| Nu mai sunt cine eram! +16 | |
|
|
Cat la suta va place acest fic? ( fiti sinceri) | Peste 90% | | 92% | [ 68 ] | Intre 70% - 90% | | 4% | [ 3 ] | Cam 50% | | 1% | [ 1 ] | Nu l-am citit | | 3% | [ 2 ] |
| Total voturi : 74 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 16 Oct 2011, 18:37 | |
| Absolut genial, si deabea astept sa il descopar si eu pe "Acest Uchiha".. Suny super curioasa ce se va intampla in club, si tot tacamul.. Sa pui repede next-ul caci deja ai atatea comentarii.. Sa nu nne mai tii in suspans.. Spor la scris si la idei! |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 16 Oct 2011, 18:53 | |
|
Ultima editare efectuata de catre ♥ Ρίѕісutа ♥ in Dum 23 Oct 2011, 14:29, editata de 1 ori |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 20 Oct 2011, 19:40 | |
| Doamne deci cred k inaintea sakurei il bat eu pe naruto pana ramane fara dinti.cum sai faca asta hinatei?sper k sakura.....adica sebastian sa reuseasca sa termine cu pariurile astea. si apropo. si eu sunt curioasa cum este adevaratul sasuke uchiha. |
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 23 Oct 2011, 14:17 | |
| oooofffffff dc nu ai pus next-ul ???:(((
te rog moolt pone NEXT-UL!!!!
Te-am pupacit :* |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 28 Oct 2011, 17:41 | |
| Pui next-ul weekend-ul asta, nu???? Te rog! |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 30 Oct 2011, 11:51 | |
| Dupa secole am pus si eu nextu. Imi pare rau da am avut BALUL BOBOCILOR :"> si ma dor picioarele de nu mai pot =)))). Oricum, am incercat sa-l fac cat de cat pe placul vostru. Srry de intarziere. O sa ma revansez :* Capitolul 15 : Adevaratul Sasuke [/font] Vad cum straluceste sub lumina rosiatica si se umple incet, iar spuma densa incepe sa-mi faca pofta. Mana mea invarte paharul cu precizie, dupa care ridicandu-l simt cum acidul imi gadila usor buzele. Urmeaza un oftat prelung, dupa care stergandu-ma la gura cer urmatoarea tura de bautura. Atmosfera era una incinsa rau. Muzica rasuna cu putere in urechile mele, iar toti acei adolescenti necunoscuti, care dintr-o data deveneau cei mai buni prieteni ai tai, te faceau sa te simti in alta lume. Tot ce vedeam erau picioarele lungi si fundurile unor fete care isi faceau de cap in fata mea. Parul lor lung era ciufulit si zbura peste tot prin aer, era un adevarat spectacol. Stateam destul de relaxata ( retific) relaxat pe canapeaua neagra si priveam cum se apropiau ca felinele de mine, degetele lor fine se plimbau de la par pana la cureaua pantalonilor. Acestea incearca sa-si puna formele la inaintare, asa ca am inceput sa-mi plimb si eu mana usor de sus pana jos si observ cu stupoare ca erau niste siliconate. Le privesc cu amuzament. Ce credeau ca vor primi de la mine? Le dau mainile la o parte si le spun sa plece, semn ca nu eram interesat de o posibila aventura . Acestea ma priveau stupefiate, cred ca nu primeau un refuz prea des, insa trebuia sa vina si ziua aceasta. - Nu-ti plac alea? Ce pretentios… Uite, ia-o pe asta, ii are naturali! Sasuke impinge o roscata spre mine. Dupa care incepe sa se sarute inflacarat cu doua tipe. Mda… la ce puteam sa ma astept de la el, i-o dau inpoi deoarece nu aveam chef de nimic in acel moment . El incepe sa rada, spunand ca eu pierd. Incercam sa par indiferenta, desi ma atingea putin la orgoliu sa-l vad cum se linge cu altele. Imi ridic privirea catre ringul de dans si o blonda se apleca gratioas in fata unui sac de muschi. Se vedea ca tipului i se sculase déjà, nici nu mai sta pe ganduri, o trage de par catre un colt si de acolo nu mai am vazut ce se intampla, dar banuiam. Eu cu brunetul