Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Obsession and passion(+16) | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
stefaniaana Academy Student
Sex : Localizare : bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 9 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 01:37 | |
| off sper sa ramana cu sasuke el chiar a inceput sa o iubeasca mult iar naruto sa se impace cu hinata pe zi ce trece ma uimesti din ce in ce mai tare cu fic-urile tale imi face placere sa-ti citesc fiecare cap:X |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 08:52 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Dum 22 Iul 2012, 09:40, editata de 2 ori |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 09:12 | |
| |
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 09:28 | |
| Am ajuns si eu pe aici. Multumesc Max, ca m-ai anuntat, de la inceput de cand mi-ai zis ce idei ai m-ai facut curioasa. Cred ca era dus blondul, dus cu pluta, nu isi m-ai aminteste de ea, decat ca pe o aventura. Hmm, asa ceva nu se face. Ce draguta a fost faza in care s-au intalnit. Acum sa vedem ce ideii imi curg mie prin cap pentru next. Un capitol exceptional, ca de fiecare data. |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 12:45 | |
| MErsi aly, acum grabeste-te tu fiindca a,m stat pana la 1 sa il scriu:)), valeu ce ma doar coastele, prea mult scris dauneaza grav dar foarte grav sanatati. |
| | | lostJpizza Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Las Vegas,Nevada Nr. mesaje : 15 Puncte : 19 Reputatie : 4 Hobby-uri : i love rock music! Stare de spirit : R.A.I.N.Y.
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 14:21 | |
| Vai ce frumos e acest fic! Abia acum l-am gasit si mi se pare unul superb. Astept next! |
| | | »ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 16:50 | |
| super capitolul:X:Xwow sakura este inca speriata:(si sasuke se pare ca incepe sa se indragosteasca de saku :X:Xvreau repede next va rog ;;):X ms ca m-ai anuntat :X:X |
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 23:11 | |
| Chapter IX Pov by Yahiko
Ochii mei sunt atinti, asupra documentelor scrise negru pe alb. Zeci de foi, imprasitiate pe biroul din lemn de frasin. Gandurile mele nu imi stau la niciuna dintre problemele ,,importante,, care trebuiesc rezolvate cat mai urgent. Transportul de arme care trebuie efectuat, drogurile care trebuiesc puse in vanzare. Un parfum de cires imi invaluie narile, ca si cum as simti-o pe ea aici, alaturi de mine. Inchid ochii incet imaginandumi-o pe ea, persoana care si-a facut usor loc in inima mea. Parul de culoare trandafirie care ii cadea alene pe spate, buzele ei carnose care, cateodata ma obligau sa le sarut. Imi zgudui capul, incercand sa alung acele ganduri afara din mintea mea. Insa ele persistau, in idea de a revine. Las gandurile deoparte, aveam alte afaceri de rezolvat pentru ,,sefu’ ,,
Pov by Sakura. Stau pe patul din puf , din camera mea, privirea fiindu-mi atintia spre tavanul de culoare alba. Gandurile imi zburdau prin minte, nicio idée fiind fixata in aprofunzime. Sunt singura in vila, Sasuke fiind cu treburile sale ,,normale,, plecat la birou. Fara el ma simteam asemenea unui suflet ratacit, in cautarea partenerului etern. Ochii mei sunt atintiti spre tavan. Nu admiram peisajul, ci pur si simplu lasam gandurile sa imi zboare nestingherite prin minte. Toate amintirile mele se derulau in mod repetat, si incontiuu. De la momentul in care il cunoscusem pe Sasuke, pana acum in momentul present. Amintiri cu bune si cu rele, toate fusesera clipe magice, pentru care am ras, sau am plans din suflet. -La ce iti este gandul frumoasa mea? Acea voce sublima, Sasuke. Brunetul se afla in capul usi, imbracat intr-o jacheta din piele de culoare neagra, jeansi albastri, si pantofi in picioare. Ochii sai ma analizau atent, eu fiind imbracata intr-o rochie albastra, cu doua palme mai sus de genunchi. Il intreb pe un ton misterios, daca nu cumva trebuia sa fie la munca, pe cand acesta chicoteste. Pasii lui se apropie de mine, de unde ma cuprinde intr-o imbratisare calda. Ii puteam simtii respiratia calda, la urchea mea dreapta. ,,Sa spunem ca mi-am luat liber, pentru a imi petrece mai mult timp alaturi de tine.,, Brunetul rostise acele cuvinte pe un ton pervers, canini lui muscand-ma incet de lobul urechi.
