Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 Asss10Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Mier 22 Iun 2011, 12:52

Ioana, speri?
Nu mai spera ca mie imi place mult!
Draga, vreau nextul repede da?
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Mier 22 Iun 2011, 16:33

Iti ador ficul :X
E super

Astept nextul..^^ in love kiss
Sunt curioasa ce vede Naruto cand intra in camera
ingrijorat
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Mier 22 Iun 2011, 20:37

Mersi mult, sper ca a-ti observat ca am facut eforturi sa lungesc actiunea asa cum m-ati sfatuit si mai presus de toate capitolu e lung ( e minune din partea mea lough )

P.S: Nextu peste 2 zile, am musafiri :P
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 15:50

Bine fara alte introduceri sau prezentari uitati urm cap, la cererile insistente ale fanului meu nr. 1 "SasuSaku=love"
P.S: Ve-ti vedea o noua perpectiva dedicata fanului meu nr unu, sa-mi spuneti cum a fost capitolul.

Cap XXII: Cearta

[…] o vad pe Hinata cum plange ghemuita in pat. Alerg repede spre ea si ma pun langa Hin in pat. Am intrebat-o ce s-a intamplat si am incercat sa o managai dar acesta in hohote de plans imi spune sa plec si sa o las singua. Ce a patit? Ce s-a intamplat cat am fost plecat? De ce ma respinge? Sunt doar cateva intrebari care-mi dau acum prin cap. Incerc sa o linistesc insa nu ma lasa sa o ating.
Nu pot sa cred! Ce s-a intamplat si de ce nu ma lasa sa o ajut?!? Este chiar atat de grav? O avea legatura cu mine? M-as impusca daca i-am facut ceva rau Hinatei, insa nu cred ca i-am gresit cu nimic. I-am luat tot ce a vrut, am rasfatat-o si am dus-o oricand oriunde a vrut muschiul ei. Cu ce puteam gresi? O mai intreb inca odata ce a patit insa nu-mi raspunde. Vazand ca nu ma baga in seama ii spun ca oricand poate sa-mi spuna, eu fiind in camera mea si ca daca am facut ceva sa-mi spuna. Ma ridic de pe pat, o sarut pe obrazul ei stang umezit de lacrimile care i s-au scurs probabil de ceva vreme, apoi plec foarte trist si ingrijorat din camera. Ajuns in camera, il vad pe Sasuke care sta cu spatele la usa, neputand sa vad daca doarme sau nu. Cu toate astea m-am descaltat, mi-am dat jos hanoracul si am ramas doar in tricoul meu alb, dupa care ma pun usor in pat in liniste pentru a nu face galagie si a-l trezi pe Sas’ke. Cateva ganduri nu-mi dau pace. Cand inchid ochii vad aceea scena care mi s-a intiparit in minte din camera Hinatei cand m-a respins, desi nu a reactionat in vrun fel anume cand am sarutat-o pe obraz.
Cu ce oare am gresit ca sa mi se intample asta? Cu ce sunt de vina ca sa indur acest gand care nu-mi da pace? Macar ar avea vreo legatura cu mine? Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar putea fi…

P. L . Sasuke

Nu-mi pot crede ochilor. Sakura vrea sa ma faca gelos. Cui i-am facut eu rau ca sa ma chinui asa Doamne? Aaa! Da! Asa e! Ei i-am facut. Il simt pe Naruto cum se pune in pat destul de nelinistit. Nu ma intorc la el probabil crezand ca dorm. Daca as fi dormit cu siguranta nu l-as fi simtit, insa apreciez ca nu vrea sa ma deranjeze. Am stat in pat de cand am venit de la cofetarie si m-am odihnit fizic, insa nu si psihic. Ma sfasie faptul ca ma place si vrea sa ma faca gelos, iar eu nu mi-am dat seama pana acum si pe langa asta nu mi-a venit in minte nici un plan. Cum sa fac sa o fac geloasa oare? Gandeste-te! Gandeste-te! GANDESTE-TE! Ohhh!!! … Asa e! Aveam intelegerea aia: Eu o ajut sa ajunga la inima lui Sai – care oricum nu mai e valabil din moment ce stiu tot – iar ea trebuia sa-mi dea sfaturi cum sa ma dau la o fata – care defapt nu exista ci doar am pus-o si eu incercand sa o fac geloasa – si acum cred ca a venit momentul sa va zic despre ce era vorba acum cateva episoade in legatura cu acel plan si cand v-am spus eu “o sa vedeti de ce zic fata in ghilimele”. Pai era vorba de Naruto transformat intr-o fata care am vazut-o amandoi pe strada si cu care cu siguranta si-o aminteste cu patru cozi la spate aranjate ca frunzele unui trifoi cu 4 foi.

