Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
More Than Love...[+16] - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
More Than Love...[+16] - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

More Than Love...[+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

More Than Love...[+16] - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 05 Aug 2011, 17:44

Hey hey scumpa mea!
M,a bucur ca ai pus capitolul...
Mi-a placut insa nu pot spune acelasi lucru si despre Sasuke, la cum s-a purtat cu Sakura, insa nici de ea cand ii face ce-i face cu Itachi...
Ca deobicei imi place cum scri asa ca nu am ce comenta!!
Te pup spor la scris
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 05 Aug 2011, 22:37

Cine?Cine?Cine? Cine intra pe usa...vai ele nu stiu ce-ti fac eu tie, dar cert este ca vreau cat de repede posibil nextul :-w kiss :P
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Sam 06 Aug 2011, 15:13

E minunat ficul, mi-au dat lacrimile!

Deabea astept sa pui next-ul!
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
More Than Love...[+16] - Pagina 5 J5fdba
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Sam 06 Aug 2011, 21:52

Bravo Elle`...ne lesi in suspans..crying
Oricum, ador capitolul..la fel si celelalte.. happy2
Sasuke=PORC.. lough
Oricum, vreau nextu` repede.. heh
Si mai anunta`ma si pe mine cand il pui!!
Pupici kiss
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 07 Aug 2011, 20:24

Iooooi ! Ce capitole "ciment" ! lough
Ce jena imi este ca am ajuns asa de tarziu la ficul tau . Am doua cuvinte de spus : Il ador suuuper mult ! Uups , 4 cuv :P . Astept next`u ! Da sa nu dureze mult ca ne tii in suspans a hug happy2 Chiar is f curioasa sa vad ce reactie au Sasuke si Karin :>
Te kiss si spor la scris !
Ja ne !
[url][/url][flash][/flash]
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
More Than Love...[+16] - Pagina 5 Asss10More Than Love...[+16] - Pagina 5 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 07 Aug 2011, 20:56

Pai nu stiu cum se face, dar pana acum se pare ca nu am comentat pe aici... Sau am chiorat de tot? Oricum, ficul este chiar foarte interesant si bineinteles unicat marca Elz. Perversitatea este la ea acasa... So, astept nextul si vreau sa vad ce-ti mai trece prin capsorul ala plin de idei geniale. Te-am pupacit dulce... in love

choco^^
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 07 Aug 2011, 23:13

Cred k sasuke o sa-si ia campii dak vede ce se va mai intampla dar o merita din plin asa k next
Sus In jos
Debb.'
Genin
Genin
Debb.'

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : SasuLand. =]`
Nr. mesaje Nr. mesaje : 86
Puncte : 93
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Handball.<3
Stare de spirit Stare de spirit : Conteaza?

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 07 Aug 2011, 23:21

ELZ! Te crap! Vreau next rapid!

Au, au! E asa de frumos. Sentimentele sunt descrise asa de superb. Aoleu, ce chestii incurcate. Nesimtitul de Sasuke. Cum sa nu-i pese, a?

Oricum, te astept cu nextul! Bye, bye dear! > :D <
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 09:25

Asa scumpisorii mei, uite cum sta treaba, eu am facut doua variante, una cenzurata si una necenzurata, pentru ca am facut si primul meu hentai. Asta evident este cea cenzurata, pe cea necenzurata o sa o primiti printr-un mess, ma rog adresa unde o veti gasi. Sper sa va plaka [daca s-ar putea, sau daca nu aveti cont ACOLO, comentati hentaiu aici rusinos], ma rog, in limita decentei ] Sper sa va placa!

Sasuke. Statea si se uita la noi. Ochii lui negri exprimau numai furie si ura pentru fratele sau, animalul de pe mine. Intr-o oarecare masura imi parea rau pentru el, pentru ca l-am ranit, dar imi parea si bine, pentru ca este gelos si inseamna ca ma place, inca odata am reusit. Daca eu il iubesc pe el, si el ma iubeste pe mine, as putea spune ca este o poveste cu final fericit, dar cat timp exista mama, nu am nici o sansa. Dar totusi, de ce a sarit la mama in brate si m-a lasat balta? Oare cine a facut acele poze devastatoare? Eu il iubesc cu adevarat, sau e doar o atractie trupeasca? Il opresc pe Itachi din ,,treaba'' si ii zic ca totul a mers perfect sis a ma lase singura cu Sasuke, imi zambeste dulce si ma saruta pe frunte, plecand din camera mea, lasandu-ma sub privirile amenintatoare ale ,,leului’’, eu fiind numai in lenjeria intima de culoare alba..

