| Nu mai sunt cine eram! +16 | |
|
|
Cat la suta va place acest fic? ( fiti sinceri) | Peste 90% | | 92% | [ 68 ] | Intre 70% - 90% | | 4% | [ 3 ] | Cam 50% | | 1% | [ 1 ] | Nu l-am citit | | 3% | [ 2 ] |
| Total voturi : 74 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mier 30 Noi 2011, 22:38 | |
| dau edit Eu una iti ador ficul. Treburile au devenit foarte serioase. Sakura e ea fata desteapta deci o sa-i scoata din mainiloe acelui om. Am presimtirea ca e ceva cu mafia, sau acel om doreste sa-i afunde pe ei intr-un fel sau altul. Nu oricine care vine langa tine e de incredere. Au avut tot ce si-au dorit dar totul se poate duce de rapa. Cum o stiu eu pe Sakura se va duce acolo . Va fi demascata si cred ca Sasuke ar salva-o. Au mai fost si altii care au fost omorati dedci e de rau. Astept capitolul urmator si tine minte intotdeauna iti voi citi ficul. Eu una nu ma voi supara pe tine nicioadata daca i tarzi cu capitolul. Nici nu sti cat de fericita am fost cand l-ai postat. Iti iub bescficul dsi ideea geniala. ficul tau este in top 3 din toate ficurile postate pe forum si daca nu ma crezi v arifica si tu. Esti cea mai tare si incurand ficul tau va fi ope primul loc. Te iubesc Katty! Sa ai succes la scoala si note mari.
Ultima editare efectuata de catre Deea in Joi 01 Dec 2011, 12:18, editata de 1 ori |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mier 30 Noi 2011, 22:50 | |
| Katt ♥ Incepi sa treci la chestii serioase ? Chiar nu credeam ! Acum ce va face Sakura / Sebastian ? Is bulversata total x_x ! Iti iubesc ficul ! ai o splendoare in a povesti ! ♥ Sunt total uimita ! ♥ Te iubb. mult si pe tine si ficul acesta..mirific ! ♥ No comment xD ! Iubbbb. ficu tau ! Asa cum este : Comedie , Actiune , Drama , Suspans , Thriller ...dua in boale filmelor : ]]]
Astept Nextu ` ! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 01 Dec 2011, 00:56 | |
| Hello ..
→O Doamne! Ce tot spui aici? Lucrurile devin foarte serioase. Acum sincer, cat de prost sa fii sa te duci dupa unul cu masca si sa continui sa mergi la vila lui dupa ce stii ca a omorat niste copii, colegi probabil. De eram eu in locul Sakurei fugeam mancand pamantul imediat cum auzeam toate acestea. Stii zicala aia " Mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe inima". NU-mi mai trebuia nimic, doar sa ma stii eu in viata ... →Ai niste idei, printre cele mai bune. Nu m-as fi gandit in viata mea sa fac un asemea fic. Ador totul la povestea ta. Descrierea, dialogul, naratiunea absolut totul. Cu ideile pe care le ai poti scrie o carte, sincer. →Ma bucur nespus de mult ca ai adus next-ul! Spor la scris si la idei! →Capitolul urmator rapid! Bye ^.^
|
|
| |
♀Deez♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ai vrea tu sa stii unde..:X Nr. mesaje : 111 Puncte : 123 Reputatie : 8 Stare de spirit : Mai fericita de atat nu se poate..Te iubesc<3
| |
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 01 Dec 2011, 08:14 | |
| Ok, cum a zis si Sakura, ma asteptam la orice numai la asta nu! :)) E geneal, imi place la nebunie! Sper sa aduci repede next-ul, vreau sa aflu ce o sa hotarasca Sakura! Ce-ti mai place sa ne tii in suspans! Bafta cu scoala!! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 01 Dec 2011, 08:44 | |
| Eee, da' oare ce sa faca? :))Hmm, deci capitolul acesta a cam intors lucrurile cu susul in jos, acum sper doar ca Sakura n-o sa fie ucisa prea curand.. :)) Ce pot spune, chiar m-ai uimit si sincer nu stiu cum de iti pot trece atatea idei prin cap.. Oricum, felicitari, chiar le meriti..Asa, pai astept u nerabdare nextul..Spor la scris si multe idei..Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 01 Dec 2011, 12:08 | |
| Ma da tu chiar vrei sa ma omori? Ai o idee, mama, nici nu pot sa descriu la cat de geniala e! Descrii frumos si lasi mereu un mister in aer. Sper ca next sa vina cat mai repede ca altfel de pap |
|
| |
byanck Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : ... Nr. mesaje : 12 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : sacoala:) Stare de spirit : mai mereu sunt distrata
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 01 Dec 2011, 12:44 | |
| [b]Ma intreb daca cel care a intrat in camera ei ...defapt in baie a fost Sasuke....Sper ca baietii o sa renunte la pariuri,daca e posibil...:|...Totul depinde de ceea ce hotaraste Sakura!...Imi place fuper mult Sper ca o sa il pui mai repede pe urmatorul Mult noroc! |
|
| |
Smile for mee Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe planeta unde se consuma Alcool Nr. mesaje : 10 Puncte : 11 Reputatie : 1 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : vesela
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 01 Dec 2011, 14:01 | |
| Wow!!!E cel mai tare Fic citit de mn vreodata....si eo am citit la ficuri cu sasusaku si unele sunt chiar niste tampeni. dar al tau e minunat....esti geniala....sa scrii in continuare si incearca sa nu se termine prea curand Msssss |
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 01 Dec 2011, 16:05 | |
| WAW!!!!!!!!!!! deci eu nu mai am cuvinte !!!!! fato esti geniala:X:X:X deci eu nu am mai vazut asa ceva!!! e mult prea tare !!!! deci eu nush ce sa mai zic!!! CEL MAI TARRE FIC DIN CATE AM CITIT!!!!!!!! spor la scris si adu next-ul cat mai repede!!!!!:* Teo ;) te-a pupacit *:* |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 01 Dec 2011, 18:38 | |
