Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 Asss10Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 20:06

Vaiiii!!!!!! Tu ma omori cu zilele! Eu ce fac fara nexturile la ficuri? Le-am cetet degeaba? Pune nextul azi ca ne suparam!
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 10:12

Bine bine, nu imi mai tipati atat in ureche lough
Incerc sa nu grabesc actiunea. Aici e next-ul, sper sa va placa, l-am scris la 4 dim :D

Cap XIV: Una la milion

Imi pare rau ca a trecut asa de repede timpul, nu am avut ocazia sa vorbesc singur cu Sai. Nu cred ca Sai o place pe Sakura, ce-i drept e foarte dragut si glumet. In drum spre hotel, nimeni nu zicea nimic, nici eu nici Sakura. Iar se coborase linistea aia inspaimantatoare care ma omoara! E ciudata intr-un fel, insa nici unul dintre noi nu indraznea (nu ca am mai fi putut) sa zica ceva. Nu va puteti imagina ce rau m-am simtit in acea zi odata cu acea veste care ma tulbura si care nu-mi da pace sufleteasca. Ma gandeam in continuu cum sa fac sa ma revansez fata de ea, sa pot sa-i simt buzele din nou, sa o fac sa inteleaga ca eu nu o plac, o iubesc, sa-i arat ca e dragoste pura, nu fortata, insa, tare rau imi e ca nu cred ca mai simte prea multe pentru mine si nu ma v-a asculta. Prin multele misiuni prin care incerca sa se remarce sigur a suferit mult datorita esecului acumulat in imnima deoarece eu eram indiferent, parca eram de piatra.
Chiar nu mai pot rezista, chiar nu mai pot! Vreau sa o simt langa mine pe Sakura, vreau sa o am, sa o rasfat, sa vada ca si eu pot fi baiat "cuminte" si mai ales fidel. Vrea sa o ajut sa ajunga la inima lui Sai, insa nu prea vad cum o sa-i zica Sai Sakurei cat timp noi doi "sumtem impreuna" ce simte pentru ea, asta bineinteles daca simte ceva. Sakura are sigur ceva ascuns, un as in maneca, pe mine unul nu inceteaza sa ma uimeasca, ea poate sa inventeze ceva pe moment, si culmea sa para chiar adevarat, ex: pai... Misiunea cand vroiam sa vedem adevarata fata a lui Kakashi Sensei, cand acei "teroristi" ca sa-i zicem asa, au venit dupa hainele lor si fara sa vrea Sakura a nascocit povestea cum ca ei vroiau sa-l omoare pe Kakashi, fapt care s-a dovedit a fi adevarat si n-ea scapat pielea tuturor. Chiar am avut noroc atunci.
Un fluierat de vant se aude. Asta face linistea si mai sinistra. Parca-m merge un grup mai mare de oameni dupa mort, numai ca nimeni nu plange. Bine, eu cu siguranta in sinea mea plangeam. Apoi am vrut sa o intreb pe Sakura ce sanse mai avem, insa era foarte greu si oftez eu umpic mai incet. Imediat ea ma intreaba ce am.

- Sunt putin confuz. spun eu umpic aiurit
- Nu trebuie, acum cand nu mai putem fi mai mult ca prieteni iti zic tot ce am pe inima, daca ai vreo nelamurire, zimi-o, nu vreau sa-ti faci vreo iluzie sau sa ma visezi noaptea... zice ea hotarata. Insa nu inteleg, acel sarut a fost din dragoste pura sau de tinichea. Mie unul nu-mi parea de tinichea.

- Da, am 2 chiar. Insa pe a 2 o voi pune in functie de raspunsul primei nelamuriri.
- Te ascult. spune ea dupa care isi ciuleste urechile si dandu-si o parte din suvitele ei de par dupa ureche de pe partea stanga (parca eu tot nu o vad XD )

