Micuta isi misca incet capul in bratele mamei sale si isi ridica in sus mainile sale micute si firave , apoi ea rosti :” Oka-sa..” . Toti ramase inpietriti la cele auzise , nu le nevea sa creada ca la nici
5 minute de la nastere aceasta a rostit primul ei cumavnt : -“Okasa..”-------------------------------------------------------------------------
Final Part 1
Chaper 10The end of my familyCu toti ramase stana de piatra. Apoi lacrimi rebele ii cuprinsera pe toti. In ochii tatalui ei ,Kaname , puteai sa citesti suferinta acestuia. Nimeni nu mai stia ce sa faca.
Apoi micuta incepu din nous a spuna cu o voce angelica : -“O-ka-sa” , aceasta astepta un semn din partea mamei sale. Micuta parca simti ca este ceva inneregula cu mama sa. Ea astepta un raspuns gesturilor sale.
Pret de cateva minute aceasta tot repeat cuvantul :-“Okasa” , din ce in ce mai repede si tare fetita isi striga mama. Tata-l ei nu stia ce sa ma faca, cu toti insi daduse seama..
-“Atat de tris , ma intreb ce v-a face Kaname-sama. Nu conteaza ce se v-a intampla in continuare , eu voi fi alaturi de el” , isi spuse Mina in gand..
Cu toti parca era niste suflete care nu stiu incot-o so ia.. De parca cineva ii controla. Nu m-ai facu nimeni nici o miscare, in schimb micuta isi striga mama si se agita din ce in ce mai tare ..
Tata-l ei ,Kaname , isi revine din aceea transa si cu lacrimi in ochi isi ia fetita in brate, o strange puternic , dar usor:
-“Inceteaza… Te rog… Nu-Nu .. mai-“ , acesta nici nu putut sa-si termine ce avea de spus ca dintr-o data fetita striga din nou: -“Osaka” , mult mai puternic .. se facu liniste prêt de ceva timp…
Ceea ce vroia fetita este sa isi auda voca mamei sale.. dar.. nimic , aceasta astepta un gest din parte ei , mama sa..
Kaname era socat… Incepu sa planga cu lacrimi de crocodile, din ce in ce mai tare il durea sufletul din cauza ca fetita sa nu v-a putea vreodata sa o aibe pe mama sa alaturi de ea pentru a o veghea in ce fel v-a creste .
Incepu sa o stranga pe micuta tare in brate iar lacrimile sale amare cazura pe obrajul inbujorat si fin al fetei ei. Lacrimile acestuia se prelingeau lin pe obrajul palid al fetei.
…. Micuta se linisti in a mai plange …
Observand asta se linisti si el o-data cu ea. Dupa aceea , prêt de 1 minut, liniste .. liniste totala.
Doctori se uitau unu-l la altul si .. se intrebau in gand ce se va intampla m-ai incolo..
Fetita incepe din nous a planga cu lacrimi cristaline , frumusetea ei era asemenea unui inger. Apoi lacrimile ei de inger se misca repede , fiecare dintre ele era urmata de alta. Intr-un final inzbucnise in plans… fiecare putea citi privirea fetei, aceea privire care stie ca mama sa este langa ea dar nimic , nu-i raspunde, ea cu privirea si glasul ei cristalinm isi cauta in disperare mama . Asteptand cu sufletul la gura un raspuns din partea finite iubite.
Fiecare lacrima emanate de catre ea, ii sfarama sufletul tatalui ei. Apoi printr-o ultima incercare de cautare aceasta striga cu un ton ridicat si dulce : -“OKASSA!!” ,..
Din nou o liniste pune stapanire pe camera in care se afla iar deodata ceva sa intamplat..
Trupul inconstient al Yuky-ei se misca incet foarte incet. Mana sa dreapta si-o ridica insus spre fitata ei si Kaname. Toti incremenise , de parca vazuse o fantoma.
-“Inposibil.. Asta este inposibil.. Cum se poate intampla asaceva?!” , spuse Mina cu o voce infricosata.
Kaname facuse ochii cat cepele , nu-si venea a crede ochilor , nu stia daca este vi sau ralitate…
-“Cum-Cum se poate intampla asaceva , este imposibil .. sunt sigur ca Yuky nu mai avea pul , nici macar inima sa nu mai batea.. Era moarta!” , exclama Kishimoto uimit..
