Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place CIP? | Este nemaipomenit si original, il ador <3 | | 95% | [ 133 ] | Dragut , dar mai ai de lucrat :| | | 4% | [ 6 ] | Chiar deloc <|3 | | 1% | [ 1 ] |
| Total voturi : 140 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Sam 02 Feb 2013, 16:39 | |
| Oau, oau, oau ! Cât mi-a plăăăcut capitolul ăsta !!! Dar ceva m-a intrigat: Sasuke cunva eşti gelos că toţi băieţii se uită la Sacura? Amiyway , mi-a plăcut la nebunie şi vreu următorul cappitol cât de curând poţi !!! Te-am !! |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Sam 02 Feb 2013, 18:22 | |
| Helau! Uite ca ai veni si tu cu un capitol in sfarsit! Ce pot spune... Este foarte frumos, si astept cu nerabdare nextul! De-abia astept sa vad ce o sa scrie Sasuke si Sakura unul despre altul. Te pup cu dulceata multa! See ya! |
| | | Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Sam 02 Feb 2013, 20:45 | |
| Heeey. Ms ca mai anuntat de data asta, si capitolul e super. Haha a recunoscut ca arata bine. In fine. Sper sa aduci capitolul nou in curand si ca va fii adus mai rapid. Cu drag a ta cititoare, Alice.
|
| | | *Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 03 Feb 2013, 13:12 | |
| |
| | | Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 03 Feb 2013, 13:24 | |
| Ca de obicei ajung ultima,dar de data asta recunosc ca este devina scoala. Capitolul mi-a placut la nebunie si sincer cand am citit aceea discutie dintre Sasuke si Neji m-a bufnit rasul. Observ ca Sasuke deja incepe sa simta ceva asa pentru Sakura si chiar sunt curioasa ce vor scrie fiecare pe aceea foaie. Mersi ca m-ai anuntat de next.Spor la scris si la idei. |
| | | Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 03 Feb 2013, 19:01 | |
| Hey. Am citit intreg ficul si pot spune ca este superb. Doamne,Sasuke si Sakura sunt atat de orbi? Se potrivesc de minune si nu isi dau seama.
P.S:Sa ma anunti la next. |
| | | Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 03 Feb 2013, 22:43 | |
| ce pot sa spun, ai o placere de a te oprii din scris cand ne e lumea mai draga:)) astept urmatorul capitol si credema ca nu doar eu:)) |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Lun 04 Feb 2013, 19:34 | |
| Scuze, scuze de o mie de ori ca nu ti-am comentat la acest capitol mai devreme cu toate ca l-am citit de sambata seara Imi pare sincer rau ... Eh acum gata cu scuzele ca faptul consumat e consumat. Sa revenim la acest minunat capitol care mi-a placut la nebunie. Afurisitul de Sasuke nu a vrut sa recunoasca ca a cantat la pian nici macar in fata lui Neji, care stia prea bine unde s-a ascuns si si mi-a placut can Neji ia spus ca ii face serenadei Sakurei, pur si simplu a spus-o pe aia grea .... Alta faza amuzanta, ca pana la urma pe asta s-a bazat acest capitol a fost ducerea mai bine zis obligarea lui Sasuke sa mearga la ora lui Asuma si se pare ca si recunoscut ca Sakura chiar arata bine dupa ce a schimbat-o Hin .... Mmm ... mai pot zice decat cateva cuvinte si anume spor la scris si succes la ideei si ca urmatoarele capitole sa fie super ultra dragute ca si cele de pana acum desigur p.s: mersi ca m-ai anuntat si sper sa o faci in continuare Te pupaceste Lola |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Joi 07 Feb 2013, 17:56 | |
| oh god!!! prea tare capitolul:) mersi de anunt si scuze ca vin asa de tarziu dar am avut o tona de teme si invatat:) abia astept nextul te-am pupat dulceee |
| | | Aici Ralli! Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : unde ma cauti tu acolo sunt Nr. mesaje : 60 Puncte : 79 Reputatie : 11 Stare de spirit : excelenta
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 08 Feb 2013, 17:18 | |
| |
| | | Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 08 Feb 2013, 17:54 | |
| Buna ! Trebuie sa iti zic ti-am citit ficul aseara pe la ora 1 pana la 3 si nu ma m-ai opream..E foarte frumos o ideea geniala si originala din cate am vazut.Sper sa aduci continuarea repede caci nu mai pot de nerabdare..Imi place ca Sasuke are si o latura sensibila sau macar una cu sentimente..Ma bucur ca Hinata a schimato pe Sakura iar acum pana si Sasuke o placce..SASUKE !! Daca ai putea sa ma anunti... Spor la scris si indeii din plin.. |
| | | Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 10 Feb 2013, 00:20 | |
| |
| | | Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Joi 14 Feb 2013, 21:16 | |
| |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 15 Feb 2013, 21:04 | |
| Buna ! Ti-am citit in intregime ficul si imi place foarte mult ! Este absolut minunat ! Grozav ! Imi place cum descri . Sasuke si Sakura chiar nu observa ca se potrivesc ? Te rog foarte mult anunta-ma cand pui nextul ! |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 19 Feb 2013, 19:33 | |
| Hei.
