Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Dum 10 Iul 2011, 17:26 | |
| |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Lun 11 Iul 2011, 00:13 | |
| Buna. Uite eu nu vreu sa par rautacioasa, dar HellGirl are dreptate. De ce ne tii cu sufletul la gura cand toti asteptam nextu? Vrei sa inebunim? Asa k te rog nu te supara pe mine, dar te imploooooooooooooor pune capitolul urmator caci multi asteapta continuarea. Eu cred k ai talent si dak cineva ti-a spus ceva rau in legatura cu ficul nu te supara si continua sa faci ceea ce-ti place. Pana atunci iti urez succes la scris si vacanta frumoasa in continuare. |
| | | VonDD Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Pe undeva pe la televizor,calculator sau leptop. Nr. mesaje : 16 Puncte : 17 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Mar 12 Iul 2011, 02:50 | |
| Ok,ok uite ce s-a intamplat:cand am pus ultimul capitol cred ca eram pe la sfarsitul scolii iar eu cand prind vacanta nu ma mai satur de ea,imi cer mi de scuze pentru ca v-am enervat si nu am mai postat de mult insa pur si simplu,cum i-am spus lui Bubu aveam nevoie de un sut in fund ca sa cad din balansoarul din curte ce ma tinut legata de el atata timp.Voi incerca sa scriu din nou,nu,mai bine zis ma voi stradui si daca va fi nevoie ma voi inchide in camera si o sa scriu pana imi cad degetele...cred. A,si desigur daca va intreba-ti de ce v-am raspuns de pe alt cont este pentru ca nu mai stiu parola la cont si mi-am sters mail-ul pe care il aveam pana acum asa ca nu am cum sa recuperez parola asa ca de acum inainte tine-ti minte ca VonDD este autoarea acestui fic. Ca sa ma crede-ti ca eu sunt va spun de unde vine Twifafunky si parola...care acum nu merge :( . Twifanfunky-Twilight fan si funky Parola-Silvian,un baiat de care imi placea. Oricum,va urez o vacanta placuta si cat mai lipista de lenese ca mine :)) . |
Sex : Varsta : 29 Localizare : Pe undeva pe la televizor,calculator sau leptop. Nr. mesaje : 16 Puncte : 17 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Mar 12 Iul 2011, 03:50 | |
| 34.Catifea Mergeam incontinuu de jumatate de ora lasand picioarele sa ne poarte catre destinatia la care trebuia sa ajungem,era prea mare distanta sa o tinem incontinuu asa ca atunci cand am vazut ca soarele incepe sa apuna l-am avertizat pe Kakashi,intr-un fel ma simteam ciudat sa vorbesc asa de informal cu el insa acumt eram egali.El trebuia acum la randul lui sa ma trateze cu respect,o parte din mine,o parte ce o credeam de mult apusa imi tipa sa termin sa ma port asa si sa revin la fata dulce si zambareata ce inca se zbatea inlauntrul meu incercand sa iasa afara. Kakashi paru ca nu observa lupta interioara ce o dadeam in creierul meu bolnav,asa ca incuvinta din cap fara ca macar sa ma asculte pana la final,probabil ca ii era frica sa nu izbucnesc cum facusem acum o saptamana,sau au trecut doua?Ah,cine mai tinea cont? Sasuke si Naruto au inceput sa faca focul in timp ce Kakashi inspecta perimetrul,eu,neavand ce face,am luat micul vas in care duceam apa si m-am indrepata spre raul din apropiere,nu era foarte departe insa cand ajunsesem langa el nu ii mai puteam vedea pe ceilalti.Am profitat de asta si m-am desclatat aruncandu-mi picioarele in apa rece la fel ca cea din timpul iernii,era perfect pe o vreme asa de calda ca aceasta.Am inchis ochii si mi-am amintit cu ochii mintii ce se intamplase aseara intre mine si baiatul ce aproape ca ma omorase.Era oare bine...ceea ce facusem adica,nu sitam daca merita macar sa aiba pe cineva in viata lui daraminte eu sa fiu aceea persoana,sa ii mai ofer o sansa...era oare bine? Am simtit doua brate calde prinzandu-ma de mijloc tandru,stiam deja cine e asa ca nu m-am ridicat sa il pocnesc. -Nu ar trebui sa il ajuti pe Naruto?l-am intrebat stiind ca ametitul ar putea da foc padurii singur. -Se descurca singur,imi sopti cu blandete in ureche trimitand fiorii de placere in tot corpul meu. Bratele meu s-au intins spre gatul lui automat vrand sa il simt mai aproape,la fel de aproape ca aseara,vroiam sa vad din nou privirea nebuna din ochii lui in timp ce ma strangea asa de tare in brate incat am simtit ca puteam muri acolo,insa...aveam sentimentul ca nu mi-ar fi parut rau daca as fi murit in bratele lui. Nu eram in totalitate sigura ca il iubeam,sau ca macar il placeam insa stiam ca exista ceva care continua sa ma atraga langa el,obligandu-ma sa ma simt si mai confuza de fiecare data cand il atingeam. Usor,i-am inlaturat bratele din jurul meu si m-am ridicat simtind deodata nevoia sa ma racoresc asa ca printr-o miscare rapida mi-am scos micul hanorac si bluza de protectie ramanand doar in bustiera standard ce se prindea pe bratul stang,mi-am dat si manusile jos in timp ce simteam privirea lui Sasuke asupra mea,m-am eliberat de inhibitii si mi-am dat si pantalonii scurti jos fiind acum pe jumatare dezbracata..Mai trebuia sa mai fac doar un lucru,am prins coada de la spate si am desfacut-o eliberandu-mi parul