Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
•°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Dum 20 Ian 2013, 09:38 | |
| OwO Nu pot să cred că acea Kira este chiar şefa C.I.A.-ului Doamne, cum m-il imaginez pe Sasuke sărind ca o fetiţă în momentul în care a auzit că Itachi îl va ajuta Noh... Păi eu aştept nextul! Spor la scris şi la idei! |
| | | Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Lun 21 Ian 2013, 20:55 | |
| Buna. Multumesc pentru acest capitol plin de sentimente si un pic de amuzament. Chiar ca mi-e greu sa mi-l imaginez pe Sasuke sarind in sus de fericire si imbratisandu-si fratele - mi se pare hilar - si mi-a placut mult ideea. Pana la urmatoarea renitalnire A.J. de pupaceste Bye! Bye! |
| | | Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Lun 04 Feb 2013, 20:48 | |
| Cap 24
Ies din birou si tocmai cand credeam ca am fost si eu lasat in pace odata cu plecare lui Sasuke vine chiar Neji la mine care imi spun ca are ceva important sa imi zica.Of Doamne,dar greu mai e sa fi sef in lumea asta -Despre ce e vorba?intreb eu plictisit -Orochimaru,imi raspunde acesta sec In acel moment Trecu pe langa noi chiar Sakura care nici macar nu se uita la mine. -Neata Neji,spune aceasta dupa care isi vede de drumul sau ca si cum eu nici nu as fi fost acolo -Sa ghicesc v-ati certat?intreba zambind amicul meu -Defapt ea s-a suparat pe mine pentru ca aseara cand am ramas ultimii in sediu fara sa vreau am speriat-o si ea acum crede ca am facut-o intentionat chiar daca i-am explicat ca nu e asa -Asta e unul dintre motivele pentru care prefer sa raman singur,spune Neji dupa care intra in biroul meu Il urmez si eu in birou si il vad cum i-a dosarul recent primit si incepe sa-l rasfoiasca.Neji este mana mea dreapta si in acelasi timp cel mai bun prieten al meu.Am foarte mare incredere in el si cand am nevoie de un sfat el este prima persoana la care ma duc -Stii defapt am venit sa iti spun ca am gasit ascunzatoarea lui Orochimaru si ca m-am gandit ca ar fi chiar un plan bun ca unul dintre agentii nostri sa se dea drept un om de al lui,dar pentru asta avem nevoie de unul dintre cei mai buni agenti ai nostrii -In nici un caz,raspund eu stiind ca cel mai bun agent al nostru era chiar Sakura Ar mai fi fost si alte optiuni in legatura cu agentul care sa se duca in aceasta misiune,dar Hinata nu putea face efort deci era exclusa,Naruto era scutit de tot pentru ca trebuia sa aiba grija de ea,Temari,Gaara,Deidara si Konan erau plecati in Canada pentru o misiune destul de periculoasa cu niste mafioti care se presupun ca sunt sub ordinea lui Orochimaru,iar Sasori este plecat si el prin nu stiu ce misiune.Mai sunt si alti agenti buni,dar nu pot risca sa ii trimit in aceasta misiune atat de periculoasa. -O haide Itachi sti bine ca pe altcineva nu poti trimite si oricum Sakura e descurcareata,a reusit sa scape din atatea pericole in viata.Va reusi si de data asta! -Ti-am zis in nici un caz Neji.Ea si Sasuke sunt singurele persoane foarte apropiate pe care chiar nu as suporta sa le pierd.Deja mi-am pierdut familia si nu as putea suporta si asta.De Sasuke nu imi fac griji pentru ca stiu ca el nu isi va baga fundul in nici o misiune oricat de usoara si banala ar fi,dar Sakura se duce in orice misiune -Bine atunci sa zicem ca o excludem si pe Sakura care e singura noastra solutie,atunci cine va merge in aceasta misiune?Asta e singura solutie si singura ocazie in care il putem prinde pe Orochimaru care e mai alunecos decat un sarpe -Eu,raspund hotarat uitandu-ma pe geam -Tu ce?intreba Neji nedumerit -Eu o sa ma duc in aceasta misiune.Ai uitat ca am fost antrenat de la 7 ani pentru a deveni seful F.B.I.-ului?Eu sunt cel mai bine pregatit sa ma duc acolo si in plus m-am cam plictisit de acest birou si de toate aceste hartogaraie si as vrea sa ma si eu parte de o misiune -Este foarte periculos ceea ce vrei sa faci,dar tu esti seful si chiar daca as incerca sa ma opun tot nu as rezolva nimic,imi raspunde acesta venind langa mine si lasand dosarul pe birou Il stiu pe Neji de foarte multi ani,chiar de inainte sa fiu sef si am ajuns sa ne cunoastem asa de bine incat am zice ca suntem frati.Au fost momente in care am avut mai multa incredere in Neji decat in Sasuke care este fratele meu,dar asta numai pentru ca fratemiu este gura sparta si daca i-ai spune un secrete chiar daca ar vrea sa nu spuna la nimeni pana la urma se scapa si fara sa vrea spune tot.Asta a fost motivul principal pentru care niciodata nu i-am spus prea multe secrete lui Sasuke. -Si ai degand sa ii spui Sakurei ca te duci in aceasta misiune?ma intreaba brusc Neji -Nu!Nimeni nu trebuie sa stie de aceasta misiune decat noi doi.Aceasta misiune este mult prea riscanta si importanta pentru ca si altcineva sa stie Usa se deschide brusc si pe ea intra Sakura cu un dosar in mana si evident nemultumita ca trebuie sa vina si sa ma vada.Intra si merge cu pasi mari spre birou lasand dosarul chiar langa celalalt. -Ino zice ca acest dosar contine niste informatii despre o anume Kira.Mi-a mai zis ca Sasuke i-a spus ca tu ai dat ordin ca sa caute aceste informatii.Ce treaba ai tu cu aceasta tipa? -Nimic in mod special,dar esti cumva geloasa ca am vrut sa stiu mai multe despre o fata?intreb eu ridicand o spranceana -In nici un caz!Pentru mine aceasta relatie este ca si terminata si poti face ce vrei tu si cu cine vrei,spune aceasta dupa care iese din birou trantind usa in urma sa -Clar e geloasa,spune Neji uitandu-se la usa ce tocmai fusese trantita I-au dosarul de pe masa si incep sa il rasfoiesc.Acolo erau tot felul de informatii si multe poze cu Kira.Ma gandesc ca Sasuke a cerut acest dosar in numele meu doar pentru a-l primi si pentru a afla si el mai multe despre aceasta fata pentru care are un interes aparte.
~A doua zi~ Totul merge conform planului meu.Am reusit sa ma infiltrez destul de repede in organizatia lui Orochimaru fara ca insa sa banuiasca ceva,totul datorita oamenilor mei care au inventat o poveste foarte credibila si a noi mele infatisari.Acum sunt un simplu barbat roscan cu ochii negri care a fost in subordinea unui mare mafiot ce acum e mort si care are multa experienta.Si pentru a fi sigur ca nu voi fi recunoscut voi purta in permanenta o masca ce seama foarte bine cu pielea umana ce imi ascunde toate trasaturile fetei.Ma uit in oglinda mare ce sta atarnat pe peretele din baia mea spatioasa si vad un cu totul alt om.Acum mai mult ca oricand sunt sigur ca asta va merge si ca Orochimaru nu isi va da seama de adevar.
