| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 12 Ian 2012, 21:48 | |
| Imi pare rau ca a durat atat pana am trecut si eu pe aici. :( Capitolul acesta a venit cu intarziere dar cand a venit, a venit! Imi place foarte mult dar mai vreau!!!! Astept cu nerabdare nextul!!! Te pupa Wollfy! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 13 Ian 2012, 09:44 | |
| Hey scumpo Multumesc ca m-ai anuntat Iubesc ficul tau si acest capitol m-a incantat. Este foarte, foarte dragutz :X Sper ca Skura si Sakina sa fie ca inainte. Faza cu paharul cu apa a fost misto, pacat ca pe pantofi si nu pe blugi in fata Oricum, vreau next-ul urgent!
|
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 13 Ian 2012, 15:12 | |
| deci dak acum in vacanta ne lasi sa asteptam atat nu vreau sa styu ce ne va asrepta la sclcl. te rog eu pune nextu k mor deee atata asteptare |
|
| |
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 14 Ian 2012, 01:36 | |
| |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 14 Ian 2012, 13:44 | |
| |
|
| |
TheShadows Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Undeva departe de lumea asta:> Nr. mesaje : 41 Puncte : 69 Reputatie : 24 Hobby-uri : Orice distractie sa fie:D Stare de spirit : Happy!!Increzatoare!!
| |
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 14 Ian 2012, 21:58 | |
| TheSadows, tu si altii care mi-ati cerut sa va dau un PM. la unii am dat cerere de prietenie, dar la altii ori nu i-am sarit din cauza oboselii ori nu stiu...oricum greseala mea si sincer imi pare rau. Dar sa stiti ca toti sunteti cat se poate de importanti pentru mine si cu siguranta si pentru ceilalti. Ideea e ca mi-e mult mai usor cand trimit un PM sa trimit la grupul "Prieteni". Sunteti destul de multi care doriti sa va anunt si eu apreciez si respect asta, tocmai de asta am rugamintea sa-mi da-ti accept sau cerere de prietenie pentru ami fi mai usor si mie si pentru a va anunta. Inca odata scuze |
|
| |
☆BeLL☆ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : nu conteaza... Nr. mesaje : 99 Puncte : 135 Reputatie : 20 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : nici eu nu stiu
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 15 Ian 2012, 09:40 | |
| |
|
| |
midnight sun Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : unde este nevoie Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 17 Ian 2012, 18:38 | |
| te imploooor pune next-ul.Mor de nerabdare. Editat de choco: comentariile la ficuri trebuie sa aiba cel putin 10 cuvinte. Mai vizitati Regulamentul. |
|
| |
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| |
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 23 Ian 2012, 22:47 | |
| Imi place capitolul dar yo vreau Sasusaku repede mai mult, si sa se impate si Sakina cu Itachi si sa moare ala care ..Mike asa si sa se termine totul cu bine. |
|
| |
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 24 Ian 2012, 21:51 | |
| Buna...sunt noua si asta este primul fic citit de mine ...te rog eu frumos cu cireasa si capsuna in varf sa pui next-ul...jur ca iti raman datoare...(chiar daca nu te cunosc)...te foarte roog.. |
|
| |
Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 27 Ian 2012, 17:42 | |
| Deci trebuie să-ţi spun că îţi ador ficul. O ador pe Sakina şi Sakura, Sasuke şi Itachi. =p~ Sper să moară Mike ăla :| sau să ardă >:) muhahha. Şi vreau next' cât mai repede:">. See' :* |
|
| |
☆BeLL☆ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : nu conteaza... Nr. mesaje : 99 Puncte : 135 Reputatie : 20 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : nici eu nu stiu
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 28 Ian 2012, 22:05 | |
| Iarta-ma dar ai de gand sa aduci nextul? Hai pana nu mor aici de curiozitate |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 29 Ian 2012, 02:47 | |
| Vaaai, haide tu cu next-ul ala. Toti il vrem (D) Ehaaa mor de nerabdare=)) |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 04 Feb 2012, 16:52 | |
