Va spun sincer ca si mie imi era dor de ficul asta
chit ca nu m-am mai gadit la o continuare calumea. sper totusi sa va placa asta
Capitolul 37: Fara logica pentru moment!
Bratele lui puternice ma infiorau dar in acelasi timp imi dadeau un sentiment de caldura din partea lui. Si totusi ma speria ideea ca acum 5 minute era in tara viselor din cauza alcoolului si acum ma tine ca pe o papusa de plastic. Cand m-am trezit si eu la relitate, fara sa spun vreun cuvant caci aceasta intamplare m-a lasat intr-adevar fara cuvinte, m-am uitat sa vad daca e treaz sau e totusi somnambul. Mai stii...poate ca somnul la vampiri este diferit... Nu dormea. Ochii lui de culoarea penelor unui corb acum erau rosii precum sangele. Exprimau ura din adancul sufletului. Era nervos, dar se putea vedea ca nu ar fi dat in mine. Se uita insistent in ochii mei verzi ce cred exprimau un pic de teama, oricat as fi incercat sa nu o faca. Incercam sa ma uit urat la el pentru ca m-a speriat.
Mainile sale calde si totusi umplute cu sange ce nu le apartin ma atrageau la el. Usor, usor pana cand eram la o distanta de 5 centimetri. Respiratia lui calda o puteam simti pe pielea mea. Buzele lui erau pregatite sa le atinga pe ale mele. Ochii lui se uitau ba la buzele mele, ba la smarandele verzi pe care mi le-a dat Dumnezeu. Din pacate toata aceasta miscare foarte rapida a lui, m-a facut sa-mi pierd atentia. Stateam nemiscata, exact ca o piatra. M-ai erau doar 2 secunde pana cand buzele mele faceau cunostinta cu ale lui si eu tot nu faceam nimic. Tot ce ce se afla in capul meu era un tic-tac-tic-tac foarte enervant. Parca filmul asta, cu mine si el apropiindu-ne se derula foarte incet ca in telenovelele alea proaste in care astepti trei episoade ca doi sa se sarute...
Cand insfarsit m-am trezit si eu din somnul de veci, am inceput un pic sa marai ca un catel ce sunt, am atins cu palmele salteaua si am facut o schema, sarind, de am ajuns cu picioarele pe pamant, langa pat. Nu stiu daca am facut ceea ce-i corect sau ce-i bine pentru inima lui sau a mea, dar cu siguranta am facut ceea ce-i bine pentru amandoi, caci daca afla Mike...s-a dus totul. Paream furioasa si foarte uimita. Obrajii mei odinioara albi, s-au transformat acum intr-o nuanta foarte interesanta dintre roz si rosu. Il vedeam pe el cum, dupa ce si-a dat seama ca nu mai sunt in bratele sale, si-a inchis ochii plictisit.
-Ce crezi ca faci Uchiha? Sa stii ca daca iti inchipui ca sunt una din fanele tale cu care iti permiti orice, te inseli amarnic. Acum doua minute abia te-am tarat pana aici si acuma ma iei in brate? Stii ca nu suntem in filme, nu? ii spune eu serioasa, dar nu tipand caci nu are rost sa-mi obosesc glasul pe el.
Itachi a inceput sa rada sarcastic si in acelasi timp infricosator. Isi dadea ochii peste cap si-si punea mainile pe fata, gestul lui exprimand nervozitate. Rasul acela era foarte ciudat. Ma speria.
-Esti...enervanta!
Cuvintele lui m-au uimit. Niciodata nu mi-a spus mie vreun ceva urat. Nu inteleg. S-au adunat mai multe si tocmai acuma a dat afara? Sau din cauza bauturii? Da...sigur e asta. Itachi a incetat sa se mai frece pe fata si s-a ridicat. Se uita linistit si totusi cu o goraza de ganduri ce-i tulburau minte, pe geamul frumos luminat de felinarele orasului. Mana stange era in buzunarul de la blugi si cea dreapta pe perete. Putea sa pacaleasca pe multi, altii spunand ca e foarte atent la peisaj, dar eu zic ca e framantat de ceva.
