|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| |
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 26 Aug 2011, 22:19 | |
| Mincinoasoooo..... doar ne amagesti :)) Totusi sper sa-l pui astazi pls k de abia astept sa vad cum o sa reactioneze astia 2 in continuare. pupici :* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 10:16 | |
| UNDE ESTE NEXT-UL???? Doar ne amagesti Ai zis ca il pui si nu l-ai pus. Ne torturezi aici :><: te rog sa pui next-ul ca am fiert destul in propriul nostru suc |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 10:42 | |
| Hello? Vezi ca iar incep sa fac urat... Deci, unde este nextul? Nu ca as vrea sa devin stresanta, insa asta s-ar putea sa fac... Oricum, eu inca astept, asa ca spor la scris... Te-am pupacit dulce... |
|
| |
anyame1 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 41 Puncte : 55 Reputatie : 10 Hobby-uri : have fun:)) Stare de spirit : :) always smile:X
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 11:52 | |
| Hei srry dar atat am apucat sa scriu fiindca am avut invitati si stiti cum e ..:|
Asa deci voiam sa va cer scuze ca este scurt si sa va spun ca sunt cu totul UIMITAA, nu am stiut ca va place asa de mult :X VA IUBESCC!!:X
Spor la citit!:*
Capitolul 7 Nu se putea misca, ceva puternic o tine infipta si pietrificata in acel loc. Nu stia ce sa spuna.De fapt care putea sa-I fie replica la ce tocmai a auzit?Nimic nu-i venea in minte. “Sakura?” Sasuke intreba scotand-o din transa pe aceasta.Fara sa se mai gandeasac Sakura incepe sa fuga departe de el, dar ceva o imipedica tinand-o de incheietura mainii, aceasta se zbate in stransoare fara a se intoarce cu capul inapoi; nereusind sa scape , si cu lacrimile care ii curgeau siroaie pe fata, izbucneste. “CE VREI?” a inceput sa tipe, uimindu-l pe Sasuke care nu lasa sa se vada pe fata acest lucru ci isi mentine prestanta fara emotie. “Hn.Ce ai , te porti ciudat.” Ii raspunde pe un ton enertvat si In acelasi timp nepasator.Sakura se intoarce brusc si ii trage o palma peste fata, intorcandu-i privirea cu nouazeci de grade, iar pe fata lui se citeau urme de iritare, ca raspund acesta o impinge, neobservand inca lacrimile de pe fata acesteia, si ii spune iritat. “Esti enervanta!”si incepe a se indrepta in directia opusa. Ea era pierduta de-a dreptul, statea in mijlocul strazii si privea dupa Sasuke, nestiind ce sa faca o ia la goana spre casa. Cand ajunge se arunca in pat fara sa se gandeasca la ziua de maine, nu ii mai pasa de nimic momentan, vrea doar sa doarma, sa uite de tot.