lung.Speram,destul de disperata,sa arat cat de sexy puteam. Mi-am luat avant si m-am aruncat in rau simtind imediat cum frigul imi cuprinde corpul incins de Sasuke,racorindu-l.Era destul de adanc si curentul era foarte slab,aproape imperceptibil asa ca ma simteam la mare,numai ca nu aveam plaja.Incepeam sa raman fara aer asa ca m-am ridicat deasupra apei vrand sa vad si ce face Sasuke. -Sa sti ca apa e buna,l-am invitat eu subtil...da,sigur. -Hmm,tenant,spuse apoi se ridica si incepu sa se dezbrace taindu-mi rasuflarea. Cu siguranta ca lucrase cat timp fusese plecat,imi venea imi dau o palma ca nu observasem de aseara ce abdomen bine conturat avea,insa nu puteam sa nu observ si micile cicatrici pe care le avea,poate ca daca as fi fost cu el le-as fi vindecat si ele nu ar mai fi acolo acum. Dar,totusi,acele mici semne il faceau chiar si mai dumnezeiesc decat era. -Vezi ceva ce iti place?intreba vazandu-mi privirea. -Poate da...poate nu,presupun ca nu vei sti niciodata nu-i asa,Uchiha? Si imediat dupa ce am terminat de vorbit se arunca in apa stropindu-ma atat de tare incat parea ca o ploaie torentiala incepuse.Distrata de micul val de pe care il facu uitasem sa ma mai uit si in jur asa ca nu era de mirare ca era deja langa mine cand am revenit la realitate,insa asta nu ma opri sa tresar. -Cine stia ca Haruno ce-a rea e o pisicuta speriata. -Ai grija Sasuke,orice pisicuta e draguta insa intotdeauna are ghiare. -Buna observatie,spuse apropiindu-se,blocandu-ma intr-un colt al malului. Nu mai puteam suporta,ne tachinasem unul pe celalt pana acum insa dorinta nu scazuse deloc,mai degraba se accentua facandu-ne sa ne pierdem controlul atunci cand am ajuns unul langa altul.Buzele mele ajunsese-ra instantaneu peste ale sale,izbindu-ne.Mi-am incolacit picioarele in jurul lui pentru o mai buna stabilitate in timp ce in mana ii prinsesem parul negru si fin. -Crezi ca...,am spus printre sarutari,sunt...a...orecum draguta?l-am intrebat vrand cu adevarat sa stiu. Asta il facu sa se opreasca si sa chicoteasca unpic,ok,acum radea cu mine sau de mine? -Sakura,nu cred ca esti draguta,cred ca esti cu adevarat frumoasa,spuse ascunzandu-si fata de mine. Fu de ajuns pentru mine,asa ca am inceput din nou sa il sarut nebuneste in timp ce el imi indeparta bustiera cu grija.Imediat ce mana lui ajunse unde fusese bustiera mea am scos un geamat de placere arcuindu-mi spatele.Am inceput sa respir greu in timp ce eu ii dadeam jos boxerii cat de mult puteam,era destul de greu sa fac asta avand in vedere ca eram inca in apa. SI am continuat tot asa pana ce raul si luna fura martore fara voie la iubirea noastra,sau cel putin asa cred. |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Mar 12 Iul 2011, 09:54 | |
| Este......wow. Foarte frumos ficu-l tau. Astept next-ul,dar te rog dulce ca o savarina sa-l pui mai repede. Next |
| | | miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Mar 12 Iul 2011, 10:02 | |
| o lala in sfarsit next.da tare mult a trebuit sa mai asteptam.sper ca de acuma nu o sa trebuiasca sa mai asteptam atat ca de nu te omoram.spor la scris si adu next repede |
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Mar 12 Iul 2011, 12:57 | |
| Simteam iarba moale mangaindu-mi palmele in timp ce le plimbam deasupra ei privind cerul instelat,cateoda ma uimea cum universul a putut creea o asemenea minunatie ca stelele,stiu ca nu sunt decat niste prafuri pe care nici macar nu puteai sa le atingi insa ramaneau la fel de gratioase si uimitoare pentru mine.Mi-am intors capul de la stele si am privit in stanga mea,catre Naruto care trebuia sa stea de paza in seara asta,nu prea se pricepea...Naruto nu era genul de om pe care sa il pui sa stea treaz toata noaptea.Puteam observa cum pleoapele ii cad amagindu-i ochii obositii. M-am sprijint pe un picior si m-am ridicat indreptandu-ma apoi spre el,l-am batut usor pe umar facandu-l sa tresara unpic insa imediat ce ma vazu isi reveni. -Haide,dute si culcate o sa stau eu de paza,l-am linistit tragand de el sa se scoale si sa se duca pe patura pe care statusem eu. -N-nu,nu pot,trebuie sa stau nu tu ar trebui sa fi de paza,tu trebuie sa te odihnesti,mormai ametit. -Dute odata,eu oricum nu pot sa dorm. Obosit,ceda si merse sa se culce in timp ce eu m-am asezat in locul lui sprijinindu-mi capul de trunchiul copacului inverzit.Mi-am imbratisat genunchi in timp ce am inceput sa studiez frunzele firave ale copacului.Prin minte imi treceau gandurile cu o mie de km la ora,facandu-mi somnul sa dispara de tot si provocandu-mi o durere de cap.Era si un dezavantaj sa fi foarte desteapta se pare,aveam capul umplut de toate chsetile neinteresante pe care a trebuit sa le invat cand am dat un examen la medicina. Am incercat sa imi eliberez mintea privind in jurul meu la orice altceva inafara de persoana ce statea la cativa metri de mine,bine nu mai putin de unu sau doi.Aceea persoana avea parul inchis la culoare lung aproape de umeri si ochii intunecati iar aproape