Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Urmatorul

Va place CIP?
Este nemaipomenit si original, il ador <3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_vote_lcap95%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_vote_rcap
 95% [ 133 ]
Dragut , dar mai ai de lucrat :|
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_vote_lcap4%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_vote_rcap
 4% [ 6 ]
Chiar deloc <|3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_vote_lcap1%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 140

Sondaj inchis

AutorMesaj
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 18:41

Cand am observat ca ai postat next-ul am fost ceva gen: O, Doamne, Doamneee! Nu se poateeeee!in love Ai idee cat am asteptat acest next? Mult, iti zic eu. Capitolul a fost geniaaaaaaal! La fel de tare cum ne-ai obisnuit. As ucide pentru next! Deci vino repede cu el! Te roooooooog. Esti geniala, perversa mea! >:D< Te pup! :*
Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 19:23

Buna...iti multumesc ca m ai anuntat si sper sa o faci in continuare, scuza ma ca e atat de scurt doar ca nu am inspiratie.
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 19:33

Ooo, ce avem noi aici. Un capitol foarte proaspat, adus dupa un car de timp rusinos De cand nu ai mai scris... Oricum, imi place acest Sasuke ganditor, chiar foarte mult. Deja a inceput sa se gandeasca la sansele de a o cuceri pe Sakura lough Sti, sunt cu adevarat curioasa sa vad cine isi va da seama primul de sentimentele sale fata de celalalt si va face ceva in legatura. Asta era lucrul care spuneai ca il are el in minte ? Mi-a parut rau cand s-a terminat capitolul. Nu ai mai postat de mult si ma asteptam sa scri foarte mult. O sa scri mai des de acum in colo, sau macar o sa incerci ? Cum de privirea Sakurei devenise atat de rece atunci cand Sasuke a intrat in clasa ? Pentru ce auzise sau pentru ca a sarutat-o pe Ten-Ten ? Ciudat, dar Kiba cu glumele lui incep sa-mi placa mult de tot I rock peopleee!!! mai ales pentru ca-i zice Sasukins. Paii, cam atat am avut de spus. Mersi pentru anunt si sper sa aduci mai repede next-ul de data asta. Spor la scris si te pup kiss
Sus In jos
×Lav.ii×
Academy Student
Academy Student
×Lav.ii×

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : In my perfect dream . <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 32
Puncte : 36
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Dance . ;3
Stare de spirit Stare de spirit : Índrăgostită .:>

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 20:14

Vaaai , ce drăguţ capitol avem noi aici . puppy eyes
E aşa de ganditor Sasukins . Imi place asta .well? awesome right? rolling on the floor
Bun . Să trecem la subiect : Il adoooorrr . huh?
E prea splendid ca să fie adevărat . (D)
Sa aduci repede nextul . dap !

Pupici . in love
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 20:18

Mai Kitty, hai sa fim seriosi. Cum sa nu primesti o groaza de comenturi daca lasi capitolul atat de mult in standby [sper ca am scris bine].
Ciudat este faptul ca Sasuke are mila. Adica, pana la urma, credeam ca isi va calca pe orgoliu si isi va cere scuze de la Sakura, dar nu a facut-o nici pe departe. Iar Ten-Ten nu era fosta lui Neji? Ce nasol, sa se intalneasca cu prietenul fostului. lough
Lasand gluma la oparte: imi place faptul ca usor-usor Sakura se schimba, insa ne-ai lasat cu suspans la sfarsit.
Adica, ce se va intampla?
Eu astept next, nu uita sa ma anunti. kiss
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 20:31

in love Buna! Mersi ca m-ai anuntat! Capitolul a fost splendid! Esti geniala! Asteptam de mult sa pui nextul! Ce nesim**t poate fi Sasuke! Si Ten-Ten cum sa o barfeasca, fara ca ea sa-i fii facut ceva, pe Sakura? De ce atat de mult suspans? Astept cu nerabdare nextul, cel fermecat, te rog anunta-ma cand il pui! Spor la scris! Te kiss dulce! <3
Sus In jos
kidutz_pitiik99
Genin
Genin
kidutz_pitiik99

