| Obsession and passion(+16) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 12 Iun 2012, 11:10 | |
| uau cineva este gelossss ce ma bucur merita fain capitol mai putin parteaa cu suspansul astept nextul |
|
| |
Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 12 Iun 2012, 15:40 | |
| -sakura eu te iubesc si no sa las pe cineva sa te aiba....as fi atat de fericit daca as auzi aceste cuvinte ....deci sa speram ca nextu va avea asa cv |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 12 Iun 2012, 19:14 | |
| Deci la capitolul trecut mi sa rupt firul. Nu am inteles nimic din el. Ai inceput cu Hin iubita lui Sasuke si Karin sora ei, etc. Acolo nu am inteles ce legatura era, dar in capitolul asta se leaga treburile Stiu eu ca st cam zapacita, dar tu m-ai ametit de tot Si app din cate am vazut eu asta nu trebuia sa fie capitolul 7? Capitolul trecut trebuia sa fie 6 nu 4 si asta 7. M-ai cam incurcat. Inafara de asta. Cum sa fie gelos din prostia aia????? Adica el prefera ca ala sa o lase sa cada? Si am o banuiala ca brunetul misterios e Itachi. Am dreptate??? repejor cu nextul!!!! Te-am pupat si spor la scris |
|
| |
Xx Alle.Ayumi xX Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : iasi acebook : https://www.facebook.com/diana.ella.71?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 20 Puncte : 21 Reputatie : 1 Hobby-uri : ~deecii ...ii doar distractzie :X:X Stare de spirit : super tare...in love ! WTF !! :))
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mier 13 Iun 2012, 16:14 | |
| is curioasa sa vad cei zice sasuke lu sakura...gelosu naibii fata...ajtept nextuu |
|
| |
Sor SorinuS Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe forum♥in Galati acebook : Sorinus Nr. mesaje : 50 Puncte : 86 Reputatie : 30 Hobby-uri : Anime is my life!♥In special Sasusaku♥ Stare de spirit : O.K.
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 14 Iun 2012, 18:41 | |
| Vai!! Ce frumos e acest capitol.Sasuke chiar o iubeste pe Sakura!?Adica``i-a ranit orgoliul`` E genial.Astept next-ul urgent,astept sa vad continuarea!! Daca poti,ma anunti. |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Vin 15 Iun 2012, 10:25 | |
| next next e mega tare ficu-l |
|
| |
Skyller Academy Student
Sex : Localizare : Here and nowhere Nr. mesaje : 17 Puncte : 19 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Sam 16 Iun 2012, 01:10 | |
| Ai un fic absolut superb:X Sa ma anunti cand pui next-ul |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Sam 16 Iun 2012, 13:36 | |
| buna ,
fratelo cum a mai zis si timy bata-l cucu sa-l bata ,
copilu asta e tampit rau de tot ,
saku e un ingeras ,
astept cu ernadare continuarea ,
sper sa ma anunti ,
grabeste-te chiar m-ai facut curioasa
pupici de la cris |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 18 Iun 2012, 18:52 | |
| AS Vrea sa inchid acest fic.... nu m-ai am nici o idee... rog un moderator sa-l mute la FANFICURI BLOCATE imi pare rau |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 18 Iun 2012, 18:58 | |
| ce?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ITI DAU EU IDEEI CATE VREI DAR NU IL INCHIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE ROG Frumos , mai am putin si incep sa fac spam nu , te rog eu frumos din inima suflet(eventual nu am) te rog nu inchide ficul!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Sor SorinuS Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe forum♥in Galati acebook : Sorinus Nr. mesaje : 50 Puncte : 86 Reputatie : 30 Hobby-uri : Anime is my life!♥In special Sasusaku♥ Stare de spirit : O.K.
