Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Nu mai sunt cine eram! +16 | |
| |
Cat la suta va place acest fic? ( fiti sinceri) | Peste 90% | | 92% | [ 68 ] | Intre 70% - 90% | | 4% | [ 3 ] | Cam 50% | | 1% | [ 1 ] | Nu l-am citit | | 3% | [ 2 ] |
| Total voturi : 74 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 25 Sept 2011, 14:43 | |
| Wow. sakura baiat???????? nu pot sa cred, dar la cat de nebuna sunt eu, poate k voi incerca chestia asta next |
| | | Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 25 Sept 2011, 14:45 | |
| |
| | | Sakura~ciresi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe net Nr. mesaje : 43 Puncte : 49 Reputatie : 4 Hobby-uri : Muzica... mereu! Stare de spirit : LOVE!!!
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 25 Sept 2011, 15:15 | |
| |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 25 Sept 2011, 17:22 | |
| [i]Deci, capitolul a fost super tare Sakura baiat..ooo :>:> Deci, chiar vreau sa vad ce se intampla mai departe. Crede`ma ca am devenit un pic obsedata de ficul tau Deci, Losty te kiiiss! |
| | | ♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 26 Sept 2011, 21:15 | |
| tuuu dulceata, capitolul este superb imi place cum il descrii pe Alexander...poate din cauza ca am cativa prieteni de genul asta In orice caz astept nextul nerabdatoare |
| | | FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 01 Oct 2011, 11:47 | |
| Pui next-ul astazi?....Nu-i asa??? ;;);;);;) :o3 |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mar 04 Oct 2011, 07:42 | |
| Buna :) Pot spune ca ai un fic, incredibil. De unde iti vin toate ideile astea. Acum serios, pariul, toate jocurile si acum Sakura baiat? Esti culmea! Imi place mult fic-ul. m-am luat de citit, m-am apucat 1 noaptea si acum de la 6. DEci, ce crezi ca faci? Unde-i next-ul? Hai mai repede, nu mai pot :D Imi place cum descrii, dialogul, si mai ales ideile pe care le folosesti. Geniale iti spun. Clar fic-ul este unul original. Idea cu pariul, am mai vazut-o dar in alt context. Asa, ce baiat finut si dragut Alexander asta. Sincer, mi-ar placea sa fie iar cu Sakura, sa-l vad pe Sasuke suferind nitel, sa-si roada unghiile de ciuda :)) Foarte frumos ! NEXT !
Ultima editare efectuata de catre Bella in Mar 04 Oct 2011, 11:46, editata de 1 ori |
| | | mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mar 04 Oct 2011, 08:57 | |
| |
| | | Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mier 05 Oct 2011, 15:41 | |
| Plz !!! next ca nu mai pot !!! Tu nu intelegi k eu chiar AM NEVOIE sa stiu ce se va intampla !!!!!! Pls Puy pune si uh nextu' k o sa mor de curiozitate !!!! |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 06 Oct 2011, 23:43 | |
| Hey, unde-i next-ul? Ne cam lasi sa asteptam. Succes la scris si la idei! |
| | | Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 07 Oct 2011, 16:44 | |
| deci eu nu mai rezist , NU MAI SUPORT !!!! te rogggg pune next-ul inainte sa mor de curiozitate!! ficul tau este foarte original si ai tot respectul meu * te-am pupacit si spor la scris *:* |
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 07 Oct 2011, 17:43 | |
| Te rooooog din tot sufletelul meu... PUNE NEXT-UL!!!!! Murim aici de curiozitate!!!! (~_~) |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 08:57 | |
| |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 14:15 | |
| Hey scumpii mey, imi pare rau ca a durat doua saptamani dar chiar nu am avut timp. Si am citit mesajele vostre dar nu am vrut sa fac off-topic. Din nou imi pare rau ca nu mai tin pasul. Sper sa ma revansez cu capitolul asta, pe care l-am facut lung pentru a asculta sfatul scumpei Dj Yoo-Miky :X , desi stiu ca mai as fi avut de lucrat la el nu am avut timp. Inca o data imi cer scuze... totusi ma bucur ca va place ce scriu si multumesc ca ma incurajati, cum am mai spus asta ma motiveaza sa scriu mai departe... Pupici Capitolul 13: Intru in actiune!
