Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
More Than Love...[+16] - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
More Than Love...[+16] - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

More Than Love...[+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

More Than Love...[+16] - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 13:43

Vot pozitiv iubita, păi se poate ? :))
Mă bucur că ai pus capitolul, îmi place tare mult! Şi eu mă bucur la fel de tare ca şi restul că cei doi s-au împăcat. :X Da ce perversă eşti tu mami lough
Aştept next-ul.
Te pupăcesc dulce.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 13:56

Wow,a fost super. good job dance2
Deci cand pui next-ul ca mai am putin si mor aici happy2
Sus In jos
Rose <3
Chūnin
Chūnin
Rose <3

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 904
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : ...
Stare de spirit Stare de spirit : »Just In Love«

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 14:04

Iei, ai pus putina actiune. Eram intru totul captivata.
Acu se cearta, acu se impaca..asa e dragostea. Desi Sasuke merita putina bataie biciuitor
inca ceva, Sakura e insarcinata? nu a pierdut bebe-ul?

Te pupacesc kiss
bye
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: S   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 14:21

Ce capitol pervers si interesant ...ca de obicei.. More Than Love...[+16] - Pagina 8 384738
Ma bucur pentru cei doi, of Sasuke asta More Than Love...[+16] - Pagina 8 621493 !Cum o face sa sufere pe Sakura!
Din cauza unor motive patetice...
More Than Love...[+16] - Pagina 8 468521
Am si eu o intrebare...La acest fic o sa mai pui ''Un moment amuzant cu Elz''?
Te pup draga mea
More Than Love...[+16] - Pagina 8 962758 More Than Love...[+16] - Pagina 8 208323 si ti-am dat +, il meriti cu adevarat.
Astept next cu nerabdare!
More Than Love...[+16] - Pagina 8 78717
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
More Than Love...[+16] - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 14:32

@ Alexia in legatura cu Momentele amuzante cu Elz lough Poi, as putea zice ca nu o sa mai pun, daca vreti sa va delectati avem,, Un show pacatos cu Elz Capatos''. Cred ca ar fi bine sa va anunt de pe acum ca acest fic va avea intre 25-28 de capitole, de vina fiind scoala care ma strange tare de ,,curea''. Dar mai avem pana sa se termine asa ca bucurati-va de fic in love pe car eil fac cu toata dragostea pentru voi cititorii in love.

Asa despre voturile pozitive...poi eu le cer pentru ca iar m-a amenintat cnv [pe mess, de pe un id fals] ca ma va face sa sufar si blah blah blah blah blah. Nu conteaza, eu nu va oblig sa dati happy2.

Va multumesc tuturor ca imi cititi ficul. Va iubesc pe toti mult de tot a hug
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
georgiana640
Academy Student
Academy Student
georgiana640

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Valcea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 21
Puncte : 28
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : Destul de bunaa

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 14:53

E suuper ficul...astep cu nerabdare nextul
Si in legatura cu amenintarii cu voturile negative noi(fanii tai)suntem aici si te vom ajuta
Eu deja am dat + in love in love
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 18:45

Hey hey hey!!! happy2
Scuze buni ca am intarziat insa stii cum e cu treaba. heh
Pai... ador capitolul asta fierbinte. in love
Aproape ca ma excita si pe mine lough
Doamne ce tampenii scot pe gura good
Pai astept next repede rusinos
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Sam 20 Aug 2011, 16:49

Iubire te rog adu cat mai repede continuarea ca fierb aici. Nu mai pot astepta.. happy2
Deci, ce se aude de nextul ala?
Pupici de la Losty kiss
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 16:58

More Than Love
Capitolul 19

I can`t give up, I can`t give in
Not as long as I got one shot for your love
So give me a chance and you will see,
You will see how much I love you

Pic, pic, pic....Ploua. Tipic, doar este luna septembrie, este deja toamna. Micutele picaturi cadeau nestingherite din cer, in timp ce fulgerul brazda cerul, parca rupandu-l in doua, urmat de un sunet asurzitor, tunetul. Stateam si priveam pe geam, sprijinita de pervaz, pur si simplu ploaia ma linistea, ma introducea intr-o stare profunda de...melancolie, amintirile jucandu-se in capul meu. Cand vad ca ploua, ma gandesc la tatal meu si la Alejandro. O lacrima se scurge pe chipul meu, iar amintirea aceea curge, aceea zi neutra, in care visul meu s-a implinit se deruleaza de nenumarate ori in capul meu. Gandul acesta ma face sa plang mai tare, prima mea iubire, retraita in acest moment...

