| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 03 Aug 2011, 10:15 | |
| hey yumi in sfarsit am putut intra pe contul meu si pot sati las un com...aleluia...dar acum sa trecem la esenta...imi place ficul tau si modul tau dea scrie descrierea ta e una din putinele care reuseste sa ma tina captata acolo pentru ca majoritatea ma fac sa adorm dupa primele 5 randuri sa spunem......dialogul e la locul lui si nu e insipid, asta ma bucura enorm desi ar trebui sa pui mai putin....si ideea e superba adik iubirea interzisa e mereu dorita pentru ac e mai incitanta...dar asta e doar opinia mea vrei so asculti bine nu la fel bine.....deci sa iti las si ceva tipic.....tineo tot asa si astept un next cat de curand...pupici dulci si spor la scris...si nu uita lucy te iubese;) |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 03 Aug 2011, 23:35 | |
| |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 05 Aug 2011, 13:10 | |
| Super Pui te rog next-ulllllllllllll |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 05 Aug 2011, 15:58 | |
| Scumpo e super capitolul abia astept sa vina nextu si vacanta placuta |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 06 Aug 2011, 14:57 | |
| am pierdut, dar am recuperat :D S-au sarutat, aleluia :x era si timpul. Domnul soric =)) nu pe bune? am ras si rad si acum sper ca Sakina sa isi revina, sa-l ucida pe ala, unde-i forta ei de fier? Hotararea aia si ce ia zis Sakina de Sakura era in stare sa zica "adio" acestei lumi? :-? Abia astept next si ai grija |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mar 09 Aug 2011, 15:11 | |
| hai iubita , cand pui next ? ca murim aici de curiozitate !! Te rog pune next cat mai repede |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Mier 10 Aug 2011, 11:27 | |
| cat mai ai de gand sa ne tii pe jar. next mai repede ca te crap mor aici de curiozitate sa aflu de ce a lesinat Sakura...o fi lesinat de frica sau Sasuke ii bea sangele dulce? deci hai grabestete ca iti jur ca te sinucid daca nl pui mai repede |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 14:27 | |
| Capitolul 29 dragelor Itachi: Zgomotul produs de rotile masinii deranjau multe timpane, facand multi oameni sa-si puna mainile la urechi, insa eu eram deja obisnuit cu asta. La atingerea piciorului meu pe pedala s-a produs un "desen" destul de interesant pe straduta goala a Tokyo-ului. Muzica care acum doua secunde era data la maxim, a fost oprita de catre Sasori, dupa care noi toti am iesit la "aer curat". Eram in fata unei vile imense decorata cu mult bun gust dupa parerea mea. Poarta facuta din pietre ornamentale era apareata de doi tigrii, din marmura facuti, ce putea speria o groaza de lume noaptea. Piscina gigantica din spatele casei se putea vedea cu usurinta de la intrare. Cativa nuferi albi si roz pluteau in voie pe apa cristalina. Nu aveau nici o teama la ziua ce va urma. Nu se ingrijorau ca maine visele lor se puteau spulbera de orice sau oricine. Nu se speriau ca pot sa fie uitate de lume, ca se pot schimba sau inchide in ele din cauza rautatii ce le inconjoara pe ele si pe noi toti. Nu. Ele se joaca linistite intrecandu-se parca in coltul piscinei. Sa revenim... Casa avea doua etaje plus parter. Culoarea visinie cuprinzand intreaga vila. Era foarte frumoasa decorata casa, cu tot cu gradina. Cred ca v-ati dat seama a cui este vila. Pei visiniul ce predomina intreaga priveliste o arata autoare pe Sakina, caci asta este, din cate am inteles, culoarea ei favorita. Exact. Sunt in fata casei Sakinei, asteptand sa se deschida poarta pentru a putea intra, eu si baietii, insa vad ca asta nu o sa se intample. De cand am inceput eu sa va povestesc despre casa rozaliei, Deidara tot bate in soneria portii. De ce "bate"? Pentru ca e foarte nervos ca nimeni nu ne deschide si da, el chiar bate in ea, injurand intr-una. Oftez plictisit de prietenul meu cel mai bun. Nici macar nu-mi mai bat capul cu soneria si intru fara nici o grija in curte. -Yo Uchiha! se auzi din spate. Vocea