tot corpul brazdat de cicatrice sexy ce puteau sa lesine o fata in doi timpi si trei miscari. Si asa am inceput sa ma intreb de ce nu puteam iesi cu un barbat normal?De ce trebuia sa ma complic si sa reincep sa ma indragostesc de febletea de de mai demult.De ce nu puteam de exmplu sa ies cu Naruto?Desigur acum oricum nu se mai putea din moment ce incepuse,insfarsit,sa se italneasca cu Hinata.Raspunsul la intrebarea mea veni imediat:cand imi imaginam pe cineva care ma tinea in brate si imi soptea lucruri fierbinti la ureche ochii care ma priveau erau la fel de inchisi ca noaptea,si,ocazional rosii ca sangele. Mda,eram de mult o cauza pierduta se pare.Nemaiputand suporta l-am privit,vazand fata lui in timp ce dormea era ca un vis...era asa de fara griji,ca a unui copil mic.Prinsa de catre chipul lui pasnic m-am ridicat incet si fara sa fac zgomot sa ii trezesc pe Kakashi si Naruto care era proaspat adormit am mers catre el,asezandu-ma aproape.Dormea pe spate cu o mana pe piept si cu cealalta lasata jos cu palma in sus. Incet,mi-am dus mana spre palma lui jucandu-ma incet cu degetele.Degetele lui erau lungi insa intr-un fel reuseau sa para gratioase,le-am atins mangaidu-le usor cu varful degetelor,nu vroiam sa il trezesc dar nu ma puteam abtine sa nu-l ating. Parea ca doarme foarte adanc,dar ce stiu eu,poate ca in realitate e treaz si se amuza.Am stat in felul asta cateva ore,in spatele meu rasaritul deja isi arata fata,atunci am stiut ca era timpul sa ma indepartez de Sasuke,nu puteam risca sa fiu prinsa de Kakashi sau Naruto.Un lcuru ca acesta ar fi putut compromite misiunea. Peste vreo ora incepura pe rand sa se trezeasca,primul a fost Kakashi. -Neata' Sakura,nu ar fi trebuit sa iei locul lui Naruto osa fi obosita acum,spuse parand putin ingrijorat. -Eu...nu am putut sa dorm asa ca am stat eu. -Pai,presupun ca e alegerea ta dar sa nu te epuizezi. Am incuvintat din cap ridicandu-ma de la pamant,m-am intins incet dezmortindu-ma. Peste vreo doua-trei minute a urmat Sasuke care se trezi imediat si se ridica in picioare,dezmortindu-se la fel ca mine insa spre deosebire de Kakashi nu saluta,stiam ca facea asta pentru ca inca mai trebuia sa tina spectacolul,insa ca sa se recompenseze imi zambi pe ascuns.Cateodata mi se parea ca traim pentru acel zambet. Acum,mai ramanea doar Naruto sa se trezeasca,probabil ca asta urma sa fie cea mai grea parte din misiune,m-am gandit strambandu-ma.Citindu-mi parca gandurile Kakashi se duse spre el si il zgaltai de cateva ori mormaindu-i lenes numele.Insa Naruto fiind Naruto se intoarse pe partea cealalta ignorandu-l,nu aveam timp de pierdut asa ca m-am gandit la o mica smecherie ce ma invatase Tsunade acum ceva timp. Mi-am scos o manusa din mana si mi-am concentrat o cantitate mica de chakra in maini,m-am aplecat si am atins usor pamantul trimitand o unda aproape imperceptibila pana la Naruto,cand aceasta ajunse facu ca pamantul pe care el statea sa se zgaltaie de parca ar fi fost un mic cutremur,aceasta il facu imediat sa se trezeasca aruncandu-se practic de pe patura pana la copacul alaturat. -Repede,la pamant!tipa in timp ce se tinea de cap stand la pamant. -Revino-ti ratat fara creier,spuse Sasuke strambandu-se catre el. -M-ai facut cum!?tipa el si uite cum incepu rutina zilnica.
|
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Mar 12 Iul 2011, 15:24 | |
| Yey,a aparut next-ul. Draga mea este superb.
|
| | | ♥ Malee ♥ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva....Nu te intere :)) Nr. mesaje : 71 Puncte : 102 Reputatie : 20 Hobby-uri : Sa frec mentaa. :> :> Stare de spirit : Ahh. In love.. xx
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Mar 12 Iul 2011, 18:46 | |
| fain fic ..........abia astept nextu |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Mier 13 Iul 2011, 00:04 | |
| Se pare k asteptarea a dat roade. Continuarea este suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. imi place la nebunie cum faci totul de zici k ma uit la un film nu k citesc un fic. |
| | | HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Mier 13 Iul 2011, 08:10 | |
| YEY!!!!2 nexturi si eu abia acum pot da next?!?ok...deci nexturile au fost superbe,cum ma si asteptam!deci...abia astept sa vad ce se mai intampla! |
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Sam 16 Iul 2011, 01:23 | |
