|
|
Autor | Mesaj |
---|
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 27 Iun 2011, 14:04 | |
| da,a uitat....dar sper ca nu pentru mult.... |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 27 Iun 2011, 15:31 | |
| Frate daca nu pune next sa i se inchida ficul nu este corect noi stam ca idioti si asteptam next apropo Ayame sa pu-i trei capitole si sa vezi cum lumea se roaga de tine a fost o distractie nu? |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 27 Iun 2011, 15:37 | |
| Alexandra are dreptate .. Anyame .. Te rog eu , defapt te ruga , ce naiba :-w .. A trecut ceva vreme decand ai mai pus un capitol macar :-w .. Pai ce faci aiki ? Ne saturam si noi o data si`o data sa tot asteptam next`urile .. :-w |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 27 Iun 2011, 15:42 | |
| Offf... te rugam noi frumos de tot...pune next ca nu ai mai postat de mult E pacat sa lasi ficul in aer si dupa cum au spus si fetele, odata si odata ne vom plictisi de asteptat |
|
| |
SmokeGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Giurgiu Nr. mesaje : 57 Puncte : 67 Reputatie : 3 Hobby-uri : dans Stare de spirit : IN STARE DE ORICE CREDETIMA!! sunt ca Naruto lol
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 27 Iun 2011, 17:16 | |
| Esti lenesa!!! Bine ca si eu sunt........Dar in fine!! Ai atati admiratori la fic, si u ce faci? Ii lasi cu ochii in soare dupa next! Te rog eu dulce dulce ca o savarina, pune next!!! Te roooooogg!! Te looog!!!! |
|
| |
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 27 Iun 2011, 19:34 | |
| GATA!!!AJUNGE!!!!da nextu ala odata!!!! |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Arigatou! Mar 28 Iun 2011, 20:03 | |
| Pune nextul ala odata.Daca nu-l mai continui inchide-l si numai lasa oamenii sa se roage de tine. |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Arigatou! Mar 28 Iun 2011, 20:24 | |
| Baieti baieti pauza! O sa il puna..doar asteptati! Am sa vorbesc cu ea cand o sa intre pe mess Buh bye^^ |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 29 Iun 2011, 08:58 | |
| NEXTU?!? |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 29 Iun 2011, 09:09 | |
| Fetelor,hai să avem răbdare. @ big_eyed_froggie a spus că o să vorbească cu ea pe mess Deci,hai să mai aşteptămn puţin bine ? :) Cya <3 ! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 09 Iul 2011, 19:49 | |
| Ei.bine.mai.intai.scuze.ca.scriu.asa.dar.sa.stricat.space.si.enter.si.back.space.Ayame.pui.next?inchideti.ficu.draga.daca.nu.pui.ca.nu.suntem.maimutele.tale.eu.cred.ca.ea.vrea.comuri,multe.frate.pui.sau.nu.hai.ca.deja.ma.enervezi.suntem.idioti.tai.sa.inteleg |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 09 Iul 2011, 19:57 | |
| Hey,hey! Alexandra, întreci măsura. Vorbeşte frumos că nu suntem pe câmp. Anyame pune nextul când vrea şi punct. Tu chiar nu vezi ? '' @ big_eyed_froggie a spus că o să vorbească cu ea pe mess. ''. Am spus şi în comment-ul de mai sus. Ce Doamne iartă-mă faci atâta circ doar pentru un capitol. Încetează! 8-|
P.S: Când îţi merge tastatura să dai edit pentru că dacă nu mă înşel comment-ul tău a deformat pagina.Fără supărare! Pa! |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 10 Iul 2011, 19:53 | |
| Ea nu am mai intrat de mult pe mess Am vorbit cu colega ei si a spus ca o sa`i transmita Nici eu nu stiu daca il va pune sau nu! C`ya!^^ |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 10 Iul 2011, 22:12 | |
| Nu va ganditi ca poate nu ii mai merge netu... sau e plecata la cules de capsunele [ scz de expresie ] sau i sa intamplat ceva?[ Doamne fereste! ] Va ganditi numai la voi. Si mie imi place ficul. Imi place la nebunie. Dupa parerea mea ar trebui inchis temporar iar cand se intoarce autoare il redeschideti.... ce e greu??! |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 10 Iul 2011, 22:17 | |
| Fetelor gata incetati, nu va mai certati va pune nextul, cum a spus si ada cine stie ce sa intamplat cu ea, inteleg ca vou va place ficul si mie imi place mult si chiar vreau nextul dar trebuie sa asteptam, asa cum am patit eu de au am avut calculatorul stricat mai bine de o luna asa si ea, tot ce treuie sa facem este sa asteptam. Stii cum se pune graba strica treaba, sunt sigura ca atunci cand va veni se va revansa fata de noi asa ca nu avem de ce sa ne facem griji. Nu va mai certati atata si aveti putina rabdare. Totul se va rezolva pana la urmma ;)
