Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Urmatorul

Va place CIP?
Este nemaipomenit si original, il ador <3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_vote_lcap95%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_vote_rcap
 95% [ 133 ]
Dragut , dar mai ai de lucrat :|
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_vote_lcap4%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_vote_rcap
 4% [ 6 ]
Chiar deloc <|3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_vote_lcap1%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 140

Sondaj inchis

AutorMesaj
milu_hinata
Genin
Genin
milu_hinata

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : cauta-ma si ma vei gasi unde te astepti mai putin
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 75
Puncte : 85
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : I have killed no men, that, in the first place, didn’t deserve killing

Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 16:08

Buna! Am trecut si eu pe aici. Imi place atat de mult ficul tau si de abia astept sa vad ce se intampla. Te rog anunta-ma si pe mine cand pui next. Multumesc anticipat.
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 17:28

Sasuke este chiar un mare magar !
waiting ..cum a putut sa spuna una ca asta ?
Sunt prea orgoliosi astia doi lough !
Raspunsurile sunt tari, dar nu au raspuns la toate, adica, Sasuke inca nu a spus ceea ce a simtit cand l-a atins Sakura, si nu prea cred ca nu stia rolling on the floor !
Mersi ca m-ai anuntat in love !
Sper sa pui si capitolul cat mai repede rock !
Spor la scris !
Jelly te pupa kiss

Sus In jos
Just4You
Genin
Genin
Just4You

Sex : feminin Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 87
Puncte : 99
Hobby-uri Hobby-uri : n-am chef sa le enumar
Stare de spirit Stare de spirit : happy_*_*

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 18:33

Prea taari raspunsurile lui Sasuke si ale Sakurei.Astia se potrivesc de minune dar sunt prea orgoliosi.Sa ma anunti cand pui capitolul.
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 19:53

ohhh dear mersi de anunt happy
am ras la raspunsurile lor pe burta :)): sora-mea deja imi zicea ca am innebunit :)))
abia astept sa vad ce se va intampla in continuare kiss
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 20:19

Ms de anunt! Sa stii ca raspunsurile au fost super. lough Acum ma intreb ce as mai putea zice... Oricum cred ca am avut cele mai putine intrebari... Asta inseamna sa le faci pe moment si in graba.. Sper sa aduci next-ul cat de repede poti si spor la sscris!
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Sam 01 Dec 2012, 14:06

aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce imi place
trebuie sa recunosc asta da idee originala pentru un fic
si geniala
succes in continuare
happy2
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Sam 01 Dec 2012, 14:15

Buna *hug*
Stii ce am facut eu aseara? *hmm* Iti spun eu :P Am stat pana tarziu ca sa-ti citesc ficul superb <3 Nu stiu cum nu l-am citit pana acum -.- Imi cer mii de scuze :o3
Ideea este foarte interesanta. M-ai facut foarte curioasa ^^
Uiiiii :x Deci o ador pe Hinata. Bine ii face Sakurei ^^
Ma tot intreb ce a patit Sas'ke. *hmm* Dupa cum a reactionat atunci cand Kakashi era sa zica "chestia" m-a facut si mai curioasa xD
Sakura. O noua schimbare datorita Hinatei. Sper ca in continuare sa o schimbe ^^
Deci vreau next-ul cat de repede se poate!!!! Imi place mult! Il iubesc!
Sper ca ma vei putea anunta cand postezi urmatorul capitol ^^
Spor la scris si multa imaginatie! ^^

Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Sam 01 Dec 2012, 22:32

[b]Okeiii, deci asta a fost chiar super interesant... Dar pe Sasuke tot il urasc pentru faza cu sutienul rolling on the floor Si... daca o sa fie tot asa atunci am sa-ti mai scriu cate o afirmatie la fiecare capitol pe care-l vei pune dap !

