Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Lacrimi însângerate - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Lacrimi însângerate - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Lacrimi însângerate

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

Lacrimi însângerate - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 11:42

Helllau, sweetheart a hug

Prima reactie pe care am avut-o in momentul cand am deschis mesajul privat si am vazut ora, a fost ca esti mai n*buna decat pari, apoi cand am tras cu ochiul sa vad lungimea capitolului, Jesus, n*buna e putina spus. Categoric! Acesta a fost primul capitol in care Sakura s-a refugiat in alcool si PRIMUL CAPITOL IN CARE A AVUT CONTACT FIZIC CU SASUKE. Frumos. Mi-a placut modul in care i-ai apropiat, mi s-a parut atat de real. Pfff, si momentul ala micut in care se tineau de mana; nu mai zic de socul pe care l-a avut cand l-a vazut la bustul gol, sau cand i-a privit ochii aia negri si mari, si ranjetul ala prostesc de pe fata lui perfecta. Nu imi inchipuiam un alt sfarsit al acestui capitol.
Pe langa faptul ca mi s-a parut un capitol tandru, dialogul dintre ei a fost un plus. M-au amuzat teribil replicile pline de ironie si se*ualitate. Hehehe, eu una ma intreb cum va continua totul. Nu vreeeau ca in capitolul urmator sa il vada pe Sasuke in patul ei si sa nu-si aminteasca ce au facut impreuna, sau sa ii spuna ca a fost beata si ca l-a vazut pe sotul ei mort in el. Nope, m-as intrista grav.
Hai, te pup kiss 
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 16:40

Hei.

Ma bucur ca ai adus in sfarsit capitolul. Pe care, apropo, il ador. Momentele dintre ei au fost atat de.. perfecte, ai descris atat de bine totul, atat de natural. Asta mi-a placut. Sper ca aceasta "magie" creata sa nu se strice, gen Sakura sa zica ceva de Itachi sau mai stiu eu ce. sad
Cele doua personaje sunt perfecte unul pentru celalalt, sper sa realizeze asta cat mai curand. Parca uitasem ca Sasuke este un elev de-al ei, mai ales dupa un moment ca asta. lough
Ce pot sa mai zic.. a fost superb. Astept capitolul urmator.
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 19:08

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Te urasc atat de tare incat ti-as putea da foc ca sa devii o banana flambata!! Cum ai putut sa descrii atat de bineeeeeee? Cum ai putut sa faci un asa capitol? DOAMNE, DUMNEZEULE! Aproape ca mi-am dat duhul in timp ce citeam scena aia! Nu pot sa cred cat de perfect a fost acest next. O revenire in forta, m-ai surprins foarte, foarte, dar foarte plăcut. Esti o perversa maxima si o scriitoare desavarsita, chiar daca tu esti o toanta si nu crezi asta! Pe mine m-ai dat gata si m-ai facut sa ma indragostesc iremediabil de Sasuke cu felul lui de a fi si cu replicile alea geniale! OMFG! Daca nu aduci next-ul cat mai repede posibil (dupa examene ca sa nu fiu nenorocita) te dau la rate! Doamne Domnicuta Hristosele! Ce capitol, ce fic, ce scriitoare.. Sfanta macaroana! :*
Sus In jos
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Dum 23 Iun 2013, 11:43

Wifeeeee, esti genialaa!! Stii de cand mi-ai promis capitolul asta? Nici eu, a trecut o gramada de timp de atunci. Nu ma asteptam sa postezi inainte de examene, dar am fost placut surprinsa. Imi place atat de muuuultt de Sasuke, mama, chiar e un vagabond. La un moment dat mi-am adus aminte de H, stii tu care:-?, dar a fost chiar frumoos! Oricum, exista vreo sansa ca Sakura sa fi crezut ca se culca cu Itachi? Eu asa cred, adica asa mi-a dat impresia. Nu stiu nici sa mai sper de la ficul asta, pentru ca stiu ca orice as face sau as crede, tu ma vei surprinde intotdeauna. Ceea ce e bine!:)) Oricum, sper ca vei aduce next cat mai repede, desi sunt sigura ca dupa examene:)) Te pup!
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
Raluca :D
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mar 25 Iun 2013, 03:45

