|
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 25 Iul 2011, 20:38 | |
| Nu ne mai tortura te rog! |
|
| |
Naruto7 Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Naruto's world Nr. mesaje : 21 Puncte : 22 Reputatie : 3 Hobby-uri : music :x Stare de spirit : pofta de viata :x:x:x
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 27 Iul 2011, 21:24 | |
| Hai ma odata cu nextul ala ca adoooorrr ficul asta :x si mi se pare o idee foarte interesanta NEXT |
|
| |
anyame1 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 41 Puncte : 55 Reputatie : 10 Hobby-uri : have fun:)) Stare de spirit : :) always smile:X
| Subiect: Re: Arigatou! Joi 28 Iul 2011, 22:11 | |
| Sakura: Psh, i kick ass in this story, go me! Sasuke: HN
Me: Jeez Sasuke, no wonder why no one cares about such a heartless jerk, even if you are one big slice of man-candy!
Ino: Bitch! Stay away from my man!
Me: You're gonna end up with Choji in this story you know!
Ino: Oh, whatevs!
Shikamaru: Girls are so Troublesome
Me: You're gonna get together with Temari! Actually, i'm gonna make you guys already together, but same thing!
Temari: Aww! Shika-kun, we're gonna get together!
Me: Guys, that's not the point of having this conversation! Now, Kakashi, stop giggling at your book and do the honors.
Kakashi: Get Naruto! They call the show Naruto for a reason! It's not called KAKASHI!
Me: He has a date with Hinata!
Kakashi: Fine, Julia doesn't own Naruto
Me: ...Yet! (Smiles Evily)
cine stie engleza sa citeasca ca e funny :)) capitolul vine maine toata lumeaa!:)) |
|
| |
anyame1 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 41 Puncte : 55 Reputatie : 10 Hobby-uri : have fun:)) Stare de spirit : :) always smile:X
| Subiect: Re: Arigatou! Joi 28 Iul 2011, 22:34 | |
| Sakura: Jeez, i'm so cool in this! Go me! Sasuke: Why am i such a pansy ass?
Me: Cause you are one!
Temari: I like how i'm dating Shikamaru!
Shikamaru: Agreed!
Hinata: I believe that Naruto did very well.
Naruto: Say thanks Hinata! (Naruto pecks Hinata on the cheek and she faints) Oops.
Ino: Julia says that i need to say the disclaimer so, "Julia doesn't own Naruto!" God i'm so lonely! Why can't i get a delicious slab of man!
Me: Guys, maybe if we just sneak away slowly, she won't notice!
Ino: Hey! I heard that!
another one guys:D |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 29 Iul 2011, 19:16 | |
| |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 29 Iul 2011, 19:31 | |
| Plizzzzz hai mai repede cu nextuuu ala!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 29 Iul 2011, 19:33 | |
| daca nu pui nextu merg la drepturile cititorului si te dau in judecata |
|
| |
gabriela.elena Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 25 Puncte : 29 Reputatie : 2 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 29 Iul 2011, 22:47 | |
| Cand vi cu nextul, ca nu mai am rabdare!!!!!!! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 10 Aug 2011, 13:49 | |
| cand pui next-ul? ne omori aici haideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 12 Aug 2011, 01:50 | |
| Deci o ador vreau nextul!!! Te rog pune nextul, te roooooog!!! E super povestea !!! Morrrrrr daca nu pui nextu repede, morrrrrrr!!!!!!! |
|
| |
curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 12 Aug 2011, 18:01 | |
| Te rog pune nextul!!!! |
|
| |
Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 12 Aug 2011, 19:39 | |
| Vreau next!!! Si este supe ficul . |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 12 Aug 2011, 20:02 | |
| Pui nextul???????? Te roooog dulce ca o savarina si cu ciresica deasupra Nu l-ai mai pus de mult! |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 13 Aug 2011, 08:38 | |
| haideeeeeeeeeeeeeeeeee de ce nu pui next-ul este super vreau sa vad ce se intampla |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 15 Aug 2011, 11:03 | |
| Daca nu pui next-ul ala mai repede te capiez si te Nu inteleg de ce nu-l pui.Ficul este super,genial,macnific,frunos si pot sa mai continui dar toti am intelei idea. Hai cu next-ul |
|
| |
ღAlℓஐ Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 70 Puncte : 96 Reputatie : 19 Stare de spirit : mor incet....xD
| Subiect: Re: Arigatou! Mar 16 Aug 2011, 10:24 | |
| Pune repede nextul,sunt nerabdatoare sa vad ce se intampla. Deci pune-l repede |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Arigatou! Mar 16 Aug 2011, 12:38 | |
| Buzz, buzz, buzz!!! Vezi ca te bat, te alerg cu matura, te fac piftie, te fierb si te pun la cuptor, direct in borcanu cu muraturi ajungi... Unde este nextul? Incep sa cred ca cineva ti-a rapit imaginatia, ori ti-a furat ideile... So, astept cu nerabdare, asa ca spor la scris. Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Arigatou! Mar 16 Aug 2011, 12:44 | |
| Fetelor gata, hai sa nu patim iar cum am patit inainte, Trebuie doar sa asteptam, si eu chiar imi doresc nextul dar nu avem ce face trebuie sa asteptam A zis ca va pleca iar Se va intoarce Oricum eu chiar astept nextul Anyame te rog intoarce-te mai repede
|
|
| |
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Arigatou! Joi 18 Aug 2011, 00:39 | |
| deci..sunt o mica nesimtita fiindca nu am dat com pana acum...GOMENE oricum..foarte interesanta ideea ta..si idea ficului tau.. mai lasat fra cuvinte dar miau ramas doua :VREAU NEXTUL... sper sa vi repede...tu si cu nextul |
|
| |
anyame1 Academy Student
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 26 Aug 2011, 17:29 | |
| Gomenasai everyone! :( dar cred ca il voi pune in seara aceasta^^ Ja ne ! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 26 Aug 2011, 17:32 | |
| Daca nu il pui in seara asta ma omor aici. este super,frumos si vreau next-ul urgent |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 26 Aug 2011, 17:44 | |
| Pune nextul ala mai repede, ma pensionez pana vine. Hai, scrie-l repede ca nu mi pot de nerabdare. Spor la scris si multa inspiratie Pupici dulci de la Alle Bye. |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 26 Aug 2011, 21:48 | |
| Ura vine nextuuu si daca nu il pui ne certam urat Plizzzz hai mai repede cu nextuuuu |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Arigatou! | |
| |
|
| |
|