| scumpa ficul tau e superb si din nou eu citesc o data la 100000000 de ani...oricum imi place ideea si deabia astept sa vad ce se intampla in continuare...o sa te rog sa ma anunti si pe mine printrun mesaj sau sami dau add pe mess: lucy.darck_angel...nu e alta numai k eu daca nus anuntata nu aflu nici in veci vecilor daca ai postat sau nu |
|
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 04 Feb 2012, 19:45 | |
| |
|
| |
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 11 Feb 2012, 18:03 | |
| Bai frate....tu sti de cand astept eu next-ul???de aproape 2 luni!!ti-am lasat vreo 3 mesaje !! TE IMPLOOOORRR...pune next-ul alaaa mai repede ca jur ca nu mai pot...este primul meu fic citit si sin cauza luiam devenit o obsedataa de ficuri si mi-am facut cont pe site!!!!te rog pune N E X T -UL |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 24 Feb 2012, 11:23 | |
| |
|
| |
Gabi gαвяιєℓℓℓα Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : somewhere in this world Nr. mesaje : 10 Puncte : 14 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 27 Feb 2012, 21:01 | |
| plz pune si uh nextu stii de cand astept?cred ca de 2 luni te rog muuuuuult! |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Dum 04 Mar 2012, 21:12 | |
| deci eu sunt ultima pe aici iti ador ficu si tu ne omori ne punand nextu asa ca te roc eu mama sa pui nextu ala odata da te rogggggggggggggg (cu voce de copilasi micut) |
|
| |
ȶฬєєt¥ Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : ♡Departe↔In↔Ceruri♡ Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Hobby-uri : ♡թคгty✖єשєгץ✖๔คץ♡ Stare de spirit : ☺Creazy☺
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Lun 05 Mar 2012, 20:56 | |
| Hey,sweety^^!Ti'am citit si eu ficul si ce pot sa zic? Minunat!Imi place cum descrii si cum faci tu ca replicile sa fie pline de amuzament.Am ras ogramada la unele capitole,iar la unele chiar am fost trista.Sunt foarte curioasa ce o sa se mai intample.ce o sa mai faca biata Sakina,am o suma de intrebari si niciun raspuns.Asa ca te rog misca'te cu nextul:3. Tweety^^kiss you ;x ;x |
|
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Joi 08 Mar 2012, 16:13 | |
| |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 09 Mar 2012, 14:51 | |
| Buna! Pai sa-ti spun.. ca sunt o mare fana a ficului cred ca deja sti asta. In fine, nici n-ai habar de cate ori am incercat sa termin ficul.. Stiu ca-l terminasem.. odata, eram la capitolul in care Sasuke si Sakura fac dragoste.. Dupa aceea am avut probleme cu calculatorul si nu am putut sa citesc continuarea.. iar asa am uitat unde am ramas.. Cum eu iti citisem ficul de zeci de mi de ori ~stiu ca suna ciudat.. adica doar un om anormla ar citi ceva de cate oti am citit eu ~ Imi era foarte greu sa-l recitesc pe tot intr-o zi... dar uite surpriza ca am intrat direct la partea aia SasuSaku, la care eu " Aha, aici am ramas!" Si m-am apucat sa-l termin Si uite ca acum sunt aici. Pai sa sti ca e unul dintre cele mai bune ficuri citite de mine si sa sti ca sunt multe. Ai foarte multe idei originale si ai stiut cum sa le combini. Ai niste personaje... stresante.. primul pe lista de decapitare este Mike... pur si simplu nu pot sa-l sufar, e un ... (Deea, nu aici.. sti ca nu e bine sa-l faci nenoro..) In fine, ca si toata lumea astept next-ul, dar sunt sigura ca nu ai nevoie de inca o persoana stresanta care sa-ti stea in carca, de aceea nu te presez... pot rezista. Ah, sa nu uit, daca ai putea sa ma anunti ar fi minunat.. si as vrea id-ul tau daca nu te superi Acum, adu-ne next-ul cat de repede poti P.S. Pun pariu ca e cel mai lung comentariu dat la un capitol de mine |
|
| |
midnight sun Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : unde este nevoie Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 14 Mar 2012, 18:32 | |
| Peste 4 zile se fac 3 luni de cand nu ai mai postat. Ce s-a intamplat? Te rog sa nu-mi spui ca renunti la fic.... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 | |
| |
|
| |
| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|