Doamne peste ce fic am dat in love ii superb in love ai talent nu gluma
Stii imi place de Sakura ca se cul*a cu un elev de al ei care pe deasupra mai ii si crimial rolling on the floor  ironica faza rolling on the floor Chiar ea tot zice ca il vede pe Itachi in Sasuke dar nu s-a gandit ca Sasuke poate fi baiatul despre care vorbea Mykoto?  Oricum vei lamuri tu aceste aspecte in capitolul urmator. Sper sa poti sa ma anunti si pe mine de next, dar asta doar daca ai timp  heh   Pana atunci...spor la scris in continuare. Te-am kiss
~Sayonara~ a hug

Ultima editare efectuata de catre Raluca :D in Mier 10 Iul 2013, 18:47, editata de 1 ori
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mar 25 Iun 2013, 22:37

OMFG!!!! Mi s-au lipit ochii de exram, nu alta. Am ramas ceva gen ,,WoW!! WTF?!''. Nu-mi vine sa cred ce a facut betia din Sakura. Pun pariu ca face infart cand se trezeste =)))) Oh, deja parca imi imaginez. Totusi parca nu-mi vine inca sa cred ca s-au culcat astia ddoi. Abea astept sa vad ce o sa fie capitolul viitor.
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mier 26 Iun 2013, 11:23

Vai, nici nu știu ce să spun. Cert este că acest capitol a fost extraordinar, să nu mai zic de ultima parte care m-a lăsat cu ochii cât cepele, doritori de citit așa cum era Sakura doritoare de acțiune.  Mi-a plăcut foarte tare dialogul, la replicile printre care se enumera și cea cu armăsarul, citindu-le m-au făcut să zâmbesc involuntar. Se pricepe Sasuke, nu glumă,  toate fetele s-ar intimida în preajma lui, mai ales că era pe jumătate dezbrăcat și afișa un abdomen pe care puteam juca X și 0...
Continuarea mă ține în suspans. Știm că Sasuke e cam necioplit,  mă întreb dacă se va lăuda prin clasă datorită nopții petrecute împreună.
Adu repejor următorul capitol și scuză-mi întârzierea. Baftă!

Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Sex : feminin Varsta : 25
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 16:41

Da stiu, mi-am luat vacanta mult prea repede si am cam uitat de comentarii...gresesc? Tu esti una dintre cele mai dulci nebune pe care o cunosc! Scena dintre ei doi a fost atat de sweetie si hot. Mi-au cazut ochii la final cand a descris ca e beata si in doliu. Multam pentru mesajul de acum doua-trei capitole (nu mai tin minte ca eu nu ma prea uit pe la mp, dar in fine). Tot capitolul a fost atat de intens, de aromat ca si acum imi vine sa pic jos de pe scaun de bucurie-nu ca atunci cand l-am citit am facut-o...-. Te astept cu next, scumpo!
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Lun 01 Iul 2013, 11:48

Buna, buna!
Am ajuns si eu, cu intarziere, pe aici si imi place la nebunie ce vad! Esti o scriitoare fantastica! Tot fic-ul tau este perfect, plin de actiune si pervers! OMG, omg! M-ai dat pe spate cu ultimul capitol postat! Nu pot sa cred cat de bine ai descris toate scenele; si chiar imi place de Sasuke, asa vagabont cum este!:))) Chiar ma intreb cum se vor comporta cei doi in capitolul viitor, mai ales daca Sakura va incepe sa-l placa pe Sasuke si tot asa.... Te rog anunta-ma vand pui nextul! Spor la scris si la idei! Te pwp! :*
Sus In jos
Léa.
Genin
Genin
Léa.

