Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Nu mai sunt cine eram! +16 | |
| |
Cat la suta va place acest fic? ( fiti sinceri) | Peste 90% | | 92% | [ 68 ] | Intre 70% - 90% | | 4% | [ 3 ] | Cam 50% | | 1% | [ 1 ] | Nu l-am citit | | 3% | [ 2 ] |
| Total voturi : 74 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 08 Ian 2012, 03:09 | |
| Miau miau !
Iti multumesc pentru ca m-ai anuntat. Imi cer iertare ca vin asa de tarziu cu un comentariu, chiar imi pare rau. In primul rand, vad ca ai pus acolo la Sondaj " fiti sinceri ". Sincer, iubire, cred ca toata lumea este sincera cand voteaza. Prin simplul fapt ca nu se stie care cum a votat. Deci, da. Oricum, tuturor le place ficul tau. Sa nu te mai aud spunand ca fic-ul tau nu este bun. Cum iti poate trece asa ceva prin minte ? Nici sa nu te mai gandesti la asta. Descrierea ta este foarte buna, actiunea decurge lent. Greseli de tastare ai foarte rar !! Dialogul este in proportii mici. De la primul capitol te-ai descurcat bine. Estetica ? Absolut minunata, imi place foarte mult. Apreciez faptul ca ai multe idei si ca stii cum sa le combini. Poate atunci cand scrii crezi ca nu iti iese nimic bine, dar nu este asa ! Ai un fic minunat, mai mult decat minunat. Eu una il ador. Si prin simplul fapt ca il citesc, ziua mea devine mai buna. Cand citesc, parca as fi acolo, in centrul actiunii. Inima mea e undeva prin gat :)) Aceleasi stari ca la o persoana indragostita. Numai ca am mult mai mult emotii pentru ca nu stiu ce se va intampla in continuare. Deci, esti pur si simplu geniala. O adevarata scriitoare. Vreau sezonul 2 !! Deci fara discutii, vreau sezonul 2 !! Ideea acestui fic este de adreptul superba ! Din prima clipa in care am citit, am stiut ca nu voi putea rezista fara un sezon 2. Esti extrem de talentata. O scriitoare exceptionala, si nu vreau sa mai aud ca tu negi acest lucru. Ador cum reusesti sa ne lasi mereu in suspans, sa faci ca emotiile noastre sa creasca pe masura ce citim capitolul, cel putin cu mine asa faci. Si te asigur, putine persoane au reusit acest lucru. Sunt greu de impresionat, dar tu ai reusit sa ma impresionezi !! Pana peste masura, pot spune. Ma, fic-ul asta este o comoara !! Nu regret pentru nimic in lume ca l-am citit. Doar ceva, un mic amanunt. Regret faptul ca am ajuns asa de tarziu pe la fic-ul tau. Imi e rusine ca nu am dat comentariu de la primul capitol, de aceea vreau sa imi cer scuze. Ei, scumpo. Cat despre acest capitol, ce pot spune? Este la fel, poate chiar si mai interesant decat toate. Mi-a placut foarte mult. Am ras si m-am distrat pe cinste. Saracul Sasuke :)) Chiar asa ? Nici nu mai stia ce sa creada, ha? No, mi-a placut mult de Sakura in capitolul asta. Cand ii batea ei inima imi batea si mie. Deci, genial !! Deabea astept capitolul urmator. Nu mai am rabdareee (D) Pfoa, sper doar..deci sper doar sa nu ma faci sa astept o vesnicie. Si desigur, te roooog dulce ca o ce vrei tu sa ma anunti cand il pui. Ca vezi si tu ce agitata si uituca sunt si poate nu vad. Asa, ma. Eu te iubesc mult de tot pe tine, stii?(D) Da mult !! :x Ihihi. Te pup dulce, dulce, dulce de tot:x Spor la scris si la ideii. Succes in tot ceea ce faci !!