|
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 11:57 | |
| oo Anyame ai venti uc nextul , insfarsit, vai vai vaicat il iubesc acat ca este atat de scurt urmatorul sper sa fie mai lung astept nextul draga mea, cat mairepede |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 12:36 | |
| Ayame Multumesc ca ai adus next-ul . Insa exista un "dar" . Este prea scurt . Oricum este frumos , genial , surprinzator , minunat , exraordinar si mai pot continua (Daca mi-ar trece alte cuvinte prin cap ). Eu vreau continoarea si sa fie cat ma lunga ca alfel nu ne satisfaci complet si eu devin cam iritanta (Asta gandesc eu) Spor la scris si asteptam next-ul cu idei surprinzatoare,mai lung si suspans. Ja ne! |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 12:49 | |
| Yeeey, nextul. Doamne, cum sa nu-l iubim? Daca vrei sa il iubim si mai mult adu nextul mult mai repede. Ce scurt a putut fiiiiiiiiiii :(( Nu mi-a ajuns. Mai vroiam. Deci hai cu nextul repede repejor. |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 13:04 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 17:17 | |
| Asta e un capitol? :(( De ce esti rea cu noi? Ei, oricum te iertam si asteptam nextul, asa ca spor la scris si ce maivrei tu, dar daca nu postezi ceva urgent vin la tine si iti stau cu mitraliera la gat pana cand scrii un capitol lung... >:) Ai grija... :)) Te-am pupacit dulce... |
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 21:59 | |
| Pentru capitol! Interesant si foarte trist! Ma bucur pentru ca ai pus next. Esti o scumpete! Te pup draga mea si astept next! |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 27 Aug 2011, 22:16 | |
| Ummm...capitolul, sau ar trebui sa spun " cele 8 randuri scrise de tine ", a fost destul de interesant. Nu inteleg de ce Dumnezeu ai postat un capitol atat de scurt. In loc sa postezi numai 8 randuri, puteai sa-l faci mai luuung, sa dezvolti ideea, cu multa drama si descriere sentimentala si sa ne uimasti, asa cum faci tu de obicei. Daca chiar l-ai fi facut atat de lung incat sa pot spune ca asta chir e un capitol, ti-as fi dat nota 10#, dar no, asa ai decis tu sa faci.Eu inca sper din tot sufletul ca ai sa dai un edit si ai sa termini ceea ce ai inceput Iti spun asta doar pentru ca aspectul capitolului arata ca si cum l-ai fi facut in graba. Nu trebuie sa te grabesti, nu esti in gara. Dar ma rog, mie chiar imi place ficul si daca nu esti rea sper sa pui next si sa nu uiti de EDIT la capitolul care tocmai l-ai postat.Sper ca nu te-ai suparat! Spor la scris incontinuare si data viitoare ma astept sa vi cu ceva super, ca intotdeauna. Byby |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 28 Aug 2011, 17:11 | |
| Uraa nextuu a sosit!!!!!! Este cam scurt dar asta e,este minunat,sper ca urmatorul sa fie mai lung deci sper sa vina repede nextuu |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 29 Aug 2011, 14:49 | |
| vaiiii.fetelor.am.si.eu.problema.aia.cu.space.......deci.asta.nu.e.capitol.:((((((((((((ar.fi.frumos.sa.pui.multe.si.scurte.sau.putine.si.foarte.lungi:*:NEXT |
|
| |
asy Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 14 Puncte : 16 Reputatie : 0 Hobby-uri : excrsile Stare de spirit : dupa cum nimeresc mzica la casti:)
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 31 Aug 2011, 22:45 | |
| |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 31 Aug 2011, 22:58 | |
| Mey.. ma multumesc si cu randurile astea, totusi sper ca nextu sa fie mult mai lung Imi pare rau ca doar atat a durat discutia dintre ei, totusi ador ficul asa ca astept nerabdatoare continuarea. Pupici |
|
| |
Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 03 Sept 2011, 12:59 | |
| Pune next odata ca ma sinucid!!! |
|
| |
asy Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 14 Puncte : 16 Reputatie : 0 Hobby-uri : excrsile Stare de spirit : dupa cum nimeresc mzica la casti:)
| Subiect: Re: Arigatou! Lun 12 Sept 2011, 18:16 | |
| scumpo nu mai pui nextu odata plisss
|
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Arigatou! Joi 15 Sept 2011, 00:02 | |
| Tu iti ba-ti joc de noi? Vi cu 8 randuri cand ne pui sa asteptaman de cateva luni..... Ce e asta bataie de joc? Sper sa te revansezi si alea 8 randuri nu am inteleg ABSOLUT NIMIC puteai sa bagi la descriere , dar nu ai facut-o! Stiu ai scoala, dar ai si weekend ai o mae responsabilitate tu lai deschis OBLIGATORIU ( te rog si ceilalti) termina-l sincer ai facut un record de comuri , te rog este unul din preferatele mele nu prea citesc eu ficuri ficul e genial m-a atras ca ninja astea ninja au farmec aparte le cam urasc pe cele Los Angeles, New York nu stiu nu pot sa mi le imaginez imbracate asa. Ok am vrut sa sti si parerea altora sunt FERM convinsa ca este si a lor sper din tot sufletelul meu ca nu te-am suparat ca nu mi-asi iertaua niciodata eu te pup. |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Arigatou! Joi 15 Sept 2011, 21:30 | |
| Bree, unde e nextul?Of, hai ca astept...Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 25 Sept 2011, 20:01 | |
| eu abia in seara asta ti-am citit tot fanficul.Si nu m-am prea uitat la ce comentari au pus altii.Desi tot ce iti scriu se rezuma la tot ficul tau,nu la un capitol anume.Povestea ta e incredibila,dar ai grabit actiunea,descrierea e multa,dar nu sti sa te exprimi bine,dar imi place stilul tau.Iar cat despre dialog,nu pot comenta nimic.Ai doar mai mare grija la greselile gramaticale.In rest,esti SUGOY(uimitoare),daca tot te ai apucat sa scri cuvinte in japoneza. si te astept cu continuarea.
