Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Urmatorul

Va place CIP?
Este nemaipomenit si original, il ador <3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_vote_lcap95%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_vote_rcap
 95% [ 133 ]
Dragut , dar mai ai de lucrat :|
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_vote_lcap4%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_vote_rcap
 4% [ 6 ]
Chiar deloc <|3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_vote_lcap1%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 140

Sondaj inchis

AutorMesaj
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Dum 06 Ian 2013, 21:51

Hei!

Wow, mare minune. Sakura Haruno a intarziat :)) Pana la urma Sasuke a fost la pian, nu? Nu? Ma intreb cand o sa urmze momentele SasuSaku. Hmm... Este asa de curios fic-ul daca te gandesti la tot. Ma incanta de ppe un capitol pe altul. Il ador. :X Sunt nerabdatoare sa postezi urmatorul cap. si iti multumesc ca ma anunti, cu toate ca ai atatia cititori. :)
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Lun 07 Ian 2013, 12:12

Buna, vad ca ai pus inca un capitol si pe mine nu m-ai anuntat... CRed ca era de asteptat, nu cred ca ti-am lasat mesaj la celalalt capitol, imi pare rau sad
Ma rog, acest capitol a fost superb, ca si restul ficului, si te-as ruga sa ma anunti cand vine nextul. Te-am pupat! kiss

P.S.- Am si eu un fic, bine'nteles nu e la fel de bun, este primul pe care l-am scris si il scriu in continuare, se numeste No regrets... Just love (in fine.. ii voi schimba numele, pentru a se potrivi cu ceea ce am schimbat)
Uite aici link'ul si daca vrei sa-l citesti... Te astept cu un comentariu a hug
https://sasu.forumgratuit.ro/t6051-no-regrets-just-love-eventual-16
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 00:16

frumos capitolul dar nu ne mai face sa asteptam atat
eu una abia astept nextul:X:X:X
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 20:18

WOW WOW WOW!!!!!!!!!!
Super capitol nu am ce zice , mi-a placut la nebunie . A fost amuzant in adevaratul sens a cuvantului . Se pare ca Sasuke este factorul ce i-a stricat recordul lui Saku .
Astept urmatorul capitol anunta-ma!
Sus In jos
Teo.Dora
Genin
Genin
Teo.Dora

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Stefanestii de Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 111
Puncte : 119
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr.
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 23:19

superb ficul!!!! il ador ! e feomenal <3
de abia astept sa pui next-ul
si cel mai tare imi place ca Sakura evolueaza si Sasuke ramane prost cand vede "schimbarea"

Teo;) te-a puacit :* :* :*
Sus In jos
»ღ»Mary»ღ»
Genin
Genin
»ღ»Mary»ღ»

Nr. mesaje Nr. mesaje : 65
Puncte : 68
Hobby-uri Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Mier 09 Ian 2013, 16:52

WOW foarte frumos capitolul,m-am amuzat pe cinste...Sasuke e cu adevarat foarte tare,numai el putea sa ii strice Sakurei recordul:X:x=)))Oricum mi-a placut mult asa ca astept next:X
Sus In jos
DarkHeart
Academy Student
Academy Student
DarkHeart

Localizare Localizare : Unde vreau:x
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 15
Puncte : 20
Stare de spirit Stare de spirit : I love him! :x

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Mier 09 Ian 2013, 17:43

Hey Hey! kiss
Imi place la nebunie acest capitol. Iti multumesc ca m-ai anuntat si sper sa o faci in continuare. Imi place cum scrii si cum faci ca dialogurile banale sa prinda viata si sa amuze cititori. Esti o adevarata artista in love Iubesc faptul ca o transformi pe Sakura incet, incet intr-o fata cu stil, o potentiala pretendenta pentru Sasuke din cate am remarcat eu, dar una mai intepata dap !
Anyway, spor la scris si nu uita sa ma anunti!
Te pup! kiss
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Joi 10 Ian 2013, 12:50

Hey, nu pot crede ca nu am ajuns pana acum aici! E foarte frumos, nu super, nu GENIAL ficul tau!!!!!!
E super intresant, dar trebuie sa spun ca titlul nu prea m-a atras la inceput...dar continutul e super, m-a atras mai mult descrierea ficului...si am spus sa incerc...si acum am ajuns sa mai indragostesc de fic!!!
Anunta-ma si pe mine la next te rog!!!!
Daca se mai pot pune intrebari, as avea si eu cateva:
Pentru Sakura:
-Tie iti place catusi de putin de Sasuke, sau e doar ura la mijloc?

