pentru comm.
scuzati-ma daca a durat atat pana sa pun continuarea
Imi pare rau ca e mult dialog sper sa nu va suparati . Spor la citit! Sper sa va placa!
Capitolul IV: " Distractia continua"
Soarele lumina intreaga sufragerie indemanandu-ne sa ne trezim. Eu ma trezesc prima si treg draperiile de la geamuri pentru a se lumina mai bine intreaga incapere. In cateva minute si celelalte fete erau treze. Era ora 1o si noi inca eram in pijamale si ne uitam la televizor. May insa ne strica buna dispozitie incepand sa ne certe.
- Neatza fetelor! a dat domnu' de v-ati trezit in sfarsit! Inca mai sunteti in pijamale? Pune-ti mana de va schimbati ca se face 12 acu' si voi sunteti inca imbracate asa!
- Maya parca ai fi maicamea? spun eu pe un ton de amuzament.
-Hahaha! Acu' imbracati-va.
-Da sa traiti! spunem toate fetele pentru a o enerva si mai tare.
Cam in 2 ore toate eram imbracate frumos , cu asa zisul mic de jun de la ora 12 ; si gata de a mai continua petrecerea din urma cu o seara. Oricum jocul Adevar sau Provocare din seara precedenta nu era terminat asa ca ne jucam din nou.
-Bine fetelor eu incep! Hinata adevar sau provocare?
- Sakura eu aleg provocare!
-Provocare deci.........hmmmmm............ a gata stiu, Hinata te provoc sa-l inviti pe Naruto in oras !
- Offf, bine! Acum tu Sakura , ce alegi ? Adevar sau provocare?
- As vrea sa aleg provocare da numai cand ma gandesc ce provocari ti-ar trece prin minte , mi se face pielea de gaina. Deci aleg adevar
- Esti fricoasa? intreaga Ino
- Nu dar nu vreau sa aleg provocare pentru moment.
- Bun... Sakura e adevarat ca placi un baiat?
- Da , Hinata , e adevarat!
- Serios pe cine? ma intreaba celelalte fete.
-Aaaaa.......... pai............. aaaaaaa............ nu conteaza pe cine plac.
- Pentru noi conteaza.
-Da nu vreau sa spun inca. Intai vreau sa vad daca si el ma place.
- Este vorba despre Sasuke? spune Ino , afisand un zambet pe fata.
-Paiiii............... sa vezi caaaa............
- Sakura!!!!
-Da......... bine........... el este. multumite?
-Da foarte. zic fetele in cor
-Acum revenim la joc?
-Da sigur. Eu urmez. Deci Ino adevar sau provocare?
-Provocare, Tenten.
- Sa vad ce provocare ti-as putea da........ Asa .... te provoc sa nu-l mai bagi in seama pe Sai timp de 2 ore , fara sa-i spui de ce nu vorbesti cu el si sa faci asta cand suntem si noi cu tine.
- CEEEEEEEEEEEE? Cat de cruda poti sa fi! Doua ore ? DE CEEEEEEEEE?!!!!
-Hai ca nu mori 2ore?
-Ba da.
- Asta e . Tu esti.
- Bine. Temari , adevar sau provocare?
- Provocare Ino.
-Te provoc sa-l invit pe Shikamaru in oras.
-Bine. Acum eu. Tenten , adevar sau provocare?
- Adevar.
- Ha! Vedeti nu sunt singura care a ales adevar. spun eu pe un ton mai ridicat.
- Ok ok ok! Calmeaza-te! Deci Tenten e adevarat ca il placi pe Neji?
-Da e adevarat.
Asa am continuat inca o ora. Eu una nu am ales nici macar o data provocare insa celelalte da. Era ora 3:30 si toate eram in pana de idei. Nimeni nu mai stia ce sa facem. In cele din urma ne hotaram toate sa mergem prin parc. Ajungem si in parc nu inainte de a trece pe acasa la fiecare fata. Deci si asta a durat destul de mult astfel incat atunci cand am ajuns in parc deja se facuse 4 ceasu.
Ne-am plimbat pe-acolo , am mancat cate o inghetata , ne-am plimbat si cu rolele ale unor alte fetee din scoala si ne-amintors la mine acase pe la vreo 7 seara.
De cum am intrat toate fetele pe usa , au si inceput sa sune telefoanele in disperare pentru ca le lasasem toate acasa. Fiecare vorbeste la televon vreo 5 minute mai putin Ino careia i s-a confiscat telefonul ca sa nu vorbesca cu Sai. Apoi ne uitam la televizor. Hinata care tocmai terminase de vorbit cu careva ne anunta ca Naruto , Sasuke , Sai , Neji , o sa vina la mine acasa peste o ora deoarece ei mergeau la discoteca si s-au gandit sa ne ia si pe noi fetele.
Celelalte feete neavand timp sa ajunga fiecare acasa la ea pentru a se pregati si a se mai intoarece si inapoi , eu fost nevoite sa imprumute nista haine de la mine . Pentru Ino si Hinata picasera cel mai bine ca oricum aveau niste haine uitate pe la mine de la diferite pentreceri. Temari si Tenten au fost singurele care aau plecat acasa la ele in ciuda faptului ca nu mai aveau timp.
Acea ora a trecut ca prin farmec iar acum baietii asteptau in living in timp ce noi toate fetele alergam de colo colo prin camera mea fiecare cautand cate ceva.
In cele din urma coboram si noi din camera lasandu-i pe baieti fara cuvinte , cel putin pe 2 dintre ei, caci lui Sasuke nu-i pasa cum era imbracata niciuna.