Localizare Localizare : Does not matter.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 242
Puncte : 304
Reputatie Reputatie : 42

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mar 02 Iul 2013, 01:13

Hello! what?lol!

Umm, cum de nu am comentat la acest fic? Hm, din cate imi amitesc am scris un comentariu acum doua zile, DAP, am dat si "TRIMITETI" uh, poate a fost o eroare :(D):Mna, nu asta conteaza :3 Fic-ul este genial, adica iar chiar au facut ... OMFG, Sakura o sa aiba parte de un adevarat soc cand o sa se trezeasca :)) Ah, cine te-a pus sa bei? :3 Oh, cand am citit acea scena erotica dintre cei doi ... credeam ca sa i-au foc. Ard in flacari! :)) Ihihi, eu am ramas fara cuvinte. Ummm, sper sa aduci continuarea cat mai repede posibil :3 Bafta la scris. PACE!
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Joi 04 Iul 2013, 20:12

Ok..cat de ciudat a fost asta?!!!
Eu in locul Sakurei as renunta la misiune!!!
Adica...ob...beata beata...dar pana ala un punct ce naiba?!!nervi! 
Nu pot sa cred...tocmai a facut ceva cu unul din elevii ei...cu care ar mai si trebuii sa dea maine ochii la scoala?!! nervi! 
Clar...o sa fac infaerc de curiozitate daca nu aduci next-ul ala mai repede!!!!
Ficul asta e G-E-N-I-A-L!!! Tu esti geniala!!!
La inceput nu m-a prea atras titlul si nici primele capitole, dar cand ai inceput actiunea adevarata... oh my god !!! atunci chiar am stat lipita de monitor!!!
Dar inca e greu de crezut ca asta s-a intamplat! Ce pot sa spun?! Reusesti sa ne surprinzi de fiecare data!
Nu prea sunt eu o fana a descrierii dar felul cum o folosesti in ultimele capitole ma atrag si mai mult!
Deci...poti fi sigura ca sunt un cititor fidel de acum inainte!!!
Trebuie sa aduci next-ul ala!!! TREBUIE!!!waiting 
Chiar nu mai pot astepta!!! Nu mai am rabdare!!! puppy eyes 
Anunta-ma al next!!! Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!! kiss 
Sus In jos
Ame.
Genin
Genin
Ame.

Sex : feminin Localizare Localizare : Calea Lactee ^-^
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 317
Puncte : 349
Reputatie Reputatie : 34
Hobby-uri Hobby-uri : multeeeee...
Stare de spirit Stare de spirit : Shiawasena :)

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Vin 05 Iul 2013, 13:05

Heii... hi! 
Am ajuns si eu pe la ficul tau, si tot ce pot spune este un mare wow!!
Esti absolul geniala si descrii fantasti,
Dintr-un fic genial si o descriere fantastica, 
rezulta ca tu esti fantastic de geniala... lough 

Tot ce mai pot spune in acest moment este ca astept cu nerabdare next-ul si sper ca nu te super daca te rog sa ma anunti si pe mine puppy eyes puppy eyes 

BaiBai kiss kiss
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 00:58

Capitolul 16

Sakura's point of view

Mă foiam în pat căutând o porţiune rece, în timp ce strângeam cearşaful între picioare. Părul îmi era întins pe faţă, în timp ochii îmi erau întredeschişi, din cauza luminii ce bătea în dormitor. Am simţit ceva mişcându-se pe picior, urmând să îmi cobor mâna spre gleznă, cu gândul de a mă scărpina. Degetele lungi ale unei mâini s-au împletit cu ale mele, iar atunci mi-am deschis în totalitate ochii, alarmată. Mi-am tras mâna, împingându-mă cât mai în spate. Doi ochi negri i-au pironit de îndată pe ai mei. Sasuke. Cu o mână mi-a ridicat uşor piciorul, glezna mea aflându-se în dreptul buzelor sale; a sărutat-o uşor, continuând cu săruturile de-a lungul piciorului, până a ajuns aproape de coapsă. Şi-a ridicat privirea, apropiindu-se de mine, în timp ce mâna sa reuşise să se strecoare pe sub cearşaf, mângâindu-mă aproape de zona intimă. Nu reacţionasem, căci privirea mea în totalitate concentrată asupra feţei lui; avea acel dar de a te face să te pierzi şi să fii atentă doar la ceea ce voia el. M-a sărutat scurt, încet, sugându-mi buza superioara.
        A zâmbit, probabil mândru de faptul că a reuşit să mă facă să tac din gură, şi s-a ridicat îndreptându-se spre uşă. Şi-a pus mâna pe toc, dând să iasă, însă s-a întors din nou spre mine spunându-mi:

