Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

~Love is a monster~ +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 16:49

foarte grozav draga huh?
ma surprinzi ca de fiecare data huh?
mi-a placut la nebunie descrierea huh?
si multumesc pentru ca mai anuntat ca de fiecare data
sper ca Sakura sa nu creada ceva gresit ingrijorat
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 21:31

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOAR ASTA POT SA SPUN!!!!
SI CA ASTEP NEXT-UL.
PENTRU CA MAI LASAT FARA CUVINTE
Sus In jos
Cassis
Genin
Genin
Cassis

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 280
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului...
Stare de spirit Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Mier 14 Dec 2011, 18:55

Hey!! Multumesc ca m-ai anuntat!!!
Pai..capitolul este superb....si foarte pervers..
Abia astept next-ul... Sa ma anunti!
Te-am pupat... Pa-pa
Sus In jos
angel.caitlyn
Genin
Genin
angel.caitlyn

Localizare Localizare : Balonul meu:)
acebook acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 108
Puncte : 112
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris...
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita:X:X:X

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Sam 17 Dec 2011, 17:34

Deci am trecut si eu pe la acest fic si pot spune ca este superb si plin de iubire in love in love in love Imi place ca Sasuke s-a trezit la realiate,dar s-a culcat la loc... biciuitor difcil tipul...Descrii asa frumos!!! in love Next repede!
Sus In jos
Klau
Genin
Genin
Klau

Sex : feminin Varsta : 27
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 229
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : Obscur..
Stare de spirit Stare de spirit : Pasesc in eterul umed visand in intuneric..

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Joi 22 Dec 2011, 17:44

dap ! Hi, dragelor!! Am adus next cu o intarziere considerabila. rusinos Inspiratia mea a avut de suferit din cauza toanelor mele incontrolabile. very sad Sper sa va placa si lectura placuta!! dap !

Capitolul 11: Agonie rece...

~Sakura povesteste~

Incredere.. Ce era ea? Sigur nu mai stiam.. Ma pierdusem din nou in sentimente adanci si fade ce nu puteau decat sa-mi ingreuneze ochii cu lacrimi.. De ce trebuia mereu sa cunosc doar intunericul? Ochii mei nu au cunoscut lumina, pacea transparenta pe care o avem in fata fara sa stiu.. Ce venea pe geamul mic oprita brusc de gratii. Din nou in intuneric. Impinsa de disperarea grea si opaca suferinta ma aflam din nou in acel abis intunecat ce mi-a distrus viata cu raceala lui molipsitoare. Agonia pura si rece se scurgea incet de pe obrajii mei albi ce au prins usor o nuanta de un rozaliu pal.
Sa pierzi tot.. O secunda in care privirea iti sta atintitra spre lumina te poate distruge. Macinat de nesiguranta, sufletul meu se pierdea tot mai mult in scancetul demonic al vantului. Un vant ce imi cutremura corpul pe care curgeau incet lacrimile amare. Doar el.. Doar pentru el, doar cu el, doar el.. Cine avea sa-mi fie sfetnic mai bun decat intunericul si cine sa imi mangaie corpul slab mai bine decat vantul. Doar sufletul meu era cel ce stia toate chinurile acelui loc oribil. Doar nisipul aspru de pe jos putea fi imbatat de suferinta mea. Doar eu.. De ce trebuia deodata sa simt ca e bine? Suferinta imi curma si cele mai mici incercari de scapare, cele mai mici strigate jalnice ale vocii mele, cele mai dure ganduri si cele mai seci sentimente. Asta era viata mea. Un cantec sec ce doar durerea il putea canta sustinuta fioros de rasul malefic si bolnavicios al timpului..
Tot ce credeam, tot ce stiam, tot ce simteam.. Tot.. Cuvant greu de suportat pentru auzul meu insa care reprezenta cel mai rau lucru. Tot ce era mai urat si mai trist. Voiam explicatii insa imi era teama de primirea lor. Voaim dragoste dar imi prea greu sa o mai savurez. Nu mai voiam nimic.. Si totusi acel nimic il primeam indiferent daca il voiam sau nu. Ce cuvinte seci aruncate in vant.. Ce ganduri groaznice pierdute in cautare soarelui. Cate am pierdut. Cate? Nici nu mai stiam..
Doar lacrimi si regrete imi mai hraneau ultima farama de mandrie distrusa incet de pofta lui demonica. De zambetul lui rar si vocea lui clara ce imi batuiau fugarit fiinta. Ce imi provocau repulsie dar din care imi luam linistea. Prea multa liniste. O liniste sinistra si categorica ce imi invaluia trupul intr-o aura neagra, inumana, ba chiar abisala. Ba chiar suferinda.. Ce mai conta.. Era doar umbra zecilor de cuvinte dulci sterse usor de timp si lovite puternic de trecutul sangeros.
Nu voiam sa recunosc.. Nu voiam sa fi vazut.. Nu voiam.. Dar asta a fost adevarat.
In orice caz.. Voi gasi ceva mai bun.. Sau poate mai rau.. Dar macar stiu ca am incercat..

