Ok lumee… am stat si m-am tot gandit
Pentru ca nu mai am idei as avea 2 optiuni…
Prima: Sa pasez ficu cuiva sau…
A doua: Sa-l termin cu o ultima idee pe care o am si poate ma mai ajuta si cineva..
Cred ca decat sa-mi ruinez toata munca pasandu-I altuia responsabilitatea mai bine termin ficu..
Pana la urma are vreo 25 de capitole si e destul de lung… pot spune…, nu?
Cu acest capitol voi incheia acest fic, insa nu va suparati, pentru ca inca mai am unul la care sriu si voi mai scrie in continuare…
Ca pentru un ultim capitol am sa pun si ceva scene de iubire insa nu sunt +16.. mai degraba +12 si mai ales actiune
Pai… nu crdeam ca voi zice asta dar e ultima data la acest fic cand va zic lectura placuta
Astept multe comm-uri.
Lectura placuta!
Cap. XXV: Totul e bine cand se termina cu bine.
[…]simtim cum de sus se apropie amenintator un… bolovan? Ce e asta? Exact cand Sasuke sa apuce sa reactioneze, eu imi intind pumnul cu furie spre bolovan si il fac frimituri.
Sasuke putin enervat, se scoala si se uita uimit la bolovanul, acum facut scrum.
Imi multumeste cu un zambet gingas pe fata apoi imi propune sa ne plimbam. Accept, spunandu-I ca-mi surade ideea apoi el o i-a in fata, eu ramanand pentru un timp in loc sa ma mai uit la el din spate, pana cand se opreste, isi intoarce capul si-mi zice putin nerabdator.
- Ai de gand sa vii sau mai stai? Ma intreaba el.
Surad in sinea mea si incep sa merg mai repede pentru a-l ajunge din urma. Ma intreb de ce era asa suparat in in legatura cu bolovanul? Imi scapa mie ceva? Probabil a fost doar putin uimit.
P. L. Naruto.
De indata ce Sakura pleaca din camera, eu si cu Hinata ne-am intins pe pat pentru a ne mai linisti. Era putin confuza. Se pune cu capul pe pieptul meu si ma i-a in brate in acelasi timp. Ecelasi lucru fac si eu rezemandu-mi capu' de al ei. Nimeni nu zice nimic. Pana la urma Hinata rupe tacerea si zice.
- Imi pare rau Naruto. Chiar nu am vrut sa fac o scena de gelozie, insa…
- Nu-ti face griji Hinata, te inteleg. Eu cum am fost in legatura cu Kiba? A trecut si ce e mai important este ca acum totul e in regula, o intrerup eu in timp ce ma jucam cu parul ei.
- Te iubesc Naruto! Imi spune ea in timp ce isi ridica privirea spre mine, afisandu-mi acei ochi blanzi ai ei.
- Asta nu e o noutate. Zic eu chicotind, ea dandu-mi un cot un burta. Esti asa de frumoasa Hin! Cum as putea sa te las pentru altcineva? Si eu te iubesc! Ii spun eu in timp ce-i prind fata intre mainile mele si sarutand-o dulce si pasional.
P.L. Sasuke
Firar! Nu ma asteptam ca Sakura sa-mi spulbere bolovanul. Pff. Si ea e un ninja si poate sa-si poarta si singura de grija in aceste circumstante. Si m-am chinuit atata la acest plan, se pare ca e timpul de planul B.
P. Sakurei
In timp ce ne plimbam Sasuke se tot uita in stanga si in dreapta, parca cautand ceva anume. Cand in sfarsit gaseste ceea ce cauta, imi spune sa o luam spre poenita din dreapta noastra. Era un loc minunat, mai ales noaptea cand luminitele dau o stalucire aparte florilor. Parfumul lor ma infaluie treptat, aparandu-mi fiori pe firea spinarii. Ma indrept spre un loc numai cu trandafiri, din nefericire, ma impiedic de ceva, insa pana sa clipeasca Sasuke, ma invart pe spate, sarind peste el. Din nou stranba umpic din nas, dupa care ma intreaba daca sunt bine. Ciudat. Acum e frustrat, acum e grijuliu… E ceva ciudat cu el. Nu pot sa nu apreciez grija lui, insa parca toate astea se intampla cu un scop sau… Nu, cu siguranta delirez. Discutia de azi cu Hin m-a facut sa ma gandesc numai la aberatii. Il vad pe Sasuke care vine spre mine, parca vazand ce vrea sa-mi zica…
P.L. Sasuke
Asta e… Eu ma dau batut! E chiar imposibil sa faci pe eroul cu un ninja? Se pare ca nu am de ales decat sa ii zic verde in fata. Clasicul de altfel. Pai, dupa ce ma asigur ca Saku e bine ma indrept spre ea , timp in care incerc sa-mi aleg cuvintele. Ajuns langa ea, incerc sa deschid subiectul.