Localizare Localizare : Mioveni
Nr. mesaje Nr. mesaje : 152
Puncte : 158
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Traim Periculos!!!!
Stare de spirit Stare de spirit : Nebunatica :x

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 20:41

Pur si simplu...GENIAL! Am citit capitolul acesta cu sufletul la gura, la fel ca la celelalte. Stiu ca ti-am mai spus-o dar ti-o mai spun inca o data. Ador ficul tau! Te rog sa ma anunti cand pui next-ul! Te pup kiss Papa :-h

Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 22:23

Draga mea, multumesc din suflet ca m-ai anuntat in love
Nu suportam sa mai raman in urma happy
Esti geniala, fantastica, minunata...ti-am zis ca te laud heh
Logic ca-mi place dap ! , desi nu strica sa fi fost mai lung well? awesome right?
Abia astept next-ul si sa nu uiti sa ma anunti in love
Te pup kiss

Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 22:34

Ca de obicei ultima, intarziata de mine uite ca a venit. Recunosc ca voiam sa ies de pe calculator si sa ma pun sa dorm, dar m-am gandit sa mai intru o data pe forum si cand vad ca ai pus next.
Revenind la next ca de fiecare data mi-a placut la nebunie, iar de sfarsit nu mai zic nimic. Nu stiu de ce, dar parca am eu vaga impresie ca Sasuke se gandea la altceva nu la ce sanse ar avea, dar probabil doar ma insel. Si ca tot veni vorba de asta ce este cu Kiba de nu mai face misto de Sasuke? S-a lovit cumva la cap sau l-au rapit extraterestii?
Sus In jos
Akatsuki_lavy
Genin
Genin

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 282
Puncte : 294
Reputatie Reputatie : 18

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mier 10 Apr 2013, 01:24

deci iubita iti multumesc de anunt.dar cam tarziu venisi cu next-ul.sau mi se pare mie? oricum,te astept in continuare cu anuntul da?Akatsuki_lavy ti pupa
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mier 10 Apr 2013, 09:05

Uuuuu! :>happy Începe să devină intresant in love !
Mulţumesc că m-.ai anunţat in love
Acest capitol, m-a lăsat pur şi simplu mască in love
Mulţumesc că m-ai anunţat kiss
Şi spor la scris în continuare kiss !
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Mier 10 Apr 2013, 23:44

Hey !... Scuze, scuze de o mie de ori ca am venit asa de tarziu cu comm-ul, cu toate ca tu m-ai anuntat. Off, sunt asa o .... nervi! . Oricum, lasand melodrama asta, mi-a placut mult, mult acest capitol happy . Pana si profu de bio a constata cat de mult s-a schimbat Sasuke fata de cum era in Alaska, uff si Sasuke a mai fost sarutata si de urata aia de Ten-Ten, ipocrita n-am ce zice.... saraca Sakura chiar daca nu vrea sa recunoasca sunt sigura ca s-a simtit ca naiba.... Daaarr, Sasuke a spus ceva care m-a lasat masca : ar incerca s-o faca pe Sakura s-o placa, s-ar da la ea ... OAU what?lol! . Ehh cam atat am avut de spus, asa ca hai repejor cu next-ul happy2
ps: sa ma anunti si pe mine happy
Te pupaceste Lola kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 Asss10Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Joi 11 Apr 2013, 14:01

Buun, dupa cum poti observa eu n-am dat pe-aici de la ultimul tau capitol. Si rusine sa-mi fie. Mi-a placut in special sfarsitul, momentul in care Sasuke i-a raspuns lui Kiba la intrebare, caci nu ma asteptam sa se gandeasca serios la asta. Bine, banuiesc ca Sakura ori va face ca o tornada scapata de sub control, ori se va inrosi mai ceva ca o sfecla. Poate amandoua? rolling on the floor Iti multumesc pentru anunt si sper sa o faci si in continuare, chiar sunt curioasa ce se va mai intampla.

