| Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Joi 01 Sept 2011, 09:03 | |
| A fost foarte frumos Si lung am crezut ca nu mai termin >.< Deci chiar ai talent Desi puteai sa mai continui Felicitari! chiar mi-a placut. |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Joi 01 Sept 2011, 22:58 | |
| Ai avut un fic genial si sper din suflet sa faci si sezonul 2 asa k eu astept in continuare. |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Sam 03 Sept 2011, 23:59 | |
| |
|
| |
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Dum 11 Sept 2011, 11:25 | |
| Off frate...am dat comuri pana acum..si la sfarsit am stat ca proasta...off..scozee a fost ata de..atat de...Wow..a fost incredibil..superb..mai lasat fara cuvinte |
|
| |
TheShadows Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Undeva departe de lumea asta:> Nr. mesaje : 41 Puncte : 69 Reputatie : 24 Hobby-uri : Orice distractie sa fie:D Stare de spirit : Happy!!Increzatoare!!
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Vin 16 Dec 2011, 21:58 | |
| Superb fic il ador mama da ce sfarsit super super a luat cupa:)) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Lun 19 Dec 2011, 08:35 | |
| Foarte MINUNAT,skumpii,pacat ca s-a terminat,dar e nemaipomenit sa faci alte ficuri tot la fel de grozave cum este acesta |
|
| |
Pure ◕‿◕ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prinsa in lanturile amintirilor de demult. Nr. mesaje : 30 Puncte : 46 Reputatie : 14 Hobby-uri : Anime`uri ='.'= Stare de spirit : Visatoare.
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Dum 19 Feb 2012, 16:28 | |
| Se pare ca am ajuns ultima la acest fic. Kattya, esti un geniu al ficurilor. >:D< Bafta la celelalte ficuri! |
|
| |
Steff ;;) Academy Student
Sex : Localizare : Buzau Nr. mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Dum 19 Feb 2012, 20:03 | |
| |
|
| |
aisha Academy Student
Sex : Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Joi 08 Mar 2012, 16:23 | |
| soooper ficul mie chiar mi-a placut sper sa mai faci ficuri asa lungi eu ti le citesc cu mare drag dar sa ma anunti te pwp |
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Dum 18 Mar 2012, 20:19 | |
| Hey....ce frumos a fost ficu' tau !A avut de toate :actiune,drama,romantic,fantastic etc.,si de asta ar trebui sa continui cu un SEZON II ! Atat de multa lume azis ca iti iubeste ficul ca ar fi pacat daca nu ai mai continua.... Daca te razgandesti te rog sa ma anunti si sper sa te razgandesti ! 10 capitole extraordinare ! Te implor sa aduci SEZONUL II ! |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Mar 27 Mar 2012, 16:43 | |
| Buna Kattysor Pai draga mea, avand in vedere faptul ca am citit ficul asta cand eram vizitator nu am putut sa-ti dau si un comentariu cat de mic si amarat pe vremea cnad ficul era in desfasurare. Nici n-ai habar cate emotii aveam in timp ce citeam. Mai ales la ultimul capitol. pot spune ca lumea mea s-a destramat pentru ca era ultimul. Iti spun ca sfarsitul pe care l-ai pus tu.. merita si un sezon doi. Te rugam scumpa mea. |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Mar 27 Mar 2012, 17:26 | |
| Ficul este exceptional! Mi-a placut foarte mult. Am stat cu sufletul la gura in timp ce citeam fiecare capitol.;))
Sunt de acord cu Diavola, ficul chiar merita un sezon 2. Se poate?:>
Omedetou pentru fic:*^_^[b] |
|
| |
Lottie Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 185 Puncte : 219 Reputatie : 18 Hobby-uri : Scrisul, cititul, dansul în ploaie... Stare de spirit : Bună.
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Lun 18 Iun 2012, 18:10 | |
| Ce pot sa spun despre acest fic... Este... e ceva ce cuvintele nu pot exprima. E diferit, foarte original si... superb.... Apreciez faptul ca ai pastrat ideea animeului, ca nu l-ai schimbat aproape deloc[ te apreciez pentru asta, mai ales pentru ca eu nu pot face asta:))] Iar sfarsitul... ei bine... a fost exceptional. Foarte frumos si, dupa cum am mai spus, si foarte original. Dupa parerea mea, daca ai mai face un nou sezon i-ai strica farmecul. Adica... nu stiu cum sa spun... sfarsitul m-a impresionat si as vrea sa ramana asa. E doar parerea mea. Imi place ce ai realizat si ma bucur ca am citit. Ah, era sa uit. Titlul... e uluitor. Bravo!