imi parea cunoscuta. Prea cunoscuta. Era o voce de barbat. Imi intorc capul, enervat de felul prea tupeist de a vorbi cu mine acea persoana si-l vad pe nenorocitul de Stone cu bratul pe Sakina de parca rozalia ar fi fost cuier, stand la o bere cu gasca lui. Sakina, Kara si mimozele brunetei erau singurele fete. -Ce cauti aici Uchiha?ma intreaba nervos Stone -Aceeasi intrebare si pentru tine Stone. -Pei eu sunt acasa. -Acasa? De cand casa Sakinei este "acasa" pentru tine? intreba cu tupeu Pein -De cand suntem impreuna. M-am mutat la ea acasa. Sa cada ceru pe mine cand am auzit. Au ajuns atat de departe cu relatia incat sa se mute impreuna? E prea ridicol. Ceva e putred. Imi amintesc ca exact a spus la magazin ca i se pare o prostie mutatul impreuna. ***Flashback*** -Ok Itachi, acum ca ti-ai terminat treaba cu vanzatoarea de la casa, in debara, putem sa cumparam mai repede ce este pe lista. Deci trebuie sa luam cinci scaune pentru gradina, un gratar... Sakina tot vorbea si vorbea, dar eu nu eram atent nici macar putin la ce bolborosea ea. Ma uitam la un cuplu fericit ce cumparau un scaun pentru gratar si un cuptor cu micro-unde. Erau atat de fericiti si isi dadeau cu parerea atat de politicos unul fata de celalalt. Rozalia a observat ca eu nu mai sunt pe Sakinaland de mult asa ca a inceput si ea sa-i priveasca pe cei doi. -Hmm, ridicol. spusese ea rece si parca cu dispret Cu o oarecare uimire o intreb de ce crede asta. Ezita cateva clipe sa raspunda dupa care isi vede de planul ei, respectiv, se mai uita odata pe lista de cumparaturi si incepe sa caute ceea ce are nevoie. Vazand ca eu stau neclintit, se decide sa-mi raspunda intr-un fina: -Nu vezi ca nu au verghete pe mana? Nici macar un inel de logodna nu are fata. -Asa, si? -Pei asta inseamna ca sunt doar un simplu cuplu, nelogodit, ce stau impreuna sub acelasi acoperis. Mi se pare penibil. De ce ai vrea sa te muti cu prietenul tau atata timp cat nu e logodnic? Cum poti fi sigura ca tu nu faci curat in casa, ii gatesti, speli etc. si el se freaca cu orice alta fata dupa care vine la tine, sub acoperisul tau ca sa traiti in continuare impreuna? Eu nu as face asta pentru ca niciodata nu poti fi sigur/a ca prietenul/a ta nu te inseala. ***End of flashback*** Scuze ca e scurt dar trebuie sa plec undeva si nu am reusit sa scriu mai mult. Next-ul o s avina mai repede |
|
| |
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 14:44 | |
| In sfarsit!!! Si ieii sunt primaa ! Deci mi-a placut mult capitolul , a fost foarte frumos . Si ce sa mai zic ? Adu-ne nextul repede |
|
| |
ღChloeeღ Genin
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 138 Puncte : 163 Reputatie : 15 Stare de spirit : happy :X
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 15:05 | |
| Oh God O_O!!You want to kill me ?? Sakina s-a mutat cu nesimtitu` ala de Stone?? No way! Sper ca Itachi sa isi dea seama ca nu este ceva in regula si sa o salveze pe biata fata de monstrul ala ! Ma omori cu zile si nopti...so...cand vine next chapter .. Oricum eu il astept cu nerabdare... :X Spor la scris my dear Yumi |
|
| |
miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 15:15 | |
| in sfarsit!!!!credeam ca am sa imbatranesc si o sa mor pana aduci tu next dar se pare ca nu e asa. orcum a fost genial totul. sper sa aduci next cat mai repede ca e nu o sa cam ai multe persoane pe constiinta.orcum spor la treaba si adune next repede repejor!!!! |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 15:46 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 15:52 | |
| Yumz a fost extraordinar Abia astept sa vina nextul Dar mai lung iubita!! Hai repejor repejor! |
|
| |
Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 17:05 | |
| Este atat de tare!!! Pur si simplu nu am mai vazut ideea! Vreau next |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 20:50 | |
| Intr-un final ai revenit. Eu nu-l mai suport pe Stone ala, si intrebare: el e varcolac? sa-l ucida cineva ca e enervant, sper ca Itachi sa isi dea seama despre ce e vorba, pentru ca asa nu se mai poate... te pup si astept next. |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 21:05 | |