P.S: Imi pare rau pentru eventualele greseli de tastare |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 08 Ian 2012, 10:23 | |
| Doamne, a fost atat de bestial, pervers, demential, frumos, amuzant(pfff.... numa la prostii ma gandeam in legatura cu raspunsurile, nu ma mir de Sas`ke ) In fine, sti ce vreau nu? Vreau next!!! Doamne e asa de tare ficul asta!! Like, Like
|
| | | ♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 08 Ian 2012, 13:52 | |
| Sa-ti dau bataie?
Poi normal, ca altfel nu este posibil
cum poti sa s[ui ca nu este de loc bun si ca nu ti-a iesit ficul??????
Doamne scumpa, ficul tau este unul dintre ce le mai frumoase de pe aici, este pe gustul meu!
In fiecare ai amuzament, actiune dragoste...si ma indulceste mult de tot acel prag pe care il trec personajele de la normale si obijnuite, la nebune si dezlantuite
Ahh, scumpa eu una iti ador ficul, dar deja sti asta
Singurul lucru care nu imi place la tn este ca tu nu crezi acelasi lucru
Eu una vreau sa iti spun, k m-am indragostit de fic, si daca nu pui next cat mai repede ini frangi inimioara
Si cu vazele amuzante, sunt atat de comice Deci nu le pot enumera pentru ca ar trebui sa dau un copy paste la tot capitolul
Eu pe mai pupacesc inca o data si spor la scris si idei multe
Ja ne |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| | | | Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 08 Ian 2012, 22:14 | |
| |
| | | Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 08 Ian 2012, 23:26 | |
| Uh, ca de obicei sunt surprinsa in mod placut de ideile tale si de felul dau minunat de a descrie . Acele patru intrebari au fost chiar foarte amuzante si cand le-am citit prima data am avut aceasi reactie ca si Sasuke. Imi place si ca mereu adaugi putina dragostea, de ar fi totate cuplurile ca ei doi nu ar mai fi atatea divorturi. Acesta este unul din cele mai reusite capitole ale tale, adica pur si simplu il ador. Acum ramane de vazut daca Sasuke va reusi sa o salveze pe Sakura. Abia astept sa aduci next |
| | | Faberry Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 82 Puncte : 91 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 09 Ian 2012, 00:16 | |
| Wow e atat de... serios, chiar n-am cuvinte. Mi-a placut mai ales ultimul capitol. E atat de emotionant, te face sa vrei cu tot dinadinsul sa il citesti mai departe. E captivant, eu una cel putin nu ma mai satur citindu-l. Nu te poti plictisi citindu-l. Eu una l-as citi continu fara sa ma satur.
Deci, in concluzie sunt nerabdatoare pentru ca ai un fic genial si astept next.
Spor la scris!
|
| | | Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 09 Ian 2012, 13:07 | |
| |
| | | Smile for mee Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe planeta unde se consuma Alcool Nr. mesaje : 10 Puncte : 11 Reputatie : 1 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : vesela
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 09 Ian 2012, 20:53 | |
| Yupi ! Yup ! Imi place capitolul acesta la nebunie.Esti geniala,like faptu ca esti perversa,dar nu intreci nici limita.Esti perfecta.Nush de unde ai atata creativitate...oricum prea superb tot ficul.Continua sa scrii ca tu o faci cel mai bine...Astep nextu,pui ! te PwP :* ZaNa
|
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 12 Ian 2012, 17:36 | |
| Buna, buna .. Capitolul este foarte frumos si foarte incitant. Ador cum descrii sentimentele, fic-ul este atat de reusit incat nu ma satur sa citesc. Ce raspunsuri inteligente .. se vede unde ii sta mintea lui Sasuke:)) Spor la scris si la idei!^.^
|
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 13 Ian 2012, 20:37 | |