M-am ridicat incet de pe nisipul rece, mi-am sters lacrimile cu o miscare rapida a mainii si am deschis incet usa de metal, ea taind linistea temator si incurcat printr-un scartait. Mi-am plasat cu grija un picior afara din acea incapere si am continuat sa merg pe holul lung, ce-mi parea odata un loc mistic, poate chiar fermecat. Acum nu mai era decat un popas in calea pe care trebuia sa-l trec cu vitejie. Dar nu am ascultat soaptele vantului ce-mi spuneau sa raman acolo. Nu am facut nimic decat sa continui un drum nesigur patat cu lacrimi si amintiri urate ce inca imi rasunau in timpane ca un urlet slab al timpului vesnic.
Miscarea jalnica a picioarelor mele m-a adus in fata usii duble in care erau urme ale vremii conturate din abundenta in zgarieturi slabe si mici. Am impins usor usa si am pasit sfioasa si hotarata pe parchetul lipsit de stralucirea cu care imi scunfundam privirea alta data.
O alta viata.. Un alt drum. O alta strada pavata cu teama si rautate. Alti pasi nesiguri si tematori. Alte ganduri nehotarate si departate. Alte sentimente visatoare.

Totul avea sa se schimbe. Am inaintat incet pe scarile din marmura neagra, tarand dupa mine un gemantan mare si greu. Cu capul plecat si ochii umezi, cu vocea stearsa si pasii staruitori am inaintat pana la usa ce ma despartea de adevarata lume... O lume ce desi era trista eu o vedeam mai apetisanta ca niciodata. Era atat de dulce si bun gustul indepedentei. Dar atat de amara imi era plecarea silentioasa. Nici macar un zambet stramb, nici macar o privire rece. Nimic.. Nu primisem nimic din partea lui. Doar ce am avut si pana acum. Doar suferinta inmuiata in minciuni.

Am deschis usa si am facut cativa pasi pe poteca alba, inghetata. Mi-am intors capul, suspinand sacadat si am continuat sa merg pana la masina neagra a lui Naruto.
"ADIO..." se auzi iubirea mea pentru brunet.. Doar un adio ragusit si prelung...

dap ! So.. Asta este tristul capitol.. Si desi sunt sigura ca nu ati intels nimic, sper sa va placa. heh Pe scurt: Sakura pleaca din casa lui Sasuke.. Astept parerile voastre si inca o data, sper sa va placa. good V-am huguit si pupacit!! a hug kiss ByE!! dap !
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Joi 22 Dec 2011, 17:49

dau edit

Prima data am crezut ca a fost inchisa din nou in aceea camera, apoi ca ea a fost acolo de buna voie.
Apoi m-am prins ca pleaca.
Si de ce nu a venit Sasuke sa o opreasca.
Uramtorul capitol as vrea sa fie povestit de Sasuke sa vad daca sufera, ca de nu il trag pe roata.
Ce nenorocit!

Succes! Su ca intotdeauna ai avut o descriere superba. kiss in love
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Joi 22 Dec 2011, 18:10

Citat :
Si de ce nu a venit Sasuke sa o opreasca.
Uramtorul capitol as vrea sa fie povestit de Sasuke sa vad daca sufera, ca de nu il trag pe roata.
Ce nenorocit!

are dreptate, mi-a placut
cum a spus si mai sus , vreau ca urmatoru, capitol sa fie zis de sasuke

bafta si anunta-ma de next
Sus In jos
Cassis
Genin
Genin
Cassis

Localizare Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 280
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului...
Stare de spirit Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Joi 22 Dec 2011, 19:52

