|
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Vin 23 Sept 2011, 10:21 | |
| Ce faceti lume ati uitat de ziua mea lasa ca nu va uit eu! :)) |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Vin 23 Sept 2011, 10:27 | |
| |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Sam 01 Oct 2011, 00:14 | |
| Nu stiu daca mai aduc next adica scoala teme , scoala, teme iesiri in oras atata treaba aualo! mor eu , dar tot termin ficul asta!
Editat de ♪ choco ♪ : Am inteles ca nu vei mai putea sa scrii o perioada de timp, insa chiar nu era nevoie de acest mesaj, se numeste OFFTOPIC si nu ai voie cu asa ceva. Multumesc pentru intelegere. |
|
| |
Vαмpιяє σƒ ℓσνє Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 47 Puncte : 48 Reputatie : 3 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Sam 01 Oct 2011, 09:23 | |
| |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Sam 01 Oct 2011, 23:05 | |
| Bun, iubita... Ti0am citit fic-ul si pe alt site insa mai ai mult de lucrat. In primul si in primul rand ai prea mult dialog. Scuzrteaza-l mai ca e prea lung... Apoi mai ai nevoie de niste descriere.. Cu cat ai mai multa descriere si mai putin dialog cu atat de mai usor de citit fic-ul... Ai grija la estetica, incerca sa faci niste paragrafe.. Ai avut cateva greseli de tastare, insa se rezolva cu edit.. Spor la scris si multe idei! :-H: |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Dum 02 Oct 2011, 11:28 | |
| ti-am citit si eu ficul, mie imi place tineo tot asa ** si cat mai multa inspiratie. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Lun 03 Oct 2011, 12:47 | |
| iti iubesc ficul, ideea tooot, intlegi tooot, iar eu vreau nextul urgent, adica cand poti tu ;) ca de nu |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Dum 11 Dec 2011, 20:21 | |
| DA , DA NU AI ORBIT E NEXT ..adica dupa 3 luni... :)))
Capitolul (nu stiu) ADEVARUL IESE LA IVEALA!
Sasuke:
Stau in apa termala din care ies aburi e asa de bine de linistitor ma voi relaxa maine la prima ora a dimineti voi pleca. Da va intrebati cum de nu am distrus frunza pai acolo imi sta si cealalta fata chiar daca nu am avut olegatura tata, fica. N sunt ara inima si mai e si....
Sakura-chan:
Este atat de bine ce?Iarasi oi ei bine este bine masajul tipul de care v-am zis Zack mi-a dat intalnire ne intalnim maine la prima ora deoarece cam atuci poate ma intreb ce faace Sayuri doamne de ce nu am venit pana acum aici e raiul doar ca mai bine si cu baieti draguti sunt o multime de fete aici. Cred ca va intrebati unde sunt sunt in izvorul de apa termala raiul pentru mine aburul care iese imi provoaca cativa fiori , dar placuti.
Kayko:
Eu cu Sayury ne intelegem bine mie ca o sora , sora pe care nu am avut-o o.. Suna ciuda , dar avem aproape acelasi pasiuni aceleasi gusturi la haine, aceiasi ora de culcare, aceiasi ora de antrenament etc. E prea frumos , dar stiu ca nu v-a dura mult eu cu tata trebuie sa placam de indata ce am venit dint-o data bate cineva la usa deschid usa e Sayury. Ma intreaba ce fac ii raspund nepasatoare ca bine , iar apoi ofteaza si o intreb ce are.
