Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Where's my happy ending?[eventual 16+] | |
| |
Sezon doi sau ending? | Da normal , nu e sasusaku :whip: | | 90% | [ 9 ] | Nu , e oribil , de ce nu l-ai terminat pana acum? | | 0% | [ 0 ] | SA zicem , ........ | | 10% | [ 1 ] |
| Total voturi : 10 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Joi 10 Mai 2012, 21:59 | |
| Hey ^^ Mersi ca m-ai anuntat Uau...ce cadou frumos a primit Hinata Sunt cam dezamagiata...mai muot descriere de imprejurari Dar oricum mi-a placut mult Unde o sa ajunga cei doi...oare oare? Astept continuarea si te pwpacesc dulce |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 12 Mai 2012, 00:29 | |
| Capitolul 13:
Sakura: „Cine stie unde ajungem nu? Pai m-am saturat peste cap cum ma simt eu atnci cand stau langa Sasuke , mereu ma gandesc doar la prostii si nu pot sta odata normal asa cum stau cu Naruto . In oricecaz nu il pot considera nici fratele meu , unde am ajuns ca veni vorba pai am ajuns in nici altul loc decat patul. Bun , primu lucru care crede lumea este ca eu sunt usurica nu? Una de vreo 2 bani , nu sunt usurica si nu o fac cand vrea oricine. Ma gandesc ca daca pentru a doua oara cand nu este intr-un pariu sau altceva sfarsesc si eu altfel si nu numai gandindu-ma la el. Scot un mic icnet , el acuma savurandu-mi gatul. Suntem completi nud iar dupa asta daca nici asa nu ma vindec eu de ce boala am atunci cred ca ma arunc de pe acoperis. Nu mai dau detalii despre ce am facut noi doi , doar va las pe voi sa va imaginati plus faptul unei nopti fierbinti. Abia asteptam sa scap de toate sentimentele alea cicalitoare , cad intr-un vis adanc sau poate ? Ma trezesc ca tip dupa cineva , si cum am ajuns in situatia asta? FlashBack Dream: „-Sakura , Sakura draga mea Sakura , spuse vocea angelica a mamei mele eu stand cu capul in poala ei. Ia stai , iara un vis de ala de prevazatori? Am sarit in sus ca arsa dand peste cineva , aia era Mikoto , mama lui Sasuke care avea o privire gen nu mai zic. -O data am inteles si am iertat , a doua oara? Sakura mama ta mi-a zis despre tine , nu te-as considera o usurica... cuvintele ei ma dusesera pe culmea furieri. Dar fiind prin rai nu mai fac eu vreo iesire si de ce Doamne iarta-ma(nu esti obligat) m-ati adus din nou aici? Mama observa ca ma gandesc la ce caut aici bla bla bla si imi facu semn catre Mikoto. -Sa stiu si eu ceva mai intai? Aveti voi puteri magice sau ce? Mama incepu sa rada facandu-mi semn ca is amuzanta , da eu is forte amuzata nu mai pot de ras cred.. -Sakura , am cerut eu mamei tale sa te aduca aici si... -Si? -Pai simplu , ma enerveaza ce ai facut cu fiul meu , prima data am uitat si am iertat a doua oara nu stiu ce sa mai zic. Spuse ea , mda super fac un gestu obisnuit si imi dau ochii peste cap si oftez. -Pai daca nu pot sta linisita cu fiutu mai mult de 3 secunde sa nu ma gandesc la diverse chestii indecente ...Spun eu , dar normal nu mai suport sa stau cu el mereu asa , mama si Mikoto au inceput sa rada. -Pai este simplu , il iubesti , spuse ea. Aici ma apuca rasul cam 5 minute dupa care m-am trezit la realitate , simteam ca mi-a cazut cerul in cap si vedeam zane , stele fluturasi de toate.. -Eu il iubesc?!!! End Of FlashBack Dream: -Eu il iubesc?!! Stig eu , apoi se pare ca ma trezisem deabinelea. L-am trezit si pe Sasuke , ma uitam cu ura la el dar imi disparuse imediat. I-am zis incet ca avusesem un cosmar , ma intind dupa telefon sa vad cat este ceasul , mda 7 .. ceva este sigur visele astea trebuiesc date disparute.. Adorm la loc . ce vorbesc Sasuke adormise eu , iar eu ma uit la tavan nu ca ar fi ceva interesant dar daca nu am unde sa ma holbez.. Intorc capul ma saturasem de tavan ,acuma vad fata lui Sasuke , imi intorc repede privirea . Daca ma uit din nou la el incep iara fanteziile , dar nu ma pot abtine asa ca am intrs din nou capul catre Sasuke. Spre uimirea mea nu sforaia , ca altfel dormea cine stie unde. Doarme chiar linistit , fata lui este de protelan . Alba ca spma laptelui , sau ca margaretele , trandafiri albi. Pe de alta partea avand si eu aceeiasi piele. O suvita de par statea rebele pe chipul lui , un par mai negru ca noaptea sau smoala . Sprancenele si genele la fel , niste gene destul de lungi si frumoase. Sa iti vina sa il pui acasa intr-un tablou si sa iti bei cafeaua in fiecare dimineata uitandu-te incontinu la el. Cred ca m-am uitat incontinu la el 2 ore incercand sa caut o imperfectiune la el. Dar nimic , absoult nimic iar pe mine perfectiunea si norcul ma ocolesc mereu. Nu pot sa aceept faptul ca imi place de el , este irational. Pana la urma adorm si eu intr-un vis in care nu ma bantuie nimeni! Sasuke: „Ma trezesc incet , se pare ca am visat-o pe mama placandu-i alegerea pe care o fac, problema este:care alegere? O observ pe Sakura cum doarme , linistita stam fata in fata , 2 centrimetri ne desparte. Totusi suntem destul de aproape incat sa ii simt respiratia calda , ii analizez chipul. Pielea asemeni zapezi , parul mai roz ca.. ca ce o fi ciresi parca. Iar trasaturile fetei sunt perfecte.. Cand ma gandesc ca era cat pe aci sa o pierd o data pentru totdeauna. Acuma Sasuke trezeste-te la realitate , vezi ca te faci poet nu alta.. scriei incaltea un volum intreg.. cred ca asi putea sa stau asa mereu sa ma uit la ea . Ia stai , asta ce naiba ar fi insemand? Am facut-o , pentur chiar a 2 a oara si tot nu ma lasa blestematu asta de gand in pace , ce naiba este cu mine? -Te-ai trezit in sfarsit? Intreba Sakura , m-a ridicasem si ma introc catre ea si o sarut pe frunte. Ii zic ca imi pare rau daca am trezit-o , acuma eu cred ca ori sunt William Sheaksper ori indragotit. SI sper ca nici una nici doua , dar ce are fata asta asa special de mi-a sucit mintile?