Pentru Sasuke
-Tu, Sasuke, ce parere ai acum despre Sakura, ti-ai schimbat-o, sau a ramas aceiasi?

Pentru Hinata:
-Ai de gand sa o "torturezi" pe Sakura in fiecare zi?Daca da, mult noroc, pentru ca faci foarte bine! good job

Anunta-ma la next!!!!
Te pwp dulce si spor la scris!!!kiss

Sus In jos
Sasuke.
Genin
Genin
Sasuke.

Sex : masculin Varsta : 28
Localizare Localizare : Cluj-Napoca
acebook acebook : -.-''
Nr. mesaje Nr. mesaje : 231
Puncte : 319
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : In the club \m/
Stare de spirit Stare de spirit : indiferent

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Joi 10 Ian 2013, 21:09

Frumos fic yeah sa te tii de el!
Etto, ce pot sa spun inafara de "imi place?" Probabil ca "il ador"! Erm, am citit ceva fic-uri de cand ma stiu -in special SasuSaku- si nu ma intreba de numar ca nici eu nu mai tin minte cate au fost, dar in nici unul nu am intalnit o Hinata asa de geniala b-).
Sasuke si Sakura par ca se urasc din ce in ce mai "mult"... da vezi sa nu! observ o oarecare schimbare intre cei doi si astept sa vad ce se mai intampla pe parcurs, caci proiectul dureaza destul de mult. Binecuvantat fi Asuma! ^:)^
Pai, spor la scris! ^_^
Sus In jos
Roxyta
Genin
Genin
Roxyta

Localizare Localizare : undeva in lumea mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 61
Puncte : 67
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul
Stare de spirit Stare de spirit : mereu alta

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Dum 27 Ian 2013, 20:41

Capitolul e fantastic si deabea astept continuarea happy2 happy2 happy2 ........................nu pot sa cred ca imi venea sa ma las de poveste nervi! nervi! nervi! nervi! ....plz sa ma anunti cand pui continuarea.
Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Dum 27 Ian 2013, 21:07

Hey..am zarit ca nu mai mai anuntat de data trecuta cand a aparut noul capitol...abea azi am zarit ficul si vroiam sa vad daca ai mai postat. In fine capitolul e foarte bun , sper ca ma vei anunta de acum incolo.
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 17:47

KITKAT IS BACK! Da oameni buni, Kit' n-a murit cum s-o scris la stiri, dar nici nu mai are mult. -.- School kills me. Iata-ma cu un nou capitol la CIP. al nu stiu catelea capitol , dar mi-e asa de leneee sa caut, incat capitolul asta nu va avea numar. :D Call me stubborn and lazy. So, fara alte introduceri , va las sa aflat 'minunata' poveste. :))
PS: Diacriticile au fost cel mai greu lucru pe care l-am facut vreodata. :D

Din perspectiva lui Sasuke

- Hei, Sasuke, mă strigă brusc cineva din spate, făcându-mă să tresar.
M-am întors înapoi, fără niciun chef. Iar puţinul chef care mai rătăcea prin labirintul stării mele afective dispăru fără urmă, căci am dat nas în nas cu Neji.
- Neji? m-am mirat eu. Nu eşti la ore?
- Atât de devreme? Cred că glumeşti! râse el apucându-mă de braţ.
Mă trase subtil în faţă, sugerând că voia să discutăm.
- Ok… am lungit eu silaba retrăgându-mă. Eu am Matematică acum. Trebuie să plec.
- Nu, nu, nu, făcu Neji cu un aer şmecher, acompaniindu-mă în drumul spre clădirea nr. 2. Unde ai fost ieri? Am ales tocmai acest moment, pentru că suntem singuri, ştii tu…
Am tresărit.
- Haide, haide, spune tot!
- Tot, am replicat eu zâmbind.

- Lasă glumele, mi-o tăie Neji. Unde ai fost? Eu şi băieţii am venit degeaba pe la tine. Şi ai promis că aduci bere. Ah, şi blonda, Sao, Saori, mă rog, cum naiba o fi chemând-o, îmi cere numărul tău de 50 de ori pe minut. Scris, vorbit, in orice mod… Şi mă calcă pe nervi! Să mor eu, ce naiba le faci, să fie atât de obsedate? Numai o noapte şi tipa e topită după tine.
Am ridicat din umeri. Nu-mi pusesem întrebarea vreodată – consideram chestia asta un dar natural care era păcat să nu-l folosesc.
- Scuze, eram în oraş, am mormăit.