| 35. Intotdeauna am avut misiuni lungi in care mergeam cate 100 chiar 200 de km,din cate imi amintesc cea mai lunga misiune a fost de 2 500 de km insa a fost un caz special in care am si avut timp de mers de o saptamana si ceva.Seand in parea ca si misiunea asta urma sa fie destul de lunga,insa avand in vedere ca Kakashi nu deschide gura de loc nu aveam de unde sa stiu,iar eu sa il intreb nici in ruptul capului nu aveam de gand. Mergeam toti in liniste,fiecare prins in popiile lui ganduri,era o premiera pentru Naruto dar probabil ca prin minune simtea atmosefera destul de tensionata din jurul nostru.Eu mergeam in spatele lor,incercand sa stau cat mai retrasa si incercand sa ma gandesc la toate lucrurile ce se intamplasera in astea doua zile insa stiam de mult ca lupta era pierduta. -Stiu ca nu eu am dreptul sa spun asta,dar nu crezi ca ar trebui sa ne spui totusi despre ce e vorba in misiunea asta?se auzi vocea lui Sasuke spargand in mii de bucatele linistea ce ne apasa. Kakashi se opri din mers,si,incet,ca si in filmele acelea de groaza in care eroina uita sa inchida usa cu cheia,isi intorsea capul spre el cu privirea lenesa,sadica ca de fiecare data.M-am strambat la cat de dramatic era insa am asteptat raspubsul lui tinandu-mi mainile in buzunare cu o privire nepasatoare ce probabil ca l-ar fi enervat daca ar fi vazut-o. -Oh,cred ca am uitat sa va spun,spuse in timp ce zambea.Hokage mi-a zis ca ati avea nevoie de o mica vacanta,mai ales tu Sakura,asa ca a decis sa va trimita pe toti intr-o misiune de gradul D care o sa ne i-a ori o luna ori doua. -Cat!!??am tipat toti deodata socati,nici macar nu aveam provizii personale pentru doua lunii,poate pentru Sasuke,Naruto si Kakashi nu era mare lucru dar eu fiind fata era alt lucru. -O luna sau doua,depinde de cat de mult au nevoie de noi propietarii. -Propietarii?am intrebat ridicand din spranceana. -Am fost angajatii de o familie sa fim body-guarzi,in ultimul timp afacerea le merge destul de bine,si au primit cateva piedicii,ei banuiesc ca este vorba de afacerea rivala,noi va trebui sa pazim tot locul si sa ne asiguram ca nu se vor mai intampla astfel de accidente. Luand-o pe alta parte chiar era o vacanta avand in vedere ca in ultimul timp nu am avut decat misiuni sinucigase.Mi-am bagat mainile la loc in buzunar si am continuat sa merg gandindu-ma la cat de rau urma sa fie si ce stare proasta o sa am,singura mea scapare de constinta si de durere erau misiunile si spitalul si sa imi iei asta era cu adevarat crud,oribil. Am simtit o persoana in stanga mea,privindu-ma si instantaneu simturile mele defensive au revenit la viata.M-am calmat in momentul in care am vaut ca era Sasuke persoana care ma privea un fior imi trecu prin tot corpul. Incepu sa mearga grabind putin pasul insa in acelasi timp se apropie de mine cu un zambet smecher intiparit pe fata,trecu pe langa insa chiar in momentul in care ma depasea isi atinse mana de mana mea creeand un curent electric ce imi facu inima sa bata mai tare.Intr-un fel cred ca a simtit asta pentru ca vedeam ca ranjetul i se mari si mai mult. ___________________________________________ Pe undeva pe la apus simteam deja ca urma sa ajungem din ce imi mai spuse Kakashi pe drum.Puteam vedea deja urme de carari ce duceau prin unele parti la case izolate,genul acelea pe care le vedeai inainte de a ajunge in alt sat.Mai vedeai din cand in cand cate un chip de om. Intr-un final am intrat in sat si,curioasa,am inceput sa imi arunc privirea de colo-colo vazand tot felul de ghirlande festive atarnate parea ca ori urma un festival ori fusese unul.Ceea ce era ciudat era faptul ca niciodata nu mai vazusem,nici macar pe harta,locul asta. _______________________________________ Un capitol mai scurt insa bucurati-va ca macar ati primit 3 capitole intr-o singura saptamana. |
| | | HellGirl Genin
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Sam 16 Iul 2011, 07:43 | |
| ex grozav ca-ntotdeauna...deeeeeci...next! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Sam 16 Iul 2011, 09:11 | |
| Foarte frumos Este ...wow. Te rog sa pui next-ul. Te rog!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Joi 21 Iul 2011, 19:03 | |
| 36:De neuitat
Iulie
August
Mi-am ridicat spatele de pe salteaua moale,mi-am imprunat mainile si m-am intins ridicandu-le deasupra capului in timp ce torceam de placere,ma simteam asa de odihnita...defapt asa m-am simtit inca de cand am ajuns aici,cred ca era ceva specific locului acesta pentru ca si Naruto Sasuke si Kakashi se simteau la fel ca mine. Imi dau acum seama ca o sa-mi lipseasca locul asta destul de mult,o sa imi fie dor sa ma trezesc dimineata in patul asta urias,o sa imi fie dor ca razele soarelui sa treaca prin ferestrele uriase si se joace pe la ochii mei trezindu-ma.Deasemenea o sa imi fie dor de parchetul dur ce imi racoreste mereu picioarele infierbantate dupa fiecare zi.Si Myami-san o sa imi lipseasca,sa stau in fiecare zi de vorba cu ea ca intre fete,insa sa am si grija de ea in acelasi timp. Probabil ca aceasta fusese cea mai usoara misiune pe care o avusesem pana acum,sa fi bodyguard-ul unei familii nu era asa de greu pe cat crezusem.Era si mai usor cad nu trebuia tu sa pazesti toata familia ci doar pe unul dintre membri,fiecaruia ni se daduse la inceput o persoana pe care sa o pazim in in fiecare zi cand iesea sau pur si simplu statea prin curtea uriasa.Eu avusesem norocul sa o primesc pe Myami care era fiica cea mai mica a familiei,urma Hazan care avea 26 de ani,fusese incredintata lui Kakashi,apoi era Luna care era baiatul cel mai mare si urmatorul conducator al clanului,el avea