|
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 12 Mai 2012, 16:57 | |
| doamne nici aici nu mai anuntat x( da ce ii asta? revolutie vs baieti?:))...k lasand asta la o parte vreau nextul si anuntarea urmatorului capitol |
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Dum 13 Mai 2012, 18:37 | |
| |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Dum 13 Mai 2012, 21:02 | |
| Capitolul 14:
-Sakura!!! Se aude vocea Tsunadei nervoasa de pe hol , Sakura se uita speriata la Sasuke . Nu mai sta pe ganduri se imbraca si iesise repede pe holul pensiuni , Tsunade era mai rosie ca un rac . -Ma..tu..sa.. spuse rozalia razand isteric , mai avea putin si ingheta de frica , uitase sa ii spuna Tsunadei ca vine cu prieteni la pensiune. Hinata iesise si ea sa vada ce se petrece ramanand uimita de frica cand o vazuse pe matusa Sakurei. Dupa o predica buna din partea Tsunadei , Sakura simtea cum pamantul ii fuge de sub picioare. „Sper ca nu te-ai atins nici de o molecula de alcool!” fusesera primele cuvinte ale Tsunadei , iesisera toti oameni din camera sa vada ce e cu galagia aia dar cand ea le-a aratat cea mai furioasa fata din lume s-au intors fara comentarii la treaba lor. -Sa su ke ! Daca i-ai mai facut ceva nepoatei mele zbori pe geam , si nu glumesc cand ma refer la asta. Konan sa intors ieri din Franta , este undeva prin centrul orasului si a spus ca vine dupa tine cand isi termina afacerile ei. Sasuke inghiti greu si afisa un zambet fortat , de frica mai mult. El si rozalia se uitau unul la altul nestiind cum sa scape de povara asta , Hinata , Naruto , Matsuri si Gaara erau si ei acolo. -Si Naruto , Kushina a luat avionul si in 2 ore trebuie sa ajunga acasa , spuse avand un zambet diabolic pe chip. ***”Chiar acuma si-a gasit sa ne strice toata distractia? Mereu faci asa matusa Tsunade....”*** Naruto cand auzise numele mamei lui o zbura deadreptul pe usa , se intoarse dupa 10 minute complet echipat sa plece. -Sasuke si voi ceilalti ce mai asteptati? Nu mai prind ziua de maine daca mama nu ma gaseste acasa , spuse el. Toti incepura sa rada , mai ales Tsunade care rasul ei era mai mult malefic decat de amuzament. Sasuke: „Of baba asta , cred ca daca Saku ar auzi ce am gandit adineauri nu asi mai fi mai apucat celelalte 10 secunde. Si chiar si matusa Konan trebuia sa apara , sa mai zic de mama lui Naruto care este de speriat nici nu ma mir de ce este asa pronit sa plecam. Ce vorbesc ? Mai bine imi fac bagajul in 5 secunde sau continua cu mine dupa ce termina cu Naruto , nu ar fi ceva nou. Ii fac semn Sakurei sa vina sa ne facem bagajele, ea ofteaza si ma urmeaza. Deja cred ca am rasturant tot dulapul , le-am pus cum am nimerit hainele , nici nu imi mai pasa daca cateva sunt de ale Sakurei , o sa ii le inapoiez eu , candva..” Sakura: „Majoritatea hainelor cred ca sunt in bagajul lui Sasuke , dar ce ma rog se grabeste in halu ala cand auzise de Konan si Kushina? Bine , daca asi fi stiut ca Tsunade venea acuma eram prin Istanbul dar numai aici nu , am iesit repde din camere. Gaara si Matsuri mai raman pana incepe scoala , normal la el nu il omoara nimeni pentru ca parinti lui sunt morti , dar defapt cred ca sorasa , Temari . Dar nu, ar mai fi unchiul lui? Da ce ma bag eu acuma in viata altuia , of... Se pare ca Naruto a inchiriat o masina , Tsunade a venit cu masina ei iar eu raman cu Sasuke singura. Defapt aproape singura se pare ca venise si Konan care ma studie din cap pana in picioare. -Deci tu esti noua achizitie a nepotului meu? Spuse ea uitandu-se urat la Sasuke , el ridica din umeri si puse bagajele in portbagaj. Eu cu Konan am stat in spate fiindca domnu mare si tare vroia liniste , hmm liniste ..cred ca mergea cu peste 200 km/h dar mie sincer nu imi pasa. -Si tu ai fost agatata de Sasuke tot prin cluburi? Intreba Konan , ma uit la Sasuke nervoasa dar nici nu stiu de ce fac asta. Oftez si ma uit in ochii albastri ca cerul , niste ochi care ar fi cofundati ca ochii de ura dar eu pot sa vad mai departe de asta. Ochii ei exprimau ingrijorarea si tot odata dezamagirea fata de nepotul ei care nu avea o viata tocmai sanatoasa.. tigari , alcool , cluburi , fete.. asta e ceva normal pentru un adolescent umflat in bani nu? -Nu sunt impreuna cu Sasuke , suntem doar prieteni , spun eu zambind fortat. Se pare ca raspunsul meu il enervsase pe brunet , am zis eu vreodata ca sunt sau ca am fost cu el? Nu ma intelegeti gresit , nu ma omor sa ma cuplez cu el cum ar face alte sute de fete care l-ar vedea la prima vedere. -Chiar? O scuza noua , dar tot ca celelalte ramai ... doar ca pari o fata mai de treaba si nu ca toate celelalte ale lui... Si iara ma enerva , nu alta pentru ca acuma imi aminisem de Tayuya si asta ma scoate din sarite. -Vrei nu vrei eu nu sunt ca celelalte , nu sunt o tar*a , nu voi fi iar eu si cu Sasuke suntem doar prieteni ,amici , colegi oricare din doua. Ziceam totul pe un ton sincer , ivindu-se un zambest parca sculptat pe chipul lui Konan , cum ar veni pe chipul Konanei? Non sense , am continuat sa vorbesc cu Konan dar nu despre subiectul de adineauri , ci tot felul de chestii. Era chiar de treaba nu ca la prima vedere , sau cum ma considera pe mine. Sasuke este vizibil iritat si in aceelasi timp uimit cum vorbesc cu Konan , simt de parca asi cunoaste-o de o viata si ca suntem de aceeiasi varsta , ironic vorbind ea avand 36 de ani. Mai mare 20 de ani , dar ma rog...e chiar tanara la chip , zici ca are 20 de ani. Ce vorbesc , Tsunade are 45 si tot de 20 de ani pare , Madonna nu alta. Ajunsesem in 2-3 ore acasa , auzeam din vecini o mare galagie . Vroiam sa ma duc sa vad ce e acolo dar Sasuke a zis ca daca imi pretuiesc viata sa nu merg acolo. Chiar asa de infricosatoare este Kushina? „Cum nai*a ? Pleci tu in vacanta fix cand ma intorc eu dupa 6 ani? Cate am auzit ca ai facut , imi vine sa te arunc in Sant Agelo!!” Bun , a strigat in halu asta incat o aud si de la usa ? Tsunade nu mai poate de ras stand afara si ascultand parca un video fara imagini. Rad ironic si o iau spre casa unde Karin si Sasori se certau , din cauza mea normal. Fiindca ea ma lasat atunci la club de izbeliste , fiindca ea era cu Itachi , fiindca stie cat de mult il displace , hmm... si oare vina lui Sasori nu ii deloc nu? -Sasori fratioare sa inteleg ca vina tu nu ii deloc , nu? Esti sfant ca naiba , cand aveam nevoie de tine, tu cu gasca de golani asa ca m-ai scuteste-ma si nu iti face griji pentru mine deageaba , spun calma , indiferenta iar rezultatu-l este el cu gura casa si o palma din partea lui. Una destul de tare incat sa ma trimita pe podea , Karin acuma incepe sa injure pe Sasori nu tocmai cele mai frumoase lucruri iesiau pe gura ei. Intra Tsunade si inceu sa urle si ea la noi , nu ca nu era deja o simfonie de injuraturi si tipete trebuia sa vina si dirijorul. Stateam si ma uitam la parchetul maroniu si la bagajul meu , ii cazuse ceva de la maner in impactul cu podeaua , ceva ascutit care ma taie la mana . Dar nu era ceva grav , doar ustura enorm. -Sasori cum ai indraznit sa o lovesti pe Sakura? Karin nu mai sta ca sfantu la praznic si ajut-o pe sorata si opreste-te din injurat , iar Sakura nu il provoca pe fratetu. Karin obervase ca ma taiasem si incepu sa planga fara sa vrea , la naiba parca ea si Sasori ar fi parinti mei proaspati divortat. Se simtea ca Sasori bause ceva , simteam chiar si un miros foarte familiar mie , marihuana... ma indrept imreuna cu Karin spre baie sa imi bandajeze brarul chair daca i-am zis de mii de ori ca nu e grav. Tsunade: -Sasori , trezeste-te si dute si fa un dus rece , iti fac o cafea si trebuie sa te trezesti. Facuse cum zisem , daca aveam un ton amenintator normal ca accepta. Doamne ... daca acuma Hikaru sau Saruki sa o ii vada acuma , cred ca pe Sasori .. Saruki l-ar trimite si la internat doar sa isi revina.. Ma duc sa ii fac o cafea pana la urma , intru in bucataria frumos aranjaa. Dupa gustul meu desigur, pereti cream inschis iar tavanul alb. Gresie alba cu o nuanta slaba de roz , duce direct in prima camera de la intrare deci nu trebuie sa ma plimb toata casa asta. Ii fac repede o cafea si o las pe tejghea , ma duc in living care tot este „lipita” de bucatarie. Aici este altfel ,nu stiu ce am eu cu maro dar imi place. Pareti au un tapet de culoarea piei de tigru dar in buline. Parchetul este cream iar tavanul si alte portiuni de aceeiasi culoare. Ma trantesc pe canapeaua mustarie-portocalie si fara sa vreau atipesc , ma trezesc dupa 10 minute ... in ultimele zile nu am dormit deloc din cauza locului meu de munca , sa fim seriosi n-am liber nici in Craciun? Doamne ce le fac , daca intarzii cu proiectul meu doua ore sau zile este destul. Observ ca Sasori nu a mai cobort , doar nu a? Nu... sau poate? Ma grabesc spre camera lui , mai stii ce naiba ii poate trece prin capul ala sec? Deschid usa neagra cu reflextii movarii spre camera lui , vad televizorul cu plasma m imi mai misc privirea si pe Sasori il observ adormit pe pat , nu ca ma deranja dar.. -Sasori !!In pijamale se doarme nu intr-un prosop!! Strig eu , a sarit ca fript de pe pat. Am iesit si m-am dus si eu in dormitorul meu , maine iara trebuie sa lucrez la nenorocitu ala de prioect , is arhitesct dar nu pot face gusturile uni client si asa am o saptamana sa incerc , pe langa faptul ca sunt si directoare. Sakura: „Am adormit repede dupa ce Karin sa calmat , parca cad ca amandoua dormim in aceelasi pat. Lasand asta , din nou nu am niciun afarisit de vis normal ci , da ati ghicit iara m-au chemat ai mei. -Prezent , repede spuneti-mi ce e asa de important? Unii oameni vor sa doarma in lumea prefecta roz , fara griji sau falstitate... -Sa ku ra , spuse mama , incepand sa palanga si ma imbratisa , nu stiu de ce plangea dar simteam un gol in suflet si am inceput si eu o data cu ea . -Imi pare rau pentru ce a facut Sasori , nu stiu ce s-a intamplat cu el ,dar sigur nu trebuie sa isi mai faca de petrecanie cu cei de la a XII-a , spuse printre suspine. -Mama , tata , daca Sasori se mai duce cu aia il bat cu mana mea oricat de mai mare ar fi decat mine. -Nici tu nu esti sfanta , de ce esti cu Sasuke? Stiu ca simti ceva pentru el , dar daca vrei sa te minti incontinu nu rezolvi nimic cu asta ,doar mai multa suferinta. Acestea au fost ultimele cuvinte ale ei fiindca imaginea din fata mea se risipise intr-un praf argintiu sclipicios si am ajuns undeva stand langa un mormant. Scria „Aici odihnesc Saruki si Hikaru Haruno , nu plangeti ci bucurati-va fiindca ei sunt intr-un loc mai bun alatur de preaiubitul nostru Dumnezeu , si-au sfarsit misiunea pe pamant chiar daca in urma lor a ramas doar plansete si suspine. Bucurati-va , .R.I.P” Maine este duminica , nu ar strica sa imi vizitez parinti , oare gasesc lalele albe la florarie?”Imaginile acuma: Villa lui Sasuke: Villa lui Naruto: E mai mare decat pare in realitate. Vila Sakurei: Camera de la intrare: Bucataria: Livingul: Camera lui Sasori: Camera Sakurei: Imaginie de unde fusesera cei 6 in centru noaptea: Nu ii cu adevarat big ben:D |
| | | Yukii Chūnin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Dum 13 Mai 2012, 23:43 | |
| Mersi ca m-ai anuntta Uau..dar ce rau au picat :)) Doar le-o stricat vacanta Mi-au placut mult mult imaginile Astept sa aduci next-ul SI dupa cum ti-ai dat seama sunt fan al ficului tau Te pwpacesc JANe |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Lun 14 Mai 2012, 13:26 | |
| wai ce tare:)) daca am avea si noi asa ville ar fi culmea:).....k lasand la o parte fanteziile bv Max...astept nextul cand il poti pune:D |
| | | • Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Lun 14 Mai 2012, 15:16 | |
| Of..,of..,of.. Max!! Lipsesc doua-trei zile si tu ce faci ?? :-w Tu aduci aceste fenomenale capitole, tocmai cand eu lipsesc?? Si nici macar nu ma anunti ?? Sa sti ca ma asteptam la mai mult!!! Acum, lasand gluma la o parte capitolele astea au fost superbe, sublime, splendide, si alte cuvinte cu s pe care nu le mai stiu... Pai in concluzie, astept sa vi cu urmatoarele capitole Sa ma anunti Teo |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Mier 16 Mai 2012, 14:20 | |
| Capitolul 15:
Sakura: “Trecusera cateva zile , defapt exact 2 saptamani in care eu si Hinata ne-am vazut de viata. Eu il ignore complet pe Sasuke , dar el nu pe mine . Ii zic doar ca nu ma intereseaza sa fiu cu el si gata , m-a avut de 2 ori sau nu? O da , uitasem .. fusesem acuma 2 duminici la mormantul parintilor mei care era neschimbat. Numele erau frumos tiparite pe piatra gry-pamantie de unde rasarisera cateva crapaturi. Spre fericire mea am gasit lalele albe , preferatele mamei dar nu imi imaginam ca o sa gasesc si trandafiri roz preferatii tatei. Ciudat stiu , din cauza parului mamei ii placeau aceele flori deci eu nu ma bag in treaba lui. Revenind acuma , eu sunt ei bine sunt intr-un vis , macar daca ar fi un vis normal. -Deci ai inteles? Intreba Mikoto , femeia asta este de groaza cand vine vorba de fii ei , acuma ma gandesc eu nu cred ca am vorbit vreodata cu Itachi. Eh na... de asta nu mai pot eu chiar in momentul de fata. -Este simplu , pe mine nu ma intereseaza Sasuke iar intre Karin si Itachi n-am nicio idee ce se petrece intre ei doi , dar cred ca este o relatie de scurta durata , asa cum a fost cu Diedara , Kabuto si... cred ca mai bine imi tineam gura... mama acuma avea o fata rosie ca un rac , cred ca am uitat sa ii spun despre viata amoraosa a fratiilor mei mai mari ,.. si mai bine era sa imi ting gura acuma. -Iar Sasori ? intreba tata de data asta , sigur el e interesat despre ce cuceriri a avut.. mda si tata a fost genu ala de persoana pana a intalnito pe mama. Hmm.. ma las pe copac si incerc sa ma gandesx. -Pai ar putea fi ... Ten.. nu ea ii place de Neji...pai Rukia ,Tatsuki.. ia stai ea e doar amica ,..Lisa , la naiba ... considera ca a avut mai multe decat sa stiu eu asa ca scuteste-ma de intreabrea asta prosteasca. -Of Doamne...aveti voi noroc ca noi suntem aici altfel nu ati avea o asemeanea libertate dar daca Tsunade afla.. -Sa zis cu noi , defapt..nu am mai apucat sa zic pentru ca ma trezise telefonul , alarma care indica ca astazi este prima zi din semestrul doi , of la naiba cred ca am atatea repetente... Ma ridic lenesa din pat si obsevr ca am dormit fara patura , mda de asteptat dat fiind faptul ca in casa este o cladura de zici ca e Hawai aici. Acuma imi amintesc ca am dat o petrecere aseara deci casa trebuie sa fie un dezastru , „Sakura , Karin , Sasori!!!!!” da a venit si Tsunade care nu trebuia sa fie la scoala acuma? Hmm.. 7 fara 20 .. ce cauta Kiba in patul meu? Of doamne am baut ieri nu gluma is abia pot sa ma tin pe picioare , capul ma doare ingroztior si deja pot numara stelele , una doua trei .. Tsunade deschise usa mea , era mai nervoasa ca un taur care vazuse rosu in fata ochilor. Parul ei era prins intr-un coc lasand cateva suvite rebele pe fata ei , era imbracata intr-un costum cream pal . Cred ca o sa ma arunce de la geam , imi facu semn sa ma imbrac si sa cobor. Pentru fericirea mea nu il observase pe Kiba , mersi Doamne de data asta m-ai salvat. Ma imbrac rapid in uniforma , satenu inca dormea .Ma indrept spre el sa il trezesc , atunci nu stiu cum se intoarce prinzandu-ma cu mana de dupa gat , in timp ce dormea desigur. Daca ma gandesc eu mai bine nu am facut nimic prostesc , atata timp cat observ ca am hainele pe mine , adica aveam ca acuma sunt