Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI
Genin
Genin
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata
Nr. mesaje Nr. mesaje : 158
Puncte : 177
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : orce
Stare de spirit Stare de spirit : binisoooor

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Mar 31 Mai 2011, 10:41

e misto ficul,...scuze ca nam comentat niciodata la ficul asta,lam citit dar uitam sa dau comm,deci eu iubesc ficul asta lafel ca multe de pe site si abia astept nextu,oare cum va reactiona Sasuke la prima discutie cu Sakura...urat sau frumoos????pun pariu ca o sa-si ceara scuze...ehh abia astept nextul... in love .. ..  .. in love
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 Asss10Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Mar 31 Mai 2011, 20:11

Ne rugam la bunul Dumnezeu sa mai aiba capitolele si sa pui si tu o data nextul. Astept, dar nu prea mult. Vezi ca vin la tine si te pap. Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Joi 02 Iun 2011, 12:34

Mi-am reparat pc-ul all dance2 dance2 dance2 dance2
Am si capitolele si am sa pun unul chiar acum, ce noroc pe voi lough
Pai.... La ce cap am ramas? a da.. la cap 18 happy
Booon, o sa aveti ceva fluturi in stomac cand veti citi, deci lectura placuta si astept multe commuri. friends
Ma gandesc sa bag si din perspectiva lui Sai data viitoare, ce spuneti? happy2
Asaaaaa... deeeeeci... sa incepem heh

Cap XVIII: Pactul merge mai departe

P. Sakurei

Soarele a rasarit. Razale lui incearca sa se strecoare prin perdeaua geamului meu pentru a anunta noua zi care urmeaza, insa nu ii prea reuseste. Este ora 8:39. Putin sifonata, ma ridic din pat cascand cu pofta si intinzandu-mi mainile si picioarele. Ma indrept spre baie unde acolo imi fac siesta. Ma imbrac ca de obicei in bluza, manusile si pantalonii mei scurti apoi ma incalt in niste adidasi ma vechi de firma. Hinata era deja gata, cand iesim din camera iese si Naruto. Eram gata cu totii. Sunam dupa un taxi apoi il asteptam rabdatori. Este ora 9 fix cand apare.

P.L. Sasuke

Dimineata ma trezesc cu durerea de cap de care-mi zicea Kakashi sensei. Este ora 9:15. Putin ametit plec spre baie cu mana stanga prin par unde imi dau cu putina apa pe fata apoi ma indrept spre dulap unde ma imbrac in costumul meu negru cumparat ieri, dupa care, merg la micul dejun. Imi era asa de lene sa ma duc sa-mi aleg eu ce vreau incat as fi putut adormi pe masa. Ma indrept spre tavi unde imi iau putina ombleta, niste salata si 2 crenwusti apoi ma asez la masa dupa care imi i-au furculita si incep sa o bag in ombleta pentru a o taia chiar daca aveam cutitul in dreapta mea. Imi termin mancarea apoi apoi plec lenes parca leganandu-ma spre iesirea din holul hotelului. Ciudat. Nimeni nu era afara, drumul era pustiu, iar vantul misca o foaie de hartie arucata la intamplare probabil de un trecator fara maniere. Cosuri de gunoi erau cat cuprinde, dar acelui om, ii era lene sa o tina pana cand ajungea pe langa unul pentru a arunca hartia. Of of of. Cred ca Hinata, Naruto si Sakura au plecat la monument deja.
Ceasul este 9:56. Chiar nu vroiam sa ma mai duc dar pe timpul serii ma macina ceva: Cand trebuia sa ne mai intalnim cu Sai? Apoi becul meu imaginar se aprinde si putin stresarind imi aduc aminte ca azi. Mi-a bagat cineva unghia in gat sa beau aseara... Acum as vrea sa plec insa am o durere de cap insuportabila. Dupa vreo 2 minute de frecat duda pe afara apare si Kakashi sensei care probabil si-a pregatit discursul plictisitor inca de aseara. M-am hotarat sa stau sa-l ascult. Cine stie cum ma poate ajuta. E mica probabilitatea, dar ce ma costa? Vine la mine si imi spune sa ma asez pe banca. Apoi incepe a-mi explica ca nu ar fi bine sa fac un obicei din intamplarea de seara trecuta. I-am zis in apararea mea ca a fost o intamplare si atat, ca nu se v-a mai intampla deoarece el ma stie ca nu imi sta inn fire sa beau, mai ales alcool, apoi el imi spune sa am grija si pleaca. As dori sa am o discutie cu Sakura asa ca ma duc in camera sa ma mai spal umpic pe fata si sa sun dupa un taxi.
Taxiul ajunge in fata hotelului iar eu eram in holul parterului de unde l-am vazut. Am urcat in taxi apoi i-am spus sa ma duca la monument.
Ma uit cu cotul pe geam si mana la falca in imprejurimi. Vad cum frunzele multicolore cad din cauza vantului care da semnalul inceperii unui nou anotimp. Imi aduc aminte cand eram mic, in academie. Iar asta imi aduce aminte de inca un lucru, cand i-am spus Sakurei ca e enervanta langa acea banca de langa curtea academiei. Inca multe alte amintiri imi trec prin cap. Umpic mai tarziu in a 2 etapa a examenului chunin cand Sakura avea grija de noi dupa batalia cu acel nenorocit, Orochimaru. Cand puterea semnului ma cuprinsese, iar eu ma luptam cu acei genini din satul ascuns in sunet, apoi Sakura ma luat in brate plangand rugandu-ma sa-i las in pace, insa ma strangea cu multa forta si dragoste. Si apoi... Off. Aceste amintiri sunt dulci, dar in acelasi timp si amare. Ajunsi prin apropiere nu vroiam sa par prea obsedat asa ca ii spun sa ma lase prin apropiere. Din neferice nu e cel care trebuie, insa partea buna e ca e la vreo cateva strazi de aici, cu toate astea nu mai am bani de taxi deci incep a alerga. Dupa ceva vreme obosesc si ma opresc cu mana pe gardul unei curti gafaind din cauza oboseli.
Uite si tu! Acum am sa transpir... Mai bine o las mai usor de acum. Ma indrept incet cu mainile in buznar si cu capul drept rspirand un aer extrem de curat care imi face sa-mi umplu pieptul cu el. Dupa ceva vreme ajung si o vad, apoi ma duc la ea si incep sa ma gandesc cum sa-mi formulez textul...