Am zis, daca tot am trecut pe la Immortals, sa ajung si pe aici, ca tot n-am mai trecut de mult.
Ooooh, aduci capitolele cam lent. Hurry up, girl ! Am mai citit fic-ul de vreo 2 ori. La fel de genial de fiecare data. Nu e nici pe la jumate, cred. Sau e ? Eh, nu conteaza, concluzia e ca nu au ajuns nici pe departe la momentul culminant, si uh, momentele alea de care iti tot ziceam eu inainte sa-l gasesc. Paaai, mult succes in continuare, si HAI CU CAPITOLELE. Si ca tot veni vorba, cand pui next la PFZ ? Cum am zis, o sa mai trec pe aici din cand in cand, imi face placere. |
| | | Kate Uchiha Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world acebook : Monica Nr. mesaje : 304 Puncte : 333 Reputatie : 33 Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Lun 11 Mar 2013, 09:49 | |
| In primul si in primul rand trebuie sa-mi cer scuze pentru ca ajung atat de tarziu la un fic atat de fascinant. Draga mea, tu faci aici ceva pur si simplu excelent si fara doar si poate trebuie adus un next cat mai rapid posibil. Ma roade curiozitatea prin tot corpul si nu stiu cat mai rezist daca nu aflu mai repede ce se va intampla. Fic-ul e de-a dreptul fascinant si foarte intrigant, ai reusit sa ma tii ca pe ace de la un capitol la altul. Astea fiind tastate te rog sa ma anunti la next. |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 17 Mar 2013, 12:20 | |
| Mda, lume n-am murit. M-am intors din Narnia si am adus cu mine un capitol plin de.... Mai bine nu va zic, descoperiti singuri. Spor la citit.
Capitolul 10 – Viaţă grea
Din perspectiva Sakurei
Strâmbând nemulţumită din nas, am apucat şi eu pixul. Foaia albă din faţa mea parcă îmi făcea în ciudă prin goliciunea ei, urlându-mi cât de multe aveam de scris şi cât de puţine îmi treceau prin cap… Nehotărâtă, am scris în colţul din stânga “Sakura Haruno” iar în cel din dreapta data de astăzi. În mijloc, am mâzgâlit plină de nervi un titlu: “Despre Sasuke Uchiha”. Mă simţeam destul de ciudat, să scriu eu însumi asta. Dar, să nu uităm, nimic din toată harababura asta nu este din propria mea iniţiativă. Blestemat fie Asuma şi cel căruia i-a venit ideea acestui proiect internaţional. Cred că este a mia oară când sărmanul om va sughiţa.
Am început să rotesc capătul pixului între dinţi, reflectând. Nu ştiam cu exactitate ce să scriu, aceasta nefiind prima dată când realizam că nu îl cunoşteam deloc. Pe de altă parte, erau câteva lucruri ca pianul, şi camera lui, pe care nu puteam să le scriu. Dar, oricum, nu le va citi un elev. Le va citi domnul Asuma. Deci, nu cred că-mi încalc promisiunea… Mi-am înşurubat mai puternic pixul între dinţi, aruncând o privire furişă spre Uchiha. Ciudat, şi el rodea capătul pixului, uitându-se în gol. Curiozitatea bruscă ce mă cuprinse era definitiv neaşteptată. Neaşteptată şi nedorită, aş putea spune. M-am uitat mai atentă pe foaia lui, observând că aşternuse deja aproape o pagină. De ce nu aş încerca să citesc? Poate aş găsi ceva care să mă inspire pentru propria compoziţie, m-am încurajat. Oricum, Uchiha nu se uita deloc în direcţia mea. Părea foarte absorbit de fereastra de lângă el.
