| Obsession and passion(+16) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Angy Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata pc-ului . Nr. mesaje : 167 Puncte : 189 Reputatie : 12 Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune ! Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Dum 29 Iul 2012, 23:56 | |
| |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 30 Iul 2012, 08:54 | |
| |
|
| |
******Zuzu***** Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In taramul viselor! Nr. mesaje : 31 Puncte : 31 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 30 Iul 2012, 09:16 | |
| Ce interesant iubesc ficurl asta .... Sasuke e cam rau merita bataie Multumesc ca mai anuntat te rog anuntama in continuare |
|
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 30 Iul 2012, 10:06 | |
| Pai ce sa spun inafara ca este un super fic.Oricum multumesc ca m-ai anuntat si sa o faci si de acum in colo. Te si astept nextul |
|
| |
lostJpizza Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Las Vegas,Nevada Nr. mesaje : 15 Puncte : 19 Reputatie : 4 Hobby-uri : i love rock music! Stare de spirit : R.A.I.N.Y.
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 30 Iul 2012, 11:33 | |
| Omg! Ce cand nu am mai intrat pe site si uite ca sa pus si next si o gramada de comentari..De ce nu scrii mai mult?Parca un capitol tine mult prea putin..Astept capitolul uramtor cu cat mai multe intamplari ``incendiare``!Bafta! |
|
| |
»ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Lun 30 Iul 2012, 13:27 | |
| Super capitolul..ador acest fic:X:Ximi pare rau ca sakura nu a aflat ce facuse Sasuke ..si el mrr ce idiot cum sa se duca cu alta fata cand Saku e acasa :-w..daca eram acolo cu siguranta il strangeam de gat:@:@Ms ca m-ai anuntat si aduce-ti repede next pls :X:X:X |
|
| |
Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 00:00 | |
| Ceee ? Asa scurt !? Nuu Sasuke te omor :> cum sa o faci cu alta cand tu esti logodit ? Saraca Saku...Bhaa , de ce nu ia zis nimeni nimic ? Aly poate nu aduci continuarea repede ca nush. ce iti fac Biie - Biie |
|
| |
Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 10:05 | |
| OMG!Ce rau imi pare ca nu am vazut fic-ul mult mai devreme... Este unul foarte insipirat si interesant.Il ador pe Sasuke..fie el cum o fii,mie imi place! Am vazutca acest fic este unul in colaborare..si mai bine! Astept next-ul ca sa pun cat mai multe comentarii ! Multa bafta la scris baby ! |
|
| |
Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| |
| |
White Angel Academy Student
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 32 Puncte : -6 Reputatie : -42
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 19:08 | |
| Max, cred ca va trebui, sa te descurci singura cu acest fic...enervant. Mult succes, poate ai idei mai inspirate decat ale.....
|
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 19:17 | |
| White sa iti zic vreo doua, ideele ei doar pentru tine sunt enervante. (Ii raspund, si ce? Da-ti ban de va frec asa de tare la cap) Esti geloasa din cale a fara ca nu poti scrie ca ea. Si stii ce ma deranjeaza? Ca te vad pe tine. un punct negru care face umbra pamantului degeaba. Max a termiant, tineti comentariile scaitoare pentru tine si specia ta.
|
|
| |
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 19:30 | |
| Da bine Cherry... Ai grija cu next, si sa ma anunti te rog |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 19:39 | |
| Waith sunt deacord cu Max tu faci umbara pamantului degeaba. Ce tot ai cu biata Aly? Nu cred ca ti-a gresit cu ceva si nu imi pasa dca primesc ban pentru spam ,dar eu iti zic ca esti fo fata fara viitor care nu are ce face decat sa jigneasca oameni degeba. Iri a terminat de coversat cu p****i |
|
| |
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 19:42 | |
| in primul rand e White... In al doilea rand... AM cu ea multe lucruri :> |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 19:46 | |
| Nu imi pasa cum te numesti ,dar iti zic un lucru atat timp cat te legi de prieteni mei te legi de mine.Faptura daca nu ai ce face si clocoteste gelozia in tine ca apa pe foc dute draga si aruncate in oceanu artic poate te mai racoresti putin |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 19:58 | |
| White, nu mi-o lua in nume de rau , dar nu crezi ca tu cam exagerezi cu aceasta "cearta" ? Acum, serios ! Ce ti-a putut face Aly asa de rau incat , la orice fic ii spui ca este de ... nu stiu cum si ca este enervant si mai stiu eu ce . Sa nu crezi ca am ceva cu tine , dar nah. Sunt chiar curioasa, ce ai de impartit cu Aly ? Nu stiu, dar parerea mea este ca tu cam exagerezi . Eu sper sa razolvati aceasta problema fata in fata , nu pe forum .:(( Sper sa va impacati si sa trceti peste orice "neintelegere"
Acum, sa revenim la fic. Chiar imi place ! Max &Aly , faceti o treaba minunata ! Va admir pentru asta. :X<33 O rugaminte, cand puneti next, va rog frumos sa ma anuntati si pe mine =P~ Imi place foarte mult si astept next ! Pupicii <3
Denii.xD
|
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) Mar 31 Iul 2012, 20:11 | |
| Fic blocat definitv pentru incalcarea regulamentului.
Exista scene cu acte sexuale detaliate !
Arcade a hotarat inchiderea lui definitva !
Acest fic nu se mai redeschide. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Obsession and passion(+16) | |
| |
|
| |
| Obsession and passion(+16) | |
|