Sakura: Sediul este destul de pustiu azi ceea ce pot spune ca era opusul zile de ieri cand tot acest loc era plin si forfota era in toi.Prin aceasta pustietate l-am vazut pe Neji imbracat la costum intrand in biroul lui Itachi.Curioasa sa aflu de ce a intrat acolo imbracat asa imi fac curaj chiar daca stiam ca il voi vedea pe Itachi si intru. Surpriza! In biroul nu se afla Itachi ci doar Neji ce statea relaxat pe scaunul din piele avand picioarele pe birou.Lucrul asta ma soca si in acelasi timp ma mira. Ma intre oare de cand Neji isi permite sa faca asa ceva?Nemairezistand imi fac curaj si il intre pe Neji ceea ce ma macina -Neji cum de stai tu asa in biroul lui Itachi?Sti bine ca daca va veni si te va vedea stand cu picioarele pe pretiosul lui birou va iesi urat. -Nu imi fac griji pentru asta Sakura si ca sa iti raspund la intrebare stau asa de relaxat si cu picioarele pe birou pentru ca insusi Itachi m-a pus sef cat timp el lipseste,imi raspunde acesta calm -Si unde ma rog este Itachi plecat? -Aaaa asta nu mi-a zis,imi raspunde Neji de data nemaifiind atat de relaxat Incuvintez si ies din birou avand insa mici suspiciuni.Itachi nu a mai facut niciodata asa ceva si in singurele dati in care a fost plecat cateva zile m-a lasat pe mine la conducere si in nici un caz pe Neji care sunt sigura ca va profita la maxim de postul de sef.Si mai ciudat este ca nu mi-a zis absolut nimic despre aceasta plecare si se presupune ca ar trebui sa stiu eu fiind iubita lui,dar poate ca nu mi-a zis nimic pentru ca eu inca fusesem suparata in aceea zi. Totul este foarte ciudat,dar sper doar ca lui Neji sa nu i se urce la cap toata chestia asta cu noul post care insa este temporar.
|
| | | •°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Mier 06 Feb 2013, 16:50 | |
| Mi-a plăcut foarte mult acest capitol, şi m-a amuzat partea cu Sakura geloasă. Sasuke chiar face orice pentru a afla cât mai multe informaţii despre Kira, nu? Oricum, sper că Itachi să nu păţească ceva în misiune şi că Sakura nu v-a afla niciodată unde este el plecat, dar asta depinde numai de tine Scuze că nu am comentat mai repede, dar sunt mult prea ocupată cu şcoala Aştept nextul, draga mea! Spor la scris şi la idei! |
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Vin 22 Feb 2013, 17:32 | |
| Imi cer scuze pentru intarziere, dar scola asta ma omoara cu totul. A fost un capitol interesant si ma buncur ca nu l-am ratat. Sper ca Itachi sa nu pateasca nimic, dar ceea ce se va intampla in continuare, depinde doar de imaginatia ta. Astept urmatorul capitol asa ca spor la scris si idei. Pana la urmatoarea reaintalnire A.J. te pupaceste. Bye, Bye! |
| | | kidutz_pitiik99 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Sam 23 Feb 2013, 12:14 | |
| Hai mai repede cu next-ul!!! E piesa ficul tau si deabia astept sa pui urmatorul capitol! Hai mai repede |
| | | Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Sam 02 Mar 2013, 20:10 | |
| Cap 25
Itachi: Recunosc ca de multe ori in unele momente de nervozitate mi-am dorit sa fiu un criminal fara griji si probleme,dar acum ca am devenit unul asta doar de fatada pot spune ca nu o sa imi mai doresc asa ceva niciodata.Stiam bine de prima data ca nu imi va fi usor sa le captez incredea destul de repede,dar nu m-am gandit niciodata ca va atat de greu si ca vor fi atat de stricti.Chiar daca nu mi-au zis nimic stiu foarte bine ca sunt supravegheata tot timpul chiar si acasa la mine asta pentru ca ei sa fie siguri ca nu sunt un tradator.In urma tuturor cazurilor pe care le-am tot vazut am invatat ca mafiotii atat de puternici ca Orochimaru isi supravegheaza in fiecare minut angajatii noi pentru a fi siguri ca acestia nu sunt politisti deghizati,iar in cazul in care banuielile lor sunt adevarate acestia sfarsesc mereu morti.
Stateam acum intr-o camera mare,intunecata si cel mai important plina de sange.Aceasta a fost una din multele misiuni pe care le-am avut de indeplinit pentru Orochimaru.Pana acum i-am demonstrat ca nu are de ce sa se indoieasca de loialitatea mea,dar sa speram ca nu banuieste nimic. Usa mare din metal se deschide lasand aerul rece ce vine din colturile intunecate ale acestor coridoare si in camera intra un barbat inalt si musculos ce avea o fata foarte dura. -Seful iti transmite ca in urma tuturor misiunilor indeplinite cu succes si in urma dovezilor de loialitate ale tale si mai ales fiind un bun luptator esti numit in functia de om de incredere al sau.Iti recomand sa nu-l dezamagesti sau tradeti ori o sa ajungi la 3 metri sub pamant. Aprob cu o singura miscare a capului si la semnul lui il urmez pe holurile intunecate spre un loc pe care cu siguranta nu il stiam.Aceasta misiune era foarte periculoasa datorita faptului ca in orice moment Orochimaru si-ar fi putut da seama a ceva nu este in regula,iar in urmatoarea secunda eu as fi fost mort.Stiam ca riscul era mare,dar nu il puteam lasa sa mai ia vieti nevinovate ale unor oameni care chiar nu au nici un fel de legatura cu aceasta mafie atat de sangeroasa.
Drumul pe acel holuri fu parca mai lung decat in oricare zi si eu mergeam foarte mult prin aceste locuri intr-o singura zi,dar intr-un final am ajuns intr-o camera slab luminata in care se afla o masa la care statea un barbat destul de puternic. -Ia loc cu increde tinere,imi spune barbatul ce parea mai mare ca mine Fac asa cum si se spusese si observ cu uimire ca acel barbat ce ma adusese aici disparuse ca prin minune fara ca eu sa observ si foarte repede. -Acum ca suntem singuri sa trecem la subiect.Tu esti aici pentru ca eu sa iti fac un tatuaj la incheietura mainii drepte,tatuaj care semnifica ca tu faci parta din garda de onoare a lu boss.te poti simti onorat pentru ca aceasta garda de onoare nu este formata din multi membri ci doar din cativa baieti in care insa boss are mare incredere
Sasuke: Este extrem de ciudat ca fratele meu lipseste de cateva saptamani de la munca si nici pe acasa nu da.Ma asteptam ca macar o data pe saptamana sa vina pe la mine sau macar sa imi dea un telefon,dar nu mai stiu nimic de el de saptamani bune si Neji chiar daca ma tin de capul lui si il cical in fiecare zi tot nu vrea sa imi spuna nimic pe motiv ca nu stie.Il cunosc atat de bine pe Neji incat stiu cand minte si cand nu,iar acum este unul dintre acele momente in care nu prea este sincer cu mine si asa cum zicea un vechi prieten stie mai multe decat pretinde,dar nu vrea sa spuna. Am incercat sa aflu cate ceva si de la Sakura,dar se pare ca si aceasta este in aceeasi situatie ca si mine si nu prea pare sa aiba vreun rezultat mai bun decat al meu.