Ultima editare efectuata de catre Ioana in Vin 03 Iun 2011, 22:30, editata de 2 ori
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Joi 02 Iun 2011, 14:59

imi place foarte mult si astept next happy2

P.S : uita-te la mesaje happy2
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Joi 02 Iun 2011, 19:46

imi place foarte foarte foarte mult ficul tau
abia astept nextul...sper sa il pui repede happy2
Sus In jos
FlOaReA♥De♥CiReS♥a♥NoPtI
Academy Student
Academy Student
FlOaReA♥De♥CiReS♥a♥NoPtI

Nr. mesaje Nr. mesaje : 28
Puncte : 37
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Joi 02 Iun 2011, 20:53

imi palce foooarte muuult
in love
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 16:29

Inca 2 comm-uri si pun next happy2
Astept sa-mi spuneti daca vreti sa scriu si din perspectiva lui Sai. :| confuz
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 20:05

Eu vreau sa scri si din perspectiva lui Sai.Va fi super kiss
abia astept nextul
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Sam 04 Iun 2011, 16:51

Vad ca nu mai da nimeni comm...
Nu vreau sa-i fac pe ceilalti sa astepte asa ca voi pune nextul, imi pare rau, nu am putut sa fac si din perspectiva lui Sai cap asta, asta ar fi insemnat sa grabesc actiunea si multe din idei ar fi disparut insa la cap 20 ve-ti avea o surpriza dance2
Cap. e cam scurt, nu-mi tipati in ureche, cap 20 o sa fie de 3 ori mai lung va asigur si voi stiti ca ma tin de cuvant, plus de asta aniversez o luna de existenta pe forum si cu, sper sa va placa.
Lectura placuta:

Cap. XIX: Posibila reusita

Ne stiid ce sa-i zic aproape bat in retragere, insa stiam ca dupa aceea in mintea mea as fi regretat aceasta fapta deci continui sa merg. Ajung langa Sakura si Naruto si ii salut. Ii fac semn din ochi lui Naruto sa plece, iar acesta imi respecta dorinta numai decat. Nu vreau sa o i-au tare din prima asa ca deschid un subiect oarecare si putin suparat ii zic:

- De ce nu m-ati trezit si pe mine? N-am sa stau la hotel cand mai e doar o sapatamana de vacanta.
- Credeam ca vei fi obosit, stii tu...
- Nu nu sunt, ma doare putin capul... Apoi Sakura umpic trista imi zice:
- Sasuke, stiu ca suferi asa cum si eu o faceam, insa nu trebuie sa te "strici" ca sa te observ eu.
- Imi pare rau insa... insa aseara m-am plimbat putin si am vazut tot felul de cupluri fericite si eram atat de suparat la gandul ca si eu puteam fi impreuna cu tine, insa te pierdusem...
Nu apuc sa termin ca ea ma imbratiseaza dulce. Nu constientizez ce se intampla asa ca eu deabea dupa cateva secunde imi pun si eu maine la spatele ei. Dupa ceva vreme ea vrea sa rupa imbratisarea insa eu cand sa se indeparteze de mine ii prind mana stanga si pe cealalta i-o i-au si o pun pe fata mea cu capul aplecat si cu ochii abea stapanindui sa nu verse vreo lacrima.
Sakura, uimita de fapta mea, imi respecta dorinta si ma lasa sa ii ghidez mana pe fata mea pana cand la un momen-dat cand nu si-o mai lasa moale tinandui-o eo, tindadusi-o singura. Sincer nu stiu ce ma apucase, insa se pare ca asta ma va ajuta probabil pe viitor. Sakura putin trista imi spune:

- Nu cred ca mai trebuie sa stam mult asa, daca vine cineva?
- Nu-mi pasa! Poate sa zica lumea ce o vrea, eu te iubesc.
- Sasuke..ahh. apoi se opreste si inchide ochii si incerca sa scoata un zambet, insa se intelegea de la o posta ca e fals. Eu unul nu mai vroiam sa-i dau drumul, insa ea nu dorea sa mai stam asa de aproape in public.
- Daca ma iubesti respectami dorinta. In acel moment am facut ochii cat ceapa si am inceput sa-mi strang dintii.
- Care e aia? Sa ne ascundem sentimentele dupa care acestea sa dispara? Eu unul nu voi renunta, insa in semn de respect si faptul ca te iubesc, pentru moment voi face ca tine.
Atunci am lasat-o foarte incet sa se indeparteze de mine dupa care mi-am lasat privirea atintita spre pamant lasundu-se sa se arate tristetea de pe fata mea. Parca Sakura simtea ceea ce simteam eu in acel moment apoi a venit spre mine si mi-a zis ridicandu-mi capul de barbie cu mana s-a stanga:

- Incearca sa te controlezi, in cateva minute plecam sa ne intalnim cu Sai.
- Bine, apoi imi arat un zambet smecher umpic c-am fortat. Sakura rade putin in gand insa nu sa aud eu prea mult si zambeste dupa care pleaca dupa Hinata si o toaga sa I se faca o poza langa monument. Aceasta ii face dupa care Hinata o roaga pe Sakura sa I se faca si ei o poza. Hinata pleaca, iar aparatul ramane Sakura. Sakura ma striga si imi spune ca ar vrea sa facem amandoi o poza. Evident accept cu conditia sa mi-o dea si mie.
Aceasta accepta si mergem langa un magazin si ne facem mai multe poze. Nu stiti ce bine e sa ai in brate persoana iubita, mai ales cand stai 4-5 minute lanag ea pt poze. E mai bine decat o mie de medicamente. Iti incalzeste inima mai tare ca focul. Te agiti mai tare decat un suc acidulat. Din nou e greu sa te exprimi in cuvinte. Cand sa ne facem alta poza bateria se descarca si se inchide, facand-o pe Sakura sa se enerveze putin. Asa ca ii zic Sakurei ca ii….

