|
|
Autor | Mesaj |
---|
^.^ Lucifer of hell ^.^ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 13 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Dum 22 Ian 2012, 15:12 | |
| |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Dum 22 Ian 2012, 20:57 | |
| |
|
| |
Faberry Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 82 Puncte : 91 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Mier 25 Ian 2012, 19:53 | |
| Of, dar sunt tare intarziata! Imi pare tare rau ca nu am ajuns si eu mai devreme, dar am avut ceva probleme.
Important e ca acest capitol a fost superb. Sunt tare nerabdatoare sa vad ce se va intampla in continuare. E foarte interesanta intorsatura pe care a luat-o situatia.
Iti multmesc ca m-ai anuntat si astept capitolul urmator!
Zbye!
|
|
| |
Mona™ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : La casuta mea Nr. mesaje : 352 Puncte : 366 Reputatie : 12 Stare de spirit : Asa si asa
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 28 Ian 2012, 01:26 | |
| Buna,imi place mult ficul sunt curioasa ce o sa se mai intample sper sa vii cu nextul! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 28 Ian 2012, 10:57 | |
| Odododododo Ce fic extraodinar Dooamne cat imi place :x Deci este absolut genial si superb Este fantastic si vreaau next! |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Sam 28 Ian 2012, 11:08 | |
| Hei, hei! Am ajuns mai tarziu, cam foarte tarziu, imi pare rau Dar..scoala asta.. O sa innebunesc! Pana si azi tre sa merg pentru pregatire la chimie (D) Acum revenind la acest fic de milioane! Capitolul a fost superr` <3. Sunt curioasa ce se va intampla ^^ Spor la scris si idei! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Mar 31 Ian 2012, 19:29 | |
| Ummmmmm...
Chiar am 16 comm-uri sau n-am numarat bine? =)))
Daca da, va aduc nextul in week-end. :x
Ceau! :* :*
P.S. Nu ma supar daca mai comentati. :))) |
|
| |
Alexia Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : undeva la caldurica in coltul unei camere micute acebook : https://www.facebook.com/ioana.alexia.33 Nr. mesaje : 110 Puncte : 120 Reputatie : 4 Hobby-uri : I ღ music Stare de spirit : alta in fiecare ora
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Mier 01 Feb 2012, 09:58 | |
| mmmm Itachi dragut devine interesant poate iese ceva intre el si Sakura la care se pare ca ii cam place comportamentul lui sper sa ai cat mai multe idei bye |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 13 Feb 2012, 10:27 | |
| Capitolul 6
Ma trezesc linistita, dar cu un sentiment apsator in inima. Itachi nu era langa mine ci doar un bilet. Simt cum incepe sa ma doara capul, era cu siguranta ceva de rau augur. Ceva avea sa se intample si nu era ceva bun. Imi duc mana cu prudenta spre hartie si o desfac. Eram curioasa, dar imi era teama sa citesc, daca... Un gand ciudat imi strafulgera mintea. Imi iau inima in dinti si privesc textul scris ingrijit.
" Sakura..
Imi pare rau ca am plecat fara sa te anunt. Daca nu o faceam probabil ca era rau atat pentru tine cat si pentru mine. Sa stii ca te iubesc si sper sa il gasesti pe Sasuke. Sper sa reusesti sa-l schimbi. Iti multumesc ca mi-ai dat putin din dragostea si prietenia ta. Iti raman dator cu o farama de suflet. Ai grija de tine.
Cu drag,
Itachi. "
Era probabil cea mai banala scrisoare pe care am citit-o in viata mea si totusi... A trezit in mine cele mai multe sentimente. Nu vreau sa mai aud pe cineva ca ii spune criminal. El e un om cu suflet de inger. Mie mi-a dovedit acest lucru intr-o zi, ma intreb ce ar putea face intr-o viata? Simt o lacrima calda scurgandu-se pe obraz. De ce trebuie sa fie atat de diferiti? Daca ar fi si Sasuke asa. Insa poate ca nu l-as mai iubi. Cred ca mie imi place ca ma face sa sufar. Incep sa rad sarcastic. Nici macar eu nu mai stiam ce simt. Imi era scarba de mine. Ma ridic si incep sa caut iesirea.
Dupa vreo doua ore eram in padure si alergam, insa unde? Durerea a trecut ca prin minune. Nu mai simt nimic inconfortabil, totul e atat de placut. Am in mine o energie pozitiva, ceva care ma face sa zambesc. Incep sa ma gandesc la brunetul meu rebel. Oftez trista. Inca, dupa acesti patru ani, nu am reusit sa ma acomodez cu plecarea lui. Haide Sakura, trezeste-te! Viata nu-i asa cum ti-o imaginezi tu. Degeaba imi spuneam eu acest lucru, cand incercam sa ma conving singura. Visez cu ochii deschisi ca totul se va termina cu bine. Dar poate nu conteaza doar finalul fericit, poate conteaza si suferinta de pe parcursul povestii.
-Sakura!
Ma intorc speriata. Ce sau cine vorbea? Era o voce atat de rece. Imi venea sa plang. Nu mai suportam nimic. De ce trebuie sa fie atata ura peste tot? Oare ce s-ar intampla daca am renunta toti la a mai fi rai, si ne-ar preocupa si altceva inafara de nevoile materiale sau puterea. Aici nu conteaza pe cine omori sau ranesti daca tu esti fericit. Ce s-a intamplat cu mine, cu Sasuke, cu toti… Sunt doar urmari tragice ale lumii in care traim si nu vorbesc doar de cea ninja care e déjà degerata de sange. Vorbesc de sentimentele omenilor care devin din ce in ce mai perverse. Imi strang pumnul cu putere infingandu-mi unghiile in carne. Eram si eu in stare sa omor acum pe cineva. Ma intorc nervoasa nepasandu-mi de cine va fi acolo. Simtem ca vreau doar sa ma razbun, pentru prima oara voiam sa fiu ca si Sasuke, voiam sa ma gandesc doar la mine, avem o sete nebuna de sange si toata aceasta ura ma hranea.
