Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Obsession and passion(+16) - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Obsession and passion(+16) - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Obsession and passion(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

Obsession and passion(+16) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Vin 01 Iun 2012, 21:16

ce penal:))...noah sakura bafta iti zic desi nu esti adevarata:)) next aly next:))
Sus In jos
"Andra"
Chūnin
Chūnin
Obsession and passion(+16) - Pagina 2 1491-27

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 636
Puncte : 757
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : <3 Desenul <3
Stare de spirit Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Vin 01 Iun 2012, 21:54

As fii vrut sa ii vad fata Sakurei :)).
Imi place capitolul, m-am si amuzat la sfarsit...
Aly sa pui next-ul repede si sa ma anunti!
Eu te pupacesc, papa!:x
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Sam 02 Iun 2012, 12:57

Logodnica???? Cred ca Sakura era socata de ceea ce auzise lough
Dar Sasuke s-a purtat asa de frumos cu ea in love , insa asta a fost oare parte din micul lui joc, sau chiar simte ceva pentru ea??
Abia astept sa vad cum va reactiona Sakura, asa ca next .
Te-am pupat si spor la scris ♥️
Sus In jos
Sor SorinuS
Genin
Genin
Sor SorinuS

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Pe forum♥in Galati
acebook acebook : Sorinus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 50
Puncte : 86
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri : Anime is my life!♥In special Sasusaku♥
Stare de spirit Stare de spirit : O.K.

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Sam 02 Iun 2012, 15:03

WoW!Misto rau de tot fic-ul tau !!!!
Te rog anunta-ma cand pui next-ul!!!!
Sus In jos
Xx Alle.Ayumi xX
Academy Student
Academy Student
Xx Alle.Ayumi xX

Localizare Localizare : iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/diana.ella.71?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 21
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : ~deecii ...ii doar distractzie :X:X
Stare de spirit Stare de spirit : super tare...in love ! WTF !! :))

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 03 Iun 2012, 11:00

ultima faza deci ii crima ...cik "fiule ne bucuram sati cunoastem logodnica " rolling on the floor
astai faza zilei ;;)
astept nextu ubythaaa kiss (poate ma anunti cu un mesaj dap ! )
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 03 Iun 2012, 12:45

Buna Draga!

Am trecut si eu pe la ficul tau si sincer il ador!!!
Acum pe bune, Sasuke a aranjat totul, faza cu "discursul", doar ca sa isi impresioneze parintii si sa o prinda in plasa pe rozalie sau era pe bune? Doamne, te rog raspunde-mi la aceasta intrebare!
Deci prea tare faza: "Fiule, ne bucuram sa-ti cunoastem logodnica!".
Sper sa aduci next-uletzul repedee, ca eu nu mai pot astepta nici 2 secunde.
Cand il postezi, te rooog dulke ca o savarina sa ma anunti si pe mine!
Pai, eu te-am pupat si ne revedem la NEXT!

~Black Coffee~

Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 03 Iun 2012, 16:19

Logodni....ce? cum naiba logodnica. nu ca acu pe sasuke il bat. in capitolul asta a fost mai dragut dar cand sa il iert pt ce a facut gata. tot romantismul sa dus la d***u. doamne pune next ca eu pe baiatul asta ii dau un glont in cap ca dar de nunta nu alta angry
Sus In jos
Allex
Genin
Genin
Allex

Localizare Localizare : pe undeva prin Braila...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 239
Puncte : 257
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura...
Stare de spirit Stare de spirit : se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 03 Iun 2012, 21:22

imi plc mooolt pov ta si de aia de rog moolt sa pui cat mai curand nextu si sa ma anunti si pe mn pooop kiss dap !
Sus In jos
just.oana14
Academy Student
Academy Student
just.oana14

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4
Puncte : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa cant, sa dansez, sa citesc fic-uri si multe altele....
Stare de spirit Stare de spirit : Happy at any time of day!

