Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Mangalia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Sam 14 Mai 2011, 15:53

next
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Sam 14 Mai 2011, 21:42

Bine... Presupun ca desi nu comenteaza lumea, totusi cineva citeste, asa ca am sa pun cap 9 chiar si numai pentru Ailasasu, deci daca va ganditi si numai o sec. sa comentati o faceti fara dar si poate, Back to story:

Cap IX: Pe urmele iubirii

Ma scol frumos de la masa, imi cer scuze, ii salut pe toti inclusiv pe sensei si ma duc la lift. Acolo Hinata inca n-a urcat asteptand liftul si ea. Ma duc spre ea si nu vorbesc nimic. Liftul ajunge la parter, din el ies 3 persoane, le facem loc sa iasa apoi intram noi. Apasam pe butonul 3 corespunzator etajului 3 unde sunt camerele noastre. Eu ma duc spre camera mea, iar Hina spre a ei. Ma imbrac intr-un tricou alb, niste pantaloni scurti verzi si o pereche de adidasi negri ca sa mearga cu sapca de aceeasi culoare. Atunci observ ca am uitat sa-mi fac patul. Off ce lenes e si Sasuke, nu mi-l putea face si pe al meu... In fine, exact cand termin suna cineva la usa. Deschid umpic usa si vad ca e Hina. Ciudat, Era imbracata Intr-o rochita albastra care ii venea foarte bine. Pe aia nu i-am cumparat-o eu. Nu-i sta in fire sa se gateasca asa.

- Arati provocatoare.
- Mersi, hai mergem?
- Sigur. spun eu foarte grabit. Iesim din hotel si cautam un taxi, apoi dam nas in nas cu Sasuke.
Hinata, nestiid de intelegerea noastra a plecat umpic mai departe de mine pentru a nu banui nimic, apoi ma intorc eu la ea si ii zic incet:
- Stie, stai linistita, nu v-a zice nimic. M-am asigurat eu. spun eu pe un ton foarte calm si cu o spranceana ridicata cu ochiul indreptat la Sasuke.
Apoi Sasuke vine si-mi zice disperat:
- Naruto!!! Acum e sansa mea!! Zi-mi, ajuta-ma... pana sa mai zica ceva il intrerup eu.
- Usor Saske, nu-ti pierde cumpatul!!! Cred ca ai o sansa sa ii zici Sakurei ce simti acum cand nimeni nu te v-a deranja ...
- Usor de zis, greu de facut. zicea el cu buzele putin ridicate in sus. -- Pentru tine e usor, nu mai ai griji de felul asta...
- Hah... Ce stii tu... Chiar daca relatia e oficiala imediat se poate desparti de mine asa ca trebuie sa am grija de ea!! Cred ca trebuie sa plec, deci....... SUCCES!! Spunand eu cu o moaca ironica si cu mana la spate lasandu-ma umpic aplecat, lasandu-l pe "legendarul" Sasuke Uchiha sa-si rezolve singur problemele.

Tocmai cand se pregatea sa-si piarda rabdarea m-am reintors la printesa mea.Sincer nu-mi plac locurile astea romantice, dar vreau sa-i fac pe plac, mai ales ca, presupun, special a ales locul. In gandul meu am rasul ala malefic ( ihihihiiiiii ) Cred ca o sa dureze pana acolo, nu vreau sa incep cu descrieri plictisitoare, chiar n-are rost. Ce pot spune, multe magazine, hotele, nu foarte multe muzee si padurea tropicala. Sa nu credeti ca am sa va spun tot in acest capitol ce s-a intamplat. O sa raman fara cerneala cat de curand, dar va dau un indiciu, o sa v...

Sincer scz ca e scurt, as fi putut sa fac o descriere mai lunga, dar la fel de bine va puteti folosi timpul ala pentru a citi un cap din alt fic. Pe mine una m-ar plictisi atatea descrieri... Lasa ca urm capitol va promit sa fie Plin de descrieri frumoase pe care va da voie sa dati un copy Paste sa vi-l puneti la sts-ul de la mess. yeah yeah yeah si cat de cat lung :D
thank you all si vreau comm-uri biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Mai 2011, 15:06

Vreeemmm next please
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Lun 16 Mai 2011, 09:47

Asa, pai titlul pot sa spun ca il atrage prea mult pe cititor. Puteai pune altceva care sa se potriveasca cu ceea ce scrii.
Lasnd asta de o parte, sa-ti spun despre acest capitol.