¸.•*¨*`•.¸Flash Back¸.•*¨*`•.¸

-Te rog, nu ma mai lovi! zbieram la Shiny, o fata cu parul castaniu si ochii albastrui, dusmanca mea de moarte, care ma ura pentru simplul fapt ca stateam in banca cu Alejandro... Te rog nu ma mai lovi! Ma doare! tot repetam, in speranta ca se va oprii, dar nu a fost asat. Lacrimile mele curgeau pe chipul palid, buzele mele sangerand de la palmele pe care le primeam de la satena. Cuvintele ei ma raneau, palmele ei ma dureau, eram o carpa, un nimic, precum un caine.

-Micuta t***ulita sper ca iti place, asta merita o catea ca tine care se ia de Alejandropuki al meu! iar in urmatorul moment, mi-a tras un picior in splina, izbindu-ma cu putere de gresia baii in care ne aflam, facandu-ma sa sangerez atat pe gura cat si pe nas, spargandu-mi capul, iar un urlet venit din partea mea rasunand in baie, facandu-o pe ea cat si pe mimozele ei sa rada victorios.

Satena si-a deschis ochii, uitandu-se la mine, privirea ei triunfatoare se schimbase intr-una speriata, in timp ce mimozele ei au fugit de la locul cu pricina, lasandu-o pe ea singura. Ma dureau toate, nu mai stiam cine sunt, iar o ceata deansa se lasa usor, usor, facandu-ma somnoroasa si din ce in ce mai grea. Shiny zambea strengar, se pare ca nu ii era frica de inchisoare, se simtea victorioasa, mi-a facut rau cum mi-a promis daca ma voi mai atinge de Alejandro, sau Alejandropuki cum ii zicea ea. Ce puteam sa fac? Era irezistibil. Brunetul cu ochii verzi, delicios si sexy, a ajuns la inima mea, inima inghetate a unei fete aproape orfane, perfecutata de toti si toate. In scoala asta am reputatia de ,,Emoista tocilara'', fiinta tratata urat de mai toata lumea, inafara de prietenele mele cele mai bune si , intr-un mod total ciudat, de Alejnadro. Ma evita toata lumea, uneori si el ma neglija, dar ma ajuta la greu, de ce acum nu este langa mine? Imi pun mana la cap si observ cu stupoare cum sangele se prelinge printre degetele mele, ajungand pe gresia albastra, un raset isteric isi face loc in incapere, dandu-i o aura din filmele horror, am innebunit? Chiar asa de sadica sunt?

Shiny se uita la mine triunfator, apropindu-se pentru lovitura finala. Ma resemnez, pentru ca o sa ajung la bunicul, o sa scap de Shiny si cretinele ei si o sa las in urma...doar prietenii si familia, oare e bine ce gandesc?. Satena isi pregateste pumnul, care era predestinat maxilarului meu, deja vanat de la palmele usturatoare aplicate de nenumarate ori de catre ea si mimozele ei screlozate si cretine, doua vampe, iar cu Shiny, erau triorul c****ele scolii. Imi inchid ochii, lasand ultimele doua lacrimi sa se scurga, asteptand sa se faca negru in fata ochilor, sa cad greu la pamant si sa mor intr-un final, ajungand langa tata. Imi musc buza de nerabdare, iar inima mea se face mica cat a unui purice, mi-am strans picioarele la piept, asa incat impactul sa fie mortal. Nu se intampla nimic.

-Hei, esti bine Saku? se aude o voce suava, dulce si atat de iubitoare, fiecare cuvant era incarcat cu cate un sentiment pozitiv, care mi-a dat curajul sa imi deschid ochii, ramanand pe moment socata de persoana care se afla in fata mea. Alejandro...frumosul meu brunet ma privea adanc in ochi, incercand sa afle daca sunt bine sau nu, era ingrijorat, foarte ingrijorat. Rosesc usor, si il intreb ce cauta aici, el raspuzandu-mi ca a avut chef sa se ,,joace'' cu o vampa. Chicotesc cristalin uitand de durerile suferite mai devreme, simtindu-ma libera precum o pasare si usoara precum un fulg.