-Da? Spun pe un ton apasat. Imi mijeam ochii ca sa-mi pot da seama cine era. Chakra imi era cunoscuta, insa ceva nu se potrivea. Atitudinea lui semana cu cea a unui puzzle din care lipseste o piesa. Inaintez cu pasi marunti dar siguri, poate prea siguri. Sincer, imi era oarecum teama de mine si de faptul ca ma las purtata de emotii. Mereu am fost rationala dar… De ce sa nu renunt si eu o data? Inima imi batea cu putere. Nu imi era frica, doream doar sa lupt si tremuram de nerabdare.
-Ti-a mancat pisica limba? Intreb pe un ton rautacios. Eram stapana pe mine si cu egoismul meu il dominam si pe el. Aud sunetul pasilor sai. Ochii mi se deschid incet-incet, parca puteau sa inghita tot ce era in jurul meu. Buzele mi se dezlipeau usor una de cealalta si voiam sa tip. Toata acea nevoie de lupta disparuse, voiam sa fiu acasa. Acum mie mi-a mancat cineva limba si nu numai atat. Nu mai functionam, ma blocasem pur si simplu.
Arata oribil. Ochii reci, privirea sarcastica, imprastiau durere. Trasaturile oribile ale fetei, combinate intre doi oameni, sau mai bine zis un sarpe si un om. Vocea ingrozitoare, parul gri, rebel ce ii acoperea tainic fruntea. Imi era din ce in ce mai greu sa respir. Intr-un fel voiam sa rad. Mereu fac asa. Ma incred prea mult in mine apoi imi pare rau. Acum chiar regret. In aceste momente as avea nevoie de tine Sasuke. Mda… Felicitari Sakura. Ai redevenit cea pe care o stiam, fricoasa si mereu in cautarea unui ajutor. Nu stii sa-ti porti de grija. De ce te-ai mai chinuit sa devii un ninja? Nu meriti asa ceva. Nu puteam sa-mi controlez gandurile. Cineva vorbea ca si cum as fi avut o alta personalitate. S-a mai intamplat acest lucru cam de doua ori. Atunci la examenul Chuunin, cu Sasuke si Orochimaru si.. Nu-mi aduc aminte cand s-a mai intamplat. Cred ca atunci cand Naruto si gasca au plecat dupa Sasuke. Of! Toate amintirile mele sunt legate de el. Nu exista un singur lucru la care sa ma gandesc si unde el sa nu fie inclus.
-------------------------------------------
Nextuletz. :x
Sper sa va placa. :) :) 15 comm-uri ---> NEXT! :* :*
Lactura placuuuuta! ^^
Ultima editare efectuata de catre •Milkshake™ in Mar 21 Aug 2012, 23:40, editata de 1 ori |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 13 Feb 2012, 10:58 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 13 Feb 2012, 11:00 | |
| Ododododoodo :x Cat de geniaaal Bietu Itachi :[ Sakura a dat de Kabuto sau de Oro`? ] Abia astept nextuletu! :x Sa fie repeedee! Pwp! |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 13 Feb 2012, 12:11 | |
| |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 13 Feb 2012, 17:10 | |
| Este minunat!!:O:X Nu imi vine sa cred !! Itachi o iubeste pe Sakura:O!:X Ce frumos:X Dar tot Sasuke e nr.1 pentru mine :-"!! Astept next-ul scumpa mea:X:X!!! Te pup:*:* :X |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 13 Feb 2012, 17:46 | |
| Gata...
15 comuri!
Aprop sa schimbat putin numaratoarea!
1=4
Adica ai mai muulte comuri
Deci pune next repede!
Telog yo flumusel |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 13 Feb 2012, 19:00 | |
| |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 13 Feb 2012, 20:10 | |
| |
|
| |
Alexia Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : undeva la caldurica in coltul unei camere micute acebook : https://www.facebook.com/ioana.alexia.33 Nr. mesaje : 110 Puncte : 120 Reputatie : 4 Hobby-uri : I ღ music Stare de spirit : alta in fiecare ora
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Lun 13 Feb 2012, 22:05 | |
| |
|
| |
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Mier 15 Feb 2012, 23:42 | |
| Deci...sunt o mare Nesimpoarca! Cum nu am trecut eu pe aici mai din timp ??? Deci adoor ficul tau si pune Next-ul repede ! si te rog nu ma mai tine in suspans ? De ce ii era lu Sakura asa de rau ? Ce nai*a vrea si Kabuto ? Itachi de ce a ales-o tocmai pe Sakura ca sa ii fie prietena? Nu de alta dar devin putin geloada ! Adica ai vazut ce pectorali are Itachi ? AAHH.. o bunaciune cu ochi ! A da si ca tot vorbeam de ochi ! Ce ochi negrii si patrunzatori!!! ASTEPT NEXT-UL!!! ***te-am pupacit***
|
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! Joi 16 Feb 2012, 17:56 | |
| Buna! Mai intai de toate vreau sa-mi cer iertare de pentru faptul ca nu ma mai comentat de mult. Iti multumesc ca m-ai anuntat Imi este mila de Itachi.. a fost atat de dragut cu Sakura.. nu a vrut decat sa o aibe aproape pe ea cateva momente.. iar Sasuke nu stie ce pierde.. Cine niaba e ala pe care l-a vazut ea.. ma face sa ma gandesc la Orochimaru. In fine, astept next-ul, sa-l aduci cat de repede poti. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sasuke. My hero! | |
| |
|
| |
|