Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place CIP? | Este nemaipomenit si original, il ador <3 | | 95% | [ 133 ] | Dragut , dar mai ai de lucrat :| | | 4% | [ 6 ] | Chiar deloc <|3 | | 1% | [ 1 ] |
| Total voturi : 140 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 06 Ian 2013, 21:51 | |
| Hei!
Wow, mare minune. Sakura Haruno a intarziat :)) Pana la urma Sasuke a fost la pian, nu? Nu? Ma intreb cand o sa urmze momentele SasuSaku. Hmm... Este asa de curios fic-ul daca te gandesti la tot. Ma incanta de ppe un capitol pe altul. Il ador. :X Sunt nerabdatoare sa postezi urmatorul cap. si iti multumesc ca ma anunti, cu toate ca ai atatia cititori. :) |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Lun 07 Ian 2013, 12:12 | |
| Buna, vad ca ai pus inca un capitol si pe mine nu m-ai anuntat... CRed ca era de asteptat, nu cred ca ti-am lasat mesaj la celalalt capitol, imi pare rau Ma rog, acest capitol a fost superb, ca si restul ficului, si te-as ruga sa ma anunti cand vine nextul. Te-am pupat!
P.S.- Am si eu un fic, bine'nteles nu e la fel de bun, este primul pe care l-am scris si il scriu in continuare, se numeste No regrets... Just love (in fine.. ii voi schimba numele, pentru a se potrivi cu ceea ce am schimbat) Uite aici link'ul si daca vrei sa-l citesti... Te astept cu un comentariu https://sasu.forumgratuit.ro/t6051-no-regrets-just-love-eventual-16 |
| | | Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 08 Ian 2013, 00:16 | |
| frumos capitolul dar nu ne mai face sa asteptam atat eu una abia astept nextul:X:X:X |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 08 Ian 2013, 20:18 | |
| WOW WOW WOW!!!!!!!!!! Super capitol nu am ce zice , mi-a placut la nebunie . A fost amuzant in adevaratul sens a cuvantului . Se pare ca Sasuke este factorul ce i-a stricat recordul lui Saku . Astept urmatorul capitol anunta-ma! |
| | | Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 08 Ian 2013, 23:19 | |
| superb ficul!!!! il ador ! e feomenal <3 de abia astept sa pui next-ul si cel mai tare imi place ca Sakura evolueaza si Sasuke ramane prost cand vede "schimbarea"
Teo;) te-a puacit :* :* :* |
| | | »ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mier 09 Ian 2013, 16:52 | |
| WOW foarte frumos capitolul,m-am amuzat pe cinste...Sasuke e cu adevarat foarte tare,numai el putea sa ii strice Sakurei recordul:X:x=)))Oricum mi-a placut mult asa ca astept next:X |
| | | DarkHeart Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde vreau:x acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 15 Puncte : 20 Reputatie : 1 Stare de spirit : I love him! :x
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mier 09 Ian 2013, 17:43 | |
| Hey Hey! Imi place la nebunie acest capitol. Iti multumesc ca m-ai anuntat si sper sa o faci in continuare. Imi place cum scrii si cum faci ca dialogurile banale sa prinda viata si sa amuze cititori. Esti o adevarata artista Iubesc faptul ca o transformi pe Sakura incet, incet intr-o fata cu stil, o potentiala pretendenta pentru Sasuke din cate am remarcat eu, dar una mai intepata Anyway, spor la scris si nu uita sa ma anunti! Te pup! |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Joi 10 Ian 2013, 12:50 | |
| Hey, nu pot crede ca nu am ajuns pana acum aici! E foarte frumos, nu super, nu GENIAL ficul tau!!!!!! E super intresant, dar trebuie sa spun ca titlul nu prea m-a atras la inceput...dar continutul e super, m-a atras mai mult descrierea ficului...si am spus sa incerc...si acum am ajuns sa mai indragostesc de fic!!! Anunta-ma si pe mine la next te rog!!!! Daca se mai pot pune intrebari, as avea si eu cateva: Pentru Sakura: -Tie iti place catusi de putin de Sasuke, sau e doar ura la mijloc?
Pentru Sasuke -Tu, Sasuke, ce parere ai acum despre Sakura, ti-ai schimbat-o, sau a ramas aceiasi?