-Vreau sa iti spun cateva intrebari...-incep eu sa zic, inghitind in sec. Asteptam sa urle la mine, sa ma jigneasca, poate chiar sa imi dea o palma. Inima mea era intr-o continua lupta cu celelalte organe, aveam o stare...nici macar eu nu stiu cum sa o numesc, emotiile ma acaparasera, iar un mic fior trecu rapid prind corpul meu. Acesta ingana cu ,,Spune'' rece si fara sentimente, exact cum ma asteptam, un par mi-a fost varat in inima.- De ce te-ai dat pe langa mama? Ce simti cu adevarat pentru mine? De ce nu te desparti de mama odata? termin cu fraza, ultima intrebare am spus-o tipand, asa incat ochii lui sa imi priveasca fata speriata si trista.

In acel moment am simtit ca timpul ingheata in loc, iar pe pamant suntem numai noi doi. Se apropie de geam si incepe sa priveasca frumosul apus de vara. Mainile lui erau impreunate la piept, privirea lui nu exprima nimic, era aceeasi, rece, dura si fara pic de sentimente, absolut nimic, nici macar nu schita un gest, poate l-am deranjat cu intrebarile mele, care nu au fost prea subtile. Isi drege putin glas, iar melodia vietii mele incepe sa rasune...Incep sa zambesc, totul redevenind la normal, planeta continua sa se miste, o caldura neobisnuit de placuta ma invaluie, facandu-ma sa zambesc din inima...Chiar il iubesc…

-Eu m-am cunoscut cu mama ta la barul unde lucra, ,,Shine Caffe’’ mi se pare care era si un bordel, era beata manga si sumar imbracata, iar eu abia daca ma mai tineam pe picioare. S-a apropiat de mine si a inceput sa ma sarute, fataindu-se in poala mea, nu stiam ce fac, eram vrajit de fanteziile erotice pe care mi le dadea, chiar de la prima intalnie, daca vrei sa sti, i-am tras-o.- a zis totul fara pic de scrupule, cu scarba, fara pic de sentimente, dar, deja stiam asta, mama a fost o c***a.-...Asta m-a facut, ca intr-o zi sa ajung tatal unei pustoaice de optispe' ani, ajungand sa o iubesc mai mult decat orice pe pamantul asta. Nu ma despart de ea, pentru ca ar insemna sa nu te mai vad si nici tu sa nu mai ai voie sa ma vezi niciodata. Intelegi?

Nu m-ai m-am abtinut si i-am sarit in brate stragandu-l tare. Sanii mei erau presati de pectorali lui, facandu-l usor sa se imbujoreze, raspunzandu-mi intr-un final la imbratisare. Inima mea exploda de fericire, a zis ca ma iubeste, ca este indragostit de mine, dar totusi, sunt inca o tampita. L-am crezut din prima ca ma iubeste, iar el ma poate juca pe degete, oricand si oriunde vrea. L-am tras mai aproape de mine, privindu-l in ochii lui negri, calzi si iubitori. Ma simteam oarecum, excitata, vroiam sa vad ce poate. Oare eu, o virgina, o sa ii pot face fata unuia ca el?

-D-d-daca ma iubesti...-am spus incet, lasand o lacrima sa cada, nemaiputand continua, nu stiu de unde mi-a venit gandul asta asa de prostesc. Ma simteam ciudat, o dorinta arzatoare m-a acaparat, aveam nevoie de trupul lui, aveam nevoie sa fim una si aceeasi persoana macar pentru o noapte. Imi era frica si ma simteam vinovata ca o sa imi pierd puritatea, dar, o pierdeam cu cel pe care il iubesc cel mai mult. Nu? Mi-am luat inima in dinti, si am continuat, nu mai puteam da inapoi, era ceva permanent.- Te vei culca cu mine...