- Sigur? mă scrută prietenul meu. Nu erau pe undeva sub casă, făcând pe craiul din păpuşoi lângă pianul ăla?
Speriat, m-am uitat în jur, dar spre norocul meu şi a lui Neji, nu era nimeni.
- Numai puţin, am recunoscut.
- Ştiam eu, începu el să râdă isteric. Te-ai amorezat de Haruno, şi-i compuneai serenade, ai?
- Eşti idiot, am mârâit pocnindu-l peste ceafă, ceea ce-l trimise un metru în faţă.
- Auch! se plânse Neji, dar nu am mai stat să mai aud şi alte prostii fără sens, ci am intrat în clădirea mică, cenuşie ca starea mea de spirit.

În timp ce urcam scările, mă întrebam care era cauzele stării mele ce sincer, ar fi fost mai potrivită la un emo. Mă cufundasem în melancolie de ieri, de când o ajutasem – fără să vreau, nu uitaţi – pe Haruno. Probabil aici erau motivele, dar nu aveam nicio intenţie să le caut. Autoanaliza întotdeauna mă face să mă închid in camera mea secretă şi să nu mai ies de-acolo.
Plictisit, am ciocănit o singură dată la uşa clasei, şi am intrat înăuntru fără să mă mai deranjez cu scuze. Profesoara nici nu merită atenţia mea.
De asemenea, am încercat să nu mă uit la nicio fată. Probabil ar fi leşinat. Nu ştiu cum se face, dar cuceresc mult mai multe atunci când nu am nicio intenţie s-o fac.

- Domnule Uchiha, multumim că ne-aţi onorat cu prezenţa dumneavoastră la acest curs, care începe la ora 8 dacă tot veni vorba, nu la 8 şi jumătate, răsună vocea plină de miere şi fiere a doamnei Misaki.

Am mormăit ceva ininteligibil, şi m-am aşezat la locul meu, în spatele clasei. Stăteam singur în bancă în majoritatea orelor, şi nu puteam fi mai mulţumit. În acel moment, nu aveam chef de nicio fată, scheunând şi mâţâindu-se pe lângă mine, nici să mă tai.
Am şi eu un chef de viaţă… mi-am spus cu o ironie amară. Trântind o carte pe masă, am încercat să mă gândesc la ceva care să mă înveselească.
Nimic. Nothing. Rien. Nada. Nicht. Niente.
Şi aici se limitează cunoştinţele mele de limbi străine.

- Nu, nu, nu, m-am împotrivit ca un copil mic, încercând să scap de braţele ce mă târau înspre clasa. Nu vreau să intru! Nu vreau să mor!
- Haide Saskins, nu mai fă mofturi, râse Neji, împingându-mă pe uşă.
M-am prins de rama unei uşi, într-o ultimă disperată încercare de a scăpa de calvarul ce mă aştepta. Însă erau prea mulţi. Neji, Haku, Enzou, Usui…
- La naiba, am mârâit în timp ce ei, rânjind victorioşi, mă trăgeau mai departe pe scări.
Numai de Sakura şi de Asuma aveam eu chef acum. Nici măcar în pauza de prânz nu mă arătasem; nu mi-era foame, iar melancolia aceea afurisită, extrordinarul “chef de viaţă” pe care îl aveam nu se diminuase nici după vreo trei săruturi cu trei fete diferite. De fapt, o făcuse şi mai rău.
Chiar nu ştiam ce era cu mine. Am scâncit uşor, încă încercând să scap de strânsoarea lor de fier, dar ţi-ai găsit să am eu norocul ăsta.
De ce nu mă puteau lăsa naibii cum deprimarea mea inexplicabilă?! Nu ştiu cum de m-au găsit, căci eram ascuns în seră şi voiam să chiulesc de la Psihologie, dar au făcut-o, şi iată-mă pe mine, Sasuke Uchiha, târât spre moarte.

