| Nu mai sunt cine eram! +16 | |
|
|
Cat la suta va place acest fic? ( fiti sinceri) | Peste 90% | | 92% | [ 68 ] | Intre 70% - 90% | | 4% | [ 3 ] | Cam 50% | | 1% | [ 1 ] | Nu l-am citit | | 3% | [ 2 ] |
| Total voturi : 74 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
♀Deez♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ai vrea tu sa stii unde..:X Nr. mesaje : 111 Puncte : 123 Reputatie : 8 Stare de spirit : Mai fericita de atat nu se poate..Te iubesc<3
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mier 09 Noi 2011, 21:07 | |
| Hei bunaaa...stiu ca nu am mai trecut de mult pe la ficul tau dar sunt convinsa si nu imi schimb parerea ca este cel mai palpitant frumos surprinzator si totodata amuzant fic pe care l'am citit...EVER! Vreau neaparat nextul pentru ca vreau sa stiu ce se intampla.Imi plac momentele prin care o faci pe Sakura sa treaca si faza cu Alexander m'a dat pe spate,am ramas fara cuvinte pentru ca nu ma asteptam si a fost uimitor. Imi si imaginam: ei doi in cada pe cale sa o faca dar nu a fost sa fie."Grozav" am zis atunci..."mai mult suspans".In orice caz sa stii ca te iubesc enorm pentru ca ai un fic atat de grozav.Hai cu nextul te rog! |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 10 Noi 2011, 17:16 | |
| iubiree e un capitol fff pervers si imi place te astept cu nextul |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 11 Noi 2011, 22:10 | |
| In primul si in primul rand imi cer scuze ca am ajuns d`abea acum, insa chiar am avut o groaza de facut. In al2-lea rand next-ul este absolut superb. Eu una cred ca a fost Sasuke, desi nu imi doresc asta. Mi s- a cam luat de atatea intrigi, minciuni si tot felul. De parca ar fi asa de greu sa ii zica ca o iubeste, insa sti cum e: CUm vrea autorul;)))
Multumesc ca m-ai anunatat..si sper sa ne aduci repejor next-ul! Te pup |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 12 Noi 2011, 10:08 | |
| deci mai uimit total.ficul chiar e super tare si sunt curioasa dak saskue chiar era cel care a intrat in camera |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 12 Noi 2011, 21:51 | |
| Scuze ca am intarziat!!!! Ti-am citit ficul si chear sunt impresionata! Nici intr-un milion de ani nu m-as fi gandit ca fac un fic in genul asta! Super marfa ideea!! Astept cu nerabdare NEXT-UL. Te rog anunta-ma. |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 13 Noi 2011, 16:28 | |
| Deci eu plang, iubire cand ne dai nextul? Macar sa stim cat mai trebuie sa asteptam? Cand il postezi? Imi este foame sa savurez c eva si ficul tau va fi devorat cu va fi postat( nici nu mai vad ce scriu de lacrimi) |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 14 Noi 2011, 18:00 | |
| |
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 18 Noi 2011, 11:25 | |
| hai cat mai repede cu next-ul ca ma omori!!!!!! te astept :* Teo;) te-a pupaci:* * |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 18 Noi 2011, 23:40 | |
| CEL MAI TARE FIC EVER :X:X:X:X NEXT |
|
| |
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 19 Noi 2011, 23:04 | |
| este MAGNIFICA un drog de care ori cat ai incerc nu te poti lasa . tiam citit toate capitolele si sunt geniale NEXT ca dau in crize |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 20 Noi 2011, 09:36 | |
| |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mar 22 Noi 2011, 19:59 | |
| te rooooooooog vino cu nextu k ne fierbi aici pe toti |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 27 Noi 2011, 09:40 | |
| Ne cam lasi sa asteptam... Next !!! Spor la scris si la idei! |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| |
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| |
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 27 Noi 2011, 11:58 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 27 Noi 2011, 19:09 | |
| Stiu ce simti! Liceul .. eu mai am de dat teza la mate :( Daca nu poti, nu poti. Succes la teze, teste si tot ce mai ai legat de scoala.