vreo 28 de ani si era adoptat insa era un secret chiar si pentru fratii lui,Sasuke avea grija de el. Si in final Ryn,oaia neagra a familiei,aproape cel mai neobrazat si nelinistit baiat pe care il vazusem in viata mea,dar nu il intrecea pe Naruto.Dar avea doar 6 ani asa ca toate nazabtiile ii erau iertate usor,si normal ii fusese incredintat lui Naruto. Pentru mine era chiar bine,Myami era politicoasa,vesela,timida si cateodata destul de indrazneata intr-un fel adolescenta perfecta,ma facea cateodata sa ma gandesc la mine si la cum puteam eu sa fiu asa daca nu s-ar fi intamplat toate acele lucruri.Apoi imi dadeam o palma menatala gandindu-ma ca eu eram o kunoichi,nu doar o adolescenta normala cum era ea. Trei batai mici in usa ma facu-ra sa ma trezesc din visare. -Intra,am raspuns cu un glas gros apoi mi-am curatat gatul revenind la vocea mea normala. Prin crapatura usii se ivi Myami zambindu-mi. -M-am gandit eu ca esti treaza,ceilalti inca dorm asa ca hai sa mergem sa luam micul-dejun,am pregatit un program special pentru azi,imi zise trantindu-se in patul meu. -S-a facut,stai sa ma spal si sa ma imbrac si mergem. In mai putin de trei secunde m-am ridicat din pat,mi-am luat haine de schimb si am intrat in baie dezbracandu-ma pentru dus cat de repede puteam,chiar daca eram prietene nu puteam sa o las sa astepte,era totusi sefa mea. Cat de repede am putut mi-am facut dus si mi-am pieptanat parul prinzandu-l ca de obicei intr-o coada ce pornea aproape de varful capului,m-am imbracat si am iesit din baie inchizand usa. -Gata?intreba uitandu-se la mine. -Ihi. Am mers incet pe holurile casei mai mult adormite,urmand-o pana am ajuns in bucatarie unde Shin pregatea masa,mergand de colo colo agitata,Shin era bucatareasa familiei si in acelasi timp si una din menajere. -Neata domnisoara Myami,domnisoara Sakura,spuse cand ne vazu. -Neata',i-am raspuns amandoua asezandu-ne la masa. _______________________________________________ -Myami,nu stiu ce sa spun,poate ar trebui sa ne intoarcem,i-am spus privind in jur. Padurea nu era cel mai potrivit loc in care una dintre mostenitoarele casei Hazakiru sa se afle,multi vroiau sa puna mana pe una din ele si sa le rapeasca,cerand apoi recompensa pe ele.Stiam ca sunt destul de puternica sa o apar de aproape orice se afla in lumea asta insa tot eram ingrijorata,pur si simplu fiorul pe care il aveam de cand intrasem in padurea nu-mi dadea pace si ma facea sa ma simt nesigura.Ma simteam privita si nici asta nu imi placea,de aceea vroiam sa plec naibii de acolo cat mai repede. -O haide Sakura,ce poate fi asa de rau? -Ma rog,tu faci regulile acum asa ca eu le respesct,oricum unde mergem? -Undeva unde echipa ta de prosti nu o sa te vada,sau mai bine zis gaseasca. Toate situatia se intoarse la 360 de grade cand am auzit-o,vroiam sa o mai intreb odata ce spusese,poate eu auzisem gresit sau poate...poate..nu,auzisem bine,nu trebuia sa mai intreb.Dar glasul pe care il auzisem acum parca nu era al ei,nu era acea voce dulce si inocenta cu care ma obisnuisem in ultimele doua luni. -Tu...ce dracu' tot spui acolo?! -Kunoichi nu ar trebui sa isi ascunda sentimentele?se auzi o voce rece ce imi ingheta inima lasandu-ma fara rasuflu. Din spatele lui Myami aparu un barbat inalt,cu parul alb aproape la fel de lung ca al meu si ochii care parca ar fi fost copiati dupa ai mei,insa era invers,eu eram ca el,nu el ca mine...era ta-tatal meu. Am simtit cum sentimentele ma asalteaza,sentimente de ura,manie,de nesiguranta ma acapareaza inebunindu-ma.Imi amintesc cu exactitate ca acum ceva timp i-am spus lui Sasuke ca o sa fac orice sa il ucid pe Takeru daca il voi mai vedea vreodata,deci de stateam inca? Proabil pentru ca imi simteam picioarele inghetate,neputand sa ma misc nici macar ca sa fug de acolo,tot ce puteam sa fac era sa il privesc,nimic altceva.Stiam totusi ca nu pot sa raman asa,daca a incercat odata sa ma omoare atunci cu sigurnata ca nu a venit acum sa ma imbratiseze si sa spuna ce mult timp a trecut. -Tu..tu ce cauti aici?am intrebat strangand din dinti. -Sti foarte bine ce caut aici Sakura,nu incerca sa mi te impotrivesti pentru ca nu poti face nimic!tipa apoi incepu sa fuga spre mine concentrandu-si chakra in mana dreapta. Am sarit in sus revenindu-mi si am aterizat in spatele lui scotand de la spate stele shuriken.Rase vazand ca nici macar una nu il nimeri si apoi vorbi avand venin in voce: -Nici macar atat nu poti face? -Ar trebui sa te mai uiti odata,i-am raspuns in timp ce aterizam pe pamant. In spatele lui Myami era tintuita de copac ce stelele pe care le aruncasem,nici una nu ii atingea pielea insa era spirjinita de copac cu hainele prinse,nu vroiam sa o ranesc deocamdata,trebuia mai intai sa aflu ce se intamplase. Takeru sari din nou spre mine de data asta scotand senbon si pozitionandu-le in mana stanga,incerca sa ma prinda si cand a fost aproape de fata mea am vazut ca aveau otrava pe ele asa ca trebuia sa am grija. Mi-am dat bretonul la o parte