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Lun 04 Iun 2012, 21:21

Buna. Am trecut si eu pe la ficul tau. Imi place mult ideea si te rog pune nextul. Si daca poti anuntama si pe mine cand il pui. Te pwp! in love
Sus In jos
Irry
Genin
Genin
Irry

Localizare Localizare : in fata pc-ului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 398
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport
Stare de spirit Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Lun 04 Iun 2012, 22:00

deci mai lasat masca itai o rapeste apoi o violeaza si dupa aceea ii zice ca o iubeste iubita esti geniala autor de romane te faci ai un talent deosebit iti ador ficul si abea astept nextul
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Mier 06 Iun 2012, 07:50

Chapter 5
O viata cu suisuri si coborasuri. O viata in care, la fiecare pas gasesti noi surprize. Cand crezi ca stii totul, oare chiar asa este?
In lumina luni, pe balconul castelului, patru siluete stateau uitadu-se reciproc una la cealalta. Ochii verzi si profunzi ai rozaliei, se uitara speriata la Sasuke, care era calm. Mana ei se incolaci in jurul bratului sau strangandu-l cu forta. Calmul baiatului era infiorator, nu schimbase nici o privire cu Sakura, si nici nu scoase un cuvant. Mama lui cu parul asemena abanosului, si ochii asemena lunii pline, o privea cu uimire pe Sakura. Femeia inainta spre copila, de unde ii luase mainile usor intre ale sale, uitandu-se cald in ochii ei. Putea vedea frica care o acaparase pe rozalie. Ea, stii ca ceva este inneregula. Corpul fetei tremura, pe cand ochii ei erau asemenea unei caprioare speriate. Nu spunea nimic, dar, simplele ei gesture involuntare o facuse pe femie sa-si puna semne de indoiala asupra dragostei ei fata de copilul ei.
Pov by Mikoto Uchiha
O fata frumoasa asemena unei printese, cu un suflet bun si generos. Ma uit la logodnica fiului meu, insa ceva este ciudat la ea. Simt in ea o frica de nedescris, este ca si cum s-ar preface toata lumea. Nu spune nimic, si mereu se uita la fiul meu, ca si cum ar astepta o aprobare. Plecam de pe balcon, indreptandu-ne spre sala de bal. Rochia fetei, era de un alb imaculat, ceea ce insemna puritate, puritatea sufletului. Parea o fata buna, perfecta pentru fiul meu, dar, imi este teama ca nu si pentru capricile lui. Sub acel zambet fals pe care ni-l afiseaza, se afala un chip trist, care stie ce inseamna durerea. Se ridica elegant de la masa, urmand ca apoi pasii ei de balerina sa se duca spre baie. Vad cum fiul meu ne afiseaza un zambet scurt si fulgerator, urmand ca apoi sa plece si el spre aceelasi loc.
Pov by Sakura
Imi sprijin mainile de blatul rece al unei mese, pe cand ma uit incurcata in oglinda. Ma gandesc la cuvintele lui Sasuke, ca ma iubeste si nu mai stiu eu ce. Probabil a zis acele cuvinte, doar ca sa se distreze si sa-si bata joc de suferinta mea. Nu pot permite sa ma foloseasca ca pe o jucarie. Deodata usa bai, se da de perete, si niste pasi grei se aud pe gresia rece. Nu ma obosesc sa ma intorc, fiindca stiam déjà cine este. Deodata o mana puternica imi prinde parul, dandu-mi capul pe spate. Ochii mei se intersecteaza cu ochii de onix ai brunetului, care ma priveau cu furie. Ma intoarce cu fata la el, pe cand mana lui tragea tot m-ai aspru de parul meu. Buzele lui se apropie de gatul meu alb, pe cand apoi il musca puternic, facand sa se prelinga cateva firicele de sange, care cadeau pe rochia alba. Imi da drumul la par, umand ca apoi, bratele sale puternice sa-m incaptuseze talia. Stransoarea lui de fier, ma lasa fara aer, incercam sa-l imping, insa fara folos. Ma uit in ochii lui, care erau asemenea unui sloi de gheata.
-Sakura, tu m-ai bine ai face ce-ti zic eu.
Zicand acestea, iese pe usa care intrase, mergand din nou in sala de bal. Ma duc spre oglinda, de unde incerc sa-mi aranjez parul. Dup ace mi-l aranjez, ies din baie, indreptandu-ma si eu spre sala de bal. Cobor treptele scarilor, incet dar, ajung sa ma impiedic de rochia mea. In urmatorul moment eram in cadere libera, dar, simt cum talia mea este cuprinsa de niste maini puternice, urmand ca in urmatorul moment, trupul meu sa se izbeasca de un trup barbatesc. Ma uit in sus, si vad un brunet, cu ochii negri ca noaptea, care ma privea zambind.
-Domnisoara va simtiti bine?
Dau aprobator din cap, pe cand ma indepartez din bratele sale. Ii zambesc si eu la randul meu, pe cand ma duc in sala de bal, unde erau domnul si doamna Uchiha impreuna cu Sasuke. Brunetul se intoarce spre mine, analizandu-ma din cap pana in picioare. Eram diferita fata de acum cateva saptamani, cand ma jucasem cu el in parcul auto, cand eram un suflet liber.
Ma asez pe scaun langa Sasuke. Ochii lui ma analizau din cap pana in picoare, parca vrand sa gaseasca ceva.
-Sasuke, Sakura, noi o sa ne ducem sa vorbim cu niste prieteni de-ai nostri, daca aveti nevoie de noi suntem la masa din capatul holului.
Zicand acestea domnul si doamna Uchiha, pleaca de langa noi, eu ramanand cu scumpul meu logodnic. Pe ringul de dans, incepuse o melodie lenta, frumoasa. Cuplurile de indragostiti mergeau in mijlocul sali, de unde incepeau sa danseze lent. Privirea mea se muta, de pe acele cupluri, spre brunet care vroia sa evite aceea imagine. Se ridica de pe scaun, urmand ca apoi, sa ma apuce brutal de brat, iesind cu mine, din sala de bal. Brunetul ma duce spre coltul unui perete, ferit de ochii lumi. Mainile lui puternice imi imping trupul in zid, pe cand ma priveste intens.
-Aveai de gand sa ma inseli cu ala?
Ma uit uimita in ochii sai, adica eu acum sunt c***a sau ce? Fara sa mai stau pe ganduri il plesnesc pe fata. Palma mea facandu-I obrazul sa se inroseasca. Nu se misca din loc, ramase inghetat dupa aceea palma pe care o primise. Trec de el si ma indrept spre sala de bal, unde erau sotii Uchiha. Ma uit in urma la brunet, care nu se miscase din loc, si avea chipul atintit pe pamant. Acum i-am ranit orgoliul, de e asa suparat, sau nu?
Sus In jos
Allex
Genin
Genin
Allex