Ultima editare efectuata de catre ioanasaku in Lun 26 Sept 2011, 16:13, editata de 1 ori |
|
| |
Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 25 Sept 2011, 20:42 | |
| Bre, nextul ca ma sinucid! Ma omori! Poate vii si pe la mormantul meu in vizita. ( Sper sa nu sunt iritanta, dar eu am numai cateva ficuri preferate prin care este si acesta) Daca nu pui repede nextul iti aflu numele, apoi adresa si vin la tine! OK, OK, ma calmez sa nu omor pe cineva. Capitolul a fost chiar prea scurt ( nu am mai apucat sa spun in celalalt capitol), descrierea lipsa in fragmentul de mai devreme ca (,) capitol nu poate fi numit. Ar trebui sa descrii si peisajul putin, ca sa ne imaginam si noi cum ararata. Acum lucrurile care mi-au placut : chiar daca e scurt, un fragment frumos! Gramatica este bunicica, se vede ca te-ai grabit in acest capitol. Sper doar sa pui nextul repede si sa nu ne lasi sa murim, ca avem si noi ficuri de continat! Iti urez spor la scris, si ca sa te fac sa pui NEXTUL mai repede, iti dedic un cantec . Kawaii Cupcake. NEXT! NEXT! NEXT! |
|
| |
Fallen Angel Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe UnDeVa PrIn UnIvErS Nr. mesaje : 44 Puncte : 60 Reputatie : 8 Stare de spirit : suuuuuuuuuuuperrrrrrr......bunnaa
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 25 Sept 2011, 21:12 | |
| Deci imi place foarte mult ficul asa ca te rog PUNE NEXTU' ODATA |
|
| |
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 28 Sept 2011, 15:40 | |
| hai mai!pune nextul!!!!ca de nu plang neai captivat pe toti cu povestea ta si acum gata. si oricum,am vazut ca daca nu-ti continui fanficul ii posibil sa ti-l blocheze. deci te rog cat pot eu de frumos pluns inca 1000. jur sa nu te mai criti in viata mea,dar pune-l.sau chiar nu ai timp aproape deloc? fac ca ceilalti:ma sinucid.... |
|
| |
...xXSaKuRa_SaSuKeXx... Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : ...prin jur... Nr. mesaje : 7 Puncte : 7 Reputatie : 0 Stare de spirit : Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 30 Noi 2011, 19:53 | |
| nextu...NEXTU...NEXTu ... plssssssssssssssss plssssssssssssss daca o sa mai continui asa o sa morr... vr sa ma ai pe constiinta...asa ca mai trepede ...inspiratiunea te asteapta la fereastra, iti bate in geam si tu nu o poftesti n casa ? nu fi rea. Hai mai repede cu nestu... te pup dulce
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Arigatou! | |
| |
|
| |
|