M-am concentrat rapid pe scrisul lui elegant şi zvelt, care încă mă mira prin aceste caracteristici. Nu de alta, dar se potrivea cu stilul camerei lui şi presupusul pian pe care îl avea mai mult decât cu imaginea de “bad boy”. Dar brusc, exact după ce trecusem de prezentarea situaţiei cu proiectul, ochii lui negrii fulgerară în direcţia mea. Instantaneu, m-am uitat în foaia mea, apucând pixul şi scriind dintr-o suflare o pagina întreagă, cu viteza unei rachete supersonice. Dar după vreo zece minte, exact la sfârşit, pixul rămase pe loc, mintea mea refuzând să-mi mai dea vreo idee bună de aşternut pe foaie. Însă, deşi nu mai scriam nimic, nu mi-am ridicat capul. Simţeam o privire insistentă fixându-mă pe mine, sau, mai ştii… foaia! Oh, nu… Instinctiv, m-am aplecat asupra hârtiei cu un pufnit delicat. Nu îi era ruşine să tragă cu ochiul? Dar, vai, cum am putut face o asemenea greşeală? Ruşine la cineva ca el! Imposibilitate cronică.
Însă o voce, mică şi pricăjită ce-i drept, dar existentă, îmi şoptea că nu eram chiar corectă. Practic, şi eu mă uitasem la foaia lui, iar acum mă plângeam că făcea acelaşi lucru. Dar am dat dracului vocea aia care nu avea altă treabă decât să mă calce pe nervi, şi mi-am acoperit foaia mai departe. Era dreptul meu, până la urmă. Însă plictiseala te poate aduce să faci lucruri care ţi-ai jurat să nu le faci… cum ar fi eu privindu-l pe Uchiha. Sunt patetică, am recunoscut plină de dispreţ faţă de autocontrolul meu, în timp ce Sasuke devenea subiectul principal al atenţiei mele. Privea în foaia lui, cu o expresie gânditoare. Nu se mişca deloc – cu uşurinţă l-ai fi putut lua drept o marmură frumoasă. Iar aici, jalnica de mine renunţă la luptă, ca de obicei, şi împinsă de tipica plictiseală, am început să-l studiez. De fapt, intenţionam să îi deduc sentimentele, gândurile din expresia facială. Chestia asta o făceam cu mai multă lume, dar el era mai ciudat. Şi prin ciudat, mă refer că nu era uşor de citit sau de înţeles. Mai ales acum, când aflasem atâtea lucruri ce îmi dăduseră peste cap unele minuscule, dar fundamentale amănunte din părerea mea despre el.
Dar pur şi simplu stătea nemişcat, cu ochii lui de taciune pierduţi undeva unde muream să ştiu. Cu siguranţă se gândea la ce a scris, sau ce va mai scrie… Ok. Oficial, e sfârşitul lumii. Dacă eu mă întreb ce trece printr-un cap pătrat pe care se presupunea să-l urăsc toată viaţa mea… Chiar trebuie să îmi programez un control la cap după-amiaza asta la Kakashi. Mi-am lăsat capul pe bancă, lângă foaia incriminatorie, şi am oftat adânc. Cât mai are ora asta? Cred că am să… Dar nu am avut timp să-mi termin gândul, căci groaza îmi opri şi respiraţia pentru o clipă. Hârtia mea tocmai zbura graţioasă prin aer, oprindu-se exact sub pantofii de firmă italană a lui Uchiha. Dă-mi un exemplu de ghinion mai mare decât ăsta, şi jur că am să mănânc crocodil pane cu muşte fripte fără să protestez.
Din perspectiva lui Sasuke
Şi poate nu era chiar atât de rău. Nu e vina lui Kakashi, el a încercat doar să mă protejeze. Ştiu că se simte vinovat, şi îmi pare rău. Poate de aceea este atât de indulgent cu mine – crede că ceea ce am devenit este datorită deciziei pe care o luase de a ne muta din Alaska. O parte din vină o ţinea şi el, într-adevăr. Însă ceea ce nu ştia tatăl meu era că o rupsesem cu ea dinainte… Şi nu înţelegeam de ce Kakashi mă ruga să stau departe de ea, să nu mă mai văd cu ea. Am oftat, ştiind că nu ar fi trebuit să mă gândesc la toate astea. Pentru a-mi distrage atenţia, mi-am plimbat privirea pe hârtia mea, citind pateticele rânduri pe care cu chiu cu vai le scosesem din vârful pixului.