Localizare Localizare : pe undeva prin Braila...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 239
Puncte : 257
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura...
Stare de spirit Stare de spirit : se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Mier 06 Iun 2012, 09:16

multumesc pt capitol si pt ca m-ai anuntat kiss abia astept urmatorul capitol asa ca spor la idei si la tastat a hug
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Mier 06 Iun 2012, 09:42

Orgolios , lualar toti draci pe sasuke , nici nu vreau sa mai zic in rest ca ma enervez mai tare decat deja eu sunt , cum isi permite sa zica asta? Daca nu era acel brunet , dupa parerea mea , Itachi , acum Saku era bantuind un spital , o palma? Prea putin , trebuia sa ii dea vreo patru >.<
Mersi ca m-ai anuntat , a fost super , next-ul cand poti uh:*
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Mier 06 Iun 2012, 10:34

Asa Sakura fi dura lough
Sasuke e chiar prost??!!!! Daca a vazut scena, dece mai tipa la ea acum??? Of.... si baiatul asta e prea orgolios, increzut, plin de aere, etc.
Si cand credeam ca lucrurile vor merge bine, exact atunci mai face desteptu' si scumpul de Sasuke o criza de gelozie.
Astept next sa vedem la ce se gandeste Sasuke dupa palma pe care a primit-o!!!
Te-am pupat si spor la scris ♥️
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Mier 06 Iun 2012, 16:26

tare:> sper ca a fost o palmoaca cat o moaca:))))))) k imi vin rimele iar:)).....dorim nextul love
Sus In jos
Xx Alle.Ayumi xX
Academy Student
Academy Student
Xx Alle.Ayumi xX