Aveam atâta chef de Psihologie, cât am chef acum s-o văd pe Haruno. Deşi nu prea înţelegeam de ce mă obligau atât de mult să merg la oră, m-am resemnat. Voiau să mă chinuiască, ăsta-i adevărul!… cred.
- Aşa, Sasuke, râse Neji satisfăcut. Cea mai plăcută oră te aşteaptă.
- Iar pe tine, te aşteaptă Iadul, am mârâit eu, stand în faţa uşii unui alt Iad. Ai să te rogi să vină naiba să te ia până când termin eu cu tine.
Cu aceste cuvinte, i-am întors spatele şi am intrat in clasă. El mă urmă îndeaproape, ceea ce fu un motiv pentru care l-am auzit chicotind. Însă l-am ignorat – un gunoi ca Neji nu-mi merita atenţia.
Am oftat, cercetând camera. Nu întârziasem, din păcate, căci catedra era goală.
- Sasuke, frate, ce faci?
- Sasuke!
- Hei, omule!
- Bună Sasuke, răsună brusc şi un cor de fete.
Am dat din cap absent, trântind şi un zâmbet. Nu m-am mai întors să le văd şi leşinând, aşa că am plecat spre locul meu fără să-i adresez niciun cuvânt lui Neji.
Lua-l-ar dracu’. De ce mi-a făcut aşa ceva?
De asemenea, am uitat. Lua-o-ar dracu’ şi pe Haruno, care nu are altceva de făcut decât să arate bine şi să aibă toate privirile băieţilor asupra ei, asta incluzându-mă, din păcate şi din nefericire, şi pe mine.

Hinata este un geniu, recunosc. Dacă m-a făcut pe mine să mă holbez, ceva ce ar trebui să fie consemnat in Cartea Recordurilor… ati prins ideea.
M-am aşezat lângă acea fiinţă necunoscută şi ciudată, fără s-o privesc. Caietul de notiţe fu şi el, la rândul lui, trântit ca toate celelalte cărţi în acea zi.
Şi nu ştiam dacă să mă apuc de mâzgâlit sau nu. Dar…
- Bună ziua, copii, se auzi vocea entuziasta a domnului Asuma.
Urând fiecare moment al acelei clipe, mi-am ridicat privirea.
- Buuuuuunăă ziiiiiua, cântă clasa în cor.
- Sper că aţi avut un week-end plăcut, spuse Asuma zâmbind larg în timp ce se aşeza la catedră.
Plăcut pe naiba.

- Deci, acum, dragii mei, după ce aţi petrecut trei zile cu partenerul sau partenera, aş vrea să îmi spuneţi ce credeţi despre celălalt. Am să vă dau câteva foi, şi va trebui să scrieţi măcar o pagină.
- Ce? îmi scăpă mie o exclamaţie revoltată. Cum aş putea să scot o pagină pe un subiect atât de plictisitor, ca Haruno?
- Şi v-aţi gândit la sănătatea mea mentală, domnule Asuma? răsună şi vocea stupidei de Haruno din spatele meu. Dacă v-a trebui să scriu despre el, un singur cuvânt îl caracterizează: idiot.
- Ştii ce, domniş… am început eu furios, întorcându-mă spre ea, dar nu am putut continua.
- Domnişoară Haruno, domnule Uchiha, vă rog să staţi jos, mă întrerupse Asuma enervat. Veţi face ce vă cer, că de nu, nu vă aşteaptă o notă bună, sau vreo şansă de schimbare a partenerilor.
Asta îmi închise definitiv gura. Nu voiam să pierd o asemnea oportunitate, şi se pare că nici Haruno.

- Sper că am încheiat aici, termină Asuma cu asprime. Acum, Ten-Ten, te rog împarte tu aceste foi. Ştiţi ce aveţi de făcut! Timp de lucru… hmm, aveţi… 40 de minute.
M-am holbat la foaia alba din faţa mea, apoi la Haruno. Din nou la foaie, apoi la Haruno, iarăşi. Nu conta că arăta bine, şi că ochii aveau ceva ce nu observasem înainte, conta chestia asta idioată care se cheamă sarcină de lucru.
Am luat ezitant pixul, şi am început să scriu.
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 17:54

Scuze pentru editarea întârziată a mesajului, Kitty...

În primul rând, îți mulțumesc pentru mesajul privat și, în al doilea, te felicit pentru minunăția pe care ai scris-o tocmai cu mânuțele tale, postând-o aici ! Cel mai mult mi-a plăcut atunci când Sasuke a înjurat-o pe Sakura că atrage privirile băieților, inclusiv pe a lui ! În sfârșit a spus și el ceva bun despre ea și, în fine, acum așteptăm și inversul.

Mă mănâncă curiozitatea în legătură cu prezentarea pe care o vor scrie, apoi arăta profesorului Asuma ! Genial profesor, nu alta, îți garantez !