A ramas socat de ce i-am spus, nu mai misca, abia daca mai respira. Oare...o sa vrea sa o faca cu mine? Sau...mai bine este cu mama? Intrebarile acestea imi zburau prin minte, nelasandu-ma sa gandesc clar. Am auzit doar o propozitie care si acum ma excita si ma bucura in acelas timp ,, Si ce ai asteptat atata sa ma intrebi?''. Ii sar in brate si il sarut inocent pe buzele carnoase, atat de apetisante, sarutul adancindu-se. Buzele noastre se framanta intr-un ritm nebun in timp ce limba mea se duela cu limba lui, atingandu-se, impingandu-se, nici una nu renunta in acest joc pe viata si pe moarte. Usor imi musca buza de jos, facandu-ma sa gem incet, aproape neauzit la ureche lui, in timp ce ii deschideam nasturii camasii, rupandu-i pe ultimii, l-am trantit pe pat, asa incat el a ajuns sa fie deasupra mea, presandu-mi sanii cu pectoralii lui.

Mana lui asa calda imi mangaia corpul firav cu forme bine conturate, foarte apetisante, care asteptau sa fie gustate de brunet, toata noaptea aceasta. Ma simteam asa de bine, atat de sexy, nu vreti sa stiti cat de excitata eram, si sunt in acest moment, parka as fi o noua eu. I-am aruncat pantalonii undeva prin camera, amandoi am ajuns in lenjerie intima, eu sutienul si chilotii albi, iar el in boxeri negri. Imi plimbam mainile pe muschii lui atat de apetisanti, inca sarutandu-ne nebuneste. Saruturile au coborat pe gat, lingdu-l si muscandu-l usor, facandu-ma sa icnesc, tragandu-l usor de parul lui negru ca noaptea. M-a ridicat in fund, sqrutandu-ma violent pe buze, in timp ce cauta inchizatoarea de la sutien, iar cu mana libera tragea de chiloti, care nu mai aveau mult de stat la locul lor. Mi-a rupt sutienul, lasandu-ma inapoi pe spate, inca ne sarutam, mai pasional si mai apasat ca niciodata. In doua minute am ajuns amandoi nud, sarutandu-ne, mangaindu-ne, si alte nebunii...si jocul adevarat abia este la inceput.

Dupa 3 ore de ,,joaca'' am adormit in bratele brunetului, gandindu-ma la ce am facut si cat de bine a fost. Aud niste gemete, dar oare de la cine? Cu aceasta intrebare am adromit...
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 11:16

wow....asta da deci asteptarile mele de al tine sunt satisfacute...esti o maestra a descrierii, asta fiind doar parerea mea si in comparatie cu mine nu cu alticineva....perversitatea nu lipseste ceea ce ma bucura si vai suspansul e maxim:....spor la scris in continuare
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 11:58

Sisu meu drag, este supeeeeerrb!!
Moama mia!! Uuuu pervii.. heh
De asta imi plac ficurile tale.. happy2
Pai..ce pot zice? Nu pot spune nimic pentru ca nu am cuvinte..m`ai lasat pur si simplu mascaaa..
Anyway, adu enxtu` repejor ca de nu te mananc cu fulgi...de ciocolata normal.. happy2 in love
Pupici de la Losty.. kiss kiss
Sus In jos
Debb.'
Genin
Genin
Debb.'

Localizare Localizare : SasuLand. =]`
Nr. mesaje Nr. mesaje : 86
Puncte : 93
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Handball.<3
Stare de spirit Stare de spirit : Conteaza?

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 12:09

Elz! > :D <

Mi-a placut nextul. : x Sti ca te descurci minunat!
Ce perversi! Au, au! Place la Debb.'
Deabea astept sa vad cu ce mai rasfeti. : ]]
Ok deci, dear, eu te astept cu nextul cat mai repede.

Bye, bye! : ]
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 12:18

Vaai capitolul!! Imi place deci ma bucura intr-un final ca cei doi intr-o oarecare masura sunt impreuna!!!
Hmm oare cine o fi?Karin?
Vom traii si vom afla..
Capitolul superb, iar de comentat ceva? Chiar nu am..Imi place cum descrii. cum narezi.Asa ca nu am ce spune!!