-Ma enervezi prin felul tau de-a fi! Prin personalitatea ta, prin gesturile tale, prin gandirea ta. Vocea ta ma enervrveaza, ochii deasemenea si felul cum iti palce tie sa te joci cu mine. Dar cel mai mult ma enerveaza....ingrozitor de tare, faptul ca insfarsit tin si eu la cineva si ai aparut tu sa distrugi totul, sa ma faci sa nu pot sa fiu cu persoana respectiva din simplul fapt ca ma respingi.Tu chiar nu pricepi, nu?spunand asta s-a intors cu fata la mine
Eu nedumerita am dat din cap in semn ca "nu". El s-a apropiat de mine. Cu cat facea mai multi pasi inspre mine, cu atat ma indepartam eu. Asta pana cand spatele meu acoperit doar de o bluza subtire a atins peretele rece. El si-a pus pana stanga pe perete si cu cea dreapta imi mangaia usor si fin, ca nu cumva sa greseasca, obrazul, ce nu-si schimbase culoarea de acum minute, de cand eu eram peste el.
-Din cauza ta se intampla totul. Din cauza ta beau, din cauza ta il urasc pe idiotul ala blond ce ti-a furat inima, din cauza ta nu am nici un chef de viata in fiecare dimineata, cand ma trezesc. Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Totul din cauza ta. Ma enerveaza tot ceea ce ti-am spus mai inainte doar pentru ca ma fac sa-mi dau seama cat de prost sunt pentru ca te-am pierdut in fata lui Mike. Din cauza ta si numai din cauza ta eu te iubesc.
Nici nu m-a lasat un pic sa ma gandesc la ce a spus ca a si inceput sa ma sarute. Buzele lui calde imi imbratisau pielea. Limba lui se juca pofticios cu a mea. Nu-mi vine sa cred ce mi-a zis. Pentru mine bea? Pentru idiotul de Mike? Chiar ca acest blond strica tot peisajul. Acum eu nu vreau sa ma joc cu Itachi deci trebuie sa ma gandesc bine daca am ceva sa-i ofer. Ma refer la sentimente. Pai sincer un baiat ca el as avea eu nevoie. Puternic, romantic, grijuliu, protector...vampir? Nu cred ca-i chiar asa o mare problema. Plus ca mi-a spus ca nu bea sange uman. Dar sunt eu in stare sa am o relatie adevarata? Nu m-am mai implicat int vreuna de multi ani. Mai mult m-am jucat cu "prada" decat sa fiu intr-o relatie cu ei. Of nu pot sa las sentimentele sa ma ruineze. Daca afla Mike o sa iasa urat. Si nu vreau sa-i dau sperante brunetului degeaba. Ce-ar trebui sa fac?
Imi despart cu greu buzele de ale sale si il dau laoparte. E mai bine asa. Acesta isi deschide ochii, avand acuma nuanta de un rosu aprins si dupa ce fac 4-5 pasi, aud cum loveste puternic peretele, aproape facand o gaura in el. Ce bine ca am luat o camera mai izolata de restul hotelului. Deodata camera se invarte cu tot cu mine si o stare de greata imi cuprinde tot corpul. Ma indrept in mod alert catre baie, unde la chiuveta, vars sange. Pf. Mirosul de vampir! Am si uitat de el. Probabil asa i s-a intamplat si Sakurei atunci si probabil ar fi vrut sa povesteasca cuiva, dar n-a avut cui. Sunt o verisoara oribila, o prietena oribila pentru fetele mele si cu siguranta as fi si o iubita oribila. M-am transformat radical in ultimele saptamani si regret, doar ca nu am avut de ales. Fac cativa pasi in spate pana ating gresia rece ce ma face sa tresar la inceput.
