Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Obsession and passion(+16) | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 28 Iun 2012, 13:18 | |
| EDIT: Awww.....romance Imi place mult mult de tot...ma asteptam sa fie un capitol surprinzator la cum te cunosc eu pe tine. Jos palaria pentru Max O gelozie, gelozie....ce-mi place mie cand e gelos. Mi-am gasit ocupatie ca si asa nu aveam sa fac nimic azi PS: PRIMA |
| | | Sor SorinuS Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe forum♥in Galati acebook : Sorinus Nr. mesaje : 50 Puncte : 86 Reputatie : 30 Hobby-uri : Anime is my life!♥In special Sasusaku♥ Stare de spirit : O.K.
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 28 Iun 2012, 13:37 | |
| Mersi mult ca m`ai anuntat! E asa de frumoasa continoarea...Imi place extrem de mult ca Sasuke e gelos! Astept next-ul cu cat mai multa actiune! Succes la scris! Anunata`ma!
Ultima editare efectuata de catre ☺Ŝǿř SǿřinµŜ☻ in Joi 28 Iun 2012, 21:08, editata de 1 ori |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 28 Iun 2012, 15:43 | |
| sakura , esti fericita cu sasuke ?
ce sa zica si saraca fata ?
astept nextul cu nerabdare ,
sper sa ma anunti si pe mine ,
chiar am nevoie de next ,
pupici dulci |
| | | Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 28 Iun 2012, 20:09 | |
| da ce tot ai cu moartea aia?! mie imi place capitolul!!! e super interesant si vad ca sti cum sa ne lasi in suspans abia astept sa vad cum o sa continue povestea si daca doriti sa mai vorbim bagati in lista de mass "allex.ally" cio |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 28 Iun 2012, 21:09 | |
| mai da greu aduceti nextu fetelor mai ales ca sunteti 2 vaii vaiii mam oprit si eu 1-2 capitole si eu care credeam ca 5-10.......:)))) k astept nextul sa vad ce zice:D |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 28 Iun 2012, 21:26 | |
| Multumesc ca m-ai anuntat Nextul este foarte reusit si chiar ma intreb ce va ii face Sasuke Sakurei Ce mai pot sa spun ...vreau nextul cat mai curand si abia astept, mor de nerabdare sa vad ce se intample in continuare cu poveste Sakurei..eu in locul ei plecam Sper ca urmatorul capitol sa aiba cateva picanterii „picante” mult noroc la tastat si la idei si te rog anunta-ma cand pui next |
| | | kika_kida Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : eeeeeh na. Nr. mesaje : 40 Puncte : 40 Reputatie : 0 Hobby-uri : cant Stare de spirit : happy everyday
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Sam 30 Iun 2012, 13:44 | |
| nexxxttuuu papusa aaa a aparut yahiko sau cum il chema nui bn tot sakura sufera
|
| | | »ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Sam 07 Iul 2012, 21:03 | |
| |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 09 Iul 2012, 00:08 | |
| ce motive ai sa te mai joci cu ea? poi sa vedem ce motive am eu sa ma joc cu capul tau ca inima nu ai in niciun caz, capul ala tampit pe care as fi fericita sa il dau unei hiene. asa. motiv 1. esti un ticalos motiv 2. te urasc celelalte motive . esti un tampit, escroc, fara suflet, manipulator, insensibil si un criminal de tali mondiala. pe langa tn Jack spintecatorul e mic copil next |
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 15 Iul 2012, 14:32 | |
| vreau sa stiti, ca eu astazi m-am intors de la munte, si incerc sa ma gandeasc la un next.
|
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 15 Iul 2012, 16:23 | |
| draga mea puppy is back >:D< ce pustiu era fara tine:* |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 15 Iul 2012, 22:47 | |
| Chapter 7
Doua sentimente, contradictorii, care intra se lupta aprig in sufletlui omului: dragoste si ura. Poti oare sa ai sentimente pentru cineva care te-a distru atat psihic cat si fizic? Cineva care ti-a sfaramat sentimentele in mii de ciobulete, care niciodata nu vor putea fii reunite. Poti sa iubesti o astfel de persoana, sau poti sa iubesti o persoana care tine la tine, care isi face griji pentru tine si te iubeste din toata inima lui?