Am observat niste greseli pe care ti le voi enumera:
,, umpic '' - un pic
,, Ciudat, Era imbracata Intr-o '' - nu inteleg de ce ai scris cu litera mare pentru ca tu continuai si nu era punct sa incepi o alta propozitie. Ai grija data viitoare.
,, Saske '' - Sasuke
,, Spunand '' - spun

Ai grija la felul cum te exprimi deoarece in unele parti nu prea se intelege ce ai scrios. Reciteste capitolul si mai corecteaza din greseli ca cititorul sa inteleaga.

Descrierea - mie una nu imi place. La tine e cam inexistenta iar ea e cea care conteaza intr-un fic.
,, Ce pot spune, multe magazine, hotele,... ''
Ce e asta? Ori descrii ori spui doua vorbe si ai terminat? Pai am inteles ca sunt multe magazine si nu mai stiu eu ce dar cum aratau? Deascrie sentimentele, imprejurimile nu numai ce fac personajele si acolo de abea daca descrii. Nu uita ea este esentiala. Pe cititor trebuie sa-l faci curios dar ti te grabesti si spui ca nu vei descrie totul in acest capitol. Asta e fic sau ne spui tu ce ai de gand sa faci? Vreau sa vad mult mai multa descriere deoarece ea este cea care conteaza cel mai mult si fara ea cititorul nu prea va intelege mare lucru.
,, In gandul meu am rasul ala malefic ( ihihihiiiiii )...'' - Nici aici nu imi place. Nu au ce cauta parantezele intr-un fic ca nu arata bine si chiar nu isi avea rostul sa mai scrii asta. Aici puteai descrie nu sa pui in paranteza acel ras ,, malefic ''.
Iti mai spun o data. Ai grija la felul cum te exprimi, incearca sa inlocuiesti unele cuvinte care nu suna prea bine.

Dialogul - nici de el nu sunt mandru. E prea mult si e sec. Chiar nu isi are rostul si putea fi inlocuit. Incearca sa-l mai micsorezi si sa il pui doar acolo cand e nevoie nu tot capitolul ca pe cititor nu il intereseaza foarte tare dialogul daca nu e descrierea.

Actiunea - incearca sa mergui mai lent, sa descrii mai mult. Stiu ca te-am inbunit insa ea este importanta si asa actiunea v-a fi si ea grabita.

Estetica - Nu ai inceput mereu cu litera mare si cand nu era nevoie chiar ai scris asa. Am observat ca ai pus la un moment dat doua liniute de dialog care nu isi avea rostul pentrru ca vorbea aceeasi persoana si puteai continua, iar o linie de dialog e suficienta.
Nu mai pune asa de multe semne ale exclamarii ca nu isi au rostul.

Sper ca in urmatorul capitol sa vad mai multa descriere.
Ai grija la exprimare si la felul cum incepi o propozitie.

Spor la scris si la idei.
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Lun 16 Mai 2011, 10:18

Bun Kirara, in primul rand mersi de comm chiar aveam devoie de sfaturi, de aceea te-am si rugat sa ma corectezi ca sa zic asa :).
Am un comentariu: Acele -- pe care le-am pus vroiam sa se scoata in evidenta ca vorbeste persoana, nu ca se povestets, am citit si eu ficuri si am vazut ca nu se pun -- sau mai stiu eu ce dar eu de multe ori nu inteleg si am vrut ca la ficu' meu sa se inteleaga, apoi nu inteleg ce vreti sa spuneti prin sec? cum fac sa-l fac "plin"? Cand am zis Saske am vrut sa zic Saske, adica asa il striga naruto (parca) si n-am sa mai pun paranteze in mijlocul cap. Cat despre descriere promit ca am sa schimb, si uite un bonus pt tine :P In cap 11 o sa fie cred ca numai descriere (sper) Acum la cap 10 un mic bonus pt toti, v-a fi din perspectiva lui Sasuke. SI in 11 combinat cu Sakura. Enjoy! happy

Cap X: La limita

Pff... Naruto asta... Cand ai nevoie de el parca dispare, super... Acum ma lasa cu toate greutatile. Sa-mi mai ceara el ceva vreodata, poate atunci o sa fiu si eu cu Sakura si o sa-mi ceara sa-l ajut atunci am sa-l las si eu balta sa vada cum e. Ma duc pana in camera, ma spal umpic pe fata ca sa fiu sigur ca daca ma saruta sa nu cred ca e un vis si sa ma opresc, ma imbrac mai frumos apoi plec spre camera ei. In fata camerei ei trag aer in piept, il dau afara, apoi ma pregatesc sa intru... Dar n-apuc ca sare obsedata de Ino si la propriu si la figurat pe mine:

- Heeeeey, Sasukeee! Ce faaaaci?!
- Inc...Inchh... INCERC SA RESPIRRHHH!!! spun eu tusind.
- Ohhh, scuze, nu mi-am dat seama... spune ea putin incordata.
- E in regula nu face nimic. Acum te rog lasa-ma, si nu mai sari niciodata asa pe mine. NICIODATA.
- Bine, pai atunci ne vedem mai incolo bine?
- Bine, bine, pa!! Spun eu umpic plictisit. Dupa ce pleaca mai incerc odata, trag aer in piept si cand sa pun mana pe clanta, cine crede-ti ca vine? Da, a-ti ghicit. Neji. Sincer ma bucur ca a venit ca ma poate ajuta cu Biakuganul lui. Vine la mine si-mi spune:
- Hei Sasuke, imi faci te rog o favoare? Dai tu Sakurei bandana, i-a cazut probabil cand manca.
- Desigur, dar activeaza-ti biakuganul te rog sa vedem daca e in camera ei.zic eu pe un ton rapid sperand sa nu banuiasca ceva...
- OK, doar 3 secunde. in acel moment el isi activeaza biakuganul si-mi zice: Da, este in pat asa cum nea si zis, dar se pare ca a adormit deja.
- Bine, poate am sa i-o dau mai incolo, voi ah... plecati undeva? intreb eu din "curiozitate"
- Da, mergem cu Kakashi sensei la un targ plictisitor de carti. Se pare ca vrea sa-si mareasca "bibleoteca". Spune el cu un colt de gura ridicat.
- Pai, daca e vb mai incolo, as vrea sa ma relaxez si eu umpic. ne salutam, apoi reincerc... Deci pun mana pe clanta, apooooooooooooooi.... mio retrag crezand ca iar o sa vina cineva. La cati mai puteau veni ma mira faptul, asa ca bat incet si intru. Cand intru vad o camera asa de ordonata incat imi aduce aminte de casa parinteasca. Cateodata chiar vreau sa ma intorc in trecut cand ma duceam la academie, cand ma rugam de fratele meu Itachi sa ma ajute, insa el era mereu ocupat, cand tot clanul ma batea la cap sa-nvat. Blaah bleeea pfuea...Sa-mi revin.Sakura e atat de draguta putin ghemuita in patul ei, parca ar fi o mica pisicuta care astepta sa fie alintata. Ma indrept incet spre ea si cu fiecare pas care-l fac ma indragostesc si mai tare de pielea ei alba care stralucea la lumina care batea prin geam ca diamantele, parul matasos ca mateasa, ochi verzi deschis ca smaraldul si pielea fina ca de bebelus. Ma asez foarte incet langa ea in fund, si o privesc timp de un minut apoi incerc sa imi misc mana si constat ca nu pot. Mie greu sa o trezesc.
L-a un moment dat nu mai pot rezista ispitei si ma aplec incet, incet pana cand sunt aproape sa o sarut, dar cum ii ating umpic buza incepe sa se miste, putin cate putin, apoi incepe sa mormaie "Sasuke...Sasu..suke.". A inceput sa deschida ochii apoi eu am pus mana pe soldul ei si am inceput sa o clatin incet, ca si cum as vrea s-o trezesc.
- Sakura!? Trezestete! Sunt eu, Sasuke.
- Sasuke!?! zise ea putin tresarind.
- Da, am venit sa-ti aduc bandana, cred ca ti-a cazut la masa fara sa-ti dai seama, te-am deranjat? zic eu parand putin nepasator dar nedumerit.
- Ahh... nu, scuze, ahhh?... Multumesc, frumos din partea ta.
- Daaaa, pai a gasit-o Neji si m-a rugat sa tio dau eu pentru ca el si ceilalti au plecat la targ impreuna cu Kakashi sensei.
- Da pai multumesc atunci, mai vrei sa-mi spui ceva?
- Eu nu. Tu? spun eu curios sa vad cum reactioneaza
- Nu, vrei sa mai ramai la un ceai? m-a surprins invitatia ei la ceai insa oricat de mult as dori vreau sa o fac geloasa umpic cu "fata" cu care am sa ma duc eu la restaurant (o sa vedeti de ce e in ghilimele "fata")
- As vrea, sincer, dar nu pot, am venit decat sa-ti dau bandana, scuze ca te-am trezit...
- Nu, nu-i niciun deranj, sa te conduc. zice ea intrerupandu-ma pe mine. Asa ca ma conduce pana la usa, iar eu ma duc cu mainile in buzunare spre camera mea sa stau in pat, poate adorm umpic.
...
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Lun 16 Mai 2011, 17:27

ce-mi place love
vreau next happy2
pooppp kiss
Sus In jos
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 10:00

vai , draga mea Ioana imi pare tare rau ca nu am comentat pana acum sad ... ficul este minunat ^.^ hai cu nextu
Pupici kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 10:33

