| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|
|
Ce ti-a placut la ficul meu? :D | Titlul | | 4% | [ 3 ] | Ideea | | 0% | [ 0 ] | Actiunea | | 2% | [ 2 ] | Descrierea perversa | | 14% | [ 11 ] | Descrierea in general | | 0% | [ 0 ] | Nu mi-a placut nimic. | | 0% | [ 0 ] | Mi-a placut tot! | | 80% | [ 65 ] |
| Total voturi : 81 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 24 Iul 2012, 03:06 | |
| te rog next next next next next din cauza ta vara nu dorm ca si conecta-r |
|
| |
Bia18 Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Suceava acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 24 Puncte : 30 Reputatie : 0 Hobby-uri : Aruncatul cu privirea .Problem :))? Stare de spirit : Ok :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 26 Iul 2012, 13:58 | |
| Am dat de fic-ul tau si e super fain:X Sper sa pui repede si Sezonul 2 . E bestial :X:X:X Il ador:X in sfarsit ,ceva diferit si ce sa mai zic ai destula imaginatie,sa nu te opresti din scris :X Sper ca Sasuke sa ramana cu Sakura. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 28 Noi 2012, 23:11 | |
| Hey,am aterizat si eu pe aici Ficul mi-a placut foarte mult,ai avut multe momente in care m-ai tinut in suspan si pe mine ma mai atras si perversitatea cu care povesteai,ce sa imi faci rock Dar am o intreabare: CAND INCEPE SEZONUL 2???? Sper sa ma anunti si pe mine Kadorin terminat |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 05 Ian 2013, 17:43 | |
| Cum,stiu ca am ajuns cam tarziu,dar......VA URMA???!!!! Nuuuu Spune-mi ca exista sezonul 2 sau o contiunuare a ceea ce ai scris aici,nu poti lasa lucrurile in aer,ce se va intampla mai departe,vreau sa stiu... Daca vei pune next-ul sau veri face un sezon 2,ma poti anunta si pe mine??! Te rog... |
|
| |
kidutz_pitiik99 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 15 Feb 2013, 22:24 | |
| Hai cu sezonul doi mai repede!!! Nu lasa totul balta!!!! Sa-ti fie rusine ca n-ai mai scris! Hai mai repede!!! |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 23 Feb 2013, 00:03 | |
| e foarte frumos ficul.nici sa nu te gandesti sa nu ma anunti cand aduci continuarea ca de nu...te......bat de nu te vezi.desi l-am citit abia acum,astept sa ma anunti.hai la mai mare.Akatsuki_lavy te pupa |
|
| |
Annaswk Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 4 Puncte : 4 Reputatie : 0 Hobby-uri : Chitara . :3 Stare de spirit : In love with Nirvana .
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 25 Mar 2013, 22:33 | |
| Ai un fic genial. Nu imi vine sa cred ca abia acum dau de el. Sper sa faci rapid următorul capitol. Merită să continui ! #muchlove. :3 |
|
| |
Matabi Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Matabi Deea Nr. mesaje : 258 Puncte : 275 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 01 Mai 2013, 23:11 | |
| Frumos! Frumos! Iar descrierea perversa wow! Iubesc ficurile cu descriereperversa.De larpimul cpaitol descrierea a fost perversami-aplacut atunci cand a venit Itachi.... A fost chiar wow! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 03 Dec 2013, 12:03 | |
| Vreau mai repede sezonul 2 De ce? tru ca iubesc acest fic si vreau sa vad ce se intampla cu Sasuke si in special cu Sakura. Ce se poate mai rau? Sa ramana aratarea aia insarcinata cu Sasuke ? No asta in nici un caz. Hai mai repede cu sezonul 2 ca mor aici |
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 06 Feb 2014, 20:25 | |
| Hei!Voiam sa-ti zic ca ai un fic foarte frumos!Trebuie sa-l continui.Trebuie sa pui next-ul cat mai repede deoarece "fanii" tai vor muri.Stii de ce vor muri?Deoarece ne-ai lasat cu sufletul la gura,vrem sezonul 2 al ficului si te apreciem pentru ce faci pe forum.Te rog sa pui sezonul 2! PS:Esti geniala!Te ador |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
| |
|
| |
| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|