Pov by Sakura. Yahiko, un nume din trecut, un nume din prezent. Ochii lui caprui ma priveau cu iubire in ochii, pe cand imi tinea mana intre-a sa, ducandu-o incet la pieptului lui, spre inima lui, care batea accelerat. -Simti? Vocea lui, asemenea a o mie de cristale, imi atragea atentia. Ma faceea sa imi readuc aminte, de zilele din trecut in care ne iubeam, si in care credeam ca o sa putem fii fericiti pentru toata viata. Pe atunci il credeam o persoana, un baiat, care tine la mine, care ma iubeste. Apoi ma intreaba din nou, acele cuvinte. ,,Esti fericita cu Sasuke?,,. Sa il mint ar fi usor, insa ceva dinauntrul meu imi spune, sa nu fac acest lucru. Un sentiment puternic, care nu ma lasa sa il mint pe el, sa ma mint pe mine. Reusesc sa spun acel ,,da,, , care imi apasa puternic cunostiinta. Ochii lui ma privesc insistent, pe cand imi prinde mainile intr-o stransoare, ducandu-ma spre trupul lui. Ii puteam simtii respiratia calda la urechea mea. -Chiar asa, atat de mult inseamna el pentru tine, ce-ar fi sa testam acest fapt? In urmatorul moment, buzele sale le cuprinsera pe ale mele intr-un sarut, fortat, si posesiv. Limba lui se strecura in gura mea asemenea unui sarpe, intr-o crapatura. Imi tinea mainile strans, intr-o stransoare puternica. Sarutul devenea din ce in ce mai posesiv. Reusesc sa imi eliberez una din maini, cu, care il pocnesc pe roscat pe fata, reusind sa il indepartez de mine. Obrazul lui era rosu pe cand mana sa mangaia aceea pata. In ochii mei se adunau mici cristale stralucitare. Imi venea sa plang, inima mea era sfasiata, nu e usor sa dai in cel pe care il iubesti, este mai mult o durere profunda, asemenea unui cutit care se infige adanc in carne, provocand durere. Il vad pe Yahiko cum se apropie de mine, degetele sale culegandu-mi lacrimile de pe chip. Incercam sa par in asa fel incat sa nu ma doara ceea ce face el, sa nu par afectata, de atingerea lui de privirea lui, insa cand ma atingea, simteau un fior cald, care imi strabatea corpul, facandu-ma sa tremur de placere. Aud pasii pe coridorul lung, indreptandu-se spre camera. In urmatorul moment Yahiko, isi deschide ipad-ul, si se muta pe un fotoliu, pe cand eu raman in genunchi, ca proasta. Usa se deschide, si pe ea intra nimeni altul decat Sasuke. Ochii lui de onix, ma analizeaza atent, din cap pana in picoare. Ii puteam simti, privirea plina de gheata, care putea ineca un ocean, atintita asupra mea. Ma asteptam la orice, la o palma, la un picor, si eventual, iar sa abuzeze de mine. Il vad cum se lasa pe vine, in fata mea, minunat, acum o sa ma tranteasca cu, capul de podea. Inchid ochii, si astept o oarecare lovitura din partea sa. Insa aceasta intarzie sa apara. Deschid ochii incet, cu o oarecare frica, incrucisandu-mi privirea cu a sa, care era uimita. In urmatorul moment imi dadusem seama si de ce. Trupul meu tremura, era o reactive involuntara, pe care nu o puteam controla oricat m-as fi straduit. Brunetul, ma trage in bratele sale, incercand sa ma calmeze. Mana sa imi mangaia spatele incet, pe cand eu mi-am ascuns capul, in camasa sa neagra. -Yahiko, poti sa te retragi, am ceva de vorbit cu logodnica mea. Roscatul, murmura un ,,da,, urmand ca apoi sa se retraga din camera, inchizand usa in urma sa. Era un teatru, Sasuke, avea sa dea in mine, acum si aici, cu nimeni de fata, ca sa nu isi strice ,,reputatia,,. Asteptam ca el sa ma loveasca, sa faca ceva, insa se ridica, luandu-mi trupul in bratele sale, si ducandu-ma pe pat. Scoase din sertar, un prosop, de un alb imaculat, cu care imi sterse, lacrimile de pe chip. Dupa ce termina puse prosopul deoparte si imi lua mainile intre ale sale sarutandu-le. -Nu mai vreau sa te ranesc, nu mai vreau sa stiu ca gresesc, si ca fac sa sufere singura persoana la care tin cu adevarat. Brunetul ma ridica in brate, ducandu-ma spre pat, unde ma aseaza incet. Mainile sale imi cuprind talia, tragandu-ma la pieptul sau. Buzele sale, imi saruta crestetul capului, dezmierdandu-ma, asemenea unei mame, care isi alinta copilul. Mainile sale, se inconjoara imprejurul taliei mele, lipindu-mi trupul, de abdomenul sau. Am pus capul pe pieptul sau, de unde un val de moleseala ma cuprinse, eu lasandu-ma purtata in lumea viselor.