Have a nice day of december! a hug
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Dum 02 Dec 2012, 11:14

cred ca am exagerat cu intrebarile can\'t see !!! I rock peopleee!!! dar trebuie sa recunoastem ca au fost multe , frumoase , perverse dar mai ales amuzante si la unele intrebari think mi s-a parut numai mie sau astia 2 incepeau sa se aproprie cat de cat puppy eyes dar la aletele muream de ra ca de ex : "
1. Sasuke scumpule, ce ai face dacă ai fi întrerupt în timpul unei partide cu Sakura, de către Kiba ? L-ai lua la şuturi şi pumni ?
Sasuke&Sakura : WHAT THE F*CK WAS THAT? ARE YOU FUC*ING KIDDING ME? CUM? NOI DOI? NICIODATA!
Sasuke : Tin sa mentionez ca da, l-as lua pe Kiba la pumni daca m-ar intrerupe in timpul….actului sexual cu….ahm…Sakura.
Sakura, tafnoasa : Hmh!"

intrebarea asta este printre preferatele mele datorita raspunsului ::>: rolling on the floor
asa ca next-ul il vreau cat mai repede kiss sa vedem ce se mai intampla cu nebunii astia ::>: ( P.s. Scuse ca am pus atatea intrebari dar asa sunt eu mai curioasa oops )
Sus In jos
Patrick.
Academy Student
Academy Student
Patrick.

Sex : masculin Localizare Localizare : undeva
Nr. mesaje Nr. mesaje : 40
Puncte : 53
Reputatie Reputatie : 11

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 15:17

Tu esti bolnava. Adica...chiar esti bolnava. :| Creierul tau e ca o cladire? O iau pe intercalatia stanga , serios?! rolling on the floor Mda. Raspunsurile au fost pe masura. dap !
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 20:03

Partea I

Din perspectiva Sakurei

De multe ori m-am intrebat cand dimensiunile paralele si ciudate se amesteca in banala lume reala, si de ce. Cand viata ti-e intoarsa cu susul in jos de un mic amanunt, pe care mai apoi te lupti sa il reasezi in decor si sa te prefaci ca nimic nu s-a schimbat. Dar nu ma asteptam la raspunsul acesta.Pentru ca numai intr-o dimensiune paralela si imposibila eu si Uchiha am sta trantiti unul peste altul, nici unul avand, aparent, vreo intentie de revenire pe propriile picioare. De fapt, nu observasem niciodata cat de adanci pareau ochii lui negrii, ce trasaturi perfect conturate avea. Presupun ca asta era din cauza ca eram atat de aproape de fata lui.

Am clipit usor.

Definitiv dimensiune paralela si imposibila. Cu mult mai imposibila decat inainte, pentru ca si Sasuke parea sa aiba aceeasi probleme ca mine.
Nu prea stiu cat am stat asa. Era ca si cum imi pierdusem mintile; nuanta aceea intensa de negru imi acaparase in totalitate gandurile, si nu puteam evada. Simteam ca era putin gresit – bine, bine, foarte gresit – dar corpul nu voia sa asculte comandele vagi date de creier.

- Ioi! Sasukins, stii unde e CD-ul acela cu Britney Spears? sparse vraja o voce care din pacate, apartinea unui om al pesterilor venit in zilele noastre.
- Oooooh, facu Kiba ochii mari cand ne vazu, exact in momentul in care eu voiam sa ma desprind. Scuzati-mi intreruperea…
M-am inrosit ca o un rac, pregatindu-ma sa-l imbrancesc pe Uchiha de pe mine, dar nu mai fu nevoie. El deja se ridicase, zburand ca un fulger dupa Kiba care disparuse deja dupa usa.
- Ioi! se auzi glasul de trambita a fratelui mai mare a lui Uchiha . Sasukins si Sakura tocmai…

Dar Kiba nu avu timp sa continue. Nu trebuia sa fii Einstein ca sa iti dai seama ca o interventie brutala intrerupsese deconspirarea celui mai penibil accident din istorie. Am luat-o si eu la fuga dupa Uchiha, fara sa ma gandesc la impiedicari sau la stangacia mea ce ma facea sa par handicapata. Era o urgenta.Cand am ajuns in salonasul de langa holul principal, Kiba se zbatea ca un peste pe uscat in bratele lui Sasuke, care ii acoperea gura cu doua maini inclestate ca la carte. Parea sa mai aiba putin si sa-l sufoce de-a binelea pe sarmanul Kibkins… dar nu aveam nimic impotriva.