| hei styu ca merit sa fiu agatata de un bolovan si aruncata de pe un pod intr-o apa plina de tipari electrici dar mai intai sa stii ca am fost plecata la varamea. deci imi pare super rau ca nam mai dat comm . o era sa uit. UUUUUUU AIIIIIIIIIIII IIIIIINNNNNWEEEEEEEEEBBBUUNNNNNIIIIIIITTTT ? eu cred ca da. cum de zici ca ai spus numai prostii aici? dak vrei sa aflii dc imi plc ficul tau asa de mult e pt ca in niciun fic citit de mn nu am mai intalnit o sakura asa de perversa, desteapta, traznita si care sa-l joace pe degete pe sasuke. o si ar mai fi faptul k povestea ta e suuuuuuuuuuuuper originala simi place la nebunie. o adoooooooooooooooor pt k e cea mai tare mai originala si nu faci ca altii care intrun capitol pun toat descrierea dinfic si in altul numai dialog. u imbini perfect toate aceste calitati si deaia te admir. astept cu nerabdare si continuareaa sa vad ce se va mai intampla. |
| | | Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 13:40 | |
| |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 15:58 | |
| Buna copii. Imi pare rau ca nextul nu este prea reusit, dar pur si simplu nu mai am timp de nimic, am multe teme, nici nu l-am corectat, pentru ca am avut de scris 2 capitole si deja mi-a luat mai mult de vreo 3 ore. In fine, vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru ca ati raspuns la sondaj. Mi se pare imposibil, 44 de persoane cu vot peste 90%, inuman. Ma bucur atat de mult, niciodata nu m-as fi asteptat la un asemenea numar . Va iubesc si promit sa ma revansez. Inca o data imi pare rau daca o sa va dezamagesc Ghinion si nenoroc
Sasuke pov:
Nu imi dau seama daca este dimineata, deoarece dupa cum am mai spus, in aceasta camera nu are nici macar o fereastra. Desi ma simt destul de oboist si mirosul neplacut a aparut din nou, nimic din toate acestea nu m-au deranjat in aceste 2-3 ceasuri sau mai mult pe care le-am petrecut cu rozalia.
Ma ridic lenes din pat si incep sa ma imbrac, gandindu-ma ce nebunie se petrecuse cu cateva ore inainte. Un tanar indragostit, acum asta sunt. In sfarsit, dupa atata vreme am recunoscut si eu ceea ce simt pentru Sakura. Am incercat sa ma mint, sa spun ca este doar o alta fata, insa pur si simplu, caracterul ei m-a dominat si m-a atras complet. N-am mai vazut in viata mea o fata mai traznita, amuzanta, talentata, ingenioasa si mai frumoasa. Sa incerce vreun idiot sa puna mana pe ea, ca il asteapta in curand o desfigurare de nivelul 10+.
Deci pana la urma asta e iubirea? Sa simti ca ceva te inteapa in inima si iti da o senzatie de palpitatie? Sa fii dominat de gelozie si de faptul ca sanatatea si fericirea ei sunt cele mai importante lucruri pentru tine? Dar este oribil, inseamna sa-ti pierzi libertatea, propriile vise si sperante ca astfel sa i le indeplinesti pe ale ei. Ca un catel tinut strans in lesa. Nu cred ca aceasta este dragostea, auzeam ca ea te face sa te simti bine, dar mie imi creeaza doar o stare de frica. Sunt penibil, un copil mic care nu stie ce sa creada. Daca la un moment dat ma voi plictisi de ea si va aparea o noua fata mult mai traznet? Sunt inca tanar, nu am de gand sa ma casatoresc sau mai stiu eu ce.
Incepusem sa devin confuz, inima imi batea din ce in ce mai tare, iar teama punea stapanire pe mine. Involuntar ma intorc catre chipul ei adormit si atunci m-am calmat. Vazand-o cum doarme si respira usor cu gurita mica intredeschisa, cu parul roz si lung ravasit pe perna alba, cu picioarele lungi si subtiri incolacite in jurul plapumei si cu mainile firave azvarlite fiecare intr-o parte a patului, mi-am dat seama ca in acest moment, sunt innebunit dupa ea si ca nu vreau sa o pierd.
Nu avea rost sa ma gandesc la viitor, cand acum cel mai important lucru pentru mine, era salvarea ei. Imi bag mana usor prin par, pentru a-l mai aranja putin, dupa care ies din camera, nu inainte sa o mai privesc o data, ce copila e. In fata usii statea un bodyguard musculos, inalt si cu ochelari negri. Nu schita nici un zambet, dar in momentul in care ma vede ca ies, se apleaca cu respect, dupa care o inchide pe fata inauntru cu cheia. Oftez stiind ca inca nu pot sa fac nimic, bag mainile in buzunar, in timp ce ma indreptam spre biroul sefului.