-Acum ştiu că eşti o profesionistă.

Nu eram deranjată de ceea ce a spus, chiar deloc, poate pentru că încercam să îmi amintesc motivul pentru care m-am culcat cu el aseară. Când am realizat ce prostie făcusem, revenisem cu picioarele pe pămân şi îi spusesem dintr-o suflare:

-Nu mai vreau să afle nimeni de acest incident...
        -... plăcut? M-a întrebat. Totul are un preţ, iubito.

Am pufnit indignată. “Iubito”? Nu eram nici pe departe iubita lui şi nici n-aveam de gând să fiu, dar apelativul m-a scârbit de tot, făcându-mă să uit până şi clipele de aseară care au fost atât de plăcute, de pătrunzătoare.

-Ce vrei? L-am întrebat după ce am pufnit indignată.
        -Încă o partidă, când o să am eu chef.
        -Cine te crezi?
        -Tipul care te-a făcut să gemi aseară, cel care ţi-a oferit un moment al naibii de plăcut. Nu nega, ştii că aşa e.
        -Doar pentru că m-am culcat aseară cu tine...
        -Ai făcut ce?!

Am privit spre uşă, locul de unde s-a auzit a doua voce. Un trup subţire şi-a făcut apariţia din spatele lui Sasuke.  Un chip plâns, o mimică dispreţuitoare şi nişte ochi furioşi au străpuns întunericul holului. Vocea, tonul imperativ, dezagreabil m-au făcut să îmi dau seama că Hinata nu rămăsese acasă, ci se hotărâse să îmi facă o vizită total neaşteptată. O priveam  atent, observând hainele negre pe care le purta, observând faptul că nu era machiata şi, pe deasupra, era şi ciufulită.
        Sasuke s-a retras după ce mi-a rângit învingător. Atunci chiar îmi dorisem să îl trântesc în pat, să îi rup tricoul pe care îl purta şi să repet experienţa de azi noapte. Zâmbet idiot, băiat idiot şi al naibii de seducător. Mi-am dat ochii peste cap, amintinu-mi faptul că Hinata era la mine în dormitor, foarte supărată după comportamentul ei.

-Ce s-a întâmplat? Am întrebat-o vlăguită, aşteptând un răspuns banal.
        -Cât de scârbă poţi fi?
        -Pardon?
        -Ino a murit şi tu, în aceeaşi zi, ţi-ai tras-o cu Sasuke. Ce fel de fiinţă eşti tu?

Am îngheţat la auzul cuvintelor sale şi mi-am plecat capul. Avea dreptate, eram o javră în adevăratul sens al cuvântului, o persoană oribilă ce nu merita nici măcar câteva explicaţii, însă Hinata mi le-a oferit. Printre reproşuri, cuvinte veninoase, lacrimi îndoliate, însă a făcut-o. Obişnuiam să o dau în bară mereu, să uit de aniversări, de alte zile importante, de întâlniri, misiuni, sarcini şi aşa mai departe, însă admiteam că de data asta o făcusem lată.
        O priveam tristă, dezamăgită de mine, voiam să înţeleagă faptul că regretam ceea ce făcusem, însă eram conştientă de faptul că scuzele mele n-ar putea şterge păcatele pe care le-am făcut în seara precedentă. În ciuda acestui fapt, nu regretam nimic, nu voiam să regret, nu voiam să accept faptul că eu aş putea regreta orice faptă făcută. În schimb, dacă aş fi putut să schimb ceva, nu aş mai fi repetat gestul. Nu aveam această posibilitate, deci nici nu avea rost să mă întreb “Ce ar fi fost dacă?”.