Insa cand Kiba incepu sa gesticuleze de-a dreptul disperat, si cand fata lui prinse o nuanta de verde, Uchiha il elibera. Kiba horcai, inspirand si expirand cu intensitate, in timp ce se sprijinea de perete. Cand paru sa-si fi revenit la normal, Sasuke marai:

- Asculta, mutra de maimuta neevoluata. Nu s-a intamplat nimic; pur si simplu, Haruno cobora in fuga scarile, si eu dupa ea. Din pacate, m-am impiedicat si am cazut unul peste altul. Tu ai ajuns exact dupa aceea. Nu-i asa? mi se adresa el in final.
- Da, am intarit eu decisa.
- Presupun ca m-am inselat atunci, mormai Kiba privindu-ne pe rand cu niste ochi critici. Doar ca, va uitati unul la altul de parca ati fi fost iub…
- Nu pronunta cuvantul, il intrerupse Uchiha energic. Ti-ai imaginat partea aia. Doar stii cat ne uram, eu si Sakura.

Am tresarit usor. Intr-adevar, ne uram. Era un fapt dovedit stiintific, biologic, chimic si din toate punctele de vedere posibile. Atunci, ce s-a intamplat in jumatatea aceea de minut?
Mi-or fi controland extraterestrii mintea? Hinata s-a dotat cu un sistem RFID, controlandu-ma cu ajutorul cipului care mi l-a implantat in creier cand dormeam?
Nimic nu este imposibil. Cea mai recenta dovada acum doua minute.
- Deci, pana la urma, mai stii unde naiba e CD-ul ala cu Britney Spears? imi intrerupse Kiba reflexiile.

Atat de tipic.

- Am impresia ca este ascuns in carcasa de plastic a calculatorului, medita Sasuke. Acolo l-ai ascuns ultima data.
- Asa! exclama Kiba. Stiam eu ca pe-acolo trebuia sa fie! Mersi, Sasukins.
- Nu-mi mai spune asa, marai Uchiha in timp ce Kiba zbura inapoi in sufragerie.
Am zambit amuzata. Insa umorul se evapora repede, caci dupa plecarea lui, se lasa o liniste stanjenitoare. Ma simteam de parca stateam pe ace, gandindu-ma la ce se intamplase. Am vrut sa spun ceva, dar Sasuke deschise gura inaintea mea:

- Uite, Sakura, scuze… spuse el incet, cu ochii in jos. A fost un accident, nu am intentionat nimic, jur.
L-am privit inghetata in soc. Bine, deci acum sunt sigura: definitiv sunt intr-o dimensiune paralela, daca insasi Uchiha s-a gasit sa se scuze.
- Nu-i nimic, am bolmojit eu inca incoerenta.
Mai trecu o clipa de tacere, in care eu inca imi tineam ochii in pamant. Ma simteam atat de nesigura, osciland intre doua variante pe care nu voiam sa le accept.
- Presupun ca acum te vei duce la Kakashi cu noutatile, nu? intreba Sasuke sarcastic, facandu-ma sa tresar.
Mi-am intors ochii din nou spre el, dar nu ma puteam concentra. In minte imi navaleau imagini din “micul” accident avut, si asta cu siguranta nu era ceva care sa ma ajute.
- Um, ce? am murmurat, privind in gol.

- Laptop. Internet. Pedeapsa. Kakashi, raspunse Sasuke telegrafic ridicand o spranceana.
- Ah, am mormait eu. Nu stiu.
- Nu stii? Vocea lui emana uimire.
- Nu, am dat eu din umeri sincera. Atunci aveam chef, dar acum nu mai am.

Din perspectiva lui Sasuke

M-am holbat la ea, plin de uimire. Cred ca am gasit noua definitie la spontaneitate… si sinceritate.
- Ce?
- Trebuie sa ma repet? raspunse Haruno sarcastica. Daca ai probleme cu procesarea, te rog, cabinetul lui Kakashi e dupa colt…
- Nu incepe acum, mi-am dat eu ochii peste cap. Cateodata chestia asta devine mult prea caraghioasa. Acum, sa revenim la intrebarea mea: Ce?
- Iar eu am sa revin la raspunsul meu: trebuie sa ma repet? mormai Haruno.

