|
|
Va place CIP? | Este nemaipomenit si original, il ador <3 | | 95% | [ 133 ] | Dragut , dar mai ai de lucrat :| | | 4% | [ 6 ] | Chiar deloc <|3 | | 1% | [ 1 ] |
| Total voturi : 140 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 09 Apr 2013, 18:41 | |
| Cand am observat ca ai postat next-ul am fost ceva gen: O, Doamne, Doamneee! Nu se poateeeee! Ai idee cat am asteptat acest next? Mult, iti zic eu. Capitolul a fost geniaaaaaaal! La fel de tare cum ne-ai obisnuit. As ucide pentru next! Deci vino repede cu el! Te roooooooog. Esti geniala, perversa mea! >:D< Te pup! :* |
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 09 Apr 2013, 19:23 | |
| Buna...iti multumesc ca m ai anuntat si sper sa o faci in continuare, scuza ma ca e atat de scurt doar ca nu am inspiratie. |
|
| |
*Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 09 Apr 2013, 19:33 | |
| Ooo, ce avem noi aici. Un capitol foarte proaspat, adus dupa un car de timp De cand nu ai mai scris... Oricum, imi place acest Sasuke ganditor, chiar foarte mult. Deja a inceput sa se gandeasca la sansele de a o cuceri pe Sakura Sti, sunt cu adevarat curioasa sa vad cine isi va da seama primul de sentimentele sale fata de celalalt si va face ceva in legatura. Asta era lucrul care spuneai ca il are el in minte ? Mi-a parut rau cand s-a terminat capitolul. Nu ai mai postat de mult si ma asteptam sa scri foarte mult. O sa scri mai des de acum in colo, sau macar o sa incerci ? Cum de privirea Sakurei devenise atat de rece atunci cand Sasuke a intrat in clasa ? Pentru ce auzise sau pentru ca a sarutat-o pe Ten-Ten ? Ciudat, dar Kiba cu glumele lui incep sa-mi placa mult de tot mai ales pentru ca-i zice Sasukins. Paii, cam atat am avut de spus. Mersi pentru anunt si sper sa aduci mai repede next-ul de data asta. Spor la scris si te pup |
|
| |
×Lav.ii× Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : In my perfect dream . <3 Nr. mesaje : 32 Puncte : 36 Reputatie : 0 Hobby-uri : Dance . ;3 Stare de spirit : Índrăgostită .:>
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 09 Apr 2013, 20:14 | |
| |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 09 Apr 2013, 20:18 | |
| Mai Kitty, hai sa fim seriosi. Cum sa nu primesti o groaza de comenturi daca lasi capitolul atat de mult in standby [sper ca am scris bine]. Ciudat este faptul ca Sasuke are mila. Adica, pana la urma, credeam ca isi va calca pe orgoliu si isi va cere scuze de la Sakura, dar nu a facut-o nici pe departe. Iar Ten-Ten nu era fosta lui Neji? Ce nasol, sa se intalneasca cu prietenul fostului. Lasand gluma la oparte: imi place faptul ca usor-usor Sakura se schimba, insa ne-ai lasat cu suspans la sfarsit. Adica, ce se va intampla? Eu astept next, nu uita sa ma anunti. |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 09 Apr 2013, 20:31 | |
| Buna! Mersi ca m-ai anuntat! Capitolul a fost splendid! Esti geniala! Asteptam de mult sa pui nextul! Ce nesim**t poate fi Sasuke! Si Ten-Ten cum sa o barfeasca, fara ca ea sa-i fii facut ceva, pe Sakura? De ce atat de mult suspans? Astept cu nerabdare nextul, cel fermecat, te rog anunta-ma cand il pui! Spor la scris! Te dulce! <3 |
|
| |
kidutz_pitiik99 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 09 Apr 2013, 20:41 | |
| Pur si simplu...GENIAL! Am citit capitolul acesta cu sufletul la gura, la fel ca la celelalte. Stiu ca ti-am mai spus-o dar ti-o mai spun inca o data. Ador ficul tau! Te rog sa ma anunti cand pui next-ul! Te pup Papa :-h |
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 09 Apr 2013, 22:23 | |
| |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mar 09 Apr 2013, 22:34 | |
| Ca de obicei ultima, intarziata de mine uite ca a venit. Recunosc ca voiam sa ies de pe calculator si sa ma pun sa dorm, dar m-am gandit sa mai intru o data pe forum si cand vad ca ai pus next. Revenind la next ca de fiecare data mi-a placut la nebunie, iar de sfarsit nu mai zic nimic. Nu stiu de ce, dar parca am eu vaga impresie ca Sasuke se gandea la altceva nu la ce sanse ar avea, dar probabil doar ma insel. Si ca tot veni vorba de asta ce este cu Kiba de nu mai face misto de Sasuke? S-a lovit cumva la cap sau l-au rapit extraterestii? |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mier 10 Apr 2013, 01:24 | |
| deci iubita iti multumesc de anunt.dar cam tarziu venisi cu next-ul.sau mi se pare mie? oricum,te astept in continuare cu anuntul da?Akatsuki_lavy ti pupa |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mier 10 Apr 2013, 09:05 | |