Bine, stati linistiti toti, acum pun nextul happy2 heh Voi continua cu perspectiva lui Sasuke umpic, apoi a Sakurei si ca sa nu fie gol capitolul cu Naruto ca BONUS, Scz ca e putin ma grabeam la scoala :D

Cap XI: Sentimente ascunse, amintiri

P.L.Sasuke

De ce ar mai trai un om fara de care nu poate avea ceea ce nu se poate cumpara cu bani sau primii cu imprumut? Este o viata ca un pustiu. Este ca si cum te-ai pierde in desert fara sa ai busola cu tine. E ca si cum ai pleca la lupta fara sa ai pe cineva drag pentru care sa te intorci. E ca si cum ai exista degeaba. E greu de exprimat in cuvinte cum e dragostea... Pana nu demult nu stiam ce-i aia, c-o inima de gheata, nu-mi pasa decat de mine si onoarea mea, insa acum e alceva. Oare toti trec prin asa ceva?Cu aceste ganduri adorm in fiecare seara.
Nici macar familia nu te poate ajuta in aceste circumstante. Macar te pot consola, eu, insa nu mai am pe acele persoane dragi numite "mama, tata si frate". Chiar daca le-as avea, n-am de unde stii daca chiar le-ar pasa de subiectul asta. Tot clanul avea pretentii de la mine. Ma incurajau sa muncesc din greu, sa ajung puternic ca Itachi, fratele meu mai mare, el conducand o echipa de chunini intr-o misiune care a avut succes la varsta de numai 13 ani.

Ce porcarie... Eu chiar ii ascultam, ma antrenam din greu...Ce pierdere de timp. Daca toata lumea ar fi pe post de masinarii si ar murii fara vrun scop asta e deja un dezastru, dar nu e. Sti de ce? Pentru ca fiecare are pe cineva drag pentru care sa se intoarca , sa-l imbratiseze, sa-l sarute,sa-i stearga lacrima cand plange. Si exact din acelasi motiv e bine sa ai prieteni buni.
Sper ca nu v-am plictisit, sper ca Sakura sa simta acelasi lucru ca si mine...

P.Sakurei

Sper ca nu am vorbit in somn cat timp a fost Sasuke in camera, desi tin minte ca am mormait umpic.

Sasuke e o persoana speciala in viata, apropiindu-ma de el din ce in ce mai mult pe parcursul anilor. El e zaharul din cafeaua mea, soarele care ma incalzeste, patura inimii mele. As dori sa-i spun ce simt, dar sper sa faca el pasul asta, am sa mai astept probabil pana la sfarsitul vacantei, daca nu am sa-mi fac curaj s-o fac eu.Nu pot sa-mi imaginez ceva mai frumos ca sentimentul dragostei, un sentiment care te face sa ai fluturi in stomac, care te sensibilizeaza intr-un fel sau altul, care nu ti-ai imaginat macar ca o sa te schimbe radical. Cand ma gandesc la Sasuke exact trasaturile de mai sus le simt pe pielea mea. Iar sarutul, cum se poate descrie asa ceva? Nimeni, absolt nimeni nu poate sa descrie in vrun fel acest lucru. In cateva cuvinte sarutul este atingerea buzelor in semn de afectiune fata de o persoana draga sau apropiata tie. Sper sa am ocazia sa o pot face impreuna cu Sasuke. Pana atunci nu pot decat sa visez si sa sper ca asa v-a fi.

P.L.Naruto

Am ajuns la "Poarta Sarutului" . Nimic interesant. O arcada de piatra... Nu e nimic special acum fie vorba-ntre noi. I-am facut pe plac Hinatei dar.........Aoleuuuu... am uitat de bratari :O:O:O:O .

Intr-o graba iau un taxi si plec, in 5 min ajung, spre norocul meu nu e departe de magazinul de unde le-am comandat. Ma duc repede la vanzatoare si o intreb:
- Buna ziua, acum o zi sau 2 am venit sa intreb de niste bratari cu initialele HN, am venit sa le iau.
- Desigur, vi le-am pastrat, uitatile. In cutie aveti si garantia de 2 ani, sa le purtati cu placere, o zi buna.
- Multumesc, la revedere, spun eu grabit.
In alte 5 minute ajung inapoi, insa nu o vad pe Hina, oare unde e? A da, uite-o, e la un magazin, ma indrept spre ea si ii pun mana pe ochi.
...

Descrierea de sus v-o puteti pune la sts la mess, chiar va rog happy2 heh
Special am facut, nu v-am zis pana acum dar vreau ca ficu' asta sa aiba de toate, ENJOY! good
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 14:17

vreau next-ul k dak nu ma supar si vin la tine:)))
TE poop kisskiss
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 18:52

Asa, imi pare rau scumpo ca nu am mai trecut de ceva timp.