După câteva minute, mi-am ridicat ochii din foaie fără să zâmbesc la cuvintele ultimului paragraf, care urma să-l înfurie serios pe Asuma, nu glumă. Păcat că nu puteam să văd şi eu asta… Dar, oricum, tot ce scrisesem acolo, erau vorbe goale şi nimic altceva. Eu, mai mult decât oricine altcineva, aş fi trebuit să o înţeleg pe Haruno. Reputaţia poate fi doar o mască, un scut împotriva a ceva dureros ce ţi s-a întâmplat în trecut… - Sasuke!Sasuke! mă trezi din reflectii o voce care nu mă aşteptam s-o aud. Am tresărit, ca apoi să scutur din cap. Nu avea rost să reînvii amintirile – singurul lucru care îl făceam era de a mă răni singur. - Hello! În caz că nu ai observat, foaia mea e sub picioarele tale, făcu Sakura, tonul ei adăugând un „bineînţeles” propoziţiei. De abea atunci am observat că ea mă chemase. Automat, m-am aplecat şi am cules de pe podea foaia, cu gândul de a i-o returna. Eram cât pe-aci să i-o dau, când în sfârşit, raţiunea se întoarse acasă – adică în capul meu – şi am tras hârtia înapoi. Până la urmă, de ce i-aş da-o? A spus „te rog frumos”? Nu. S-a purtat civilizat? Nu. Este potrivit să îi dai unui duşman ce-şi doreşte? Evident că nu.
- Ce faci? întrebă Haruno întinzând mâna, cu o mutră încruntată. Dă-mi-o! Dar exact în clipa în care degetele ei atinseră marginile foii, eu am ridicat-o mai sus, unde ea nu putu ajunge. Încercă de câteva ori să sară uşor din bancă ca să o apuce, dar fără reuşită. Am zâmbit, un prim început al cascadei de râs ce de-abea o stăpândeam să nu explodeze. Era atât de amuzantă când se enerva. Ca o pisicuţă mică şi inofensivă, care se crede tigru. - Ce-i ăsta? Un joc? scrâşni Haruno. - Poate, am rânjit eu. Dar mai întâi vreau să citesc ce ai scris despre mine. - Ce? sâsâi ea. Nu, nu, nu, nu, nu! - Scuze, nu primim cereri, am spus eu ironic, şi am început să citesc. Sakura nu mă slăbea o clipă cu protestele şi încercările de a-mi răpi hârtia, până când am trecut de partea cu prezentarea proiectului. Dar, spre mulţumirea mea, de acolo tăcu din gură şi mă lăsă în pace să citesc.
Sasuke Uchiha este partenerul meu la proiectul pe care îl avem în acest moment la Psihologie. Domnul Asuma m-a repartizat cu el împotriva vointei mele – acest lucru poate nu surprinde, deoarece eu si el nu ne placem prea mult. Consider ca ura ar fi un cuvant destul de potrivit. Din cele trei zile în care am locuit cu el, au reiesit destul de multe lucruri care mi-au clatinat parerea pe care o am de doi ani despre Sasuke. Desigur, cred ca toata lumea stie despre reputatia partenerului meu, si ce opinie a creat in randul profesorilor si al elevilor prin comportamentul sau. Avand in vedere aceasta imagine despre el care o avem cu totii, va puteti imagina surpriza mea cand am intrat pentru prima data in camera lui, pentru a ma instala. Nu era deloc cum mi-o imaginasem – foarte frumoasa, mobilata cu gust… De asemenea, alte surse mi-au spus ca detine un pian, ceea ce m-a uimit si mai tare. Dar, in trei zile nu cred ca puteam descoperi si mai multe. Dar, aceasta compunere fiind despre o prima impresie… as putea spune, sincer, ca nu stiu. Inca nu stiu. Parerea mea oscileaza, indecisa – desi, nu s-a schimbat din rau inspre mai bine decat, probabil, foarte putin…