Holul mi se parea nesfarsit, ma uit la ceasul agatat pe un perete rosiatic, arata ora noua dimineata. Probabil in acel moment Mascatul isi bea cafeaua si se uita la reviste deocheate, ca de fiecare data. Ma apropiam cu pasi marunti, insa mintea imi statea in alta parte. Cum anume puteam sa o scot eu pe Sakura de aici? Nu sunt superman, daca mosulica vrea sa ma impuste, apoi o face fara sa clipeasca.
Ciocan de 2 ori si aud un “intra” sec. Imi face semn sa ma asez confortabil pe fotoliu si sa ma uit la un ecran. Parea vioi si melancolic, ciudat este faptul ca nu avea nici o revista pe birou sau macar o ceasca de cafea. Imi intorc privirea spre locul precizat de el si observ cu stupoare ca de undeva de sus, Sakura era filmata dormind exact in aceeasi pozitie in care am lasat-o.
- Cred ca ai obosit-o rau azi noapte!
Incepe sa rada taraganat, iar eu am schitat un zambet care era mai mult de scarba. Totusi acesta nu si-a dat seama asa ca ma intreaba strengar daca a fost buna, deoarece el nu apucase sa ne vada. A privit la inceput, insa noi ne tineam de glume si el fiind un om foarte ocupat a trebuit sa plece pana la urma. Bucuria mea, acum chiar nu ma mai deranjeaza deloc faptul ca am picat ca un tembel in jocul pe care Sakura mi l-a facut aseara:
- Deci… fenomenala sau mediocra?
Am crezut ca glumeste, dar el chiar astepta un raspuns, in timp ce isi lovea degetele ritmat de lemnul tare. Pfff… numai cand ma gandesc la ce a fost aseara, mi-ar zbura de pe buze cuvantul “UIMITOARE”, insa ceva imi spunea ca nu e bine sa-i spun asta si lui. Adica poate s-ar fi razgandit in privinta ei, daca ii dadeam alt raspuns. Asa ca i-am spus ca nu prea a fost buna, plictisitoare si ca a obosit repede. Seful ma priveste pentru o clipa cu ochii lui de un albastru, care pareau mai mult gri. Mereu mi s-a parut o culoare speciala, si era singura parte a fetei vizibila. Restul era acoperita cu un material argintiu, dar niciodata nu m-am obosit sa-mi dau seama ce reprezinta cu adevarat. Ofteaza si dupa o clipa imi raspunde :
- Pacat. Sunt dezamagit, parea destul de promitatoare. Aveam de gand sa o tin mai mult pe langa noi, dar le-o trimit turcilor. Ei sigur vor fi multumiti. Nu prea au ei noroc cu nici un fel de femeie, zici ca sunt blestemati de mama natura.
Incepe sa rada putin diabolic, dupa parerea mea, in timp ce iesea din camera. In urmatorul moment ramasesem singur, dandu-ma cu capul de masa. Grozav Sasuke, mereu le faci pe dos. Nu mai avea nici un rost sa incerc sa-i explic ca de fapt mi se paruse mie, astfel as fi dat si mai mult de banuit.
E clar, trebuie sa plec de aici si sa ma duc sa chem ajutoare. Ies si eu val vartej din vila si ma urc in masina cu care venisem ieri. Calc acceleratia stiind la cine sa apelez prima data.
Naruto pov. :
Este déjà dimineata? Incerc sa ma ridic dar eram intr-o pozitie foarte incomoda. Cred ca in viata mea nu ma duruse spatele mai tare. Simteam cum toata casa se invarte cu mine, ori din cauza bauturii, ori pentru faptul ca stateam cu capul jos si cu picioare atarnate de canapea. Pe abdomenul meu statea tolanita o blonda, care nu era deloc usoara, de genunchi ma tineau inca vreo doua brunete, iar piesa principala o constituia roscata care era de asemenea adormita, cu sanii sprijiniti pe gura mea.
