|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vαмpιяє σƒ ℓσνє Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 47 Puncte : 48 Reputatie : 3 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 30 Noi 2011, 20:00 | |
| |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 30 Noi 2011, 22:01 | |
| CE SE INTAMPLA AICI ????????????????????????????????????????????????????????????????????? DE NU VINE NEXT-UL????????????????????????????????????????????????????????????????? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Arigatou! Joi 01 Dec 2011, 08:31 | |
| Haide.. :o3 Te rog eu frumos sa postezi ceva..Adica stiu cum e cu scoala si cu timpul care e mai deloc, insa nu ai putea sa postezi si tu un capitol cat de mic? :o3Si ma poti anunta daca vei face asta? Multumesc mult.. hug:Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 03 Dec 2011, 18:41 | |
| E foarte frumos!! Dar mi-ar placea sa postezi mai repede ca ma dau cu capul de pereti!! Si apoi ma sinucid!!! Sa ma anunti cand postezi!! |
|
| |
ToxyCandy Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Candy Town Nr. mesaje : 134 Puncte : 192 Reputatie : 36 Hobby-uri : drawing/music/pc/dansuri/bascket/ eat & sleep <333 Stare de spirit : Good :3
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 04 Dec 2011, 09:21 | |
| Oh.. Hi my' dear, Let's see... Phai , acum am dath peste ficul thau , sry.. Este cute <3 , imi place foarte mult ideea :) Dar , ceea ce nu imi place este ca ti-e iti place sa ii "torturezi" pe alti cu astepthatu.. Dupa parerea mea e cam << urat >> ... sry , but is the thru... .... Sper ca nu ejti gen-ul acela de persoana .... Oricum nu e frumos sa stai 1 luna ( sincer nuj cat ti-a luath , nu am stat sa ma uith) .. dar totusi , nu e frumix sa faci asa... Da-o incolo de trb .... inteleg ca ai musafiri , trb, probleme cu scoala etc... in fine.. dar ni'ci chiar asa mai'... Nu conteaza , dar se parea ca ai captat atentia a multor persoane careia le plac foarte mult ideea tha .. So... if you are << sweet >> , NEXT! =)
|
|
| |
xXxionyxXx Academy Student
Nr. mesaje : 3 Puncte : 4 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 14 Dec 2011, 19:58 | |
| foarte interesant acest fic...te rog sa pui mai repede nextu!
|
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Arigatou! Joi 15 Dec 2011, 15:26 | |
| Ai un fic superb! Dar te rog sa pui mai repede NEXTUL!!! Nu mai pot astepta nici 5 min aici ca ma dau cu capu' de pereti !! HAI CU NEXTUL!!!! |
|
| |
♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| Subiect: Re: Arigatou! Joi 15 Dec 2011, 17:07 | |
| |
|
| |
Faberry Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 82 Puncte : 91 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Arigatou! Joi 15 Dec 2011, 21:19 | |
| E prea, prea, prea.....scurt Da, e tare frumos si e fascinant cum reusesti sa captivezi atata lume. Nu stiu cum reusesti. Pot spune doar ca e superb
|
|
| |
xXxionyxXx Academy Student
Nr. mesaje : 3 Puncte : 4 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 01 Ian 2012, 16:26 | |
| foarte interesant ficu, dar te rog sa pui nextu mai repede!TE ROG! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Arigatou! Mar 31 Ian 2012, 22:40 | |
| Fratele meu de ce nu ii inchideti ficul daca nu a pus next de 6 luni? Doamne pune te rog eu next ca cate comuri vrei sa faci 100-200-300? Ce naiba.... |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 24 Feb 2012, 19:39 | |
| Haide iubirea mea..
Iti jur ca pe ce am mai scump ca daca pui next fac orice!
Astept de muult timp next-ul....