Bineinteles. Cum de uitasem sa va zic? In orice caz.
Nu ar fi de acord cu asta. E prea de tot.
N-are importanta, deci trebuie sa gasesc o fata care poate juca bine teatru si care sa fie pe post de “iubita care vreau sa o abordez”. Hmm. Grea decizie. Nu problema fetelor e grea, ci care fata. Sunt destule de care as putea sa-mi bat joc si sa creada ca cica sunt cu ea – fata aleasa – insa nu vreau sa fiu un nesimtit. Trebuie cineva care cunosc si care e dispus sa minta. GATA! Hinata ma poate ajuta, insa… Daca ma prinde Naruto imi muta capul de pe umeri si s-ar supara pe mine.
Poate as putea sa gasesc pe altcineva… Insa cine? Cine ar vrea sa faca o treaba “murdara” pentru mine? N-am ajutat mai pe nimeni niciodata. Hinata e singura mea sansa. E foarte riscanta miscarea. Nu vreau sa ma am rau cu Naruto… si totusi? Ce as putea face? E foarte complicat planul din mintea mea. In acest moment nu ma pot gandi la nimic mai bun. Nu vreti sa stiti cat de complex imi e planul. Intr-un fel si Sakurei I s-ar parea ciudata alegerea. Nici ea nu e atat de batuta-n cap sa nu-si dea seama, plus de asta i-am spus ca am cunoscut pe cineva cand ma plimbam. Ce mai poveste ”convingatoare“ i-am spus si eu. Abea acum imi dau seama ce jalnic sunt. Nu ma prea pricep sa mint sau sa inventez pe moment. Ma doare spatele de la atata stat. Mai bine ma duc sa i-au o gustare si ma intorc. Scuze Naruto daca te deranjez insa nu mai pot sta aici. Nici macar daca as dormi sigur as visa numai la un plan si asta nu ma ajuta sa uit si sa ma relaxez. Nici macar in vacanta nu reusesc sa odihnesc asa cum trebuie.

P. Hinatei

Stau ghemuita in pat suspinand din cauza ranii foarte adanci in inima. Cum se poate ca Naruto sa ma insele cu iubita celui mai bun prieten? De unde stiu? Sa fim seriosi! Cine nu-si da seama.
Sakura e o prietena de a mea, nu mi-ar face una ca asta sunt sigura ca am vazut prost, poate s-o fi impiedicat si s-a napadit pe Naruto, nu pot sa accept asemea lucru.
Nici gand!
Naruto asteapta de la mine “explicatiile” comportamentului meu. Eu ar treui sa-I cer asemea lucruri. Sunt trista si in acelas timp nervoasa. Nu vreau decat sa fie langa mine, insa daca ma insala cu altcineva chiar daca acea persoana e Sakura as vrea sa-mi spuna in gata. Sa nu-mi franga inima. Sa nu incerce sa-mi ascunda doar ca sa nu-mi fie rau pentru ca nu face decat sa inrautateasca situatia. Pe fata mea palida se vad mici santuri uscate pe unde si-au croit drumul la capat lacrimile mele cu destinatia…. Perna pe care stateam. Lacrimile nu-mi mai veneau probabil din cauza “crizei”. Cred ca am plans cat pentru un an intreg. Ma doare tot.
La propiu.
Pana si parul ma doare. Inima imi batea cu putere parca fredonand un cantec de tobe intr-un ritm foarte alert gata in orice moment sa-mi iasa din piept. Picioarele imi sunt mai moi decat orice burete din lume insa tot lafel de fine si catifelate ca mateasa. Fara un pic de chef, ma intorc in pat 180 de grade spre usa asteptand ca Sakura sa apara si ea in orice moment incercad sa-mi formulez replicile mai precise ca a unui star de la Hollywood si un plan cum sa intru in discutie despre tema… Pardon, am zis “tema”? Vroiam sa zic temele “Unde au fost, cu cine, ce ai facut?” si tot asa pana cand trec la “ultimul nivel”. E ceva de genul: “Buna! Ce faci? Ce ai facut azi? I-a zi-mi ce e intre tine si iubitul meu?
Se aude un scartait de usa nu foarte puternica dupa care se afla Sakura si intra putin suparata cu acel botic de catelus ploat si cu o expresie pe fata gen: “Doar lasa-ma in pace!”
….
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 Asss10Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 J5fdba