SUSPANS lough

P.S. : Cap dedicat lui denieverlove, SufletPustiu14 si FlOaReA♥️De♥️CiReS♥️a♥️NoPtI kiss

Ultima editare efectuata de catre Ioana in Lun 06 Iun 2011, 08:45, editata de 1 ori
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Sam 04 Iun 2011, 18:14

Uite ca am venit si eu pe aici, daca tot m-ai rugat, cum sa nu vin?
Deci imi place, e super tare, dsar mai scurteaza dialogul si adauga mai multa descriere sentimentala.
In rest astept nextul si te pup dulce kiss
Bye.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 Asss10Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 13:02

oh... draga mea stii cat de muuuult imi pare rau ca nu am lasat comm? Nu am mai putut intra... si nu stiu de ce.... dar am intrat si asa si am citit ficuri... printre care si al tau. Am inteles de ce nu ai facut in perspectiva lui Sai... Dar sper ca pana la sfarsit sa fie SasuSaku ,iar Saku sa se lase pana la urma in bratele lui Sasu... ehh, mai sunt multe capitole pana atunci, dar te rog adu repede nextul! Ca mor aci de atata suspans
nervi! si nu fiii rea cu noi, ca dak nu esti ti fac surioara cu minii, asta dak vrei happy2
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 13:49

Scumpo sa sti ca imi place foarte mult capitolul kiss
Iti multumesc foarte mult ca mi-ai dedicat capitolul si abia astept sa vii cu nextul a hug
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 08:42

OK deci asteptarea S-A INCHEIAT!!! a hug a hug dance2 dance2
ASTAZI.......6.06.2011 SARBATORIM AL 20-LEA CAPITOL SI ESTE DEDICAT TUTUROR CARE MI-AU LASAT COMM PANA ACUM (ca sa nu se supere nimeni happy2 ) Cum am spus il voi pune pe 2 parti pt ca e foarte lung ( pot spune cel mai lung al meu lough )
unu acum dimineata si unu pe seara, sper sa va placa si nu va suparati ca e mult dialog happy2
Sa n-o mai lumgim si sa incepem.
In acest capitol vor fi 4 perspective diferite: Sasuke, Sakura, Naruto si Sai.
Sper sa va placa bonusul asa ca lectura placuta! Sper sa va placa! kiss

Cap: XX: Banuieli nedorite partea I

P. lui Sasuke

[…] ii spun Sakurei ca ii voi da eu in minte o imagine care nu o v-a uita niciodata. Ea ridica nedumerita din spranceana si ingana un “hah?”. Ma apropii de ea si o iau cu mainile de talie si o sarut. La inceput a vrut sa-l rupa insa eu inca o tineam sarutand-o tot mai apasat si pe un ritm mai alert. Are niste buze atat de moi si de dulci la fel ca zaharul si o piele perfecta fara riduri sau cosuri. Saruta excelent, n-am comentarii. Deodata, cand las garda jos ea rupe sarutul si pleaca pe langa mine. Cand ajunge in linie dreapta cu mine se intoarce si imi spune un banal “Multumesc!” in timp ce zambea. Poate pentru ea nu conta, insa pentru mine e ca si cum mi-ar regla un midicament dinnou respiratia sau cursul sangelui in vene.

P. Sakurei

Sasuke ma uimeste pe zi ce trece. Inca nu s-a lasat descurajat de comportamentul meu. El vrea mereu si mereu sa-mi arate ce simte, nu numai vorbe goale. Ma i-a un fior foarte ciudat pe sira spinarii ori de cate ori avem aceste dicutii si cand ma saruta. Un singur sarut pasional si apasat de-al lui ma face sa uit de tot si de toate. Inima imi bate cu putere mai rau ca o toba care mai are umpic si se strica. Nu as fi vrut sa inceteze vreodata sa ma sarute in modul ala. Ar trebui sa-l resping, sa nu-l mai las sa-mi acorde atentie. M-a ranit ingrozitor de mult in trecut. Acum eu ii dau apa la moara. Nu pot! Nu sunt din acea categorie de persoane. Pur si simplu inima nu ma lasa sa ii fac una ca asta. Vorba aia: “Ce tie nu-ti place, altuia nu-I face!”. Poate ar trebui sa-l iert si s-o luam de la capat. NU! Am pus toate prea bine la punct ca sa mai dau inapoi, nu pot renunta, macar inca cateva zile ca sa-l las sa mai fiarba la foc mare umpic.
Merg ce merg si dau peste Naruto si Hinata. Ii spun lui Naruto sa se pregateasca ca vom merge cat de repede la cofetaria unde am hotarat sa iesim impreuna cu Sai. El da afirmativ din cap apoi pleaca impreuna cu Hinata pana la un stand de langa monument pentru a cumpara ceva drept amintire. Ma gandesc sa ma duc si la Sasuke sa ii spun. Cu capul putin aplecat spre pamant ma indrept cu pasi absolut normali spre locul unde m-am sarutat cu Sasuke, spre surpriza mea era tot acolo numai ca statea pe o banca ingandurat. Chiar nu-mi place privirea lui, il preocupa ceva, insa nici nu cred ca ar trebui sa incep sa fac pe psihologul cu el. Ma asez langa el si ii spun ca in cateva minute plecam sa ne vedem cu Sai. El neatent pentru cateva secunde ingana un “Ahh???” apoi eu ii repet fraza. Isi cere scuze pentru neatentie si sta dinnou umpic pe ganduri. Dupa cateva secunde ma intreaba:

