| balerina iubirii{sasusaku} | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Mar 15 Noi 2011, 20:50 | |
| Am citit ficul tau cu putina intarziere, dar tot superb este!!!! Vreau nex-ul repede ca de nu fac crize aici!!! Cand il pui poti sa ma anunti? |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Mar 15 Noi 2011, 21:08 | |
| Scuza-ma ca am intarziat. Iti multumesc ca m-ai anuntat. Capitolul este foarte frumos, ca de obicei. Ma intreb ce surpriza ii pregateste Sasuke Sakurei? Ma poti anunta de acum incolo mereu? Astept capitolul urmator si sa te distrezi in excursie. |
|
| |
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Dum 20 Noi 2011, 15:12 | |
| A trebuit sa citesc tot capitolul anterior ca sa-mi audc aminte.... oricum este superb! |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Dum 20 Noi 2011, 16:53 | |
| wow , te rog anunta-ma cand pui nextul este misto , marfa , mirific , ciment are toate calitatile unui fic te roooog mult pune nextul repede |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: balerina iubirii{sasusaku} Sam 26 Noi 2011, 17:51 | |
| Deki am venit cu nextul....azi sunt super fericita si nu voi elucida toate misterele pe care le-am pus in capitolul anterior dar doar cateva:))fara sa o mai lungim spor la citit:
Capitolul 7:Intentii ascunse....
Autoarea pov.:
In camera au intrat parintii lui Neji.O doamna inalta ,frumoasa cu o bluza crem si cu un sal mov ,putin transparent si legat intr-o parte pe umeri cu o brosa cu diamante,si cu o pereche de pantaloni negri de stofa si cu parul blond spre castaniu buclat.Un domn inalt,cu parul putin grizionat,castaniu,imbracat la patru ace si cu o fata stearsa dar cutremuratoare.....
Usile se inchisesera puternic in urma lor ,iar o atmosfera apasatoare s-a lasat in camera.......Erau linistiti si doar muzica de pian de la parter se mai auzea....in rest nimeni nu indraznea sa miste pana cand domnul Hyuga a spart tacerea dand buna ziua.
-Buna ziua!Au raspuns Sasuke si Sakura ridicandu-se in picioare si prezentandu-se cum se cuvine........S-au asezat cu totii pe canapele si fotolii si au inceput sa discute diverse probleme in timp ce un chelner le turna o bautura alba dar interesanta in pahar.
-Da ma bucur ca Neji a reusit sa va invite la aceasta petrecere fiindca stiu ca nu va prea plac........zise cu o mica sfiala in glas domnul Hyuga.
-Da asa este dar nu am venit pentru Neji ci pentru Sakura deoarece Neji este un vechi prieten de-al ei.........veni si raspunsul lui Sasuke ce ii lasa pe cei doi parinti cu gura cascata....
-Serios?Noua Neji nu ne prea orbeste despre dumneavoastra,domnisoara Sakura......Cum se poate?Daca as fi in locul lui cred ca numai cu gandul la dumneavoastra as sta!spunse lingusitor tatal miliardarului ce isi sarbatorea ziua.....
Sakura era dezgustata de atitudinea lingusitoare a tatalui lui Neji si devenea din ce in ce mai plictisita.Privirea ei si atentia ei era rapita de alte ganduri sau locuri,in timp ce Sasuke mai avea putin si le lua viata celor doi ce erau deplorabil de lingusitori,atat cu el cat si cu Sakura...
,,Haide grabeste-te!Asta e scopul meu si nu il voi inlatura!!Haide Naruto fa ce ti-am zis mai repede!,,gandea brunetul nerabdator si rapit de realitate.
-Dar sper ca afacerile sa mearga bine in continuare in Imperiu nu-i asa?Sau nu merg pentr.........Dar nu mai apuca sa-si termine propozitia ca o explozie ii tulbura pe toti.Soti Hyuga sarira in picioare si se indreptara spre fereastra sa vada ce s-a intamplat.
Sasuke ii acoperi ochii Sakurei si o ridica,tot ce se mai putea auzi putea fi doar un tipat infundat si siluete cazute la pamant.Sakura tresari dar mana fina a brunetelui ce o mangaia pe a sa o linisti.
-Nu deschide ochii!ii tot spunea el intr-una,incercand sa nu ii provoace o stare de teama.Au parasit incaperea calcand printre pietrele din marmura sfaramate,si urcand pe ce a mai ramas din scari catre etaj.
-Sasuke da-mi drumul!Vreau sa vad pe unde merg!spuse indignata Sakura dupa care brunetul la un gest impusiv ii dadu drumul.Sakura intepeni cand a vazut ce se afla in jurul ei..........
ok 5-10 comm-uri :))mama cer mult nu?si avetzi nextul:D |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Sam 26 Noi 2011, 17:51 | |
| amm scz ca e scurt dar vreau sa va tin in suspans:D |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Sam 26 Noi 2011, 17:55 | |
| dau edit
Ce Doamne iarta-ma trebuie sa faca Naruto? Oricum cred ca are legatura cu aceea explozie. As spune mai multe dar as strica suspansul pentru ceilalti.