Deci, pentru inceput ai felicitarile mele. Ai evoluat foarte mult. Cel putin ultimul capitol e incomparabil fata de celelalte. happy

In acest capitol ai folosit mult mai multa descriere sentimentala, ceea ce extraordinar. Ai mai putea sa o accentuezi, insa oricum e foarte bine.

As avea un sfat. Nu ma astept neaparat sa-l urmezi, pentru ca m-am obisnuit sa vorbesc la gard cand spun despre asa ceva. Ar fi muuuult mai buna descrierea la persoana a lll-a.
Stiu ca probabil pe unii dintre voi nu va caracterizeaza, dar intr-un fic nici nu e termen de comparatie intre descrierea la persoana a lll-a si cea la persoana l.
Asta a fost un mic sfat. Faci asa cum consideri.

Dialogul l-ai mai scurtat pe parcurs. Puteai nici sa nu folosesti acea ultima replica :" Multumesc. La revedere." In fine, e bine.

Aspectul vad ca l-ai imbunatatit considerabil. Ai inceput sa lasi rand liber intre dialog si descriere. Deci: bravo!

Actiunea mi se pare umpic grabita. Ai putea sa o mai lungesti. Sa explici mai mult anumite aspecte.

De asemenea, mi-ar placea sa dezvolti ideea mai mult. Deocamdata este destul de...obisnuita ca sa spun asa. E ca si cum ai prezenta o viata destul de monotona, a unor oameni destul de monotoni.

Am vazut o singura greseluta:

"uitatile"- uitati-le

Oricum, sunt surprinsa ca ai doar una. Repet. E mai mult decat evident ca ai evoluat enorm de mult.

Mie una mi-ar place sa nu mai pui capitolele la foc automat. Am inteles ca ai deja capitolele si ca nu ai rabdare sa treaca zilele, insa mai degraba le-ai mai corecta sau te-ai mai apuca de un fic. Habar n-am, iti spun doar ca asa ar fi mai bine.
Tu faci asa cum consideri.

Cam asta am avut eu de spus. Spor la scris in continuare. happy2
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 Asss10Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 20:05

VAi, vai, vai, ce capitol frumos. Chiar mi-a placut. Pune-te pe tastat pentru ca eu vreau nextul si daca nu postezi nimic vin la tine si te pap. Am zis. Choco te pupaceste dulce!!! kiss in love kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mier 18 Mai 2011, 10:42

Booon :D Uita-ti nextul, v-a fi ceva suspans :D
Intervine perspectiva lui Sasuke dinnou :D Data viitoare Sakura :>:>:>

Cap XII: Operatiunea "CIS" continua!!!

Se incrunta umpic apoi se relaxeara, intreaba ironic "Cine e?" iar eu ii raspund: "Un admirator secret..." apoi ii pun bratara pe mana.
Imi dau palma stanga jos, acoperind cu maneca si celalalt ochi pentru a nu le vedea. Dupa aceea ii dau drumul si se uita:

- Naruto, sunt foarte frumoase, multumesc!!!! apoi se ridica si ma saruta pe obraz... Nu inteleg, de ce pe obraz? Vreau mai muuuuult. Dar ma multumesc cu atat, deocamdata. Apoi mergem sa ne facem poze langa arcada... adica Poarta Sarului. Aici e aici. Cine ar fi crezut. La un moment dat, Hina vorbeste cu cineva pe strada, ii da aparatul si imi zice:
- Inchide ochii... Am o surpriza pentru tine. Spune ea cu un ranjet malefic si cu achii inchisi.
- Bine, sper sa nu ma loveasca nimeni... apoi ma saruta, iar persoana carei Hina i-a dat aparatul ne face poza... Cine s-ar fi asteptat la asta? De atunci ne-am mai plimbat inca vreo ora apoi ne-am intors la hotel.Ne intorcem pentru pranz pe la ora 1:15 Eu cu Hina, Sasuke si Sakura Stam la masa, ciudat ca Ino, Kakashi sensei si ceilalti nu sunt prezenti, mai ales Choji XD . Apoi ii intreb daca stie cineva unde sunt:

- Stie cineva unde sunt Kakashi sensei si toti ceilalti? Nu ca m-ar interesa...
- Sunt la un "targ plictisitor cu carti" ... spune Sasuke in timp ce isi pune mainile pe bancata rezemat tot ea cu ochii pe jumatate inchisi.
Ne vine primul fel de mancare. Dupa ce Sakura termina de mancat il intreaba pe Sasuke:

- Sasuke, dupa pranz am sa ma intalnesc cu Sai, vi cu mine?
- Hmm... Bine, dar cred ca e c-am penibil sa ma duc sa-l vad si sa vad daca ii place persoana mea. spune el destul de convingator mai mult ca de obicei.
- Nu cred, plus de asta o sa am nevoie de niste ajutor. Spune ea putin in soapta. In fine... Terminam masa iar eu cu Hina mergem sa ne odihnim ca ne plimbasem peste o ora pana atunci si intre timp apare Kakashi si toata gasca in jur de 1:50, deci mai aveau timp sa termine si ei de mancat. Intrucat eu ma duc la culcare nu am sa aflu ce s-a petrecut pana nu se intoarce Sasuke sa-mi povesteasca ce s-a intamplat.