|
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Lun 28 Noi 2011, 16:05 | |
| My dear, stai lin...stim cu totii ce inseamna tezele Prin aceeasi chestie trec si eu...in plus abia astept ziua de 1 decembrie dar sa nu mai fi rea si atunci |
|
| |
Yurysor13 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 4 Puncte : 4 Reputatie : 0 Stare de spirit : Plictisita.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mar 29 Noi 2011, 20:22 | |
| Buna !Sunt noua chiar daca eu iti citesc ficul cu mult inainte sa imi fac cont pe acest forum.Pot spune ca esti geniala!Faptul ca Sasuke si grupul sau de prieteni fac acele pariuri ii da o esenta aparte ficului.Pot sa te intreb ceva totusi?Partea cu Sebastian nu e luata din Nini?Sper sa nu te deranjeze intreparea.Mult succes in continoare. Astept nextul |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mier 30 Noi 2011, 15:26 | |
| Ahhh, deabea astept ziua de maine!!! > |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mier 30 Noi 2011, 15:28 | |
| me too |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mier 30 Noi 2011, 22:38 | |
| Hello copii, Multumesc pentru ca ati asteptat. Am inteles in sfarsit cine este sincer si cine nu. Am incercat sa-l fac cat mai interesant pentru a ma revansa. Astept orice parere si idee. Dar cel mai important vreau sa va spun ceva: NICIODATA nu o sa incerc sa fur ideea altcuiva sau sa ma inspir din cine stie ce filme. Imi este foarte rusine ca nu mi-am dat seama ca Sebastian il cheama si pe acel personaj din Nini. Va multumesc ca mi-ati deschis ochii, dar chiar nu mi-a trecut prin cap. Pur si simplu, mi-a placut numele. Mi se pare special. Cat despre faptul ca am spus ca Sakura se va deghiza in baiat, a fost doar in imaginatia mea. Tot ficul asta este bazat pe lucrurile care as vrea sa mi se intample mie, sau lucrurile care ma intereseaza. Acesta este stilul meu. Pur si simplu daca as vedea o poveste de genu la TV as fi fanul number 1 pentru ca ador tot ce tine de adolescenta. Nu zic ca ideea este originala, banuiesc ca si alte persoane mai au acelasi stil ca al meu. Dar din pacate eu nu le-am inatlnit. Am dat multe explicatii ca sa lamurim ce si cum. Din nou, daca mai sunt probleme va rog sa-mi spuneti. Multumesc Yurysor13 si multumesc si voua pentru ca imi cititi ficul si imi faceti ziua mai buna. Sa nu o mai lungim... Next-ul : Pariul
Nu inteleg… viata mea e chiar frumoasa. Ma invart in jurul unor lucruri care nu ar trebui sa ma intereseze. Familia mea e sanatoasa, note bune am si joc volei, asta e tot ce conteaza. Totusi ar insemna sa fiu incompleta deoarece mai e si dragostea, mda… la capitolul asta stau cam nasol. Daca nu ar exista ea, acum as fi implinita. Inteleg ca iubirea te indeamna sa faci lucruri nebunesti, dar daca o mai si asculti, apoi inseamna ca incepi chiar tu sa o iei razna. Am facut atatea tampenii, cluburi, dansuri am riscat atat de mult pana am ajuns sa ma transform intr-un baiat si sa-mi dublez orice problema.
Oftez. Dar oare dragostea e de vina? Sau pariurile lor care imi calca pe orgoliu? Si mai rau, faptul ca m-a mintit si nu numai pe mine, mai este Hinata si alte 100 de fete. Ma plang intr-una, de cand am rostit numele Sebastian, de cand mi-a venit aceasta idee, MA PLANG MEREU! Si dupa spun imediat, ca o poezie:” TREBUIE SA O FAC!”. De acum nu mai vreau sa ma gandesc la nimic. Vreau sa uit de pariu, de Karin, Sebastian, Alexander si mai ales vreau sa uit de SASUKE! Da, de el vreau sa uit… el mi-a incurcat viata pentru a 2a oara, m-a facut sa nu ma mai recunosc cand ma uit in oglinda. Sunt atat de schimbata. Dar care ar fi raspunsul? Sa fug?
Nu mai pot iesi din asta, sa fim seriosi. O s-o fac frate, ma duc la Karin o iau de mana si ce va urma va urma. Am inceput sa nu mai iubesc viata, sa ma doara intr-una capul. Si asa trebuie sa experimentez totul, nu? Ca o viata am. Hai sa o fac si pe asta! Ma mai holbez pentru scurt timp la baieti. Acestia radeau si nu aveau nici o problema, inca. Numai sa aflu fetele propuse la pariu si dupa o sa vada ei. Ahh, nu mai am rabdare.