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 17:35

Ow... Ioana! M-ai pus fanul tau nr. 1, dar nu ma asteptam sa imi dedici un cap. Esti asa scumpa! Ms din inima pentru acest capitol nemaipomenit. Ce incalceala e intre ei! Nostim intr-un fel. Dar stii ce ma ingrijoreaza? Cand pui nextul? Te kiss dulce *SasuSaku=love*!
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 17:49

Scumpo imi place foarte mult capitolul
Si iartama ca nu ti-am lasat si la celalat capitol comm dar nu am observat ca ai pus nextu
Oricum astept nextu deci sa il pui repede kiss
Sus In jos
Blondy ツ
Academy Student
Academy Student
Blondy ツ

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 24
Reputatie Reputatie : 1
Stare de spirit Stare de spirit : Nebunaa

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 19:03

[b] foarte dragutz pana akuma imi place enorm cum ai explicat feiacre moment in parte:X:X:X......sunt sigura ca si celelalte capitole or sa fie la fel de captivante si interesante....tine-o tot asa >:D< kiss
Sus In jos
Blondy ツ
Academy Student
Academy Student
Blondy ツ

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 24
Reputatie Reputatie : 1
Stare de spirit Stare de spirit : Nebunaa

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 19:34

suuper imi place:-*.....tineo tot asa shi te rog sa mai scrii ficuri asa te te pop :-*
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Dum 03 Iul 2011, 16:30

Cum banuiam, multe comm-uri happy
Asa va vreau kiss
Deci next-ul v-a aparea maine asa ca nu sariti pe mine happy2
Va uube si sper sa va placa ce v-am pregatit love
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Lun 04 Iul 2011, 18:33

Ioana!!!!! Verisoar-o! Unde-i nextul? Vrei sa ma enervezi? Pune repede nextul ca n u stiu ce sa-ti fac! Serios, nu m-am gandit la ce sa-ti fac!Dar oricum, unde-i nextul? Azi trebuia sa-l bui nu? Daca da, undii?
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Lun 04 Iul 2011, 18:40

Unde este nextul???
Sa il pui repede ca iti venerez ficul kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Lun 04 Iul 2011, 19:39

Mai, vrei sa comentez, dar ce daca tu nu pui nextul? Mai, ma supar pe tine, asa ca ai face bine sa postezi, ca altfel te mananc cu filgi cu tot. Vezi ce faci, plateste-i bilet de avion, inchiriaza-i un submarin numai fa-l sa vina. Of, of, of, ce ma fac eu cu tine? Astept cu nerabdare capitolul urmator.

Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Mar 05 Iul 2011, 15:28

Da mah, trebuia de ieri sa-l pun insa netu nu prea a tinut cu mine cand trebuia sa-l pun happy2
Ma iertati? sad
Pai am sa pun nextu chiar acum, si choco vezi poate nu-mi lasi comm ca te ike
La fel si voi ceilalti heh

Oameni buni, nu stiu cum sa va spun dar am c-am intrat in pana de idei in aceasta situatie…
Sincera sa fiu pe zi ce trece stau si ma gandesc tot mai mult ce sa se intample in continuare si cum sa fac sa explic ca sa perceapa toti ideea pe care vreau s-o transmit.
In acest cap tot ce v-am zis pana acum despre cearta se adevereste.
Cand am inceput cap credeti-ma nici nu stiam de unde sa incep, asa ca m-am gandit sa reiau de unde am ramas deci tot Hina e povestitoarea.

Cap. XXIII: Ce e mai rau inca nu a tecut

Ma trec toti fiorii cand ma gandesc ca o buna prietena de a mea se intalneste cu iubitul oficial. Poate ca ar trebui sa o i-au mai usor, poate ca nu am inteles eu defapt ce s-a intamplat acolo, poate aberez si m-am mai facut si de ras in fata lui Naruto. El e slabiciunea mea din totdeauna. Nu vreau sa-l pierd, si cu atat mai putin stiid ca m-a lasat pentru cea mai buna prietena.