Aud motorul care se indeparteaza, in timp ce eu incercam sa prind curaj sa-mi misc picioarele catre portile liceului. Mii de intrebari mi se invarteau prin cap si incepeam sa am indoieli majore. Ce fusese in mintea mea? Eram in mijlocul strazii deghizata intr-un baiat care se dadea drept un licean. Faza nasoala era ca Sakura nu putea sa lipseasca nici ea de la ore, pentru ca nesuferitul ala, desi nu vreau sa o recunosc e foarte destept, si-ar da seama ca ceva nu e in regula si m-ar face de ras in fata scolii. Mda… o miscare foarte riscanta si trebuia sa ma decid acum daca sa o fac, sau sa o las balta.
Incepea sa ma doara capul, nu mai realizam ce este bine si ce este rau. Era foarte cald afara, nici macar o briza care sa ma mai calmeze. Imi simteam gura uscata si palmele destul de aspre. Imi tremurau picioarele si simteam un nod in gat. Era clar, vroiam acasa…. De ce as incerca sa fac o astfel de nebunie? Eram hotarata sa termin cu povestea asta, ma rasucesc vrand sa plec oriunde, dar numai acolo sa nu mai fiu. Si credeti-ma, as fi facut-o daca nu l-as fi vazut pe Sasuke sugrumat de o bruneta, ce il coplesea cu dragostea ei “inocenta”. Si atunci mi-am amintit de ce faceam ceea ce faceam. Din cauza lui si pentru fetele prostute care ii cad in plasa. Nici acum nu imi vine sa cred ce minte malefica are omul asta, m-a linguist si mintit o noapte intreaga dupa care fara nici o ezitare mi-a spus verde in fata ca a obtinut ce a vrut si “Adios”. Furia a inceput sa apara si sa ma rascoleasca pe dinauntru, toata acea neliniste si indoielile disparusera ca prin farmec. Scop final : Sa-l las pe idiot fara mostenitori.
Insa pana sa ajung acolo, trebuia sa ma infiltrez in gasca lui, sa vad ce fete sunt propuse pentru pariu si sa am grija ca niciuna dintre ele sa nu se lase pacalita. Zis si facut, cu mainile in buzunar si cu o atitudine, gen baiat dur de cartier ( nu prea cred ca imi iesea) inaintez cu pasi mari spre cladirea scolii. Din cand in cand observ cum unele adolescente imi fac ochi dulci, iar eu le zambesc dragalas stiind ca sunt la mana mea si ca pot sa fac ce vreau cu ele. Off, dar ce tot fac? Nu asta era motivul pentru care ma dadeam drept un baiat? Fir-ar, desi nu vroiam sa recunosc, ma simteam mult mai puternica si superioara acestor fetite, dar asta nu insemna ca ii voi ierta pe mincinosii aia pentru ce au facut.
Imi reaiau din nou atitudinea mea obisnuita, stiind ca desi arat diferit nu e bine sa ma dau drept o alta persoana pentru ca astfel as deveni una dintre ei. Ma indrept catre baie putin buimacita. Inauntru erau vreo zece fete cam jucause. Acestea cand ma vad incep sa chicoteasca si sa se alinieze, de parca asteptau ceva de la mine. Nu prea intelegeam eu care este situatia, asa ca nu le bag in seama. Ma uit in oglinda si imi aranjez sapca, dupa care merg catre clasa. Mi se parea ca uitasem ceva foarte important, dar pur si simplu nu puteam sa-mi amintesc. Imi alung toate gandurile destul de enervante si ma asez in banca.In jur erau o gramada de grupuri care susoteau si ma analizau, era putin ciudat dar nu puteam sa fac nimic in privinta asta. Priveam ganditoare spre tabla plina de mazgaleli cu profu de chimie, observand cum praful de creta se ridica in norisori deasupra clasei. Acea stare melancolica s-a intreupt din cauza ca am simtit o mana mica pe umarul meu. Intorc capul si vad o fata cu un par rosu ca focul si cu nistre trasaturi fine ale fetei . Parea frumoasa si de treaba, insa mi se parea ciudat ca a venit la mine, deaorece noi doua nu prea vorbeam. Eram putin iritata, asa ca i-am raspuns cu o voce care nu parea a fi a mea :
- Ce e, Karin?