- A contat pentru tine primul nostru sarut din cafenea?
- Primul nostru sarut din totdeauna de altfel, nu e asa? Sincer, da.. Ma bucur ca macar a fost adevarat si nu de obligatie fata de cineva, vreau sa am ce le povesti nepotilor mei. spune ea zambind dupa care chiciteste putin in sinea ei cu ochii inchisi.
- Ma bucur, acum ti-o voi pune pe a doua: ... Fac o pauza de cateva secunde apoi ea ma intreaba:
- Imi zici? spune ea raspicat. Cu capul in jos o intreb:
- Mai exista o sansa ca noi sa... apoi ea ma intrerupe si zice:
- 10 sanse din 100. Inca nu mi-am pierdut speranta, acum vom trai si vom vedea.
Suparat, cu capul in jos nu mai raspund nimic, chiar cand apropae sa-mi dea lacrimile ajungem la hotel, dar nu asta ma facut sa imi intoarca stomacul pe dos. Stiti ce? Un sarut, insa numai pe obraz, din nefericire. Ma intelege ca sufar, a trecut prin acelasi lucru, eu insa nu am inteles-o. Cu toate astea, sansele pot fi si de 10 la milion ca eu tot imi voi da silinta sa ma observe din nou.
Ajunsi inapoi la hotel, ma duc in camera mea si ma trantesc in pat de parca as fi o piatra aruncata de la balconul etajului 10. Nu apuc sa imi aranjez gandurile, aveti vreo idee de ce?
Mdaaa... pe aproape, insa nu. Va spun eu de ce: Obositul de Naruto suiera mai rau ca un fluier. Tare vroiam sa-l pocnesc sa taca. Daca am de rezolvat problema cu Sakura nu inseamna ca m-am inmuiat, din contra, m-a facut sa vad latura urata a vietii pe care noi o traim. Ne mai putand sa-l sufar vroiam sa-i pocnesc una, dupaia s-ar fi trezit si ar fi trebuit sa-i povestesc, ceea ce nu prea sunt in stare sa o fac chiar acum. Asa ca ma dau jos din pat si
...

Va pup, nu va asteptati la next prea curand :D
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 Asss10Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 J5fdba

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 17:09

si... nextul vine? stii ca-mi place, de ce esti rea cu mine?
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Sam 21 Mai 2011, 11:39

Si mai vreti si next?
Unde's commurile? sad
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Sam 21 Mai 2011, 15:25

Vrem next. Si ne place ne place ne place ne place ne place/
Pui nextu? Plizzz, cu ciresica deasupra! kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Sam 21 Mai 2011, 18:16

Verisoara ta cea aeriana e aici, la raport. Acest capitol a fost chiar frumos si vreau nextul pentru a vedea ce se intampla in continuare. Pune-te pe tastat ca vin la tine si te pap. Choco te pupaceste dulce!!! kiss in love kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Dum 22 Mai 2011, 01:56

Nu stiu cred ca pe la 6-7 dim am sa pun nextul, pregatiti-va ca intervine si altceva neprevazut

Nu uitati ca nu ma voi lasa de acest fic niciodata happy Va kiss si in love
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Dum 22 Mai 2011, 16:56

Am revenit cu cap 15, am sa c-am trag de timp asa ca pt cei care iubesc descrierile ii invit la lectura.