- Hei Saku! Ce faci? O intreb cu o oarecare voce tremuranda.
- Buna Hin. Am avut o zi extrem de obositoare si nasoala. Daca nu te superi as vrea sa fiu singura.
Rugamintea ei ma surprinde. N-am mai vazut-o asa vreodata. Cred ca stiu cum sa o i-au pentru a afla adevarul.

- Probleme intre tine si Sasuke?
- Se poate spune si asa. Vezi tu azi la intalnirea cu Sai s-a intamplat o chestie eextrem de ciudata. Cand Sai ne-a intrebat cum ne-am cunoscut eu am vrut sa-I zic adevaru nemai suportand toata fatada asta, insa Sasuke mereu ma completa cu detalii total opuse fata de intentiile mele si la sfarsit iar a facut moaca aia a lui de catelus nevinovat si pur si simplu nu vreau sa-l iert atat de repede. Vreau sa-l fac sa sufere, sa fie gelos. Sa ma doreasca din ce in ce mai mult fiindca nu ma poate avea. Offf…
Ascultand-o pe Saku imi dau seama ca e sincera, insa nu cred ca in totalitate.

- Siii… Vrei sa-l faci gelos cu Naruto?
- Poftim? Imi raspunde ea complet dezorientata de parca ar fi fost jignita. Hinata, nu ma intelege gresit insa eu cu Naruto nu ne datoram nimic unul altuia decat respect. Suntem amici. Nu prea avem multe chestii in comun, cei drept nici cu Sasuke dar nu l-as folosi pe Naruto niciodata pentru lucrurile astea. De ce crezi ca-l folosesc intr-un mod indirect pe Sai?

- Nu stiu de ce, insa eu cred ca-mi ascunzi ceva… nu mai apuc sa termin ca ea ma intrerupe.
- Stai, ce? Ce vrei sa zici? Zice ea pe un ton putin suparat
- Dupa ce a-ti venit de la cofetaie unde ai fost? O intreb eu hotarata sa merg pana la capat.
- Am fost in padure cu… nu mai zice nimic ca eu o intrerup.
- Asa, cu cine? Ma adresez ei cu un ton amenintator.
- Hin, ce ai patit? Esti c-am incordata.
- Am motivele mele. Continua!
- Cu Naruto. Zice ea putin speriata
- Si altceva? Ce a-ti facut, ce a-ti vorbit?
- Pai ne-am plimbat umpic. De vorbit nu prea am vorbit cine stie ce…
- Numai spune! Nu ma minti?
- Hin… esti c-am rosie la fata, ce ai?
- Crezi ca nu stiu ca in padure tu si Naruto v-ati imbratisat? Si spunand asta ca intr-o criza de isterie ea incepe sa rada. Ce ti se pare asa de amuzant?

- Hin, inainte de a-ti spune defapt ce a fost, spune ea printre chicote, mai intai te-ai mai linistii.
- Nu-mi spune mie sa ma linistesc.
- Hin, ia-o usor. Nu e nimci intre noi. Atunci la cabana cum probabil ca bine ai vazut scandurile erau putrede. Una s-a rupt si mi s-a blocat piciorul in ea, insa din reflex mi l-am scos fara reziltat insa, si am cazut in brate la Naruto. Chiar crezi ca mie imi place de Naruto? Ca m-as combina cu el stiid ca voi doi sunteti impreuna?
- Mai stii…
- Te rog… Intelege-ma
…………..

P.L. Sasuke

Plec, plec, plec si nu ma mai intorc. Asta imi trece prin minte acum. Vreau sa plec si sa uit tot. De prezent si in special de trecut.
Viitor.
Cer o a doua sansa. Altii o primesc pentru ca nu o doresc, iar cei ce intr-adevar au nevoie de ea sunt lasati de izbeliste. Cand altii vor sa se omoare, Dumnezeu nu ii lasa si tot supravietuiesc in ciuda a ceea ce isi provoaca.
Ma plimb pe strada si privesc, cum toate zarile se risipesc si totusi eu tot la ea ma gandesc. Ea! Sakura! Nu vreau sa o fac sa sufere cu atat mai putin acum cand e suparata oe mine. Incerc sa-I fiu de ajutor. Sa o conving sa ma ierte nu o sa fie asa de usor pe cat credeam.
Nu am cuvinte… Nu-mi pot descrie sufletul indurerat. Si nimeni nu v-a stii cum e pana nu I se v-a intampla. Ma plimb pe strada si vad cupluri fericite si ma imaginez pe mine si Sakura cu mainile impreunate sarutandu-ne la fiecare colt din fiecare parc.
Deodata imi vine o idee stralucita….