in uniforma. Kiba este un tip auzant , de treaba si nu este un cuceritor ca ceilalti doi „amici” ai mei , nu dau nume momentan. Seamana cu Naruto , dar nu vreau sa ajung direct in pat cu el , chiar daca intr-un fel sau altul am ajuns. -Scoala asa ca trezeste-te! Strig eu , sare ca fript din pat si se imbraca repede , intrebase daca noi am facut ceva si ii zic ca nu. -Hiu.. nu vreau asa ceva plus ca tu esti o fata de treaba , una cum nu mai intalnesti in zilele noastre , spuse. Aici pe mine ma enervat , Hinata cum este?!! Dar am tinut asta pentru mine si m-am grabit jos , era cale libera deci Tsuande nu il vazuse. In bucatarie era ea , Karin si Sasori .. se pare ca a inceput predica. -Plec doua zile si credeam ca pot avea incredere in voi , dar nu , voi trebuia sa dati o petrecere care a tinut tot cartieru treaz si am ami avut de a face si cu politia , si mai ales tu Sakura! Se intoarse spre mine , mai ales ce? Ma asez la masa si ii observ pe cei doi , Karin sta cu fata in palme iar Sasori se sprijina cu greu sa nu adoarma. -Te credeam o fata matura , stii cate repetente ai?!!! Ups.. aici m-a prins , pe vremea aia nu eram eu si poate pot sa imi repar notele. Nimeni nu zicea nimic , mai avea putin si ne lua la pumni , se pare ca mama avusese dreptate in legatura ce face ea daca afla. Dupa cam jumatate de ora termina dar asa crezusem eu fiindca tacuse 2 minute. -Ca pedeapsa incepem cu Sakura , prima parte care nu este o pedeapsa astazi vei da 3-4 teste la matematica ,engleza si istorie poate chiar si la chimie. Doar nu vrei sa ramai repetenta ,nu? A doua parte care este cu adevarat pedeapsa , nu ai voie sa stai la cineva dupa ore , nu iesi timp de o luna din casa. Nu tu televizor , nu tu telefon si in niciun caz laptop , ne-am inteles?!! De ce ? Of are degand sa ma oamoare sau ce? Nu pot suporta atata , o luna? Nici Kiba , Hinata plus ca trebuie sa o omor pe Tayua si Ino , dar la scoala nu a zis nimeni ca nu mai chiulesc , daca am prinde ea sa zis cu viata mea frumoasa. -Inteles doamne capitan!! Zic cu juma de gura , iau ghiozdanu si cand sa plec ma opri fiindca nu terminase. -Karin , tu nu te mai intalnesti cu Itachi , cu Rukia sau Nelliel , exact ca Sakura vii acasa direct dupa terminarea orelor . Televizorul si totata pedeapsa Sakurei este la fel pentru tine , am pastrat ce e mai bun la final ,acuma Sasori. El atipise si nu fusese deloc atent , cand auzise numele tresari facandu-ma sa rad „am pierdut ceva?” Tsunade il lovi cazand , eu si Karin nu mai puteam de ras chiar daca parca eram pedepsite pe viata. -Tu nu ai voie sa te mai intalnesti cu fetele , cu golani aia daca te mai prind inveti sa zbori , si daca voi 3 nu va remediati notele va trimit langa parinti vostri! Aici Sasori se enerva , nu ii placea cand sunt adusi mama si tata intr-o discute , deorice fel. -Te mandresti ca ei sunt morti sau ce? Parca intre matusa si el erau fulgere , parca vad ca in curand Sasori ori invata sa zboare ori sa intoaete cu pesti. Dar nimic nu s-a intamplat , si-a luat ghiozdanul si a plecat nervos pe usa. Intr-un fel pe mine nici nu ma deranja pedeapsa asta , doar sa nu mai stau cu Hinata? Asta era ceva ce nu asi putea ierta , in drum spre scoala m-am intalnit cu Sasuke si Naruto , mergeam pe jos ca deobicei. Sasuke se uita la mine mai ciudat dar incerca sa pare indiferenta , m-a vazut ieri pe mine si Kiba deci cred ca are un pic de gelozie. -Iar tu de ce esti gelos? Intreb eu in sfarsit , raspunsul fu „cine eu?” , parca vad ca sa imi faca mie in ciuda o sa stea cu Tayuya azi. -Kiba! Strig eu in timp ce ii sar in spate , asa facem si cu Naruto mai demult , mereu se enerva dar mie imi placea. -Sakura usssooor... l-am dezechilibrat si am cazut amandoi pe zapadata , toti se uitau la noi dar mie putin imi pasa. -Hey Toshiro ai grija sa nu aluneci din copac , spun eu , el ma ignora coplet dar pustiu e de treaba , atunci cand vrea.. Intru in clasa unde Hinata se cearta de zor cu Ino si Tayuya , Tenten si Temari o ajuta pe bruneta , ce scandal am nimerit la fix. Am luat loc in banca ca sa pot auzi mai bine discuta , era vorba despre Naruto care intrase si el , ne uitam ca la un film .. doar ca lipsea popcornul si sucul. Temari ii daduse o palma Tayuyei , cazuse dupa banca , cat ne-am mai putut rade. Ino ceruse ajutorul din partea mea , „cine esti?” intreb eu fiindca nu o pot ierta ce ii facuse Hinatei , si eram prietene nu? Dirigu intra in clasa cu o groaza de foi , veni catre mine si le inmana. Wt*? -Haruno aceeste teste trebuie terminate pana la ora 3 , zise zambind. Test la biologie , mate , chimie , engleza , geografie si hehe , ceva bun in sfarsit Tsunade a introdus limba japoneza in scoala , aveam si acolo test. Daca nu mor , mor... Sasuke se mai uita in spate sa vada cum lucrez. Ce naiba sunt astea? Si scrisu chinezesc este de mai inteles decat matematica , sistemele astea de ecuatii, functii.. nu inteleg!! Cu ce naiba ma ajuta pe mine in viata prostiile astea de numere acolade si ect.. am zis vreodata ca vreau sa devin matematician? Ca eu una nu imi amintesc asa ceva .. Kiba se uita la mine din cand in cand , adica la cum ma descurcam. El statea in banca cu mine acuma , cand dirigu nu era atent la mine incerca sa imi explice. El trebuie sa se faca matematician nu eu ! Pana la urma am lasat mate la urma si am trecut la engleza , verbe... macar aici sigur am scris bine. Am terminat toate testele si ma simt de parca asi fi lovita de un tren , o aud pe Tayuya cum ma barfeste dar is prea obosita sa imi pese. -Cine vorbeste roscato , nici 2+2 nu stii sa faci , spuse Temari , toti am inceput sa rada de Tayuya , chiar si eu chiar daca vedeam doar stele. Am termiant orele iar eu cu Karin ne indreptam spre casa , Sasori normal ca el nu respecta pedepsile matusei ,prevad resling in seara asta. Tsunade VS. Sasori. |
| | | Yukii Chūnin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Mier 16 Mai 2012, 15:55 | |
| mersi de anunt Si eu vreau sa iau parte la Wrestling A fost super capitolul Si cred ca a fost si cel mai amuzant Da aia da pedeapsa nu gluma...sarmani MA bucur ca Sasori nu respecta regulile Ok deci eu sunt fan al ficuluui tau cred ca am mai spuso Astept next-ul Te pwpacesc dolche rau de tot |
| | | Tymy Genin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Mier 16 Mai 2012, 16:29 | |
| frumos frumos:D....nextul dorim dorim |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 19 Mai 2012, 21:38 | |
| Capitolul 16:
„Hmm... oboseala ma cuprinde iar patul ma cheama , cred ca o sa las temele astea pe maine . Fac eu un sacrificiu sa ma trezesc ori la 5 ori la 6 sa fac temele , mai am doar la japoneza si engeleza gata . Ma arunc pe pat , simtind mirosul de trandafiri al asternuturilor patului. Oftez si inchid ochii , dar o galagie intensa de jos ma trezeste din pat. O aud pe Karin cum fuge pe hol , „unde arde?”