Ne priveam amandoi in ochi, chipurile noastre apropindu-se, incercand sa indeplineasca un micut vis, dorit de amandoi, probabil. Rosesc usor, si inchid ochii, asteptand sa se intample, sa se implineasca dorinta mea din fiecare seara, dorinta ascunsa intr-un coltisori al inimii, dorinta mea inchisa in frica si durere. Ii simt parfumul de liliac, care imi ,,invadeaza'' respiratia, facandu-ma sa inspir lacom acel miros, pastrandu-l pentru mine macar pentru cateva secunde, dorindu-mi-l pe veci. Buzele noastre se unesc intr-un sarut dulce, timid, care incet devine unul pasional. Buzele noastre se framantau intr-un ritm haotic, in timp ce Alejandro ma tragea mai aproape de el, simtindu-i caldura emanata de corpul sau care ma incalzea pe loc, puteam sa simt iubirea ce purta in aer. Mana lui se plimba pe spatele meu, incalzindu-l usor, facandu-ma sa uit de Shiny si c*****e ei, de raul pe care mi l-au facut, un zambet strengar imi apare in coltul gurii, eram fericita. Sarutul se incheie in cele din urma, iar negrul ma acapareaza, am pierdut prea mult sange.

¸.•*¨*`•.¸End Flash Back¸.•*¨*`•.¸

Lacrimile se scurg pe chipul meu, facandu-ma sa ma las in jos pe perete, ajungand pe podeaua rece, suspinand. Imi era asa de dor de el, de atingerile lui timide, de saruturile noastre pasionale, de sotile noastre facute pe la spatele mamei si parintilor lui. Chiar daca il am pe Sasuke, care ma iubeste, si il iubesc, si eu enorm, imi este atat de dor de Alejandro si tata. Inima mea parca sangereaza la acest gand, pana si sufletul meu plange, pana si natura plange. De ce mi te-a luat Dumnezeu? De ce amandoi? De ce durerea mea este infinita? De ce m-am nascut? Lacrimile mele se scurg pe obrajii rumeni, unindu-se si cazand pe podeaua maronie, udandu-o. Parca ar fi fost ieri, parca ieri ne-am intalnit, parca ieri mai sarutat, parca ieri ai murit impreuna cu tata de ziua de Craciun.

O mana se plimba pe pantecul meu marisor, imbratisandu-ma pe la spate, facandu-ma sa tresar, linistindu-ma cand vad ca este doar Sasuke. Isi spijina barbia de crestetul capului meu, soptindu-mi sa ma linistesc, ca totul va fi bine. Minciuni, nu va fi bine, Alejandro nu va invia, cu atat mai putin tata. Viata mea este o continua suferinta, niciodata nu se va sfarsi.

-Te iubesc! se aude vocea lui dulce, rasunandu-mi in timpan, soptindu-mi de nenumarate ori aceste doua cuvinte, senzual la ureche, fiorii plimbandu-se prin corpul meu, o caldura interioara cuprinzandu-ma in totalitate. Ma intorc cu fata la el si ii sar in brate, spunandu-i ca si eu il iubesc. Lacrimile mele curg, ajungand pe spatele brunetului, plimbandu-se nestingherite. Mana lui se plimba pe spatele meu, incercand sa ma linisteasca, tinandu-ma strans la pieptul lui, simtindu-i inima cum bate cu putere, la unisol cu a mea. Daca si el ar muri, m-as sinucide, nu as suporta sa raman fara el, il iubesc atat de tare...

Poze...
--->Shiny<---
--->Alejandro<---
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 17:09

Cat de mult imi place?
Iti spun eu, foarte mult! in love
Este trist si in acealsi timp dragut!
Astept continuarea, cu un raspuns la intrebarea mea, daca se poate happy2 : Cati ani are acum Sakura?
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 17:13

Uhu capitolul:X:X
Supperb! Acum il are pe Sasuke, dar inca ii e dor de Alejandro. Pai si normal ca doar si pe el l-a iubit!
Frumos d`abea astept continuareea! Spor la scris si la idei!
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 18:01

Un capitol foarte emotiv in love
Chiar imi venea sa vars lacrimi sad
Pai e foarte frumos, imi place mut cum descrii. happy
Astept in continuare nextul. heh
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 20:45

Ador capitolul asta!!!:X:X.Ca de obicei faci o treaba buna ^^ [se stie ]:X:X...btw...Cat de romantic poate sa fie Sasuke:X:X..si ma bucur ca se iubesc amandoi :X:X...Astept next perversa mea:X:X pup:*kiss*
Sus In jos
Rose <3
Chūnin
Chūnin
Rose <3