Simteam furia crescand in mine. Voiam si eu sa am o discutie normala cu ea, dar se pare ca este imposibil sa iei cu binisorul o capra ca Haruno. Cum de am putut sa ma gandesc doar la o asemenea varianta?
- Vream sa am si eu o discutie normala cu tine, mi-am exprimat cu voce tare gandurile, dar se pare ca asta este ceva imposibil.
Mi-am insotit cuvintele cu o privire ucigasa in directia ei, incercand a ignora felul in care arata astazi. Si incidentul de dinainte, care nu ajuta prea mult.
Blestemati hormoni de adolescent.

- Bine, bine, facu Haruno ridicandu-si teatral bratele in aer. Am sa te santajez cu chestia asta.
- N-as fi ghicit niciodata, am mormait sarcastic. Si santajul presupune…?
- Nu stiu inca, ridica ea din umeri. Am sa vad pe parcurs.

Nu suna deloc bine. Naiba sa ma ia, de ce am lasat-o sa ma vada cu laptopul in brate? De ce am insistat cu intrebarea aceea in legatura cu “noutatile”?
Raspunsul era simplu. Pentru ca sunt un idiot. Asta este raspunsul la toate.
- Te urasc, am mormait vechiul nostru refren, care totusi, nu se uza niciodata. Intotdeauna imi exprima sentimentele extrem de clar, cel putin mie..
- Nu ma mai obosesc sa raspund, spuse Haruno infumurata in timp ce se indrepta spre scari. Acum, daca ma vei scuza, eu, si tu de asemenea suntem inca in pijamale.

Mormaind tot felul de injuraturi la adresa treptelor, poticnelii si a lui Kiba, i-am urmat exemplul urcand pe scari spre camera mea. Nu ma puteam opri sa nu meditez putin la incident, totusi. Si cu siguranta, reactia aceea a fost cauzata de hormoni. Neaparat de hormoni. Eu, rational si constient fiind, nu m-as pierde niciodata in doua oceane de fistic .Mi-am luat hainele din dulap, si m-am grabit la baie inaintea Sakurei. Dupa ce am terminat cu spalatul pe dinti, pieptanatul care era inutil oricum, parul meu tot ca o capita de fan aratand, si cu imbracatul, am iesit fluierand din incaperea mica, care fu preluata imediat de mica, stupida si enervanta de Haruno.

Desi nu aveam un motiv anume, eram foarte furios pe ea. Ca sa nu fiu manios pe mine insumi, aruncam vina in spinarea ei si stiam asta. Dar nu-mi pasa.
Cum de am cazut eu, Sasuke Uchiha, popularul scolii, peste Haruno Sakura, cea mai nasoala tocilara si nu m-am ridicat ca muscat de sarpe? Ce naiba se intamplase?
Imi pierdusem mintile, asta, mi-am raspuns furios la propria intrebare, in timp ce saream din treapta in treapta spre bucatarie ca un copil de doi ani. Oricum, sa o ia naiba pe Haruno in cel mai adanc iad. O urasc.

Oare? sopti un gand ascuns dupa scuza pe care mi-o repetam ca un nebun in cap. Du-te naibii si tu, i-am raspuns deschizand usa bucatariei cu un picior bine plasat. Daca aratase frum… acceptabil,asta nu inseamna ca nu mai e aceeasi enervanta, stupida si tocilara Haruno Sakura.

Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 20:04

M-ai omorat cu descrierea aia profunda cu "planele paralele", zici ca eram la simulare la romana what?lol!
Dar mi-a placut...tot. Ai descris foarte frumos faza cu cazatura si ma bucur ca Sakura nu s-a dus sa-l parasca pe Sasuke, intr-un final happy

Mai mult de atat nu am ce comenta, pentru ca...chiar nu am. Intrebari deocamdata nu-ti mai pun si
ASTEPT NEEEXT! ododod kiss

Have a nice day of december! rainbow :\
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 20:32