Yuky era intinsa fara vlaga pe pat , parul ei lung si roz ii acoperea ochii ei. Mana ei era in aer..
Apoi aceasta isi deschide incet buzele sale moi de un roz pal si incerca sa rosteasca…
-“Repede!! Chemati de graba pe doctora Tsusunade-sama, Imediat! , striga Mina.
-“De indata!” , raspunse o infirmiera si alerga cu sufletul la gura spre cabinetul lui Tsusunade.
Kaname inca socat ca sotia sa Yuky este vie , chiar acum in fata lui.. Incearca sa-si revina , isi ia inima in dinti si spune :
-“Yuky…?! .. Yuky !! REVINOTI – REZISTA te rog .. pentru mine , pentru fiica ta si pentru ceilalti . Nu te parasi te rog, nu as suporta gadul , nu pot permite sa te pierd .. Te rog ! Revinoti! “ stigase acesta cu o ultima speranta.
Aceasta … cu ultima farama de forta rosteste:
-S-Sa-ku-ra… , iar mana sa mangaia incet chipul blajin si moale al fetei.
-Huh?! Sa-Sakura, ce vrei sa spui? .. Nu-mi spune ca- (…)
Apoi , deodata, Yuky isi deschide incet ochi si spune:
-“Kaname …?!” , vederea ei fiind inca in ceata.
-“Yuky….” , lacrimile acestuia luara din nou control asupra acestuia, Yuky!!! Deschideti ochii , Eu sunt , Kaname , sunt langa tine draga –mea! .
Mainile acestuia ii strangea puternic mana sa fragila.
-“Kaname…” , un zambet aparu pe chipul angelic al acesteia facandul pe el sa tresara incet , “ Scumpule… Imi pare- rau..”
-“De ce .. De ce iti ceri scuze?! Este nu-mai vina mea ca te-am lasat singura , sunt un prost . Toate astea nu s-ar fi intamplat.. Tu nu ai mai suferi acum iar noi 3 vom fi inpreuna..” ..”Este nu-mai vina mea! , acesta incepuse sa izbugneasca in lacrimi amare de crocodil.
-“Nu-Nu este … vina ta! Te rog nu te mai invinu… invinueti..Te rog…” , ii spuse aceasta cu un glas linistitor cu greu..
-Yuky.. Uite ia este fitita ta , fetita noastra” , pe chipul sau aparuse un zambet larg inca avand ochii umezi.
Aceasta se cu greu isi privea fiica. Isi ridica-se bratele , semn ca vrea sa o stranga in brate sa ii poata atinge trupul micut si firav. Acesta ii da copilul in brate. Yuky o privea cu blandete: -“Este atat de micuta si firava.. Parca ar fi o papusa” , spunea chicotind, apoi aceasta isi duce degetul aratator spre mana fetei. Deodata micuta ii stranse puternic degetul, lucru care o facuse sa tresara putin, apoi spunand :
-“Okasa!” , la auzirea acestor vorbe Yuky inpietrise, ochii ei de un verde fermecator devenise umezi , iar o lacrima rebela se prelinse pe obrazul inrozit al ei. Ceilalti priveau cu ochii mari ceea ce se intampla si tot-odata erau fericiti ca Yuky este bine .
Lacrima cristalina care se prelinse lin pe obrazul Yuky-ei cazuse pe obrazul firav al fetei sale. Kaname o urmarea cu privirea sa.
Aceasta era uimita ca la cat de mica este ea a strigato:
-“Nu-mi vine sa cred … , mai multe lacrimi cristaline isi facu prezenta pe fata sa . “Nu pot sa cred ca mi-a spus : -“Okasa!” … Sunt atat de fericita , apoi Yuky o stranse tare in brate.
Micuta ii putea auzi bataile inimi mamei ei , care o linistise , era atat de cuminte , de parca nimic nu se intamplase.
-“Sakura! . Acesta este numele ei.” Spuse Yuky cu un zambet larg pe fata.
-“Sakura? Bine atunci , Bun venit printre noi , micuta Sakura! , spuse tatal sau cu un zambet dulce si larg inprimat pe chipul sau fermecator.