P.L.Sasuke:

Ma duc in camera, ma schimb de tricou si jacheta apoi ma duc spre camera Sakurei si cand sa bat in usa aud "unde-mi e parfumul" auzindu-se un cotrobait din toata camera. Astept sa se mai linisteasca apoi bat. Sakura imi deschide usa si apoi imi zice:

- Vin imediat, asteapta-ma la lift, bine?
- Speram sa pot intra... pari ca nu gasesti ceva, vrei sa te ajut?
- Da, intra insa acum in camera e un dezastru, nu-mi gasesc un parfum cu aroma de liliac. Nu stiu unde sa-l mai caut... Apoi imi intorc capul si ma uit umpic in spate cu gura umpic intr-o parte.
- Uite-l, nu e asta dupa televizor?
- Ahh da, asta e, acum imi aduc aminte, l-am pus ca sa nu-mi ceara Hinata, e de rezerva pentru ceva important.
- Si unde plecam inainte de a merge sa-mi faci cunstinta cu Sai de e asa important?
- Aici vreau sa ma ajuti Sasuke... Vreau sa-l fac gelos pe Sai, iar tu esti cunoscutul Sasuke Uchiha, te rog, ma ajuti?
Poftimmm... Sa o ajut sa ajunga la inima altuia? In niciun caz, sub nici o forma, nici daca mi-ai lua Sharinganul din ochi, dar daca ma gandesc mai bine cred ca o pot face prin chestia asta sa se apropie mai mult de mine, asta pentru ca v-a trebui sa o sarut in fata lui Sai, probabil, plus ca daca Sai nu o sa vrea sau o sa accepte apoi mai tarziu se vor desparti pe al cui umar o sa planga? Va zic eu: Pe al meu!!! XD Asa ca-i raspund:

- Nu stiu ce sa zic... trebuie sa fim convingatori, ma refer la sarut in fata lui sau macar "sa nu ne vada" intelegi, iar eu nu cred ca as putea sa...
- Nu tu trebuie sa fii convingator, ci eu, ca sa vada ca te iubesc, ce spui?
- Bine, dar ...
- Dar ce?
- Am sa te ajut daca si tu ma ajuti.
- Cu ce? zice ea nedumerita
- Am nevoie de sfaturi pentru prietena mea.
- Ce fel deee... sfaturi? spune ea parca putin deranjata.
- Pentru o fata care am intalnit-o. Cat tu si ceilalti erati la cumparaturi eu am plecat sa explorez si umpic mai incolo am vazut o fata destul de draguta... Am vorbit umpic cu ea si mi-a propus sa fim prieteni, dar vreau mai mult de atat, ma ajuti?
- Fi sigur, deci stii ce ai de facut, sper nu?
- V-a trebuii sa te tin de mana? spun eu pe un ton putin ciudat fata de optional
- Asta e o tampenieeee. Zice ea chicotind. Iti vei pune mana pe umerii mei in semicerc la gatul meu. Cand am auzit mi-a cazut fata... :O
- Chiar nu cred ca o sa fiu convingator adica sunt nou la chestiile de genul asta... Poate cu ocazia asta mai si invat ceva.
- Bine pai atunci sa mergem. Apoi peste un sfert de ora ajungem la cafeneaua unde Sakura a stabilit intalnirea.
...

Pot spune ca e destul de lung capitolul asa ca sa nu va aud ca e mic. :D

Ultima editare efectuata de catre Ioana in Vin 20 Mai 2011, 10:08, editata de 2 ori
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mier 18 Mai 2011, 11:26

deci e super....il ador
app dak nu pui next-ul ma supar tare de tot..
Popp kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 Asss10Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 J5fdba