Cap XV: Planul B

[...] si ma duc spre geanta mea unde am un carlig si il prind pe Naruto de nas. La inceput am crezut ca se v-a trezi din somn si imi v-a face capul calendar, insa doar si-a invartit de vreo 3 ori capu', apoi a inceput sa respire pe gura. M-am pus la loc in pat. Mi-a, inchis ochii. Vadeam negru. Poate asa e si inima mea. Poate merit sa nu ma mai iubeasca Sakura, insa eu nu am sa ma dau batut. Ma intorc cu fata spre geam unde este umpic de lumina. Acum se vede alb spre un galben foarte deschis. Daca stateam asa nu mai adormeam niciodata, asa ca m-am intors cu fata spre Naruto. Vedeam un albastru inchis spre gri... Era potrivit, deci erau conditii bune de dormit. Stau cu ochii inchisi 10 minute apoi ma dau batut, mi-am odihit decat picioarele, insa nu si mintea. Ma intorc pe spate cu fata in sus spre tavan cu mainile sub cap in forma aripilor de fluture si incep a ma gandi cum sa o fac pe Sakura sa ma ierte si sa incercam sa o luam de la capat.
La un moment dat ma izbi foamea, n-am mancat ceva comestibil de dimineata. Acum e ora 6 jumatate seara. Pana la masa de seara eu lesin, asa ca ma decid sa ies in oras si ma gandeam ca umpic de mancare de FastFood nu strica, mai ales ca eu nu prea mananc foarte des din astfel de locuri. Ies din camera si trec pe langa camera Sakurei. As vrea sa vad ce gandeste. STIU!!! Am sa ascult umpic la usa sa vad daca planuieste asa cum banuiam eu ca vrea sa ma faca gelos. Ma pun cu urechea-n usa si ascult. Se aud decat niste mormaituri mici, ca niste scancete.
Imi pare atat de rau pentru ea. Stiu ce simte si stiu ca sufera. Poate inca mai am sanse sa ii dovedesc dragostea mea, sincer alta modalitate decat un alt sarut sincer nu vad cum altfel.
Cum nu aud nimic care sa ma intereseze foarte tare imi continui drumul catre Fastfood-ul meu care e adevarata destinatie. Ajung pe strada. Suntem aici de ceva vreme asa ca e timpul sa-mi fac o impresie despre locul asta, sincer nu regret ca am venit in aceasta vacanta. Desi V-a fi probabil numai fizica, psihica nu am sa pot foarte mult. Insa nu am stat indeajuns de mult incat sa stiu fiecare strada in parte sau macar magazile sau locurile mai speciale din oras. Deci a trebuit sa intreb pe cineva unde gasesc un fastfood. Un trecator merge incet in spre mine si decid sa-l intreb pe dansul unde gasesc Fastfood-ul. Cand se apropie de mine il iau usor de mana si-l intreb unde este cel mai apropiat Fastfood, apoi el imi zice pe un ton calm:
- Un Fastfood gasesti a doua strada la dreapta. Zice el putin ragusit.
Ii multumesc apoi ii dau drumul la mana si plec mai departe. Ma uit in jur si vad foarte multe cladiri imense cu tot felul de luminite deja aprinse. Afara in perioada asta a anului se intuneca destul de repede. La 7 jum este deja intuneric afara. Acum e ora 7 fara 20 de minute. Pe drum imi atrage atentia intr-o vitrita a unui magazin un superb costum negru de ninja. Sincer chiar as vrea sa-l probez. Intru si ma uit dupa vanzatoare. O vad cu greu dupa un morman haine aruncate care continuau sa se inmulteasca. Cu mijlocul lasat, capul in sus si cu mainile ca grebla ia hainele si le arunca pe sub picioare probabil in cautarea a ceva pierdut. Nu vreau decat sa probez marimea 49 la acel costum foarte frumos si interesant. Asa ca o intreb daca-mi poate da costumul acela de pe manechin sa-l probez. Ea imi raspunde:
- Desigur scumpule, acum iti aduc marimea ceruta. Dupa cateva secunde, femeia iese din camera separata de magazin si imi aduce costumul si apoi ma conduce spre camera de proba. Cand termin ma duc langa oglinda si ma privesc. Cum banuiam, imi sta foarte bine si imi vine perfect. Ma duc la vanzatoare si o anunt ca-l cumpar. Fara sa ma mai schimb imi iau hainele cu care am venit si mi le-am pus intr-o punga pana ajung la vanzatoare. Fara sa mai imi trebuiasca si bon i-am zis vanzatoarei sa nu se mai deranjeze si sa caute ce are de cautat, iar eu ii las banii pe masa.
In cele din urma ajung la Fastfood. Imi iau niste cartofi prajiti, hamburger si un suc. In 10 minute le termin. Iarasi platesc si plec. Este ora 7 si 5 min. Cu mana stanga in buzunar ma indrept spre hotel inca pe lumina, la asfintit.
Pana sa trec strada spre stanga imi sare in ochi 2 persoane care se tin de mana. Imi par putin cunoscuti...
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Dum 22 Mai 2011, 18:25

Vai, in sfarsit ai pus multa descriere. Stii cat te iubesc eu pe tine? Afla ca foarte mult. Imi place foarte mult acest capitol si astept cu nerabdare nextul. Pune-te pe tastat ca de nu, vin la tine si te pap. Choco te pupaceste dulce!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Dum 22 Mai 2011, 18:26