Pentru Hinata: -Ai de gand sa o "torturezi" pe Sakura in fiecare zi?Daca da, mult noroc, pentru ca faci foarte bine!
Anunta-ma la next!!!! Te pwp dulce si spor la scris!!! |
| | | Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Joi 10 Ian 2013, 21:09 | |
| Frumos fic sa te tii de el! Etto, ce pot sa spun inafara de "imi place?" Probabil ca "il ador"! Erm, am citit ceva fic-uri de cand ma stiu -in special SasuSaku- si nu ma intreba de numar ca nici eu nu mai tin minte cate au fost, dar in nici unul nu am intalnit o Hinata asa de geniala b-). Sasuke si Sakura par ca se urasc din ce in ce mai "mult"... da vezi sa nu! observ o oarecare schimbare intre cei doi si astept sa vad ce se mai intampla pe parcurs, caci proiectul dureaza destul de mult. Binecuvantat fi Asuma! ^:)^ Pai, spor la scris! ^_^
|
| | | Roxyta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva in lumea mea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 67 Reputatie : 6 Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul Stare de spirit : mereu alta
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 27 Ian 2013, 20:41 | |
| |
| | | Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 27 Ian 2013, 21:07 | |
| Hey..am zarit ca nu mai mai anuntat de data trecuta cand a aparut noul capitol...abea azi am zarit ficul si vroiam sa vad daca ai mai postat. In fine capitolul e foarte bun , sper ca ma vei anunta de acum incolo. |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 17:47 | |
| KITKAT IS BACK! Da oameni buni, Kit' n-a murit cum s-o scris la stiri, dar nici nu mai are mult. -.- School kills me. Iata-ma cu un nou capitol la CIP. al nu stiu catelea capitol , dar mi-e asa de leneee sa caut, incat capitolul asta nu va avea numar. :D Call me stubborn and lazy. So, fara alte introduceri , va las sa aflat 'minunata' poveste. :)) PS: Diacriticile au fost cel mai greu lucru pe care l-am facut vreodata. :D
Din perspectiva lui Sasuke
- Hei, Sasuke, mă strigă brusc cineva din spate, făcându-mă să tresar. M-am întors înapoi, fără niciun chef. Iar puţinul chef care mai rătăcea prin labirintul stării mele afective dispăru fără urmă, căci am dat nas în nas cu Neji. - Neji? m-am mirat eu. Nu eşti la ore? - Atât de devreme? Cred că glumeşti! râse el apucându-mă de braţ. Mă trase subtil în faţă, sugerând că voia să discutăm. - Ok… am lungit eu silaba retrăgându-mă. Eu am Matematică acum. Trebuie să plec. - Nu, nu, nu, făcu Neji cu un aer şmecher, acompaniindu-mă în drumul spre clădirea nr. 2. Unde ai fost ieri? Am ales tocmai acest moment, pentru că suntem singuri, ştii tu… Am tresărit. - Haide, haide, spune tot! - Tot, am replicat eu zâmbind.
- Lasă glumele, mi-o tăie Neji. Unde ai fost? Eu şi băieţii am venit degeaba pe la tine. Şi ai promis că aduci bere. Ah, şi blonda, Sao, Saori, mă rog, cum naiba o fi chemând-o, îmi cere numărul tău de 50 de ori pe minut. Scris, vorbit, in orice mod… Şi mă calcă pe nervi! Să mor eu, ce naiba le faci, să fie atât de obsedate? Numai o noapte şi tipa e topită după tine. Am ridicat din umeri. Nu-mi pusesem întrebarea vreodată – consideram chestia asta un dar natural care era păcat să nu-l folosesc. - Scuze, eram în oraş, am mormăit.
- Sigur? mă scrută prietenul meu. Nu erau pe undeva sub casă, făcând pe craiul din păpuşoi lângă pianul ăla? Speriat, m-am uitat în jur, dar spre norocul meu şi a lui Neji, nu era nimeni. - Numai puţin, am recunoscut. - Ştiam eu, începu el să râdă isteric. Te-ai amorezat de Haruno, şi-i compuneai serenade, ai? - Eşti idiot, am mârâit pocnindu-l peste ceafă, ceea ce-l trimise un metru în faţă. - Auch! se plânse Neji, dar nu am mai stat să mai aud şi alte prostii fără sens, ci am intrat în clădirea mică, cenuşie ca starea mea de spirit.
