|
|
Autor | Mesaj |
---|
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Vin 13 Ian 2012, 20:22 | |
| |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Vin 13 Ian 2012, 21:06 | |
| |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Vin 13 Ian 2012, 22:14 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 14 Ian 2012, 10:06 | |
| |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 14 Ian 2012, 12:05 | |
| |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 14 Ian 2012, 22:23 | |
| Uite ca mai primesti unul de la mine :p: si sunt foarte dezamagita [-( ne-ai lasat in mijlocul actiunii! :o3 Merci mult ca m-ai anuntat Si te rog fa capitolele mai lungi caci e pacat ca ai un mare talent de a atrage oamenii prin textele tale :->: Pupici! |
|
| |
Faberry Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 82 Puncte : 91 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 14 Ian 2012, 23:00 | |
| Uf, cine era? Mmm, posibilitati multe dar nu am nici o idee. Minte mea e goala.. Si sunt atat de curioasa. Sunt nerabdatoare sa aflu cine este, astept next. Spor la scris si idei!
|
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 14 Ian 2012, 23:01 | |
| Acum ma trezesc si eu la viata si citesc ficul asta minunat .
Astept next si PWP |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Dum 15 Ian 2012, 16:57 | |
| Prima oara eram sigura 100% ca e Sasuke dar dupa descriere sunt confuza:-S...Oricum creed ca este Itachi sau Sasuke:D..Imi pare rau ca am lasat comm tarziu:d am fost putin ocupata:X:X Imi place cap:*:* Spor la scris scumpa:*:* ..Te pup:*:* |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Dum 15 Ian 2012, 23:32 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 16 Ian 2012, 18:34 | |
| Eiii aici ai dreptate ...cahiar ca e suspans.Sa dau si eu cu ghiciul eu una cred ca e Itachi,cearcanele sunt un indiciu si banderola zgariata dar ehh poate ma insel.O sa mai consult stelele pana ayunci :)). .Hmm extraordinar ca de fiecare data .Ador felul in care conturezi caracterul Sakurei . Un capitol genial si plin de sentimentete . Multumesc ca mai anuntat . Pupici . |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| |
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Vin 20 Ian 2012, 17:56 | |
| Yeeey, ce bine! Hai te rog repede cu next-ul. :o3 Abia astept. :) |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 21 Ian 2012, 20:41 | |
| Capitolul 5Parca inima mi se oprise in loc. Toate emotiile mele disparusera. Se aseaza langa mine si ma priveste examinandu-ma atent. Oare la ce se gandea? As vrea atat de mult sa stiu, sa pot umbla prin mintea oamenilor. Parca viata mea ar depinde uneori de asta. Sentimente ciudate puneau din nou stapanire pe mine. Toata lumea spune ca sunt obsedata, insa la fiecare pas ma gandesc la tine, Sasuke. Si acum cand probabil ca voi muri imaginea ta imi apare in minte. Credeam ca te-am uitat, dar m-am inselat amarnic. Cum am fost atat de oarba? De ce nu mi-am dat mai repede seama de planurile tale? Totul ar fi fost altfel acum. -Tu chiar te gandesti mereu la el? Aud vocea rece si tonul inspaimantator din glasul brunetului. Din cauza lui Sasuke a ajuns asa. Din cauza vremurilor in care traim. Totul se rezuma la lupte si razboaie. Omul asta si-a ucis familia. Si totusi, si-a lasat micul frate in viata. Ma face sa cred ca in inima lui mai exista putina lumina. Dar, de unde stia ca ma gandesc la el? Ridic intrebator din spranceana si il privesc uimita. Voiam sa-l intreb, dar inainte sa spun ceva mi-a raspuns. -Iti pot citi gandurile. Este un jutsu interzis. Acum tonul vocii ii era oarecum bland si jos. Nu inteleg cum isi schimba expresiile, sentimentele, emotiile atat de repede. Parca vorbesti de fiecare data cu o persoana diferita. Pentru un moment as fi vrut sa-l imbratisez, sa stau aproape de el. Mi-ar fi mult mai usor sa-l aduc pe Itachi in sat decat pe Sasuke. Sunt frati, arata la fel insa sunt atat de diferiti. Il rog sa ma dezlege. Nu mai puteam sta asa, ma dureau toate incheieturile. Se ridica incet de jos si desface lagaturile apoi se pune pe un scaun. Imi frec mainile si folosesc jutsu-ul de vindecare. Nu erau rani serioase, insa ma ajuta sa ma concentrez. Ma privea la fel de atent. Ce e in neregula cu tipul asta? De ce ma face sa ma simt atat de ciudat? Parca as vrea sa aflu mai multe despre el. Firea lui ma face curioasa. Parca ar fi o carte nedeschisa de ani de zile, in care se ascund feluri si feluri de secrete. Stiam ca acum imi citeste gandurile. Putea sa stie tot ce ziceam, insa nu-mi pasa. Totusi as face bine sa nu gandesc prea multe lucruri. Incercam sa ma concentrez asupra unui punct, speram ca asa nu-mi va veni nici o idee. Se ridica de pe scaun si incepe sa se plimbe prin camera. Imi dadea inspiratie. Parul lung si negru, ochii abisali, trup impunator. Parca nu era real. Cu juts-ul acela ma are captiva. Indiferent