Pam pam pamm pammmm huh?
Eu iti sunt bunica sa se stiee
SI bunicutza e mandra de nepoata sa sad
E superb ficu in love
Next
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Lun 23 Mai 2011, 15:11

imi pare cam... cam bine facut. Se vede ca ai evoluta si imi place asta mult. Spor la next
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Lun 23 Mai 2011, 22:18

Multumesc happy
Pana acum nustiam ca am o bunicutza lough
Am sa trec la semnatura ca esti bunicatza mea, va ube pe toti care-mi lasati mesaje si am sa pun nextul cat de curand happy2
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mar 24 Mai 2011, 08:51

Sunt bunicutza ta (hello)
Adu nextu pana nu ma dezmembrez lough
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mar 24 Mai 2011, 09:09

OK ok, nu vreau sa imi moara bunicutza pana nu imit citeste tot ficu asa ca pun nextu (multumitii ei) happy2 Acum aflam ceva deasteptat

Cap XVI: Dragostea orbeste

Daca nu mi s-ar parea cunoscuti nu m-ar interesa, asa ca decid sa-i urmaresc. Ma transform in omul pe care l-am intrebat unde gasesc un FastFood si merg c-am de la 50 m distanta de ei.Inca nu le pot vedea fata sin nici macar parul din cauza intunericului asa ca incerc sa ma apropii mai mult, apoi baiatul isi intoarce spatele, de asemea si eu ma intorc si ma prefac ca ma uit la o vitrina. Fiindca ma uit spre vitrina nu ii vad fata. Din nou ei pleaca, iar eu dupa ei. De la departare vad ca ei fac dreapta, eu pe o alta straduta care se intersecteaza cu ea o iau pe acolo ca sa nu par suspicios.
Se indreapta spre hotel, ciudat, acelasi hotel unde suntem cazati si noi. Ii las pe ei sa i-a liftul. apoi eu intru in cladire. O i-au pe scari unde nu e nimeni, apoi ma uit la etajul unu unde este liftul, unde vad ca nu coboara, deci o i-au din nou la sanatoasa pe scari. La etajul 2 ma uit din nou, unde se intampla acelasi lucru. Off, dabea am mancat, insa eu imi continui "aventura" si o i-au pe scari intr-un suflet sperand sa nu mai urce atat. Ma uit incet si vad ca usile se deschid. Ma dau dupa un colt si ma uit cu jumatate de ochi spre ei. :O Am ramas socat. Neji cu Tenten?!? Nu se poate. Ma duc in spatele holului cu un picior pe perete si fluierand astept sa plece. Am impresia ca Neji si-a activat Biakuganul. Dupa cateva secunde de neliniste cum ca m-ar putea prinde ei pleaca spre camera lui Neji, el neavand coleg de camera. Stiti, chiar nu ma intereseaza daca ei sunt sau nu impreuna, insa poate o "misiune d-asta de urmarire" m-ar putea face sa mai uit de probleme.
Imi dezactivez jutzu de transformare, apoi imi concentrz chakra in picioare. Ies pe geamul hotelului apoi merg pe cladire pana in fata camerei lui Neji. Norocul meu este ca e noapte si hotelul nu are lumini pe el ca sa ma vada lumea pentru ca e numai 8 fara 5 minute. Ce credeti ca vad. Neji peste TenTen. Ii vad foarte bine multumita lampii aprinse de pe noptiera lui Neji.
Le sta bine impreuna. Imi aduce aminte de Sakura, desi Tenten nu seamana deloc cu ea, iar Neji nu seamana deloc cu mine. Vreau sa ma duc la culcare a fost o zi lunga, deci nu mai cobor de pe cladire, ma duc in dreptul geamului meu, il deschid apoi intru. Il inchid inapoi deoarece este c-am racoare afara. Cand ma intorc nu-l vad pe Naruto nicaieri, cred ca sunt la masa cu totii. Poate ar trebui sa ma duc si eu, desi nu imi mai e asa de foame. Cred ca m-as duce doar sa o vad pe Sakura. Plus ca nu imi mai e foame, am sa ma prefac ca imi e rau si n-am pofta de mancare, cu atuul in maneca ca n-am sa fiu tentat sa mananc deoarece stomacul meu face scandal. XD Deci imi las costumul meu negru pe mine si ma indrept spre lift. Astept sa vina liftul, apoi intru in el. Coborara incet, dar sigur. Jos ma indrept spre camera unde ni se serveste cina apoi ma pun pe scaunul meu obisnuit. La masa era decat Naruto cu Hinata. Nici urma de Sakura, si ma mir ca Ino nu e aici, probabil a vazut ca nu sunt eu si nu a ramas, sigur daca stia ca apar se punea langa mine. Astept in jur de 10 minute si aoare si Ino, in spatele caruia e si Sakura. Ino alearga sa se puna langa mine, desi Sakurei nu ii prea pasa. Se pune langa mine si-mi zice cu un zambet tampit pe fata "Buna". Eu putin nu prea in apele mele ii zic sa plece.
Apoi Kakashi ii aduce aminte ca ea nu mai sta la masa aia. Am uitat de incidentul ala cu Naruto. Mai bine. Am scapat de ingamfata aia. Sakura ajunge si ea la masa, se aseaza apoi deschide un subiect cu toti ce-i de la masa.