P.L. Naruto

Il aud pe Sasuke cum pleaca din camera. Nici lui nu ii e mai bine ca mie. Amandoi avem probleme cu fetele. Chiar nimeni nu e fericit? De ce lumea se complica, de ce nu lasa totul balta si pleaca cu mainile in buzunare? Intr-un fel ii inteleg. Daca ar renunta asa usor la lupta, asta da semne ca esti slab. Un exemplu bun este Sasuke. De cand si-a dat seama de greseala facuta nu a incetat sa incerce sa o faca pe Sakura sa il priceasca din nou cu acei ochi blanzi plini de dragoste si afectiune. La el, aceasta poveste probabil se v-a incheia cu bine si dupa v-a fi numai lapte si miere. La mine a fost la inceput bine apoi m-am prostit rau de tot.
Tot nu inteleg ce s-a intamplat cu Hina. Cand o vedeam plangand mi-am simtit inima injunghiata de cea mai mare katana din lume. Ochii mi se inrosisera si disperarea se putea citi pe fata mea palida. Obrajii ei fini erau aproape ca zgariati de cate ture de lacrimi probabil ca i s-au scurs pana ca macar eu sa ajung. Eram aproape distrus. Imi venea sa ma asez langa ea si sa o tin strans in brate si sa nu-I mai dau drumul pana nu ma asiguram ca totul e bine si toate lucrurile erau clarificate pana la ultimul. Ma intorc pe toate partile si tot nu-mi gasesc locul.
Viata unui adolescent e asa de complicata in amanunte ca nici nu mai stii ce sa crezi. As vrea sa ma mai duc odata la Hina sa vad cum se mai simte, insa… Parca nu am curajul ca sa vad ce s-a intamplat. In gandul meu, vocea ratiunii imi tot suna si ma tachineaza ca nu sunt atat de barbat pe cat vreau eu sa par. Haide! Ce mai astepti? Du-te la iubita mea! Apoi eu zic: Nu e iubita ta! E a mea! Si daca tot crezi ca e asa de usor de ce nu o faci tu? Nu cred ca tu esti mai breaz ca mine! Si inafara de asta tu ar trebui sa ma incurajezi, nu sa ma impingi la un joc numai de tine stiut!
Ridicol.
Am ajuns sa vorbesc ca handicapatul de unul singur. Stiu… Ciudat.
Deci, cu o impresionanta ambitie ma dau jos din pat si ma indrept spre camera Hinatei. Ajuns la usa intre Hinata si Sakura se poarta o discutie extrem de aprinsa. Nu as vrea sa intervin insa eu am venit pentru Hinata. Apoi, iar vocea ratiunii incepe sa ma frece la menta: Nu-mi spune acum ca ai o scuza o sa lasi totul pe dos si pleci cu mainile in buzunare. Ma enervez si tip in sinea mea: N-nuu! Nu aveam de gand sa fac asta… Defapt, mia tecut pentru un moment acest gand prin cap. Apoi dinnou incepe sa rasune: Evident ca ti-a trecut eu sunt ratiunea ta tampitule. Eu sunt primu' care stie.
Bun! Acum chiar e jenant! Cu un strop de retragere in minte, inspir adanc si expir imediat dupa ce ma umflu de oxigen si pun mana pe clanta….

Ultima editare efectuata de catre Ioana in Mar 05 Iul 2011, 17:26, editata de 2 ori
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Mar 05 Iul 2011, 16:18

Uite ca nu trebuie sa ma mananci. Pai ce pot spune, imi place. Imi place descrierea, ai evoluat mult de la inceput, dar intotdeauna se poate mai bine. Incearca sa mai adaugi sentimente. Stiu ca o sa zici "uite si nebuna asta, capitolul este plin de descriere, iar ea mai vrea" , dar asta-i viata. Nu te supara pe mine, dar asa sunt eu de felul meu. Dialogul nu mi se pare sec, iar actiunea nu este grabita desfasurandu-se lent. Ai avut cateva greselute de tastare, dar nu au fost prea multe. Cam atat am avut eu de spus. Astept cu nerabdare nextul, asa ca pune-te pe tastat.