.. Am deschid becul , lumina alba dand culoare totusi artificiala dar asa de naturala camerei mele cu pereti roz. 11:20 , cred ca a sosit Sasori de oriunde a golanit si a inceput scandalul cu matusa , domne ma duc eu jos inainte sa incep sa vad o crima in plina casa. Deja fug ca o nebuna pe hol , trebuie sa ajung jos , o aud pe Karin cum striga la Sasori. Stiti , eu ma gandeam ca il gasesc pe Sasori agrasand-o pe matusa , defapt ea il fixase nervoasa pe perete , se putea citi furia pe chipul ei . Iar pe fata lui Sasori era frica , am uitat cumva sa mentionez judo , karata si kung fu-ul pe care ea le-a practicat in tinerete ? Si ca este campion mondial la juda? Ei bine , pot sa zic ca nu este ceea mai buna ideea sa te iei de ea . -Inceteaza Sasori! Strig eu , dar mai bine strigam inceteaza Tsunade dar nu era deloc asa. Cum am spus wresling , trebuia sa cumpar popcorn? Sakura trezeste-te odata , frateteu este pe cale sa ajunga langa parinti tai de catre Tsunade asa ca tie nu iti pasa deloc? -Sasori iti jur ca daca te mai intalnesti vreodata cu aia , sau daca imi mai vorbesti in halul ala nu stiu ce iti fac dar de bine in oricecaz nu e. Il lasase , sincer roscatu de fratemiu pare ingrozit de Tsunade , cum sa nu fie? Pleca nervoasa din casa astfel asternandu-se linistea , Karin se uita ba la mine , ba la Sasori , in special la el cu dispret. Vroise sa zica ceva dar se razgani si pleca inpoi in camera ei. Am ramas singura cu el , incercam sa par intelegatoare fiindca si eu avusesem partile mele rele. Dar e pacat de el ca isi pierde timpu asa degeaba , are un imens talent la desen si si-l irosesete. De altfel si eu si Karin aveam talen , dar el zici ca este Da Vinci si imi pare rau pentru asta . Oftez si ii zic sa se ridice , Tsunade este nu nervoasa , extra nervoasa , furioasa si toata istoria. Se ridica si se puse pe canapeaua alba , se scurt langa mine. Karin coborase scarile din lemn de cires cu negru vazand ca este liniste , se aseza si ea pe canapea. Ordinea venea cam asa , in dreapta Sasori , in stanga Karin , in mijloc eu . Ma adancesc in canapea si oftez , era liniste si nimeni nu zicea nimic. -Cum am ajuns noi in situatia asta? Incepusem eu spargand tensiunea dintre noi , iau o perna si o strang in brate facandu-ma ca incep sa plang: -De la moartea parintilor nostri sau cand s-a terminat vacanta? Iau varianta cum s-a terminat vacanta iar ea continua : -Hmm... multe luni , aproximativ 5 luni in care 2 jumatate ai stat in coma, a inceput atunci cand tu te-ai insscris la liceul Konoha , cand te-ai indragostit de Sasuke sau cand multi baieti sau indragostit de tine numai ca tu nu observi. Aici sa fac ca o paranteza , cand m-am indragostit eu de Sasuke? Si baieti indragostiti de mine , absurd.. Sau este posibil ,hmm... Sasori continua: -Pariul ala dintre voi , copii idioti care te-a schimbat complet , incepand sa fumezi , sa te dai la fustangii , bei si chiar droghezi. Aici eu ma uit urat la el , oftez si ma las pe spate: -Ca tine de altfel , Sasori tu nu erai asa deloc , tot ce ai descris la ce faceam eu faci tu acuma. Mirosi din cap pana in picioare a marihuana , chiar si cocaina , o intrebare simpla , te-ai tampit in cel mai prost mod posibil?!! Nu zise nimic , aveam dreptate , asa face mereu . Tace si nu zice nimic asteptand ca cineva sa sparga ghiata dintre noi , dar adevarul ca acuma parca nu o va sparge nimeni. Ma ridic si plec in living , stiti voi , pereti in buline-dungi de tigru , marmura alba , canapea cream cu alba . Deschid televizorul si incep sa plimb canalele , fac asa cam 10 minute murind de plictiseala pana am nimerit la un canal interesant. Home Tv , unde era difuzat un serial , „Where’s my happy ending?” se pare ca nimerisem la primul episod , ce noroc pe mine macar acuma cand matusa nu ii acasa. Karin care il tragea pe Sasori dupa ea veni in living , era tacere dar nimerisem fix dupa ce se terminase opening-ul . Povestea ei din primul episod semana leit cu a mea , avea doi frati , parinti morti si eram de aceelasi varsta. Suferise in dragosete , fratele ei era un fustangiu iar sora ei o cur*a , dar nu la propriu. Ramasem in suspans la primul episod , fix in punctul in care unul ii declara dragoste ei. Parca gheata din noi se topise si incepusem sa vorbim diverse , parca nimic nu s-ar fi intamplat si nici nu se va mai intampla. Am adormit acolo , eu pe Karin , Karin pe Sasori. A doua zi venise repede si totul era normal intre noi , Tsunade nu revenise dar sunase fiindca o companie din Tokyo ii ceruse proiectul deci eram singuri. Sau asa credeam noi fiindca vecinele noastra , Doamna Namikaze si Doamna Uchiha ne vor supraveghea. Dar ceva nu imi place , voi trebui sa fiu cu Sasuke iar Karin pluteste in al 9-lea cer fiindca vine si Itachi. Iau din nou uniforma , incomplet defapt stiu sa nu pacalesc pe nimeni deci m-am imbracat ca o bagabaonta. Intr-un tricou-maieu negru dedesupt , iar tricoul albastru patat cu mov pe care scrie Love cu inima in loc de o. O fustita cream cu dantela alba si o dunga de un albastru tot patat cu mov. O pereche de colanti gri rupti , niste manusi incomplete negre , o cenutra misto cream cu inimioare arginti si cu un lant. Un colier cu o inima argintie , si o pamblica tot cu 2 inimioare arginti la fiecare capat. Parul care sincer , intrebarea mea este cand a crescut asa de lung? Vreau sa spun inainte , cand nu eram in coma ... eram in betie dar na ... Parul era scurt pana la umeri iar acuma imi este pana la genunchi aproape. Am decis sa il prind intr-o coada de cal sus , lasand cateva suvite rebele , cateva cam multe dar soarta. Imi pare bine , chiar foarte bine ca am reusit sa imi remediez mediile si ca nu sunt exmatriculata , mai bine zis repetenta , nu prefer niciuna dintre variante. Ziua a fost plicitisitoare , Hinata a ramas acasa sau defapt in excursie cu familia imreuna cu Neji deci eu eram singura. Am uitat-o pe Temari , dar eram asa de plictisita ca nici nu observasem prezenta ei. Ino incera sa isi ceara scuze dar nu reusi , i-am zis ca trebuie sa imi castige o a doua sansa , alea nu se dau gratis. Spre uimirea mea , Sasori a fost prezent la toate orele fiindca profesori m-au intrebat ce s-a intamplat cu el de si-a revenit asa peste noapte. Da chiar a si raspuns la ore dupa ziselele lui Karin , urma o noapten teribila. Mai bine zis un weekend cu Kushina si Konan , nu asta e problema , Sasuke , pe ele le suport dar trebuie sa fie si el ? Dar neaparat el? Nu vreau sa ajung iara in pat , daca nu isi tine mainile acasa anunt eu oficial ca am facut judo in gimnaziala. In drum spre casa m-am oprit la un movie rent , nu ar strica sa ma uit la un film ca doar nu o sa stau asa de forma si plictisita. Filmul , era Puss in boots la care se pare ca ne-am uitat toti. Kushina , sincer parea de groaza atunci cand il certa pe Naruto , clar ca el nu s-a mai atins de bautura sau tigari vreo perioada . Defapt nici acuma nu se atinge ceea ce ii recunosc puterea ei , cum am zis toti 8 ne uitam la film care era culmea amuzamentului. -Rawr , nu vrei sa fi tu pernute moi? Intreba Sasuke maraind in joaca , ma uit seducator la el si cand sa formam un sarut ii zic clar si raspicat „nu” facandu-le pe Konan si Kushina sa rada. Cam atata fusese intre noi , nu s-a intamplat nimic inafara de cele vreo 20-30 de palme pe care Sasuke le primise din partea mea fiindca mainile nu si le tinea acasa. Era sa o primeasca si in bot rau de tot , de la mine sau de la Sasori care vazuse o faza cand nu se potolea el. In rest , sa zic ca sa facut februarie . Sincer nu stiu cum dar eu m-am nimerit in combinatie cu Sasuke , pentru mine nu mai era nimic sentimental. Chiar nu mai simt nimic pentru el , sau asa cred eu. Alte aventuri in pat nu am avut , nici nu am vrut plus ca scoala ma mananca de vie . Nici el nu se lasa mai prejos , acuma ne omoram unu pe altu pentru niste note afarisite. De aceea uitasem complet ca eram imrepuna , deci nimic interesant. Dar Hinata cu Naruto , se certau , se desparteau , ba se impacau si tot asa. Astia doi nu mai inceteaza , imi vine sa ii iau pe amandoi si sa ii dau cap in cap. Ino.. ea a reusit sa se integreze inapoi intre noi , a iesit din nou fiindca pusese ochii pe Sasuke , dar se indragostise si ea , o dat domnu din nou de Sai. Maine plec spre Tokyo , 6 februarie si ma intorc cred ca pe 14 , nu stiu sigur. Concursul aceela pe care il auzisem la radio in drum spre pensiune , eu am castigat si am un bilet dus intors Tokyo. Abia astept sa vad conditile de facultate , vor fi sper ca extraordinare.