- Deci... Unde vreti sa mergem maine?
- Ma gandeam la ceva istoric. zice Hinata. -- Am inteles ca prin apropiere este un monument international cu un fost mare domnitor sculptat in piatra pe calul sau acoperit cu bronz.
- Iuuhh... Asta imi aduce aminte de scoala. zice Naruto c-am moracanos.
- Eu chiar cred ca e o idee foarte buna. raspunde Sakura.
- Hai sa supunem la vot. Daca iese egalitate punem altceva la vot. zice Naruto.
- Bine! Atunci cine vrea la monument sa ridice mana. Spune Sakura. Sakura cu Hinata ridica mana sus, eu cu Naruto stam ne spunand nimic. Convins ca eu voi ridica mana de partea lui zice:
- Atunci e clar, e egalitate.
- N-ai de unde sa stii, cine nu vrea la monument sa ridice mana. Naruto le ridica pe amandouua, insa eu tac si nu fac nimic.
- Sasukeee, ce faaaaci? Ridica mana! zice el reusind sa ma enerveze.
- Taci prostule, nu esti obligat sa mergi, de aceea nu am ridicat mana la nici una din variante. Spun eu rastindu-ma la el. Sakura sa uita cu o privire ascunsa (de parca nu stiu si nu o vad)
fata de mine putin uimita ca ma rastesc la Naruto. Intre timp vine chelnerul si ne aduce primul fel de mancare. Ma uit umpic spre ea, imi misc putin nasul mirosind si ii spun chelnerului ca nu imi e foame. Apoi il rog sa-mi aduca un pahar si o sticla de rom. Ca sa nu par nepoliticos ii intreb pe ceilalti daca doresc:

- Mai doreste cineva spun eu ridicandu-mi capul de pe maini.
- Nu. Spun toti in cor. Chelnerul imi aduce si imi pune jumatate de pahar.
- Umplel te rog. Ii spun eu pe un ton suparat.
...

Ultima editare efectuata de catre Ioana in Mar 24 Mai 2011, 19:35, editata de 3 ori
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mar 24 Mai 2011, 09:37

lough Umplel te rog lough
Oooo...betivane...
Beau beau...mi-am inselat iubita...aseara la hotel cu Sakurica lough
Deci bunica vrea next hey sexy !
Dar dala perversu lough
next nepotica in love
Sus In jos
Un bucheţel de zâmbete ♥
Genin
Genin
Un bucheţel de zâmbete ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : La măta.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 112
Puncte : 128
Reputatie Reputatie : 11
Stare de spirit Stare de spirit : Happy! :)

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mar 24 Mai 2011, 10:45

Hei draga mea
Ţi-am citit capitolul şi e frumos însă am o nelămurire..
Titlul capitolului nu prea are legătură să zicem.. cu conţinutul..
Sau are şi nu văd eu :-?? Adică ''Inconstienta'' - are legătură cu ce ? :-??
Probabil ai vrut să spui ''Inconştienţă''aşa ar mai merge ..Părerea mea.
Nevermind! E destul de ok capitolul.Aş avea ce să critic deşi mă abţin pentru că nu e treaba mea :)
Ai evoluat mult by the way.
Îţi urez spor la scris şi să ne aduci nextul cât de curând a hug