Nu imi vine sa cred ca dupa ce mi-a promis ca o sa ma ajute cu aceasta fata pe care nu am mai vazut-o de atunci si dispare pur si simplu fara macar sa anunte.Nici macar nu mi-a dat un numar al ei sau chiar adresa sa,dar nuuu el trebuie sa dispara fara sa spuna cuiva vreun cuvant si sa ma lase pe mine cu ochii in soare gandindu-ma doar la frumoasa fata pe nume Kira.Chiar daca am vazut multe fete frumoase la viata mea nici una nu m-a fermecat asa ca si ea.Offf cat mi-as fi dorit sa imi fi lasat macar un numar de telefon al ei Itachi inainte sa dispara.
Autor: Dupa ce am vazut visele si gandurile de indragostit al lui Sasuke care orbit de marea lui dragoste,Kira pare sa nu ii pese de fratele sau care fara ca cineva sa stie se afla intr-un mare pericol acum sa mergem intr-un loc mai putin placut si prietenos. Undeva departe de orasus Tokio ce pentru vizitatori pare incantator chiar un loc in care ti-ai petrece linistit viata,iar pentru locuisorii sai un calvar trait zi de zi printre miile de masini se afla un mic oras nu prea poluat in care se afla renumitul Orochimaru.Renumit pentru inteligenta si modul sau inconfundabil de a isi ascunde urmele,mafiotul nu se lasa mai prejos laudelor pe care le primeste zi de zi in randul mafiotilor.Nefiind deloc prins in cei 10 ani de cand se afla in aceasta bransa este de temut in randul tuturor mafiotilor din lume fiind cunoscut ca Sarpele.Aceasta porecla i-a fost pusa pentru ca este la fel de alunecos si de viclean ca un sarpe avand oameni pana si in politie care la prima problema il pot ajuta. Acest mic orasel numit Grenville care este foarte putin populat este ascunzatoarea perfecta pentru Orochimaru,un loc in care nimeni nu s-a gandit ca ar putea fi.Aspectul acela de cimitir care invaluie tot orasul iti da impresia ca nimeni nu mai locuieste aici si ca cea mai buna solutie ar fi sa-l ocolesti parand a fi doar un alt oras abandonat.
Neji: De cateva zile Sakura impreuna cu Sasuke tot incearca sa afle ceva de la mine in legatura cu disparitia subita a lui Itachi si asa cum este si planul am incercat pe cat posibil sa nu suflu nici o vorba.Nu imi este chiar asa de usor avand in vedere ca amandoi stau pe capul meu,dar stiu bine ca daca nu fac asta si le spun ceva atunci cand se intoarce din misiunea asta Itachi ma va omori.Daca nu i-as cunoaste as putea crede ca s-au aliat ca sa afle ceva de la mine,dar cum ii stiu eu cu siguranta Sasuke vrea sa afle unde este doar pentru ca inca nu la ajutat cu Kira,iar Sakura ea cu siguranta este ingrijorata de absenta sa. Exact asa cum ma asteptam pana acum nu am primit nici o veste de la Itachi,dar asta este foarte firesc pentru ca sunt sigur ca este supravegheat foarte strict in fiecare minut.Organizatia nu pot spune ca merge rau de cand a plecat pentru ca eu ca si sef nu am chiar atat de multe de facut acum,dar partea cea mai grea si cea mai proasta e ca am munti de hartii care ma asteapta in birou.
Orochimaru: O camera plina cu monitoare,tot atatea incaperi si un interes viu pentru unul dintre oamenii mei.Chiar daca ma ridicam la standardele renumelui meu nu puteam sa fiu chiar acum imprudent,tocmai cand afacerile mele sunt foarte infloritoare si banii vin cu nemiluita. Nu am o mare incredere in acest recrut,dar mi-a dovedit ca este un adevarat agent care imi va fi de mare folos si care pana acum am putut avea un minim de incredere.Ceea ce nu stie el este ca acum chiar daca l-am avansat ca om de increderre al meu in tot acest timp va fi testat,iar daca pica testul si se dovedeste a fi doar un alt tradator ce se afla mana-n mana cu politia va sfarsi ca toti ceialalti,mai exact la 3 metri sub pamant.In aceasta afacere nu poti avea incredere nici macar in propria ta umbra si trebuie ca in fiecare moment sa fi atent si in garda.
Ochii mei galbeni-verzui ca de sarpe,fiind unul dintre motivele pentru care mi-au pus aceasta porecla se intorc spre monitorul din dreapta.Camera ascunsa cu o precizie foarte mare filma incaperea slab luminata in care se afla noul meu recrut pe nume Sam Inuzuka.Semnul ca el se afla in garda mea de onoare este gata,iar acum este preluat de Nigel ce il va duce pentru a fi instruit asa cum trebuie.Stiu foarte bine ca este un bun luptator si fata de ceilalti de la inceput nu a avut nici o problema cu antrenamentele mele care sunt cele mai gresele si mai dure.Daca in cateva zile nu da nici un semn ca ar fi un tradator in cel mai scurt timp el va deveni mana mea dreapta.
Autor: Pana acum totul a mers conform planului si nimeni nu a banuit nimic,dar oare dupa ce Itachi va de veni mana dreapta a lui Orochimaru cum vor decurge lucrurile?Increderea unui mafiot de talie mondiala este foarte greu de obtinut si cand o ai trebuie sa fi foarte atent sa nu faci o miscare gresita.Nimeni nu stie cum este sa fi victima furiei unui mafiot care a fost tradat de cel mai de incredere om al sau,dar oare Itachi va afla? Lucrurile in mafie sunt complicate si in orice moment te poti trezi cu un glont in cap,in urmatorul moment plecand spre ceruri.
|
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Sam 02 Mar 2013, 20:49 | |
| Este super capitolul! Deabia astept next-ul! Spor la scris urmatorul capitol !!! |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Dum 03 Mar 2013, 12:10 | |
| A fost un capitol foarte interesant. Chiar ma gandeam oare cand vei aduce nextul si iata ca l-ai adus Oare ce se va intampla in urmatorul capitol? Oare Orochimaru isi va da seama ca Itachi este un agent secret? Ehh... Oricum eu astept nextul ^^ Spor la scris si la idei! |
| | | Alexandra. Chūnin
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Joi 07 Mar 2013, 21:59 | |
| Cap 26.
Autor: Lunile anului au trecut ca frunzele batute de vant toamna,asa scurgandu-se fix 6 luni de cand Itachi plecase in misiune si de cand absolut nimeni nu mai stia nimic de el mult crezand ca este deja mort.Aceste 6 luni nu au trecut degeaba peste Itachi care acum este mana dreapta a lui Orochimaru si in prezent persoana in care are cea mai mare incredere.Pana acum nici nu gasise momentul potrivit si nici nu voise sa actioneze pana ce nu era destul de sigur ca are toata increderea mafiotului si ca va gasi ceva cu adevarat compromitator.Se stie foarte bine ca este greu sa gasesti o proba care sa bage la inchisoare un mafiot,dar nu imposibil.