Hey, am primit solicitarea ta de a-ti citi noul capitol..
Si eu cred ca Sasuke ar trebuii sa povesteasca capitolul urmator, sa sufere si sa boceasca..
Doar fantezii pe care l-am zis cu gura mare ups.. kboom
Cat despre capitolul acesta mi se fare foarte frumos!!
Spor la lucru, idei cat mai multe si pune next-ul cat mai repede ca mor aici!!
Te pup... Carry
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Sam 24 Dec 2011, 11:21

am plans asa de mult
of de ce trebuie ea sa fie nefericita?
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Sam 24 Dec 2011, 11:31

Hey draga mea.
Mi-a placut capitolul,dar parca prea scurt si prea trist.
Ma intreb ce se va intampla in continuare? Sa pui next-ul repejor si sa ma anunti!
Spor la scris si multe iei!:x
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Sam 24 Dec 2011, 13:22

foarte trist sad
dece atunci cand devine totul frumos apare ceva si povestea se schimba radical in ceva trist
dar mi-a placut mult capitolul si iti multumesc pentru ca mai anuntat in love
imi pare rau ca am venit asa tarziu dar am la mana dreapta contuzie si este bandajata si 7 zile nu pot sa fac nimic cu ea ... ce sarbatori o sa am nu ? nervi!
ori cum foarte frumos huh?
iti urez Sarbatori Fericite din inima in love
cu drag Iva good job
Sus In jos
angel.caitlyn
Genin
Genin
angel.caitlyn

Localizare Localizare : Balonul meu:)
acebook acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn
Puncte : 112
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris...
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita:X:X:X

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Dum 25 Dec 2011, 21:46

Am inteles tot! nr1
Absolut tot! good job
Am inteles ca e minunat,superb,foarte frumos! in love in love in love
Imi pare rau de Sakura... sad
Si Sasuke asta...ce-l apuca nu inteleg! biciuitor
Stie sa faca oamenii sa sufere,altceva??? very sad
Cand sunt si ei fericiti...apare altceva si altceva sa-i desparta tot mai mult!!! angry angry angry
Next si scuze ca am venit tarziu... rusinos vreau sa ma anunti de noul capitol! dap !

Sus In jos
Fucking&Crazy>Beibii
Genin
Genin
Fucking&Crazy>Beibii

Localizare Localizare : Somewhere, near heaven......in the world of sugar and love:x:X:x
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Mafia International Corporation
Stare de spirit Stare de spirit : Falling in love.........

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Dum 25 Dec 2011, 21:59

foarte frumos,sys.. in love .....imi place cum descri....de unde atat imaginatie?LOL!!!! lol!
Nu vrei sa imi imprumuti si mie putina? Putina de tot? happy2 ......oricum astept nextul, si nu uita sa ma anunti cand il aduci.........si inca ceva, vreau sa fie ceva surprinzator, o rasturnare de situatie... huh? .
..uimeste-ne!!!!!................bye, roxy te pupaceste dulce.....spor la scris si multe idei... love
Sus In jos
Klau
Genin
Genin
Klau

Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 229
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : Obscur..
Stare de spirit Stare de spirit : Pasesc in eterul umed visand in intuneric..

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 18:54

dap ! Hi.. Pai am adus un nou capitol si dupa cu ati cerut voi povesti din prisma lui Sasuke. happy2 Multumesc petru commuri si ca imi cititi ficul. Sper sa va placa si lectura placuta!! dap !

Capitolul 12: Devorat..

~Sasuke povesteste~

Greseli.. Am facut multe greseli. Unele importante altele nevinovate, dar niciodata nu am fost atat de inecat in vinovatie. Zburdam haotic prin tristete taind incet linistea camerei cu scancete jalnice si oftate venite din adancuri intunecate. Sakura.. Un nume ce imi dadea fiori si ma facea sa zbier de fericire. Acel nume patat cu lacrimi si imbibat cu durere. De ce as fi crezut ca ma iubeste? Probabil ca asta astepta de mult. O alta greseala ca ea sa imi intoarca incet spatele lasandu-ma sa zac inert in agonie. Dulcea agonie a mandriei. Ranisem multe persoane insa niciuna nu ma ranise.. Pana acum. Tot ce aveam era pierdut incet in umbre intunecate ale lacrimilor amare ce imi ascundeau ochii.
O lumina sadica imi facu ochii umezi sa se deschida. In incercarea mea de a razbate in acel cosmar m-am uitat putin prin camera mare. Pionii ce erau asezati la fel de dezordonat pe tabla, se jucau incet cu mintea mea, amintindu-mi de privirea ei jucausa. De zambetul ei zglobiu ce se pierdea usor in amintirile mele triste..