|
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 15 Iul 2012, 23:00 | |
| Cum sa nu fiu prima:X Deci eu ma asteptam sa fie gelos din cale afara , wow , lele ce imi place place place place:X:X la infinit , nu puteam crede ochilor , credeam ca din cauza ca is beata da nu , :X Yahiko ma gandeam ca esti pervers dar , bai mosnegare e logodita intr-un fel sau altu , nu stii de ce e in stare Uchiha:? Nu ma intreb de ce te gasesc spanzurat la next Puppy genial cap rock
Ultima editare efectuata de catre Max in Dum 15 Iul 2012, 23:10, editata de 1 ori |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 15 Iul 2012, 23:09 | |
| Buna Ce dor mi-a fost de tine ai venit cu un next pentru noi? Da A 2-a Max ... (D) A sarutat-o? oO Nu imi vine sa cred! Ce i*i*t! Deci mi-a placut foarte mult. si eu am crezut ca ii v-a da o palma dar m-a surprins, intr-un mod placut. Imi place de Sas'ke cel grijului. Place :x Vreau next-ul urgent! Spor la scris si multa imaginatie! |
| | | Sor SorinuS Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe forum♥in Galati acebook : Sorinus Nr. mesaje : 50 Puncte : 86 Reputatie : 30 Hobby-uri : Anime is my life!♥In special Sasusaku♥ Stare de spirit : O.K.
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 16 Iul 2012, 13:09 | |
| Ooo,ai scris???Ce frumos scrii.... Folosesti atat de bine descrierea... Next`ul acesta a fost extrem de palpitant!!!! De unde aveti atatea idei? Desteptelor!!Astept next`ul si daca ai timp,anunta`ma. |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 16 Iul 2012, 13:44 | |
| Hmm..deci incepe iubirea ?? Iar Sasuke asa din senin o iube pe Saku ?? Interesant Astept sa vad ce se mai intampla si multumesc de anunt Sper sa ma mai anunti si mult noroc la pescuit de idei |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 16 Iul 2012, 15:29 | |
| Hmm inca 4 comentarii si aduc nextul , deci treceti la treaba , nextul e in faza de scriere :) . |
| | | White Angel Academy Student
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 32 Puncte : -6 Reputatie : -42
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 16 Iul 2012, 15:34 | |
| Hey ya.... Pai ce sa spun imi place ce colaborare ati reusit sa creati tu si cu Aly. Si v-am citit de la inceput. Imi place povestea... si chiar ca este vorba de obsesie. Sasuke e cam dus cu capul dupa mine... ba o iubeste, ba o bate, ba ii zice iar ca o iubeste. Eu astept next, si sper sa dea si altii commuri repede. |
| | | »ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| | | | stefaniaana Academy Student
Sex : Localizare : bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 9 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 16 Iul 2012, 18:00 | |
| pff de abia astept next chiar te pricepi si nu vreau sa renunti!Fic-uri ca astea rar citesc ai un dar chiar stii sa faci oameni sa se simta bine asa ca NEXT!!!!!!! |
| | | Lonely_Tears Academy Student
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 28 Puncte : 40 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 17 Iul 2012, 00:38 | |
| Superb ficul, chiar nu am cuvinte! Nu imi vine sa cred ca Sasuke este atat de nemernic. A rapit-o, lovit-o, a violat-o... Nenorocit. :-j Astept nextul! Sper sa ma anuntati cand va fi postat. Mult succes la scris! >:D< |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 17 Iul 2012, 01:26 | |
| bun am sosit si eu.....huh insf incep sa fiu la zi cu ficurile:>......astept nextu aly:D |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 17 Iul 2012, 11:31 | |
| Se pune daca dau si eu comm ? Comentez si eu la ce am scris, ca mor de curiozitate... Max e in stare sa provoace infarct la lume. Tymy...ficul asta nu a adaugat mai multe capitole in lipsa ta... fiindca am avut eu o tentativa de a il inchide, si am fost si plecata la munte. Oricum eu sunt foarte curioasa ce ideei ii trec lui Max prin cap...avand in vedere cat de nubunica poate fi uneori |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 17 Iul 2012, 12:09 | |
| :> :> si eu is curioasa ce iese :>: |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 22 Iul 2012, 00:42 | |
| Chapter VIII: POV By Sasuke:
„Ii asez trupul adormit al rozaliei pe patul de doua persoane cu lenjerie alba, iesind din camera gandindu-ma la roscovan, desi stia ca e intr-un fel sau altu logodita cu mine, a indraznit sa o intrebe daca e fericita cu mine. Obiceiul meu de a asculta conversatiile altora, insa toate camerle din casa sunt monotorizate. Vazand inca si scena sarutului, coborasem scarile, meditand la cele intamplate. Momentan voi fi asa, insa, daca ea inca mai are sentimente pentru el? Nu, nu trebuie sa imi pese, cand mi-a pasat mie de sentimentele altcuiva? Mai putin in faza ca astea, doar ca, ei nu ii voi da vreodata permisiunea sa iubesca pe altcineva.