-Uite, ştiu că am încălcat un jurământ, mai întâi de toate, că te-am dezamăgit şi nu numai pe tine, ci şi pe mine, ştiu că am pătat şi ziua asta care ar fi trebuit să fie dedicată lui Ino, însă…
        -Opreşte-te, oricum nu mai ştii cum să continui. Înmormântarea e la ora şase după-amiaza, vino, măcar atât.

Mă oprise la timp. Nu ştiam ce să îi spun să îi demonstrez că sunt conştientă de faptul că ruinasem tot, sau nu voiam, dar ştiam sigur că aveam să asist la ultimul drum al blondei ce îmi fusese apropiată atâţia ani. Voiam să îi spun că am să fiu prezentă, însă cum am deschis gura, am şi închis-o la loc. Hinata părăsise camera, moment în care realizasem şi eu că eram în sufragerie, nu în dormitor.
        Mi-am  înfăşurat cearşaful în jurul trupului şi m-am dus în camera de zi. Pe măsuţa de sticlă se afla poza cu mine, Ino şi Hinata de acum câţiva ani, înainte de prima noastră misiune. Şi Ino luase parte la câteva, dar a decis că depozitul cu arme avea să fie locul ei de muncă etern. La acest gând am tresărit, amintindu-mi faptul că dacă blonda nu mai exista, trebuia să mă descurc singură în orice misiune de acum în colo, mai ales acum că Hinata probabil avea să nu mai discute cu mine mult timp de azi înainte.
        Resemnată am luat fotografia, mângâind chipul blondei, acesta fiind modul meu de a încerca să mă conving că încă o pot simţi, mai mult sau mai puţin în persoană. Zâmbetul cald, ochii albaştri şi privirea blândă o făceau să pară o adolescentă netrecută prin viaţă. Până şi pozele înşelau.

Am oftat, am strâns poza şi m-am dus la baie, urmând să dau drumul apei pentru a umple cada. Rece, nu călduţă, nu fierbinte. Am lăsat cearşaful să îmi dezgolească trupul, am luat imaginea cu prietenele mele şi mi-am afundat corpul în apa rece ca gheaţa. Am tresărit, am scâncit şi mi-am strâns ochii, sperând ca răceala să se ducă. Obişnuiam să fac duşuri reci, dar nu băi lungi şi nu atât de devreme.
        Priveam poza , trecându-mi degetele ude pe suprafaţa ei. Obrajii îmi ardeau în unele zone, acela fiind momentul în care începusem să realizez cu adevărat că un alt înger s-a ridicat la cer. Un înger blond cu ochi albaştri.
        Am luat lama de ras de pe marginea vanei şi am început să tai poza, eliminând-o pe Ino. Partea cu mine şi Hinata o aruncasem undeva pe gresia băii, iar pe cea cu Ino mă ridicasem şi o aşezasem pe etajeră. M-am întins dupa un prosop, înfăşurându-l mai apoi în jurul meu, făcând un nod pentru a nu cădea. Mi-am privit reflexia în oglindă, dând de un chip palid, nişte ochi verzi, goi şi o privire confuză. Îmi încleştasem maxilarul şi strângeam marginea chiuvetei, forţându-mă astfel să nu sparg oglinda. Detestam persoana din ea, mă detestam pe mine, pentru că eram o t*rfă de cea mai joasă speţă.