-Bun venit Sakura!” spuse Yuky zambindui micutei. Care la randul ei cauta cu privirea peste tot , si se holba cu ochii mari la parinti ei care ii zambeau si incepuse sa scoata niste sunete.. parca vrand sa spuna ceva:
-“Okasa… O-O-tosa.” Pe chipul de inger al micutei Sakura aparuse un zambet larg si dulce.
Cei 2 parinti , defapt cu toti auzind spuse-le Sakurei … erau dea-dreptul uimiti si fiecare ii raspunse micutei cu un zambet, lucru care o facuse pe Sakura sa zambeasca si mai larg.
Apoi Yuky isi inchide incet ochii oftand usurata ca a putut sa isi vada micul ingeras. Dupa .. care.. cazu cu capul pe perna inconstienta , mainile sale care inca ii inconjura corpul micut al Sakurei.
Toti tresarara in sus : -“YUKYY!!! , striga Kaname . Toti stiau ca nu este un semn bun . Apoi este trimis dupa infirmiera un doctor . Val vartej ajunge si Tsusunade-sama …
Toti sunt rugati sa iasa afara… Tsusunade incarca sa o salveze. Kaname se ruga pentur singuranta ei . Micuta Sakura isi puse mainile ei micute la curita … si cauta cu privirea peste tot si isi luase aer in piept si striga cat putut de tare : -“OKASAA!!”
-Dupa 30 de minute-
Intr-un final Tsusunade-sama iese din camera.. Toti erau cu sufletul la gura , fiecare vroia sa afle daca Yuky era bine . Apoi aceasta isi duce capul in jos si cu o prvire fulgera ridicandusi capul , il privea fix in ochi pe Kaname spunandui ca :
-“ Este moarta…”
Nimanui nui venea sa creada… Acesta se duse in camera unde corpul neinsufletit al sotiei sale era ..
-“Yuky… nu nu poate fi adevarat . Te rog deschideti ochi .. De –De c ear trebuit .. ca tu sa pleci… Avem nevoie de tine , aici , aici cu noi .. YUKYY!!!”
Dupa un timp.. lucrurile sau linistit..
In sufletul fiecaruia se facuse o gaura .. care nu mai putea fi vindecata..
Toti .. varsara lacrimi .. mii de lacrimi ..
Nimic nu mai era de facut.. Aceasta placase ..
Plecase pentru totdeauna..
Totul era nu-ami din vina acelor oameni fara scrupule vampiri…
Ore, Zile ,Ani … trecuse de la moartea ei.
Clipe peste clipe .. oameni nu mai aveau sperante…
Nimeni nu mai stiau ce sa mai faca… acestia erau disperati …
Fiecare moment pentru fiecare era o agonie , Yuky insemna pentru toti cetateni satului Osaky o persoana draga .. Toti o iubeau si o considerau o persoana care afcea parte din familia fiecaruia..
Ani si ani au trecut..
Intr-o zi .. Kaname era din ce in ce mai rau.. Nu mai vroia sa manance sau sa vada pe cineva..
Si pana la urma acesta a disparut.. Fara urma…
Dar inainte de a disparea acesta a avut grija de fiica lui , Sakura , ia inmanat-o lui Hatache Kakashi . Ei eu fost colegi si prieteni foarte buni. Erau frati , frati de cruce..
Satul Osaky s-a schimbat mult de la moarte lui Yky si disparitia lui Kaname .. Nimic nu mai mergea bine.. Totul era in-neregule TOTUL!
…. Cetateni au disparut dealungul anilor.. au plecat in alte natiuni sau parti ale lumii…
Din ce in ce mai mult rasa de vampiri crestea radical , deasupra asteotarilor noastre… Acesti vanatori de sange atacau mai mereu sate, orase .. tari.. Si omorau oameni nevinovati.. Pe lista lor era si Osaky , mereu acestia ii omora ,asa ca satul pana la urma a devenit unu-l parasit..
Recoltele si culturile au disparut odata cu oameni.. Numai cladirile parasite si prafuite.. Isi mai spun povestea.. Totul este distrus..
End FlashBack
Revenim la micuta noastra,Sakura.
Clipe,momente,secunde, minute,ore,zile ,saptamani, luni .. au trecut de cand Sakura nu a stat vre-o clipa de a –si atinge scopul , acela de asi razbuna mama , tatal si tara!
Intre timp , acum , Sakura cauta informati despre acest individ Uchiha.. si se apre ca a aflat ceva foarte important .. Acel lucru este…
To be continued ..