Roscovanul statea linistit, stand picior peste picior, pe unul dintre cele doua fotoli din piele neagra, puse fata in fata. Ma asez pe cel liber, uitandu-ma adanc in ochii lui caprui cu o tendinta rosiatica, transmitandu-ne invizibile fulgere dar totusi simtite.
-Nu credeam ca o sa ajung in ziua in care tu, ai sa poti iubi pe cineva..spuse dezaprobator Yahiko, mana mea se inclesta intr-un pumn din cauza nervilor. Incercam sa ma calmez, raspunzandu-i pe un acelasi ton:
-Nu cred ca vei vedea ziua de maine daca, ai degand sa o fortezi pe ea, stii prea bine, nu e bine sa te pui cu mine.
Spunand asta, el se ridica, luandu-si „la revedere” si parasind locuinta, devine din ce in ce mai interesant. Ma intreb, ce va alege Sakura?”
POV by Hinata:
„Acelasi soare, bila arzatoare mereu pe cer, pentru uni rasare, pentru alti apune. Gandul morti ma sperie, nu cred ca este cineva care sa nu aiba frica de ziua in care ii va suna ceasul, exista?
Acelasi ganduri prostesti despre lume ale mele, a-si putea sa ma fac filozof in felul asta, ora 13:45, 5 minute pana la deplinirea unei alte ori. Cum trece viata, pe neasteptate. Poate este prea scurta, umpaland-o doar cu rautati si scandaluri, au..in neatentia mea am scapat de pe tava, comanda unui client. Cafeaua imprastiindu-se pe gresia alba si zgariata, iar ciburile, fiind cu miile, incercand sa le adun m-am taiat. Cineva sa apleca langa mine , ajutandu-ma sa strang cioburile.
-Mul.. dar nu apucasem sa zic ceva, scoase o batista alba care, mi-o infasurase in jurul degetului care sangera. Imi ridic privirea catre el, analizandul, parul blond ca spicepe de grau coapte, ochii albastri neexpresivi iar fata sa , total mi-o aminteam. Unde, cand, am mai vazut-o? Ii multumesc, si apoi ma intorsc sa iau o alta ceasca, unde sefa tipa din nou cat is de neatenta si ma ameninta cu concedierea. O luasem dupa care facusem si modelul frunza, ma gandeam incontinu cine pare a fi el insa, gandul meu zbura de-odata la Sakura. Terminasem cafeaua, punand-o din nou pe tava, haide Hin, cum naiba esti?”
FlashBack:
„Atingerele sale tandre, imi mangaiau spatele, in timp ce, picioarele mele erau inca incolacite in jurul bazinului sau. Buzele sale erau pe gatul meu, plimbandu-si in voie limba de-alungul lui. Asa aveam eu sa imi pierd virginitatea, vandandui-o unui necunoscut, doar de dragul placeri...” End of FlashBack:
„Pusem cafeaua de data, intreaga pe masuta din sticla, incepusem sa tremur reamintindu-mi cine este. Insa era doar o aventura de o noapte, trebuia sa imi dau seama ca nu ma va suna, de vreme ce nici nu ii lasasem numele. Tot ce imi amintesc e ca, m-am trezit intr-o camera necunoscuta a unui hotel, iar, un biletel cu un scris ca, fusesem una dintre cele mai bune. Asta fusese acum 3 saptamani, iar de atunci nu am mai vazut-o pe Sakura. Lasasem cafeaua si plecasem, insa, ma prinse de mana zicand sa iau loc. Ma recunostea?
Luasem timid loc, evitandu-i privirea, in cafenea mai intrase-ra doua persoane, unul era un tip bine facut, cu un corp parca sculptat, purtand o cmasa albastru marin deschisa la primi 3 nasturi, o perche de blugi negri „rupti”. Parul negru parea ciufulit, insa, arata foarte frumos, fiind facut anume parca. Ochii negri, cautau din priviri pe cineva, iar pielea alba ii scoteau in evidenta. Inima incepea sa imi bata acelerat, iar un stadiu de roseata ma cuprinsese, era foarte dragut. A doua persoana era o femeie, parea a fi deloc in largul ei, insa, o recunoscusem imediat. Acelasi par rozaliu lung, aceiasi ochii verzi de smarald blanzi iar acum, speriati.
-Sakura, spusem eu speriata vazand-o pe ea, ma ridicasem si ma dusesem sa o imbratisez. Acel baiat se aseza la masa unde era blondul, cine este el?
-Naruto, cred ca o stii pe Sakura, logonica mea, spuse acesta , ea cine este? Aratand catre mine, analizandu-ma din cap pana in picioare, oprinduse in special asupra bustului meu care este generos.
-O veche aventura, spuse blondul fara sa clipasca, savurandu-si ceasca de cafea. Doar o veche aventura? Ma mir ca inca isi aminteste de mine...Sakura, cand ai devenit tu logodita?”
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) | |
| |
| | | | Obsession and passion(+16) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|