- Deci… Sakura! Te-ai mai gandit la ce ti-am spus eu? Intreb eu cu un botic de catel. Sta putin pe ganduri dupa care imi raspunde.
- Nu, nu chiar. Uite Sasuke, eu acum il plac pe Sai…
- Nu te cred, si chiar de ar fi asa stiu ca pe mine ma iubesti, nu e doar o atractie fizica sau simplul sentiment de simpatie, tu ma iubesti si nu ma mai pot stapanii. Vreau sa stiu… Ma iubesti sau nu?
Deodata nu-mi dau seama si ma trezesc cum un hot cu masca de ambu o prinde pe Sakura si ii imobilizeaza mainile si picioarele.
- Ce frumoasa conversatie. Pacat ca trebuie sa o aman.
- Tu cine naiba mai esti? Il intreb eu pe acel jeg.
- Cineva de care o sa-ti aduci aminte toata viata, si zicand asta ii pune cutitul la gat Sakurei, si cu o mana isi descopera jumatate de fata punandu-si dupa vreo 3 secunde masca inapoi. Incep sa ranjesc malefic si incep sa-l jignesc.
- Scuza-ma insa tu nu ai valoarea mea incat sa ma obosesc sa te tin minte. Pentru ce? Ca ti-am tras o mama de bataie? Zic eu in timp ce fac niste semne ale mainii la spate.
- Prostulee! Daca mai zici si numai un cuvant gresit fata va avea de sferit! Acum da-mi tot ce ai tu de valoare si zi-mi toate secretele satului tau!!! Urla el la mine fosnind din cutit incercand sa-mi aminteasca miza jocului.
- Si ce te face sa crezi ca o voi face? intreb eu calm. Acesta incepe a rade fortat, apoi brusc se opreste si spune.
- Pai.. inseamna ca nu-ti pasa de fata asta frumoasa de langa mine, zice el inclestandu-si dintii.
- Daca ai fii fost mai precaut poate chiar as fi tentat sa-mi tradez satul pentru ea, il anunt in timp ce ii fac semn cu degetul sa se uite in spate. In spatele lui era o clona de-a mea cu un kunai la gat. Acum intelegi ce vreau sa-ti zic? Da-i drumul prietenei mele sau te transez.
- Prostule! Chiar nu intelegi in ce situatie esti nu, daca ma zgarii si numai umpic, ai pierdut…
Nu mai apuca sa zica nimic deoarece o alta clona o elibereaza pe Sakura, impingand-o din sanul hotului apoi printr-un simplu taijutsu, terminand hotul, acum pus la pamant. Atunci mare imi e mirarea vazand ca acesta dispare intr-un nor de fum lasand in urma o papusa.
Ciudat.
Dupa ce o ridic pe rozalie de pe pietrisul poenitei, o intreb cum se simte. Aceasta imi raspunde cum un simplu “bine” apoi isi lasa privirea putin trista in jos.
- Ce-ai patit? Intreb eu curios.
- Pai… oricat de mult as vrea, as incerca, adevarul e ca…
- Ca?!?
- Ca inca te mai iubesc si ca in ceea ce-l priveste pe Sai… ei bine…. Am incercat sa te fac gelos.
- Nu-ti face griji, si eu in legatura cu fata aceea am facut la fel, insa ce motiv ai avut sa ma faci gelos – care apropo reuseai – tu stiind ca te iubesc? O intreb eu sperand sa ma faca sa inteleg.
- Am vrut sa-ti arat ca atunci cand cineva te iubeste nu poti sa te joci cu el cat vrei, sa-l lasi sa sufere, sa-l arunci, apoi cand il vrei inapoi sa te invat ca nu se mai poate recupera asa usor fara sa-ti “murdaresti mainile”, zice ea cu privirea atintita spre pamant, lamurindu-ma.