Ultima editare efectuata de catre Deea in Sam 26 Noi 2011, 18:01, editata de 1 ori |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Sam 26 Noi 2011, 18:01 | |
| Hai maiii !!!!!!!! bine ,bine mai astept imi vine sa plang nu imi place suspansul si de aceea oricum este foarte frumos ficul anunta-ma si de data asta
pupici si bafta |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Sam 26 Noi 2011, 18:02 | |
| mda...ma tii in suspans deja astept nextul femeie! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Sam 26 Noi 2011, 18:45 | |
| Likie, like, like baby!! Suspansu asta... Pff, cand credeam si eu ca aflu continoarea In rest imi place foarte mult si vreau next-ul urgent Merci ca m-ai anuntat si sper sa o mai faci :) Spor la scris si multa imaginatie
|
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Sam 26 Noi 2011, 20:10 | |
| Hey!!!! Multumesc ca m-ai anuntat!! Este super marfa capitolui!! Suspans.....Urasc cuvantul asta!!! Glumeam.... Astept NEXT-UL urgent!!! Sa ma anunti te rog!! |
|
| |
Ayumi Uchiha Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 29 Puncte : 29 Reputatie : 2 Stare de spirit : Indragostita!
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Sam 26 Noi 2011, 20:12 | |
| Vai draga mea scuze ca nu am mai trecut pe-aici! Ce papucii lu Eminescu trebuie sa faca Naruto?! Eu una n-as avea incredere in el. Daca distruge ceva? Sa nu uitam ca e Naruto, cel mai imprevizibil si idiot ninja! Ei bine adu repede next! Si te rog sa ma anunti si pe mine. PS: Hai puneti-va pe tastat si lasati comm-uri ca nu mai vedem next! |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Dum 27 Noi 2011, 13:50 | |
| Ce explozii? O.o pe care ucizi? Criminalo :)). Mi-a placut foarte mult. Ma intreb daca Sasuke a facut ce cred eu :-? Fii atenta ca sunt mai mult de 5 comuri, asa ca fa un bine si posteaza mai repede :)) Te pup |
|
| |
mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Dum 27 Noi 2011, 21:30 | |
| Wow deci chiar este foarte foarte interesant si abia astept sa aflu ce se intampla in continuare |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Mar 29 Noi 2011, 00:50 | |
| deci imi place la nebunie ficul. il ador.abia astept next |
|
| |
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Vin 02 Dec 2011, 19:29 | |
| Hai ca deja ai destule comm-uri! Abia astept next! |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Mier 21 Dec 2011, 16:54 | |
| u ai uitat complet de fic?inteleg ca e greu cu scl dar chiar sa nu mai postezi timp de doua saptamani? e inacceptabil. u ma lasi in cma de grad 4 k nai mai pus next. te implor eu mult sa-l pui |
|
| |
Calliope Jōnin
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Mier 21 Dec 2011, 20:12 | |
| |
|
| |
:*~♥Kazu~♥:* Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prin Germania in lumea perversilor=)) Nr. mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sefa fabrici de XoXo Stare de spirit : In culmea fericiri.
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Mier 21 Dec 2011, 20:41 | |
| Uuu ador ficu tau imi place tare mult acest forum dar abea acum m-am hotart sa imi fac. Ficul este superb dar astept sa se intample ceva intre Sasuke si Sakura ca pana acuma numa giugiuleli nimik alceva:(.
Oricum Vreau next. |
|
| |
Calliope Jōnin
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Mier 21 Dec 2011, 20:46 | |
| aha o sa mai avanseze putin dar ma bucur ca iti place si bun venit printre noi
Ultima editare efectuata de catre esthera bloodangel in Mier 21 Dec 2011, 23:56, editata de 1 ori |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Mier 21 Dec 2011, 20:57 | |
| Domne , domnicutule ce puteai sa-mi dai, imi place este genul de fic in acelasi timp devil dar are si romance . Iubesc aceste feluri de ficuri . Merzy ca m-ai anuntat , scumpy. Astept cu nerabdare nextul. Te rog sa ma si anunti cand il postezi . Chiar vreau sa vad ce se intamppla in capitolul urmator . Kiki te pupaceste |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Mier 21 Dec 2011, 22:12 | |
| Buna, mersi ca mi-ai spus... O.o Sasuke planuieste ceva si nu cred ca e de bine. Am o vaga impresie ca Sakura va suferi foarte mult. Ce mult mi-au placut ce ia spus Sasuke rozaliei la final. Asa de romantic, dar parca prin acele vorbe ascunde ceva, parca o face putin pe victima. Abia astept nextul Bye. |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Joi 22 Dec 2011, 11:53 | |
| Inca un capitol extraordinar venit din partea ta. Mersi ca mai anuntat, esti o scumpa. Si eu ca Rose am impresia ca Sakura va suferi dupa toate intamplarile astea. Sper totusi sa ma insel. Am inpresia mai mereu ca Sasuke o inseala pe Sakura, nu stiu de ce. Sa fii atat de sadic, inima Sakurei este inca pura de poate ierta cu atata usurinta, chiar daca a omorat fara mile multi oameni. De abea astept capitolul urmator. Succes! |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Joi 22 Dec 2011, 12:22 | |
| sa vezi ce 10 comuri iti dau eu femeie stii cat am asteptat nestu asta? hai ca deja ma buccccur foarte tare...astept nextul |
|
| |
Cassis Genin
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} Joi 22 Dec 2011, 16:22 | |
| Hey multumesc ca m-ai anuntat!! Cat despre capitol este..... super marfa!! Astept next-ul cat mai repede! Ciau te-am pupat!!!
P.S. Sa nu uiti sa ma anunti!! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: balerina iubirii{sasusaku} | |
| |
|
| |
| balerina iubirii{sasusaku} | |
|