| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|
|
Ce ti-a placut la ficul meu? :D | Titlul | | 4% | [ 3 ] | Ideea | | 0% | [ 0 ] | Actiunea | | 2% | [ 2 ] | Descrierea perversa | | 14% | [ 11 ] | Descrierea in general | | 0% | [ 0 ] | Nu mi-a placut nimic. | | 0% | [ 0 ] | Mi-a placut tot! | | 80% | [ 65 ] |
| Total voturi : 81 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| |
| |
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 19 Ian 2012, 23:14 | |
| Hei. Mersi ca m'ai 'atentionat' ca ai pus un capitol nou, si din pacate ultimul. Vreau sa iti spun ca a fost bestial :X. Imi vine sa ii dau una in cap la Iasmina si sa o las sa zaca intr'o balta de sange. Imi pare rau de Sakura, scz sa te anunt dar nu am plans delic cu toate ca le'am simtit durerea celor 2 dar eu is asa din fire, nesentimentala, dar pot sa spun ca ea l'a invatat destul de bine pe Sasuke si stia ca va face ceva nechipzuit. Commul meu e scurt dar mi'am cuprins toate ideile.(sper sa nu te superi) |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 22 Ian 2012, 11:55 | |
| Ei bine, concursurile s-au terminat. Dragele mele, va multumesc mult pentru comm-uri, astept in continuare sa mai vina, iar in ceea ce priveste sondajul, va ramane asa mereu pentru a vota ce v-a placut cel mai mult la ficul meu, mai exact ce va facut sa-l cititi. Cu ajutorul vostru - aviz criticilor - am reusit sa ma dezvolt si sa fiu ce sunt azi, cu ajutorul vostru am capatat atatea cunostinte din acest "domeniu" si fiti sigur ca le voi transmite mai departe, cu ajutorul vostru am facut tot ceea ce vedeti aici. Un fic care vi-l dedic voua tuturor, este Agonie si Extaz, el este rezultatul a tot ce s-a petrecut aici Acum ca si acest fic este gata, ma simt implinta sa stiu ca am 2 ficuri terminate, insa nu ma opresc aici Pana la sfarsitul noului meu fic mai e cale lunga, dar pana atunci trebuie sa anunt castigatorii celor doua concursuri. Castigatorul primului concurs e: Diavolitia, iar castigatorul celui de-al doilea concurs e: Choco Felicitari fetelor, mi-ati aratat ca va place, adica va placut ficul meu. Choco, imi pare rau, stiu ca ai fi vrut sa castigi tu primul concurs, insa in schimb l-ai castigat pe al doilea. Ai reusit sa ma emotionezi prin comm-ul tau cel mai mult. De asemenea, si tu Deea ai facut-o, mai ales sa rad, crede-ma, iar cand am vazut cat de mare ai facut acel comm m-am si speriat.... In fine, apreciez ceea ce ai facut insa nu trebuia sa te deranjezi. Ei bine, ramane numai sa-mi adresezi intrebarile pe mess, iar tu choco vei primi o fila din jurnalul lui Sasuke prin PM sau pe mess intr-un Word, cum vrei tu Acestea fiind zise, va astept pe toti dragilor la noul meu fic - Agonie si Extaz - cu un mic comm si sa-mi ziceti daca va place dedicatia pe care v-am facut-o. Inca astept o ultima critica din partea criticilor pentru ficul meu ca de sfarsit de sezon. Pana una alta, v-am pupat si va astept! |
|
| |
Aww Ilzu Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Mereu acolo pentru tine>.< Nr. mesaje : 93 Puncte : 110 Reputatie : 6 Stare de spirit : ehm...mereu cu zambetul pe buze:D
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 25 Ian 2012, 21:00 | |
| E fooarte interesant.Imi place foarte mult.Bravo e super! TE pup |
|
| |
ayameforever Academy Student
Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Jurnalele lui sasuke Dum 29 Ian 2012, 16:42 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 29 Ian 2012, 18:59 | |
| Hey hey scumpa mea. Imi cer scuze ca ajung tocmai acum sa dau comentariu, desi capitolul l-am citit acum ceva timp:* Un fic care mie sincer mi-a placut si ti-am zis-o!:x Ma bucur ca ne aduci un sezon doi care sper sincer sa ajunga cat mai repede:">...EU una as incepe de pe acum, dar na..avem rabadare Iti urez succes si multe idei!:8 Te pup |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 05 Feb 2012, 12:09 | |
| Buna scumpy! Cum ti-am promis si pe Chat, iti las si eu un comm la ficul tau minunat. Mi-a placut foarte moolt acest fic si mai ales perversitatea cu care ai scris . Ce vrei, asta e genul meu ...Abia astept sezonul doi si sper sa il aduci cat mai repede. Te poop doolke . Zbye . |
|
| |
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 07 Feb 2012, 14:24 | |
| |
|
| |
Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 25 Feb 2012, 00:00 | |
| sooper ficul....pune nextu is curioasa:X:X te pwp |
|
| |
sexysakura Academy Student
Sex : Localizare : sighisoara Nr. mesaje : 33 Puncte : 38 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 25 Feb 2012, 15:49 | |
| Hello am aterizat si eu din gresdeala pe aici si am dat de ficu tau.Ce pot sa spun imi place super mult,de Iasmina ce pot sa zic imi vine sa o omr si pe sasuke si sakura i-as casatori daca as face eu ficu.Greseli de ortografie vad ca nu ai.Si revenim.Pe Iasmina sa o calce draq masina si sasusaku casatorie.Oricum astept cu sufletu la gura urmatorul sezon.Pupici! |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 27 Feb 2012, 17:36 | |
|
Ultima editare efectuata de catre ♥ Nekko ♥ in Sam 28 Iun 2014, 19:07, editata de 1 ori |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 04 Mar 2012, 17:18 | |
| Hellauu, darling
Scuze ca nu am reusit sa iti dau critica mai devreme. So, sa incep.