-Nimic doar ca... spune ea cu jumatate de voce -Doar ca ce? O intreb eu curioasa -Toti povestesc despre tatal lor cat de bun e , cat de bine se distreaza cu el ..eu nu o sa stiu niciodata cum e sa ai un tata nici macar nu stiu cum arata tata decat intr-o poza de cand avea 12 ani.Imi spune ea trista. -Ei nici eu nu stiu cum arata mama , tu macar ai o mama eu il am doar pe tata am o poza cu ea , stai ce coincidenta tot de la 12 ani. -Stai putin doar nu crezi?intreaba ea uimita -Ba da , ba da asta e raspunsul arata-mi poza cu mama ta si eu cu tata si... o sa avem raspunsul spun eu... Caut eu cauta si ea parca as cauta acul in carul cu fan aualo! Asa...asaa asta e am gasit-o! Spune in acelas timp ca am gasit-o Tinem poza la piept strans si dintr-o data o unim! -Incre... spun eu uimita
GATA cam putin cma mult dialog da asta e |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Lun 12 Dec 2011, 16:41 | |
| |
|
| |
Vαмpιяє σƒ ℓσνє Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 47 Puncte : 48 Reputatie : 3 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Lun 12 Dec 2011, 17:54 | |
| |
|
| |
♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Lun 12 Dec 2011, 19:07 | |
| A trecut ceva... Asa te vreau ai revenit, iar eu am intarziat , dar astea sunt detalii Mi-a placut, defapt mi-a placut mereu, dar nu aveam cont sa comentez , nu conteaza, iubesc acest fic, la nebunie LA NEBUNIE , intelegi? Iar ma apuca, deci capitolul mi-a placut continua scumpo, continua si fa-o pe Finetti fericita , deci vreau next cat mai repede NEXT Finetti te iubeste |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Mier 14 Dec 2011, 16:09 | |
| SUNT PROASTA DE INGHETA APA CUM NU AM VAZUT MAI REPEDE FIC-UL ASTA? IARTA-MA IMI PLACE FOARTE MULT SI ASTEPT NEXT-UL |
|
| |
sweet ioana Academy Student
Sex : Localizare : constanta Nr. mesaje : 4 Puncte : 5 Reputatie : 1 Stare de spirit : :-)))
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Mier 14 Dec 2011, 18:15 | |
| [color=darkred]ficul e dragut da maaaaaiii ai GRESELII incearca sa mai .... nu stiu.........sa mai dregi frazele... ma rog..... sunt cam critica da asta sunt eu!!!!! oricum, ideea in sine e geeeeniala!!!!!!!!! BRAVO!!! o sa-ti mai dau commuri da mai verifica odata capitolele inainte sa le scrii!!!! bine....gata...o sa termin cu criticile.... astept cu nerabdare nextu.... te pup... pa!!!!! |
|
| |
Cocktail de zambete Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe Marte!:)) Nr. mesaje : 36 Puncte : 40 Reputatie : 2 Stare de spirit : IM VERY HAPPY!!
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Mar 10 Ian 2012, 20:32 | |
| Hai cu NEXTULL!!! Editat de choco: comentariile la ficuri trebuie sa contina cel putin 10 cuvinte, altfel faci SPAm. Mai treceti pe la Regulament va rog. |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Sam 14 Ian 2012, 16:34 | |
| Hey da nu ai orbit nu , nu a ai norocul asta * doamne fereste)
Captiolul habar nu am Arigatou!
Sakura:
Merg cu pasi inceti si cu prosopul pufos si alb invaluindum corpul meu de-a dreptul perfect prosopul era de la sani pana la genuchi si era si mulat era asa pufos puteam sa jur ca fac baie in pufoshenie , dar asa ceva nu e posibil. Ma indrept catre sauna nu am incercat-o pana acuma deabea astepti am prins colacei sunt sirena pana la sani si pe urma stiti ce vine?Vine foca bine asta este doar parerea mea, iar parerea celorlalti spun ca sunt perfecta ce sa zic barbate, obsedati. Ajung insfarsit acolo era un angajat cam de 20-25 de ani cu par negru si ochii albastri marini. Ii zic ca vreau sa stau la patruzeci de grade pentru o jumatate de ora. El aproba din si regleaza acolo temperature ii multumesc si intru incet , incet aparea aburul trag cu putere in piept de parca ar fi ultima data. Las prosopul jos doar sunt singura si ma intind astept , dar totusi mi se par vro 60 de grade aici nici de cum 40. Astept, astept tic, tac, tic, tac, tic, tac……. Trece o jumatate de ora si ma indrept catre usa incerc sa o deschid , dar nu pot trag cu putere , dar nu mai nici-o putere ma simt asa de slabita si mie rau toata vlaga dispare din corpul meu si cu ultimele puteri apuc sa zic doar “ajutor”. Incet , incet in camera izbuncnese un incendiu Sayury ori unde ai fi sa sti ca te iubesc astea find ultimele mele cuvinte dupa care lesin.