Mana mea a trecut nervos peste ei facandu-i sa cada pe pardoseala din lemn de brad. Un tipat asurzitor se auzi in camera goala si pustie. Un tipat plin de durere si suferinta. Ce gust amar.. Simteam cum acea amaraciune imi inunda ochii cu lacrimi si imi facea corpul sa tremure. M-am ridicat de pe scaunul mare trandafiriu si mi-am proptit mainile intr-un perete, lovindu-l cu putere. Capul meu s-a lasat incet in jos, privirea mea privind pierduta o mica raza de lumina ce tremura temator. Un ciocanit enervant si puternic se auzi in linistea asurzitoare si imi facu corpul sa tresara sub furia lui:
-Intra.. se auzi indiferenta si rece vocea mea groasa.
-Amm.. Sasuke? Am putea te rog sa luam micul dejun impreuna? spuse Kimi-chan chicotind copilaros.
Ma uit putin la ea apoi ma indrept furios spre ea, luand-o in brate.
-Sasuke? spuse ea din nou la fel de jucaus. Ce-ai zice sa ne jucam putin?
Mainile ei mi-au mangaiat incet fata inlacrimata si buzele ei moi mi-au sarutat pofticios gatul parfumat. Se uita pervers la mine, zambind lasciv si mi-a tras incet capul spre ea.
-Kimi.. spun eu putin uimit.

Ea isi puse degetul peste buzele mele prelungind acel moment de placere. I-am ridicat incet corpul trantind-o pe biroul mare. Din nou pofta pusese stapanire pe mine si nu ma puteam controla. Oricat as fi vrut sa ma opresc nu am putut. Era o forta prea mare, era ceva de neoprit si ma acapara tot mai mult. I-am privit fata imbujorata si i-am sarutat brutal buzele, facand-o sa scanceasca incet de placere. I-am magaiat corpul firav sarutandu-i pielea parfumata si am simtit cu sunt din ce in ce mai excitat.

Nu.. Nu puteam face asta.. Sakura.. Dar ea isi batea joc de mine. Ea nu voia iubirea mea. Ma uit putin pierdut la Kimi-chan apoi continui sa o sarut lasandu-ma prada placerii devoratoare. Poate Kimi era calea mea de scapare, poate era drumul pe care trebuia sa il urmez, poate era lumina in care trebuia sa ma pierd. De ce ar fi contat o fata ca Sakura cand puteam avea orice femeie? De ce ar fi contat iubirea cand ei nu i-a pasat de asta? Luasem o hotarare dureroasa si aveam de gand sa o duc la indeplinire. Nu mai trebuia sa ma simt pierdut, nu mai trebuia sa ma las prada lacrimilor si durerii. O aveam pe bruneta mea focoasa pentru a ma satisface si nici nu imi trebuia altceva decat o partida buna.

Incet, incet ochii verzi si cristalini se pierdeau in intunecimea trecutului si acel suras suav avea sa fie si el devorat incet de nepasare.
Se parea ca Kimi-chan nu mai era aceeasi fetita cu care ma bateam cu bulgari. Era, poate, tot ce aveam nevoie. Sau ce imi trebuia pentru moment..

dap ! So.. Asta e capitolul.. Dar.. Off.. crying e oribil, stiu.. sad Inspiratia asta. very sad Acum este, acum zboara. Va rog sa ma scuzati daca este prea scurt sau prea nereusit, dar am incercat. good Sper sa va placa si astept parerile voastre. V-am huguit si pupacit!! a hug kiss ByE!! dap !

Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 18:59

dau eidt

Sasuke ne-a demonstrat din nou ca este un magar. S-a lasat prada ispitei si s-a urcat pe aia. Si Kimi e nesimtita, putea sa-l refuze. Ce ma fac eu cu brunetu asta nu stiu...
Sa ne aduci nextul mai repede bine?