Helăăău, KitKat kiss Nu stiu de ce, dar imi amintesti de o prietena, careia ii spun Kat, si sta in Bucuresti :)) Ma rog, si pe ea am cunoscut-o tot pe un forum. Asta nu conteaza acum. Sunt aici ca sa comentez acest fic genial <3
Capitol nouuu, "proaspat scos din cuptor" si minunat de delicios. Acum imi dau seama ca am ajuns la pagina 15, iar noi nu am vazut niciun sarut! Se poate asa ceva? Nu, nu, nu! Astept momentul ala inca de cand a inceput proiectul, si nu am vazut nimic pana acum =))
Totusi, ura dintre astia doi incepe sa dispara, sau mi se pare mie?
Il ador pe Kiba, oficial =]]
Eu tot doream un sarut hmm...?! Sper sa vina repedeee.
Asa, capitolul a fost genial, ca de obicei. Imi place ca descrii lejer, nu e nevoie sa te chinui. Actiunea e superba, imi place evolutia ei. Imi plac caracterele personajelor, imi place cum actioneaza.
Atatt! Astept urmatorul capitol. Spor la scris si la idei. Multumesc ca m-ai anuntat, si nu uita sa o faci si data viitoare. kiss

Zbyee
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 20:38

Lume buna si frumoasa :)) Toata lumea doreste acel sarut , insa copilasi , cum sa vina acesta daca ei se urasc in halul ala? :| Am discutat cu ei si nu vor nici macar sa se vada , dapai sa se sarute. Mi se pare ca voi avea de lucrat. hmm...?! Dar , dragii mei , autorul mereu castiga. yeah Sasuke&Sakura : Heei! Eu : Shhh, ce naiba?! De cand puteti vorbi singuri? :|
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 20:56

Am venit si eu dap !
Ideea aceea cu Hinata, cipul, si celelalte chestii, a fost cea mai tare rolling on the floor ...cum iti vin toate lucrurile astea tari in minte ?
Imi place extrem de mult capitolul !
Mai ales cand ei doi raman unul peste altul si se uita fiecare in ochii celuilalt happy2 .
Kiba a ajuns cand nu trebuia, sa zicem, dar oricum a facut ceva bun si el de data asta lough .
Totusi ma enerveaza faptul ca nu se lasa waiting ...fac pe increzutii !
Jur ca o sa ma imbat in ziua in care vei pune un capitol plin cu momente SasuSaku rolling on the floor ...si este deja prea tarziu ca sa ma retrag pentru ca am jurat-o !
Intrebariiii.....pai nu ar cam fi ...
Deci este chiar culmea...
Cum pui next-ul, il citesc imediat, si cand termin cad in depresie pentru ca s-a sfarsit down ...sunt 100% patetica ...si nebuna, dupa ficul tau, normal dance2 !
Astept next-ul si multumesc ca m-ai anuntat happy2 !
Spor la scris !
Jelly te pupa kiss !

Sus In jos
milu_hinata
Genin
Genin
milu_hinata

Localizare Localizare : cauta-ma si ma vei gasi unde te astepti mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 75
Puncte : 85
Stare de spirit Stare de spirit : I have killed no men, that, in the first place, didn’t deserve killing

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 21:00

Vaaai, fa-i mai repede sa se iubeasca ca nu mai am rabdare!!! Am vazut eu asa ca tot au ei ganduri, dar vreau sa-i vad si eu impreuna! Foarte fain capitolul, multumesc ca m-ai anuntat si poate ma anunti si data viitoare si ce sa iti spun mai mult decat BRAVO SI NEXT...pup
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 21:19

Draga mea Kitty,

vai da' ce bucuroasă m-ai făcut în legătură cu acest capitol ! Mă bucur că ţi-ai făcut timp şi ai postat atât de repede, având în vedere carul de întrebări la care ai avut de răspuns...