Astept continuareaa!! Te pup.Spor la scris! More Than Love...[+16] - Pagina 5 208323 More Than Love...[+16] - Pagina 5 544217
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 12:20

Nu mai pot...Vai ce perversitati dragutee.Deci capitolul asta a fost HOT.Pune repede nextu`.Dar oare ale cui sunt gemetele alea? Asteptam capitolul urmator! :)

Spor la scris : kiss Ja ne!^^
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 12:42

¬Uuu!
Mi.ai indeplinit dorintele Elz in love
Acum chiar mai lasat cu gura deschisa larg si bine ! lough
Mai facut si nerabdatoare! Intotdeauna imi starnesti curiozitatea a hug
Te pup dulshe ca o savarina kiss

Ultima editare efectuata de catre . Areen . in Lun 08 Aug 2011, 22:06, editata de 1 ori
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 12:42

Wow! Tare capitolul , romantic si pervers. Ce ma bucur pentru porumbei, au recunoscut ca se plac in sfarsit. Se pare ca nu ne-ai lipsit nici de putin suspans, imi place foarte mult cum scrii.
Astept next cu nerabdare, te pup si spor la scris si la idei! kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 14:44

Bunicutzaaa a hug
Cel mai incitant capitol. huh?
Scz ca nu ti lam comentat si pe celalalt insa am musafiri de o saptamana good
Si parca nu mai scap de ei... hmm...?!
Inca odata iti spun ca imi place si estept next. happy
Iar ne-ai lasat in suspans heh
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
.allii.
Genin
Genin
.allii.

Localizare Localizare : in my fantasy world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 375
Puncte : 406
Reputatie Reputatie : 28
Stare de spirit Stare de spirit : de la foarte bine in susXD

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 15:14

Un capitol grozav ! Dar oare de la cine se auzeau gemetele alea ? Ei bine vom afla doar cand pui nextul asa ca spor la scris kiss
Sus In jos
Zuzulici :)
Jōnin
Jōnin
Zuzulici :)

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Prin jur.....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1326
Puncte : 1681
Reputatie Reputatie : 250
Stare de spirit Stare de spirit : Mai conteaza???

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Aug 2011, 17:29

Doamne ce pervers huh? huh? huh? huh?
Imi plake la nebunie fiku tau
Abia astept urmatorul capitol lough lough
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 12:49

More Than Love
Capitolul 14

Dedicat scumpei mele Laly

Eu incerc da' nu prea reusesc, Cred ca nu e specific barbatesc.
Totusi, o să-ncerc sa iti soptesc: te iu...
Eu o să-ncerc să îţi şoptesc: te iu... băi, ce greu e... nu, ca pot!
Totusi, o sa-ncerc să îţi şoptesc:
Te ïubesc.

Soarele rasare, ahh dimineata, prima parte a zilei, care este cea mai...enervanta. Trebuie sa ma trezesc din frumoasele mele vise si sa dau de cruda realitate. Uneori as vrea sa dorm pe veci, sa pot visa ce vreau, sa traiesc in lumea mea, dar, mi-ar lipsi Sasuke si ceilalti, intr-o mare parte. Ochii mei verzi se deschid in intampinarea unei noi zile, una buna sper. Un zambet mare imi apare pe fata cu gandul la ce s-a intamplat aseara, m-a facut a lui, am fust una si aceeasi persoana. Ma simt atat de bine, de fericita, implinita, am tot ce imi doresc...Numai...Ce o sa se intample cu mama? O sa ne mai lase sa stam aici? O sa ne desparteasca? Ale cui erau acele gemetele de aseara? Atatea intrebari....si un singur raspuns: Asteapta si vei afla...

Ma intorc cu spatele la el, jucandu-ma cu o suvita de par, intrebandu-ma dinnou, acum ceva mai personal, oare am ramas insarcinata? Oare ne-am protejat? Off, capul meu vajaie de intrebari iar toate au acelas raspuns, dar eu sunt curioasa din fire, si vreau sa stiu mmai totul. Musca in lapte. Inima mea se opreste in loc, in timp ce ochii mei se maresc, oare, mama a facut-o cu cineva? Adica, cand am plecat in camera cu Itachi au mai ramas decat Kakashi, Sasuke si Naruto. OFF! Ma doare atat de tare capul, am inceput de dimineata cu intrebarile mele stupide si tot eu trebuie sa le raspund. O mana imi inconjoara talia, tragandu-ma spre corpul sau, simtindu-i caldura, iubirea ce o degaja ma face atat de...somnoroasa.