Elyy incheiat |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 10 Iul 2011, 22:31 | |
| GATA!!!!!!!!!!!!!! Mam saturat x( Poate voi nu sesizati ca are probleme personale Ea nu ii la cheremul vostru sa puna nexutl cand vreti voi :-w Este adevarat ca a trecut o perioada indelungata dar asta e frate ... nai ce sai faci Subiesct inchis ...... asteptati nextul si nu mai vorbiti aiurea .... Si tu aia ...alexandra .... ai grija cum vorbesti .... ca poate fata aceea poate chiar ea in serios ce ai zis si se va supara si il va inchide si dupaia sa vezi tu Deci noi asteptam nextul cu bratele deschise ..... nui asa ceilalti????????????? Vezi ca si ie sunt de acord? Este un fic superb si te rog sa mai dai siu tu pe forum....si sa nu pui la suflet celelalte commuri rele Hai ca asteptam nextul >:d< BYE BYE . |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 11 Iul 2011, 00:43 | |
| Nu.va.pune.next.si.asa.sau.saturat.sa.astepte. Putea.macar.sa.anunte? Sa.nu.stam.sa.ii.dam.comuri.cu.tona |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 11 Iul 2011, 00:43 | |
| Nu.va.pune.next.si.asa.sau.saturat.sa.astepte. Putea.macar.sa.anunte? Sa.nu.stam.sa.ii.dam.comuri.cu.tona |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 11 Iul 2011, 04:29 | |
| În primul rând vezi că ai double post. În al doilea rând: Laura, cine a spus că eu nu o înţeleg ? Nu pot pricepe cum de ţi-ai dat tu seama că cică eu nu sesizez că are probleme personale.Citeştie comentariile mele de mai sus şi poate le pui cap la cap şi înţelegi şi tu. Mă vezi pe mine.. să zicem negativistă ? Şi stai liniştită că nu numai ea are probleme,o înţeleg bineînţeles, trece printr-o perioadă grea, dar toţi avem probleme! Depinde cum le facem faţă.
Şi eu nu am venit aici cu nici un chef de ceartă. Dacă tu ai înţeles altceva este cu totul şi cu totul problema ta. Iar în al treilea rând: Alexandra renunţă la atitudinea asta că nu impresionezi pe nimeni.Chiar nu înţeleg unde vrei să ajungi cu asta pentru că îţi spun eu unde dacă vrei să ştii: NICĂIERI!
Hai gata! Că ăsta e un forum nu un cort la uşa căruia să ne certăm. |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 11 Iul 2011, 09:26 | |
| Si.ce.ma.obligi.tu.nu.ma.poti.obliga.daca.eu.renunt.na ORICUM.NU.PUNE.NEXT.vrea.sa.stranga.100.de.comuri.din.cate.am.inteles.mi-a.zis.cineva.nu.fac.informatia.oficiala.ca.nu.se.stie/.eu.vreau.mut.sa.bage.next.dar.nu.baga.mai.bine.iti.inchizi.ficul.decat.sa.iti.dam.atatea.comuri.pe.degeaba.serios.ayame.nu.inpresionezi.pe.nimenidaca.ai.o.problemo.spune-o.sa.nu,.te.asteptam.cu.tona.serios.... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 11 Iul 2011, 10:00 | |
| Heiii Am ajuns si eu pe aici. 1.Ce parere am despre fic? -Una foarte buna. 2.Ar trebui sa pui next-ul? -Normal,ar trebui. 3.Asteptati sa puna next-ul? -Eu una astept in fiecare zi si cred ca si voi. 4.Se pricepe la crearea ficurilor? -Eu una cred ca da,te pricepi.Ficul tau este original.Este superb. 5.Poate sa ne anunte cand pune nextul? -Sigur dar numai daca doreste si eu sper sa o faca. In concluzie ficul este extraordinar,tu ai talent,imaginatie ... Astept continoarea!!!! |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 11 Iul 2011, 10:34 | |
| Doamne! Am cazut in Iad si nu stiu eu? Terminati! Alexandra daca ToT Spui ca nu pune NEXT'ul TERMINA. NU cred ca cineva de aici are chef de cearta. Asa ca rog un moderator/admin sa hotarasca ce face cu acest fic.
Ja'ne |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 11 Iul 2011, 13:10 | |
| Pfff lipsesc si eu cateva zile si se starneste o ditamai cearta. Lasati fata in pace, ea va pune next atunci cand poate. Cei care nu vor sa astepte sa-l considere inchis si gata, mai sunt multe alte fic-uri de citit.
|
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 11 Iul 2011, 13:26 | |
| Este un fic chiar minunat si mor de nerabdare sa vad ce se mai intapla PLiZZZZZZZZ Nextuuuuu cat mai repede ca mor |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 11 Iul 2011, 15:01 | |
| Da.mai.sunt.da.eu.il.vreau.pe.asta.vrific.din.ora.in.ora.atyame.esti.rea.te.rog.ce.vrei.de.la.viata.mea.ca.fac |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Arigatou! | |
| |
|
| |
|