Localizare Localizare : iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/diana.ella.71?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 21
Hobby-uri Hobby-uri : ~deecii ...ii doar distractzie :X:X
Stare de spirit Stare de spirit : super tare...in love ! WTF !! :))

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 21:06

frums capitol scumpaa kiss
anuntama knd pui nextu kiss
astept cu nerabdare happy2
Sus In jos
kika_kida
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : eeeeeh na.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 40
Puncte : 40
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : cant
Stare de spirit Stare de spirit : happy everyday

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 23:32

nexxxxxxt papusaaaaaa like michael jackson
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 21:55

Buna Scumpo!

De ce sunt eu fata intarziata? Cat urasc eu lucrul asta! nervi!
Acum, revenind, de ce a ramas "Marele" Uchiha in loc? Dah, iar incep eu cu intrebarile mele stupide. Pun pariu ca raspunsul e simplu, si suna cam asa: "Asteapta si ai sa vezi in urmatoarele capitole!". lol!
Da, da. Si eu stiu asta insa problema e una concreta: Nu mai pot astepta! ingrijorat
Pune manuta ta fina ;;) pe tastatura, si incepe sa faci next-uletzul. Pentru noi, cititorii tai... puppy eyes .
Merci ca m-ai anuntat, nu uita sa o faci si in continuare! cool
Pai, eu te poopik si ne vedem data viitoare, ok? Zbye! hi!

Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 09:42

~Capitolul 4~

Adversarul care iti este o obsesie a devenit o parte din tine, adversarul pe care il urasti, isi face loc rapid in inima ta, oare cand se vor dezlantui adevaratele sentimente?

In curtea scolii, sprijinita de unul dintre peretii reci si duri, statea Sakura. Ochii ei de iarba cruda, priveau cerul cu o anumita nostalgie in ochii. Parca vroia sa nascoceasca in trecut, sa caute ceva care s-ar putea lega de acel grup de baietii, care ii ucisera sora. Chiar daca nu avea dovezi, inima ii spunea acest lucru. Stia ca ei sunt de vina, dar, nu putea demonstra, nu inca. Clopotelul suna de sfarsit de pauza, si inceperea orelor.

Pov by Sakura
Mergeam incontinu pe holurile lungi ale scolii, avand in vedere ca s-a sunat. Zeci de elevi, se indreptau grabititi spre salile de curs, asteptand venirea profesorilor. Intru si eu in clasa, unde vad cum Uchiha, o loveste pe iubita sa, prietena mea cea m-ai buna. Ma indrept spre ei, de unde o smucesc pe movalie din stransoarea lui. Ochii lui de gheata ma priveau insistent, si cu furie.

-Asculta aici Uchiha, nimeni nu se ia de Hin a mea, cu atat m-ai putin tu, deci fa pasi.

Ma privea cu furie, baiatul asta nu cred ca intelegea ce inseamna sa faca pasii. Fara sa m-ai stau pe ganduri, ii dau un picior la punctual sensibil. Intr-o fractiune de secunda, brunetul era pe jos, ghemuindu-se de durere, pe cand eu treceam cu bruneta m-ai departe catre banca mea. Ne asezam amandoua in banca. Vad cum pe fata movaliei, curgea incet un firicel de sange, care I se prelingea pe obraz. Scot, din buzunarul jachetei mele un servetel, de unde ii sterg incet pata rosiatica de pe chip.

-Hin, cat o sa m-ai suporti ca el sa te loveasca?

Movalia nu spunea nimic tacea, dar, tacerea ei era plina de subinteles. O durea faptul ca omul la care tine ce-l m-ai mult pe planteta asta, si omul pe care il iubeste a putut rani-o in asa hal. A putut da in ea fara sa aiba un motiv bine intemeiat.