Cu fiecare cuvânt citit, simţeam şi furie, şi uimire cuprinzându-mă. Părerea ei despre mine era cam aceeaşi chestie cu ce credeam eu despre ea. Mă rog, nu chiar acelaşi lucru, dar pe-aproape. Amândoi credeam toate rahaturile pe care spunea lumea despre noi, iar acum, când întrezărisem persoana din spatele măştii, ne trăgeam mai adânc în cochilie şi refuzam să vedem ceea ce era la un centimetru depărtare de ochii noştri… Ok, ok, opreşte-te! ţipă brusc o voce care rămăsese trează prin haosul din capul meu pătrat, vocea conştiinţei. Aminteşte-ţi ce-a spus Kakashi. Auto-analiza nu-ţi face deloc bine! Şi dacă tot vorbim de Kakashi şi auto-analize…
- Haruno! am ţipat eu în şoaptă, deşi nu ştiu dacă este posibil. Ce caută camera mea şi pianul în chestia asta? Însă Sakura nu răspunse. Contrariat, m-am întors integral spre ea, pregătindu-mă de o partidă serioasă de insulte la fel de serioase, dar am rămas ca la dentist… adică cu gura căscată. Atunci când tăcuse din gură, şi mă lăsase în pace era doar pentru că îmi luase foaia din faţă şi citea absorbită. - Hei! am exclamat, repezindu-mi mâna după foaie. Însă Haruno părea să se fi aşteptat deja la asta. Exact în momentul în care degetele mele atingeau hârtia, ea o trase de sub mâna mea. Furios, m-am uitat pe bancă după compunerea mea rătăcită. Foaia nu mai era pe masă. Era şi magiciană şi nu ştiam eu? Văzusem hârtia acolo cu câteva secunde mai devreme! Ce mai lipseşte este să scoată un iepuraş din joben, iar apoi să-i scoată iepuraşului foaia mea din gură. - Mi se pare foarte corect, începu Haruno după ce trase o tuse de avertizare, dacă tu îmi citeşti compunerea s-o citesc şi eu pe a ta. - N-am spus că nu este corect, am replicat eu. Este foarte corect – dar am declarat eu vreodată că sunt corect şi nu-mi amintesc?
Din perspectiva Sakurei
M-am încruntat la el, stăpănindu-mi impulsul de a nu sări la el şi de a nu-l lua la bătaie. Era atât de incorect, de măgar, de nesimţit… - Bine, am spus printre dinţi. Facem un târg. Mă laşi să citesc foaia, am să ţi-o mai dau înapoi. Dacă nu mă laşi în pace, compunerea ta se duce dracului. - Asta însemnând…? ridică el o sprânceană perfectă. - Însemnând că am s-o fac bucăţele şi am să ţi-o bag pe gât! - Aş vrea s-o văd şi pe asta, mormăi Uchiha ca pentru sine. Dar, după câteva clipe de gândire, spuse în silă: Bine, citeşte-o. Deşi n-o să-ţi placă. Am o exprimare… nu mai contează. Dar eu nu mai ascultam demult. Nerăbdătoare, am scos foaia din crăpătura băncii unde o ascunsesem de fapt, şi am început să citesc. Exclamaţia de uimire a lui Sasuke fu ignorată.
Sakura Haruno este partenera mea la proiectul pe care îl avem în acest moment la Psihologie. Desigur, niciunul din elevii participanti la acest proiect nu a vaut sansa sa isi aleaga singuri partenerii – ci domnul Asuma. Asta ar fi explicatia penru faptul uimitor drept care eu si Haruno suntem parteneri. Nu cred ca este o noutate daca spun ca eu si ea ne uram. Parerea pe care urmeaza sa o expun este in mare parte influentata de acest lucru, si acest lucru este unul usor de inteles… Poate pentru profesori, Haruno reprezinta prototipul elevului perfect, respectuos si silitor, de o cumintenie impecabila.Însa reputatia pe care o are in randul adolescentilor din liceu, de singuratica, ciudata si tocilara, este cealalta parte a opiniei generale. Aceeasi parere o aveam, si inca o am dupa cele trei zile locuite impreuna cu ea. Desigur, sunt unele lucruri noi – cum ar fi ca poate fi chiar amuzanta uneori, si ca poate arata chiar bine cand Hinata o ia sub obladuirea ei, dar presupun ca firea ei, caracterul ei ramane inca nedescoperit. Acum, ca sa spun adevarul, mi se pare prea grabit si necugetat sa dati de scris opinii despre partenerii nostri cand au trecut doar trei zile. Eu as fi asteptat mai mult timp, ca fiecare sa isi fi format deja o parere mai concisa si mai bine reliefata.