incepem sa radem, ciocnim si mai dam un pahar pana la fund, dupa care imi face semn sa mergem si noi sa vedem ce mai e si prin alte parti. Pentru ca acest club chiar era imens. Daca plateai bine, puteai sa faci si o baie intr-o piscina, care se afla la subsol. Asa ceva nu mai vazusem pana atunci, Sasuke imi propusese sa mergem acolo, dar nu eram chiar asa de ametita sa accept in conditiile in care eram fata. De asemenea clubul avea niste stalpi grosi, facuti din sticla, umpluti cu apa, iar in interiorul lor erau pesti, adica asta cred. Canapelele, fotoliile, mesele erau in cea mai buna stare, cat despre miros era unul foarte placut. Si nu putea sa lipseasca o scena imensa, plina de reflectoare si de bare la care dansau pitipoancele. Mda.. club de 5 stele daca as putea spune. Cantaretii care mai veneau pentru reprezentatii live erau celebri si aici se lansau si noile talente. Bani sa ai nene, ca aici gasesti tot ce vrei. In fine, am inceput sa facem glume despre fetele de pe acolo si dintr-o data Sasuke incepe sa zambeasca, dupa care imi spune : - Auzi, cate dintre sutele de fete de pe aici crezi ca au lenjerie pe ele? Am inceput sa rad, ce-i drept nu mi-am pus niciodata aceasta intrebarea… - Nu stiu, frate, dar banuiesc ca astea care lucreaza trebuie sa aiba, nu? Brunetul se uita in jur si vede o chelnerita care se grabea sa duca paharele la o masa. Se uita in ochii mei gen “ Fii atent!” , si cand a trecut pe langa noi, nu mi-a venit sa cred ce face. Se descheie la pantaloni, o trage pe bruneta mai aproape si in urmatorul moment am auzit un geamat de placere dar din ala puternic . Cred ca fata simtise ceva extrem deoarece scapase si paharele din mana. Am inceput sa rad cu hohote, ma tineam de burta. Sasuke se intoarce la masa si isi incheie fermoarul, imi zambeste triumfator gen “ Ti-am spus ca nu are” si mai bea un pahar. Au urmat niste melodii destul de misto si trebuia neaparat sa dansez pe ele. Se pare ca si el se gandea la acelasi lucru. Ne indreptam spre multime si am vazut ca lumea urla. Deoarece era prea aglomerat, ne suim pe o masa ca sa vedem ce se intampla. Un tip incepuse sa danseze Hip-Hop, dar nu facatura, chiar avea miscari omul. Se invartea, se dadea peste cap, avea ritmul in sange… Frate chiar era tare. Nu prea vedeam cum arata, insa parea inalt, brunet, putin cam palid si bine facut. La sfarsitul melodiei toata lumea ii striga numele “O-RO-CI-MA-RU”. Noi eram cei mai inalti de pe acolo, deci toti au observat cum Sasuke radea de mama focului de el. Si normal omul se enervase, i-a spus sa coboare si sa danseze el mai bine daca poate. Brunetul se intinde plictisit, dupa care sare langa el si ii spune pe ce cantec vrea sa danseze. Dar imediat Orocimaru i-a soptit DJ-ului o melodie care dupa mine parea destul de ciudata. Cum sa dansezi pe asa ceva? Nu era prea ritmata… desi se auzeau basii puternic. Insa era o harababura totala, nu-i corect. Sasuke inchide putin ochii si incearca sa prinda ritmul, insa eram sigura ca nu avea nici o sansa sa gaseasca niste miscari pe porcaria aia. Tipul ala déjà incepea sa rada. Atunci chiar m-am enevrat. M-am furisat langa Dj si i-am spus ca il cheama seful. Acesta se uita putin confuz… adica nu ma credea. Dar s-a aprins un becules la mine in cap’sor. Pun pariu ca cel care detinea clubul avea si afaceri cu drogurile, si dupa cum arata si la ce tatuaje avea nu m-as mira daca lua si maimutoiul asta prafuri de genu la greu. - Asculta omule, nu cred ca ai vrea sa-l superi pe Boss, are o treaba cu tine, in legatura cu un transport de … bunatati. A zis ca o sa-ti iasa si tie ceva profitabil, dar daca tu nu vrei, atunci ma duc sa