- Offf, oftez eu incercand sa gasesc niste cuvinte cu care sa ne reintorcem la subiect. Inteleg, insa la mine e alta poveste… ahh. Eu eram cuprins de alte ganduri pe acea vreme. Daca era sa ma intereseze fetele, atunci puteam avea de pe atunci o prietena. Insa acum o saptamana mi-am “deschis ochii” si am vazut ca viata merge inainte, si ea are si parti bune mai ales cand cineva special, intr-un fel sau altul te iubeste si iti e alaturi, zic eu aproape in soapta.
- Eu am incercat sa te inteleg, insa tu pe mine nici umpic… nu mai zice nimic caci eu i-o tai repede.
- Gresesti. Te-am inteles perfect aproape in onrice privinta in aceasta saptamana, o contrazic pe rozalie.
- 7 zile? Sasuke, 7 zile? Eu am suferit mai bine de 7 ani de zile! Nu este nici o miime pe cat am suferit eu.
- Poate tu nu-ti dai seama, insa in aceste 7 zile - mai ales dupa acea discutie a noastra mai aprinsa – am suferit cat pentru 7 ani. Ce rost are sa mai continuam? O intreb eu pe rozalie, luandu-i barbia cu mana stanga si ridicandui-o in sus fortand-o sa se uite in ochii mei negrii ca negura noptii.
- Poate ai dreptate… zice ea apoi timp de 10 secunde stam nemiscati pana cand hotarasc sa trec la actiune. Acum e sansa mea.
- Deci… nu mai zic nimic ca o prind de talie si o sarut in stil frantuzesc, ea punandu-si mainile pe pieptul meu putand sa-mi simta inima cum bate si eu la randul meu pe a ei.
Dupa ce rupem sarutul ii zic ca trebuie sa ma duc pana la magazin sa i-au ceva, asa ca sa o i-a inainte spre hotel. Aceasta putin dubioasa ma intreaba ce sa i-au si de unde la ora asta? I-am zis ca o sa vada la hotel. Cu toate astea ea accepta si o i-a inainte. Exact dupa ce Sakura nu se mai zarea pe aleea parcului de dupa un tufis apare cineva.
- Era si timpul sa plece. Credeam ca nu va mai impacati odata! zice personajul misterios in timp ce rade, eu intorcandu-ma cu fata spre sursa sunetului.
P.L. Naruto.
Nu credeam ca o sa se ajunga la asta, insa eu si cu Hinata am ajuns la un pas sa facem scene XXX. Din nefericire Hinata s-a oprit de indata ce a simtit ca vreau sa-l dau jos bluza.
- Naruto, stai! Suntem prea tineri, zice ea putin timida.
- Da… Poate ai dreptate. Bine ca mi-ai adus aminte, ca altfel nu ma mai opream, zic eu ranjind sarutand-o pe gat.
- Prr… nebunule, zice ea putin rosie in obraji. Sper ca nu aveai de gand ceea ce cred eu, nu?
- Doamne fereste Hinata. Cu tine? Cred ca glumesti. Nu am intentii d-astea… cel putin nu inca, ii zic eu in gluma afisandu-mi fata de “bad boy”, ea strigandu-mi numele indelung si dand cu perna in mine de parca o fi apucat-o strechea.
P.L. Sasuke
- Neji! Prietene! Cum de te-ai gandit sa ma ajuti? Cum de ti-ai dat seama ce intentii am?
- Sa zicem ca intr-o noapte frumoasa ca asta, misteriosul si inganduratul Sasuke Uchiha s-a gandit sa faca o plimbare si a dat peste un grup frumos de adolescenti, pe care i-a urmarit si a vazut ce nu trebuia, si spre norocul lor el nu a ciripit la nimeni. Erai mult prea evident in ultimele cateva zile ca vrei sa te dai pe langa Sakura, deci m-am gandit sa-ti fac un serviciu.
- Acum totul se leaga. Cum de v-ati dat seama ca v-am urmarit? Zic eu curios, cu un ranjet streng
- N-ai pentru ce, acum cred ca ar trebui sa te duci la “magazinul” ala, nu crezi? Imi aminteste el.
- Asa e! Ai dreptate, insa ce sa-i i-au rozaliei? Florar pe fata.