În timp ce urcam scările, mă întrebam care era cauzele stării mele ce sincer, ar fi fost mai potrivită la un emo. Mă cufundasem în melancolie de ieri, de când o ajutasem – fără să vreau, nu uitaţi – pe Haruno. Probabil aici erau motivele, dar nu aveam nicio intenţie să le caut. Autoanaliza întotdeauna mă face să mă închid in camera mea secretă şi să nu mai ies de-acolo. Plictisit, am ciocănit o singură dată la uşa clasei, şi am intrat înăuntru fără să mă mai deranjez cu scuze. Profesoara nici nu merită atenţia mea. De asemenea, am încercat să nu mă uit la nicio fată. Probabil ar fi leşinat. Nu ştiu cum se face, dar cuceresc mult mai multe atunci când nu am nicio intenţie s-o fac.
- Domnule Uchiha, multumim că ne-aţi onorat cu prezenţa dumneavoastră la acest curs, care începe la ora 8 dacă tot veni vorba, nu la 8 şi jumătate, răsună vocea plină de miere şi fiere a doamnei Misaki.
Am mormăit ceva ininteligibil, şi m-am aşezat la locul meu, în spatele clasei. Stăteam singur în bancă în majoritatea orelor, şi nu puteam fi mai mulţumit. În acel moment, nu aveam chef de nicio fată, scheunând şi mâţâindu-se pe lângă mine, nici să mă tai. Am şi eu un chef de viaţă… mi-am spus cu o ironie amară. Trântind o carte pe masă, am încercat să mă gândesc la ceva care să mă înveselească. Nimic. Nothing. Rien. Nada. Nicht. Niente. Şi aici se limitează cunoştinţele mele de limbi străine.
- Nu, nu, nu, m-am împotrivit ca un copil mic, încercând să scap de braţele ce mă târau înspre clasa. Nu vreau să intru! Nu vreau să mor! - Haide Saskins, nu mai fă mofturi, râse Neji, împingându-mă pe uşă. M-am prins de rama unei uşi, într-o ultimă disperată încercare de a scăpa de calvarul ce mă aştepta. Însă erau prea mulţi. Neji, Haku, Enzou, Usui… - La naiba, am mârâit în timp ce ei, rânjind victorioşi, mă trăgeau mai departe pe scări. Numai de Sakura şi de Asuma aveam eu chef acum. Nici măcar în pauza de prânz nu mă arătasem; nu mi-era foame, iar melancolia aceea afurisită, extrordinarul “chef de viaţă” pe care îl aveam nu se diminuase nici după vreo trei săruturi cu trei fete diferite. De fapt, o făcuse şi mai rău. Chiar nu ştiam ce era cu mine. Am scâncit uşor, încă încercând să scap de strânsoarea lor de fier, dar ţi-ai găsit să am eu norocul ăsta. De ce nu mă puteau lăsa naibii cum deprimarea mea inexplicabilă?! Nu ştiu cum de m-au găsit, căci eram ascuns în seră şi voiam să chiulesc de la Psihologie, dar au făcut-o, şi iată-mă pe mine, Sasuke Uchiha, târât spre moarte.
Aveam atâta chef de Psihologie, cât am chef acum s-o văd pe Haruno. Deşi nu prea înţelegeam de ce mă obligau atât de mult să merg la oră, m-am resemnat. Voiau să mă chinuiască, ăsta-i adevărul!… cred. - Aşa, Sasuke, râse Neji satisfăcut. Cea mai plăcută oră te aşteaptă. - Iar pe tine, te aşteaptă Iadul, am mârâit eu, stand în faţa uşii unui alt Iad. Ai să te rogi să vină naiba să te ia până când termin eu cu tine. Cu aceste cuvinte, i-am întors spatele şi am intrat in clasă. El mă urmă îndeaproape, ceea ce fu un motiv pentru care l-am auzit chicotind. Însă l-am ignorat – un gunoi ca Neji nu-mi merita atenţia. Am oftat, cercetând camera. Nu întârziasem, din păcate, căci catedra era goală. - Sasuke, frate, ce faci? - Sasuke! - Hei, omule! - Bună Sasuke, răsună brusc şi un cor de fete. Am dat din cap absent, trântind şi un zâmbet. Nu m-am mai întors să le văd şi leşinând, aşa că am plecat spre locul meu fără să-i adresez niciun cuvânt lui Neji. Lua-l-ar dracu’. De ce mi-a făcut aşa ceva? De asemenea, am uitat. Lua-o-ar dracu’ şi pe Haruno, care nu are altceva de făcut decât să arate bine şi să aibă toate privirile băieţilor asupra ei, asta incluzându-mă, din păcate şi din nefericire, şi pe mine.