Choco te pupaceste dulce de tot verisoara!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Mier 06 Iul 2011, 12:16

Ioana! Ioana! Ioana! Ti rog eu mult di tot, Iarta-ma! Sunt o idioata, stiu ca tu crezi asta pentru ca nu am lasat comm aseara, dar am uitat ca timpul trece. Tic. Tac.
Parerea mea despre fic e: ai un minunat fic. Draga mea, ai evoluat mult, stim asta cu totii. Si se vede ca te chinui sa scrii un capitol frumos doar ca sa ne impresionezi. Iar asta, sincer, nu-i de rau. Tu scrii minunat, nu te mai chinui. Noua ne place asa cum scrii tu. Povestea incepe sa se incinga si s-a facut o incurcatura mare intre cei patru. Sper ca Saku si Hina sa revina la statutul de cele mai bune prietene.
Ti pupa *SasuSaku=love*si astept nextu-l draga mea vrisoara!
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Mier 06 Iul 2011, 22:39

Ma bucur ca macar cineva a observat cat de mult ma chinui. very sad
E greu sa ii multumesti pe toti:
uni vor descriere, altii descriere sentimenatala, sad
nu vor prea mult dialog si sa nu mai fie si sec, roll
apoi trebuie sa leg toate astea,
sa recitesc de inca nu stiu cate ori cap ca sa vad ce fraza nu suna bine... dap !
Si dupa eventuale greseli de tastare...
Sa nu mai zic de nexturi care le vreti la comanda... confuz
Omu' trebuie sa proceseze, sa gandeasca, sa schimbe, sa retuseze
E complicat rau... :|
Cap ala l-am facut contra cronometru...
Daca vreti next asteptati umpic. Mai nou trebuie sa pun next si la celalalt fic...
In seara asta mie c-am lene deci maine am sa va fac pe plac. friends
P.S: Imi place mult semnatura ta *SasuSaku=love*
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 16:49

Scumpa mea capitolul asta a fost foarte frumos happy2
Este foarte interesant
Imi place foarte mult descrierea si dialogul care nu este sec
Deci sa vi cu nextul ca este foarte magnific ficul
P.S:stiu ca suna cam ciudat cu magnific si alte chestii dar nu pot descrie in cuvinte cat de mult imi place ficul nr1
Sus In jos
MaryKid
Academy Student
Academy Student
MaryKid

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : In my world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 36
Puncte : 45
Reputatie Reputatie : 5
Stare de spirit Stare de spirit : poi happy....

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Vin 08 Iul 2011, 14:22

Am trecut si eu pe la ficul tau.E extraordinar si merita continuat deci next! kiss rusinos
_____________________Semnatura_____________________
No Music...No Life
Sus In jos
Eclipsă
Chūnin
Chūnin
Eclipsă

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : toata lumea vrea sa stie unde
Nr. mesaje Nr. mesaje : 520
Puncte : 554
Reputatie Reputatie : 25
Hobby-uri Hobby-uri : patinaj, inot, dans

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Sam 09 Iul 2011, 16:12

Asa, deci sunt prima oara la ficul tau si imi place foarte mult. Ti-am promis ca o sa-ti las comm si asa am facut. Ce-i drept cu mare intarziere, caci am avut de lucru la noul fic. Te rog sa ma ierti si iti mai spun odata: ficul tau e grozav! Felicitari!
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Joi 14 Iul 2011, 17:30

Mersi tuturor de comm-uri si apreciez ca va irositi 5 min din viata pentru asta lough
Nextul la acest fic v-a veni in weekend happy2
Deoarece am facut nextul la celalalt si maine s-ar putea sa plec... sad
Pai... nu va suparati, dar o parte din next e facut, deci nu sariti pe mine ca n-am uitat heh
Mai astept comm-uri in special de la cei care nu mi-au lasat pana acum deloc la cap. asta rusinos
C-am atat... good
Va pup, kiss Zbye hi!
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Joi 14 Iul 2011, 20:35

Deci draga mea, in primul rand ma bucur ca-ti place semnatura mea, desi nu prea o mai folosesc...
In al doilea rand, nu stiu cand sau cum dar trebuie sa pui nextul.
Drga mea verisoara nu suport sa stau fara sa cetesc ceva. Sincer adu-l mai repede.
Ca decand tot spui ca-l pui, ma culc pe mine de curioasa ce sunt.
Il aduci sau veri sa ma supar pe tine?