Schimb directia. Imi fixez mai bine sapca, dupa care bag mainile in buzunar. Mi se parea ca simt ceva, cand ma uit mai atent vad ca aveam la mine… O Doamne, asta e, am castigat. Continui drumul spre locul unde se afla “prima mea victima”, cu capul sus. Pasii mei deveneau din ce in ce mai grei. O vad cum vorbeste inocent cu prietenele ei care o anunta ca ma indrept spre ea. Ochii ei au inceput sa sclipeasca, ma priveste cu emotie, in timp ce vantul ii flutura usor parul roscat. Zambeam cu gingasie, in timp ce mana mea ii indeparta o suvita de pe fata. Ma asez pe vine si o privesc insistent. Aceasta incepe sa roseasca iar pe mine ma apuca rasul, ce fragila e. Hmmm…
O iau de mana, iar ea ma urmeaza ca un catelus cuminte. Destinatie finala, baia fetelor. Trec pragul scolii si observ cum Sasuke ma privea mirat. Ii fac cu ochiul prieteneste, iar el rade. Lasa ca vezi tu, fraiere, cine rade la urma. *** Izbesc usa si o trag mai aproape. Aceasta incerca sa ingane ceva, dar cred ca ramasese déjà fara glas. O ating usor si tresara. Telefonul meu incepe sa sune, muzica auzindu-se in fundal. O invart odata, o prind de sold, mainile mele urmand traseul fomelor ei voluptoase. Isi da tricoul jos ramanand in sutien si incearca sa ma sarute, dar buzele mele facusera imediat cunostinta cu pielea fina a gatului ei. Deja era ametita de placere. Acum e momentul, o Doamne sper sa mearga. O intorc rapid, tragand-o foarte aproape pentru a o saruta pe buze. In momentul acela mainile mele au simtit cum sangele ei circula mai repede. A inchis ochii… Acum! Am bagat repede mana in buzunar si am scos niste praf pe care i l-am suflat usor in fata, fara ca acesta sa-si dea seama.
Dupa ma priveste curioasa si ultimul lucru pe care l-a mai vazut a fost ca ma apropiam din ce in ce mai mult de ea. Pleoapele i se inchisesera usor si s-a dus in lumea viselor . O asez incet pe capacul WC-ului, dupa care alunec pe gresia rece, oftand. Incepusem sa respir mult mai usor, nu pot sa cred ca am reusit. Mai ramanea doar sa-i pun castile si sa o las sa asculte pentru vreo 5 minute niste gemeturi si chestii de genu ca sa para ca si cum noi am fi facut-o. Ii dau si fusta jos ca sa para mai convingator.
Scot telefonul, pun “muzica” si o vad ca incepe sa zambeasca. TIPIC! Totusi nu pot sa-mi dau seama cum de aveam praf de adormit in buzunar? Ma uit mai atent si vad ca am primit un mesaj de la Alexander in care scria “ O sa-mi multumesti mai tarziu ;) “ . Ce m-as face fara el, nu pot sa cred ca anticipeaza toate greselile pe care as putea sa le fac. Ii scot castile si ies repede de acolo ca sa nu se trezeasca. Dupa care ma indrept spre nesuferitii aia cu ranjetul pe buze. Ma asteptau cu expresiile lor tipice, primindu-ma ca pe unul de al lor.
- Ce ti-a luat atat? Imi venea sa fac o gluma, dar eram atat de nerabdatoare sa aflu care e decizia lor incat inghiteam intr-una in sec. Il vad pe Naruto cum imi zambeste si imi pune mana prietenos pe spate, spunand ca e timpul sa aflu mai in detaliu ce inseamna pariurile astea. Da, da ,da ….. - Dar de unde stiti ca a facut-o, cred ca unul dintre noi ar trebui sa “verifice” . Ma ofer eu, daca nu sunt alti voluntari! Nu, nu, nu. Fir-ar am uitat un lucru esential. Karin era virgina. Omg, ma uit catre persoana care a rostit aceste cuvinte . Era nimeni altul decat Sasuke. Nu as fi crezut niciodata ca ar fi spus-o el, deoarece dupa seara aceea la club mi se parea ca suntem prieteni. Incepeam sa devin agitata, dar trebuia sa ma stapanesc si sa fac ceva ca sa par convingatoare.
- Frate, n-aveti decat. Are niste forme… mmm, nota 10. Ma asez pe masa, relaxata, aratandu-le ca sunt sigura pe mine. Naruto il priveste cam nervos pe Sasuke si imi spune ca par destul de satisfacut deci o sa ma creada pe cuvant. Da, da ma lasi. Stia ca nu e usor sa o cucereasca pe Karin deoarece ceilalti nu reusisera si nu avea rost sa mai incerce inca o data, pentru ca din greseala roscata sa-si dea seama de pariuri. In acel moment o vad cum iese pe usa, parand destul de ametita si ciufulita. Era total dezorientata, dar cand ma vede incepe sa zambeasca, muscandu-si degetul aratator si facandu-mi cu ochiul. Baietii incepusera sa rada si sa ma intrebe ce i-am facut de arata in halul ala. Mda… in sinea mea ma gandeam ca sigur nu vor sa stie.