Itachi: Intotdeauna am zis ca imi urasc slujba,dar de data asta pot spune ca o detest.Pentru a le obtine increderea a trebuit sa omor multe persoana,unele vinovate si care chiar isi meritau soarta,dar unele nevinovate care nu aveau nici o legatura cu mafia,dar pe care a trebuit sa le omor cu sange rece. Timp de sase luni am cautat probe cum ca Orochimaru ar fi vinovat pentru mai multe crime si am asteptat momentul potrivit pentru a pleca de aici si se pare ca azi este aceea zi.Ei acum au cea mai mare incredere in mine si datorita acestui lucru am reusit sa gasesc niste dovezi foarte valoroase care dovedesc ca Orochimaru a comis mai mult de 20 de crime plus multe alte vanzari de droguri si trafic de carne vie. Ma bucur enorm ca voi putea pleca de aici si ma voi putea duce acasa une o voi revedea pe scumpa mea Sakura.In acest 6 luni nu am facut altceva decat sa ma gandesc la ea si sa ma intreb daca este bine. Ies in graba din camera in care ma aflam si ascunzand toate dovezile si pregatindu-ma sa plec din aceea cladire.Peste tot erau paznici deci nu avem cum sa trec neobservat de cineva. Drumul paru mai lung ca niciodata,dar intr-un final ajung in fata unii ce ducea spre iesire.Cei doi barbati ce se aflau acolo nu ma lasara sa trec,iar unul dintre ei imi dadu un pumn in fata asa de tare incat un urmatorul moment eram pe podeaua rece.
Orochimaru: Intotdeauna am fost pregatit pentru orice dezamagire si niciodata nu am avut incredere deplina in nimeni,dar acum trebuie sa recunosc ca am avut prea multa incredere in Sam.Pot spune ca am depus suflet in formarea acestui baiat,iar acum cand am aflat ca este doar un alt tradator o mica licarire de dezamagire s-a strecurat in sufletul meu pustiu de atatia ani. Este trist cand unul dintre oamenii tai se dovedeste a fi un tradator,dar asta este soarta.Eu insumi l-am vazut cum a luat acele dovezi si a plecat si trebuie sa recunosc ca am vazut asta din pura intamplare.Priveam fara nici un interes monitoarele cand l-am vazut si am descoperit ce persoana este cu adevarat.
Intunericul din camera se risipi usor semn ca se crapa de ziua,iar Sam ce era legat strans de un scaun se trezi usor putin confuz. -Probabil te intrebi ce cauti aici si mai ales de ce esti legat.Am sa iti curm aceasta curioziate si am sa iti spun ca am descoperit ce esti tu cu adevarat,mai exact un tradator.Sti foarte bine ce patesc tradatorii si tu chiar daca ai fost mana mea dreapta nu vei face exceptie. Mike imi aduse pistolul ce era plin cu gloante si special pentru acesti tradatori.Il i-au in mana si il potrivesc ducandu-l chiar in dreptul inimii lui Sam.Chiar cand eram gata sa apas pe tragaci apare in fuga Nigel care ne anunta ca a venit politia.Pentru ca nu puteam sa las treaba neterminata apas pe tragaci sangele incepand sa curga siroaie din corpul lui Sam. Ii dau pistolul inapoi lui Mike si fug impreuna cu restul spre o iesire secrete din aceasta fabrica.
Sakura: Au trecut 6 luni de cand Itachi a disparut fara urma si de cand nu a mai dat nici un semn de viata.Multi cred ca el este mort,dar eu inca pastrez speranta ca asta nu este adevarat si ca in curand el se va intoarce inapoi. Astazi am avut toata ziua un presentiment rau si acum nu stiu de ce,dar parca ma doar ceva in zona pieptului.Neji a plecat pe motiv ca are o misiune foarte importanta ce are legatura cu acel mafiot pe nume Orochimaru si de restul nu mai stiu nimic.Nu prea am mai iesit ca si inainte in ultimele 6 luni si presupun ca sunt multe lucruri pe care nu le-am aflat inca.
Usa casei se dechide larg si pe ea intra buna mea prietena Hinata ce nu parea prea fericita.Asta este ceva ciudat pentru ca ea este tot timpul fericita mai ales ca dupa ce si-a sucit glezna atunci a inceput sa fie mai apropiata de Naruto,iar acum sunt impreuna. -Neji s-a intors din aceea misiune si nu singur,imi spune aceasta apropiindu-se de mine -Da s-a intors cu oamenii sai pe care i-a luat in misiune -Nu Sakura!Neji s-a intors cu Itachi,dar el... -Dar el ce?intreb eu ingrijorata -El este ranit grav si acum este la spital.Medicii spun ca a fost impuscat in zona inimii si este intr-o stare critica si ca nu se stie daca va supravietui Creierul meu parca nu voia sa proceseze aceasta informatie si dupa cateva secunde dupa ce imi dadusem seama de gravitudinea lucrurilor pe care mi le relatase Hinata mici perle incepura sa iasa din ochii mei.Nu imi venea sa cred ca Itachi putea muri si ma putea lasa singura pe acest pamant unde nu mai am pe nimeni in afara de bunii mei prieteni.Mi-am pierdut parintii,bunica si acum e posibil sa-l pierd si pe Itachi.Nu vreau sa cred ca si el ma poate lasa singura. Lacrimile nu mai conteneau sa se mai opreasca si inevitabil am cazut in genunchi varsand lacrimi amare.Hinata incerca sa ma linisteasca,dar nimic nu ma linisti pana ce nu il voi vedea pe scumpul meu Itachi sanatos si in viata.
|
| | | ◆Error◆ Academy Student
Sex : Localizare : Pe facebook acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 12 Puncte : 14 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa petrec timpul cu prietenii Stare de spirit : foarte vesela
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Joi 07 Mar 2013, 22:17 | |
| Ai scris foarte mult bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu cred ca povestea ta este una foarte frumoasa si sper sa ai asa de multe idei la celelate iti urez succes |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Vin 08 Mar 2013, 14:20 | |
| Tu vrei sa ma bagi in mormant? Stii ca am citit capitolul asta cu sufletul la gura? Nu pot sa cred ce intorsatura au luat toate lucrurile. Sper doar ca Itachi va fi bine. Astept nextul! Spor la scris si la idei! |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Vin 08 Mar 2013, 21:34 | |
| Buna, Buna. Imi pare rau ca nu am putut sa trec cu un coment si la celalalt capitol , care, apropo - a fost foarte super. Bine, acum despre capitolul acesta - de ce lucrurile au luat o asa intorsatura - nu mi se pare corect pentru Sakura sa ii piarda pe toti la cei care tine. Sper ca misiunea asta va avea pana la urma un " happy ending ". Pana la urmatoarea reantalnire A.J. te pupaceste. Bye, Bye!
|
| | | Alexandra. Chūnin
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Mar 26 Mar 2013, 22:19 | |
| Cap 27
Neji: Nu mai auzisem de luni de zile nimic de bunul meu prieten Itachi ceea ce ma ingrijorase in mare parte datorita faptului ca acum putea fi mort,dar vestea ca Orochimaru fusese localizat intr-un vechi depozit la marginea orasului impreuna cu cativa dintre oamenii sai de incredere ma mai linisti putin spunandu-mi ca e posibil ca printre ei sa fie si Itachi.Stiam ca trebuia sa ma duc spre aceea fabrica neaparat dar nici macar eu nu stiam de ce.Parca ceva din interiorul meu imi spunea ca trebuie sa plecam cat mai repede pentru ca absenta noastra ar putea fi o tragedie.Inevitabil m-am dus acolo impreuna cu oamenii mei sau mai bine zis a lui Itachi,dar cand ajunsesem noi era mult prea tarziu.Orochimaru impreuna cu acolitii sai deja plecasera,dar lasasera in urma un barbat legat de un scaun ce era plin de sange pe piept in zona inimii semn ca a fost impuscat.I-am luat pulsul si vazand ca inca este in viata am chemat de urgenta salvarea ce nu a intarziat sa apara.