stiind ca o sa am nevoie de tot avantajul in lupta asta.Am sarit spre el intentionand sa il lovesc cu pumnul insa ma barat prinzandu-mi cealata mana,l-am lovit din nou si m-a prins,trebuia sa scap.Incet,dar sigur,mi-am ridicat piciorul si l-am lovit puternic in stomac trimitandu-l in unul dintre multi copaci apropiati. Si atunci am simtit mirosul sangelui,cand nu am fost atenta mi-a facut o mica taietura pe pumnul stang,era mica insa otrava dadea pe afara si nu aveam trusa la mine asa ca trebuia sa termin pana otrava imi ajungea in tot corpul,intr-un loc anume mai ales.Trebuia sa il protejez,ce tot zic practic nici macar nu trebuia sa ma lupt acum. Am scos sabia de la spate si am transferat chakra in ea fiind gata de atac.Atunci i-am auzit din nou vocea: -Nu trebuie sa facem asta,eu nu trebuie sa te omor si nici tu pe mine.Putem alege cealalta cale. -Si aceea este?am intrebat in timp ce respiram greu. -Deschide poarta spre Mamoru si te voi lasa in viata. Am inceput sa rad sadic uitandu-ma ca la poarta 9 la el.Chiar credea ca voi pune in pericol vietile prietenilor mei?Si o viata anume mai ales?Niciodata nu as fi facut asta. -Ce zici de raspunsul asta:dute dracului. Ma lua prin surpirindere marindu-si viteza si ma tintui cu mana de copac incercand sa ma sugrume,nu e bine,lovitura a fost destul de puternica.I-am inlaturat mana si am sarit in copac sarind apoi cu sabia spre el,fiind gata sa ii iau viata.Din pacate se feri chiar inainte insa mai aveam un truc in mana,m-am aplecat jos atingand cu mana pamantul si am provocat un cutremur destul de puternic ce il facu sa isi piarda echilibrul,asta era sansa mea! -Nu indrazni!se auzi o voce de undeva din spate. M-am intors si am ramas intepenita,acolo Luna statea cu o sabie intr-o mana si cu gatul lui Sasuke in cealalta fiind gata sa il omoare,cred ca Sasuke era inconstient.Deci asta era,pusese-ra totul la cale,impreuna,imi amintesc ca dimineata Myami mi-a spus ca toti inca dorm,probabil le daduse-ra niste substante somnifere. -Lasa sabia jos sau iubitul tau o pateste. -Despre ce tot vorbesti,am incercat sa fac pe proasta. -Lasa vrajeala,v-am vazut cum va comportati unul cu altul cand sunte-ti in preajma,nici macar nu pute-ti sa va lua-ti ochii unul de la celalalt asa ca inceteaza. Eram prinsa,nu mai aveam ce face asa ca incet am lasat sabia la pamant si m-am indepartat de Takeru care se ridica incet de la pamant avand un ranjet imprimat pe fata. -Deschide poarta,imi ordona Luna aducand mai aproape sabia de gatul lui Sasuke. -Nu pot,daca o sa fac asta o sa mor si eu,i-am spus cu o voce dura. -Crezi ca imi pasa?!Fa-o,alege:tu sau el. Am tacut pentru cateva momente si Luna apropie si mai mult sabia fiind gata sa il omoare. -Nu stai!O sa deschid poarta!Doar lasa-l pe el,te rog! M-am intors intr-o parte si am facut semnele normale din maini concentrandu-mi toata chakra.Simteam cum mi se ducea deja din energie.Trezeste-te Sasuke,avem nevoie de tine,te implor! Poarta se forma in aer ca un vartej negru ce paru ca urma sa te absoarba incetul ca incetul,am continuat sa il deschid simtind deja ca urma sa lesin,nu era bine in ritmul asta urma sa fiu moarta in mai putin de 5 minute.Am inceput sa respir greu si privirea mi se incetosa...nu mai puteam face nimic.
Ultima editare efectuata de catre VonDD in Dum 24 Iul 2011, 19:38, editata de 1 ori |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Vin 22 Iul 2011, 20:19 | |
| foarte frumos...hai Sasuke trezeste-te...hai mai repede cu nextul ca mai facut curioasa...pupici si spor la scris |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Vin 22 Iul 2011, 20:22 | |
| MI-a placut foarte mult, este chiar foarte frumos, deci te rugam sa aduci acel next ^^ |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Vin 29 Iul 2011, 11:02 | |
| Super,imi place foarte mult capitolul acesta. Vreau sa vad ce se intampla in continoare. Pune mai repede next-ul,ficul este superb Te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog Next Next Next Next |
| | | itasaku99 Chūnin
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Dum 31 Iul 2011, 12:40 | |
| Of cred k trebuie sami cumpar cosciug din cauza ta k mai am putin s mor de boala curiozitates acutis next k imi place mult ficul |
| | | HellGirl Genin
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Joi 18 Aug 2011, 17:33 | |
| da next sau te tin numai in commuri!si eu care credeam ca eu sunt lenesa!da stai,sunt mai lenesa ca tn! oricum,vreau next! |
| | | ♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Sam 20 Aug 2011, 18:09 | |
| si nextul...???? hai pune-l repede ca o sa mor aici de nu... |
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Joi 25 Aug 2011, 12:56 | |
| 37:I'll stop the whole world