Vino repede ..te implor!
|
|
| |
Pure ◕‿◕ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prinsa in lanturile amintirilor de demult. Nr. mesaje : 30 Puncte : 46 Reputatie : 14 Hobby-uri : Anime`uri ='.'= Stare de spirit : Visatoare.
| Subiect: Re: Arigatou! Vin 24 Feb 2012, 21:43 | |
| Te rog din sufletul meu sa pui nextul TE ROOOG , sunt obsedata de acest fic. |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 25 Feb 2012, 15:40 | |
| O... hai te rog pune next!E asa frumos! |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 17 Mar 2012, 14:50 | |
| Buna! Pai mai intai de toate, am urmarit acest fic de cand am intrat prima data pe forum.. si mi-a placut la nebunie.. In mintea mea ideea se derula altdfel, chiar facusem si un fel de continuare, care sa-mi tina de cald pana revi tu cu o " farama de paradis" Nu inteleg care este treaba cu Mioko.. adica de ce a ales-o? Chestia asta m-a pus pe ganduri. Acum pentru toti cei care vor neaparat next-ul: Ar trebui sa o intelegeti, adica si eu imi fac timp cu greu pentru a da comentarii pe forumul asta. Si ea probabil ca e ocupata, se poate intampla orice. Spun sa va ganditi mai intai la ea, nu la fic. Fara fic puteti trai, dar fara autoare mai greu. Scumpo, sper sa aduci next-ul cat de repede poti tu, eu il astept si peste mii de ani. |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Arigatou! Sam 17 Mar 2012, 19:06 | |
| frate asta e bataie de joc 4 cap in 15 pagini Intervenit de Bubulina: Apelez la bunul tau simt si iti cer sa fi mai respectuoasa. In primul rand numara bine, nu sunt 4 capitole in 15 pagini. Informeaza-te cum trebuie si atunci vorbeste. Autoarea nu are timp ca sa scrie cand si cat doresti tu. E vorba despre timpul ei aici, are si alte lucruri de facut. Nu vreau sa mai vad asa ceva, aviz tuturor. |
|
| |
anyame1 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 41 Puncte : 55 Reputatie : 10 Hobby-uri : have fun:)) Stare de spirit : :) always smile:X
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 21 Mar 2012, 19:47 | |
| Ma simt ca naiba ...imi parea asa rau copii :(.. nu a fost bataie de joc .. dar sincer am uitat .. si acum cand am intrat sa vad daca a mai aparut cv misto .. mi-am vazut fic-ul ... acum nu cred ca mai are rost sa-l continui ..... imi pare rau .... daca vrea cineva sa-l preia e ok .. eu oricum nu prea mai am timp sa scriu.. si cred ca o sa-mi sterg contul.. si sincer pe mine nu ma intereseaza sa am cat mai multe comentarii pentru ca si mie imi place sa citesc un fic frumos si stiu ca daca cei de la care citesc nu si-ar da silinta, eu nu as mai avea ce sa ciyesc ... BTW .. un alt motiv a fost ca am inceput sa citesc de altundevain engleza .. si .. de aceea
Din nou, imi pare foarte rau .. si daca vrea cineva sa-l continue, cu mare placere il dau spre adoptie ..:D |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 21 Mar 2012, 19:58 | |
| Scumpo.. Imi poti da id-ul tau te rog, prin pm? Vreau sa vorbim, si scuzati offul va rog, puteti sterge mesajul dupa o perioada de doua zile asa daca va incurca. |
|
| |
Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 21 Mar 2012, 21:32 | |
| Eu as vrea sa il continui tu...Nu ar mai fi lafel daca nu l-ai scriie tu. Desi ar trebui sa intri mai des si sa scrii am vazut atatea comentarii ''Haide continua'' Sincer nu cred ca e o idee buna sa il dai alt cuiva dar faci cum vreii |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
| Subiect: Re: Arigatou! Mier 21 Mar 2012, 22:21 | |
| Te rog continual !!!!! Cum sa nu il continui? Cum sa il dai in adoptie? Nu stii ca are si el suflet? Deci chiar nu stiu ce sa zic..sunt sigura ca voi fi sanctionata pentru atatea mesaje dar...te rog incearca sa iti faci timp . Inteleg ca esti ocupata. Adica eu am pentru maine la algebra 29 ex, la geometrie 2, fizica 2 si romana 3, am mers si la Sf. maslu si tot stau acuma pe net . Deci te roooooooooooooog nu renunta! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Arigatou! Dum 01 Apr 2012, 12:57 | |
| Pana se va hotari cine continua acest fic, el merge catre FanFicuri Blocate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Arigatou! | |
| |
|
| |
|