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 21:06

Ai ceva cu baieti bruneti ;)))
Cat mai are de gand sa boceasca Sakura pentru cei doi, ca deja a varsat prea multe lacrimi.
Oare vor fi gemeni sau tripleti, oricum eu cred ca brunetul va lesina dupa ce rozalia va naste lough

Pupici Piersicuta mea kiss
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 21:10

Se pare ca Sakura tot nu poate scapa de tristetea care o incolteste... Ar trebui sa traiasca mai mult in prezent...
Ma bucur pentru cei doi porumbei, ma intreb pe cine ar alege Sakura daca ar invia Alejandro..Destul de trist capitolul dar amintirea a fost foarte interesanta. Mereu ne surprinzi cu ceva nou! in love a hug kiss Astept next! Se pare ca pruncul este bine...
Super!
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 21:47

OMG iubirea mea dulce ce frumos e capitolul! in love
Cam scurt.. :P... Dar il adooor!
Deci, sti ca n`am cuvinte pentru cat de frumos este.
Adu repede nextul. in love
Te kiss si te in love
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 11:03

More than Love
Capitolul 20

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Singurătatea, este cuvântul care mă reprezintă cel mai mult. Doar inima mea se aude în negura nopţii, acompaniată de sunetul provocat de animalele nocturne. Am devenit atât de singuratică in ultimul timp, de ce? Poate pentru că Sasuke nu mai stă cu mine, aşa cum stătea odată, este mai retras, mai...rece, atât cu mine, cât si cu ceilalţi. Lacrimile mele se scurg şiroaie pe obrajii mei albicioşi, plângeam, dar nu de tristeţe ci de...dor. Nu mai îi auzeam inima cum bate la unison cu a mea, cuvintele dulci pe care mi le spunea odinioară noaptea, ce mă făceau să mă calmez, doar singuratătatea şi suspinele mele animau puţin imaginea scoasă din filmele dramatice sau din tablourile alb-negru, sec. Sasuke de ce mă laşi şi tu ca şi Alejandro şi tata, de ce toţi mă părăsiţi când am nevoie mai mare de voi? Mereu îmi spuneai că o să fi cu mine la bine şi la rău, dar te-ai înşelat, m-ai minţit. Acum sunt singură, eu cu lacrimile mele, nimeni nu este lângă mine să-mi ofere un umăr, iar cel mai rau, tu nu eşti aici, asta doare cel mai tare.

Iar am căzut în gânduri ce dor, iar am fost abandonată, dar de data asta o să lupt, nu o să mai las tristeţea să ma <> aşa că de ce nu m-aş distra puţin? Mă ridic de pe jos, sperând că nu o să racesc unde nu trebuie şi mă îndrept spre barul cu alcool, unde aveam nenumarate sticle de Whisky, Gin, Vin şi alte nebunii de cine ştie când zacând pe acolo.. Ştiu că sunt insarcinată in trei luni şi jumatate cu copilul meu şi al lui Sasuke, la cei douăzeci de ani ai mei este normal, dar acum este o situaţie disperată, trebuie să o fac, trebuie să îmi înnec amarul măcar in bautură, dacă nu am un umăr pe care să plâng. Iau toate sticlele de Whisky pe care le pot căra şi pornesc cu ele la parter, în living pentru un micuţ ,,tratament'' tradiţional.

-Pentru Sasuke, pentru mine, pentru copil şi ce o sa mai vină, hai noroc! spun eu şi dau sticla peste cap, ajugând să o golesc în numai două minute, poate chiar aveam stofa de beţivă. Deschid o altă sticlă, şi înca una, şi înca una, până se termină toate şi iau la rand sticlele de Gin. Eram aşa de ameţită, râdeam la orice cuvânt pe care îl ziceam, mă bălăngăneam precum gelatina, iar ceaţa deansă ce se lăsa peste ochii mei mă enerva cumplit, mii de înjurături iesind printre dinţii mei. Simţeam un impuls care îmi zicea să termin cu toată mascarada asta şi să-l sun pe Sasuke, sau poate pe mama şi Kakashi să vină să mă ajute, puteam să mor de supra doză, dar mintea unui beţiv nu gandeşte aşa, deci, am continuat să tot beau, începând să mă simt din ce in ce mai bine cu fiecare sticlă dată peste cap, poate chiar prea bine.