Fata ma priveste emotionata in timp ce obrajii ei devin mai rosii ca parul.
- Waw, deci tu stii cum ma cheama? Ma simt…. O, dar lasa asta. Eu si niste fete vrem sa te intrebam ceva, daca nu te superi, bineinteles. (Dau aprobator din cap si continui sa ascult dar cu indiferenta). Pai… vezi tu…. Ee..eu vreau sa te intreb daca… ai iubita? - Iubita? Nu… de ce Doamne iarta-ma as avea iubita?
Expresia fetei I se schimbase intr-una de bucurie maxima, iar mie intr-una de zici ca eram intr-un concurs de ciudati. - Vai ce bine. Scuza-mi indiscretia, dar mie imi place de tine, asa ca ai vrea sa fii prietenul meu?
Nici nu intelesesem bine ce a zis, dar cred ca imi cerea prietenia. Era ceva anormal, ce se intampla cu lumea asta in ziua de azi?
- P..poftim? Dar tu esti fata!
- Si tu esti baiat, prostutule! Incepe ea sa chicotesca facandu-mi ochi dulci.
Atunci m-am prins si eu, de ce se uitau asa fetele din baie, colegii si de ce ma intreba Karin asemenea lucruri. Uitasem sa ma schimb de hainele lui Sebastian. Ii spun roscatei ca trebuie sa plec si o iau la goana spre toaleta. Nu pot sa cred ca era sa fac cea mai mare greseala din cate facusem in toata viata mea. Era clar, trebuia sa o las balta cu propria mea atitudine si sa incep sa ma resemnez. Pana am reusit eu sa ma schimb era déjà prea tarziu. Profesorul ajunsese la ora si nu numai ca am fost certata dar a zis ca vrea sa ma asculte la latina. Fir-ar… nu invatasem nimic. A inceput sa ma intrebe de declinari si alte chestii plictisitoare, ma uitam disperata prin clasa si vedeam ca nimeni nu stie. O nota mai mare de patru nu aveam cum sa iau. Dintr-o data imi indrept privirea spre Sasuke, il vad cum ma priveste cu amuzament, dupa care ofteaza si ridica mana.
- Domnule profesor, am o intrebare. Am uitat ce fac 3+3 in latina? - Sasuke, cum de ai uitat cifrele? Fac 6 ( l-a spus in latina) normal. Toata clasa a inceput sa rada. Cand si-a dat si profu seama de prostia pe care putuse sa o spuna, s-a infuriat atat de tare incat l-a luat pe brunet si l-a dus in fata directoarei, spunandu-mi ca o sa ma asculte altadata.
Ma uit la Sasuke cum imi mai zambeste inca o data, dupa care cei doi ies din clasa. Ramasesem muta, de ceea ce se intamplase. In viata mea nu credeam ca baiatul asta ar putea sa ma ajute astfel . Din nou simteam ceva in stomac, ceva ce imi dadea fiori si din nou aveam indoieli in legatura cu ce trebuia sa fac in continuare. La naiba cu baietii astia, fetele ca fetele, dar si ei sunt prea de tot.
Aud soneria, semnalul ca jocul trebuie sa inceapa. S-o comporta el ca un cavaler, dar asta nu inseamna ca o sa scape nepedepsit. Aveam fix un sfert de ora sa-mi fac debutul in acest liceu. Ma schimb repede in hainele lui Sebastian, imi aranjez frumos sapca peste parul meu rebel roscat si ies in curtea scolii. Cum ma asteptam nu se uita nimeni la mine. Era prea multa lume si nu aveam cum sa ies in evidenta. Imi indrept privirea spre ciresul batran si ii vad pe baieti cum discutau acolo, probabil planuri de atac. As fi vrut sa-i provoc pe ei sa vina la mine, dar cum puteam sa o fac? Simplu, trebuia sa atrag atentia fetelor. Daca fetele ma vor si ei ma vor… ce ciudat suna, dar este adevarat. Observ cum Karin statea singura la o banca si incerca sa cante la chitara. Ma apropii de ea cu miscari calculate, dupa care privind-o cu niste ochisori cuceritori, ii iau chitara din mana, ma sui pe masa si incep sa cant. Ei da, in momentul acela toata lumea se uita la mine.