| Uuuuu! :> Începe să devină intresant ! Mulţumesc că m-.ai anunţat Acest capitol, m-a lăsat pur şi simplu mască Mulţumesc că m-ai anunţat Şi spor la scris în continuare ! |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Mier 10 Apr 2013, 23:44 | |
| Hey !... Scuze, scuze de o mie de ori ca am venit asa de tarziu cu comm-ul, cu toate ca tu m-ai anuntat. Off, sunt asa o .... . Oricum, lasand melodrama asta, mi-a placut mult, mult acest capitol . Pana si profu de bio a constata cat de mult s-a schimbat Sasuke fata de cum era in Alaska, uff si Sasuke a mai fost sarutata si de urata aia de Ten-Ten, ipocrita n-am ce zice.... saraca Sakura chiar daca nu vrea sa recunoasca sunt sigura ca s-a simtit ca naiba.... Daaarr, Sasuke a spus ceva care m-a lasat masca : ar incerca s-o faca pe Sakura s-o placa, s-ar da la ea ... OAU . Ehh cam atat am avut de spus, asa ca hai repejor cu next-ul ps: sa ma anunti si pe mine Te pupaceste Lola |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Joi 11 Apr 2013, 14:01 | |
| Buun, dupa cum poti observa eu n-am dat pe-aici de la ultimul tau capitol. Si rusine sa-mi fie. Mi-a placut in special sfarsitul, momentul in care Sasuke i-a raspuns lui Kiba la intrebare, caci nu ma asteptam sa se gandeasca serios la asta. Bine, banuiesc ca Sakura ori va face ca o tornada scapata de sub control, ori se va inrosi mai ceva ca o sfecla. Poate amandoua? Iti multumesc pentru anunt si sper sa o faci si in continuare, chiar sunt curioasa ce se va mai intampla. P.S.: Zilele saptamanii se scriu cu litere mici. Te pup. :* |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Joi 11 Apr 2013, 16:15 | |
| Buna ! Am inceput sa iti citesc fic-ul de ieri si acum l-am terminat ( asta a inclus si noaptea pana la doua ) Mi-ai trezit dorinta de a citi mai mult si de a afla ce urmeaza in continuare Mi-au placut la nebunie capitolele, si mai vreau :>: Ma uimeste faptul ca poti spune atatea prin dialog chiar ai un fel aparte de a scrie chiar vreau sa aflu ce se va mai intampla Imi place la nebunie Gata te las, cred ca te-am innebunit cu asta deja Te rog sa ma anunti si pe mine data viitoare cand aduci next-ul Multumesc anticipat Te |
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Joi 11 Apr 2013, 19:58 | |
| Awwwwwww <3 mi-a suuupeer mega extra placut. A fost minunat , haios si intrigant :x astept sa ne aduci next-ul , si te rog din sufletel daca te indura inimioara si daca poti sa-l postezi putin mai repedede :o3
Teo ;) te-a pupaciiit :* :* :*
|
|
| |
OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 12 Apr 2013, 00:09 | |
| My dear, mi.a placut acest capitol. Ce pot spune? Mai impresionat ca de obicei. Sa ma anunti de next. Pup, Ana. |
|
| |
Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 12 Apr 2013, 13:08 | |
| si din noouu waittttttiiiinnnnggggg:))) spor la scris capitolul urmator.. asta mi-a placut :) |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Vin 12 Apr 2013, 17:58 | |
| Ulalala, de cand n-am mai trecut eu pe aici, Dumnezeu stie! Am citit toate capitolele pe care le-ai postat si nu m-a plictisit niciunul. Autoarea ficului este geniala si ma bucur ca ai vrut sa faci o adaptare, caci ideea e mirifica. Imi plac caracterele persoanjelor foarte mult, iar faptul ca Hinata si Sakura de inteleg, ma incanta foarte tare. Kiba e un monstru atat de adorabil, mai ales pentru faptul ca il enerveaza pe Kiba Raspunsul acela incomplet al lui Sasuke m-a lasat in ceata totala, oare se va decide sa o cucereasca intr-un final pe Sakura? Eu imi doresc un sarut inca de cand a inceput acest fic si nici acum nu l-am primit. I se pare cuiva corect? Uff, eu inca astept acel sarut si decizia lui Sasuke, deci astept sa ma uimesti. Sa aduci repede urmatorul capitol si nu uita sa ma anunti |
|
| |
Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| |
| |
¤Kiira¤ Academy Student
Sex : Localizare : In your mind .:3 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 43 Puncte : 56 Reputatie : 3 Stare de spirit : Indragostita . =p~
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Sam 13 Apr 2013, 15:36 | |
| Hei . Să ştii că am început să citesc acest fic mai demult , doar că n-am comentat şi eram pe alt cont . Oricum este F.A.N.T.A.S.T.I.C ! ;3 Sper să aduci repede next-ul . Să mă anunţi .