Il privesc in fuga pe Sasuke si vad ca inca parea interesat de ideea sclipitoare care ii venise cu cateva secunde in urma. Fir-ar, acum trebuie sa am grija ca nu o sa afle nimic si de asemenea cand Karin o sa se dezmeticeasca sigur o sa vina la mine sa ma intrebe ce s-a intamplat. Tot ce sper este sa se grabeasca tipii astia si sa-mi spuna care e treaba. Il privesc pe Naruto ca si cum viata mea ar fi depins de raspunsurile lui. Dintr-o data se auzi soneria, off! Am vrut sa ma indrept spre clasa, dar mana blondinului ma opreste. Asteapta sa se duca toata lumea la ore, dupa care ii vad cum se aduna toti in jurul meu, parand destul de seriosi, iar acesta incepu sa vorbeasca in soapta:
- Sebastian, ce iti spun acum este foarte important. Nimeni, dar absolut nimeni nu trebuie sa afle ce inseamna cu adevarat aceste pariuri. Crede-ma ca nu e o joaca si se accepta foarte rar noi membrii in acest .. grup. Hai sa-ti povestesc mai pe indelete. Acum cativa ani in timp ce mergeam pe strada s-au luat unii de mine si un barbat ciudat cu o masca pe fata m-a ajutat dupa care mi-a facut semn sa il urmez. De felul meu eram cam nebunatic asa ca m-am dus. Vreau sa spun ca n-am vazut in viata mea un loc mai frumos ca ala. Era o vila gigantica, plina de subsoluri, coridoare si usi inchise cu lacate. Munti de bani, femei, bautura, masini orice omule, orice gaseai acolo. Dintr-o data ma fascinase la nebunie locul acela. Mascatul a spus ca pot sa fac tot ce vreau eu, cu conditia sa mai aduc niste prieteni. Asa am format grupul acesta. Incepusem sa mergem in fiecare zi acolo.O splendoare! Iti spun cu mana pe inima ca devenise raiul pe pamant. Omul acela incepuse sa ne dea din ce in ce mai multe lucruri. Senzatii extreme, adrenalina, intreceri, sarit cu parasuta, orice frate. Orice ne trecea prin cap era al nostru. Intr-o zi pe cand aveam 16 ani mi-a spus ca stie un joc mult mai amuzant. Asa am inceput pariurile. El ne alegea fetele, iar noi prin viclenii sau ce ne trecea prin cap le “rezolvam”. Premiile nu au ezitat sa apara, acestea depinzand de punctele pe care le obtineam. Crede-ma o duceam bine, chiar ne placea si ne obseda pe zi ce trece omul acesta caruia nu i-am vazut niciodata fata. Totusi intr-o zi a zis ceva ce ne-a socat. Cel care la 18 ani, adica la terminarea liceului, are cele mai multe puncte, ii va lua locul si va conduce “Imperiul” . Noi nu am inteles ce este acest “Imperiu” dar daca insemna sa avem vila aceea si banii merita. Totusi ne-a mai spus ca trebuie sa mai gasim o persoana care sa ni se alature. Am cautat mult si bine, dar toate persoanele pe care i le-am aratat nu i-au convenit si le-a ucis pe loc, pentru ca déjà stiau prea multe. Prietene, mai ai o sansa sa te razgandesti! Sigur mai vrei sa faci asta?
Credeti-ma, ma asteptam sa aud orice. Absolut orice, dar numai la asta nu m-am gandit. Ce spun copiii astia, e treaba serioasa. S-ar putea sa fie implicata mafia, sau mai stiu eu ce. Dar sunt atat de obsedati incat nu isi dau seama in ce pericol se afla. Nu pot sa cred ce aud, e cel mai periculos si riscant lucru pe care l-am pomenit in viata mea. Nu cred ca as rezista nici macar 10 minute, imediat si-ar da seama ca sunt fata. Nu am nici o sansa, cel mai intelept lucru ar fi sa renunt si Sebastian sa dispara, dar sunt foarte ingrijorata pentru ei. Ce sa fac…..
Ultima editare efectuata de catre ╰☆╮kattya96╰☆╮ in Mier 30 Noi 2011, 22:40, editata de 1 ori |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 | |
| |
|
| |
| Nu mai sunt cine eram! +16 | |
|