la ce m-as gandi el ar afla, n-am cale de scapare. Pufnesc pe nas. Eram epuizata. Voiam doar sa dorm. Imi asez capul pe perna subtire si las somnul sa puna stapanire pe mine. Ii vedeam picioarele printre gene. Simt cum se aseza langa mine. Imi era frica sa deschid ochii. Nu stiam ce avea sa faca. Totul era neclar. Ii simt mana rece peste umarul meu. Se plimba usor, mangaindu-ma. Fiecare miscare ma facea sa tresar. Avea pielea fina, cu toate ca aspectul bine-facut al corpului ii tradau calitatile fine. Se apropia din ce in ce mai tare de mine. Respiratia lui calda si usor accelerata se lovea de fruntea mea alba. N-am crezut ca voi avea ocazia de a sta langa un criminal atat de cautat, un ninja puternic, un dusman rece, simtindu-ma in siguranta. Este o senzatie puternica si ciudata. -Stii... Incepe pe un ton soptit. Chiar daca sunt un presupus criminal, asasin, numeste-ma cum vrei, am nevoie de oameni in jurul meu cu care sa pot comunica. Nu sunt un monstru, am nevoie de dragoste. Imi deschid ochii la auzul vorbelor sale. Avea o privire atat de confuza, blanda care acum emana caldura. Ma simteam atat de bine acum ca am auzit asta. Un zambet mic imi apare pe buze. Dau frau liber sentimentelor si il imbratisez. Ii simteam bataile rapide ale inimii, parca toate emotiile, trairile, temerile imi erau tranzmise mie. Il mangai usor pe obraz. El nu era un om rau. Era probabil singurul membru existent in Akatsuki, care avea o inima buna. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hello! :) Imi pare rau ca v-am adus nextul asa de tarziu.. Dar` mneah, scoala. x| Sper sa va placa si sa aveti lectura placuta. P.S. La 15 comm-uri aveti next!
Ultima editare efectuata de catre •Milkshake™ in Lun 30 Ian 2012, 20:06, editata de 1 ori |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 21 Ian 2012, 20:45 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 21 Ian 2012, 20:49 | |
| Bun, deci imi place mult nextul Ce pot sa spun, atitudinea brunetului ma inspaimanat, insa nu stiu de ce. Nu prea mi-l pot imagina asa de bland si afectuos cu cineva, mai ales cu rozalia. "Nu sunt un monstru, am nevoie de dragoste." Replica asta mi-a placut mult de tot. Reflecta o multitudine de sentimente si cred ca transmite multe. Te emotioneaza numai cand o citesti, d'apoi sa iti mai spuna cineva asa ceva in fata. Cred ca te-ai simti ca un om nedrept, care a facut pe altul sa se simta alungat, urat. Oricum, imi place din ce in ce mai mult, asa ca astept cu nerabdare nextul. Spor la scris si multe idei in continuare. Te-am pupacit dulce. choco^^ |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
| |
| |
I.Touch.You.With.My.Paw Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Vecina de la 4. Nr. mesaje : 79 Puncte : 94 Reputatie : 3 Hobby-uri : It`s not your bussines Stare de spirit : Let`s get crazy.
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 21 Ian 2012, 21:19 | |
| |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 21 Ian 2012, 21:39 | |
| |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 21 Ian 2012, 21:44 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 21 Ian 2012, 22:20 | |
| Ehh stii timpul calaul meu nesfarsit ma impiedica sa comentez de abea acum...intradevar superb ...am stat cel putin o jumatate de ora sa ma gandesc cum sa incep acest comentariu..era in zadar parca imi pierd cuvintele si totusi uite ca am lasat un comm. E superb atat de frumos si cu o incarca tura sentimentala ....care imi da fiori.. Multumesc ca mai anuntat si te rog sa o mai faci.. Pune nextul repejor...Pupici |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 21 Ian 2012, 22:32 | |
| Waaaaaiiiii!!! Ce sensibil a fost acest capitol! "-Stii...Incepe pe un ton soptit. Chiar daca sunt un presupus criminal, asasin, numeste-ma cum vrei, am nevoie de oameni in jurul meu cu care sa pot comunica. Nu sunt un monstru, am nevoie de dragoste. Imi deschid ochii la auzul vorbelor sale. Avea o privire atat de confuza, blanda care acum emana caldura. Ma simteam atat de bine acum ca am auzit asta. Un zambet mic imi apare pe buze. Dau frau liber sentimentelor si il imbratisez. Ii simteam bataile rapide ale inimii, parca toate emotiile, trairile, temerile imi erau tranzmise mie. Il mangai usor pe obraz. El nu era un om rau. Era probabil singurul membru existent in Akatsuki, care avea o inima buna." ~ partea acesta m-a emotionat cel mai mult! A fost asa de adevarat, dar intr-un fel o iluzie! Cum ai zis si tu: Itachi este o carte nedeschisa. Este unul din personajele pe care le indragesc cel mai mult din Naruto. Astept next-ul nerabdatoare!!! Mare fan, mare fan!!! |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Dum 22 Ian 2012, 14:10 | |
| OOOO
Cred ca aud clopote de nunta!!!!!!!!!
E minunat capitolul!!!!!!!
Astept next si PWP doolce |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! | |
| |
|
| |