Am luat jumătatea de poză cu Ino, apoi am ieşit din baie. Am băgat imaginea în portofelul pe care l-am băgat, mai apoi, în geantă. M-am dus la dulap, alegându-mi o cămaşă albă, pantaloni negri, mulaţi şi o pereche de balerini de aceeaşi culoare cu pantalonii. M-am îmbrăcat, mi-am pus geanta pe braţ, am luat cheile şi am plecat din apartament spre colegiu.
        În timp ce conduceam începuse ploaia şi mă gândeam la ceea ce ar fi trebuit să fac aseară. Îmi păsa, presupun, din moment ce toată atenţia mea se concentra asupra acelei nopţi. Frânturi, atât. Nu puteam să îmi reamintesc toată acea noapte, tot ce s-a petrecut atunci.         Renunţasem la filozofat imediat ce ajunsesem în dreptul liceului.  Îl căutam pe Sasuke cu privirea, însă nu era de găsit. Probabil nu avea de gând să îşi facă simţită prezenţa azi, fapt ce mă încânta.
        Prima oprire a fost cancelaria, unde mă aşteptam să o găsesc pe Hinata, lucru ce s-a întâmplat. Răsfoia catalogul în timp ce sorbea din când în când din cafea. Era singură.Mi-am aşezat geanta pe scaunul din stânga ei.

-Bună, am reuşit să spun tremurând.

Nu mi-a răspuns, nu că m-aş fi aşteptat să o facă, oricum. În schimb, şi-a luat cafeaua, catalogul şi a părăsit cancelaria, lăsându-mă singură. “Câtă maturitate, Hinata.” am mormăit în timp ce căutam catalogul clasei lui Sasuke şi a lui Naruto. Mă întreb dacă şi blondul şi-a vrăjit vreo profesoară până acum, ca să o aducă în pragul de a şi-o pune cu el.
        Am luat catalogul şi am părăsit cancelaria, îndreptându-mă spre scara profesorilor. Când am ajuns la etaj am realizat că se sunase de mult, căci niciun elev nu mai era pe hol la ora aceea. Îmi târşâiam picioarele în încercarea disperată de a nu ajunge în clasă foarte repede. N-aveam chef de nimic, nu eram în stare să dau nicio replică bună şi cu siguranţă băieţii ar profita de această ocazie pentru a îmi pune capac; asta dacă erau prezenţi, desigur.

Atunci când am trecut pe lângă baia băieţilor, am fost prinsă de mână şi trasă în interiorul ei. Uşa s-a închis, iar în următorul moment eram lipită de ea, strivită de către un abdomen bine lucrat. Sasuke.

-Ce vrei? L-am întrebat tăios, aşteptând o explicaţie, care a venit în cele din urmă.
        -Ai uitat ce am stabilit de dimineaţă? O partidă şi nimeni nu află nimic.
        -Ce s-a întâmplat aseară? I-am spus ignorând ceea ce zisese mai devreme. Nu-mi aduc aminte totul, am continuat.
        -Te-ai simţit bine sub atingerile mele, sub mine, peste mine. Ce mai contează?
        -Spune-mi! i-am replicat tăios.
        -Te-am atins aşa cum nimeni nu a făcut-o, te-am sărutat şi mângâiat aşa cum ai vrut, cum sperai şi aşa cum mă aşteptam, m-ai vrut şi după primul act şi după al doilea.
        -Nu cred, i-am spus din nou, şocată de faptul că eu am intenţionat să îl am de mai multe ori în aceeaşi seară.
        -Îţi voi demonstra, a spus atât de încet încât am crezut că mi s-a părut.