Sasuke:
Pasesc prin hol cu pasi marunti si ma indrept catre izvorul termal maine la prima ora voi pleca cat merg pe hol este un miros cunoscut, un miros familiar este fum! Dar de unde?Merg mai departe si vad sauna! Oare e cineva in inautru? Incerc sa deschid usa , dar este blocata ii dau un pumn si doua picioare si usa se pare ca a facut cunostinta cu pamantul pamant usa , usa pamant. Incep ta tusesc puternic pun mana dreapta pe gura, iar cea stanga pep e frunte nu vad nimic , vad doar un prosop, si …. O silueta e o fata! Iau prosopul o invaluiesc si o scot afara. E destul de frumoasa plec ,dar nu fata imi datoreaza o intalnire dupa ce am salvat-o, dar disparuse oare unde s-a dus?
Putin stiti de ce pentru ca daca se va deschide RPG-ul luni si voi va ve-ti inscrie nu toti macar 3+ (membri ma refer cu tot cu mine) voi posta un capitol in fiecare luna! Nu o data la 3 luni ce ziceti?
|
|
| |
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe Marte!:)) Nr. mesaje : 36 Puncte : 40 Reputatie : 2 Stare de spirit : IM VERY HAPPY!!
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Sam 14 Ian 2012, 18:29 | |
| Mi-a placut,dar imi pare rau ca nu a aflat ca e Sakura.Eram curioasa sa fac reactia lor,mai mult a lui Sasuke. Abea astept urmatorul capitol. Spor la scris! Pupici!!!! |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Sam 14 Ian 2012, 20:49 | |
| Ma bucur ca ai adus next. A fost minunat dar nu ajunge .. Nu..nu nu scapi adu repede alt next. LOG yo flumusel de tot PWP doolce |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Dum 15 Ian 2012, 20:59 | |
| Dragi mei cititori mi-am schimbat numele in dead girl va place asa raman :D |
|
| |
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Lun 16 Ian 2012, 14:49 | |
| Ok,e frumos numele...dar eu vreau CONTINUAREA!! Ne poti spune si noua cat vei aduce continuarea,te rugam frumos? Cu pupici dulci,dulci,dulci ca o savarina si un ecler !!! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Lun 16 Ian 2012, 22:24 | |
| Pai cand o sa se redeschida RPG-UL luni daca nu.... Nu pun continuarea decat o data la.. 6 LUNI ! si putin de tot 20 de randuri! |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Lun 16 Ian 2012, 23:39 | |
| Ce vrei sa spui? Cum adica sa pui un capitol la 6 luni? TE-ai saturat de viata si vrei sa te omoare demonita NIKI????? Pai asa se vede lasa glumele si nu fii zgarcita! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Mar 17 Ian 2012, 17:10 | |
| Daca nu se reedeschide asa pun o data la 6 luni |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Mar 17 Ian 2012, 21:50 | |
| |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Mier 18 Ian 2012, 00:18 | |
| [b]Dapz am mofturi, mofturi mari. Daca vreti next inscrieti-va si voi da?Sa fim multi sa dovedim ca RPG-ul se va reedeschide ca de nu.... ! Nu il inchid acuma sa vedem.... [b] Editat de choco: il inchizi, nu-l inchizi, hotaraste-te odata. Si daca ai de gand sa pui nextul la 6 luni foarte bine, insa nu este nevoie sa ne spui ca din cauza ca nu se redeschide RPG-ul faci asta. O sa mai dureze ceva, asa ca nu te astepta la schimbari imediate. Si nu mai faceti, atat tu cat si ceilalti, atata caz pe tema asta. Am incheiat discutia. Urmatorul comentariu as vrea sa fie despre fic sau urmatorul capitol. Multumesc pentru intelegere. |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE Joi 19 Ian 2012, 18:29 | |
| Dar vreau RPG-UL multttttttt Oricum stiam ca se va intampla asta in fond ce eu am un fic kalumea? Nu stiu daca il mai inchid cred ca da iti dauun raspuns afirmativ pe 22 01 2012 Multumescpt intelegere.... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SASUSAKU SHIPPUUDEN LOVE | |
| |
|
| |
|