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mier 18 Mai 2011, 18:23

Am ajuns si eu pe la acest capitol si pot spune ca este chiar frumos. Imi place mult de tot si vreau doar sa te intreb ceva: cand vine nextul? Sper ca repede... CHoco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mier 18 Mai 2011, 18:55

nextul unde e???????? e super acest fic!
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Mier 18 Mai 2011, 19:37

well am trecut si eu pe-aici .
ce pot spune este ca ii super tare capitolul
sincera sa fiu...parerea mea ii ca tu esti cea mai serioasa de aici,adica nu esti ca altii care fura ficurile altora sau le scriu primul capitol apoi il lasa balta.
din partea mea primesti 10 cu felicitari pentru titlu,descrierea sentimentelor si pentru ca nu te-ai lasat de fic.
vreau next.
inca odata felicitari nr1 byebye hi!
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 07:21

OK, deni te intreb si eu ceva? La cati ai mai zis acelasi lucru ca mie, nu sunt cea mai serioasa, daca tu ma consideri cine stie, dar nu sunt chiar cea mai serioasa.
La descriere din cate poti vedea sunt varza :)) Un singur capitol l-am facut numai din descriere, frate, cat poti sa descrii intr-un fic? Eu una nu stiu atatea descrieri pe cat fac altii, iar de imprumut nu e frumos, citesc alte ficuri sa ma inspir si sa-mi de idei, in special descrierile, ma bucur ca va place ficul, am sa pun nextul acum, incepe sa fie incitant happy Tot Sasuke povesteste, imi pare rau ca e mult dialog sad ... ENJOY:

Cap XIII: O intorsatura ciudata.

Dupa ce am ajuns ne-am cautat un loc, eu unul eram dispus sa platesc pentru deparcader (masa privata unde sa nu ne vada nimeni) pentru a vorbi cu Sai mai serios cand pleaca Sakura la baie sau "sa-si pudreze nasul" , asa ca i-am propus:

- Ce spui, nu vrei sa stam la o masa privata?
- Sasuke, nu avem secrete fata de nimeni, de ce vrei sa stam la privat? Cand a zis asta am bagat ceva repede ce mi-a venit in minte:
- Pai daca vrei sa respectam intelegerea nu trebuie sa ne vada nimeni inafara de Sai, sau vrei sa...
- Nu, ai dreptate, ma bucur ca o iei in serios.
- Nu uita care ti-e partea de intelegere.
- Nu, stai linistit... Ce zici, ne comandam un ceai? Pe asta il platesc eu, oricum vroiam sa bem un ceai amandoi, nu?
- Ammm... Pai daca te face sa te simti mai bine, hai. Ne-am ales masa, ne-am lasat umpic draperia desfacuta ca sa vedem cand apare Sai si ne-am comandat un ceai.
Nu stiu cum dar era o liniste foarte patrunzatoare, pana cand Sakura ma intreaba:

- Sasuke, de cine-ti placea cand eram noi mai mici?
- Inainte nu ma prea interesau lucrurile de genu' , pe atunci ma izolam, ma concentram la ceva anume, nu vroiam atentia nimanui pentru a nu ma distrage de la adevaratul scop...
- Am inteles... Insa care era adevaratul tau scop pana la urma?
- Dupa cum foarte bine ca stii de a devenii mai puternic decat fratele meu Itachi, insa nu pentru a arata care e mai bun, ci pentru a-mi razbuna familia. Apoi ea isi lasa capul in jos un minut apoi cu jumatate de gura zice:
- E ingrozitor sa cresti fara familie, asa a fost si Naruto, dar de aceea sunt prietenii nu-i asa? dupa care a incercat sa zambeasca
- Da, asa se pare. spun pentru a nu o mai incarca cu grijile mele. Dar tu? Pe cine indrageai?
- Eu... Pe cineva, dar nu-mi dadea atentie pe care i-o ofeream inapoi, asa ca m-am indepartat de acea persoana cu ceva timp in urma.
- Se poate ca acea persoana sa fiu eu? spun eu putin balbaindu-ma
- Da Sasuke, eu impreuna cu toate fetele din sat, eu insa te iubeam cu adevarat, nu pentru ca erai unic, nu pentru frumusete, nu pentru faima, ci din simplul fapt ca mi-ai placut. Insa, mai dezamagit. Desigur daca tu nu doreai atentie eu nu puteam a ma impotrivi. Pentru iubire trebuie 2. Puteam sa-l rog pe Naruto,, sau pe Neji sau chiar pe Kiba daca era cu noi sa ma ajute, dar pentru simplul fapt ca te-am indragit te-am ales pe tine intr-un fel sa ajung la altcineva ca sa te uit... spune ea cu un glas usor sifonat de niste scancete mici.