-Am venit sa te invit la o plimbare prin oras.
Zicand acestea, scoate din spatele sau o punga de culoare albastra pe care mi-o inmaneaza, apoi se face nevazut. Scot incet ceea ce era in ea. O rochie mov, scurta pana la genunchi, si cu spatele gol, care se lega dupa gat. Dupa zecile de incercari repetate, in spatele meu apare Sasuke care imi leaga snururile, creeand o funda eleganta. Mana sa o cuprinde pe a mea, dupa care parasim locuinta, coborand la garaj unde era parcata masina brunetului. Ma urc pe scaunul copilotului, urmand ca in urmatoarele minute Sasuke, sa goneasca cu o viteza nebuna pe strazile orasului. Brusc, telefonul brunetului incepu sa sune. Acesta si-l scoase din buzunar de unde incepu sa vorbeasca. Dupa 5 minute il inchise.
-Sakura, mergem la cafeneaua Marvely, se pare ca Naruto a intra iarasi in belele.
Brunetul mari viteza, ochii lui fiind atintiti pe sosea. Asfaltul ardea pe cand bolidul brunetului trecea cu viteza fulgerului peste el. Nu intelegea cum de pana acum nu reusise sa faca niciun accident. In scurt timp ajungem la cafeneaua Marvely, unde ii vedem la o masa pe Hinata si Naruto. In ochii lui maritime, se putea citi o urma de mirare si de teama. Sasuke ma ia de mana, pe cand inaintam cu pasi rapizi catre cele doua trupuri.
-Einstein, care este marea urgenta care nu putea fi amanata?
-Hin…Hina…ta este insarcinata.
Puteam citii pe chipul sau teama care ii cuprindea sufletul, si puteam vedea cum respiratia I se accelereaza. Mainile ii erau umede. Imi mut privirea la Hinata, careia rosata ii aparu in obraji de culoare alba. Ochii ei lila, aveau o stralucire in ei, la vestea minunata, aceea de a fi mama. Ii spuneam lui Naruto, ca vestea de a fi tata, este cea mai mare binecuvantare primita de la Dumnezeu.
-Nu intelegi Sakura, eu am folosit-o, niciodata nu planuiesm sa am un copil cu ea, pentru mine a fost doar o jucarie de o noapte care ma facut sa ma simt bine.
Pe chipul Hinatei, o lacrima cristalina se prelingea cazand in jos, pe burta ei. Mainile ei o mangaiau incet si delicat, pe cand blondul o privea cu dispret. Dadu un pumn in masa, urmand ca apoi sa se ridice parasind masa. Lacrimile ii curgeau brunetei asemena unui izvor care nu putea fi secat. Sasuke se dusese dupa blond, pe cand eu o imbratisam cu grija pe Hinata. Dintre toti oameni de pe planteta aceeasta ea daduse peste unul nepotrivit, care o trata asemenea unui gunoi, insa ea il iubea din strafundul inimi, si nimeni nu ii putea lua acest sentiment. |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 23:15 | |
| prima Stef parca plecasesi:-w Ma rog , a durat cat am mai stat la discutii cu ALy despre moto coasa mea pe care, ma tem ca o voi pune in curand in functiune. A iesit mai frumos decat ma asteptam, mancatea-r naruto, stiu ca ai folosito, totusi, sper sa ii aplice o tortura buna. Am terminat,, next vine cand aly e plecata al :> Bye bye,
Ultima editare efectuata de catre Max in Dum 22 Iul 2012, 23:35, editata de 1 ori |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 23:23 | |
| Buna A doua? Din nou? Max Da, plecasem dar nu puteam sa dorm din ca ma gandeam la ceva urat si am intrat pe forum Si bine am facut Despre tine nu stiu ce sa zic Un capitol superb Imi place foarte mult Suspans ... Doar v-am zis ca eu nu ma inteleg bine cu el Vreau next-ul, urgent! Spor la scris si multa imaginatie! Stefz va omoara
Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Lun 23 Iul 2012, 09:02, editata de 1 ori |
| | | Lonely_Tears Academy Student
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 28 Puncte : 40 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 23 Iul 2012, 03:05 | |
| Multumesc mult ca m-ai anuntat ca ai pus next-ul! Wow, ce intorsatura a luat intreaga poveste. Ma bucur ca Sasuke este acum un adevarat gentleman cu Sakura si ca ea il iubeste in sfarsit. Abia astept sa vad ce ne pregatesti in urmatorul capitol. Mult succes la scris! Sper sa ma anunti in continuare. |
| | | lostJpizza Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Las Vegas,Nevada Nr. mesaje : 15 Puncte : 19 Reputatie : 4 Hobby-uri : i love rock music! Stare de spirit : R.A.I.N.Y.