Hinata este un geniu, recunosc. Dacă m-a făcut pe mine să mă holbez, ceva ce ar trebui să fie consemnat in Cartea Recordurilor… ati prins ideea. M-am aşezat lângă acea fiinţă necunoscută şi ciudată, fără s-o privesc. Caietul de notiţe fu şi el, la rândul lui, trântit ca toate celelalte cărţi în acea zi. Şi nu ştiam dacă să mă apuc de mâzgâlit sau nu. Dar… - Bună ziua, copii, se auzi vocea entuziasta a domnului Asuma. Urând fiecare moment al acelei clipe, mi-am ridicat privirea. - Buuuuuunăă ziiiiiua, cântă clasa în cor. - Sper că aţi avut un week-end plăcut, spuse Asuma zâmbind larg în timp ce se aşeza la catedră. Plăcut pe naiba.
- Deci, acum, dragii mei, după ce aţi petrecut trei zile cu partenerul sau partenera, aş vrea să îmi spuneţi ce credeţi despre celălalt. Am să vă dau câteva foi, şi va trebui să scrieţi măcar o pagină. - Ce? îmi scăpă mie o exclamaţie revoltată. Cum aş putea să scot o pagină pe un subiect atât de plictisitor, ca Haruno? - Şi v-aţi gândit la sănătatea mea mentală, domnule Asuma? răsună şi vocea stupidei de Haruno din spatele meu. Dacă v-a trebui să scriu despre el, un singur cuvânt îl caracterizează: idiot. - Ştii ce, domniş… am început eu furios, întorcându-mă spre ea, dar nu am putut continua. - Domnişoară Haruno, domnule Uchiha, vă rog să staţi jos, mă întrerupse Asuma enervat. Veţi face ce vă cer, că de nu, nu vă aşteaptă o notă bună, sau vreo şansă de schimbare a partenerilor. Asta îmi închise definitiv gura. Nu voiam să pierd o asemnea oportunitate, şi se pare că nici Haruno.
- Sper că am încheiat aici, termină Asuma cu asprime. Acum, Ten-Ten, te rog împarte tu aceste foi. Ştiţi ce aveţi de făcut! Timp de lucru… hmm, aveţi… 40 de minute. M-am holbat la foaia alba din faţa mea, apoi la Haruno. Din nou la foaie, apoi la Haruno, iarăşi. Nu conta că arăta bine, şi că ochii aveau ceva ce nu observasem înainte, conta chestia asta idioată care se cheamă sarcină de lucru. Am luat ezitant pixul, şi am început să scriu.
|
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 17:54 | |
| Scuze pentru editarea întârziată a mesajului, Kitty...
În primul rând, îți mulțumesc pentru mesajul privat și, în al doilea, te felicit pentru minunăția pe care ai scris-o tocmai cu mânuțele tale, postând-o aici ! Cel mai mult mi-a plăcut atunci când Sasuke a înjurat-o pe Sakura că atrage privirile băieților, inclusiv pe a lui ! În sfârșit a spus și el ceva bun despre ea și, în fine, acum așteptăm și inversul.
Mă mănâncă curiozitatea în legătură cu prezentarea pe care o vor scrie, apoi arăta profesorului Asuma ! Genial profesor, nu alta, îți garantez !
Cam atât de spus și, ne mai vedem pe aici, corect ?