-Neata' pisoias, spune acesta dulce, sarutandu-mi gatul usor incordat si afundandu-si chipul in parul meu lung si roz. S-a intamplat ceva, puisor?

-Neata'...nu, nu, nimic, spun eu cu un zambet fals pe fata, ma simteam..... nici eu nu stiu cum, atat de multe emotii imi treceau prin corp ca abia daca puteam sa le numesc, plus ca o stare de greata ma facea sa ma si enervez. Oare ce se intampla cu mine? De ce dintr-o data atat de multe intrebari imi umbla prin cap? Daca nu ma ajuta nimeni, atunci o sa o fac pe cont propriu, o sa aflu daca sunt insarcinata si cu cine a facut-o mama aseara. Chiar daca ,,curiozitatea a omorat pisica'' eu tot ma avant in cautarea adevarului.

M-am ridicat din pat, asa goala pusca cum eram, lasandu-l pe brunet sa ma manance din priviri. Mi-am luat o rochita neagra pe mine, lejera de vara si am pornit in ,,misiune''.Off, dar daca ii voi gasi in mijlocul unei partide incinse? Atat de multe intrebari, nici un raspuns. Doamne cat urasc cand vorbesc singura, parca nu as avea pe nimeni, dar, chiar nu am. Cine sa ma asculte, pe mine, o fata atat de prostuta? Dintr-o data un ras cristalin rasuna in casa aproximativ goala. L-as cunoaste dintr-o mie, este al mamei. Alerg intr-un suflet la bucatarie si imi pica fata de zece metri. Karin se saruta cu...Kakashi?

Un zambet dragalas imi apare pe fata odinioara trista si socata. Mama si-a gasit pe cineva de varsta ei, hehe si se pare ca se cunosc foarte bine. Parul ei rozaliu este usor ciufulit, iar rochia aceea alba din catifea sta alab-dala pe corpul ei delicat, aproape vazandu-se unul dintre sani. Sunt asa de fericita ca mama si-a gasit pe cineva, nu imi pasa daca mi-o mai zis de o mie de ori, este adevarat, sunt in culmea bucuriei, mai ales ca cel ales este un gentelman. Kakashi este un adevarat barbat, atat de cumsecade si de bun incat....cred ca este unic. Insfarsit o sa am si eu un tata, unul care nu este de varsta mea, unul care ma iubeste ca pe o fica si nu ca pe o c***a de noapte. Tusesc fals, anuntandu-mi prezenta in incapere, iar cei doi se intorc spre mine si ma privesc mirati. Zambetul meu nu a disparut, a ramas acelas, cald si iubitor.

-Sakura...-incepe Kary incet, rusinandu-se de postura in care am prins-o, ea fiind calare pe Kakashi. Chicotesc si imi atintesc privirea asupra ei, dandu-i curaj sa continue, chiar daca nu i-am zis ce am facut aseara, nu era momentul potrivit.-....Eu si cu Kakashi suntem impreuna, si m-am gandit ca daca tot tu il iubesti pe Sasuke....sa fiti impreuna...Ce zici? termina aceasta fraza, rasufland usurata si privindu-ma cu o oarecare, frica. Inima mea cred ca s-a marit de o suta de ori de fericire, insfarsit am un tata bun si pot ramane cu cel pe care il iubesc. Nu am mai stat pe ganduri si le-am sarit in brate, stragandu-i tare si sunandu-le un sincer: ,,Va iubesc''. Ei au fost oarecum socati de gestul meu, pentru cateva secunde au ramas nemiscati, apoi mi-au raspuns la imbratisare. Sunt atat de fericita....