gasesc pe altcineva. Imediat individu’ a acceptat. Si s-a indreptat spre…. El stie unde. Eu ma duc la platane si pauza. Cred ca toate butoanele din lume erau pe echipamentul ala. Incep sa invart si sa ating chestii pe acolo, dar acum suna mult mai rau ca inainte. Crizatii aia se uita in jur sa vada ce se intampla si observ cum Sasuke face ochii cat cepele cand ma vede acolo… cred ca a incercat sa-mi spuna ceva si la ce vedere de super-iepure am n-am inteles decat “Nu esti sanatos”. Eh.. da mi s-a mai spus, numai ca atunci eram fata. Ok… trebuie sa invart astea pe-aci, astfel incat brunetului sa I se para cunoscuta melodia…dar cum? Off… si boxele astea bubuie exact in urechile mele, nici nu pot sa aud ce gandesc. Lasa asta… gandeste-te la o melodie, pe care sa o stii sit u si el. ZBANG….mi-am amintit de noaptea aceea cand dansasem noi la rampe “Promiscuous”. Ok… hai ca trebuie sa iasa ceva. Degetele au inceput sa mi se miste si in scurt timp am prins ceva ceva… Se pare ca Sasuke se mai luminase cat de cat. A inceput sa-si miste mainile sincronizat. A facut doi pasi in spate si s-a dat peste cap, lumea a inceput sa aclame. Dupa care s-a sprijinit intr-o mana si a inceput sa sara si sa se invarta facand miscari in jurul tipului, care ramasese cu gura cascata. Se invarte de doua ori ajungand pe o masa si se agata de o lustra. A intrebat publicul daca sa sara sau nu si urletele au inceput sa ia amploare. Se uita la mine, parca astepta un raspuns. Eh… daca isi sparge capu sau ceva de genu, pentru mine tot iese ceva, ca macar o lasa balta cu pariurile, deci am numai de castigat. I-am facut semn ca e mai nebun ca mine si sa-I dea drumul. Tipetele au explodat in momentul cand a sarit exact in spatele acelui tip care incepusese sa se balanseze, incercand sa-l dea jos. Insa brunetul se rostogoleste in asa fel incat il prinde de gat cu picioarele si il tranteste la pamant. Astfel am terminat si eu de invartit butoanele si chestiile de pe acolo. Acum Sasuke statea deasupra ca un invingator si imi face cu ochiul. Incepusera sa se adune in jurul lui toate fetele pitigaiate, implorandu-l sa mai danseze. Acesta spune ca o va face altadata si a incercat sa se strecoare printre multime ca sa ajunga la mine. Ma uit la ceas, era 4:00. O Doamne, ce tarziu, e clar trebuie sa plec, insa Sasuke isi da seama si imi spune ca ma conduce el. Ii raspund ca mai bine luam un taxi ca si asa suntem prea beti. - Frate, nu vreau sa ma duc acasa inca. Mai stai jumatate de ora, dupa mergem cu ce vrei tu. Intr-un final cedez, cu o jumatate de ora in plus sau minus tot aia era. Ii arat o masa si ne indreptam spre ea, bine inteles ca pana sa ajung acolo, au inceput sa traga unele de mine si sa ma indemne sa le urmez. Offf, nu aveam nici un chef de ele, dar una mai ambitioasa incearca sa ma prinda de ceva ce eu in mod normal nu aveam. Ma retrag repede si le spun sa plece. Frate, astea sareau pe tine ca nemancatele, era cat pe ce…. Nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla. Ne asezam intr-un final la o masa unde muzica era mai putin zgomotoasa, iar Sasuke mi-a multumit pentru ajutor. I-am spus ca nu are pentru ce, dar el continua : - Nu pe bune. Nu stiu ce ma faceam daca nu ma ajutai. Apropo chiar ar trebui sa te faci DJ… te pricepi nu gluma. Incep sa rad si ii expli ca nici nu mi-am dat seama ce am facut acolo. Il pufneste si pe el rasul si incepem sa facem glume pe seama tipului care l-a provocat la dans…. Dar Sasuke devine serios dintr-o data si chiar ma intrebam cand va aduce vorba de piesa pe care am pus-o. I-am spus ca totul a fost la nimereala si ca incercam doar sa tin un ritm, desigur asta era o minciuna. Incepe sa zambeasca putin melancolic si pe mine chiar m-a uimit faza asta. - Vezi tu .. piesa asta imi aminteste de o fata. Cred ca daca nu dansam mai intai cu ea pe melodia asta nu ma descurcam. Dar las-o balta, frate. Oricum e de domeniul trecutului …