Am avut noroc ca mama ma daduse la lectii de chitara cand eram mica, nu credeam ca o sa-mi foloseasca chiar atat de mult. Corzile vibrau sub atingerea fina a degetelor mele, in timp ce vocea mea groasa, care sper ca nu ma dadea de gol, incepea sa arcuiasca cuvinte de dragoste, ce le faceau pe fete sa se adune ca oile in jurul meu si sa ma aplaude. Le priveam pe toate cu incredere si afectiune, iar ele simtem ca mai au putin si lesina. Nu-mi puteam controla zambetul strengar de pe fata, termin de cantat le fac cu ochiul si sar de pe masa in stil mare. Acestea au inceput sa ma alerge, dar le-am facut cu mana si le-am spus ca ne vedem mai tarziu. Asa e la liceu, ca la matrimoniale. Fiecare incearca sa cucereasca o anumita persoana, iar cand ceilalti vad asta, hop si ei ca doar nu sunt prosti sa stea si sa se uite.Ma uit la ceas trecusera déjà 10 minute. Misiune indeplinita, deoarece ii vad pe Naruto si pe Sasuke cum se apropie de mine. Asa va vreau!
- Hey frate, ti-ai facut miscarea bine. Ai atras ceva priviri. Ma numesc Naruto Uzumachi. El e Sasuke Uchiha si tu esti? Era ca de obicei un hiperactiv care avea mereu zambetul pe buze. Le-as fi raspuns cu cea mai mare placer ca ma numesc Sebastian…. Dar m-ar fi intrebat Sebastian si mai cum? Asta e buna, m-am gandit la toate inafara de un nume de familie. - Ma numesc, Sebastian H..adica O…. Hooo…ii…oooggg … - Ce ai spus? Ca nu am inteles, vorbeste mai tare. - Hoyogu… Sebastian Hoyogu…
Cel mai stupid nume pe care putusem sa-l gasesc, darnah, eram sub presiune. Acestia imi fac semn de bun venit in liceu si ma intreaba daca imi plac jocurile. Aici vroiam sa ajung…. Dau din cap ca le iubesc, mai ales daca sunt bazate pe pariuri, pentru ca asa jucam eu in orasul de unde am venit. Baietii se privesc cu sub inteles si imi spun sa ii urmez. Inima imi batea cu putere, se pare ca planul mergea de minune, sau asa credeam eu. Ajungem la umbra racoroasa a ciresului, iar Naruto imi face semn sa ma asez pentru ca vrea sa-mi explice ceva.
- Sebastian, daca spui ca iti plac atat de mult pariurile, am o propunere pentru tine. In timp de o saptamana trebuie sa cuceresti si sa te culci cu o fata pe care noi ti-o alegem. Este doar o distractie, insa avem un top si niste puncte pe care le acordam. Cel care are la sfarsitul anului cele mai multe puncte primeste o masina de miliarde de euro, pe care nu cred ca nu si-ar dori-o cineva. Sasuke, este campionul de anul trecut si a fost rasplatit cum se cuvine. Dar sa nu-ti fie teama, deoarece a pierdut multe puncte din cauza unei fete care … hmmm… sa zicem ca l-a cam jucat pe degete. Pe mine chiar ma pufnea rasul, dar brunetul tuseste iritat si continua spunand ca saptamana aceasta va fi de proba, ca sa vada daca chiar merit sa fac parte din micile lor jocuri. Din acel moment nu am mai ascultat, era clar ca daca nu treceam de proba nu mi-ar fi spus pariurile, se pare ca trebuia sa muncesc mult mai mult decat credeam.