- Ma urasti? Spune el cu un ton pe care nu-l caracterizeaza deloc.
- De ce as faceo?
- Pai, pentru ca nu ti-am acordat atentie inainte. Sau pentru ca acum m-am trezit eu din hibernare si te pun pe tine intr-o lumina proasta… Nu mai apuca sa zica ceva ca eu il intrerup:
- Nu-ti bate capul. Sunt sigura ca nu asta te preocupa cu adevarat. Este?
- Hah… Citesti mintile sau ce? Spune el cu un zambet putin tradat de voce.
- Eram ca tine! Cand a auzit vorbele mele si-a ridicat capul putin incruntadu-se si era foarte iritat de un anume lucru.
Cand tu ma ignorai si eu ma intrebam asta, insa alceva si mai tare ma macina: “Oare ce-am facut sa se-ntample asa?”. Am dreptate sau spun prostii? Zic eu pe un ton putin autoritar.
Nu mai zice nimic. Am stat foarte putin tacuti, insa parea ca stam asa de minute intregi. Sasuke rupe tacerea zicand:

- Inca regret ca te-am facut sa suferi. Stiu exact cum te simteai. Ma simt foarte nasol.
- Ba nu Sasuke. Pentru tine e mult mai usor, stii de ce? Pentru ca tu ai curaj sa spui lucrurile astea, simtindu-te parca mai bine ca te-ai eliberat de ceea ce te macina. Eu sufeream in tacere, nezicandu-I nimanui ce am pe suflet.
- Poate ai dreptate… spune el in timp ce-si inchide ochii si ii incrunta extrem de tare. Ma ridic de pe banca zambind si spunandu-i:
- Capul sus. Pastreaza-ti puterile pentru Sai. Esti un Uchiha.
Dupa zisele mele simt cum isi ridica capul holbandu-se la mine chiar daca nu-l vedeam. Cand dau semne sa plec Sasuke ma striga:
- Sakura?... Multumesc! Ma intorc spre el cu o fata putin uimita si ma uit la el care zambea, dupa care se ridica de pe banca si-mi zice sa mergem, probabil ca Sai ne asteapta. Inclin putin din cap in semn de “Bine!” si mergem spre Naruto pentru a-l anunta ca trebuie sa plecam.

P. lui Naruto

Pfiuu… Ce mai zi. Sunt obosit mai ceva ca un iepure care sta toata noaptea treaz pentru a nu fi vanat si pus pe masa unei familii. Mi-am cumparat un lant foarte frumos si niste insigne de-ale orasului. Hina si-a luat DECAT o singura brosa. De ce accentuez “decat”? Pentru ca ma mira faptul ca azi a fost miloasa cu mine si nu ma tarat prin toate magazinele. Cred ca pana si ea a obosit de atatea cumparaturi. E bine pentru mine. O vad pe Sakura impreuna cu Sasuke destul de binedispusi venind spre mine. O anunt deja pe Hina ca trebuie sa plec iar aceasta aproba afirmativ din cap. Sasuke ma saluta dinnou si ma intreaba daca sunt gata de plecare. Ii raspund foarte mandru un “Da!” apoi ne chemam un taxi care tocmai a sosit prin apropiere parca stiid ca noi il vrem.
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 11:35

Draga mea sa sti ca te iubesc kiss
Imi place foarte foarte foarte...(inca de 100 de ori) foarte mult
Abia astept nextul
Sa il pui repede happy2
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 19:36

Multumesc Sufletelul meu kiss
Cum am zis uitati partea a 2-a din cap 20.
ATENTIE: Astept 5 commuri sau nu pun nextul si de data asta nu glumesc. hmm...?!
S-A INTELES? .. ..  ..
Sper sa fie asa, am pretentii de la urm persoane sa-mi lase comm: chocho veri mea, sufletelul meu pierdut, SasuSaku=Love, andreea dee si Crystal. Vedeti cum ma dezamagiti.
Era sa uit: Continuam cu pers. lui Naruto dupaia vine bonusul: SAI
P.S: Daca aveti chef de ras va propun sa cititi lough

Foarte plictisit, imi pun mana la falca cu cotul pe suportul usii uitandu-ma pe geam in speranta de a vedea ceva interesant. Degeaba. Nimic. Peste tot unde vedeai cu ochiul numai cladiri nu foarte inalte, multe vopsite in galben sau doar alb, cu acoperisuri in diferite forme. Oamenii care se plimba pe lanaga ele ma face sa ma gandesc la satul nostru. Intr-un fel mie dor de ramenul meu, de ceilalti cunoscuti ai mei, de acel sat frumos si incantator unde am crescut si-l stiam ca propia-mi palma. Taxiul opreste la stop, iar noi de miscam putin din locurile noatre initiale care ma face sa ma trezesc la realitate. De 2 minute ma tot uit la SasuKe cum si el cu coada ochiului se uita la Sakura. Sakura sta pe locul din fata deoarece ea stie unde e cofetaria pentru ai spune soferului incotro sa se indrepte.
Hmm, Sasuke se comporta c-am ciudat in ultima vreme. P-arcar fi indragostit. Nici eu nu lasam sa se vada asa de mine lucrul asta daca el chiar intr-adevar ar fi.
Saracul Sasuke… Mi-e mila de el. Intr-un final ajungem la destinatie si pre mirarea mea, cofetaria nu era una oarecare. Era una de 4 stele. Se pare ca Sai e dispus sa dea multi bani daca vrea sa ne intalnim intr-un astfel de loc. Fiecare masa avea o fata de masa galbena cu servetele rosii, 2 meniuri iar locurile variau de la 2 la 6 persoane. Daca doreai sa-ti sarbatoresti aici ziua trebuia sa faci rezervare de cel putin o saptamana inainte si trebuia sa ai peste 12 invitati. Era totul la locul lui. Nu era prea multa lume inautru, se intelege si de ce. Daca arunci o mica privire in meniu la preturi numai si la o mica prajitura faci niste ochi cat bila de golf.