Ideea FanFic-ului tau este originala si s-a dezvoltat pe parcurs, chiar daca la inceput credeam ca va fi another nasty story with perverse moments, but m-am cam inselat.
Titlul imi place foarte, foarte mult si se potriveste la fel de bine cu fic-ul. E genul de titlu care te atrage ca un magnet sa vrei sa il citesti, exact cand vezi o prajitura si salivezi dupa ea :))
Descrierea la inceput era putin cam seaca si nu prea te axai pe descrierea sentimentala, tu vroiai sa atragi atentia cu acele momente perverse dintre Sasuke si Sakura. Oricum, ai evoluat enorm de mult si se vede diferenta din primele capitole si ultimele in care descrierea ta e mult mai ampla si mai frumoasa.
Dialogul nu e sec si apreciez ca inca de la inceput ai incercat sa il eviti si sa il introduci in naratiune.
Actiunea la inceputul fic-ul era cam grabita, putin cam mult. Ei doi, Sasuke si Sakura erau intr-o “relatie” neoficiala din primul capitol, cred ca puteai sa mai astepti putin astefel incat sa ii faci pe cititori mai curiosi. Anyway, in capitolele finale se vede evolutia si nu te mai grabesti actiunea deci e okai.
Greseli de tastare/exprimare:
Sinteam – simteam;
Vroiam – voiam;
Umpic- un pic (am vazut ca si Choco te-a atentionat in legatura cu acest cuvant si tot asa il scrii. Ai putea totusi sa il inlocuiesti cu “putin”, suna mult mai bine)
Supun – spun;
Sis cot – si scot;
Estetica e okai, imi place. Deranjant e faptul ca pui cam multe puncte de suspensie.
Cam atat, scuze din nou pentru ca ai primit critica atat de tarziu.
Kiss and Hug si apropo, fic-ul e foarte frumos si merita citit de oricine
|
|
| |
*•.¸♥Fallen Angel♥¸.•* Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : nici eu nu stiu unde sunt... Nr. mesaje : 19 Puncte : 23 Reputatie : 2 Hobby-uri : Desen, Muzica Stare de spirit : se poate si mai rau?
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 12 Apr 2012, 22:41 | |
| |
|
| |
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 09 Mai 2012, 14:15 | |
| SUPER FICUL!!!!! (ma rog...un pic cam pervers dar...) scumpo...pune repede NEXTULETZUL ca mor - Spoiler:
|
|
| |
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 09 Mai 2012, 14:16 | |
| Scuze de spoiler...a apasat varul meu ca sa-mi faca im ciuda |
|
| |
kika_kida Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : eeeeeh na. Nr. mesaje : 40 Puncte : 40 Reputatie : 0 Hobby-uri : cant Stare de spirit : happy everyday
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 08 Iun 2012, 17:55 | |
| dak iasmina aia strik tot o jupoi pe infecta |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 04 Iul 2012, 11:12 | |
| buna am trecut si eu pe aici si vreau sa zic ca fic-ul e tare . Insa prin minune caseta aceia a ajuns la Sasuke si a fost sparta |
|
| |
AlLyA ღ Chūnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 648 Puncte : 733 Reputatie : 57 Stare de spirit : H@@py ^-^
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 06 Iul 2012, 13:13 | |
| Mi-a placul la nebunie ficul Abia astept continuarea |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 06 Iul 2012, 14:00 | |
| bun , sezonul 2 unde e ?
ASTEPT CU MARE DAR MARE NERABDARE
sti ce astept ?
sa ma anunti de continuare ,
crisu te asteapta cu sezonul 2 ,
pupici |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 07 Iul 2012, 17:27 | |
| HeyHey... Abia astept sa citesc primul capitol din sez 2!!! PS: Anunta toata populatia cand il pui! Inclusinv EU! Te-am |
|
| |
»ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 09 Iul 2012, 11:15 | |
| Deabia astept sa faci sezonul 2...e super ficul :XSper ca sakura va ramane cu sasuke :( :X:X |
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 21 Iul 2012, 22:20 | |
| |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 22 Iul 2012, 10:51 | |
| |
|
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 22 Iul 2012, 12:47 | |
| De ce esti asa?!!Eu mor aici daca nu pui continuarea. Serios mor. Sa revenim este un super fic te rog sa continui. |
|
| |
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 23 Iul 2012, 16:17 | |
| Bine pai, ii lipseste descrierea muult de tot si dialogul la fel. Tu ai descriere doar la parte aia cand sunt in baie. Dar stii ce nu inteleg ? Iti place asa de mult sa faci ficuri cu Sasuke si Sakura + 16 ani ? Sincera sa fiu mie nu-mi prea place pt ca ..cum spui tu e "pervers" :)):)). Dar ma rog, intr-un fel povestea e frumoasa.... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
| |
|
| |
| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|