P.S.: Zilele saptamanii se scriu cu litere mici. lough Te pup. :*
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Joi 11 Apr 2013, 16:15

Buna !
Am inceput sa iti citesc fic-ul de ieri si acum l-am terminat in love ( asta a inclus si noaptea pana la doua lough ) Mi-ai trezit dorinta de a citi mai mult si de a afla ce urmeaza in continuare kiss Mi-au placut la nebunie capitolele, si mai vreau :>:
Ma uimeste faptul ca poti spune atatea prin dialog huh? chiar ai un fel aparte de a scrie happy
chiar vreau sa aflu ce se va mai intampla yeah
Imi place la nebunie in love in love in love
Gata te las, cred ca te-am innebunit cu asta deja rolling on the floor
Te rog sa ma anunti si pe mine data viitoare cand aduci next-ul puppy eyes
Multumesc anticipat ;;)
Te kiss
Sus In jos
Teo.Dora
Genin
Genin
Teo.Dora

Localizare Localizare : Stefanestii de Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 111
Puncte : 119
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr.
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Joi 11 Apr 2013, 19:58

Awwwwwww <3 mi-a suuupeer mega extra placut. A fost minunat , haios si intrigant :x
astept sa ne aduci next-ul , si te rog din sufletel daca te indura inimioara si daca poti
sa-l postezi putin mai repedede :o3

Teo ;) te-a pupaciiit :* :* :*
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Vin 12 Apr 2013, 00:09

My dear, mi.a placut acest capitol. Ce pot spune? Mai impresionat ca de obicei. Sa ma anunti de next.

Pup, Ana. kiss
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Vin 12 Apr 2013, 13:08

si din noouu waittttttiiiinnnnggggg:)))
spor la scris capitolul urmator..
asta mi-a placut :)
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Vin 12 Apr 2013, 17:58

Ulalala, de cand n-am mai trecut eu pe aici, Dumnezeu stie! Am citit toate capitolele pe care le-ai postat si nu m-a plictisit niciunul. Autoarea ficului este geniala si ma bucur ca ai vrut sa faci o adaptare, caci ideea e mirifica. Imi plac caracterele persoanjelor foarte mult, iar faptul ca Hinata si Sakura de inteleg, ma incanta foarte tare. Kiba e un monstru atat de adorabil, mai ales pentru faptul ca il enerveaza pe Kiba rolling on the floor Raspunsul acela incomplet al lui Sasuke m-a lasat in ceata totala, oare se va decide sa o cucereasca intr-un final pe Sakura? Eu imi doresc un sarut inca de cand a inceput acest fic si nici acum nu l-am primit. I se pare cuiva corect? rolling on the floor Uff, eu inca astept acel sarut si decizia lui Sasuke, deci astept sa ma uimesti. Sa aduci repede urmatorul capitol si nu uita sa ma anunti well? awesome right?
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Sam 13 Apr 2013, 15:32

Wow,cat de tare.
Mai orice ar face,Sasuke tot un idiot ramane.Il ador! in love
Şi ce se intampla?Se lanseaza o provocare pentru gagiu-Hmph abia astept sa citesc urmatorul capitol.
Iti place sa ne torturezi asa-i kiss
Sus In jos
¤Kiira¤
Academy Student
Academy Student
¤Kiira¤

Sex : feminin Localizare Localizare : In your mind .:3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 43
Puncte : 56
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita . =p~

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Sam 13 Apr 2013, 15:36

Hei . Să ştii că am început să citesc acest fic mai demult , doar că n-am comentat şi eram pe alt cont . Oricum este F.A.N.T.A.S.T.I.C ! ;3
Sper să aduci repede next-ul . Să mă anunţi .