Ti pupa *SasuSaku=love* si adu nextul ala ca mor aici!
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Lun 18 Iul 2011, 01:02

Cuuuum? sad
Promit ca am sa-l aduc azi veri mea fan nr. 1 ce esti a hug
Ma jur pe... pe... pe ficu meu happy2
Deci azi am sa incerc sa-l adac insa nu oricum ci mai special hmm...?!
Cum? Nu stiu... poate gasesc ceva sa ma inspire... music
Mai asteptati umpic heh
VA pup kiss Zbye hi!

Ultima editare efectuata de catre Ioana in Lun 18 Iul 2011, 16:22, editata de 2 ori
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Lun 18 Iul 2011, 01:06

Si eu vreau nextul.
Si eu sunt fana fidela.
Deci scrie repejor ca mor aici.
Te implooor.
Pupici dulci.
Bye.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Lun 18 Iul 2011, 13:03

Deci trebuie sa astept cateva ore ac sa il pui?
De ce esti tu rea?
Veri mea e rea?
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19Lun 18 Iul 2011, 22:56

Cum v-am promis am zis ca o sa pun next azi deci uitati-l happy2
Sa nu uitam ca am metionat de o surpriza $_$
Astept multe comm-uri mai ales ca surpriza pot spune ca-i originala heh
Ve-ti vedea good
Tin sa mentionez ca descrierile din acest capitol sunt extrem de nasoale dupa parerea mea deci nu va irositi timpul atragandu-mi atentia very sad
P.S: Naruto povesteste pt inceput… Acest cap va avea ceva dialog.. sper sa nu fie chiar sec.
Pai lectura placuta dap !

Cap XXIV: Latura misterioasa iesita la iveala

P.L. Naruto

[…] pe clanta apoi cu miscari incete, dar sigure deschid usa si intru in incapere lasand in urma mea usa intredeschisa. Acolo o vad pe Hinata si Sakura care nu mai au mult si se injura. Cand ma simt, acestea isi intorc capetele spre mine acum Hina face o fata perversa apoi brusc mi se adreseaza:

- Naruto!!! Exact baiatul pe care il cautam. Poti sa imi explici si mie cum de a-ti ajuns sa va imbratisati voi la cabana din padure? Intreaba ea cu mainile in san cu o expresie gen “Hai sa auzim ce ai de zis!”
- Deci de asta erai tu asa suparata? Ce prostie! A fost un accident nevinovat
- Vezi Hinata, nu inteleg de ce trebuie sa se faca acest taraboi pentru un accident de acest gen, zice Sakura punandu-si mainile in sold si lasandu-si greutatea pe piciorul drept.
- Nu vreau sa fiu prostita, asta e tot, zice Hina lasandu-se in voia gravitatiei si aterizand zgomotos cu funduletul pe pat.
- Nici nu vei fi, Hin! Nu-ti mai face griji.
- Nu stiu ce sa mai cred… nu mai zice nimic ca se opreste si-si inchide ochii strangand foarte tare ploapele.

Imi intorc privirea spre Sakura cu o expresie a fetei gen “Si acum ce face?” si ea la fel apoi dupa cateva secunde de liniste amandoi ne asezam langa ea, eu in partea dreapta a ei si ea in stanga si o imbratisam amandoi calduros. Intr-un am ajuns exact la fix ca sa nu inceapa o bataie de zile mari care ar fi putut trezi curiozitatea tuturor vecinilor si in sensul bun.