Incepe sa ofteze si isi duce paharul rece pe frunte. Cum adica de domeniul trecutului, de ce eram de domeniul trecutului? Il intreb ce s-a intamplat cu acea fata… si daca lui ii placuse de ea. - Pfff… frate sunt inca inebunit dupa ea. Insa am facut un lucru pentru care nu cred ca ma va ierta. Adica nu stiu ce a fost in capul meu. Vezi tu, m-am culcat cu ea si i-am spus ca o iubesc si ca am renuntat la pariuri, dar jumatate a fost o minciuna. Oricum mie chiar imi plac pariurile astea, dar nu stiu. De cand am intalnit-o parca nu mai am acelasi chef pe care l-am avut inainte. Vreau sa vorbesc cu ea si sa-i spun ce simt.. Dar nu cred ca as renunta la pariurile astea. Nu regret ca am facut-o cu ea. OMG man.. tipa e hot rau si as da multe in schimb ca sa mai o ating macar o data… dar la pariuri nu pot… - D..de ce nu poti? Nu pot sa cred ca tocmai spusese asta. Adica el ma iubea, dar alegea pariurile in locul meu. Cum vine asta? Vroiam sa aflu mai multe, de ce e asa obsedat de pariurile astea? De ce nu renunta o data la ele? Imi batea inima cu putere de zici ca vroia sa-mi iasa din piept. Asteptam atatea raspunsuri… insa Sasuke nu mai vroia sa zica nimic. Se ridica si imi face semn ca e aproape si jumate, asa ca mai bine am pleca. Oftez, cred ca era mai bine sa nu insist, desi eram coplesita de sentimente. Brunetul imi mai spune ca sunt chiar de treaba si ma intreaba daca vreau sa ma conduca si pe mine, dar ii fac semn ca ma duc singura. Acesta da din cap, ma saluta si pleaca…. Nu inteleg ce s-a intamplat aici… dar poate ca pana la urma nu este obsedat de fete si de masini, poate e altceva la mijloc, iar eu trebuie sa aflu.
|
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 30 Oct 2011, 11:57 | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 30 Oct 2011, 13:43 | |
| |
|
| |
»Beţişor« Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Romania, Ialomita Nr. mesaje : 135 Puncte : 165 Reputatie : 3 Hobby-uri : Sa scriu ficuri :)) Stare de spirit : Good...very good.
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 30 Oct 2011, 14:57 | |
| Ce capitol (GOO) Eee, stii sa ma faci curioasa.. :)) Oricum, draguta intorsatura de situatie.. :> Sa vedem ce ne rezerva viitorul.. Astept cu nerabdare nextul.. Spor la scris si multe idei in continuare.. Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 30 Oct 2011, 15:23 | |
| Superb ficu Il citesc de la primul capitol. Si iarta-ma ca nu am lasat com pana acum Mai uimit cu fiecare capitol pe care l-ai scris . Sper sa aduci nextul cat mai repede !!!!!!! Bafta la idei noi TE |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 30 Oct 2011, 20:46 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 30 Oct 2011, 23:00 | |
| Oh la la! Geniala melodia, insa nu imi vine sa cred ca el zice ca o iubeste:)) Vai doamne.. Si melodia aia ..imi place rau next-ul si ma bucur nespus ca ai resuti sa-l pui! Sper sa il aduci in continuare ca sunt super curioasa. Ai un mod special de a povesti..mai ales din persectiva baietilor:)) SIncer chiar ma gadesc ca e vorba de baieti ...Imi place
Spor la scris si la idei! Te pup! |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 31 Oct 2011, 09:41 | |