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 19 Iun 2012, 09:24 | |
| |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 19 Iun 2012, 19:25 | |
| Urmatorul capitol, va fi pus de Max, care se va ocupa de acum incolo de fic Cam atat am avut de zis... |
|
| |
Sor SorinuS Genin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 19 Iun 2012, 19:47 | |
| E bine si asa... Sa sti ca ai fost si vei fi un scriitor foarte talentat! Puppy~Love |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 19 Iun 2012, 19:49 | |
| nu stiu cand aduc nextul fiindca sunt in perioada examenelor care sunt saptamana viitoare deci va trebui sa asteptati , (nu ma omorati please) |
|
| |
Sor SorinuS Genin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 19 Iun 2012, 19:52 | |
| Anunta-ma si pe mine cand pui next-ul Max,plizz. Sper sa fi o scriitoare buna.! |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 19 Iun 2012, 21:30 | |
| max scumpo stiu cum e sui eu dau examen si nu te grabi cunextul ca nu te omoara nimeni fi sigura |
|
| |
kika_kida Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : eeeeeh na. Nr. mesaje : 40 Puncte : 40 Reputatie : 0 Hobby-uri : cant Stare de spirit : happy everyday
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 19 Iun 2012, 23:12 | |
| |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Vin 22 Iun 2012, 14:36 | |
| Cat de tare ! E genul de fic pentru care as muri doar ca sa il citesc. Sunt niste idei geniale si imi place mult cum valorifici fiecare miscare a personajelor. Imi este atat de mila de Sakura, desi vreau neeaparat sa aflu ce i-a spus. Vino rapid repejor cu urmatorul capitol pentru ca o sa mor aici de suspans ! Pana atunci, ceao! edit: Te rog sa ma anunti si pe mine cand pui next. |
|
| |
.TrueSmiile.:) Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : . Pe Aici Pe Undeva . :) Nr. mesaje : 8 Puncte : 10 Reputatie : 0 Stare de spirit : . Happy :P .
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Vin 22 Iun 2012, 19:56 | |
| Vaii ... vreauu nextuu Estee un fic soper ! Adiica e genial! ... dar nah si eo is in perioadaa astaa a exameneloor :(( Vaiii ! Mult norooc !!!! :) |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Vin 22 Iun 2012, 21:07 | |
| heiii all! si mai ales Max sa sti k siguuuurrr n-o sa te omoare nimeni si cam sunt de acord cu tn pt ca si io am de dat examene... pune nextul knd ai tu timp si sa ne zici si noua ce nota ai luat... glumeam... dar succes la examenul de luni si mai ales la cel de miercuri poop si dak esti dragutza sa ma anunti si pe mn... si succes din nou... |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Sam 23 Iun 2012, 15:07 | |
| Ma bucur ca pana la urma nu s-a inchis acest fic. Max succes la examene, si eu o sa dau, probabil in acelasi timp. Sa sti ca ma voi gandi la tine cand voi incepe Si Puppy sper sa nu te lase ideile si la celelalte ficuri ca ai incurcat-o glm. V-am pupat pe amandoua si spor la scris si la idei ♥♥ |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mier 27 Iun 2012, 13:37 | |
| El ce ? el ce ? ohhh..suspansul asta ma ucide deci ficul este super si ohhh Doamne cat vreau ca Sakura sa fie bine Infatisarea de dracusor a lui Sasuke e adorabila Nu am cuvinte imi place muuult ficul si te rog sa ma anunti cand pui next |
|
| |
Max Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mier 27 Iun 2012, 13:40 | |
| Nextul apre azi in jurul oreii.. habar nu am dar sigur apare pana maine la ora 00:01 :) |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mier 27 Iun 2012, 13:44 | |
| Asta e Max, a noastra.... Ma faci curioasa, sincer la ce ideei nebunatice iti zburda tie prin capusor, nu m-as mira sa fie un capitol incendiar Doamne sunt nebuna...numai la prostii imi este gandul... Astept cu nerabdare sa citesc ,,creatia,, |
|
| |
Max Chūnin
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Joi 28 Iun 2012, 13:13 | |
| Chapter 6:
„Atunci cand crezi , totul are dovezi sa il urasti , de ce ai luat-o pe calea gresita? Exista inca o speranta , o sansa ca soarele sa rasara iar tu , sa te indragostesti de el dupa tot ce a facut? O sansa de a sterge cu buretul trecutul?”