Ma las in jos, purtata de ea, pana cand ajung cu fundul de pamant. Imi pun mainile in cap si incep sa imi plang de mila in minte. Ma urasc! Si nu pot continui asa! Trebuie sa gasesc o cale cu Mike asta! Nu pot sa-l omor, nici sa-l fac sa se razgandeasca. II place oare chiar atat de mult sa ma vada suferind? Imi vine sa-mi iau lumea in cap a doua oara, caci prima am fugit de-acasa, dar acum nu mai e la fel situatia. Aud cum se deschide usa. Pe ea intra Itachi care se uita spre chiuveta. Nu cred ca i se pare ceva ciudat atata timp cat stie de ce am dat afara sange. Se uita la mine cu oboseala si in acelasi timp cu tristete. Se apleaca incet si se uita in ochii mei adanc. Probabil somnul din masina i-a mai luat din alcool caci il vad destul de treaz si sunt sigura ca in club era varza. Nu am vrut niciodata sa ma aflu in aceasta situatie. Ca un baiat sa se uita cu mila la mine. Mi se pare josnic. El cu blandete imi da suvitele de par roz laoparte pentru ami putea vedea intreg chipul.
Mainile lui puternice ma ridica de jos intr-o secunda si cu atentie ma pun pe pat. Era doar cu fundul asezata pe saltea,caci stateam vertical, cu spatele drept. El se aseaza langa mine si dupa ce ma mai verifica odata cu privirea se uita in pamant
-Imi urasc viata!i-am spus eu in soapta neutandu-ma la el
-Nu te pot intelege.
-Nici eu.i-am raspuns imediat brunetului. L-am uimit.
Ma gandesc ca poate asta o sa continue la nesfarsit dar asta nu inseamna ca nu pot face totusi ceea ce-mi place. Eram langa brunet. Parfumul lui barbatesc, fresh ma inmuia. Era insuportabil! Imi batea inima din ce in ce mai tare. Pana la urma, in viata trebuie sa faci si ceea ce-ti place, nu doar ce e bine. Cu repeziciune l-am doborat pe Itachi. Buzele mele le imbratisau pe a lui intr-un sarut. Era un sentiment incredibil! El stand pe pat si eu fiind deasupra lui, sarutandu-l ca o nebuna. Am facut o mica pauza pentru a-i spune ceva foarte important:
Atentie! Scenele ce urmeaza sunt interzise sub varsta corespunzatoare [16+]
-Sa stii ca nu-ti pot oferi o relatie, dar o noapte cu siguranta!
Se vedea ca raspunsul meu nu l-a satisfacut. Probabil isi dorea mai mult si eu deasemenea, dar asta e! Nu a vurt sa ma supere asa ca mi-a raspuns cu zambetul pe buze:
-Si asta e un inceput!
Am inceput sa rad caci ma amuza comportamentul lui. Am continuat treaba pe care o faceam acum 15 minute, respectiv, sa-l dezbrac, doar ca acum aveam si un motiv intemeiat. Era amuzant pentru ca eu eram treaza si totusi ai fi spus ca-s drogata si el inca era ametit. Un cuplu de vis, ce sa mai? Il sarutam ca nebuna pe unde putea. Pe buze, obraji...In timp ce el imi dadea bluza jos si eu ii dadeam pantalonii, am ajuns la gatul lui. Ma gandeam sa facem schimb de roluri asa ca am decis ca eu "sa-i sug sangele" in seara asta. I-am lins o parte de la gat, dupa care a urmat o muscatura slaba, dar totusi care l-a facut sa geama. El a ramas in boxeri si eu mai aveam pe mine sutienul, pantalonii si lenjeria intima, deci eram in avantaj.
Cu o viteza incredibila pentru ce-i normali si totusi interesanta pentru noi, el a disparut. La un momet dat credeam ca totul este un vis si-mi parea destul de rau dar dintr-odata am simtit cum pantalonii au disparut de pe mine. Cum? Itachi era in spatele meu. Interesant...Sa spunem ca-i 1 la 1. Imi cauta aproape disperat incheietoarea de la sutienul meu negru, in timp ce eu ii lingeam o "bucatica" din corp. Mai bine spus din abdomenul lui super dotat. Mike nici nu se compara cu baiatul asta. Poate ca arata bine, dar macar Itachi are si ceva in cap.
Itachi insfarsit a reusit sa-mi deschida sutienul. Sanii mei ii atingeau abdomenul in timp ce el imi spune mie incet:
-Lasa-ma sa-ti arat eu cum se face.
In urmatorul momet simteam cum baiatul ma musca de gat. Ei bine va puteti da seama ca am avut o seara destul de interesanta
Sper sa va placa!
P.S e necorectat