Dupa ce termin sa o sterg, vad cum Uchiha impreuna cu Sabaku si Sasori, se indreapta spre noi, expresia fetei lor fiind una diabolica. Sasori, o ia pe movalie de par, trangand-o in sus, faraa sa-I pese ca o ranea, in timp ce Uchiha se aseza langa mine, cu un zambet micut pe chip. Nu avea timp sa-l examinez pe el, ma uitam la movalie, care era supusa unui chin groaznic. Roscatii ii rupeau parul, fara sa ii pese ca o raneau, sau ca era iubita prietenului lor.

Dau sa ma ridic, ca sa o ajut, dar, brunetul imi prinde ambele inchieturi intr-o stransoare dureroasa. Ma uitam la chipul sau, care era asemanator unui demon. Dintr-o privire, puteam auzi, cum baietii o iau pe Hin, de aici, departe de mine. Sunt trezita la realitate de vocea brunetului.

-Nu iti face griji o sa fie bine, cred.

Ma uitam la el cu ura, imi venea sa ii arunc cu ceva in cap, cum poate fi atat de nepasator? Incep sa ma zbat , incercand sa-mi eliberez mainile, insa nimic, stransoarea lui pare de neclintit. Buzele lui se apropie de urechea mea, de unde imi spune ca trebuie sa isi ia datoria.

-Aceeasi datorie pe care ai luat-o de la Karin?

Brunetul tresare la acele cuvinte. Ochii sai ma privresc atent analizandu-ma, pe cand stransoarea lui slabea. Da sa spuna ceva, dar, in urmatorul moment….
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 10:25

Ha????
Eu sunt singura picata din cer, sau asta nu are legatura cu capitolul trecut? Scoala? Hin iubita lui Sasuke?
M-ai bagat in ceata.
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 10:39

ceaaata , am cazut eu in vis de pe muntele hymalaya varfu everest , dar nu credeam ca o sa tina si in realitate.
Nici ceea mai mica legatura , sora lui Saku moarta? Cum a ajuns Hin in descutie? nu mai inteleg nik:|
Sus In jos
Sor SorinuS
Genin
Genin
Sor SorinuS

Localizare Localizare : Pe forum♥in Galati
acebook acebook : Sorinus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 50
Puncte : 86
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri : Anime is my life!♥In special Sasusaku♥
Stare de spirit Stare de spirit : O.K.

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 11:11

Imi place continuarea foarte mult !
Nu prea ma asteptam dar, am fost placut surprinsa!
Continua tot asa e frumos rau de toot fic-ul tau!

kiss
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 20:08

Stop Cadru!

Scoala? Hin? Iubita? Sora? Ce? huh?
Nu mai inteleg nimic. Ceata, atat mai pot spune. unsure
Nu ma asteptam la un astfel de capitol, care a facut ca situatia sa ia o intorsatura de 180 grade. hmm..realy?
Eu una astept next-ul ca sa ma lamuresc in legatura cu intrebarile mele, si sa ne ridici ceata din capusor. rock
Sper sa il aduci repejor. Multumesc ca m-ai anuntat. Nu uita sa o faci si in continuare! ;;)
Pai eu te poop (scuze ca plec asa repede, dar inca sunt in stare de soc)... Ne vedem... Da, zbye! confuz hi!

~Black Coffee~

Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Mar 12 Iun 2012, 09:09

Hopa....am facut o mica eroare si nu mi-am dat seama, eu in world, am mai mult ficuri: Moonlight, Shadows Soul, Dragiste adevarata sau obsesie blondava? , si Obsession an Passion, am incurcat capitolul cu cel de la Shadows Souls, ele fiind una dupa alta, si nu mi-am dat seama. O sa dau un edit cand capitolul de la Obsession and Passion va fi gata.
MII DE SCUZE:(( NU MI-AM DAT SEAMA.
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19Mar 12 Iun 2012, 09:38