Hinata avea pe ea niste blugi trei-sfert de un albastru foarte deschis si un maiou alb cu mici modele , niste sandale cu toc dar nu foarte inalt si accesorii potrivite. Ino purta o fusta mov desprinsa un pic in partea stanga , o bluza galbena , incaltari si accesorii adecvate tinutei sai o gentuta mica .
Eu eram imbracata cu o fusta alba destul de scurta , un maiou rosu cu spatele gol si prins de dupa gat , sandale si accesorii potrivite.
Dupa 5 minute de mers am ajuns si la destinatie. Era mult zgomost iar muzica se auzea de la 2 strazi departere. Acolo se aflau multi adolescenti care se distrau de minune , uni placeu iar cei mai multi veneau.
Ne-am distrat mult si bine pana pe la ora 12 , cand am hotarat sa mergem toti acasa ca sa nu ne creada parintii disparuti. Eu trebuia sa meg si cu Ino pentru a ma asigura ca ajunge intreaga acasa, aceasta fiind destul de ametita. Sasuke mergea si el cu noi dar nu scotea nici un covant.
Acea tacere monotona ma enerva de-a dreptul. Nimeni nu scotea nici un cuvant. Doar mersul nostru se auzea pe asfalt. Nici urma de vreun om sau de vreo masina pe nici o strada , de parca ar fi fost cu totii inghititi de pamant. Ma inspaimantau strazile fiind asa de pusti si mai ales fiind luminate din cand in cand de catre un felinar ratacit si el , de parca tot peisajul semana cu un film de groaza. Nu imi surazea nici ideea de a ramane singura cu Sasuke dupa ce o duceam pe Ino acasa. Insa asa s-a intamplat. Acum mergeam in fata lui. Nu stiam sigur daca se mai afla in spatele meu. De la casa lui Ino nu am mai intors privirea inapoi , pentru ca nu voiam sa-i mai vad chipul vreodata chiar daca aveam nevoie de zambetul lui strengaresc ca de aer.
Urma sa iesim din parc cat de curand si apoi aveam de gand sa alerg pana acasa. Si parca vrand sa mai repete odata acea zi blestemata , Sasuke m-a intrebat din nou in acelasi loc ca si data trecuta:
- De ce plangeai?
- .................
-Nici atunci nu mi-ai raspuns la intrebare si nici acum nu o vei face.
- Nu vreau sa vorbesc despre ce a fost! Nu s-a intamplat nimic in mod deosebit.
- Atunci de ce plangeai de mama focului?
- De placere!
La auzul raspunsului meu Sasuke incepe sa rada dupa care se pune in fata mea si-mi zice:
- Nu te las sa pleci de-aci pana nu imi spui tot ce s-a intamplat la mall ieri!
- Ce nu pricepi din faptul ca NU s-a intamplat nimic?
- Nu pricep faptul ca minti! Ce ai de ascuns?
- Multe ! Mult prea multe lucruri pe care daca le-ai auzi te-ar face sa-ti schimbi parerea despre mine si oricum nu ai o parere prea buna despre mine! i-am spus toate alea cu lacrimi in oci si la fel ca data trecuta am inceput sa ma indepartez de el fugind spre casa mea.
Insa , inainte de a apuca sa treversez strada , Sasuke ma apuca de mana si eu ma impiedic reusind sa cad peste el. Sasuke iar incepe sa rada si avea si un motiv destul de bun , eu inca plangeam si aveam fata mai rosie ca niciodata din pricina ca picasem peste el. Stateam cu capul ( scuze pt. cacofonie) inecata in lacrimi si ascultam chicotele lui. Acestea se opresc deodata si simt mana lui care imi sterge lacrimile.
- Nu mai plange. O fata frumoasa ca tine nu ar trebui sa fie suparata niciodata. Nu imi place delog sa te vad suferind asa ca te mai rog o singura data sa-mi spui ce s-a intamplat.
Sasuke imi spune toate astea sarutandu-ma apoi pe frunte dupa care ma ajuta sa ma ridic de pe asfalt.
- Nu stiu! E tarziu! Poate iti zic alta data!
- Bine atunci ce zici de maine? Poate vrei sa ne intalnim ca sa-mi zici? Ne vedem in parc? La 11 e bine?
-Ddddaaaaa.......DA!
-Bine atunci! Noapte buna frumoasa-o!
-Nnnooaptee.......Noapte buna!
Dupa ce spun asta intru repede in casa dar in cea mai mare liniste ca sa nu ma auda maicamea sau May pt. ca nu aveam chef sa-mi tine morala. Intru in camera mea , fac o baie fierbinte si ma bag in pat gandundu-ma la vorbele lui. "Vai doamen nu-mi vine sa cred ca m-a invitat in oras tocmai Sasuke! ....... Linisteste-te rozalio!" Imi zicea focea interioara.
- Da tocmai acum te-ai trezit si tu sa vorbesti! Oricum nu-mi pot lua minte de la cuvantul ala!
- Care cuvant?
- "Frumoas-o"
-Aha! Sti ce-ar fi sa te culci Sakura? Maine e si ziua lui Ino si trebuie sa fii odihnita.
-Da ai dreptate vocea mea interioara! Ce ciudat suna!
Dupa discutia cu vocea mea interioara m-am culcat cu gandul l-a a doua zi si la ce s-ar mai putea intampla.
Va rog sa ma iertati daca sunt greseli dar am scris ficul la o ora tarzie si nu am avut timp sa-l corectez!
Comentati va rog! Chiar si daca nu va placi tot va rog sa comentati si sa-mi ziceti ce nu va place