P.L. Sasuke

[…] si nu! Nu o s-o invit in oras. Pana la urma sunt ninja. Am sa pun la cale “o capcana” prin care eu – ceea ce era de asteptat – am sa ma fac viteaz si o s-o ajut – ca si cum as fura bomboana unui copil mic – insa trebuie sa pun la cale planul . Am deja cateva idei.
Cred ca totusi am sa ma folosesc de farmecul meu ca sa o atrag in cursa. Pe fata imi afisez un zambet pervers si incep a-mi pune la punct detaliile.

~~~~~~~~~~~Intre timp~~~~~~~~~~~

P. Sakurei

Dupa ce am plecat din camera m-am hotarat sa plec la o “mica” plimbare prin parc. Deja afara a inceput sa se faca racoare si toate insectele posibile sa apara din cine stie parti ale locului pentru a-si asigura “painea cea de toate zilele”, asa ca imi i-au o jacheta gri peste bluza mea rosie si ma incalt cu niste tenesi rosii cu alb in loc de sandale. Banii mei de buzunar incep a se c-am duce cat ai bate din palme, deci nu mai i-au nici un taxi si cu manile in buzunarele de la jacheta, ma indrept spre parc.
Pe strada vad o multime de oameni, o mare parte din aceasta fiind cuplurile imbratisate mergand alene ca fiind foarte obositi. Pe alocuri se aud gugustucii care isi incalzesc vocea, insa nu pentru mult deoarece noaptea se apropie cu repeziciune si fieacare trebuie sa se plece spre cuiburi.
Tot mergand pe trotuarul putin crapat, ma tot intreb cum v-a reactiona Sasuke cand ii voi spune intr-un final ca il iert pe deplin pentru ca m-a supus la aceea suferinta infernala. Ma intreb cum ar fi daca as putea da timpul inapoi si sa pot sa repar trecutul. Insa numai si un mic detaliu gresit daca as schimba viitorul nu ar mai fi acelasi, adica prezentul de acum… ma rog.
So totusi, daca toti am putea da timpul inapoi, daca toti ar gresi cu ceva ar dori sa fie perfect si sa profite si asa toata omenirea v-a fi data peste cap, si probabil ca unii nici nu ar mai fi pe atunci si multe alte chestii complicate.
Cu toate aceste ganduri foarte aiurite ale mele, reusesc sa ma dezmeticesc si sa cobor cu picioarele pe pamant, unde observ ca sunt prin parc, el fiind la doar 20 de minute de hotel.
Ma asez pe o banca si inspir si expir de cateva ori aerul curat de seara. Deoadata zaresc o ubmra cunoscuta la cateva alei de mine.
Susuke.
Ma intreb ce mai pune la cale. Sigur alte replici pe care sa mi le puna cand ma vede. Intr-un fel simt ca vin din inima, insa a mea a suferit pentru el si pur si simplu nu vreau sa-l iert pana nu-mi demostreaza cu adevarat ca-i pasa.
Ma scol de pe banca si ma indrept spre aceea persoana si cand ma apropii de el ii pun mana pe umar. Acesta se intoarce plictisit, insa cand ma vede face ochii cat mingea de tenis si se intoarce numai decat la mine si incearca sa zica ceva insa nu mai apuca ca amandoi simtim cum de sus se apropie amenintator un…
-----------------------------------------------
Si acuuuum… in exclusivitate ceea ce asteptati cu totii… SURPRIZA!!!

~~~~~~~~~~~~~~Moment funny din spatele camerei~~~~~~~~~~~~~~

Regizorul (R): Hei Naruto vino pana aici, vreau sa te rog ceva.
Naruto (N): Sigur domnule.
R: Vreau sa te duci pana la magazin sa-mi iei o seringa si un kilogram de bomboane, da?
N: Ce faci cu seringa?
R: Nu conteaza, zi vrei?
N: Sigur, de unde?
R: Cum iesi din curte o iei la stanga la dreapta, la stanga la dreapta si drept.
N: Asa…
R: O sa dai peste o piatra, ai grija sa nu-ti rupi nasul.
N: OK?
R: Apoi iar mergi la dreapta la stanga, la dreapta la stanga si drept. Vei da peste un pod. Ai grija sa nu cazi ca sa nu-ti retezi capu’ ok?
N: Da!
R: Apoi faci de doua ori la dreapta si de inca doua ori la stanga si vei da de farmacie. Apesi pe un buton mare rosu si o sa apara farmista unde ii ceri o seringa si un kilogram de bomboane, ai inteles?
N: Da, da, da, da,!
R: Bine, atunci! Repeta ce am spus.
N: Ummm… Cand ies din curte o i-au la…
R: La…..?
N: Asa… O i-au la dreapta la stanga, la dreapta la stanga si drept. Dau peste un pod. Am grija sa cad peste el ca sa-mi retez capul altfel mi-l retezi tu si apoi o i-au iar la stanga la dreapta, la stanga la dreapta si drept si dau peste farmacie. Apas pe farmacista si-mi apare un buton. Ii cer un kilogram de bomboane si o seringa. E bine?
------ Regizorul se da cu capu de perete si se intreaba ce a facut ca sa merite asta------

Multumesc asta a fost tot pt azi heh

Tin sa-i multumesc fanei mele nr unu - SasuSaku-love - pentru ideeea de gluma happy
Ea a fost baza... Daca nu era ea, se darama tot happy2
Te iubesc mult si vreau multe comm-uri
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-