Nu pot crede ca au putut pleca atat de repede si sa nu lase nici macar o urma sau indiciu,dar cum am cautat peste tot si nu am gasit absolut nimic decat acele pete de sange venite de la barbatul ranit nu am ce face altceva decat sa plec.Furia crestea cu fiecare secunda cu care trecea amintindu-mi constant ca am fost atat de aproape de al prinde pe Orochimaru si acolitii sai si ca intr-un mod josnic pentru seful unei astfel de organizatii chiar daca temporar.Intotdeauna imi imaginam ca Itachi doar sta la birou relaxandu-se si dand tot felul de ordine fara sa aiba nici un fel de grija el fiind seful si netrebuind sa plece in nici o misiune.Pe langa faptul ca am vazut pe pielea mea ca sunt foarte multe hartoage pe care Itachi trebuie sa le semneze si inainte de asta sa le citeasca cu atentie mai sunt si angajati t*****i care nu isi fac bine treaba si mai rau te enerveaza si mai sunt si misiuni ca acestea in care atunci cand crezi ca l-ai prins pe infractor acesta scapa.
Inevitabil gandul meu zbura spre acel barbat impuscat ce fusese legat de un scaun si lasat acolo sa sangereze pana ce moartea va veni sa il ia.Anii pe care i-am petrecut in misiuni de multe ori investigand crime dubioase ce se petreceau in astfel de fabrici abandonate de la marginile oraselor m-au invatat ca mafiotii fac astfel de crime doar cu un singur motiv:tradarea.Am vazut multe astfel de victime torturate in moduri de neimaginat pana ce au murit,dar vad ca acest barbat a avut un noroc foarte mare ca am aparut noi la timp.
Un sunet usor inconfundabil ma facu sa tresar si sa imi pierd sirul gandurilor.Imi intorc curios privirea vazand cum Hinata dadu-se peste o sticla ce se lovi violent de scaunul din lemn si se prefacuse in mii de bucatele.Sunetul cristalin al sticlei sparte facu ca de prin cateva gauri ascunse foarte bine sa iasa in fuga patru soareci ca nu pareau a fi foarte periculosi,dar insa destul de infricosatori sa o faca pe Hinata sa scoata un mic tipat de spaima la vederea lor.Verisoara mea chiar daca era un agent F.B.I. in adevaratul sens al cuvantului mai avea si ea momentele sale in care se sperie usor chiar si de niste soareci.Deschisem gura pentru a spune ceva abtinandu-ma sa nu scot un mic chicot pe gura,dar gura im fu inchisa la loc de intrarea brusca a lui Naruto ce parea foarte alarmat. -Ce se intampla?intreba speriat Naruto avand arma in mana pregatit sa traga in orice mafiot ar fi aparut vrand sa ii faca rau Hinatei -Nimic,Hinata doar s-a speriat de niste soareci ce au iesit de pe undeva de pe aici.Locul asta este atat de pustiu si murdar incat doar sarecii locuiesc aici,ii raspund eu blondului -Imi facusem griji ca au revenit acei mafioti si ca au atacat-o pe Hinata,raspunde Naruto luand-o pe verioara mea in brate -Dar eu ce sunt aici?Paparuda ambulanta?O puteam proteja in cazul in care nu ar fi reusit singura,ii raspund eu deja enervat si ies din incaperea plina de tot felul de resturi din gunoaie si sticle goale amintindu-mi de barbatul misterios
Pentru ca deja stiam ca nu aveam ce sa gasesc aici ma hotarasc sa plec la sediu unde stiam foarte bine ca ma asteapta foarte confortabil si cu bratele deschise un mare teanc de hartii.Oftez stiind ca nu aveam scapare dupa ce lipsisem deja cateva zile pe motivul fals ca nu ma simt bine .Imi amintesc ca am scapat cu greu ca Ino sa nu imi trimita pe cineva care sa aiba grija de mine pana ce nu imi va mai fi greu,dar acum sunt sigur ca nu voi mai reusi sa scap nici de ea si nici de acele hartii. Ajung pe coridorul ce duce direct spre iesirea principala si fara sa ma astept macar dau chiar de Ino ce se opri in fata mea privindu-ma ciudat. -Tu nu trebuia sa fi acasa bolnav?ma intreba aceasta inca privindu-ma -Cineva mi-a recomandat un ceai facut numai din plante si surpriza mi-am revenit,spune eu zambind fortat si gesticuland ca si cum prezentam ceva -Da sigur si eu tocmai ce vin de la Pastele cailor unde i-am intalnit pe Mos Craciun,Lucifer,Medusa,Superman si chiar si pe iepurasul de Paste.I-am intrebat ce cauta toti acolo si mi-au zis ca nu puteau rata o asa sarbatoare importanta,imi raspunde Ino ironica pana in maduva oaselor Nu avea nici un rost sa ii mai spun o alta scuza cat de cat credibila pentru faptul ca eu m-am vindecat mai repede decat ar fi trebuit pentru ca era clar ca nu avea rost. Dandu-mi seama ca mai era doar o singura seansa de a scapa pentru inca cateva minute de avalansa de hartii ce me astepta in birou ma apropi de Ino. -Hei Ino nu sti ce s-a intamplat cu acel barbat ce l-am gasit aici impuscat si legat de un scaun?o intreb eu fiind totusi curios sa aflu daca a murit sau nu -Am aflat de la Sasuke ce apropo iar isi face drum pe diferite motive banale spre sediul C.I.A ca starea acelui barbat este momentan stabila si ca glontul a trecut la doar cativa centrimetri de inima sa.Doctorii spun ca a avut un mare noroc pentru ca era nevoie de doar 3 centrimetri si acum ar fi fost deja mort.Dupa parerea mea nu cred ca va trai pentru ca am auzit ca a pierdut deja mult sange si ca medicii evita sa dea un pronostic inca -Am fost un mare i*****l cand i-am spus lui Sasuke unde se afla acel sediu.Nu mi-am imaginat niciodata ca va fi atat de disperat incat sa gaseasca orice motiv prostesc sa se duca acolo doar ca sa o vada pe Kira.Oricum acest barbat mi-a starnit interesul atat de tare incat o sa mai aman putin treaba asta cu hartoagele si o sa ma duc la spital,ii raspund eu lui Ino dupa care plec grabit spre iesirea din aceasta fabrica sperand ca blonda nu ma va urmari pentru a-mi tine vesnicele predici.