Sorry pentru double-post

Chapter 5
O lume plina de imeperfectiuni, unde cu greu deosebesti binele de rau, raul de bine. Oare cat se poate exista intr-o astfel de lume?
Stau intinsa pe pat, cu ochii atintiti pe perete. Totul mi se pare pustiu, gol. Ma gandesc la zilele fericite cand eram impreuna cu gasca, si ne distram. Cand prietenele mele impreuna cu mine si baietii, faceam haz de necaz, cand Karin, se dadea la oricine, si dansa pervers in fata tuturor. Cand stateam cu Hinata pe capota masini privind cerul de cele m-ai multe ori intunecat. Imi este dor de acele moment fericite si uneori chiar nefericite, dar, stiam ca acolo am pe cineva care sa ma sustina ori de cate ori as fi avut o problema. Acum stau si privesc lung, tavanul fara a gandi ceva frumos si fericit. Deodata usa camerei mele se da de perete, si aud pasii venind spre mine. Deodata universul meu, fu acaparat de ochii neinduratori ai brunetului. Se lasa incet peste mine, urmand ca apoi sa-mi muste gatul puternic facandu-ma sa tip. Incer, sa-l indepartez dar, nu se lasa. Isi da jos hainile, urmand ca apoi sa le rupa pe ale mele. In cateva secunde eram numai in lenjerie in fata lui, pe cand el in boxeri. Imi tinea mainil prinse de mainile sale, pe cand ma patrundea dureros, facandu-ma sa tip. Ca deobicei, nimeni nu ma putea ajuta, aveam sa fiu violata din nou si din nou pana la sfarsit. Brunetul facea alert miscari dute-vino inauntrul meu pe cand lacrimilereci incepusera sa-mi cada pe chip. Dupa un timp se opreste, si imi elibereaza mainile. Se da jos de pe mine, urmand ca apoi, sa-mi elibereze si manile.
Il priveam distrusa si derutata cum isi imbraca hainele, pe cand eu nu puteam face nici o miscare. Nu intelegeam de ce este asa, de ce ma violat din nou, fara sa ii pese. Ieri puteam sa jur, ca simtea ceva pentru mine, insa azi, m-am convins ca nu este asa. Brunetul vine catre mine, pe cand eu ma dau m-ai in spate, pana ajung lipita de marginea patului. Distanta dintre trupurile noastre era la m-ai putin de 3 cm, pe cand mana lui, imi cuprinde barbia violent, lasand-o in jos, si fortandu-ma sa il privesc in ochii.
-Asta este pentru ziua de ieri, cand mi-ai ranit orgoliul.
Zicand acestea, baiatul pleca din camera lasanu-ma singura. Nu ii intelegeam cuvintele, cand i-am ranit origoliul, dar, ce facusem?
~Flashback~
,, Simt cum talia mea este cuprinsa de niste maini puternice, urmand ca in urmatorul moment, trupul meu sa se izbeasca de un trup barbatesc. Ma uit in sus, si vad un brunet, cu ochii negri ca noaptea, care ma privea zambind.
-Domnisoara va simtiti bine?
Dau aprobator din cap, pe cand ma indepartez din bratele sale.,,
~EndFlashback~
Imi aminteam, si nu pot sa cred ca ma violat pentru acest lucru. Trebuia sa ma duc la el, neaparat. Ma ridic de pe pat, pe cand ma duc la sifonier, si-mi aleg o rochie neagra pana la genunchi , cu niste balerni albi. Ies val vartej din camera, de unde ma duc spre scari coborandu-le in goana. Vad cum silueta brunetului intra in birou. Alerg sper birou, de unde deschid usa rapid, dad-o de perete.
-Esti gelos, pentru incidental cu brunetul de la baie?
El se intoarse catre mine, analizandu-ma atent. Ochii lui erau nexpresivili, oare il surpinsem,sau nu. Vad cum pasii lui se indreapta catre mine, ajungand in dreptul meu. Ne uitam unul in ochii celuluilalt, pe cand brunetul da sa zica ceva…
-Sakura eu…

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Obsession and passion(+16)   Obsession and passion(+16) - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Obsession and passion(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-