Te pup , pa'pa . |
|
| |
LovelyPandaaa Academy Student
Sex : Localizare : Land of Dreams acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 4 Puncte : 6 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Lun 15 Apr 2013, 02:44 | |
| deeci , abea acum a ajuns si je la acest nou si mirifiic capitol . Rusine sa-mi fie! Ce pot sa spun , e minunat , genial , superb , original si muuulte altele. Faza cu ' Ma gandeam care sunt sansele ' mi-a pus capac . Abea astept next-ul , si sper ca sanseleee sa fie de o combinatiuneee . Sper sa ma anunti si de aceasta data de next . Kisses from Panda :* |
|
| |
Kate Uchiha Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world acebook : Monica Nr. mesaje : 304 Puncte : 333 Reputatie : 33 Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Lun 15 Apr 2013, 09:09 | |
| Heiiiiiii!!!!!!!!!! Dupa inexplicabila mea moarte forumista, cunoscuta sub numele de vacanta si lipsa de net in vacanta, am reinviat si primul fic la care aterizez e CIP!!! Se putea altfel?? Nu prea... Asa.... care sunt sansele? Daca se pune problema sa analizez eu ne citim peste o luna sau la revelion. Poate! Deci, multumesc mult de tot ca m-ai anuntat si te rog s-o faci si data viitoare. Pana atunci, cand va trebui sa dezvolti "Cazul Alaska" , adica viata lui Sasukins, altminteri Sherlock Holmes de Romania (eu) nu va elucida vreodata acest mister. Sincer, cred ca nici adevaratul Sherlock Holmes nu-i poate afla povestea lui Sasuke. Si acum pun pauza ideilor mele de detectiv si revin la ficul tau. Care apropo, n-am cuvinte sa spun cat de genial este! Am tone de intrebari pentru tine, precum, de unde atatea idei si de ce tocmai Alaska si...of... mai bine stau departe de tastatura o vreme Pai... te dulce! Spor la scris!! Ja ne!!! |
|
| |
Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Lun 15 Apr 2013, 21:05 | |
| deci ma mir cum de nu cred ca am trecut pe aici pana acum, sincer, e prea misto ficul e... genial.... total! deci nici daca ma omorai nu cred ca m-as fi gandit la asa ceva :)) ma anunti si pe mine de next te rog? :o3 pwp duuuuulce :* |
|
| |
Aleeeeee Academy Student
Sex : Localizare : in my coffin Nr. mesaje : 23 Puncte : 28 Reputatie : 7 Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime Stare de spirit : upside down
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Lun 15 Apr 2013, 21:30 | |
| hey, hey....scuze ca nu am lasat comm pana acum...dar sa stii ca am continuat sa-ti citesc ficul. E magnific si cu fiecare capitol te face sa ceri din ce in ce mai mult. Abea astept sa vad ce planuri malefice are Sas'ke in legatura cu Saku. Aaa, da, Hinata felicitari pentru ca ai luat atitudine asupra infatisarii rozaliei, merita si Sasuke niste palpitatii. Daca poti, te rog anunta-ma cand pui next.....daca nu poti, ei bine, tot o sa vad ca ai postat. Kiss and hugs, Ale! |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie Dum 21 Apr 2013, 16:47 | |
| Hello, dear!!
Ma mir cum nu am descoperit pana acum fic-ul acesta...Mi se pare foarte original si imi place foarte muuult..! Mai lasat fara cuvinte, si nu te mint... Mi se pare o idee fantastica si abea astept sa vad cum o evoluezi.... Abia astept sa pui next-ul! Cand pui next-ul sa ma anunti...
Ja ne!
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce Inseamna Psihologie | |
| |
|
| |
|