|
| | | Tymy Genin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 19 Mai 2012, 21:52 | |
| frumos frumos....astept nextul nextul.......sa fie mai tare ca netul;) |
| | | Yukii Chūnin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 19 Mai 2012, 22:16 | |
| buna Mersi ca m-ai anuntat a fost un capitol frumos ...deci Sakura este cea care a castigat acel bilet :>: Astept sa aduci next-ul si observ ca eu si Tymy suntem fani tai nr 1 TE pwpacesc bye |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 19 Mai 2012, 22:59 | |
| Hei hei ... nu uitati de mine !!!! Max mai are un fan, dar deja o stie.. Au fost doua capitole (pe care el le-am ratat) extraordinare. O sa imi trebuiasca o harta ca sa ma pot descurrca mai bine printre ficurile tale Kiba si rozalia mea in pat, amandoi?? Spui ca nu au facut nimic, sper ca asa sa fie ca de nu.. dau cu fuga in ei Perversul de brunet .. nu isi poate tine mainele acasa ?? Ca daca nu si le poate tine pentru el, le leg cu banda adeziva Sper ca ma anunti de viitorul next ca de nu.... stii tu ... TE BANTUI Teo |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 19 Mai 2012, 23:13 | |
| Buna scuze ca am aterizat tarziu dar am doua cuvinte sati spun : Nextul Ca te bicuiesc , nA AU fost 4 nu 2 dar ce sai faci cand ficul este extraordinar |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Dum 20 Mai 2012, 15:28 | |
| M-ai lasat cu gura cascata. Ma dor ochii la cat de aproape am stat de monitor in timp ce citeam, pe bune Ai atata imaginatie, nici nu stiu de unde scoti toate ideile astea. Ficul tau este super, abia astept sa pui nextul si sa vedem ce va face Sakura in Tokyo. Te-am pupat si spor la scris |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Lun 21 Mai 2012, 15:13 | |
| da stiu sunt ingoozitoareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dar mama mia confiscat laptopul si acu de nam putut sa citesc. cuvinte nici nu am. esti grozava nu alta. abia astept nextul |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Joi 24 Mai 2012, 21:59 | |
| Capitolul 17:
Sakura:
„Sunt in masina lui Sasuke in drum spre aeroport , lui nu ii place deloc ideea sa merg o saptamana in Tokyo ,Japonia.
Intrebari gen”stii ce se mai poate intampla acolo?” „de ce sa te duci cand tu esti cum esti , in stare sa il provoci pe Obama dar sa mori mai repede”
Si tot altfel de intrebari , nu le-am memorat pe toate dar i-am zis scurt ca daca nu vrea sa ma duca ma poate duce Naruto , Gaara , fratemiu sau soramea era simplu.
-Deci pana la urma ce drept ai tu sa iti faci griji pentru mine? Eu ti-am zis ca suntem intr-o relatie fara sentimente , eu pentru tine nu simt decat o atractie , nimic mai mult!
Eram nervoasa si nu am mai cutezat ce am mai si zis , de nervi Sasuke a depasit toate masinile din fata noastra , era sa intram si intr-un tir dar multumesc Domnului si Mitoko cu cine seamana fiu’tu?
Am ajuns nu repede , ci foarte repede la aeroport iar Sasuke nu mi-a mai adresat nimic ,era nervos pe ce zisem eu asta era adevarat.
Dar eu nu il iubesc , ce sa ii fac? Sa scriu un contract in care eu zis ca il iubesc si sa semnez acolo ca il voi iubi mereu?
Da ce , ne maritam deja?
Sa ma lese cu gandurile mele , am coborat din masina nervoasa trantind portiera si Sasuke adresandu-mi „vezi ca nu ii masina ta.”
Daca aveam eu masina nu veneam cu el , dar de ce nu am venit cu Sasori?
Ce imi trebuieste mie pe Sasuke , asta mi-am facut-o cu mana mea pentru ca l-am lasat sa ma conduca aici. Imi iau bagajul din portbagaj si am luat-o drept spre avion.
Ii zic un „pa” nervos , dar am senzatia ca ceva rau se va intampla cat voi fi plecata , dar ce?
Ma uit inapoi si vad ca Sasuke deja o plecat , mda , cred ca o sa se atinga de cine stie ce cur*a , daca de Tayuya o iau de par si o tund chiala.
Aveam biletul la clasa 1 , ceea ce e tare ca am dus intors si in locatia aceea am si toate cheltuielile incluse , hmm.. sa golesc magazinele.
Zborul a fost linistit , turbulente cat mai putine si fara probleme de vreme sau de alt fel.
Cand am ajuns la Tokyo mai sa cada ceru in cap sau tavanu de unde eram eu , era ...wow , superb.
O groaza de oameni , cladiril erau imense si anunturi mai peste tot. Bravo Tsunadei ca altfel nu intelegeam nici un cuvant ce scrie pe aici.
Am ajuns la un hotel care este numit Sakura no hana , super si numele meu este scris aici , interesant.
Hotelul era unul de 3 stele , foarte mare si superb in exterior.
Arata asemenea unui bloc , avea gemurile din oglinda sau cum sa zic..
In orice caz , este fabulos iar jos se afla 5-6 ciresi extra frumosi , o gramada de flori , si o terasa fix in dreapta hotleului , cred ca se intra din hotel pe acolo.
Era foarte multa lume fiindca acest hotel este destul de renumit in Tokyo , aflandu-se in top 10 de hoteluri mirifice.
Al 10-lea parca , dar nu m-am mai interesat mai mult. Holul era vopsit in alb iar pe jos fiind o marmura de aceeiasi culoare , curata ca poti sa iti vezi si reflextia.
Merg spre casiere acolo fiind o caserita foarte draguta , avea parul saten prins intr-o coada lasand cateva fire rebele sa ii strabata chipul .
Ochii caprui iar buzele rozalii , ceea ce m-a interesat la aceeasta femeie este ca seamana cu verisoara lui Naruto , Tenten.
Intru si ii spun numarul camerei i-a dandu-mi cheile si intrebandu-ma daca nu sunt Sakura Haruno prietena fiicei ei.
-Iar fiica dumneavoastra este? Intrebam eu chiar daca Tenten imi venea in minte , zambi si imi spuse ca Tenten este.
Wow , acuma ca imi aduc aminte mama satenei lucreaza in strainatate , nu ma gandeam ca o sa dau de ea aici.
Am mai stat la taclale vreo 10 minute pana si-a reluat postul , fiindca lasa oameni sa astepte pentru mine.
Iau liftul si ajung la etajul numarul 10 , numarul 500 fix ultima camera de la ultimul etaj , cu balcon cu priveliste spre gradina de ciresi .
Mai frumos se putea? Am degand sa stau cateva ore sa ma odihnesc , imi este un somn.
Holul aici era vopsit intr-o minunata nuanta de roz iar pe jos marmura visinie , care nu credeam ca exista asa ceva , cu diferite modele de flori.
Deschid usa dintr-un lemn visiniu tot cu modele forlale pe ea , care da intr-o camera mai intunecata. Aprin becul si vad o camera superba , pereti sunt intr-un cream cu nuante roz , podeaua o alcatuie o gresie cu pietricele ca model.
Patul este cam de 2-3 persoane fiind maro cu pete mici si multe negre , pernute de diferite culori in nuantele visiniu si roz .
Canapeaua roz cu pernute crem sau brun inchis , acaju.. o masa de cafea bruna inchisa si un botoliu mai special din matase roz.
O oglinda care este deasupra canapelei si o lampa , deasupra patului sunt asezate doua vaze de un roz balais si o pictura interesanta in portocaliu-rosiatic.
Camera cealalta sunt careva fotolii , tablouri un pc si multe altele , prea multe ca sa le descriu pe toate.
Am adormit si am ajuns din nou in tinutul accela in care o intalnesc mereu pe mama.
Ce sa intamplat de data asta?
Era doar ea , Mikoto nu era aici semn ca nu are treaba cu mine sau ceva de genu.
Imi explica faptul pentru care m-a adus aici , vroia sa ne felicite pe toti ca ne-am indreptat notele si comportamentul.
Din ceata aparusera doua siluete , un baiat si o femeie roscati.
Nu mai trebuie sa ghicesc cine sunt fiindca ei sunt Sasori si Karin. Am paravlagit acolo vreo 8 ore cred pana a ajuns si tata care ne-a zis ca e timpul sa ne intoarcem la realitate.