- Unde ne asezam? Intreaba Sasuke.
- Ne asezam la o masa de 4 nu foarte aproape de usa.
- N-ar fi mai bine sa stam umpic mai in spate? Intreb eu.
- De ce? Imi raspunde Sakura.
- Pai mereu cand vor mai intra clienti va fi galagie si nu suport.
- Naruto are dreptate, ce spui? Zice Sasuke luandu-mi partea.
- Hmm…. Bine, haideti mai in spate. Intr-un final terminam discutia si ne indreptam spre capatul incaperii la o masa de 4 persoane.

Asteptam ce asteptam, si tot asteptam, iar asteptam… PFff, cred ca stam aici de 50 de minute, ma uit la cea si e… CEE?!? Stam aici de doar 5 minute? Asta e chiar culmea. Nu vreau sa par tantalau dar puteam sa jur ca stam aici de o vesnicie. Ma intreb “Ce face Hinata?” de un minut pana acum. Am lasat-o singura ca sa vin la aceasta intalnire stabilita de mai bine de cateva zile pentru Sasuke care e gelos pana dupa urechi si vrea sa o recucereasca pe Sakura ce nu cred ca v-a reusi prea curand. Baiatul asta are o problema. Pentru mine aceasta vacanta v-a fi una super linistitoare. Ziua in care mi s-a schimbat viata a inceput ca oricare alta. Era o zi fierbinte de vara a anului 2010, o vreme atat de inabusitoare, incat si mustele isi incetasera roirea in jurul hambarlor. Copii care de obicei se tineau de jocuri gagioase si tipau in timp ce alergau de la un capat la altul al strazii, acum taceau. Eram intr-o misiune impreuna cu echipa nr. 8: Hinata, Shino si Kiba. Trebuia sa gasim nu stiu ce gandac destul de rar in care numai in perioada aia se putea gasi , cand isi depuneau ouale. Cand era cat p-aci sa nu-l mai gasim Hinatei i-a venit deodata ambitia si a reusit cu Biakuganul eu sa-l gaseasca, iar eu l-am prins. Atunci eu am imbratisat-o fara sa-mi dau seama si de atunci mie imi era putin rusine sa stau pe langa ea, de am simtit-o in bratele mele, simtindu-I corpul langa al meu. Si atunci avea niste forme destul de definite, insa nu ca acum. Nu prea stiu sa descriu in cuvinte acea senzatie. Este de o mie de ori mai bine decat atunci cand te relaxezi la sauna sau in piscina. Stiu, nu prea stiu sa fac comparatii, dar cei care au experimentat stiu. Acum in prezent, dupa mult timp de atunci, iata-ma impreuna cu Hinata, ajungand pe zi ce trece s-o indragesc si mai mult. Sunetul telefonului Sakurei ma face sa ma trezesc la realitate, tresarind putin. O aud pe Sakura cum raspunde: “Alo!?… Am inteles. Desigur, vom astepta. Bine, te pup, pa!” dupa care inchide telefonul si il baga intr-un buzunar.
- Sai a zis ca v-a ajunge in 10 minute deoarece a fost solicitat mai mult in alta parte si daca e este sete sau pofta de ceva sa nu ezitam sa comandam.
Atunci eu am hotarat sa-mi comand o Cola de 300 ml deoarece mi se uscase gura foarte rau. Tot stand pe scaun teapan, cu spatar destul de inalt si tapitat cu catifeami-au amortit si oasele. Parca eram subiectul unui portret dintr-un muzeu sau un personaj dintr-o piesa de teatru jucata untr0un atelier penru pictura. Eram foarte plictisit. Nimeni nu deschidea niciun subiect. Asa ca m-am decis sa sparg eu gheata si i-am intrebat pe amandoi colegii de masa:

- Maine unde aveti de gand sa mergem?
- Eu unul cred ca ma voi relaxa la piscina, ce zici Naruto, mi te alaturi? Imi lanseaza invitatia Sasuke facandu-mi cu ochiul. Cred ca avea un plan asa ca am stat umpic pe ganduri si am raspund:
- Hmm, nu e o idee rea, plus ca de cand am venit nu am stat locului deloc, deci s-a stabilit. Maine e zi de relaxare la piscina hotelului. Sakura, ni te alaturi? Stiu sigur ca Sasuke ast ar vrea si ca sa-l scap eu povara asta am intrebat-o eu pe Sakura pentru a nu banui ceva daca-ar fi iesit din gura lui Sasuke.
- Nu-mi stiu sigur programul. Ma mai gandesc pana maine. Nu pot sa cred ca e dabea ora 1:15. Sai ar fi trebuit sa fie demult aici.
- Cred ca trebuie sa apara cat de curand. Spune Sasuke iritat ca iar s-a reamintit subiectul despre aparitia lui Sai.
Mai i-au o sorbitura din sucul meu cand se aude clopotelul usi cofetariei. Persoana care tocmai a intrat era nimeni altcineva decat Sai! Se uita in imprejurimi, se duce pana la un chelner si ii arata cu degetul masa unde ne aflam noi, iar acesta casca putin gura si da incet afirmativ din cap apoi pleaca. Sai intr-un final se afla in fata noastra asezandu-se intre mine si Sauke zicandu-ne un simplu “Salut”. Nu ma pot abtine si-l intreb ce a durat atat putin bosumflat. Dupa care pe un ton extrem de calm imi raspunde nu numai mie ci tuturor celor prezenti de la masa:

- Un fost coleg de afaceri de-al tatalui meu m-a solicitat mai mult decat ma asteptasem eu si din asta a reiesit absenta mea prelungita. Imi cer scuze, acum sa vedem… Cum va simtit in vacanta?
- Foarte bine, Sai. Ne place mult aici, chiar aveam nevoie de o pauza. Raspunde in numele tuturor Sakura. Eu unul nu o contrazic. Toti ne doream putina distractie in acel “desert al oboseli si plictiseli”. Deodata burta mea incepe sa se planga.
- Ma scuzati, n-am mai mancat nimic de aseara. Zic eu rosind si cu mana prin par.
- Stai linistit nu-I nicio problema, am aranazat eu sa ni se aduca niste aperitive si la desert cate 2 eclere de persoana.
- Multumim Sai, dar nu trebuia sa te deranjezi! exclama Sasuke care isi afisase un zambet expresiv pe fata.
- Nu e niciun deranj, localul asta e sponsorizat de firma tatalui meu si pot aduce aici orice prieteni vreau si oricand. De aceea daca mai doriti ceva va rog sa spuneti.
- Nu cred ca v-a fi nevoie. Spune Sasuke politicos. IN mintea mea imi venea sa-I spun “Vorbeste pentru tine politicosuleee”, insa m-am abtinut. Pe parcusul timpului ne-a adus si mancarea si subiectele continuau sa vina si sa tot vina. Deodata o durere de burta pasatoare ma trece prin corp. Imi cer scuze de la cei prezenti si il intreb pe Sai unde e baia. Acesta imi da explicatiile si ma indrept cu pasi rapizi spre ea lasandu-I pe cei de la masa sa discute fara prezenta mea.

P. L. Sai

Imi plac mult prietenii Sakurei. Fiaecare au personalitati diferite si nu 3 fete care sa se tina dupa curu’ ei. Ca venit vorba de fete: Nu mi-a prezentat nicio prietena de a ei. Poate nu a avut ocazia. Vreau mult sa ii cunosc. Mai ales ca o relatie nu am mai avut de cateva luni. De obicei nu stau fara o prietena pentru mult timp, insa nu am gasit pe nici una care sa ma inteleaga atat de bine pe cat as astepta eu de la persoana iubita. Cred ca acea persoana nu o voi gasi prea usor… Revenind la prietenii Sakurei si ca tot in mintea mea sunt la subiectul ”persoana iubita” ma gandesc sa-I intreb pe Sasuke si Sakura cine a facut primul pas:

- Deci am si eu o curiozitate… Cine a facut primul pas in relatia voastra?
- Cine ii povesteste ,Sakura, eu sau tu? Intreaba Sasuke pe Sakura.
- Pai nu stiu, eu zic fiecare cate-o jumatate, incepi tu? Raspunde Sakura cu inca o intrebare.
- Daaa… pai vezi tu… Sakurei ii placea demult de mine si… - el
- Si el ma ignora complet apoi am inceput… -ea
- A inceput sa ma ignore pentru ca eu sa-I acord mai multa atentie insa… -el
- Insa el ca un natarau nu s-a schimbat si a trebuit... -ea
- Sa discute cu mine, insa totul era umpic pe dos fiindca si mie imi placea de ea dar nu vroiam sa se vada asta plus ca imi era frica. -el
- Pot spune ca ne-am ce… -ea
- --ondanit cateva zile fiecare avand pareri dif… -el
- Total diferite fata de chestia aia, dupa care... –ea
- Eu mi-am dat seama ca ea are dreptate si i-am cerut scuze, am trecut prin multe ca sa-I arat ca o iubesc, si inca o fac sperand ca o sa ma ierte cu adevarat in suflet. spune Sasuke la inceputul propozitiei pe un ton alert iar la sfarsit bland uitandu-se la Sakura. Cand venea randul fiecaruia ma indreptam cu capul spre el. Cred ca intelegeti ca am ametit in ritmul asta.
- Wow, mai bine alegeam eu unu si gata, ma doare gatul. Am o rugaminte la voi doi. As dori sa va vad si eu cum…
SUSPANS lough

Sa va puna sfantu ca cei de sus sa nu da-ti comm ca va bat pe toti cu fierul de calcat. lough
Cred ca a-ti inteles unde vroia sa bata Sasuke, in caz ca nu a-ti inteles lasa-ti comm. lough
V-am zis ca v-a fi de 3 ori mai lung. Savurati-l ca o saptamana nu mai vedeti next heh

Ultima editare efectuata de catre Ioana in Mier 08 Iun 2011, 18:23, editata de 1 ori
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 22:17

Scumpa mea ca de fiecare data am acelasi lucru sa iti spun.Ador capitolul acesta defapt toate le ador.Le venerez lough
Abia astept sa vii cu nextul kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Mar 07 Iun 2011, 19:07

Oh, scumpo. Ma ierti ca nu am mai lasta comm? Pot lasa acum cat mai am timp foarte multe ca sa ravansez? Ti-am citit acest capitol, e minunat si sper sa-l aduci repede pe celalalt. Nu uita, eu tot citesc nextul ficului tau, chiar daca nu sunt online pe forum, bine?
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Mier 08 Iun 2011, 18:22

Da ubita mea kiss Te iert. heh
Boon, fiinca n-am sa pun next prea curand ma gandeam ca multi imi citesc ficu si probabil nu stau sa-si faca cont ca sa lase un comm la mine pentru ca nu intelege defapt care e faza cu dialogul ala.
Nu vreau sa va las in ceata asa ca am sa va explic:

- Daaa… pai vezi tu… Sakurei ii placea demult de mine si… - el (aici doar e intrerupt pentru a continua Saku)
- Si el ma ignora complet apoi am inceput… -ea (vroia sa zica: "am inceput sa sufar si sa-l urasc")
- A inceput sa ma ignore pentru ca eu sa-i acord mai multa atentie insa… -el (e oprit ca sa incerce sa continue cu propria fraza insa cea adevarata)
- Insa el ca un natarau nu s-a schimbat si a trebuit... -ea ( dinnou ea i-o intoarce lui Sas'ke)
- Sa discute cu mine, insa totul era umpic pe dos fiindca si mie imi placea de ea dar nu vroiam sa se vada asta plus ca imi era frica. -el
- Pot spune ca ne-am ce… -ea (vroia sa spuna "certat")
- --ondanit cateva zile fiecare avand pareri dif… -el (diferita insa il opreste Saku--->)
- Total diferite fata de chestia aia, dupa care... –ea ( vroia sa-i zica defapt toatat istoria aia cu ei pe drum cand au vorbit si Saku i-a zis lui ca mai sunt sanse 10 la 100 sa mai fie prieteni s.a.m.d, dar nu apuca deoarece continua Sasuke intr-un ritm alert)
- Eu mi-am dat seama ca ea are dreptate si i-am cerut scuze, am trecut prin multe ca sa-I arat ca o iubesc, si inca o fac sperand ca o sa ma ierte cu adevarat in suflet [...]

Si c-am atat happy2
Sper ca a-ti inteles unde vroiam sa bat lough
AStept inca 2-3 comm-uri..
Unde-s? biciuitor
Sus In jos
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Mier 08 Iun 2011, 19:20

Uite aici unu :)
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Mier 08 Iun 2011, 20:11

am inteles... dar tot astept acel capitol!
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Mier 08 Iun 2011, 20:43

Scumpo sa sti ca vreau nextu happy2
Iti ador ficul kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 19:50

Maine pun nextul sa stiti
Incerc sa-l termin in seara asta, insa nu cred ca am sa pot...
Mama ma f**e la creier sa o ajut...
Sus In jos
Loren
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Loren

Sex : feminin Varsta : 25
acebook acebook : Lo Ren
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2369
Puncte : 2533
Reputatie Reputatie : 54
Stare de spirit Stare de spirit : Emoshinki

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 21:42

Hey ce binee pui next maine dance2 .
Ti-am citit ficul de la inceput dar abea acum mi-am facut cont.
Pot spune ca imi place muult in love deci hai mai repede cu next please
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Joi 16 Iun 2011, 19:10

Scumpo nu ai mai pus nextu demult crying
Pune-l te rog please
Iti iubesc ficul si abia astept sa vad ce se mai intampla kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19Mier 22 Iun 2011, 10:02

Imi pare rau insa tata s-a certat cu aia de la net si nu l-a mai platit asa ca imi pare rau, acum insa vine next :) Enjoy

OK, se continua cu P. L. Sai happy2
In acest capitol lucrurile se vor complica putin 

[…] As vrea sa va vad cum va sarutati, va deranjeaza?
- Ahh… spun amandoi in cor.
- Daca nu vreti nu o faceti, insa daca spuneti ca sunteti impreuna nu cred ca ar fi vrun deranj.
- Nu, intr-un nici un si nici un caz! Spune Sasuke, dupa care se apropie de Sakura si o saruta lung, pasional si totusi putin preocupat.

- Va sta bine impreuna.
- Multumim, spune Sakura.
Dupa toata aceasta “actiune” se intoarce si Naruto care ne intreaba ce a pierdut. Sasuke foarte scurt spune ca nimic important. Deodata telefonul meu incepe sa vibreze si ma uit la apel. Ii rog pe cei prezenti sa ma scuze pentru cateva minute si ma ridic de la masa si plec pe terasa cofetariei pentru putina liniste.

P. L. Sasuke

Bravo Naruto, ai procedat corect, ah, cand ajungem inapoi in sat iti fac cinste cu un ramen plus porc. Stiu cat de mult ii place asa ca n-o sa ma refuze. Cat as vrea sa ma poata intelege Sakura, nu ca nu ar faceo dar de ce nu putem trece peste? Asa nu ne-am mai chinui nici unul din noi si pe deasupra am fi si fericiti. Cu sigurata pune ceva la cale Sakura. O cunosc destul de bine incat sa stiu ca nu mi-ar face asta chiar daca ar fi suparata pe mine, nici macar ca acum.
IN fiecare noapte ma visez pe mine si Sakura tinandu-ne de mana, sarutandu-ne si imbratisandu-ne. Nu mai suport! E prea greu, trebuie cu orice pret sa vorbesc foarte serios cu ea. In ritmul asta nu mai rezist pentru mult. E de treaba acest prieten al Sakurei Sai, insa e ceva suspect la el. Ceva pare anormal, in special tenul lui. Hmm… E ciudat rau. Nu inteleg de ce Sakura vrea sa-l faca gelos pe Sai. Se vede de la o posta ca-l doare fix in “pix”. Nu vreau sa par c-am egoist, insa am dreptul sa ma gandesc si la mine si la viitor.
Cine ma ajuta inafara de Naruto? Vad ca toate cuplurile care inainte pareau imposibile acum sunt chiar cupluri in adevaratul sens al cuvantului. Naruto e cu Hinata, Neji cu Tenten si probabil Shikamaru cu Ino, chiar daca nu stiu eu asta. Numai eu si Sakura trebuie sa avem dragoste interzisa. Nu-i cinstit.
Il vad pe Sai cum se intoarce la masa si-si cere scuze insa trebuia sa plece pentru o intalnire cu niste oameni de afaceri. Si asta e c-am ciudat. La 16 sau 17 ani cat are el e un om de afaceri impreuna cu tatal sau. Inca un lucru de pus pe lista “Ce e suspect la prietenul Sakurei”. Nu miroase a bine, desi are un parfum care imi place si as vrea sa-l intreb de unde il are. Heei, nu tipati la mine, daca e ciudat asta nu inseamna ca nu pot sa-l intreb de un parfum. De saluta, dar nu inainte de a ne spune sa mai ramanem pentru restul pranzului aranjat de el, apoi pleaca.
Mai ramanem 30 de minute dupa care toti ne luam svorul spre hotel, deoarece cu totii suntem deja somnambuli, mai ales Naruto care si el s-a trezit devreme – ceea ce nu-i sta in fire – pentru a merge la acel monument. Cu totii ne urcam intr-un taxi si asteptam pana ajungem la destinatie.
Nu vreau sa mai aud, sa vad sau sa simt pe nimeni daca nu e ceva important. Vreau in patul meu cald. Astept foarte nerabdator liftul care parca si el ar fi obosit si cere in disperare putina mila. Ajung in camera. Ma trantesc pe pat ca o piatra aruncata in apa. Imi pun perna in cap cateva secunde apoi mio i-au. Ma gandesc in continuu la Sakura, la ce as putea sa-I zic, la cum ar trebui sa-i demontrez cat de mult o iubesc si la multe alte strategii de “lupta”. Vreau cu adevarat sa ma sarute fara umpic de regret in suflet si nici o constrangere in inima. Am vazut ca nu-l iubeste pe Sai, stiu asta, cu siguranta vrea decat sa ma faca gelos. Cat de batut in cap trebuie sa fii ca sa-ti dai seama? Am nevoie de liniste pentru a pune la punct un plan de bataie.