Pff… incerc sa ma rasucesc si sa ma tarasc pana la masa, iesind din stransoarea fetelor care simtindu-ma cum ma misc au inceput si ele sa se trezeasca. Vreau sa ma ridic pe vine si tinandu-ma strans de bucata de lemn, reusesc sa ma sprijin pe picioare. Dar cand am vazut ce era in jurul meu, imi venea sa ma duc si sa ma asez exact in pozitia aceea incomoda decat sa ma gandesc ca intr-adevar aceasta era sufrageria mea. Mesele de sticla sparte la fel ca si plasma pe care parintii abia o cumparasera, mobila cred ca abia se mai tinea pe picioare, peste tot sticle si mancare aruncate, ca sa nu mai zic ca lustra era daramata la fel ca tabloruile, rafturile si ce doamne iarta-ma trebuia sa mai fie agatate de pereti. Incercam sa-mi croiesc drum printre lesinatii raspanditi in absolut toate camerele, saracii cred ca abia mai respirau. Ma prind de scara si incerc sa ma urc la etaj. Dormitoarele mele zici ca devenisera platouri pentru filme +18, a.. am uitat sa mentionez ca si baile erau in aceeasi postura. Ma duc pana la o oglinda, sau ma rog, ce mai ramasese din ea si incep sa privesc starea in care ma aflam. Cand mi-am vazut reflexia am tipat, la fel si 3 tampiti care erau sa se inece in apa din cada. Eram plin de ruj pe toata fata, sa nu mai zic ca parul meu ce odinioara era blond si frumos ca spicele de grau, acum capatase tente rosiatice, insa zau daca imi dadeam seama daca era vopsea sau altceva mai rau. Ma uit mai bine si observ ca ramasesem doar in boxeri, pe corpul meu fiind desenate fel de fel de maimutarii. Sper ca o sa se duca la spalat.
Nu vroiam sa ma gandesc la ce pedeapsa o sa ma astepte daca nu termin de facut curat in vreo 3 ore maxim 4, pana ajung parintii mei acasa. Mi-au spus clar ca nu am voie sa dau nici o petrecere si chiar nu invitasem pe nimeni, insa s-a dus zvonul ca sunt singur acasa si ca de fiecare data lumea se aduna de zici ca la mine acasa venea sa dea concert Rihanna.
Ma durea capul ingrozitor si casa mea arata ca un spital de nebuni, avusesera grija de asta, toate frumoasele adormite care zaceau inerte, domnul stie pe unde. Trebuia sa ii trezesc si cunosteam felul in care puteam sa o fac. Ii dau un sut tampitului care era cu capul in toaleta, dupa care ma indrept cu pasi impleticiti pana la dulapul din camera mea. In momentul cand am deschis usile, m-am si speriat, deoarece 2 adolescente cazusera din el, fiecare avand in mana cate o pereche de boxeri si alte haine de-ale mele.
Ca sa vezi, ce minte are omul in ziua de azi. Pufnesc dispretuitor, dupa care scot megafonul meu scump si drag, care pana acum nu ma dezamagise niciodata. Imi amintesc de prima petrecere pe care am dat-o. Urlam la toata lumea sa se trezeasca, dar nu ma asculta nimeni nici macar daca zbieram in acel instrument. Atunci Sasuke mi-am soptit ce sa le spun ca sa-i fac sa se care :
- Parintii, baiiii!
In acel moment se daduse alarma. Au inceput sa iasa ca soarecii din ascunzatori si fugeau de mancau pamantul, imbracati, dezbracati, in 4 labe, intr-un picior, Domnul stie cum, insa in 5 minute casa mea era acum goala.