| |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe planeta unde se consuma Alcool Nr. mesaje : 10 Puncte : 11 Reputatie : 1 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : vesela
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Joi 01 Dec 2011, 18:54 | |
| CUm am mai spus ..noi nu putem explica cat de mult te apreciem Nextu il asteptam cu toti! Pt ca tu si cu povestea ta esti bestiala ...Le-am spus si prietenilor mei de povestea ta si cred ca in momentul asta 20 de prieteni de ai mei iti citesc povestea,aseara vreo 5 au stat pana la 2:00 sa citeasca totul ..........multa lume te apreciaza si iti citeste ficul...pt ca esti G.E.N.I.A.L.A !!! ................Smile for mee......te apreciaza ! |
|
| |
Dadaa <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe undeva^^ Nr. mesaje : 341 Puncte : 413 Reputatie : 54 Stare de spirit : Depinde.:)
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 02 Dec 2011, 00:46 | |
| Deci iti iubesc ficul! :x
Ai niste idei superbe, geniale, extraordinare, mirifice cum vrei tu. >:D<
Astept nextul :x. |
|
| |
Yurysor13 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 4 Puncte : 4 Reputatie : 0 Stare de spirit : Plictisita.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 02 Dec 2011, 12:19 | |
| Eu nu te-am acuzat ca ai furat idea dar asa mi s-a parut.Scuze.Oricum personajul din Nini nu se numeste Sebastian ci Nicolas.Mai e unul cu numele asta pe acolo dar nu are nici o legatura cu idea ta.Cat despre next pot spune doar un lucru......ESTI EXTRAORDINARA.Atata talent la o persoana eu nu am mai vazut .Astept continuarea:D |
|
| |
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Vin 02 Dec 2011, 18:28 | |
| Yurysor13......da cum sa fure idee...nu mai e nimeni pe pamant care il cheama Sebastian ? :)) |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| |
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 04 Dec 2011, 09:31 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 04 Dec 2011, 11:19 | |
| Imi place mult ficul tau. Nu am sa dau critica pentru ca nu ai cerut, insa o idee pot sa imi fac. Titlul m-a atras, simplu dar totusi interesant..buna combinatie. Ador ideea ta. Adica vreau sa iti spun ca aseara pe la 4 m-am pus la somn. Atunci am terminat de citit. Imi place ca nu intreci limita cand esti perversa...iar descrierea ta este captivata. Ficul e si haios printre multe alte calitati..si asta imi place. Deabea astept urmatorul capitol. Spor la scris si la idei. Te pupacesc dulce si te rog sa imi dai un mesaj cand aduci next-ul. Succes la scoala si nu numai :* |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 04 Dec 2011, 12:18 | |
| Hei scumpa mea!:x 1 la mana iti multumesc ca m-ai anuntat!:x Trecand la capitol este absolut superb!:x Imi place la nebunie insa ma intreb daca Sakura se va baga in asta..deci saa ne aduci mai repede continuarea ca ma ti ca pe jar..of of Sti cat de mult imi place fic-ul!:x spor la scris la idei si la scoala desigur..mult timp ca sa ne aduci next-ul Te pup:* si nu uit a ca te iubim:) |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 04 Dec 2011, 16:58 | |
| ops...am uitat comul, scuze! DEci nextul e minunat ca intotdeauna Pupici si mersi ca m-ai anuntat Sakura si Karin yuck..u ai imaginatie nu gluma |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 04 Dec 2011, 19:14 | |
| deci u esti ULTRA-GENIALA. aia chiar erau atat de prosti incat sa nu-si dea seama ca-i ceva necurat acolo?cum mama naibii sa crezi ca cineva care iti da toate chestiile astea si pune pariuri de genu asta si mai ales sa-i omoare pe cei care nu-i convin sa nu fie macar intr-un loc sus pus in mafie sau ceva de genu asta.lasa ca dak se gandeste ala sai omoare no sa mai aiba ce ca ii bag eu la 2 metri sub pamant .te roooog sa aduci next cat mai repede |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Dum 04 Dec 2011, 19:18 | |
| Buna scumpo am un singur lucru sa-ti spun:MINUNAT Imi place la nebunie Deci nam cuvinte sper ca nextu sa apara imediat |
|
| |
XxSaRaxX Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2 Puncte : 3 Reputatie : 1 Hobby-uri : Orice distractie sa fie:D Stare de spirit : Happy!!Increzatoare!!
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Mar 06 Dec 2011, 21:18 | |
| Iubesk ficul asta E cel mai tare |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 10 Dec 2011, 23:13 | |
| Haide tu, chiar numai pot astepta. Te rog sa pui next-ul. Te rog, te rog, te rog, te rog !!! Haidee, chiar vreau sa vad ce se intampla. Mor de curiozitate (D) Spor la scris si la idei, te rog sa ma anunti cand il pui |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 Sam 10 Dec 2011, 23:44 | |
| Pai ce faci mai? Ai uitat de noi si de fic? Il asteptam cu sufletul la gura Din pacate n-am mai intrat pe ficul tau si sincer imi pare rau Nu am mai avut timp de comm-uri caci de vizionat, n-am pierdut nici un capitol Sper ca nu te-ai suparat pe mine! Adu te rog frumos next-ul si mult spor! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu mai sunt cine eram! +16 | |
| |
|
| |
| Nu mai sunt cine eram! +16 | |
|