- Mi-am dat seama tocmai cand te-ai indepartat de mine, insa tu stii cum e sa nu-ti poti spune sentimentele pe care le simti daca persoana respectiva nu simte la fel, mai bine suferi in tacere, eu am vrut sa te ajut ca sa-ti arat ca te poti baza pe mine orice ar fi, chiar daca asta ar insemna sa ii fac ochi pentru tine altcuiva...
- Si cu fata de care-mi spuneai? atunci mi-am facut ochii cat bila de biliard cu gura upic deschisa...
- Asta e cu totul si cu totul altceva... spun eu rastindu-ma la ea.
Apoi se uita lung la mine si isi lasa capul in jos. Apoi ma pun usor langa ea si o i-au in brate. Nu pot sa cred ce ipocrit am fost sa ma rastesc asa la ea. Apoi cu palmele pe fata eu ma uit fix in ochii ei, iar ea in ai mei si incerc sa o fac sa vada ca inca o iubesc.
Apoi o iau de la spate si o sarut delicat, ne mai putand a ma abtine.
Apoi ea putin cat de putin si varat mana dreapta in parul meu la fel de delicat ca si mine. Ne-am imbratisat in continuare, insa partea proasta e ca nu s-a mai uitat nimeni dupa Sai, care el intrase deja in cafenea si a intrebat un chelner de noi care evident acesta l-a lasat cand i-a spus ca aveam toti o intalnire. Eu cu Sakura inca ne sarutam cand acesta trage draperia.
Putin uimit de tablaou nu zice nimic pana ce Sakura simte ca cineva ne priveste, se desparte incet de mine apoi ii zice:

- Oh Sai, acesta e iubitul meu Sasuke, cel pe care doream sa-l cunosti, e la fel de inteligent ca si tine, cred ca o sa va intelegeti. Sasuke, el e Sai. zice ea respectand planul ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Ma scol si ii intind mana si ii zic:
- Incantat de cunostinta Sai, i-a un loc.
- De asemenea. spune el zambind. Naruto unde e?
- Naruto era c-am obosit, toata ziua a fost sa exploreze imprejurimile putin mai departe de hotel si drumul la epuizat. S-a hotarat sa ramana sa se odihneasca. spun eu imediat ce termina de vorbit intr-un fel ca sa sarim de subiectul asta.
- Am inteles, deci Sasuke, am auzit multe despre tine. Esti singurul supravietuitor al clanului Uchiha. Trebuie sa fii foarte respectat.
- Stii, cateodata as vrea sa fiu mai liber, aproape toti ma recunosc pe strada si ma saluta, in special vecinii noi. Nu e chiar o onoare, si nici usor nu mi-a fost in trecut.
- Inteleg. spune el cu ochii inchisi si cu un zambet incantatator. Cand il priveai parca ti se lumineaza calea in fata ochilor si iti re dadea pofta de viata.
Din vorba-n vorba pierdem notiunea timpului iar ceasul se face 6.
...
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 14:02

acum Ioana ms ca ai pus intrebarea asta:
eu asta cred despre tine si ficul tau m-a acaparat mai mult decat celelalte ficuri
de-asta am spus ce am spus
acum fiecare cu parerea lui happy2 ,nu-i asa happy ?
sper sa pui urmatorul cap. happy2
byebye hi!
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 15:16

ah..... am citit si acest capitol si m-ai impresionat, defapt m-ai facut sa-mi sara inima din piept de bucurie cand sasu si saku s-au sarutat... eh.. urmatorul unde e? ca nu-l vad
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 17:28

Dragut si acest capitol. Chiar mi-a placut si sper ca urmatorul sa vina la fel de repede. Pune-te pe tastat ca vin la tine si te pap. CHoco te pupaceste dulce!!! kiss in love kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 18:31

Am sa pun nextul sambata :)
Pana atunci aveti rabdare dance2 happy
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 18:46

eu astept cat vrei,numai sa pui nextu happy2
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 18:49

Sambata?????? Vrei sa mor aici? Vin la tn si te bat....vreau next-ul..
Esti rea...dc nu ma iubesti?
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 19:31

lough Vad ca v-am obisnuit sa postez capitolele cu torbo lough
Din nefericire s-a scumpit combustibilul happy2
Te ube in love , insa chiar daca am cap. pregaite pana la urma raman in urma cu ele si treb. sa mai si scriu, sa imi mai vina idei, idei, idei...
Insa incapatanatele astea nu vor sa vina ike
Deci vom inceti putin productia, scuze. Imi pare rau ca am ajuns ca ceilalti sa asteptati cu zilele pana sa apara nextul...
Insa la fiecare 2 zile vor veni, promit pe mama si versoara mea lough angel hug
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 19:58

mda si una din cei kre pun next-ul cu zilele sunt si eu lough ....mda te inteleg, dar tot esti rea...vreau next-ul....il vreau nervi! nervi!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?   Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire? - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Sentimentele se dezlantuie - Nepasare sau iubire?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-