Te pup , pa'pa . a hug
Sus In jos
LovelyPandaaa
Academy Student
Academy Student
LovelyPandaaa

Sex : feminin Localizare Localizare : Land of Dreams
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4
Puncte : 6
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Lun 15 Apr 2013, 02:44

deeci , abea acum a ajuns si je la acest nou si mirifiic capitol . Rusine sa-mi fie! Ce pot sa spun , e minunat , genial , superb , original si muuulte altele. Faza cu ' Ma gandeam care sunt sansele ' mi-a pus capac . Abea astept next-ul , si sper ca sanseleee sa fie de o combinatiuneee . Sper sa ma anunti si de aceasta data de next .
Kisses from Panda :*
Sus In jos
Kate Uchiha
Genin
Genin
Kate Uchiha

Localizare Localizare : In my own world
acebook acebook : Monica
Nr. mesaje Nr. mesaje : 304
Puncte : 333
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing
Stare de spirit Stare de spirit : din ce in ce mai bine

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Lun 15 Apr 2013, 09:09

Heiiiiiii!!!!!!!!!! Dupa inexplicabila mea moarte forumista, cunoscuta sub numele de vacanta si lipsa de net in vacanta, am reinviat si primul fic la care aterizez e CIP!!! Se putea altfel?? Nu prea... Asa.... care sunt sansele? Daca se pune problema sa analizez eu ne citim peste o luna sau la revelion. Poate! Deci, multumesc mult de tot ca m-ai anuntat si te rog s-o faci si data viitoare. Pana atunci, cand va trebui sa dezvolti "Cazul Alaska" , adica viata lui Sasukins, altminteri Sherlock Holmes de Romania (eu) nu va elucida vreodata acest mister. Sincer, cred ca nici adevaratul Sherlock Holmes nu-i poate afla povestea lui Sasuke. Si acum pun pauza ideilor mele de detectiv si revin la ficul tau. Care apropo, n-am cuvinte sa spun cat de genial este! Am tone de intrebari pentru tine, precum, de unde atatea idei si de ce tocmai Alaska si...of... mai bine stau departe de tastatura o vreme rolling on the floor Pai... te kiss dulce! Spor la scris!! Ja ne!!! hi!
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Lun 15 Apr 2013, 21:05

deci ma mir cum de nu cred ca am trecut pe aici pana acum, sincer, e prea misto ficul
e... genial.... total! deci nici daca ma omorai nu cred ca m-as fi gandit la asa ceva :))
ma anunti si pe mine de next te rog? :o3 pwp duuuuulce :*
Sus In jos
Aleeeeee
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : in my coffin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime
Stare de spirit Stare de spirit : upside down

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Lun 15 Apr 2013, 21:30

hey, hey....scuze ca nu am lasat comm pana acum...dar sa stii ca am continuat sa-ti citesc ficul. happy2 E magnific si cu fiecare capitol te face sa ceri din ce in ce mai mult. Abea astept sa vad ce planuri malefice are Sas'ke in legatura cu Saku. Aaa, da, Hinata felicitari pentru ca ai luat atitudine asupra infatisarii rozaliei, merita si Sasuke niste palpitatii. Daca poti, te rog anunta-ma cand pui next.....daca nu poti, ei bine, tot o sa vad ca ai postat. Kiss and hugs, Ale!
Sus In jos
Cassis
Genin
Genin
Cassis

Localizare Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 280
Hobby-uri Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului...
Stare de spirit Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19Dum 21 Apr 2013, 16:47

Hello, dear!!

Ma mir cum nu am descoperit pana acum fic-ul acesta...Mi se pare foarte original si imi place foarte muuult..!
Mai lasat fara cuvinte, si nu te mint... Mi se pare o idee fantastica si abea astept sa vad cum o evoluezi.... Abia astept sa pui next-ul!
Cand pui next-ul sa ma anunti...

Ja ne!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 16 I_icon19

Sus In jos

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 16 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-