|
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Lun 03 Sept 2012, 14:40 | |
| In sfarsit, a aparut cineva care a inteles scopul acestui fic. Multumesc ~Alexutza~ Am spus de multe ori, dar se pare ca nu a citit nimeni, sau nu a vazut. Eu pur si simplu am gasit o portita, intr-un episod din Shippudden in care s-ar fi putut lega iubirea celor doi. ( Nu mai stiu care e, oricum am scris parca inainte de primul capitol). Nu am vrut sa schimb animeul. Ei pur si simplu s-au intalnit si s-au desparit. Sasuke s-a dus cu Madara, ea a ramas cu Razboiul Ninja.. totul e normal. Daca eu as fi spus ca ei raman impreuna sau mai stiu eu ce as fi schimbat continuarea. Am vrut sa fiu putin mai originala, adica toti vreti ca ei doi sa fie impreuna, si pentru scurt timp am incercat sa realizez asta bazat pe anime. Adica banuiesc ca daca ati fi vazut vreo scena asemanatoare (in anime), ati fi fost foarte multumiti. Scuze ca am scris atat de mult. Doar ca asta e primul meu fic, cel mai ciudat pot spune . Am incercat eu sa fac pe plac la toata lumea cand l-am scris, dar nu stiu daca am reusit . Ehh, va urez si eu spor in tot ce faceti si sa progresati frumos. Va multumesc ca mi-ati citit ficul! |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Joi 20 Sept 2012, 17:19 | |
| Daca s-ar fi intamplat la fel si in anime.... Mi-ar fi placut... sincer finalul e foarte diferit decat al altor ficuri SasuSaku. Ma bucur foarte mult ca l-am citit |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Sam 19 Ian 2013, 22:07 | |
| Deci foarte foarte dragutz...pacat ca nu s-a intamplat asa cv si in anime....ar fi fost foarte tare....te-ai descurcat bn...deci ca sa inteleg ala a fost ultimul capitol? sper ca daca il continui cumva sa ma anunti ~Sayonara~ |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Mier 20 Feb 2013, 21:52 | |
| Foarte frumos.acum l-am citit si eu,ce e drept cu intarziere,una foarte mare,dar mi-a placut enorm.nu te lasa in a mai scrie si tot odata, indiferent de imperfectiunile inceputului,continua in a te perfectiona mai departe.bravo.a da.si daca mai faci alte ficuri,nu ezita sa ma anunti.Akatsuki_lavy ti pupa |
|
| |
kidutz_pitiik99 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Lun 25 Feb 2013, 08:07 | |
| E genial! Daca ai face si sezonul doi...ar fi chear frumos! Succes in continuare!!! |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Dum 17 Mar 2013, 14:41 | |
| Ce pot sa spun , inafara ca ficul a fost genial . Mie mia placut la nebunie ficul tau si l-am citit pe tot de la capat pana la coada . Spor la scris si la multe ideei in continuare ! |
|
| |
Bianca.I Academy Student
Sex : Varsta : 26 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 47 Puncte : 55 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Sam 13 Apr 2013, 12:24 | |
| Ti-am citit si eu ficul acum cateva zile si am vrut sa-ti las atunci un comentariu, insa nu imi facusem cont. Acum, desi impresiile nu mai sunt atat de proaspete, am sa incerc sa incerc sa descriu tot ce am simtit cand ti-am citit ficul. E absolut superb! Mi-a placut la nebunie! Ai talent. Am citit totul cu sufletul la gura, nu am ratat nicio fraza, am gustat fiecare cuvant si chiar si virgula din plin. Ma gandeam si eu de ceva timp la ce s-ar fi intamplat daca Sasuke ar fi luat-o atunci pe Sakura. Imi imaginam lucrurile aproape la fel cum le-ai povestit tu doar ca nu ma simteam in stare sa le scriu. Asta nu inseamna ca nu au fost momente in care nu am ramas surprinsa. Ai avut niste idei originale, minunate! Nici nu pot exprima in cuvinte tot ceea ce am simtit pa pacursul lecturii. Desi finalul nu a fost tocmai un happy-end, mi-a placut si asta. Probabil ca majoritatea ne-am fi dorit ca cei 2 sa fie impreuna, insa n-ar mai avut acelasi farmec. Cand am terminat de citit (cateva ore nu m-am mai deslipit de monitorul calculatorului) am ramas cu acel sentiment placut pe care il am atunci cand termin o carte care mi-a placut foarte mult. A fost impresionant! A avut tot ce-i trebuie. Ma bucur ca ti-am citit ficul. Imi cer scuze ca m-am lungit cu aceasta opinie dar e primul meu comentariu si am vrut sa-l las ficului care m-a impresionat cel mai mult. Succes in continuare! |
|
| |
Eliza1998 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oriude dar niciodata acolo acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 13 Puncte : 19 Reputatie : 0 Hobby-uri : toate cele legate de practica Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Mier 17 Apr 2013, 21:51 | |
| A fost ffff frumos acest fic mi-a placut la nebunie, mai ales sfarsitul. Sper sa mai faci deoarece te descurci de minune! |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Mar 03 Sept 2013, 14:45 | |
| Hei... Ti-am citit si eu ficul si mi-a placut foarte mult!! A fost super! Daca ai de gand sa faci si un sezon 2, sper ca ma poti anunta si pe mine! Felicitari pentru fic! |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. Dum 19 Ian 2014, 21:39 | |
| Buna ! Mi-a placut enorm fic-ul tau, e dintre putinele fic-uri shippuden care sa iasa chiar bine. Mi-a parut rau ca nu ai facut si o continuare. Cam atat. Ja ne ! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. | |
| |
|
| |
| Fugi, pentru ca daca nu, te voi aduce inapoi. | |
|