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Sam 02 Feb 2013, 00:02, editata de 4 ori |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| | | | Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 18:28 | |
| OMG!Ce ma bucur ca ai pus nextu in sfarsit.Si ce mai next!Cand vor exista si momente SasuSaku?Oricum,sper ca nextul il vei aduce cu mult mai repede caci mi-ai redeschis pofta de acest fic.Uite acum imi vine sa recitesc capitolul de vreo 5 ori.:(( Pe bune,ma crezi sau nu acest fic imi place mai mult ca pisica mea iar mie nu imi place nimic mai mult ca pisica mea(cu exceptia a 6 lucruri cum ar fi skateul si rolele dar ficul tau ocupa primul loc pe lista mea de palaceri.App.Rspunsurile la intrebari?Imi place ca Sakku a inceput sa arate bine si ca Sasuke a avut un scurt moment in care sa se holbeze la ea.Forta Kitkat!I love yo.Adu next ca altfel sti ce te asteapta! |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 18:59 | |
| Yeah! In sfarsit Kity a venit si ea cu un capitol. Imi era sincer dor sa citesc din acest fic. Imi place mult capitolul, mai ales ca este plin de actiune, actiune ce se petrece in liceu. Desi sunt total paralele cu lumea asta a adolescentilor din ziua de astazi, pe mine chiar ma atrage al tau capitol. Cel mai mult ma impresioneaza modul tau de a scrie, si cuvintele pe care le folosesti:
Nu erau pe undeva sub casă, făcând pe craiul din păpuşoi lângă pianul ăla?
Cel mai mult acea fraza mi-a atras atentia. Ca sa nu mai spun ca ne-ai bagat acel suspans pe gat la sfarsitul capitolului. Vreau sa vad neaparat ce au scris cei doi unul pentru celalalt, presupun ca injuraturi, sau pareri stupide...desii am o vaga idee ca Sakura va scrie macar un cuvant ceva mai frumos pestru Sasuke. Sau invers, niciodata nu se stie. Pai, eu iti astept urmatorul capitol, sa imi dai de veste in continuare. Bafta la tastat.!
|
| | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 19:08 | |
| În sfârșit a venit și mult așteptatul next-ulet! Foarte interesant, apropo. Îmi place starea brunetului! E melancolic sau poate... îndrăgostit.. Da, e îndrăgostit! Ha, ha, ha, ha, ha, ha! Șiii.. mi-am încheiat râsul de Mandark. Excuse moi, aberații de-ale mele! Adoooor felul tău de a scrie! E așa de atractiv! Oricum, aștept next-ul cu nerăbdare! Nu uita să mă anunți că altfel te tau, te tau, te feliez, cu talent te decupez! Kiss, kiss. |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 20:25 | |
| Nu încep cu niciun : Hei sau bună ... Vreau să îţi spun că m-am supărat puţin pe tine , nu ai mai adus continuarea din 1998...Şi a fost o surpriză , NU , un şoc mai exact să văd acel mesaj.Am sărit în sus de bucurie.Dap , aşa a fost. :)) . Şi capitolul a fost şi mai şoc...Mi-a plăcut în suflet . Sasuke , ce faci tu?? Doar nu te hobezi la Saku? Muahaha , muahahaha! Oh , ştiu şi eu cum este cu şcoala asta , dar nu putem face nimic.Aşa că ... vino rapid cu acel nou capitol!Te-am pupat , spor la scris în continuare. |
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 20:49 | |
| |
| | | Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 21:11 | |
| Hey, trec si eu pe aici. Ma bucur ca m-ai anuntat in legatura cu next-ul, si sper s-o faci in continuare : Capitolul mi se pare bun, dar putin mai slabut in comparatie cu celelalte (ma refer la certuri, nu au fost mai deloc prezente) :-( si nici Hinata. O vreau pe bruneta T~T In rest, totul a decurs lin si, iata-l pe Sasuke cum incepe sa-si puna intrebari, sa se simta aiurea si sa se gandeasca la privirea verzuie a rozaliei ::>: Astep capitolul urmator si cerutrile vesnice:)). Spor la scris si anunta-ma. Kissez~! |
| | | Roxyta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva in lumea mea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 67 Reputatie : 6 Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul Stare de spirit : mereu alta
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 22:15 | |
| |
| | | Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| | | | angel of darkness Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : arad Nr. mesaje : 308 Puncte : 342 Reputatie : 18 Hobby-uri : leptopul Stare de spirit : in general destul de buna
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 22:48 | |
| |
| | | Denixutza Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undevaaa.......cautama :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 97 Reputatie : 8 Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :) Stare de spirit : HapPY :)
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 01 Feb 2013, 22:55 | |
| DEci iti ador ficul Este Suppeerr Te rog pune nextu repede te rogg ...............e prea fain |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|