| super tare!!!!!!!!!!ce armonie ce descriere I love it!!!!Cred ca m-am indragostit e asa de frumos si sasuke cu sentimentele lui m-a coplesit dar totusi imi vine sa-i dau in cap pentru ca nu ii spune Sakurei ce simte si te rog FA-O MAI PUTIN IDIOATA PE SAKURA am si uitat ca e fata:))asa si cam atat in rest ms ca m-ai anuntat si astept nextul zbye |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 31 Oct 2011, 15:04 | |
| Ahhh,cat am asteptat sa pui next-ul! Ca de obicei imi place la nebunie! Eram sigura ca Sasuke o sa simta ceva pentru Sakura! Oricum, deabea astept sa vad cum mai dezvolti poveste asta! Sa ne pui repede next-ul!! |
|
| |
Dadaa <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe undeva^^ Nr. mesaje : 341 Puncte : 413 Reputatie : 54 Stare de spirit : Depinde.:)
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 31 Oct 2011, 19:37 | |
| Off ce intarziata mai is`:)
Pai pur si simplu iti ador ficul:x
Am facut asta de la primul capitol:D
Astept cu nerabdare sa vad ce se mai intampla;;)
Ja ne`:) |
|
| |
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 31 Oct 2011, 21:34 | |
| waaah e GENIAL capitolul super tare deci ce ascunde sasuke ? :o3 si ce bn ca o mai iubeste pe sakura ieiiii :D :X next :X >:D< :* |
|
| |
Uchiha Ayumi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prin zona Nr. mesaje : 46 Puncte : 45 Reputatie : 2 Stare de spirit : Se putea si mai bine...
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 31 Oct 2011, 22:17 | |
| De ce nu m-ai anuntat?!!!!?!!??! Am pierdut 2 capitole!!!!! Esti rea! M-ai ucis cu chelnerita! A fost beton! Si nu ma asteptam ca Sasuke sa scoata pe gura asa ceva. Adica o iubeste pe Sakura dar alege pariurile?! Il desfiintez! Sincer credeam ca Sakura adica Sebastian nici nu mai stiu cum sa-i zic! Credeam ca se va imbata si va zice ceva de genu ca Sakura il iubeste pe Sasuke, sau ca fiind beata se va da la Sasuke dornica de "actiune" iar brunetul sa traga o sperietura grozava... Ma rog nu ma lua in seama, cred ca m-am uitat prea mult la Naruto si mi-a transmis nebunia (de parca nu eram dinainte ) Mai bine ma opresc. Tot ce mai am de zis pardon scris e: N E X T!!!!!!!!!!! |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mar 01 Noi 2011, 00:00 | |
| |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mar 01 Noi 2011, 09:45 | |
| |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mar 01 Noi 2011, 19:24 | |
| OMG !!! OMG!! Deci a fost un capitol incendiar !!! Il ador !!! Moama nu imi vine sa cred. Sasuke e inebunit dupa Sakura? Totusi oare de ce nu poate renunta la pariu ?? Vreau sa aflu!!!! Ahh iubita cum ne ti tu in suspans . Deci esti fenomenala!! Moama, abea astept nextul. Ma intreb Sasuke chiar v-a vorbi cu Sakura? Cred ca va fi interesant. Deci sper sa adoci nextul repede ca mooooor !!! Sa sti ca iti iubesc ficul ! : love: !!! Bafta in continuare, spor la scris si la idei noi !! Si bafta cu inchisoarea !! La next sper sa ma anunti !! Mersi :* !! Te pupacesc dulce Luv` u !! |
|
| |
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mier 02 Noi 2011, 13:02 | |
| Hey dear Iti ador ficul imi pare rau ca nu am mai comentat am fost o mare nesimtita sorry N-am nimic de comentat in sens rau la acest fic Pur si simplu e primu fic care m-a atras din primul capitol. Iupesc la nebunie atitudinea sakurei e indrasneata perversa si ii reuseste tot ce isi propune Nu ne mai lasa in suspans ca morr aici fac crize de nervi Zuzulici te pupacete PS: Da-mi si mie un P.M. cand postezi nextul plss :X:X |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mier 02 Noi 2011, 15:34 | |
| Un cunvat suuuper deci imi place la nebunie Adu rapid nextu ca mor aici te pwp si spor la scris si la ideei |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 | |
| |
|
| |
| Nu mai sunt cine eram! +16 | |
|