Succes! kiss

Ultima editare efectuata de catre Diavolitia in Dum 01 Ian 2012, 16:29, editata de 1 ori
Sus In jos
♥Finetti♥
Genin
Genin
♥Finetti♥

Localizare Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare
Nr. mesaje Nr. mesaje : 377
Puncte : 423
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc.
Stare de spirit Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 19:05

Hei Hei mica mea surioara! ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 208323
Cum sa nu fie nereusit? ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 994253
Eu stiu ca am innebunit dar tu? ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 359687
Oricum asa cum m-am obisnuit un capitol exceptional ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 385627
Nu mai spun ca acea KIMI are cadou de la mine un cosciug ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 621493 , mda...
Brunetu asta, un idiot!
~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 359687
Astept next sa vad ce se mai poate intampla, ca m-ai dat peste cap complet ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 78717

Finetti te iubeste
~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 273918
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 19:09

Hei! ^^:

Nu e oribil deloc..o.o E superb in love

Mi-a placut mult cum ai descris dorinta aceea de neoprit a lui Sasuke. ^^

Imi pare rau ca nu am dat comentariu la capitolul anterior dar nu sunt in Bucuresti si nu prea stau mult la calculator. :o3

So..abia astept next in love

Spor la scris si idei! kiss
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 19:25

hi! hi! buna ,

gata , oficial m-ai facut sa plang , sad
nu stiu ce sa mai fac , crying
acest capitol a fost minunat , ca toate de altfel , huh?
mersy ca m-ai anuntat scumpy , happy2
astept cu nerabdare nextul , happy
sper sa ma anunti , dance2
nu mai rezist , nervi!
este foarte frumos , huh?

te-am pupacit kiss
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 19:28

Hei , hei !
Imi place foarte mult acest fic !
As vrea sa pui nextul !
Spor la scris si inspiratie in love !
Si te-ai ruga sa ma anunti cand il pui kiss !
Multumesc >.>
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 20:07

Hi scumpo
Cate cext-uri ai pus si eu nu am trecut ...
Of, ce ma fac cu mine
Rusinica sa-mi fie
Deci ..
Nu-mi vine sa cred
OMG
Oare nu o mai iubeste pe Sakura?
Eu sper sa se impace.
Incep sa o detest pe Kimi
Perversii naibi
Spor la scris si multa imaginatie si te rog sa ma anunti cand pui next-ul.
sunt nerabdatoare sa vad ce ne-ai mai pregatit.

Lexy LOo

Sus In jos
George
Academy Student
Academy Student

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2
Puncte : 2
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 20:39

Imi place foarte mult acest fic. Este un fic interesant si frumos. Toate capitolele sunt frumoase si reusite. Astept cu nerabdare nextul.
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 23:19

Hey scumpa mea.
Imi cer scuze ca am ajuns aici. Va deci acest Sasuke merita o mama de bataie. Cum adica sa o uite, si cum adica sa nu faca nimic? Noo deci sper sa se trezeasca mai repede la realitate si sa se duca dupa biata fata..

Multumesc ca m-ai anuntat.Spor la scris si la idei. Sa ne aduci repede next-ul.

P.S: A happy new year!:X
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Sam 31 Dec 2011, 00:30

ce prost , tampit, idiot as mai continua dar sa nu vorbesc urat e Sasuke cum poate face asa ceva????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
astept next-ul si te PWP bombonic-o
Sus In jos
Fucking&Crazy>Beibii
Genin
Genin
Fucking&Crazy>Beibii

Localizare Localizare : Somewhere, near heaven......in the world of sugar and love:x:X:x
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Mafia International Corporation
Stare de spirit Stare de spirit : Falling in love.........

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Sam 31 Dec 2011, 00:51

deci...imi place foarte mult ficul tau... in love ai foarte multa inspiratie...cat despre capitolul acesta, mi-a placut mult, chiar daca Sasuke e cam rau... happy2 cateodata mai trebuie sa fie rau, caci daca lucrurile merg prea bine incepem sa ne plictisim, nu? ike .....certurile sunt sarea si piperul vietii... lol!.oricum astept nextul si da-mi PM cand il postezi...bye,te-am pupacit si si la ideei... please .... friends
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19Sam 31 Dec 2011, 13:35

atat de frumos huh?
dar atat de trist sad
nu imi vine sa cred cat de tampit poate fi Sasuke biciuitor
cica Sakura isi bate joc de el nervi!
da ... desigur , cand va fi el batran sa vorbeasca asa angry
iti multumesc din suflet pentru ca m-ai anuntat kiss
iti doresc un an nou fericit din inima Ivei lough
cu drag Iva good job
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ~Love is a monster~ +16   ~Love is a monster~ +16 - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

~Love is a monster~ +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-