Încet, mi-am ridicat capul din foaie. Simţeam privirea lui Sasuke fixându-mă, ceea ce îmi făcu obrajii să se încălzească la o temperatură evident mai ridicată. Oricum, de aceea încercam să nu-mi las uimirea să iasă la iveală, dar era destul de greu – n-am fost niciodată prea bună la ascunsul sentimentelor. Într-adevăr, eram uimită. Nu numai din cauza scrisul elegant şi frumos, ci şi din cauza exprimării lui alese, distinse. Avea un mod frumos de a expune lucrurile, şi făcea cititorul să îi înţeleagă punctul de vedere. Asta spune multe. Înseamnă că e capabil. Că poate să facă ceva, dar nu vrea… Toate astea excluzând faptul că mă simţeam pe o parte aiurea, pe de cealaltă parte bine. În cazul primei variante, reacţia mi-era cauzată de cuvintele lui usturătoare – tocilară, ciudată… respingerea în general. Ca să nu mai spun de ultimul paragraf, care era tipic Uchiha. Iar pe cealaltă parte, mă simţeam bine deoarece şi el avea aceeaşi părere despre mine cum o aveam eu despre el. Adică, nu ştia ce să creadă. Măcar eram în aceeaşi situaţie.
Ceea ce ne aduce la o altă coincidenţă ciudată şi enervantă. Compunerile erau extrem de asemănătoare. Hm. Mi-am ridicat capul, deschizând gura în acelaşi timp cu Sasuke: - N-ai copiat de la mine, nu? am şoptit amândoi odată. Stânjenită, mi-am lăsat privirea în jos. Coincidenţele chiar încep să mă enerveze de-acum! - Am să iau asta ca pe un „nu”, făcu Sasuke absent, cu ochii pe foaia mea. - Şi eu, am mormăit în chip de răspuns, şi mi-am luat foaia cu un gest scurt din faţa lui. El făcu la fel, şi n-am încercat să-l opresc. Oricum, Asuma începuse să strângă hârtiile, pentru că se sunase – abia atunci am obervat că ne lăsase mai mult timp decât spusese. Încă prinsă în gânduri, a trebuit să-mi dea Uchiha un cot ca să-mi dau seama că era rândul meu să predau compunerea. Ne-am despărţit fără niciun cuvânt, fiecare luând-o spre ora lui. Dar degeaba, încă mă gândeam la ciudatele evenimente de la ora de Psihologie. Pentru prima dată în viaţa mea, la Fizică profesoara mi-a atras atenţia asupra lecţiei, la Trigonometrie nu ştiam la ce subpunct eram când m-a scos la tablă şi la Spaniolă pur şi simplu, am tăcut din gură în timp ce citeam textul zilnic.
Orele treceau ciudat de repede, deşi eu nu mă grăbeam. De obicei, mă întrebam când naiba se mai terminau odată orele Acum, mă întrebam când naiba se terminaseră aşa de repede. Fusese un lucru la care totuşi, gândisem astfel: pauza de prânz. A fost groaznic. Hinata mi-a mai ţinut partea, dar bătăile de joc, strigările gen „Soţia lui Sasuke, câţi copii faceţi? Ne invitaţi şi pe noi la botez?” şi privirile invidioase şi furioase ale fetelor nu puteau fi oprite atât de uşor. Continuau şi acum, când treceam pe holuri spre orele mele, mai răsuna vreo exclamaţie stupidă aparţinând vreunui idiot fără creier. - Hei, Sakura! Cum e să fii soţia lui Uchiha? răsună brusc o voce batjocoritoare de fată, întrerupându-mi reflecţiile. Rectific, idioate fără creier.
Nu am răspuns cu nimic, ci mi-am ascuns capul şi mai tare sub glugă. Nervoasă, am călcat mai apăsat spre sala de Artă, penultima mea oră. - Presupun că de aceea te-ai îmbrăcat aşa de sexy? Ca să-i placi? hohoti Ten-Ten – căci ea era – mai departe. Naiba să ia pe cine a hotărât ca eu să am o oră cu Jessica. Şi din toate care erau, aceea a fost Arta. - Mai încet, spuse ea apărând ca din nimic lângă mine. Nu uita, draga mea, că avem aceeaşi oră. Am ignorat-o în continuare, deşi îmi simţeam obrajii arzând. De ce nu mă lăsau în pace? Nu am ales eu să fiu partenera lui! - Oh… nu vrei să vorbeşti cu mine? făcu Ten-Ten ironică, urmărindu-mă mai departe. Dar, spre norocul meu, când am intrat in clasă, mă lăsă în pace şi se duse la gaşca ei de fane Uchiha Desigur, le auzeam râzând şi batjocorindu-mă, căci ţipau intenţionat ca să aud eu. Simţeam furia crescând în mine, şi aproape mă ridicasem şi mă duceam să le înfrunt, când intră doamna Horn. Însă, dacă pe mine asta m-a oprit, pe ele nu. - Doamne, e atât de proastă! - Asta se vede. - Numai proştii au noroc… Ce n-aş da să fiu în locul ei! - Oh… cu Sasuke… - Să fiu atât de aproape lângă el… - Ce idioată! Văd şi eu de ce Sasuke se plângea aşa, că stă cu ea! - Săracul Sasuke! Cu tocilara aia… el e atât de diferit de ea! - Atât de drăguuuuţ!!! - Şi tare!