Mă simţeam chiar bine, foarte bine, milioane de gânduri au fost pur şi simplu ,,rase de pe faţa pământului'' cu ajutorul băuturii, ar trebui să beau mai des. Încerc să mă ridic de pe jos dar fără folos, totul se bălăngănea odată cu corpul meu, ironic dacă mă intrebaţi pe mine. Încep sa râd, aveam un râs cristalin la început, de ce zic ,,la început''? Ei bine pentru că, acel frumos râs s-a transformat intr-unu-l isteric, demn de o nebună şi jumatate, chiar nu mă mai recunoşteam, mă speriam şi pe mine. O durere atroce de cap mă face să tac, pentru un moment insă, apoi începând partida de înjuraturi. Ce dracu este cu mine? Băgamiaş ceva în băutură...Off, este numai vina mea, de ce trebuia sa beau? Ce se va întampla cu copilul acum? Dau cu pumnul puternic în masă, reuşind să o zgarii bine de tot, arătând de parca un urs Grizzli a fost la mine in casă distrugând micuţa masă de cafea, minunat acum mai vorbesc şi singură.

Mă frec cu mâna stângă la cap, încercând cât de cât să diminuez aceea cumplită durere care mă enerva nespus de mult. Pffiu, nu o să mai beau niciodată, ăsta este un juramânt solemn. Îmi deschid ochii, vazând că defapt, nu mai sunt aşa de singură in cameră, în faţa mea se află marele macho-man, Sasuke Uchiha stând în genunchi în faţa mea, tot întrebându-se ce am facut? Pufnesc în râs, faţa lui era una josnică, dacă mă iubea stătea cu mine nu pleca. Deci până la urma urmei ce o mai vrea şi screlozatul ăsta?

-Sakura, ce ai facut? De ce eşti beată? spune el, parcă având un nod in gât, eu încă râdzând. Îi explic cu frumosul, şi cu cât mai multe cuvinte drăguţe că eu m-am îmbătat pentru că el m-a lăsat singură, pentru că mă evită şi nu în ultimul rând pentru că nu mai este aşa de dulce şi atent cu mine de să vedem...două săptămâni? Ochii lui negri precum un abis fără fund se măresc, oare chiar îl doare sau se preface? Neaa....este doar un joc de al lui.

Mâinile lui calde îmi înconjoară talia subţire ridicându-mă de jos, ducându-mă undeva la etaj. Capul meu era aşa de greu, defapt totul corpul meu era greu, iar ceaţa deansă ce tot se plimba de ici-colo mă înnebunea şi enerva în acelaş timp, îmi venea să zbier de nervi, o poftă nebună de scandal punând stăpânire pe mine. Întrebarea totuşi rămâne, ce o vrea Sasuke de la mine? S*x? Oftez resemnată, cine ştie ce îi poate capul ăla a lui plin ochi de perversitaţi, prostie si neuroni, acoperit de aceea padure neagră, hai că am început să devin stupidă şi încă cum. Lua-oar d***u de băutură, din cauza ta nici să comunic nu mai pot. Inima mea se opreşte pentru un moment, oare, aveam să fac un infarct? Nu, nu, nu, nu vreau să mor, nu o să las asta să se întample, mai ales in braţele lui, l-aş face să sufere prea mult. Îmi vine să vărs, milioane de simptome ciudate mă acaparează, pe care până acum nu le-am mai întalnit, oare aveam să mor? Măcar mor la el in braţe, chiar dacă o să îl fac să sufere, mor în braţele celui care m-a rănit şi pe care îl iubesc nespus de mult, o să ajung la tata şi Alejandro, o să fie bine intr-un final, nu este o mare pierdere. Ce tot vorbesc? Numai baliverne zic, urăsc bautura...

Sunt trezită din visare de către apa rece care se prăbuşeşte precum o avalanşă peste corpul meu...ACOPERIT DE HAINE? Omul ăsta nu este sănătos la cap, sunt hainele mele preferate, mai sunt şi de firmă, jur că dacă paţesc ceva (hainele) o să ajungă una cu pământul. Apa rece se izbeşte de corpul meu, făcându-mă să tremur din toate incheieturile, îmi era frig, foame şi mă mai durea şi capul, ce stări tâmpite pot să am. Îl privesc pe brunet, care savura din plin priveliştea, rochiţa mea albă cu bulinuţe negre s-a mulat pe corp, lăsând la vedere frumoasele mele forme rotunde şi apetisante, azi mi-am găsit să nu îmi iau sutien. Îl trag cu mine în cabina de duş, şi îl trântesc de un perete al acesteia, sărutându-l tandru pe buze, mi-a fost atât de dor de el. Buzele noastre se frământau într-un ritm nebun, dându-i sansa brunetului să îmi sugă si muşte buza inferioară, ajungând într-un final la un duel cu limba pe viaţă şi pe moarte. Mă joc cu una din suviţele lui negre, făcând sărutul mai adânc, mâinile lui plimbându-se pe abdomenul meu şi mai sus, făcându-mă sa gem uşor de plăcere. Mă simt aşa de bine, apa rece nu mă mai deranjează, deja m-am încalzit, dar oare de ce totul se face negru dintr-o dată şi corpul meu pică greu la pământ? Ăăăă..da...am leşinat.
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 11:12