Sasuke pov. :
Am parcat masina in fata casei lui Naruto. O nu, acesta era ultimul lucru pe care mi-l doream. Incerc sa-mi croiesc drum inauntru, in timp ce lumea ma saluta si ma striga spunandu-mi ca au venit parintii si ca mai bine o sterg. Dobitocii, daca ar stii ei ca eu am inventat scuza asta. Oftez. Doamne, lipsesc o noapte si uite ce gasesc? In timp ce incercam sa intru pe usa, il aud pe Neji cum se injura de mama focului cu una, care sa iasa primul. Era ciufulit rau de tot, cu tricoul rupt si pantalonii in vine. Ce-am facut sa merit asta? Il imping si il asez pe canapea. Acum trebuia sa ii gasesc si pe restul. Nu a fost atat de greu, Shikamaru stiam sigur ca si-a gasit un loc’sor frumos de dormit, acela fiind dormitorul parintilor, unde nimeni nu indraznea sa intre, pe Gaara il gasisem pe acoperis si Kiba… spre uimirea mea nu mai era cu capul bagat in WC, reusise pana la urma sa se stapaneasca.
Am inceput sa-l strig si pe Naruto, saracul incerca sa se imbrace cu un tricou si in acelasi timp sa stranga dozele de bere ce erau asezate frumos intr-o piramida gigantica, pe cuvantul meu daca mai vazusem vreodata asa ceva. Uneori, ma uimeste ingeniozitatea adolescentilor. Dupa trei minute, eram toti in sufragerie. As fi putut sa incep sa le explic ca am nevoie de ajutor, insa cred ca inca erau destul de ametiti si somnorosi. Puteam mai bine sa vorbesc cu peretii, ei ar fi inteles ce le zic. Asa ca Sakura… asteapta-ma ca vin!
|
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 16:08 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Diavolitia in Sam 14 Ian 2012, 16:22, editata de 2 ori |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 16:10 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Caρρυccιησ ♥ in Sam 14 Ian 2012, 17:08, editata de 1 ori |
| | | Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 16:17 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 16:26 | |
| |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 16:40 | |
| deci la capitolul asta am murit de ras as fi cazut de pe scaun dak nu eram in pat. doamne esti geniaka nu gluma abia astept nextu. o si pe langa faptul ca am murit de ras imi vine sal omor pe sasuke. cat de prost putea sa fie sa nusi dea seama k dak ii spune asta mascatului o va trimite pe sakura la pro*us. dak il intalnesc il fac zob. il termin sil arunc la hiene. ohhhhhh cemi vine sai iau gatul. si partea cu procentele nu te mira ca ficul tau e suuuuupeeeeer. abia astept next |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 17:02 | |
| Hey scumpa mea:X Multumesc ca m-ai anuntat...Superb capitolul. Nu ai idee cat ma bucur ca in sfarsit Sasuke si-a dat seama ca o iubeste pe Sakura:x Atat de dulce si sunt atat de curioasa sa vad cum o sa o salveze pe Sakura:x ahh doamne:X
Pune repede next-ul!:* Te pup:d Sa nu uiti sa ma anunti
|
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 17:14 | |
| Deci moorr :)) Vai doamne, ce capitol. :)) Saracul Naruto, cred ca acum se credea mai blond ca niciodata, chiar daca era vopsit. Of, of. Oricum, capitolel a fost foarte frumos si am rasuflat usurata cand am citti ca seful n-a vazut nimic. Adica sa se uite la filme si sa-i lase in pace. Eee, atata curiozitate pe capul lui.. (D) Asaa, spor la scris in cotninuare si multe idei pe viitor. Te-am pupacit dulce. choco^^ |
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 17:28 | |
| |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 17:58 | |
| |
| | | Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| | | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 19:07 | |
| Deci Naruto asta... fara el unde e amuzamentul? Pe bune acum? Love this chapter, is AMAZING! De abia astept capitolul urmator! |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 14 Ian 2012, 19:20 | |
| Buna, In primul rand iti multumesc ca m-ai anuntat. In legatura cu ce ai scris la inceput, nu ne dezamagesti... din contra, ne uimesti de fiecare data si ne faci sa-ti iubim fic-ul si mai mult! Descrierea, naratiunea, actiunea, impecabile! Deci imi place enorm de mult cum scrii! Doamne ce mai petrecere. Intrebare .. casa cum de mai este intreaga? :)) Serios acum, Naruto e prea de coma. O blonda, o roscata si doua brunete .. da` stiu ca-i place viata =)) Spor la scris si la idei!^^
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 | |
| |
| | | | Nu mai sunt cine eram! +16 | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|