P. L. Naruto

Se pare ca Sasuke se duce in camera noastra de la etajul 3 pentru a se odihni, insa daca m-as duce si eu m-as invarti in pat de 1000 de ori pana sa adorm si l-as deranja pe Sasuke si nu vreau.
Ar trebui sa-l las sa-si mai aranjeze umpic gandurile. Sunt sigur ca asta face acum, il citesc ca pe o carte inchisa si legat la ochi. Deci ma duc sa ma plimb umpic. Ce e ciudat e ca desi ne-am luat bilete pentru o excursie intr-o padure tropicala nu am fost mai deloc pe acolo. Sakura vad ca a ramas putin pe canapeaua din holul hotelului. Nu vreau sa ma duc singur si cum nu stiu unde e Hin cred ca nu s-ar intampla nimic rau daca as invitao pe Sakura lao mica expeditie. Ma duc catre ea si ii propun ceea ce tocmai mi-am propus si fara ezitare ea accepta. E drum c-am de o ora de aici si nu cred ca putem merge cu taxiul. Cred ca ar trebui sa-l rugam pe acel tip Ibiki sa ne duca cu masina lui. Problema e ca nu stim unde e, insa il vedem pe Kakashi la masa impreuna cu Shikamaru, Choji si evident Ino. De obicei unde e un jounin sunt si mai multi insa in cazul asta l-am putea intreba pe Kakashi sensei unde e…
Ne intreptam spre el si Sakura il intreaba:
- Unde e Ibiki? Spune Sakura foarte hotarata.
- Nici sa mai salutati nu mai stiti? Zice Kakashi cu un ton serios in glas.
- Scuza-ne Kakashi sensei, vrem sa ne duca cu masina pana undeva, ii spun eu cu sperata de a ne ierta “nesimtirea”.
- Nu este pe aici. Unde vreti sa plecati, poate va pot ajuta eu. Atunci i-am zis ca dorim a face o expeditie prin padure, iar acesta a stat umpic pe ganduri si ne-a zis ca putem inchiria o masina de teren. Aceasta idee era una destul de reusita asa ca, zis si facut.
Dupa multe alte detalii neimportante am reusit sa inchiriem una de culoare verde cu un desen in forma de flacara albatra si am pornit. Masina mergea cu doar 70 km/h insa era bine. E aproape ca un ATV numai ca e mai greu de “manat” ca sa zic asa. Ajunsi intr-un final ne parcam “masina” si plecam spre intrare. Pana sa iesim din parcare vedem o camionea alba cunoscuta. Era cea a lui Ibiki. Probabil ca mai multe grupuri de oameni au hotarat ca azi e o zi numai buna de o pimbare in padure si au apelat la ajutorul lui Ibiiki. Ne continuam drumul spre intrare, pana cand, dam de o mica casuta unde trebuia sa platim pentru intrare, iar femeia ne-a dat niste bilete care trebuie sa le aratam cand iesim. I-am multumit dansei apoi am plecat la plimbare. Dupa 20 de minute Sakura observa o cabana mai veche si curioasa de fire se apropie de ea. Cand ajung si eu o vad pe Sakura intepenita in podeua veche de lemn care se pare ca a putrezit, iar cand Sakura a calcat cu piciorul drept pe o parte “interzisa” a podelii a ramas intepenita. Ma roaga sa o ajut umpic, eu tragand-o in spre peretele cabanei. Cand o trag mai tare, piciorul acesteia iese, cazand pe mine cu ochii inchisi probabil de frica contactului cu pamantul. In urma cazaturi ma prinde de gat, aproape ca si cum m-ar imbratisa.

Bine ca Sasuke nu a vazut asta, cine stie ce ar fi putut sa creada. Ca Sakura are ochi pentru mine sau mai rau: Ca eu ii fac avansuri pe ascuns si ar strica prietenie dintre noi cea ce nu as vrea sa se intample.
Dupa cateva secunde ea se deslipeste de mine, isi cere scuze si-mi multumeste ca am prins-o. Dupa alte caeva minute de cercetat cabana am plecat mai departe plimbandu-ne alte cateva zeci de minute dupaia facand cale intoarsa spre casa.
Ajunsi la hotel muream de nerabdare sa o vad pe Hina. Aveam nevoie de ea. Toata ziua inafara de diineata nu am vazut-o. Este ora 8. Sakura se duce la masa si eu la fel insa Hina nu e acolo. Ciudat, unde poate fi? O sun insa nu raspunde. O rog pe Sakura sa-mi dea cartela de la camera ei cu care se dechide incuietoarea pe afara si pornesc spre camera fetelor. Cand ajung, deschid usa discret, intru unde o vad pe…

Daca gasiti greseli imi pare rau sad
Sper ca v-a placut
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-