OMG...ce taree....si sunt prima la commm nr1

E suuper, imi place de Saku cand e beata...

Are niste idei interesante:)):))

Oricum fiocul e suuper iae eu astept cu nerabdare next-ul!!!
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 11:35

Ce mult imi place!!! in love
Next-ul o sa vina repede, nu? :o3
Pei sa speram
Si mie imi place de Sakura cand e biata dar innebunesc cand ma gandesc ce rau i-a facut copilului.
Pupici! kiss
Sus In jos
Rose <3
Chūnin
Chūnin
Rose <3

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 12:10

Awwww, piersicuta mea a postat nextul.
Numa tristete sunt in ultimele capitole, cand va veni si bucuria. Sasuke, ce-i cu el? e foarte ciudat tipu, acum se comporta rece si imediat e dulce. E un ciudat si daca face totul pentru ca o avea remuscari, mai bine nu ar face-o (d)

Te pupa pepenele tau kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 12:19

huh?huh?huh?
Ce?! Ce?! Ce?! huh?
Ce s-a intamplaaat!? happy2
Vreau nextul repede dap !
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 12:37

Vai Ele de cand nu am mai trecut pe aici.
Repede mai pui next-urile si le faci si luuungi.
Iar peste mine a dat o leneeee :))) nici nu-ti inchipui
Deci imi place tare mult fic-ul. Este preferatul meu dintre toate fic-urile pe care le ai :X:X:X
O sa mor de curiozitae pana pui next-ul sa aflu ce se intampla:))
Deci sper sa pui next-ul cat mai repede ca sa nu te pap :))
Mult spor la scris si nu uita vrem next kiss* kiss
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 13:43

OMG iubiree ce frumos ee :x
Deci, este unul dintre ficurile mele favorite! :x..:p
Deci, hai repede cu nextul ca nu mai pot.
Oare copilul va trai? Oare Saku` va ajunge in spital?
Nu vom afla decat daca o sa aduci nextu, iubire >:D<
Te kiss si te in love
Sus In jos
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 13:59

Heii dear! dap !
Mii de scuze că nu am trecut mai devreme pe aici. sad
Însă uite că trec acum.
Mi-a plăcut foarte mult capitolul, mai ales faza când Sakura a spus că nu mai bea ever! biciuitor
O rugăminte are şi Patrii la tine :o3
Fă-l pe Sasuke să sufere! Da, da ! Merită! Să vadă şi el cum e.
Ştiu că sunt rea, dar mai ştiu că sunt şi corectă. lough
Îmi place foarte mult descrierea, ai descris sentimentele ei foarte bine, ba chiar mă făcea şi pe mine într-un fel să-i simt tristeţea..
Ar fi trebuit totuşi la acest capitol să scri şi din perspectiva lui Sasuke, chiar eram curioasă să văd ce simte..
Anyway, să aduci next-ul rapid iubita, te iubescc! in love
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19Mier 24 Aug 2011, 14:40

Yeeeeeey ! 2 capitole minunate in love !
Ooo tu , nu te poti abtine sa nu scrii perversitati , mnu ? lough lough
Offf..nust de cate ori ti-am zis pana acuma , dar iti zic sa nu uiti : Ador felul tau de a descrie in love Muuuuult , mult de tot kiss !
Bautura asta , vai vai .. lough Si chiar a fost nevoie sa lesine ? Mrrr .. Nu se putea altceva , asa ca sa ne lasi sa savuram perversitatea ficului tau ?! ike
Astept nextùl repede , dar sa nu fie peste 2 luni :o3 ?! lough
Ja ne ! kiss

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: More Than Love...[+16]   More Than Love...[+16] - Pagina 8 I_icon19

Sus In jos

More Than Love...[+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-