Cu toti stim ca intr-o zi vom disparea de pe aceasta lume,si totusi ne-am impacat cu acest fapt,nu putem traii vesnic.Insa ea nu isi traise viata inca,nu isi incheiase socotelile,deci de ce trebuia sa dispara?De ce ea niciodata nu putea avea aceleasi drepturi ca si ceilalti?De ce ea nu avea dreptul la fericire?Nu voise raul nimanui,mergea la templu odata pe saptamana si se ruga,in ciuda a ce se intamplase inca ii iubea pe asa numiti ei parintii.Il iertase chiar si pe cel care ii distrusese viata,ba mai mult,il iubea...il iubea cu disperare,fiecare particica din corpul ei emana fericire atunci cand era cu el. Nu vroia sa moara,nu acum,nu vroia sa mai i-a o viata cu ea pe lumea cealalta,poate ca nu ar fi fost asa de revoltata daca ar fi fost singura dar acum...ii era greu,i se rupea sufletul in doua stiind ca nu putea face nimic insa nu vroia ca Sasuke sa moara,o lume fara Sasuke pur si simplu nu putea exista,insa se pare ca nu era lumea ei aceea. II parea rau ca nu ii va mai vedea macar odata ochii lui negri,profunzi si atat de plini de pasiune in noptile cand erau impreuna,insa cel mai mult ii v-a lipsi zambetul lui,zambetul pe care i-l arata doar ei,era doar al ei si doar pentru ea.II lumina asa de mult fata acel zambet,uneori cand dormeau impreuna putea vedea acel zambet cand el dormea,stragand-o in brate,din pacate acest lucru nu se intampla de multe ori,trebuiau sa se fereasca de Kakashi si Naruto,sa nu fie vazuti unul langa altul. Nu va apuca sa poarte rochia de mireasa,nu va sti cum e sa spui “Da”in fata altarului,sau cum e sa iti ti sotul de mana,sau sa iti ti pentru prima data copilul in brate,sa te certi cu cel iubit pentru numele copilului sau culoarea camerei lui,sau daca sa fie baiat sau fata...!Nu putea sa primeasca aceste lucruri,se pare ca nu ii erau destinate ei,isi dorea totusi sa le mai vorbeasc odata prietenilor ei,nu ii va putea spune lui Naruto ca e cel mai bun frate pe care ea nu l-a avut niciodata,sau sa fie dragut cu Hinata si sa ii spuna odata ca o iubeste.Nu v-a apuca sa il cupleze pe Kakashi cu fata de la Ichiraku sau sa ii vada fata.Nici macar lui Ino sau lui Hinata nu v-a putea sa le spuna ca ii pare foarte rau pentru cum s-a purtat si ca le iubeste si ca ele sunt cele mai bune prietene pe care o fata poate sa le aiba.Toti,dorea sa le ceara scuze la toti pentru cum se purtase,vroia sa o imbratiseze din nou pe Yuri si sa ii spuna “mama” cum ii spunea,vroia sa vorbeasca chiar si cu Kurohyou. Dar nimic din toate acestea nu se putea intampla,nu era corect...insa nu putea face nimic in privinta asta. Insa ce nu stia ea era ca nu mereu ea trebuia sa le rezolve pe toate,nu trebuia mereu sa se sacrifice pentru binele celorlalti,nu...uneori si cei dragi puteau face asta.Si ei puteau sa salveze ziua. Chiar asa s-a intamplat atunci cand Sasuke a deschis ochii,asa s-a intamplat cand a vazut-o pe Sakura acolo,aproape inconstienta,cu lacrimi pe obraji,cu corpul tremurand de epuizare si cu mici margele de transpiratie pe fruntea ei. Atunci cand s-a trezit el firul s-a rupt,nu,defapt asta s-a intamplat cand Sakura a cazut in genunchi epuizata,in final.Defapt,firul,care initial se rupsese,s-a innodat si s-a rupt pentru a doua oara atunci cand Naruto si Kakashi au aparut,fiind gata sa ii distruga pe nenorocitii care o luase-ra pe Sakura. Insa nici chiar cei doi nu au fost destul de puternici sa il potoleasca pe Sasuke atunci cand semnul de gatul lui s-a dezlantuit,vazand-o acolo pe Sakura,neajutorata si ranita.O nu,el a putut fi controlat doar atunci cand a simtit ca Takeru isi da ultima suflare. Dar nu a mai continuat...el pur si simplu nu mai era acel monstru pe care il creease cand plecase,nu era in stare sa il omoare pe Takeru,nu cand Sakura credea acum in el,nu cand era asa de iubit,pur si simplu nu ar fi vrut sa o dezamageasca,o iubea prea mult ca sa faca acest lucru.Asa ca in loc sa ii dea ultima lovitura s-a ridicat,lasandu-l in balta de sange,si a mers spre persoana iubita,spre Sakura.A ridicat-o in brate si nu i-a dat drumul pana la spitalul din sat,nu ii lasase nici macar pe Kakashi sau Naruto sa o atinga,nu a vrut sa ii dea drumul atunci cand doctorii au venit dupa ea insa era spre binele ei deci a lasat-o sa plece.S-a asezat pe unul dintre multele scaune de plastic,inconfortabile din hol,si-a impreunat mainile si a asteptat.A stat,a stat si continuat sa stea,inebunind acolo in locul acela nestind cum este Sakura,cum se simte...daca inca mai traieste. Nici Kakshi,nici Naruto nu au fost in stare sa isi dea seama de iubirea lor secrete de cate ori ii prinsese-ra fiind mai aproapiati,sau cand au vazut cum se priveau unul pe celalat,in doua luni si ceva ei nu au stiut nimic.Si totusi,acum,vazandu-l intr-o agonie asa de mare au realizat insfarsit ce era in sufletul lui,probabil si in a lui Sakura. Dupa vreo cateva ore una dintre asistente a venit si le-a spus ca trebuiau completate niste formulare,Naruto si Kakashi nu erau acolo atunci,plecase-ra la un mesager sa ii transmita lui Tsunade ce se intamplase,asa ca Sasuke a mers cu asistenta la receptie. -Numele?intreba femeia scunda,cu parul castaniu ca si scoarta copacilor. -Sakura Uchiha,raspunse el soptind ultima parteincruntandu-se. Nu stia