Cam atât de spus și, ne mai vedem pe aici, corect ?

Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Sam 02 Feb 2013, 00:02, editata de 4 ori
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 18:05

Hey, hey hey, oa uite cine s-a intors...KitiKat, n-ai sa mori, pentru ca pana nu termini ficul asta genial, nu am sa-ti dau eu voie!!!!!!!!!
Si rapsunsurile la intrebari? puppy eyes
Anunta-ma neaparat la next si sper sa apara mai repede, si sa raspunzi la intrebari!
Te pwp dulce si spor la scris!!!kiss
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 18:28

OMG!Ce ma bucur ca ai pus nextu in sfarsit.Si ce mai next!Cand vor exista si momente SasuSaku?Oricum,sper ca nextul il vei aduce cu mult mai repede caci mi-ai redeschis pofta de acest fic.Uite acum imi vine sa recitesc capitolul de vreo 5 ori.:(( Pe bune,ma crezi sau nu acest fic imi place mai mult ca pisica mea iar mie nu imi place nimic mai mult ca pisica mea(cu exceptia a 6 lucruri cum ar fi skateul si rolele dar ficul tau ocupa primul loc pe lista mea de palaceri.App.Rspunsurile la intrebari?Imi place ca Sakku a inceput sa arate bine si ca Sasuke a avut un scurt moment in care sa se holbeze la ea.Forta Kitkat!I love yo.Adu next ca altfel sti ce te asteapta!
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 18:59

Yeah! In sfarsit Kity a venit si ea cu un capitol. Imi era sincer dor sa citesc din acest fic. Imi place mult capitolul, mai ales ca este plin de actiune, actiune ce se petrece in liceu. Desi sunt total paralele cu lumea asta a adolescentilor din ziua de astazi, pe mine chiar ma atrage al tau capitol. Cel mai mult ma impresioneaza modul tau de a scrie, si cuvintele pe care le folosesti:

Nu erau pe undeva sub casă, făcând pe craiul din păpuşoi lângă pianul ăla?

Cel mai mult acea fraza mi-a atras atentia. Ca sa nu mai spun ca ne-ai bagat acel suspans pe gat la sfarsitul capitolului. Vreau sa vad neaparat ce au scris cei doi unul pentru celalalt, presupun ca injuraturi, sau pareri stupide...desii am o vaga idee ca Sakura va scrie macar un cuvant ceva mai frumos pestru Sasuke. Sau invers, niciodata nu se stie. Pai, eu iti astept urmatorul capitol, sa imi dai de veste in continuare. Bafta la tastat.!
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 19:08

În sfârșit a venit și mult așteptatul next-ulet!
Foarte interesant, apropo. Îmi place starea brunetului! Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 2843714615 E melancolic sau poate...Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 2573201749 îndrăgostit.. Da, e îndrăgostit! Ha, ha, ha, ha, ha, ha! Șiii.. mi-am încheiat râsul de Mandark. rolling on the floor

Excuse moi, aberații de-ale mele! Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 268890
Adoooor felul tău de a scrie! E așa de atractiv! Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 962758
Oricum, aștept next-ul cu nerăbdare!
Nu uita să mă anunți că altfel te tau, te tau, te feliez, cu talent te decupez! rolling on the floor
Kiss, kiss. Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 208323
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 20:25

Nu încep cu niciun : Hei sau bună ... Vreau să îţi spun că m-am supărat puţin pe tine , nu ai mai adus continuarea din 1998...Şi a fost o surpriză , NU , un şoc mai exact să văd acel mesaj.Am sărit în sus de bucurie.Dap , aşa a fost. :)) . Şi capitolul a fost şi mai şoc...Mi-a plăcut în suflet . Sasuke , ce faci tu??Doar nu te hobezi la Saku? Muahaha , muahahaha! Oh , ştiu şi eu cum este cu şcoala asta , dar nu putem face nimic.Aşa că ... vino rapid cu acel nou capitol!Te-am pupat , spor la scris în continuare.Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 78717
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 20:49

Cum de se intampla ca mereu ma surprinzi in cel mai placut mod?...Nici eu nu imi dau seama...dar ai acel ceva cand scriiiii, acel ceva ce il are si Sakura in momentul in care Sasuke se uita la ea si o soarbe din priviri.....deci o soarbe din priviri...multumim Hinata happy2
A fost un capitol minunat, ma intreb oare cat de mult timp au sa se mai urasca cei doi?....si pana la urma pianul lui Sasuke este la subsol?....sper sa ne lamuresti kiss
Si eu tot nu am fost anuntat sad....sper sa o faci pe viitor kiss
Nu cred ca mai este cazul sa iti spun cat de mut mi-a placut acest capitol si cat de minunat este ficul tau kiss happy2
Astept sa aduci next-ul...te pwpacesc si spor la tastat kiss a hug
Sus In jos
Sasuke.
Genin
Genin
Sasuke.