| Pentru ati raspunde la intrebare iubita mea Rose : nu, el nu e varcolac si nici nu stie ce e Sakina sau clanul Uchiha caci daca ar stii cred ca ar face infarct acuma Ma bucur foarte mult ca va place ficul meu. Sincer la inceput nu credeam ca o sa impresioneze atat de multa lume :-s V-am si incurcat la inceput caci titlul este "ura dintre doua clanuri" si pe la primele capitole s-au impacat Uchiha cu Haruno si dupaia tinerii se certau si se enervau intr-una Pupici dulci de tot! |
|
| |
Rose <3 Chūnin
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 21:07 | |
| daca e un muritor, sa-l ucida Sakina..eu o cred in stare. Sa nu ma mai chinuie atat, adica tu sa ne chinui pe noi... mersi ca mi-ai zis :*
|
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 22:35 | |
| Deci azi am citit toate capitolele si nu m-am oprit pana nu le-am terminat. Asa de mult mi-a placut. Am stat toata ziua citind capitolele. La inceput mi s-a parut frumos dar acuma este extraordinar. Eu nu a trebuit sa astept capitolele dar de acum o sa incep si eu :((. Fa-mi o favoare si sper ca va dura mooooolt. Deci daca aveai de gand sa o termini lungeste-o pentru ca ne place mooolt si ar fi mare pacat. Asta e sansa ta. Poti sa faci si 100 de capitole, insa daca te gandesti la 40 eu zic ca e prea putin. Te adoooor, deci povestea sa continue. Tot vroiam sa-ti zic ceva. Daca se poate sa accentuezi pe Sakura si Sasuke ca imi place mult de ei si de felul de a fi al lui Sasuke. Pe bune chiar imi place de el si pls sa nu-l mai faci Soric =)). Astept nextu ai zis ca o sa vina repede asta sper si eu :X |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Vin 12 Aug 2011, 23:50 | |
| Cam scurt ce-i drept capitolul, insa apreciem ca a venit:x As aprecia daca Itachi i-ar inchide gura lui Stone Poate in capitolele urmatoare:x Ce-i drept le astept!! Spor la scris si la idei |
|
| |
lorena Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my lyfe Nr. mesaje : 39 Puncte : 61 Reputatie : 11 Hobby-uri : sa desenez,in general animeuri... Stare de spirit : A pretty good
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 13 Aug 2011, 08:12 | |
| |
|
| |
Yumi Genin
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 13 Aug 2011, 10:19 | |
| Ma bucur ca va place! Kattya96 sa-ti raspund la mesaj : 1. dupa cum poti vedea suntem la pagina 23 si inca nu e vreun sasusaku deci dupa asta sa va ghidati caci eu nu o sa termin ficul asta prea repede 2. sincer acum nu imi vine in minte nici o ideea sasusaku, DAR o sa mai fie vreo 2-3 capitole in care Sakura se jeleste dupa Sakina, dupa care ma gandesc eu cum isi reia ea viata. Deci mai indurati-o pe Sakina vreo 2-3 next-uri Imi pare sincer rau daca nu va place, dar odata ce am intrat in povestea asta, trebuie s-o scot la capat 3. dupa cum am mai spus nu prea am idei sasusaku deci daca ati vrea sa-mi spuneti punctul vostru de vedere m-ar bucura de exemplu: ce-ti vrea sa faca sasuke ca sakura sa-l observe sau cum sa se comporte cei doi. Va rog daca puteti sa-mi impartasiti putin din imaginatia voastra. Daca nu, atunci o duc eu la capat cum pot si vedem noi PUPICI!
Ultima editare efectuata de catre Yumi in Sam 13 Aug 2011, 11:01, editata de 1 ori |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 13 Aug 2011, 10:20 | |
| bafta la scris si sper sa-l postezi mai repede mi-a placut capitolul si ti-am citit povestea de maxim 20 de ori sau chiar mai mult si un singur lucru: next |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 Sam 13 Aug 2011, 10:55 | |
| Yumisor, te iubesc mult mult oentru c-ai pus nextul chiar daca a fost scurt a fost frumos si sa vezi ca inspiratia pentru ideei sasusaku o sa-ti vina cand te astepti mai putin . Te pup dulce si astept next . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ura dintre doua clanuri +16 | |
| |
|
| |
| Ura dintre doua clanuri +16 | |
|