Dacă aveau să mai continue mult, erau două variante: prima, ori explodam, iar a doua, ori izbucneam în plâns. Şi eram destul de aproape de amândouă. - Clasă, clasă, vă rog, linişte! ţipă doamna Horn. Făcea asta de vreo 5 minute, dar nu o lua nimeni în seamă. Într-un sfârşit, şi de asemenea, spre marea mea uşurare, Jessica şi cultul ei tăcură. Iar dacă tăcură ele, „popularele” , şi ceilalţi mă lăsară în pace. Restul orei, doamna Horn le ţinu atenţia la tablă prin a preda despre armonia dintre culori. Desigur, veţi înţelege de ce erau fetele atât de absorbite. Voiau să ştie care culori mergeau la un outfit ca lumea.
Mi-am dat ochii peste cap. Repet, nu înţeleg ce e cu fetele şi moda. Sau hainele. Chestiile astea au fost inventate pentru ceva practic – îmbrăcatul – nu pentru joacă. Absentă, mi-am notat şi eu ce prostii scria pe tablă. Culorile… Ceva ce găseşti oriunde, dar nu şi la mine. Nu ştiu de ce sunt atât de opacă – cum spune Alice – de ce nu mă îmbrac colorat, normal. Numai negru, sau cenusiu, sau maro. Dar fiecare reflecta o stare de a mea, într-un fel. Mă simţeam tot timpul nedorită, intrusă – şi nu era o noutate. Eram o ciudată. Nu eram ca celelalte. Dar nici nu încercam să fiu. Poate ăsta era şi defectul meu. Nu mă străduiam să mă amestec printre ceilalţi, nu voiam să mă integrez. Şi pentru asta, uite ce păţesc. Sunt batjocorită, ironizată, ignorată…
Iar acum, colac peste pupăză, proiectul. De parcă nu era destulă durere înainte – Sasuke îmi distrusese şi singurul refugiu pe care îl mai aveam – ignorarea, tăcerea. Invizibilitatea în care trăiam. Eram atât de insignificantă, încât nu mă lua nimeni în seamă. Şi mie îmi convinea de minune. Dar, ca de obicei, Sasuke distruge totul. Furioasă, mi-am vârât capătul pixului în gură, exact când clopoţelul anunţă sfârşitul orei. Sincronizarea perfectă. Rapidă ca fulgerul, mi-am aruncat cărţile în geantă şi am zburat din clasă înaintea tuturor.
Când m-am văzut pe culoar, încă întreagă la cap şi la trup, am oftat. Dar nici aici nu aveam timp prea mult. La vederea mea, zâmbete batjocoritoare se lăţeau pe chipurile elevilor. Am oftat încă o dată, şi am pornit ca din puşcă spre Biologie. Mă îmbrânceam în copiii care treceau pe culoare, dar nu-mi păsa. Tot ce conta era să ajung acolo înainte să mă mai prindă vreun idiot sau idioată şi să-mi mai iau o porţie de bătaie de joc. Oftând a treia oară ca după un maraton de 50 km, m-am prăbuşit în banca mea. Eram, într-un sfârşit, în siguranţă.