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 23 Iul 2012, 09:40 | |
| Ce emotionant a fost!!! De cand astept acest capitol..Multumesc ca m-ai anuntat si eu voi fii cu ochii pe tine pana pui next-ul! |
| | | Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 23 Iul 2012, 12:59 | |
| WOW e super tare te rog sa pui nextu cat mai repede si sa ma anunti si pe mine daca vrei. |
| | | andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 23 Iul 2012, 15:22 | |
| deci adoooooooooor atat de mult ficul asta incat nu as vrea sa se termine vreodata ! vreau nextul repede si cand il pui stii unde ma gasesti ! te-am ! |
| | | ******Zuzu***** Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In taramul viselor! Nr. mesaje : 31 Puncte : 31 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 23 Iul 2012, 19:05 | |
| Ce rau e Naruto merita o bataie buna Iti iubesc ficurile sunt suparbe bravo |
| | | »ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 23 Iul 2012, 21:21 | |
| Genial capitolul..deadreptul superb..mrrr imi vine sa il musc pe naruto stiind ca doar a folosit-o pe hinata..dar lasa ca pana la urma se indragosteste el de ea >:)si in ceea ce ii priveste pe sasuke si sakura se pare ca se inteleg mai bine si se iubesc din ce in ce mai mult:X:Xastept next cat mai repede si ms ca m-ai anuntat..sa ma anuntati si la cap urmator:X:XSUCCES!!!:x |
| | | Angy Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata pc-ului . Nr. mesaje : 167 Puncte : 189 Reputatie : 12 Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune ! Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 23 Iul 2012, 23:22 | |
| Doamne cum poate Naruto sa se poarte asa cu Hinata ? Dar ma rog nici Sasuke nu-i mai breaz :-j ! Mai lasat ca la dentist (cu gura cascata :)) ) nu pot sa cred Hin` insarcinata ? :o WTF !! Genial !! ;)) Ne citim data viitoare !! Te Angy` !! |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 24 Iul 2012, 12:27 | |
| Hey! Eu astazi m-am intors de la bunici: Si sincer ma bucur ca ati intrat aici si ati citit capitolul Max, de ce iti pui coasa in functiune? Nu imi amintesc sa fi facut ceva rau Ca tot vorbiind, Te omor Max!!!!!!!!!! pui nexturile in lipsa mea? Razbunare Edit: Mi-am cumparat azi o coasa, mare de 2 metri lungime, care are o lance ascutita, de trece si prin perete Sa va puneti voi cu Aly, si o sa vedeti ce iese |
| | | Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 24 Iul 2012, 16:08 | |
| Heii..Am trecut si eu pe aici...La inceput nu puteam crede ce nesimtit poate fi Sasuke.Adica o violeaza , o face sa sufere si dupa tot a lui e ? Adica nu i-mi vine sa cred ca el chiar tine la Sakura dupa tot ce i-a facut.Nu ma condamnatii ! Biata Hinata..Nu pot sa cred ce cuvinte ''frumoase'' are Naruto despre ea. Abia astept continuarea si te rog daca se poate sa ma anunti.
|
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mier 25 Iul 2012, 13:58 | |
| max baga nextu rapid......lasa amu ficurile alealalte...bine inafara de 23 iulie dar baga mare si tare:)) |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mier 25 Iul 2012, 14:03 | |
| Max nu e online, si primul lucru pe care o sa il faca cand apare este sa ma omoare pe mine |
| | | Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 26 Iul 2012, 00:20 | |
| hEy dragele mele, voi doua imporeuna sunteti bestiale, si imi pare rau ca am ajuns atit de tirziu dar imi place si e pervers de mama focului, asa cum imi plac mie, se pare ca mai am un fic pe lista de ficuri favorite. Astept next si anuntatima cind il puneti. Spor la tastat si idei rock |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 26 Iul 2012, 00:24 | |
| Macar pe asta nu va luati la bataie care e prima, decat cand postez eu. Asta e o evolutie incantatoare |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 29 Iul 2012, 23:51 | |
| Chapter X:
„Intunericul noptii se asternuse peste natura, pe timp ce, luna, regina noptii, era ascunsa in miile de norii fumurii. Vantul adie usor, fiind umed, prevestand o noaptea ploioasa. Pe balcon, o fiinta fragila, statea ingandurata, parca, refuzand sa cezi ca ar traii. Resira rar, in timp ce, din ochii ei de smarald, scurganduse mici pariase de-alungul fetei.”