Bye-Bye kiss
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mar 24 Mai 2011, 12:22

saluttttt.....acum am inceput sa-ti citesc si eu ficul si imi place foarte mult
e mult suspans si asta imi place foarte mult
astept cu nerabdare nextul:):D
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mar 24 Mai 2011, 14:24

dragutza...ne luam la cearta daca nu pui nextul! ca azi nu prea am mancat la scoala
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mier 25 Mai 2011, 09:59

OK, am vazut ca am primit comm-uri destule, As vrea sa recititi cap anterior, am facut niste mici modificari, Bambina, din cate vei putea obs am schimbta Titlul cap. Sper sa se potriveasca mai bine cat de cat. Sa vedem ce mai crede Sakura despre Sasuke... Dap, v-a fi si perspectiva ei.... Enjoy

Cap XVII: Suferinta si dragoste

La fiecare 5 min terminam un pahar de rom, in total am baut numai 4 si m-am facut mai rau ca un betiv. Miroseam ingrozitor iar Sakura se uita din ce in ce mai ingrijorata la mine. Oare trebuie sa amenint ca ma si omor ca sa-i captez atentia?
Mai aveam un singur pahar, insa Kakashi vine la masa si imi prinde mana impiedicandu-ma sa-l ating:

- Sasuke! Ajunge! Zice el foarte serios. In acel moment foarte suparat ii iau mana de pe a mea si si ma uit cu o fata amenintatoare la el spunandu-i:
- Ce te intereseaza pe tine ce fac eu?

Cand ma gandesc ca senseiului meu i-am zis asta imi vine sa ma pocnesc singur. Apoi celalalt Jounin, Ibiki, si imi spune la fel. Nu stiu ce mi-au facut dar m-am trezit la lift cu mainile rezemate de Kakashi si de Ibiki conducandu-ma in camera mea. M-am zbatut in vaga incercare de a-mi da drumul insa in zadar. Eram mult prea beat si obosit sa ma misc, plus ca dabea ma tineam singur pe picioare. Cand ajungem in camera ma aseaza in pat, Kakashi rugandu-l pe Ibiki sa plece pentru a putea vorbi cu mine. Ibiki pleaca iar eu raman cu Kakashi. Sta umpic pe ganduri apoi imi spune:

- Nu crezi ca de data asta ai mers prea departe? spune el mult mai calm chiar si decat atunci cand vorbeste normal.
- Ce vrei sa spui? Ii zic eu sarcastic.
- Chiar daca esti suparat nu inseamna ca trebuie sa bagi in tine alcool pana nu mai incape. Sasuke, ai 16 ani, alcolul nu-ti face bine, nici macar unui adult nu-i face bine, ce-i cu tine? Actionezi ca un om fara ratiune, cine sau ce te-a adus in halul asta, te credeam cu capul pe umeri.

- Affff... E o ea.
- Sakura? spune el uitandu-se fix la mine.
- Ai nimerit. spun eu parca plictisit.
- Sa stii ca ceea ce ai facut in seara asta nu te v-a ajuta cu nimic, nu-si v-a face o impresie prea buna, din contra. Te v-a crede slab si chiar o persoana care nu accepta realitatea, apoi incepe si bea ca spartul. Culca-te! Maine poate mai discutam, iti propun sa ramai la hotel, te v-a durea capul dupa atata rom. Poate dupa-amiaza mergi la sauna, iti v-a face bine. Eu o sa am treaba prin apropiere. Ai grija. Noapte buna.