Sex : masculin Varsta : 28
Localizare Localizare : Cluj-Napoca
acebook acebook : -.-''
Nr. mesaje Nr. mesaje : 231
Puncte : 319
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : In the club \m/
Stare de spirit Stare de spirit : indiferent

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 21:11

Hey, trec si eu pe aici.
Ma bucur ca m-ai anuntat in legatura cu next-ul, si sper s-o faci in continuare :happy2
Capitolul mi se pare bun, dar putin mai slabut in comparatie cu celelalte (ma refer la certuri, nu au fost mai deloc prezente) :-( si nici Hinata. O vreau pe bruneta T~T
In rest, totul a decurs lin si, iata-l pe Sasuke cum incepe sa-si puna intrebari, sa se simta aiurea si sa se gandeasca la privirea verzuie a rozaliei ::>:
Astep capitolul urmator si cerutrile vesnice:)). Spor la scris si anunta-ma. Kissez~!
Sus In jos
Roxyta
Genin
Genin
Roxyta

Localizare Localizare : undeva in lumea mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 61
Puncte : 67
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul
Stare de spirit Stare de spirit : mereu alta

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 22:15

Am ajuns in sfarsit can\'t see !!! dar oricum i love you capitolul e fantastic si deabea astept sa vad ce se mai intampla happy2 ..... iar caracterizarea de ”idiot” rolling on the floor superb....te rog sa ma anunti cand vine continuarea please
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 22:24

Kitttt! in love
Vaai, nu am mai trecut pe la ficul tau de o groaza de ani,sau mai precis,capitolul 15??In fine,nu conteaza...dar(shame on me)chiar esti geniala sau mondiala.Ehh cum vrei tu!
Deci,m-am apucat acum juma de ora sa citesc toate capitolele...ce pot spune:Nu esti normala!esti paranormala...ai capitole scurte dar superbe +ca ador atitudinea aceea de mistocari pe care o au personajele tale...
Uchiha,Haruno!Sa trecem la....Treaba ;;)
Sus In jos
angel of darkness
Genin
Genin
angel of darkness

Localizare Localizare : arad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 308
Puncte : 342
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : leptopul
Stare de spirit Stare de spirit : in general destul de buna

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 22:48

Insarsit!!!!!!!!!Next!!!!!!!!!!!! happy2 Crede-ma ca l-am asteptat multa vreme,si ma bucur ca ti-ai facut timp ca sa scri capitolul rusinos Imi plac!!!!Vreau ne-aparat sa vad ce o inceput Sasuke sa scrie despre Sakura.... well? awesome right? Imi place mult,mult,mult de tot acest fic!!!!(cred ca ti-am mai spus asta si inainte,oricum ;;) )Astept urmatorul capitol!!Spor la citit,si mai ales la scris,ca vreau neaparat nextuletu!!!
Te kiss si te a hug si te mai si hi!
Sus In jos
Denixutza
Genin
Genin
Denixutza

Localizare Localizare : Undevaaa.......cautama :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 93
Puncte : 97
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :)
Stare de spirit Stare de spirit : HapPY :)

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 22:55

DEci iti ador ficul rusinos love
Este Suppeerr
Te rog pune nextu repede te rogg ...............e prea fain fotbal
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 Asss10Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19Sam 02 Feb 2013, 15:18

Heia. :) Intr-un final apoteotic am ajuns si eu pe aici. lough Capitolul a fost interesant, intrigant si luuung. in love Mi-a placut mult, ai avut multe momente amuzante, altele in care vroiam sa ii dau una vreunui personaj si altele la care nu ma asteptam. Ma intreb ce vor scrie Sakura si Sasuke unul despre celalalt si daca se va ajunge cumva la ranirea sentimentelor sau nu. (D) Abia astept nextul si chiar sunt curioasa cum vor reactiona foiecare cand vor citi - asta daca vor citi - ce a scris celalalt despre el. Spor la scris in continuare. Te pup. :*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 13 I_icon19

Sus In jos

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 13 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-