Pov by Sakura: „Ma uitam la brunetul cu ochii de onix care da sa spuna ceva , fiind fata in fata. -Sakura eu..imi pare rau , spuse apoi plecase , lasandu-ma pe mine singura , invadata de miile de ganduri si intrebari, acum isi gasi el timp sa isi ceara scuze? Nu inainte sa ma violeze si restul? Orgoliul lui este asa de mare incat nu ii inacape in intreaga fiinta . chiar daca isi cerea scuze , cuvintele lui parca trecuse-ra prin mine , creeand o dorinta arzatoare de al face sa sufere . Insa aceea dorinta nu poate fi realizata datorita puterii lui , modul sau de a fi si felul in care se joaca cu sentiementele mele . Un adevarat demon fara suflet , ironic intr-un fel , de cand ar avea demoni suflet? Posibil el si l-a vandut de mult.. Nu am degand sa stau pe loc si sa imi plang de mila , trebuie sa aflu daca chiar ii pare rau , vreau doar sa ma intorc inapoi la viata mea normala. Iesisem din biroul sau , cautandu-l peste tot , in final negasindu-l in casa era posibil sa fie afara , deschisem usa de afara , de unde Sasuke era cu cineva. Aceel trup bine lucrat , chipul fara imperfectiuni , pielea alba care ii scotea in evidenta ochii caprui si parul sau roscat-portocaliu , semenii crinilor de vara. Un nume si un chip pe care nu credeam ca am sa il ma vad , imi era foarte cunoscut de acum cativa ani , ma observase . -Sakura... spuse mai mult in soapta el , pe numele sau Yahiko , Sasuke se intoarse catre mine intreband daca ne cunoastem , iar ceea mai proasta miscare a lui roscovat cat si pentru mine , spusese adevarul. Brunetul se intoarse catre mine , putand sa ii citesc ceea mai mare gelozie in ochii , are degand sa ma raneasca din nou? Sa ma violeze doar ca eu am fost cu Yahiko? Spre surpinderea mea nu zise nimic , ladanu-ma singura „acasa”. Acum aveam ocazia sa scap , sa fug inapoi la ai mei , la prieteni mei si la viata mea , doar ca , el ma putea gasi oricand oriunde , mereu. Asi vrea sa reiau legatura cu prietenele mele , daca si ele sunt in aceeiasi situatie ca mine? Priveam in gol pe fereastra , unde adineauri fusese masina brunetului si ferrariul alb al roscovanului. Decat sa ma uit in gol in timp ce , eram toata invadata de gandurile mele fara oprire , gen , ce cauta el aici? Cum se cunosc ei doi? Sau de ce Yahiko , si tu esti cu treburile mafiei? Pov by Sasuke: „Vechiul meu prieten si coleg , un foarte bun dealer de arme s-a intors dupa o lunga perioada plecat in Mexic. O „mica afacere” neiincheata intre noi si restul mafiei , interesant ca Sakura si Yahiko se cunosc , si mai interesant ca au fost impreuna. Era din nou sa fac o crima si anume , Kiba , care isi gaseste mereu sa comenteze , nu mai stiu cum am reusit sa rezolv momentan toate lucrurile , dar am reusit. Parintii mei iar vor o intalnire in nooi 4 , eu si cu „aleasa” mea , sa le mai spunem daca este definitiv sau daca ne-am gandit la nepotii , toate prostiile , si ei au fost grabiti in halul asta? Parecase , Yahiko are ceva de rezolvat cu „logodnica” mea , vreau sa vad ce motive am sa ma mai „joc” cu ea.” Pov by Sakura: „Puteam avea o gramada de sanse sa plec , sa il las pe Sasuke sa faca parte din trecut , sa fug , dar nu , eu am ales ca proasta sa raman aici. Ma amagesc de propriile sentimente in speranta ca pot sa il schimb , dar nu pot , nu am in mine aceea putere. Eram pe pat , cu genunchi , imbratisandu-i si ascunzandu-mi fata in ei. Plangeam fara motiv , imi plangeam de mila , din cauza lui Sasuke , din cauza vieti asteia nenorocite! Trupul meu firav era curpins intr-o imbratisare calda , era el? Nu , era o imbratisare mai straina dar totusi cunoscuta , Yahiko..? Roscatul isi indeparta bratele din jurul meu , eu uitandu-ma confuza la el , dar el imi zambea sincer. Il intrebasem scurt ce cauta aici , zicandu-mi ca vroise sa ma vada si ca ii era dor de mine. -Tu ai ales sa pleci, eu am ales sa te uit , expresia fetei I se schimbase intr-una trista , luandu-mi mana intr-a a sa si zicand ca ii pare rau , dar scuzele nu mai pot rezolva nimic , poate daca nu plecase eu nu ma”obrazniceam” si in niciuncaz nu ajungeam sa fiu papusa lui Uchiha , dar nu pot sa dau vina pe el , fiindca este si vina mea pentru ca l-am provocat. Vorbea mai mult singur eu raspunzand cu „da” sau „nu” , nu voriam sa vorbesc cu el , poate isi imagineaza ca vreau sa ma intorc la el , in niciun caz , nu vreau , dar nici nu vreau sa raman cu brunetul . Pe scurt , nu am nici o idee despre ce vreau sa fac , sa plec? Sa raman? Daca plec , Sasuke ma va cauta pana ma va gasi iar apoi tortura , daca raman aceeiasi poveste. -Sakura , esti fericita cu Sasuke? Am zis ca pot sa il adug pana ma miezu noptii dar:-s ma omorati mai tarziu , daca Puppy aduce nextul azi il aduc si eu sa ma revansez , sper ca va placut fiindca eu nu sunt la fel de buna ca ea , ja ne |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) | |
| |
|
| |
| Obsession and passion(+16) | |
|