Daca si pe ei doi ii putea chema eu de ce trebuie sa le port de grija? Eu am 16 ei 18 , nu ar trebui sa fie invers? Defapt eu realizez ce zic , nu vreau sa imi poarte nimeni de grija , absolut nimeni.
M-am trezit in patul mare si moale al hotelului , era dimineata .
-Hau..au dormit ceva timp...
Am facut repede un dus si m-am imbracat intr-o rochie alba pana la genunchi fara bretele si o pereche de saboti tot albi.
Parul l-am lasat lung sau scurt pe spate , am chemat un taxi ca destinatie facultatea , afara era insorit si foarte aglomerat.
Am resuit sa iau un taxi si i-am zis repede adresa , se apre ca nu eram singura fiindca in stanga soferului , cum aici se circula altfel , era cineva care a zis ca are acceiasi destinatie.
Fara sa imi dau seama am inceput o conversatie placuta , chiar foarte placuta pentru doi adolescenti de 16 ani.
Am aflat ca se cheama Momochi Haku , e de aceeiasi varsta cu mine si viseaza sa mearga la accest colegiu pentru a fi jurnalist si am ajuns nu stiu cum sa il intreb unde locuieste iar spre uimirea mea a zis ca in New York . Era sa imi cada acoperisul maisini in cap , si inca nu i-am vazut fata , dar nu ma gandesc la prostii totusi eu sunt cu cineva sau nu?
Taximetristul spusese ca ajunsesem , il platesc dar zice ca e din partea firmei , ce om dragut.
Universitatea este wow , are cam 5 etaje , impodobita cu flori intr-o gradina imensa si ciresi.
Ii vad fata acuma lui Haku si cred ca era sa lesin , este asa de frumos , ai putea sa il confuzi cu o fata daca ar avea parul lung.
Doamne , daca ar auzi Sasuke ce ganduri am acuma , ca Haku este asa frumos dar incerc sa nu parca ca is fermecata de frumusetea lui.
Mergem si inca mai discutam despre ceva , anume cu jurnalisul , unde eu ii raspund cu placere sau il intreb care ceva.
Intram iar in fata este o priveliste superba , holul este de inalt cam de 3 metri alb , marmura neagra pe jos cu punctulete albe. Pe pereti sunt insiruiti diverse tablouri care mai de care mai frumos.
Perdele la fiecare fereastra , din matase neagra din cate se pare cu modele de flori roz. Sala directorului era undeva in ultimul hol din colegiu si aveam ceva de mers , pe drum am tot discutat.
Ajung din greseala sa il intreb daca are iubita , a spus preintr-un simplu nu si mi-a pus aceiasi intrebare , eu acuma eram in dilema dar ma salvat usa de la biroul directorului care se deschise fara sa imi dau seama iar noi eram de vreo 5 minute deja aici.
Recunosc , cu Haku iti face o mare placere sa vorbesti , asculta orice dupa parerea mea.
Directorul sau mai bine zis directoarea era una draguta , avea parul mov prins intr-o coada lasand cateva fire rebele sa se joace pe fata ei.
Ochii erau de culoarea castanei , dar parca daca se va enerva vad cum matura pe jos cu toti.
-Numele meu este Mitarashi Anko si sunt directoarea acestui colegiu , dupa cum m-am uitat peste dosarele voastre sunteti Momochi Haku si Sakura Haruno care vor sa intre aici la colegiu peste cativa ani, va rezervati deja locul , zise zambind diabolic.
Te speri de femeia asta nu gluma , eu si Haku raspundeam amandoi deodata afiramtiv.
-Este simplu , trebuie sa scrieti pe aceeste formurale raspunsurile complete , in timp ce eu va mai intreb cateva chestii,
Credeam ca va fi usor la prima vedere dar intrebarile ei se duceau cu totul si cu totul in alta directie decat ceea a jurnalismului.
Raspunsurile mele erau cam neatente fiindca ma intreabse care era motivul pentru care am baut , am chiulit de la ore si daca am cumparat notele de pe semestrul doi.
Dar la gimnaziala am terminat cu 10 si nu era clar ?
Mai intrebase de iubit , virginitate si toata transpiram cand ma gandeam la momentele cu Sasuke si dintr-o data imi mi se facuse un dor enorm de el , ceva ce nu mai puteam descrie. Pe Haku il intrebase multe gen de ce isi schimba iubitele o data pe luna , de ce le schimbase si acuma nu mai face asta. De ce tatal sau este cam nervos pe el sau ce? Sau cum a intrat la scoala de detentie.
Mai sa imi cada fata la intrebarile astea dar m-am concentrat asupra chestionarului si cand am terminat l-am inmanat lui Anko si am luat-o pe hol . Scot repede telefonul si formez numarul lui Sasuke care suna degeaba , ma prinse casuta vocala . Am mai sunat de doua ori , de trei , sau chiar 8 ori dar nu nimic.
A inceput o ploaie de zile mari in Tokyo tuna , fulgera de parca era sfarsitul lumi.
Am format numarul lui Naruto dar daca ma uit mai bine la telefon care era dat pe silent am vreo 100 de apeluri pierdute de la Naruto.
-Sakura pe unde mama nai** iti tii telefonul ala? Spuse nervos el , ii raspunsem in aceeiasi limba cu care raspunse el , adica insulte frumoase si colorate.
-Lasand asta acuma , Sasuke este in stare critica la spital , a intrat un tir in masina lui si nu se stie daca va supravetui....
Am cazut facand impactul cu marmura neagra de pe hol , tresarind la cat de rece era si mii de lacrimi imi curgeau acuma din marea mea verde.
Il auzeam pe Naruto cum striga in telefon intr-una numele meu dar eram prinsa in transa mea , telefonul era pe jos , din reflex mi-am luat doar geana telefonul ramandand acolo si am luat-o la fuga.
Am trecut la hotel si mi-am luat bagajele chiar daca afara era iadul pe pamant , le-am luat repede si am mai luat un taxi catre aeroport.
Ajunsa acolo fiindca nu mai are rostul sa zic ce am facut pe drum , simplu nu ma puteam orpi din plans si nu imi pasa daca insusi regina Angliei ma vedea.
La aeroport era ca de obicei o aglomeratie de nedescris , un avion pleca in 5 minute , am luat un bilet nici nu mi-a mai pasat cat a costat si direct spre New York.
Am adormit cu lacrimele mele visandu-l pe Sasuke cu bune cu rele si ma rugam intr-una la Dumnezeu sa nu mi-l ia.
Dar o avertizare ma trezi si era ceva care nu era a buna , cica avionul se prabusea?!!
O agitatie mare , printre care si eu , imi batea inima cu acceleratie , eram pe cale a impactului iar pilotul a spus ultimele cuvinte „Sa iesim cu bine!” dupa care nu imi mai amintesc nimic , m-a prins negura noptii.
Ultima editare efectuata de catre Max in Joi 24 Mai 2012, 22:11, editata de 2 ori |
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Joi 24 Mai 2012, 22:00 | |
| Prima Tu vrei sa mori inainte de termen ?? Ca se poate aranja sa stii :> Stai sa imi fac rugaciunea pentru amandoi : Max a noastra care esti la tastatura, fie ca nexturile tale sa ne lumineze, sa ne tina in suspans toata ziua, facase voia ta in ficuri, precum in pc tau asa si pe forum. Nextu nostru cel de toate zilele dani-l noua astazi si ne iarta ca nu am comentat la timp precum si noi ca nu comentezi la ficurile noastre. Si nu ne duce pe noi pe culmile suspansului.... Amin ! Adu nextu repede Teo
Ultima editare efectuata de catre The_rose_of_night in Joi 24 Mai 2012, 22:54, editata de 1 ori |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Joi 24 Mai 2012, 22:23 | |
| aoleu. SAKURA- AVION, PRABUSIRE? SASUKE- LOVIT TIR, SPITAL, COMA? doooooooooooaaaaaaaaaamne ma ia cu lesin nu alta. pune nextul k deja ma vad in salon cu sasuke, doar ca eu sint deja moarta |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Joi 24 Mai 2012, 22:40 | |
| Oooo Doamne!!! Ata a fost a treia lovitura, prea mult suspans pe capul meu Repet, Doamne!!!!!! Nu pot sa cred, Sasuke in stare critica la spital??? Sakura se prabuseste cu avionul????? Cum doamne iartama mai iese din beleaua asta???? Asta chiar e mare!!! Sa se prabuseasca avionul???? Sper ca nu vor muri aici!!!!! Pune repejor nextul!! Zeci de intrebari mi-au umplut capul!!! M-ati inebunit cu ficurile voastre mult prea frumoase Te-am pupat si spor la scris |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 26 Mai 2012, 12:39 | |
| Capitolul 18:
Naruto:
„Cineva ar trebui sa stie ca Sasuke si Sakura ar trebui sa faca o telenovela!