- Pai… cand ai un byakugan la indemana, tentatia e prea mare incat sa nu-l folosesti, zice el incepand sa rada in hohote, si eu odata cu el.
- Mersi mult de ajutor. Pfoa… un hot, cum de nu m-am gandit la asta mai devreme? A fost un plan excelent, mersi.ile sunt prea de tot, ciocolata nu stiu de care ii place, iar o bijuterie e prea scumpa si plus de asta nici nu am bani la mine.
- Ce-ai zice de o sticla de sampanie? Ma sfatuieste calduros Neji.
- Buna idee, cred ca magazinul de dupa colt mai e deschis, daca te rog inca ceva ma ajuti?
- Cu ce? Intreaba el curios.
- Daca iti dau acum niste bani pentru “cadou” si cheile din camera mea si a lui Naruto apoii te duci si iei pentru mine o sticla de sampanie si o duci acolo cu 2 pahare si lumanari aprinse?
- Wow, wow, wow! Stai umpic. Ce sunt eu? Organizator de seri siropoase, zice el ranjind, aparandu-mi un botic de catel pluat care te roaga sa-l primesti in casa. Bine, bie. Ma duc.
- Mersi Neji. Am sa ma revansez, ii zic eu pe un ton multumit apoi il salut si incep sa alerg, incercand sa o ajung pe Sakura din urma.
Dupa ce am prins-o de la urma, am oprit-o umpic rezemand-o de un gard al unei case si sarutand-o pasional pe gat si apoi pe gura la lumina unui felinar prins de gardul casei respective.
Nu se astepta, asa ca nu mi-a raspuns sarutului pana nu m-a vazut. Am stat ceva timp
De indata ce am ajuns la hotel, i-am propus Sakurei sa vina pana la mine in camera deoarece vreau sa-I arat ceva, in speranta ca Neji a aranjat totul, iar daca nu o sa-I arat latura mea perversa, care oricum o v-a descoperii tot in noaptea asta. Cand ne vine liftul, ne intalnim cu Kakashi sensei care ne anunta ca vom pleca mai devreme acasa cu 2 zile, adica maine dimineata dupa micul dejun, deci sa ne pregatim. Il lasam pe Kakashi sa iasa din lift, apoi noi ne indreptam spre camera. Acolo Sakura ramane uimita, si la fel si eu, insa nu am lasat sa se vada asta. Erau lumanari aproape peste tot, niste betisoare parfumate si tava cu paharele si sticla de sampanie. Neji chiar se pricepe. Nu-I de mirare ca lui Tenten ii place de el. Ceva de genu a fost si in seara cand i-am prins cum se giugiuleau. Pai, nu vreau sa dau milte detalii inafara faptului ca am baut putina sampanie si ca ne-am sarutat aproape non-stop, tot intrebandu-ma cum de am facut toate astea cand eu am fost tot timpul langa ea. Ii raspund de fiecare la fel – mai exact “Sa zicem doar ca cineva acolo ma iubeste.” – pana cand cineva bate in usa. Ma intreb cine e la ora asta.
Ma ridic lenes din pat si ma indrept spre usa. Era nimeni altcineva decat Naruto, ii fac semn sa plece ca sunt cu Sakura si il anunt ca poate sa stea cu Hinata in seara asta si ca poata sa-I spuna si ei motivul. Cand ma intorc la noua mea iubire, ma pun peste ea si o sarut usor pe umar apoi pe gat, din nefericire ea nu reactioneaza.
- Mie somn Sasuke. Mai bine ne clcam, maine trebuie sa ne trezim devreme si sa ne facem bagajul, zice ea cascand, semn ca a fost o zi lunga pentru amandoi. Nu a mai durat mult si somnul a pus stapanire pe amandoi.
Dimineata ne trezim, eu trangand lumanarile si toate cele, Naruto strangand hainele lui si pe ale mele, Sakura ducandu-se in camera ei si a Hinatei pentru a ne urma exemplul. Luam micul dejun dupa care Toti ne luam bagajul si plecam.
P. povestitorului.
Toti au plecat fericiti spre casa cu gandul ca timpul lor de odihna s-a dus, si ca incepand din dupa-amiaza asta munca v-a incepe din nou.
Si-am incaleocat p-un zmeu, si v-am spus fanficu’ meu.
THE END