Noaptea, atat de repede s-a mai dus o zi, inca o zi din viata mea s-a scurs precum roua dimineti. Mi-as dori sa pot da timpul inapoi, sa nu mai fac greselile pe care le-am facut de atatea ori, sa am o viata perfecta, poate...ca as putea sa fac in asa fel incat tata si Alejandro sa traiasca, dar totul este un vis, un frumos vis imposibil. Proaspatul miros al ierbii imi inunda narile, facandu-ma sa zbor printre norisori, iubesc natura. O lacrima se scurge pe chipul meu alb, ajungand pe un firicel de iarba. Un strop de iubire, de dor s-a scurs si a ajuns unde esti tu, Alejandro. Aerul meu...iubirea mea, ai murit, dar eu sa sti ca niciodata nu o sa te uit, mereu o sa fi in inima mea. Doua buze se plimba pe gatul meu, facandu-ma sa tresar, mici fiori trecandu-mi prin corp la contactul buzelor cu pielea mea rece. Stiam deja cine era, nu trebuia sa ma uit in ochii lui negri precum un abis. Imi zdrobesc buzele de buzele lui intr-un sarut apasat, plin de dragoste. Buzele noastre se framantau intr-un ritm nebun, intr-un joc atat de pasional si pervers. Ne desprindem din sarut...iar eu ii soptesc la ureche:

-Sasuke, sunt insarcinata, spun eu, un zambet mare pe fata mea dovedeste ca este adevarat, o sa am un copil, o sa avem un copil, rodul iubirii noastre se va naste peste noua luni. Nu schita nici un gest, a ramas stana de piatra. Ce se intampla cu el?
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 12:56

Primaaa!! Deci, sisuliku meu....este nemaipomenit capitolul asta!!! Foarte tare! Ma bucur asa de mult ca Saku` poate fi cu Sasu` iar mama ei nu mai intervine intre cei doi. Ma intreb oare cum va arata copilul lui Karin cu Kakashi? Hmm.. think Anyway, una peste alta, sper ca Sasuke sa fie fericit in legatura cu copilul. Daca nu este fericit si o sa nege copilul.... biciuitor whip:.. heh
Deci, scumpi mea, iti dai seama ca vreau continuarea nu?
happy2
Pai...spor la treaba..si nu uita ca te in love si te kiss
Pupici dulci dulci dulci de la Losty kiss kiss
Sus In jos
.allii.
Genin
Genin
.allii.

Localizare Localizare : in my fantasy world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 375
Puncte : 406
Reputatie Reputatie : 28
Stare de spirit Stare de spirit : de la foarte bine in susXD

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 13:01

In sfarsit poate si Sakura sa fie fericita ! Ma bucur asa de tare !! Cand am citit imi venea sa iau monitorul in brate !! happy2 Dar oare Sasuke o sa fie de acord cu [,] copilul ? Ce intrebare prosteasca , normal ca da ! sau poate .. Ei bine sa aduci nextul ca sunt extrem de curioasa cum o sa reactioneze Sasuke si Karin !! happy2
Sus In jos
buteanlavi
Genin
Genin
buteanlavi

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Gherla
acebook acebook : https://www.facebook.com/butean.lavinia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 155
Puncte : 171
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : chitara....pian si muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Happy ^_^

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 13:13

In sfarsit am terminat si eu de citit.....fi-ul tau este minunat........Suprb....am plans la unele faze....descri atat de frumos sentimentele lor.....superb fic-ul sa sti ca te astept cu next-il pentru ca nu mai pot astepta....vreau sa vad ce va spune Sasuke de faptul ca o sa aiba un copil.....DOAMNE hai repede cu next-u ca nu mai suport....FIGHTING
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 13:16

Wow.
Karin si Kakashi?-mie imi convine atat timp cat sakura v-a fi fericita.
Sakura v-a avea un copil?Ce tare .Fata sau baiat?
Next,cand il pui?
Deci ficul asta este super good job
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : More Than Love...[+16] - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 15:45

Hei Yo ! mamiiiiiiii a hug imi place ficul tau la nebunie , e bestial , toata actiunea asta si sentimentele descrise , merita un timp din viata fiecarui membru , adica asta nu-i timp pierdut , si trebuie citit ficul tau , e prea frumos , stii acum la sfarsit cand ai zis ca Sasuke nu schiteaza vreun zambet singurul lucru la care m-am gandit a fost acela ca o v-a las balta , mama singura cu un copil , sper sa nu faca asta sad deci iubirea mea , vreu nextul ca sa stiu daca-l nimicesc pe sas'ke nervi! te-am pupat duuulcheee
Ja Na !
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

More Than Love...[+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-