Sasuke: Privirea mea plictisita se plimba pe peretii atat de cunoscuti datorita vizitelor mele repetate aici.Gaseam orice motiv pentru a veni pentru a o putea vedea pe Kira si a mai vorbi cu ea cand era in toane bune.Nu am crezut niciodata ca eu care eram un lenes si jumatate am sa devin curierul lui Neji care acum este in locul lui Itachi,dar marturisesc ca daca e vorba sa duc ceva in alta parte decat aici nici nu ma complic sa ma ridic macar de la biroul meu. O usa se deschise brusc si din camera alaturata iesi Kira ce parea mai frumoasa decat oricand sau poate doar mi se parea mie.Era imbracata ca de obicei in haine sport cel mai probabil asa simtindu-se cel mai confortabil. -Ce document ai mai uitat sa imi aduci acum 20 de minute cand ai fost aici?ma intreaba aceasta vizibil plictisita fiind deja obisnuita cu asta -De data asta nu am venit cu nici un document ci sa iti spun ca Neji a gasit un barbat impuscat in aceea fabrica si m-a trimis sa iti spun ca daca doresti te poti duce sa incerci sa il interoghezi atunci cand se va trezi -Asta cred ca este singura data cand ai venit pentru ceva cu adevarat important,imi raspunde Kira zambind Era un lucru ciudat sa o vad zambind si tocmai de asta ramasesem umit,fara cuvinte.Mai trebuia sa deschid si gura larg si eram un om cu adevarat uimit. -As putea sa vin si eu cu tine?intreb eu timid,un lucru ciudat la mine -Nu stiu ce este cu mine azi,dar da poti veni,imi spune Kira ducandu-se la secretara sa si spunandu-i ceva in asa fel incat nu auzisem nimic. Imi face semn ca trebuie sa plecam si se indrepta cu pasi mari spre iesire eu uramand-o indeaproape.Asta as putea spune ca este parte buna ca Itachi lipseste pentru ca de la el nu as fi reusit sa scot adresa sediului Kirei,dar cu Neji mi-a fost foarte usor sa il enerv atat de tare incat sa il fac sa imi spuna adresa doar pentru a scapa de mine.Chiar ma intreb oare Itachi ce o mai face? |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Mier 27 Mar 2013, 08:53 | |
| Uhu, ce bine ca ai adus nextul! Capitolul a fost grozav si chiar ma surprinde faptul ca Sasuke face atatea doar pentru a o vedea pe Kira... Oricum, eu astept nextul si sper ca Itachi va fi bine Spor la scris si la idei! |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Mier 27 Mar 2013, 09:35 | |
| Foarte tare capitolul! No comment! Sper sa se faca bine Itachi si sa nu moara, te rog nu ii desparti pe Sakura si Itachi! Ador cuplul acesta! Mi-a placut inca de la inceput ideea acestui fic si deabia astept sa vad ce se mai intampla in continuare. Sa ma anunti te rog si pe mine cand pui next-ul la acest fic. Te pup si succes in continuare. PaPa |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Vin 29 Mar 2013, 20:07 | |
| A fost un capitol frumos. Sunt foarte curioasa sa vad daca Itachi supravietuieste. Sasuke e indrogastit pana peste cap, nu? Pana la urmatoarea reintalnire A.J. te pupaceste Bye! Bye! |
| | | Alexandra. Chūnin
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Dum 31 Mar 2013, 21:43 | |
| *Black Flame* -Ei bine Sasuke pana acum nu a fost indragostit cu adevarat de o fata si sincer vorbind prima data pentru el prima data fusese doar o provocare,dar cu timpul a devenit ceva mai serios si acum el pur si simplu tanjeste dupa prezenta ei,dar nu mai zic nimic.Vei vedea in urmatoarele capitole mai mult din povestea lor.Si in legatura cu Itachi poti sta linistita ca va fi bine.
kidutz_pitiik99 -Poti sta linistita pentru ca Itachi nu va muri,am eu alte planuri cu el si nici nu am in plan sa il despart de Sakura.Mi-ar fi mila sa faca sa dispara acest cuplu si sper sa iti placa si acest capitol
Arcana Julia -Cu siguranta Itachi va supravietui chiar daca va avea niste surprize nu prea placute cand se va reintoarce la munca. Da Sasuke este indragostit pana peste cap de Kira chiar daca nu vrea el sa recunoasca.
Cap 28.
Neji: Ies din fabrica grabit intrand in masina mea si pornind in viteza spre spital. Nu stiu de ce, dar eram extrem de curios sa aflu care mai era starea acelui barbat si mai ales sa aflu cine este si de ce imi pare atat de familiar. Gandul meu zbura inevitabil catre bunul meu prieten Itachi despre care nu am mai auzit nimic de multe luni. Nefiind deloc atent eram foarte aproape sa fac un accident de cea mai mare frumusete. Norocul meu a fost ca am reflexe bune si ca in ultimul moment am evitat lovirea directa cu o masina foarte scumpa pe care sunt sigur ca ar fi trebuit sa o repar eu din banii mei. Dupa ce mi-am salvat viata si portofelul am inceput sa fiu mult mai atent si in doar cateva minute am ajuns la spital parcand masina in singurul loc liber ramas. Cobor grabit din masina si merg cu pasi mari spre intrarea in spital. Nu stiam in ce salon se afla acel barbat si sincer sa fiu nu stiam absolut nimic despre el, dar eram hotarat sa aflu tot. Intru pe usile mari si primul lucru care imi sari in ochi fu asistenta ce statea la biroul sau cel mai probabil aceasta raspunzand persoanelor care ar fi venit sa intrebe de anumite rude internate aici. Ma duc direct la aceasta sperand sa reusesc sa aflu unde in ce salon se afla tipul respectiv.
-Ma scuzati domnisoara, dar as vrea sa aflu unde se afla un fel de prieten al meu, ii spun eu politicos zambind fermecator -Cum il cheama pe acest prieten al dumneavoastra? -Nu ii stiu numele, dar stiu ca a fost adus aici avand o rana in zona pieptului fiind gasit impuscat -Daca este prieten cu dumneavoastra cum de nu ii stiti numele? ma intreaba aceasta ridicand dintr-o spranceana Rase usor cautand ceva printre miile de harti ce le avea imprastiate pe biroul sau dupa care isi ridica ochii spre mine avand in mana o hartie. -A fost adus astazi un pacient cu o rana in zona pieptului.Glontul i-a trecut la doar cativa centrimetri pe langa inima, dar chiar si asa a fost operat. Acum se afla in salonul nr 10 si este constient de tot ce se intampla in jurul lui si mai spune ca isi aminteste tot, deci deci nu are nici un fel de probleme cu memoria. Ii multumesc politicos pentru raspunsul dat si incep sa merg pe holul pe care erau pe o parte si de alta usi numerotate, acestea fiind cel mai probabil saloanele.
Merg usor numarand fiecare usa in parte ajungand foarte repede la salonul cautat de mine. Ma opresc privind numarul 10 ce era frumos inscriptionat pe o mica tablita rosie. Mana mea ce tremura usor se indrepta spre clanta cu gandul de a deschide usa, dar atunci cand pielea mea atinse metalul rece parca ceva imi opri corpul transformandu-ma in stana de piatra. Imi doream sa deschid usa si sa vorbesc cu aceea persoana, dar parca o parte din mine nu isi dorea asta si aceea parte era mult prea puternica. Simteam parca o mica teama innauntrul meu, teama pentru ce as putea vedea sau descoperi. Trag aer adanc in piept si alung orice teama pe care ce se strecurase in interiorul meu, deschizand cu putere usa si intrand mai ceva ca un uragan. Barbatul se afla pe patul de spital fiind bandajat in dreptul ranii, neavand nici un fel de bluza sau tricou pe el si privind in gol spre un perete ca si cum acesta ar fi prezentat un foarte mare punct de interes.