- Noapte buna Kakashi sensei. spun eu frant dupa care imi inchid ochii. Nu prea mai tin bine minte mai dearte, insa am simtit cum a stins lampa si a iesit pe usa fara sa se osteneasca sa faca liniste. Poate am exagerat. Nu cred ca Sakura si-a facut chiar o impresie asa de proasta. Este o fata cu nivelul ratiunii ridicat si presupun ca v-a intelege din ce cauza m-am apucat de baut deodata, insa daca nu-si da seama din ce cauza sper sa creada ca sunt intr-un fel suparat. In jurul orei 9 cand tocmai am atipit si eu vine Naruto, si el parca nu ar stii ca sunt in camera, ma scoala apoi isi cere scuze. Ca tot a venit si m-a trezit, m-a intrebat ce m-a apucat. Ca sa scap odata de el i-am zis povestea si apoi se intelegea de la sine de ce m-am apucat de tors pe gat rom. Putin trist nu zice nimic ci doar se baga in plapuma si se intoarce cu fata spre mine si-mi zice ca Sakura nu stia ce vorbeste. Sincer as vrea sa fie asa. Ma intorc cu spatele la el si ma culc.

P. Sakurei

Dupa ce Sasuke pleaca mai stau pana la felul 2 de mancare apoi ies putin afara sa iau aer. Oftez de mai multe ori apoi stau putin pe ganduri
In jurul orei 9 fara 10 intru in camera mea si ma schimb in pijama apoi ma bag in pat. Cred ca am fost umpic c-am dura cu el, insa nu am mai putut rezista pana la sfarsitul vacantei. I-am zis ce cred, acum incerc sa-l fac umpic gelos. Mi se pare cea mai veche metoda de a ajunge in vizorul cuiva. Sper ca nu sufera la fel pe cat sufeream eu atunci, insa totsu merita. Il iubesc, Sai e doar un prieten, chiar ma -am uimit pe mine insumi cum de am avut curajul sa ii zic daca ma ajuta sa ajung la inima altui adolescent. In acelasi timp am aflat ca si el ma place, sper sa nu faca vreo prostie. Il las sa mai fiarba umpic. Sper ca Sai sa nu creada cu tarie ca noi chiar suntem impreuna, ar trebui sa-i zic intr-un fel, insa nu vreau sa se indragosteasca de mine apoi sa sufere. Nu-i doresc nimanui suferinta prin care am trait-o eu. Maine mergem la monument, ma intreb daca mai am si altceva in program. Ma scol din pat si imi i-au agenda in mana. Mai sa fie!!! Am uitat ca maine trebuie sa mergem la intalnirea cu Sai, insa Naruto nu vine iar Sasuke nu sunt atat de sigura daca poate. Nici nu mi-am dat seama, am si uitat cu toate astea pe cap, am sa pun la punct detaliile maine. Poate vorbesc umpic cu Sasuke, pana atunci sa traim si vom vedea.
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mier 25 Mai 2011, 11:01

eu sunt prima!!!
deci...imi place la nebunie capitolul asta
e foarte interesant
sa pui nextu repede kiss
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mier 25 Mai 2011, 11:18

Hey hey.De cand spun ca ajung si pe aici,dar cum timpul asta nu ma ajuta..?
Prea multe lucruri de facut.

Revenim la fic:Imi place mai mul decat primele capitole.Ai evoluat destul de mult.Probabil din punctul meu de vedere ar trebui sa incetinesti actiunea.Mie una imi place sa nu sar detaliile,sentimentele.

Pai desigur ca mai merge imbunatatit,insa toate la timpul lor.
Pana atunci spor la scris si la idei draga mea.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Mier 25 Mai 2011, 14:23

hey... e super continuarea, dar surioara mea, punel si pe celalalt next...
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Joi 26 Mai 2011, 00:52

iarasi eu....abia astept nextul:*kiss*
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Joi 26 Mai 2011, 06:41

Vai, sa-mi fie rusine. Abia acum am ajuns si eu pe aci? Pai ce sa spun verisoara, imi place acest capitol, mai ales ca are descriere, iar dialogul este mai scurt. Felicitari! Astept nextul cu nerabdare. Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19Sam 28 Mai 2011, 23:16

OK, vesti proaste all... sad
Pc-ul mi s-a stricat si numai pe el aveam cap la fic sad sad sad
Din fericire un prieten de-al meu le are si per sa mi le poata da pe mess... nextul o sa vina, va asigur kiss
Pana atuncu rugativa sa le mai aiba lough
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-