“Karin Derosa” … aceste silabe imi atrasesera atentia. Nu pot sa cred ca trebuia sa fac asta. Aflasem destul de multe, dar nu de ajuns. Deci nu taticul i-a cumparat lui Sasuke masina aceea, ca sa vezi. Trebuie sa recunosc ca masinile si fetele sunt drogurile oricarui baiat. Inchid ochii si oftez, nu cred ca mai puteam sa ies din incurcatura asta, se intamplasera mult prea multe pentru o zi. Aud ca se suna de intrare, ultima ora era sportul deci nu era nici o problema daca lipseam, aveam nevoie de o pauza. P.S : Pentru cei care nu s-au prins la faza cu latina... cautati cum se spune 6 in latina, daca nu va zic eu printr-un mesaj
Ultima editare efectuata de catre ╰☆╮kattya96╰☆╮ in Sam 15 Oct 2011, 12:13, editata de 1 ori |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 14:19 | |
| Eu vreau sa fiu prima Dau edit cand termin EDIT: Aoleu doamne... Nu-mi spune ca a intrat in baia fetelor? Doamne cat am putut rade.. mai ales la faza cand Karin "l-a intrebat" pe Sebastian daca are iubita Doamne ajuta, ma tin de burta Unul din cele mai hilare si bine puse la punct tot odata capitol de pana acum Sa stii ca-mi place, si vad ca mi-au ascultat sfatul Ma bucur si in acelasi timp sunt mandra de ficul tau. Zi tu, nu arata mai frumos cand e mai lung? A da... poti sa-mi spui Ioana sau Mihaela.. e alegerea ta So... te-as ruga si eu sa-mi dai PM cand pui next daca poti Bine ca eram pe mess cand ai postat next ca altfel nu vedeam mail-ul ca ai postat nextu la fic Drept urmare sunt prima Astept sa vad cu ce ne mai uimesti Te pup Zbye (Hint: Daca vrei, fa-mi si mie o vizita la fic Am decat unu tot in desfasurare sasusaku Te astept cu sfaturi )
Ultima editare efectuata de catre Dj Yoo-Miky in Sam 08 Oct 2011, 14:41, editata de 3 ori |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 14:23 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Caρρυccιησ ♥ in Sam 08 Oct 2011, 14:50, editata de 1 ori |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 14:24 | |
| o vai o vai!!!!!!!!!!!ce se va intampla in continuare?M-ai lasat in suspans total.Ei bine uite ms mult ca m-ai anuntat si sper sa faci asta si cand vei pune urmatorul next te pup si astept nextul spor la scirs si idei |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 14:33 | |
| Vaaai ce capitol... Kawaiii :)))Imi place, mai ales pariul.. :>:>Sa vedem ce va face el sau ea... Ma rog.. :))Astept cu nerabdare nextul..Spor la scris si multe idei..Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
| | | Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 14:37 | |
| wow !!! Moama mor!!! E grozav capitolul!! Nu e deloc sec iubirea mea !! Ce tare e Sakura. Offf totusi ma intreb cum se va descurca? Abea astept nextul!! DEci sunt obsedata de ficul tau !!! Il iubesc il ador !!! Vreau nextul!! Offf ma intreb oare Sasuke si Sakura vor fi impreuna? Oare de ce i-a luat Sasuke apararea Sakurei ? Ahhh vreau sa stiu!!! DEci draga mea te rog mult adu nextul repede !!! Spor la scris si la idei noi! Te pupacesc dulce !! Si bafta cu inchisoarea, pardon scoala !! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 14:51 | |
| O vai, o vai.Cat de cool.Imi place, place,place.Amm, am o intrebare. Daca Sakura tre sa se culce cu o fata cum o face daca e si ea fata? In rest, genial!Superb. Vreau next-ul. Sunt foarte curioasa. |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 15:05 | |
| Nebunooo! Vai deci moor. Trebe next, next, next! As putea chiar sa-l trag pe nas! =))) :X:X:X It`s perfect beiib! Haide pune-te pe tastat ca mor aici! :X VAi esti geniala. Deci nextu` repejor! |
| | | Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 16:39 | |
| |
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 16:39 | |
| Wow, a fost suuper tare capitolul! Nu pot sa cred ca au propus-o pe Karin! :)):)) Cred ca o sa mor de atata suspans!:)) Sa pui cat mai repde posibil next-ul! Esti geniala! :* |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | Uchiha Ayumi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prin zona Nr. mesaje : 46 Puncte : 45 Reputatie : 2 Stare de spirit : Se putea si mai bine...
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 08 Oct 2011, 19:33 | |
| Vai ce fic grozav! Nr 1! Cel mai tare! Unul dintre preferatele mele! Adu next cat mai repede! Si cum ar trebui sa se culce Sakura (adica Sebastian ) cu Karin? Nu are "instrument". Cred ca va improviza. Adu nextul urgent si anunta-ma si pe mine pls. Ja na! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 | |
| |
| | | | Nu mai sunt cine eram! +16 | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|