Pov by Sasuke:
„Un ranjet diabolic imi aparu pe fata, in fata mea, o tanara domnisoara, una dintre „marfurile” cele noi, era inspaimantata, uitandu-se cu ochii de caprioara la mine. Parul roscat asemeni lavei, era ciufulit, pe cand, mici rani ii erau prezente pe chip. Chiar daca e speiata asemenii unui iepure fricos in ghearele lupului, asta nu ma va oprii ca alta data, sa o probez.
Hmm...ma asteapta o noapte ferbinte, ii fac semn lui Kiba, care se uita la ea cu satisfactie si parand excitat doar din priviri, sa o duca pe ea intr-o alta camera, iar eu, sa rezolv o data pentru totdeauna alte contracte normal ilegale, primite de la dealeri de diferite „marfuri” din toata lumea.”
Pov by Sakura:
„Mii de ganduri care navaleau nepoftite in mintea mea, nu imi dadeau pace. Un singur subiect, care, nu il puteam, nu mi-l puteam scoate din minte, acela ca, prietena mea, bruneta mea..numai prietena mea nu era!’Avea degand sa avorteze, sa ia sansa la viata a unui copil nevinovat, o fiinta fara aparare in fata noastra, a oamenilor, nu, a decizile demonilor..
Ies din balcon, luandu-mi geaca neagra, indreptandu-ma catre usa, nu mai puteam, sunt singura in casa si nu suport acest lucru chair daca e mai bine fara el, simt ca ma sufoc. Cand deschisem usa din lemn, cineva se pregatea sa sune la usa, nu este normal? Este ora 2 deja!!
Parul portocaliu-roscat, era de neconfundat, cand, se apropei de mine, luandu-ma de talie si, lipinduma de trupul sau. Se uita adanc in ochii mei, fiorii reci strabatandu-mi trupul.
-Ce cauti aici? Il intrebasem fara sa mai ezit, insa, ceva in interiorul meu, stia resapunsul, si regreta ca intrebasem.
Se apropria de mine, in fieacare secunda, cu atat mai aproape, cu atat buzele noastre erau la o distanta mai mica. Ochii lui, imi priveau buzele pofticios, dorind cu disperare sa le guste.Inchise ochii, fiind la 2 mm departare, dar, nu puteam, nu voiam, astfel, palma mea facand contact cu pielea lui alba si pra catiflata pentru un dealer de droguri.
-Sakura, tu stii ce face acum Sasuke? Glasul lui era stins, parand ca face ceva rau. Insa, cum a-si putea eu sa il opresc pe brunet, imi intoarsem privirea catre un perte, evitand contactul vizual cu el.
-Posbil nu se da la „logodnica” prietenului sau, Yahiko, te rog sa pleci!
-Sakura..
-Doar pleaca!” Pov by Narator:
„Roscatul nu incerca sa mai zica ceva, plecand, rozalia inchise usa, fugind catre camera ei, inchizand usa zgomotos si lasandu-se in jos, cristale cazandu- din marea verde din adancuri.
Parcand masina in fta casei, el deschise portiera, observand ca, un musafir nepoftit fusese deja acolo.Vroia sa il vada in fata ochiilor, sa ii cere socoteala, chiar daca, el fiind un membru important al mafiei, simte nevoia de a se lipsi de el, banuind ca ceva se intampla in cei 2.
„Tsk..imi lasasem treaba pentru asta?” gandi el nervos, urcanduse la etaj, unde, era prea liniste. Deschise usa din lemn d efrasin, camera fiind intunecata, iar Sakura, stat cu fata ascunsa in maini, intinsa pe salteaua patului de doua persoane. Nu vroia, dar o privea cu ura, insa, stia ca nu se petrecusera nimic intre cei doi, „va deveni interesant” gandi, dupa care, se facu nevazut.”
|
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 29 Iul 2012, 23:53 | |
| edit Prima, always and forever Sasuke e un prost, duda duda, Sasuke e un prost, o dududa de.. Sa revenim: Un capitol suberb, ca de fiecare data.. Sasuke, nu stii ca ea te iubeste, vrei sa te iau la palme? Si la ce se gandea brunetul, ce va deveni intersant? Un capitol superb, ca de fiecare data... Eu pun next.. Bye bye
Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Lun 30 Iul 2012, 00:06, editata de 2 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) | |
| |
| | | | Obsession and passion(+16) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|