Nevrand sa il deranjez i-au scaunul ce era abandonat langa geam si ma asez langa patul sau asteptand ceva, nici eu nu sunt prea sigur ce. Nu stiu daca am stat asa fara sa fac nimic ci doar gandindu-ma la tot felul de chestii cateva minute sau ore, dar intr-un final l-am vazut pe acest barbat cum si-a desprins privirea de pe acel perete si si-a indreptat-o spre mine. -Neji prietene visez sau chiar am ajuns in spital? ma intreaba acesta zambind -De unde imi sti numele? intreb eu nedumerit -Sunt eu Itachi, doar ca insa am deghizarea asta. Am fost descoperit de catre Orochimaru si a vrut sa ma omoare, dar ati venit voi si nu a reusit sa ma impuste in inima ci pe langa, imi raspunde acesta zambind slab. Nesiguranta si uimirea ma cuprinsesera in acelasi timp. Nu imi venea sa cred ca asta era posibil, dar doar Itachi stia de aceasta misiune si era prea putin probabil sa fi aflata si altcineva. Fara sa imi dau seama de ce fac, de parca corpul meu actiona fara ca eu sa il controlez l-am luat in brate pe amicul meu. -Usor prietene, inca am o rana care doare destul de tare Ma desprind usor de el si imi scot bucuros telefonul din buzunarul blugilor pentru a-i trimite un mesaj Hinatei in care sa ii dau vestea cea mare. Ii scriu ca barbatul pe care il gasisem fusese chiar Itachi si trimit mesajul. Dupa ce mesajul fu trimis imi minte imi veni ideea ca nu ii zisesem de starea sa actuala, dar in fond cred ca nu e mare lucru.
Hinata: Eram in masina cu Naruto indreptandu-ne spre casa cand aud telefonul meu sunand semn ca am primit un mesaj. Scot repede telefonul din buzunarul jachetei si citesc mesajul care era se pare de la Neji. In acel moment ma cuprinse tristetea la gandul ca Sakura va suferi enorm daca Itachi va pati ceva. Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca el sa fie persoana ce a fost impuscata in piept si este in stare grava. -Naruto trebuie neaparat sa mergem la Sakura. Acel barbat ce l-ati gasit voi este Itachi, ii spun eu stiind ca ar fi pus multe intrebari Blondinul nu mai zise nimic ci doar accelera spre casa Sakurei.
In cateva minute ajungem in fata casei rozaliei, iar eu fara a mai pierde timpul ies grabita din masina aproape alergand spre usa casei Sakurei. Ajungand in fata acesteia o deschid larg fara a mai ciocani ceea ce ar fi fost politicos, dar acum serios in situatia actuala numai de asta nu imi arde mie. O vad pe Sakura stand pe canapea fara sa stie ce veste va primi chiar daca banuiesc ca pe fata mea se vede o tristete destul de mare. Ma apropii de ea si ii dau vestea care sunt sigura ca o va intrista mai rau decat este ea deja. Asa cum ma asteptasem tristetea puse stapanire pe ea mai mult decat crezusem aceasta chiar cazand in genunchi. Chiar imi este intr-un fel mila de ea, dar nu prea stiu ce sa fac asa ca o ajut sa se ridice de jos. -Sakura, Naruto ma asteapta afara cu masina si cred ca ai vrea sa mergem la spital sa il vezi pe Itachi Aceasta doar dadu din cap in semn de da ochii ei fiind plini de lacrimi amare. Iesim imediat din casa si urcam in masina Naruto pornind in viteza spre spital. In momente ca astea ma bucur ca Sakura sta aproape de spital.
Dupa doar cateva minute ajungem in fata spitalului, dar nici nu apuca Naruto bine sa opreasca masina ca eu si Sakura si iesim indreptandu-se grabite spre intrarea in spital. Cum intram innauntru il vedem pe Neji ce sta relaxat, rezemat de perete si neavand nici o grija. Eu si Sakura ne apropiem ingrijorate de el vrand sa stim care mai este starea lui Itachi. -Deci cum se simte Itachi? il intreb eu stiind ca Sakura sigur nu va fi in stare chiar daca nu mai plangea -Se simte destul de bine exceptand sa il doare rana din piept,dar spune ca se simte atat de bine incat ar putea reveni oricand la birou asta daca ar fi doctorii de accord, imi raspunde acesta senin fara nici o problema -Tu glumesti cu noi? il intreba serioasa Sakura -Nu chiar nu glumesc, dar voi ce ati patit? intreaba verisorul meu intorcandu-si privirea spre noi -Adica vrei sa spui ca Itachi este bine si ca nu va muri? intreb eu de data asta Neji doar dadu din cap in semn de da fara a mai zice ceva. -Adica eu am crezut in tot acest timp ca este posibil ca Itachi sa moara cand el era un afara oricarui pericol? intreba Sakura nervoasa si luandu-l pe Neji de camasa, ridicandu-l in sus -Presimt eu ca o sa imi i-au bataie de la cineva azi, spuse Neji -Si deja stiu si de la cine, raspund eu zambind abtinandu-ma sa nu rad Deja imi este mila de Neji pentru ca o stiu bine pe Sakura si cand e nervoasa chiar ca bate pe orcine ii iese in cale si acum se pare ca Neji a intrat pe mana ei. |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Dum 31 Mar 2013, 22:20 | |
| Ca de fiecare data capitolele acestui fic ma tin cu sufletul la gura. Stiu ca ti-am mai spus-o, dar ti-o mai spun inca o data...Iubesc fucul tau! Deabia astept sa il revada Sakura pe Itachi. Dar de Orochimaru cine se va ocupa? Oricum, deabia astept sa pui next-ul, si sper sa il pui cat mai repede posibil :). Iti multumesc pentru ca m-ai anuntat ca ai pus acest capitol. Succes in continuare! Te pup PaPa |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Lun 01 Apr 2013, 09:59 | |
| Ce ma bucur ca ai adus nextul, dar mai ales ca Itachi este bine Ce bataie va primi Neji de la Sakura, imi si imaginez scena "luptei' Capitolul a fost excelent draga mea, si iti multumesc ca m-ai anuntat Spor la scris si la idei! |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Mier 03 Apr 2013, 14:28 | |
| Buna, buna. Ma bucur ca ai adus un nou capitol destul de repede. Mi-a placut mult partea de la sfarsit cand Sakura il ia pe Neji de camasa. Foarte hilara ideea Abea astept sa vad ce se intampla incontinuare, asa ca spor la scris. Pana la urmatoarea reintalnire A.J. te pupaceste. Bye! Bye! |
| | | Alexandra. Chūnin
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Lun 08 Apr 2013, 21:49 | |
| kidutz_pitiik99- Ma bucur enorm sa aud ca iti place ficul meu. De Orochimaru se va ocupa insusi Sakura chiar daca acum este putin reticenta la ideea asta. Iti spune de pe acum ca va o moarte lenta si dureroasa.
*Black Flame* -Neji are mult noroc fiind salvat de o asistenta. Nu zic mai mult, dar momentan a scapat de bataie, dar doar momentan.
Arcana Julia -Ma bucur ca ti-a placut si imi cer scuze fata de toti ca nu am postat prea repede, dar nu prea am timp si mie imi i-a ceva pana sa fac un capitol. Sper ca acum in vacanta asta sa reusesc sa postez mai mult si la faza cu camasa vei vedea ca nu i se va intampla doar lui, dar asta pe parcurs.