Ar fi actori principali , sunt acuma pe holul orbitor de alb al spitalului asteptand vesti de la vreun doctor ceva.
Hinata sta in bratele mele adormita , la naiba.. fiinta asta perfecta plange din cauza varului ei , la naiba ce le fac alora doi!
Nu ma indur sa o trezesc dar nu poate ramane mereu la spital , mai ales ca deja este ora 8 seara.
Se trezeste ivindu-se cel mai frumos cer lila din toata lumea , pacat ca conturul este rosu de plans.
O sarut si o conving sa mergem acasa , o conduc pe ea dupa care ma intorc aici. Nu mai am nici o veste de la Sakura , unde ar putea banui asta?”
Karin:
„Eram cu Sasori si tusa Tsunade uitandu-ne la televizor cand telefonul incepu sa sune , ne uitam la un film de graoza si normal ca am tresarit ca fripta de pe canapea.
Zic ca ma duc eu si o iau usor spre telefon , ma intind sa il raspund iar Tsunade schimbase canalul , fix cand era mai interesant filmu!
Dar nu le pot avea pe toate , zic un „alo” sec iar o gramada de sunete , sirene , galagie se auzeau din receptor.
-Da sunt Haruno Karin , spusesem eu , Tsunade schimbase pe BBC care anuntase stirile de noapte din New York si deodata am auzit cum telecomanda a fost scapata pe jos.
-Buna seara si scuzati de dernaj domnisoara Haruno , am cateva vesti groaznice pentru dumneavoastra dar mai intai , Sakura Haruno este sora dumneavoastra? Intrebase , dupa aceent era un politist iar asta bagase frica in mine , Sakura sa pus pe baut din nou sau ce?
-Avionul al doilea paun al cerului , cam lung nume asta e , a avut in seara asta , acuma 10 minute defapt prabusirea cu solul si nu se stie daca sora dumneavoastra este in viata.
Am cazut jos , Sasori a venit la mine repede zicand ce este la tv. Iar eu am zis ca stiu , un „Stiu” dezamagitor , trist , si fara sa vreau mii de rauri si-au gasit traiectorie pe chipul meu.
Tsunade nu a mai stat pe ganduri si deja striga la noi daca venim sau ce asteptam? Desigur , nu mai puteam sta aici , surioara noastra putea sa fie prin coma sau stiu si eu.. tot raul din lume.
Daca am zis vreodata ca nu mai urc in masina cu Tsuande trebuia sa ascult de orgoliul meu fiindca acuma era sa fim noi la spital , era sa intre vreo 3 tiruri in noi , trecuse inainte de tren cu vreo 20 de sec si sa mai intre si intr-un peco.
Doamne , stiu ca Saku are ce o patit dar vrea sa ne aduca si pe noi in aceelasi stadiu?”
Sakura:
„Cum am zis , ma prinsese negreata iar acuma sunt undeva pe o campie plina cu ciresi , normal ,oriunde voi fi eu , mereu chiar vie sau moarta trebuie sa fie un cires...
Ma urc intr-unul si admir privelistea , un lac este fix langa copacii astia facand privelistea mai frumoasa.
Aud cum este calcata iarba , cineva se indreaptra spre mine.
Observ mai greu ca eu acuma sunt cu totul si cu totul in alte haine , intr-o rochie cu mult mai joasa de genunchi , aprope de glezne , alba si lasata pe sani.
Cum m-am uracat in copac cu rochia asta? Sar usor din copac , dar defapt am sarit pe cineva iar aceel cineva este.
Un baiat brunet cu parul de culoarea abanosului , ochii ii sunt inchisi dar trasaturile fetei sale .. ii dadeau de gol fiinta sa , un cuvant imi iesise printre buze si multe lacrimi curgandu-mi dealungul fetei.
-Sa’ske.......
Fara sens s-ar zice , dar defapt exprima multe , de exemplu iubiera pe care i-o port lui si a naibi nu asi recunoaste asta.
Ma dau repede de pe el , lasandu-ma in genunchi pe iarba verde care imi gadila la fiecare miscare , pielea abla si catifelata.
Se ridica si Sasuke care ma privea intens , nu ziceam nimic , se apleca si se asezase pe iarba. Ne uitam unul la altul , fara sa constientizez ce fac il imbratisez destul de strans dar el ma respinge si intreba pe un ton ce cauta el aici sau ce caut eu.
-Idiotule!!! Eu stiu ce pana me cauti tu aici? De unde sa stiu cand tu ai avut un accident cu nu stiu ce tir iar eu cu prabusirea unui avion!!!!
Spun si de data asta nu ii dau o palma , un pumn destul de tare care l-a trimis inapoi jos , cu fata in pamant. Il lasasem acolo si eu imi continuam drumul pe campie , mergeam si mergeam... aveam niste nervi de zile mari fiind in stare sa ma iau la trante si cu vreun leu.
„Sakura” se auzise din spate dar nu mai dau importanta sa vad cine este si imi continui drumul , dar sunt prinsa de mana apoi imbratisata de catre brunet si intr-un final unindu-si buzele cu ale mele.
Toata furia pe care o adunasem adineauri se raspandise prin ceata si parf , disparuse. Dar desigur ca dupa ce am termiant „jocul” nostru am inceput cu predica si toate cele , dar nu numai atata , Sasuke mi-a zis si mie de ce naiba am luat un avion pe o asemenea vreme?
Ne-am certat ceva vreme dar nu aveam cum sa plecam se aici asa ca ne impacasem noi cu tafne si toate cele. Ciudat ca era zi dar nu era vreun soare ceva , doar apa , campia si copacii. Eu stateam pe iarba asezata in genunchi , iar Sasuke stand in poala mea uitandu-ma in ochii lui.
Imi ceru sa ma apropii de el , mai mult si mai mult pana din nou ne sarutasem si imi soptii la ureche:
-Sakura , poate tu nu dar eu te iubesc si te voi iubi mereu , zise el ,cum ?!!
Recuoastea asta acuma , aici unde nici eu nu stiu unde sunt?!
Incep sa plang fiindca mie imi este teama sa recunoasc asa ceva , ultima oara cand am zis ca iubesc pe cineva eram cu reputatia la pamant si moralul mai jos , inima era in praf facuta si restul.
Vreeind sa ii raspund dar o durere de parca ceva m-ar electrocuta imi strabate in piept , disparuse 3 secunde si incepuse din nou.
Iar apoi peste tot ajunsese ceata , eu trezindu-ma la realitate?
Incep sa tusesc si cu greu sa deosebesc anumite lucruri , era noapte asta era sigur iar prin jur era mult fum.
Aud numele meu strigat de Karin care ma imbratisiaza dar la cererea uni paramedic ma lasase , auleu , corpul meu..
Este strabatut de mii de vanataii si ma simt de parca toate oasele mele sunt rupte , chiar si parul ma doare.
Dar imaginea se clarifica vazand o multime de paramedici , pompier si un avion facut bucatiele aproape care a intrat intr-o padure ,interesant..
Dar..
-Sasuke unde este?!! Intre eu si imi revenise imaginea cu el , iar apoi tirul si masina , accidentul. Vreau sa ma ridic dar nici nu stau o fractiune de secunda pe picioarele mele fiindca cad , pietrele erau ascutite si taioase simtind cum m-am julit la fiecare centrimetru din pielea mea.
Am cazut din nou in lesin si de aici nu imi mai amintesc nimic , pur si simplu ceeata.
|
| | | itasaku99 Chūnin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 26 Mai 2012, 14:22 | |
| nauto are dreptate. astia doi ar trb sa faca o telenovela nu alta. adica serios? sasuke lovit de tir, sakura cu avionul prabusit, iar apoi se intalnesc in "dimensiunea" aia ciudata si isi marturisesc dragostea. clar vrei sa ne omori pe toti. cand am auzit de sasuke era sa fac preinfarct, dar si sakura cu avionul deja eram pe targa la reanimare :>.<: next |
| | | Yukii Chūnin
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] Sam 26 Mai 2012, 14:34 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Where's my happy ending?[eventual 16+] | |
| |
| | | | Where's my happy ending?[eventual 16+] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|