mine. Eu nu ma mai puteam opri din tusit, asa ca m-am departat de Sakina cu mult.
-Sakura, draga, ai racit cumva?ma intreaba mama, grijulie ca intotdeauna
Ce puteam sa fac? Doar nu era sa spun ca aseara s-a intamplat ceva interesant intre cei doi si ca din aceasta cauza nu mai puteam sa ma opresc din tusit asa ca, rosie cum eram, dau afirmativ din cap dupa care il vad pe Sasuke cum schiteaza un zambet pervers, in timp ce-mi intinde un pahar cu apa. Serios? Isi bate joc de mine baiatul asta! De parca el n-ar stii adevaratul motiv. Ii iau paharul dupa care ii raspund un foarte inocent: „multumesc”si a doua secunda „din greseala” apa din pahar se trezeste pe pantofii iubitului meu Sasuke. Nu-i asa ca-i foarte dulce dragostea dintre mine si el? Mda...ma innebuneste de-a dreptul.si spunand acestea imi dau ochii peste cap. Ar trebui sa nu mai vorbesc eu cu mine sau o sa ajung la 60 de ani fara prieten si cu o pisica neagra sa-mi pazeasca casa. A urmat un razboi de priviri dintre mine si brunet, razboi al carui sfarsit a fost adus de Mikoto:
-Sakina, iti multumesc foarte mult pentru intelegere si rabdare. Itachi probabil a fost o povara pe capul tau in ultima vreme. Te rog frumos sa intri si sa te faci comoda pana aduc eu ceva dulce sa servim cu totii si poate...
Dar nu apuca saraca Mikoto sa termine propozitia, ca Sakina o si refuza si spuse ca are ceva treaba. Asa ca dupa o ultima privire taioasa dintre ea si mama ei, verisoara mea a iesit grabita din casa, intrand in masina si cu piciorul apasat la maxim pe acceleratie a facut o urma foarte frumoasa pe trotuar dupa care numai fumul s-a mai vazut in urma ei. Daca acuma e asa, ma intreb, poimaine, in Ajunul Craciunului, cum va fi? |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 12 Ian 2012, 15:52 | |
| Miau miau !
Intai de toate, vreau sa iti multumesc pentru ca m-ai anuntat. Nu cred ca as fi vazut ca ai pus capitolul daca nu ma anuntai tu. Asa, cat despre acest capitol. Ma bucur foarte mult ca l-ai postat. Nu ai mai pus capitolul de mult, ma ingrijorasem. Am crezut ca vrei sa renunti sau ceva gen. Vai vai, veneam la tine si te zguduiam putin (D) =)) Ei, glumeam scumpo. Pai, imi place foarte mult. Stii, ma gandesc de ce Sakina este inca asa de rece. Avand in vedere ca Mike nu este in oras, si na. Putea macar sa o imbratiseze pe Sakura, cine ar fi aflat? Ma intreb ce se va petrece in continuare. Pai, ma bucur ca Itachi si Sakina au petrecut o noapte impreuna. Si mi-a placut foarte mult faza cu Sakura. Cand a tusit. Saraca, am inceput sa rad. Descrierea ta este buna, imi place mult cum ai descris acea stare a mamei, atunci cand copilul ei lipseste. Adevarat, ingrozitor ar fi sa simti asa ceva. Imi place actiunea, a decurs destul de lent si ai descris. Estetica este frumoasa. Ai un aspect al capitolului placut, la fel si asezarea in pagina. Dialogul ca de fiecare data, in proportii mici. Iar m-ai lasat in suspans. Vreau sa vad ce se intampla deci sa aduci next-ul repede. Felicitari pentru acest capitol Spor la scris si la idei ! Te pupacesc dulce |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
•°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 12 Ian 2012, 16:11 | |
| Multumesc draga mea ca m-ai anuntat Un capitol excelent, cu multe sentimente si suspans Iubita, deci vreau nextuletzul ala Stii si tu cum e cand cineva te lasa in suspans si la mine chestia asta nu-i de bine... Mi-a placut faza cu Sasuke si paharul de apa Mama, ce tupeu are Sakura Te pup spor la scris si la idei |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 12 Ian 2012, 18:54 | |
| |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 12 Ian 2012, 19:03 | |
| |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 12 Ian 2012, 19:35 | |
| Vai mersi ca mi-ai spus. Da ciudata relatia dintre Sasuke si Sakura. Asta da dragoste cu peripetii :)) Mi-a placut mult capitolul ^.^ Si vreau sa vii mai repede cu urmatorul. Hai incearca sa mai pui unul inainte sa inceapa scoala. Chiar vreau sa stiu ce are sa fie in Ajun de Craciun si ce se mai aude de relatia dintre Sasuke si Sakura. Plus ca vreau ca Mike sa moare >:) Te pupacesc Bye. |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 12 Ian 2012, 20:50 | |
| Hey draga mea! Multumesc ca m-ai anuntat:*. IMi place la nebunie fic-ul tau si crede-ma ca astept din ce in ce mai mult, sa isi revina Sakina, si toti 4 sa se impace. Sa fie totul bine,frumos, fara probleme:*.
Of doamne..ce sa te mai faci si cu asemenea caractere nu:))? Imi place felul tau de a scrie. Pai nu am ce comenta asa ca te rog sa imi dai si mie un PM cand pui next-ul.
SPor la scris, la idei si mult timp libeer. Te pup:* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 | |
| |
|
| |
| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|