|
|
Autor | Mesaj |
---|
Un bucheţel de zâmbete ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| |
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Dorinţe imposibile. Mier 18 Mai 2011, 19:24 | |
| A treiaaaaaa ...superrrrrrrrrr |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Dorinţe imposibile. Mier 18 Mai 2011, 21:26 | |
| Cat de frumos este, imi place ata de muuuuuuult! Hai repede cu nextul ca pun eu o mie de commuri numai sa scrii :X |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Dorinţe imposibile. Joi 19 Mai 2011, 17:39 | |
| Asa uite ca am ajuns si eu la ficul tau, scumpo:x. Pai era si timpul:-p. Ti-am promis ca las comm si ma tin de promisiune. Pai ce pot sa spun? Ma asteptam sa am mai mult de criticat insa m-am inselat ceea ce e bine. Pai sa vedem. Descrierea - eu ma bucur ca o ai insa mereu e loc de mai bine. Vreau sa spun ca poti descrie mai mult si stuiu ca poti asta. Insa te descurci bine si ma bucur ca nu-ti lipseste pentru ca ea e importanta. Dialogul - hmm.. nu sunt dezamagita de el deoarece dupa replicile personajelor imediat urma descrierea si asta e bine. Nu e sec, sa spuna personajul doar ,, Buna '' si ,, Pa ''. Insa putin acolo mai merge scos.;) Actiunea - nu mi se pare grabit insa ceva mai multa descriere nu ar strica. Oricum nu sari de la o idee la alta sa nu mai inteleaga cititorul. Estetica- ei bine ma bucur ca lasui spatiu dupa semnele de punctuatie insa nu mai pune atat de multe semne ale excalamarii sau ale intrebarii ca nu isi au rostul. Unul singur ajunge. ,, După ore, rămâi la detenţie. spuse directorul... '' Aici am vazut ca ai pus punct, trebuia sa incepi cu litera mare sau puteai folosi virgula. Greseli de tastare nu ai avut. Am vazut doar una care nu e cine stie ce si e foarte bine. Se vede ca ai recitit ceea ce ai scris. ,, coolo '' - colo Nu am asa ce sa critic deoarece vad ca te descurci si asta ma bucura. Sper sa pui next-ul ca vreau sa vad ce se mai intampla. Spor la scris si la idei. Pupici |
|
| |
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: Dorinţe imposibile. Vin 20 Mai 2011, 21:02 | |
| Helău fetelor ! Păi am revenit, dar fără next, din păcate. Lucrez la un nou fic, deci voi pune nextul când pot... Şi cu tezele astea.... Mă rog sper din suflet să nu vă supăraţi pe mine. :x Ştiţi cât de mult vă iubesc nu ? :x Deci, va trebui să aşteptaţi. Vă garantez că următorul fic va fi cât se poate de originalisation...:)) Deci, vă puuuuuup dulce! :x
|
|
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| Subiect: Re: Dorinţe imposibile. Vin 20 Mai 2011, 21:05 | |
| Off Bluff' :( Chiar nu ştii când pui continuarea ? |
|
| |
| |
| |
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: Dorinţe imposibile. Vin 20 Mai 2011, 21:13 | |
| Păi sper să vă placă :x Pe bune acum chiar nu înţeleg de ce vă place ficu' ăsta:)) E super-groaznic mie sincer nu îmi prea place dar pun nexturile pt voi.:X Mă rog cred că mâine sau poimâine pun ficu' nou.:X |
|
| |
| Subiect: Re: Dorinţe imposibile. Vin 20 Mai 2011, 21:26 | |
| |
|
| |
Mellz.<3 Genin
| Subiect: Re: Dorinţe imposibile. Lun 23 Mai 2011, 19:23 | |
| Dragele mele am revenit cu nextul ! Sper să vă placă ! :-x
Capitolul 13 - Iartă-mă!
Îi cuprind buzele într-un sărut tandru, plin de compasiune. Naruto, te rog să mă ierţi ... Mă îndepărtez uşor de el, fixându-l cu privirea. Roşeşte puternic, până şi eu am observat asta. Sărutul său nu s-a comparat cu cel al lui Itachi ... Am să regret că o să-l fac să sufere pe Naruto, dar nu am altă alternativă. Trebuie să-l uit pe Itachi şi sunt sigură că Naruto va putea să mă ajute să fac asta.
- Sakura, ţi se pare amuzant ce faci? Îţi place să mă faci să sufăr? Sincer, chiar nu am chef de glume, draga mea. Deci practic şi teoretic de ce m-ai chemat aici? Nu mi-a mai vorbit niciodată aşa de rece. Nu pot să cred, este imposibil. El este Naruto? Naruto, cel blând şi dulce? Nu se poate... Cine este tipul din faţa mea şi ce a făcut cu Naruto? Mă uit la el cu o urmă de vinovăţie în privire şi las capul în jos. Chiar în halul ăsta am ajuns? Să mă folosesc de alţii? Întrebări fără răspuns.
- Naruto, eu ..., încerc să articulez câteva cuvinte dar greşesc. Nu ştiu ce să spun. Să îi zic tot adevărul despre Itachi? Parcă eu şi Naruto eram cei mai buni prieteni. Ne spuneam totul ... Nu ştiu ce să fac, Doamne, ajută-mă! Nu vreau să îl fac să sufere. De ce este viaţa atât de crudă? De ce nu pot să fiu şi eu fericită? Poate că ăsta este destinul ... - Naruto, eu nu glumesc. Vorbesc cât se poate de serios, mi-am dat seama că tu chiar mă iubeşti cu adevărat şi ... că de asemenea şi eu la fel. A durat ceva timp până să realizez asta. Vai, ce bine mint! Dacă s-ar da un premiu pentru "Cine minte cel mai bine" l-aş fi câştigat cu siguranţă. Mă rog, sper să mă creadă...
- Nu te înţeleg. Acum câteva zile îmi spuneai că nu mai putem fi împreună şi acum îmi zici că mă iubeşti? Off, spune-mi ... despre cine este vorba?
Cum adică despre cine este vorba? La ce doamne iartă-mă se referă? Şi-a dat seama, cumva? Dacă da, atunci cum? Înghit în sec şi mă uit la el confuză.
- Naruto, crede-mă, nu este vorba de nimeni. Te rog, spune-mi doar că vrei şi tu să fim împreună. îi spun repede şi gesticulând din mâini. Ah, ce talent de a minţi am...Dă scurt, dar precis din cap în semn ca da. Îl strâng în braţe şi închid ochii. Te rog să mă ierţi, Naruto ...
Mii de scuze că-i scurt dar bucuraţi-vă că măcar l-am pus |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dorinţe imposibile. | |
| |
|
| |
|