de ce spusese asta,pur si simplu asa ii cursese-ra cuvintele din gura. -Poftim?intreba asistenta ridicand din sprancene. -Haruno,Sakura Haruno,zise trecandu-si mana prin par agitat,ii placea cum suna...ii placea mult cum numele ei delicat venea langa a lui. -Persoana la care putem apela in caz ca se intampla ceva? -Eu...a Sasuke Uchiha. -Ce relatie aveti cu domnisoara Haruno?intreba asistenta avand o sclipire jucausa in ochii,ok,trebuia sa se controleze altfel ar fi putut sa loveasca o femeie chiar in spital. Persoana pe care el o iubea era pe patul de spital,si o asistenta se dadea la el in momentul de fata,mai urma sa afle ca Kakashi si Naruto erau acum la un bordel. Apoi si-a dat seama,se putea calma,si o putea pe asistenta sa se duca dracului daca spunea o simpla propozitie. -Sunt iubitul ei,raspunse acesta zambind fals spre asistenta. Dintr-o data femeia parea demoralizata,enervandu-l si mai tare,se simtea mult mai bine acum ca se eliberase,acum ca macar o persoana stia ca Sakura ii apartine si ca el ii apartine ei,nu mai era chiar un sac de nervi acum. -Ah,atunci domnul Uchiha dumneavoastra ar trebui sa stiti,in ce luna este insarcinata domnisoara Haruno?intreba femeia jucandu-se cu pixul. Sasuke simtea nevoia sa o intrebe din nou pe asistenta ce tocmai spusese,nu,cu siguranta nu auzise bine,Sakura nu era insarcinata.Era?Normal ca era!Cat de tampit trebuie sa fi sa crezi ca prietena ta e bine cand voi ati facut in tot acest timp (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) neprotejat?Probabil ca el se astepta ca Sakura sa ia anticonceptionale,dar de ce sa se astepte la asta cand ea incerca sa ii tina la distanta chiar si pe prietenii ei? Sakura purta copilul lui,urma sa fie tata.Un zambet ii aparu pe toata fata si simtea atat de mult fericire explodandu-i in piept!Ii venea sa strige de bucurie,sa alerge prin tot satul si sa se intoarca inapoi sa o sarute pe Sakura,sa o stranga in brate si sa ii spuna ca ii multumeste si ca o iubeste asa de mult incat durea.Vroia sa ii spuna ca o sa fie cel mai bun tata din lume,si ca o sa incerce sa o faca cea mai fericita femeie. -Domnule Uchiha? Vocea stridenta a femeii il scoase din transa si ii sterse jumatate din zambet de pe fata,insa inca mai era acolo,zambetul nu disparuse. -Eu..ah,nu stiu,raspunse acesta trecandu-si din nou mana prin par. -S-a simtit vreodata rau,a avut greturi matinale?A avut pofte?intreba aceasta. -Nu,nu chiar,defapt niciodata. -Probabil ca e in primul semestru,de-abia din al doilea incep poftele,greturile nu se aplica la fiecare femeie totusi,zise ea,vorbind pentru ea insasi parca. A mai petrecut inca o jumatate de ora la acele formulare,cu aceea femeie care chiar daca aflase ca are o iubita,si ca aceea iubita era insarcinata...cu el!Pentru numele lui Dumnezeu unele femeile chiar nu mai au respect pentru ele insusi? Chiar cand a terminat,si si-a reluat locul de pe scaunul incomod,Naruto impreuna cu Kakashi au intrat pe usile spitalului,amandoi tinandu-si mainile in buzunar.Au mers spre Sasuke vazand ca parea mult mai fericit decat atunci cand au plecat. -Ai aflat ceva?intreba Kakashi asezandu-se in fata lui pe celalate scaune. -Ha,ah nu,au spus ca vor veni intr-o jumatate de ora...adica cam acum,spuse uitandu-se la ceasul de pe perete asezat deasupra capului lui Kakashi. Insa nu venira,nici chiar dupa inca o jumatete de ora nu venise-ra,macar sa ii anunte ca e bine sau ca e rau,zambetul lui Sasuke disparu fiind inlocuit din nou de privire lui ganditoare. Totusi,dupa inca cateva minute de asteptat unul dintre doctorii aparu.Cei trei se ridica-ra instantaneu sus incercand sa se pregateasca fiecare pentru ce urma. -Totul este in regula,toti parca au inceput din nou sa respire,inima le batea la loc si adrenalina disparu insfarsit,dupa atatea ore de asteptat.,in realitate n-au fost mai mult de doua ore. -Este stabila,nu are nici o rana insa stresul si pierderea unei cantitati asa de mare de chakra nu a fost prea buna pentru sar- -Ea este bine deci?il intrerupse Sasuke rapid,stind ca urma sa spuna de sarcina,nu era sigur daca putea sa le spuna inca despre copilul pe care urma sa il aiba cu Sakura,trebuia sa o intrebe si pe ea mai intai. -Da este,s-a trezit acum,pute-ti sa merge-ti la ea insa as vrea cate o persoana pe rand. Cei trei se uitara unul la celalalt insa Naruto si Kakashi stiau deja,Sasuke era cel care trebuia sa o vada prima,se putea vedea chiar si prin privirea lui ca tanjea sa o vada. Intelegand aprobarea lor Sasuke porni spre salonul in care Sakura era,impreuna cu doctorul inalt,dar destul de invarsta ce probabil ca o vindecase.
|
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig Joi 25 Aug 2011, 12:57 | |
| Sper ca va bucurati de acest capitol pentru ca este aproape ultimul,stiu ca a durat ceva pana a aparut insa nu am avut unde sa intru pe net.Enjoy! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nascuta pentru castig | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|