Mulţam mult de anunţ şi, eu nu mă aştept la un sărut din partea celor doi, având în vedere 'ura reciprocă' !
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 21:22

Of , of , tot se mai cearta ? Nu se mai plictisesc si ei ?!
Cu toate ca e destul de amuzant pentru mine lough
Si Sasuke chiar si-i cerut scuze ? Asta si cand i-a cerut pixul sunt momente memorabile
Si faza cu cipul a fost tipica Hinata si nu m-ar mira daca intr-adevar ar face ceva de genul lough
Cred ca Sakura a zic chestia cu santajul doar pentru ca a vazut ca Sasuke inca o uraste
Sasuke , vezi sa nu ajung si eu sa te urasc ! ( Of , pe cine incerca sa pacalesc )
Multumesc de anunt
Te-am pupat kiss
Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 21:24

Ca de obicei nu am ce sa spun altceva decat cuvinte de lauda.
Imi place foarte mult cum ai povestit aceea cazatura si cum Kiba la cum ma asteptam a facut misto pe seama acestui lucru.
Vad deja o mica apropiere intre ei si sincer chiar incep sa iti ador din ce in ce mai mult ficul.
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 22:10

Hei. Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 78717

Am ajuns si eu mai repede, se pare.
Well.. am citit ce postasei inainte cu intrebarile. Nice. Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 301723
Si acest capitol mi-a placut.
Am gasit blogul autoarei si am citit minunatul fic. Care este absolut genial ! ! ! Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 962758
Doamne.
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 962758

Succes,dear. Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 78717
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 Asss10Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Lun 03 Dec 2012, 22:31

Heeeii. rolling on the floor Mno, l-am citit pe tot, pe tot iti spun? Stii ce aiurea e sa stai si sa citesti, si inca sa citesti, si sa nu te mai opresti? Stii? Eii, nu, ca iti zic eu.. E aiurea rau de tot. lough Zau asa, am o boala pe ficul asta, tu si psihologia ta si personajele tale care sunt atat de incapatanate ca nu vor nici in ruptul capului sa isi dea naiba seama odata ca nu se urasc etceterea etcetera.. Si nu imi pasa daca unul din astia doi, incluzandu-l si pe idiotul de Kiba incepe sa imi zica vreo doua, ca le zic eu la patrat.

Ia, ca m-am si enervat acum, zici ca sunt Medusa, cu serpi in cap si gata de atac. rolling on the floor Mai, astia doi, voi aveti de gand si ceva actiune, sau tot stati si frecati muratura pana nu mai aveti ce freca? /:) Adica zau asa, incepeti sa ma enervati cu atitudinea voastra de superiori redusi la bibilica.. Mno, am inceput sa vorbesc cu personajele. :| =)))) KitKat, pentru tine nu mai e nevoie sa adaug nimic, doar ca imi place extrem de mult ficul. Umorul tau e innebunitor. in love Spor la scris. Te pup. :*
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 06:59

doamne la faza cu cipul am murit de ras rolling on the floor
Dar incet incet sa infiripa ceva ceea ce e foarte frumos in love
si deabia asteapt pe final sa ii vad pe astia 2 cum se pupa si isii spun ca se iubesc waiting
(P.s. asa fac si eu cu cel mai destept baiaat de la noi din cls ma rog la dumnezeu sa nu ajungem asa rolling on the floor huh? can\'t see !!! )
bafta si spor la scris kiss pune-ti genialitatea asta imensa la treaba si adu-ne capitolul urmator puppy eyes
kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 17:36

Upsyyy!! Scuze ca am venit prea tarziu!!!
TREABA! Super capitol ... au fost fooooaaarrrtttee multe faze haioase!!!
Sasuke & Sakura se indragostesc .... mmmhhhmm!
Ms ca m-ai anuntat! Spor la scris!!

Kiss * Hug
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 18:34

wow! prea tare capitolul si scuze ca vin asa de tarziu, dra am avut si de invatat mult si de reparat calculatorul...
deci sa trecem la treburi serioase: sasuke si sakura incep sa se placa... abia astept sa vad totul :>happy mersi de anunt si te-am pupat dulceee kiss
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19Mier 05 Dec 2012, 01:07

Oh, te rog! Astia chiar nu se pot plictisi? E asa de stresant sa se tot jigneasca, chiar daca este direct sau nu. Dar vocea din capul lui Sasuke chiar mi-a placut. Macar asa este o schimbare. Si la sfarsit unde vroia sa zica ca e frumoasa tot e bine. Asa s mai schimba si lucrurile pe aici. Saracul Kiba, cred ca erau n stare sa sara peste el doar sa taca. :))
Ms de anunt si succes la scris si la scoala!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 9 I_icon19

Sus In jos

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-