Cap 29
Sakura: Eu eram speriata de moarte crezand ca Itachi ar putea pleca pe lumea cealalta in orice secunda fara macar a avea cum sa imi i-au ramas bun de la el si i*****l asta de Neji stia mult prea bine ca brunetul este in afara oricarui pericol si nu mi-a zis. Daca pana acum nu si-a luat nici macar o palma de la mine acum isi va lua mult mai mult decat atat si anume o bataie. Il apucasem deja nervoasa de camasa ridicandu-l in sus pregatita sa il bat chiar daca eram intr-un spital si toate sansele erau ca amandoi sa fim dati afara cand o asistenta veni langa noi. -Cine este Sakura? intreaba aceasta parand foarte de treaba -Eu sunt, am raspuns eu imediat lasandu-l pe Neji jos si nemaipasandu-mi de bataia ce voiam sa i-o dau -Pacientul din camera nr 10 a cerut ca dumneavoastra sa va duceti sa il vizitati. Daca cumva intervine ceva va rog sa ma chemati ori pe mine sau alta colega de a mea ori pe un medic. Acum urmati-ma catre salonul nr 10, imi raspunde aceasta zambind cald Ii zambesc si eu la randul meu si o urmez in tacere amintindu-i lui Neji ca data viitoare nu va mai scapa asa de usor. Stie prea bine ca eu nu uit foarte repede mai ales daca un lucru este foarte important ca si in situatia noastra. Dupa doar maxim 1 minut am ajuns in fata unei usi mari din metal vopsita cu o culoare de rosu aprins. In partea de sus a usii se afla o tablita alba pe care era scris cu rosu salonul nr 10. Asistenta deschise repede usa intrand ea prima, eu doar urmand-o in liniste parca fiindu-mi frica sa spun ceva. -Hei ti-am adus-o pe Sakura, cea pe care tot ziceai sa o chem, spun asistenta zambind cald Ajung in dreptul patului si il vad pe Itachi privind absent catre peretele din fata sa. Brusc isi revine si isi intoarce privirile catre noi, moment in care domnisoara asistenta a carui nume nu l-am aflat se facu nevazuta lasandu-ne singuri. In acel moment fara sa imi dau seama de ce fac asta l-am luat in brate pe Itachi. Stiam ca inainte ca el sa dispara eram suparata pe el, dar sincer in momentul asta nu mai am nevoie de nici un fel de suparare. -Auuuu, ai grija pentru ca inca mai am o rana destul de urata, imi raspunde acesta dupa cateva secunde Eu fara sa imi dau seama il stransesem prea tare in brate provocandu-i o mica durere. Ii dau drumul usor cerandu-i scuze si asezandu-ma pe un scaun ce statea plictisit langa noptiera. -Bine nu am zis ca nu vreau acum nici o imbratisare, spune acesta zambind -Nici nu sti cat m-ai speriat cu disparitia asta a ta de 6 luni, dar de ce ai fost disparut atata timp? -Sakura nu iti pot spune pentru ca sunt sigur ca ai face ceva nebunesc, imi raspunde acesta -O haide, nu o sa fac nimic nebunesc si daca vrei iti promit ca o sa stau linistita si ca o sa fiu mai tot timpul aici cu tine, ii raspund eu avand o fata de catelus sperand sa il convind sa imi spuna -Stiu ca cel mai probabil voi regreta asta in viitorul apropiat, dar iti voi spune. Am fost plecat atat de mult timp pentru ca m-am infiltrat in organizatia lui Orochimaru sub un alt nume si cu o alta infatisare. Totul a mers bine pana acum si chiar am ajuns mana lui dreapta reusind sa pun mana pe niste informatii, dar nu stiu cum el a aflat ca sunt un tradator si a vrut sa ma omoare. Norocul meu a fost ca a venit Neji total intamplator impreuna cu oamenii mei si Orochimaru grabindu-se m-a impuscat si a plecat.
Ascultam absorbita relatarea lui Itachi fara insa a avea vreun gand momentan de a ii face ceva lui Orochimaru. Poate ca sunt eu cam sarita de pe fix si foarte impulsiva, dar vazand ca l-a descoperit pe Itachi si ca acesta a fost cat pe aci sa moara nici nu ma gandesc. Asta ar insemna sa intru in gura lupului, sa imi semnez singura biletul catre moarte si acum nu am nici un motiv sa mor. Eu tot sunt hotarata sa fac ceva in asa fel incat Orochimaru sa plateasca, dar nu acum ci cel mai probabil in viitorul foarte apropiat. -Apropo am auzit doctorii vorbind ca imi vor da drumul cat de curand din spital, dar voi trebui sa stau la pat timp ce cateva saptamani bune. Ai putea te rog in tot acest timp sa te ocupi tu de organizatie? L-am pus pe Neji, dar il sti mult prea bine si imi este deja frica de ce voi gasi acolo cand ma voi face bine si voi putea munci iar -In nici un caz! Eu voi avea grija de tine in tot acest timp pentru ca daca tu vei sta la pat nu vei putea face nimic si nu vrea sa aud nici un fel de protest, Neji se va mai descurca fara nici o problema inca cateva saptamani, ii raspund eu imediat
Naruto: Le lasasem pe fete sa se duca inainte in timp ce eu am parcat masina. Am coborat mergand grabit si in doar cateva minute am ajuns deja pe holul spitalului unde i-am vazut insa doar pe Hinata si Neji. Ma intreb oare Sakura unde a plecat? Il vad pe Neji putin cam sifonat si nu stiu de ce, dar am o vaga impresie ca Sakura are o mare legatura cu asta. -Hei Neji de ce arati asa de sifonat? il intreb eu amuzat -Sakura e devina! Am fost cat pe aci sa i-au o bataie de la ea pentru ca am uitat sa scriu in mesaj ca Itachi este bine si ca nu mai e nici o sansa sa moara Fara sa ma pot abtine ma apuca rasul. Stiam ca sunt intr-un spital si ca nu ar fi trebuit sa rad in fata lui Neji pentru a nu se supara, dar toata situatia asta ma amuza. In liceu se radea de mine pentru ca imi era frica de Sakura si ca luam bataie de la ea, iar acum rad eu de toti ceilalti pentru ca acum ei i-au bataie de la rozalie. Eu unul deja am invatat cum sa fac ca sa nu o enervez si deja sunt veteran in asta, iar acum ma amuza cum ceilalti isi i-au bataie de la o fata. Se pare ca roata s-a intors si acum eu rad de ei. |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Lun 08 Apr 2013, 22:10 | |
| Bine deci mi-a placut faza cu Sakura :)), chiar imi place mult personalitatea ei. Sunt uimita de faptul ca Sakura n-a fost infipta din prima pe ideea de a-l face pe Orochimaru sa plateasca. Am mai spus-o si ti-o mai spun o data, ficul tau este genial! Multumesc pentru ca m-ai anuntat a ai postat acest capitol si te rog sa ma mai anunti in continuare, neaparat! Succes in continuare! Te pup Papa |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Mar 09 Apr 2013, 11:57 | |
| Yes!!! Capitol nou. Sincer, cred ca Neji e depasit de situatia de la birou - hartoagele de pe birou parca s-au ingrogostit de locul acela. In orice caz m-ai facut curioasa - abea astept sa vad cum va scapa Sakura de Orochimaru. Apropo foarte tare faza cu Naruto |
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I Mar 09 Apr 2013, 12:38 | |
| Ce bine ca ai adus nextul Mersi ca m-ai anuntat, draga mea Capitolul a fost destul de amuzant, din punctul meu de vedere cel putin mai ales ca Neji era sa-si ia o bataie ce noroc o avut cu asistenta aia... Eu astept nextul! Spor la scris si la idei! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste in stil F.B.I | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|