Ultima editare efectuata de catre iPrieten? in Lun 18 Mar 2013, 18:14, editata de 2 ori |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 17 Mar 2013, 12:21 | |
| |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 17 Mar 2013, 12:25 | |
| Aleluiaaaa ai venit si tu cu next-ul ... tu sti cat l-am asteptat ??? Uff am asteptat destup de mult timp dar macar a meritat, din nou ne-ai incantat cu un capitol lung, frumos si interesant... Mmm se pare ca Sasuke si Sakura au ajuns si ei sa fie de acord cy un lucru. Inca sunt in dubii cei doi, dar sper cat mai repede posibil sa isi dea seama ca se simt destyl de bine unul in prezenta altuia si cel mai important lucru AR PUTEA FORMA UN CUPLU. Uhh de cand astept sa se intample acest lucru Sincera sa fiu, ficurile pe care le citesc eu acum nici una nu a ajuns la partea de romantism in care cei doi sunt intr-un sfarsit impreuna Oricum sa nu te mai plictisesc cu chestiunile mele minore ... asa ca iti urez succes la idei si spor la scris si sa aduci next-ul repejor nu cum ai facut cu acesta ca de nu ... eh vezi tu ps: sa ma anunti si pe mine cand aduci capitolul urmator Te pupaceste Lola
Ultima editare efectuata de catre ~Lola~ in Dum 17 Mar 2013, 15:28, editata de 1 ori |
| | | Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 17 Mar 2013, 13:21 | |
| Yahoo-hoo! Uite cine a revenit dupa 437.523.895 de ani Perfect si impecabil ca intotdeauna...dar nu stiu,a fost foarte neobisnuit..Amandoi acceasi parere si idiotul de Cullen tot ca un nesimtit se comporta...Ar trebui ca o data si-o data Sakura sa puna piciorul in prag si sa le arate tuturor de ce e in stare..gata cu ironizarile si constatarile rautacioase! Ei bine,domnul Cullen va sa zica! Mda,are un scris remarcabil si realist(din punctul sau de vedere)! Mi-a placut extrem de mult! Cam atat...Muaah |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 17 Mar 2013, 13:28 | |
| Buna ! Mersi ca m-ai anuntat ! Mi-a placut extrem de mult, a fost perfect ! Ma bucur ca a fost lung,cu superba ! Ce i-as bate pe cei care rad de Saku, mai ales pe Jessica ! Nu credeam ca Sasuke o va descri in felul acela pe Sakura . A fost amuzanta faza cu foile, la ora de Psihologie . Te rog anunta-ma cand pui nextul ! Te dulce ! |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 17 Mar 2013, 13:31 | |
| Hello !
A trecut ceva timp, asa-i ? Si intr-un bun sfarsit ai venit cu next-ul. A fost luuuung, asa imi plac mie capitolele, luuuungi ! Daa ! Adevarat, au trecut 437523895 de ani, asa cum spuneai tu ! Capitolul a fost BESTIAL, nu ma dezamagesti niciodata. Capitolul le-a avut pe toate, sincer ! Mi se pare mie, Sasuke si Sakura incep sa se inteleaga !? NOO, doar mi se pare ! Si acum, te rog sa vii cu next-ul mai repede. Atunci cand am vazut mesajul de la tine mai aveam putin si cadeam de pe scaun. Multumesc de anunt, spor la scris in continuare. Nu uita, sa aduci next-ul repede, daca nu ... te bantui ! Anunta-ma ! Multi pupici ! |
| | | Roxyta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva in lumea mea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 67 Reputatie : 6 Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul Stare de spirit : mereu alta
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 17 Mar 2013, 13:45 | |
| Capitolul a fost BESTIAL a fost foarte interesant iar partea cu compunerile ce sa mai zic geniala.Ce i-as bate pe cei care rad de Sakura , mai ales nesuferita pe Jessica !...Ar trebui ca o data si-o data Sakura sa puna piciorul in prag si sa le arate tuturor de ce e in stare..gata cu ironizarile si constatarile rautacioase!Cel putin Hinata e langa ea sa o ajute si poate mai tarziu va si si Sasuke...... Multumesc de anunt, spor la scris in continuare |
| | | Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 17 Mar 2013, 14:19 | |
| Ce capitol superb!L-am citit pe topt cu zambetul pe buze si mega happy ca in sfarsit l-ai postat insa pe la sfarsit am inceput sa plang.O inteleg pe Sakura-da,da eu inteleg un personaj inexistent inventat de tine,tpic mie asa sunt eu ciudata-pentru ca si eu trec uneori prin asta.Parca m-a descris pe mine...OMG imi citesti minea?(gandurile,lol,scz nu imi venea cuvantul)Mersi de anunt si srry ca am ajuns asa de tarziu dar am luat un -6 la romana pe rahatul de conjunctie si nah(macar a fost a patra cea mai mare nota din clasa (: ) m-am apucat de invatat.Sa aduci nextul cat mai repede ca altfel... |
| | | Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 17 Mar 2013, 18:14 | |
| frumos capitolul insa, curioasa si eu cam cand ar venii urmatorul?:)) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|