Şi-a lipit buzele de ale mele, sugându-mi-o pe cea superioară, exact ca în urmă cu câteva ore. Profitase de momentul în care am respirat, astfel încât sărutul urcase la un alt nivel.  Îmi masa limba cu a lui, făcând mişcări circulare, trecând la supt. Îşi trecea limba peste a mea rapid, repetând gestul de câteva ori. Se împingea mai mult în mine, obligându-mă să respir şi lăsându-i lui cale liberă spre a mă săruta. O mână şi-o aşezase pe gât, mângâindu-l uşor, trasând linii fine cu buricele degetelor, pe când cealaltă se afla pe cureaua blugilor, desfăcând-o. Mâna de pe gât şi-o mutase în par, trăgând de câteva şuviţe, forţându-mă să las capul pe spate pentru a adânci sărutul. Continua să îmi mângâie limba, să o atragă la el în gură pentru a putea să o sugă mai bine. Refuzasem să îl las singur, căci îmi stârnise apetitul şi nu aveam de gând să stau degeaba, chiar dacă asta însemna să mai păcătuiesc o dată.
        Mi-am aşezat mâinile pe umerii lui, strângându-i şi l-am sărutat. Începusem sa particip şi eu, iar limbile noastre concurau, a mea ajungând în gura sa. Între timp îmi coboram mâinile pe braţele sale, ajungând la tivul tricoului. I l-am scos cu uşurinţă, moment în care şi-a dezlipit gura de a mea, lăsându-mă să respir pentru câteva secunde. Şi-a pus mâinile pe fundul meu, ridicându-mă mai sus şi apoi mi-a încolăcit picioarele în jurul taliei sale, astfel încât să îmi poată manevra corpul cu uşurinţă. A închis uşa băii cu cheia, iar apoi s-a deplasat cu mine până la chiuvete, urmând să mă aşeze cu grijă pe masca ce le lega, între timp eu dându-mi balerinii jos. Îmi sărutase gâtul, făcând cerculeţe cu limba, iar mai apoi mi-a sărutat scobitura gâtului, expirând în ea, dându-mi fiori pe şira spinării. Pe măsură ce îmi desfăcea nasturii cămăşii, suprafaţa corpului meu străbătută de limba sa creştea. Îmi înlăturase bluza, aruncând-o pe jos, în timp ce mâinile şi le plimba pe gâtul meu. Mă săruta des, scurt, uneori lăsând doar senzaţia că ar vrea să facă, căci doar îmi atingea buzele şi se şi retrăgea.

Îmi plimbam şi eu mâinile pe pieptul său, coborându-le spre  blugii pe care i i-am înlăturat. Palmele sale masive au coborât de la gât pe umeri, iar mai apoi pe braţe, mâinile sale întâlnindu-se cu ale mele. Voiam să mi le retrag, însă ale sale apăsau cu putere pe ale mele, mai ales atunci când mă aflam în zona organului său.
        Zâmbise şmecher atunci când mă văzuse intimidată şi îmi spuse:

-Mare, aşa-i?

Am înghiţit în sec, ştiind la ce se referă şi oricât de mult mi-aş fi dorit să îi evit privirea, aceasta tot asupra ochilor săi era aţintită. Încă zâmbea provocator, acel zâmbet ce m-a provocat să îmi muşc buza. Văzându-mi gestul, m-a sărutat din nou, ştergând cu limba  firişorul de sânge ce mi se prelinsese pe lângă buză. Între timp, o mână s-a încolăcit în jurul taliei mele, ridicându-mă puţin, pentru a-mi putea scoate pantalonii cu cealaltă. Îi aruncase şi pe aceia într-un colţ al băii. Mâna ce se afla pe talie urcase până la închizătoarea sutienului, desfăcând-o, lăsându-mi sânii la vedere. Firorii m-au trecut atunci când începuse să-i mângâie, dar mai ales când coborâse cu atingerile în zona chiloţilor, trăgând de ei, rupându-i într-un final.

*

-Eşti un idiot şi jumătate, îi repetam în timp ce ţopăiam într-un picior ca să pot încălţa şi celălalt pantof.
        -Un idiot bun la pat, a spus în timp ce-şi aranja părul.
        -Vezi vreun pat pe aici?

M-a privit tăios, eu zâmbindu-i triumfător. N-a spus nimic, surprinzător, nu că ar fi avut vreo replică pe măsură, oricum. Mi-am luat catalogul ce zăcea pe jos încă de când intrasem în baie, am deschis uşa, am examinat holul, iar atunci când am fost sigură că nu circulă nimeni, am ieşit din baie.

-Data viitoare la mine, l-am auzit spunând.
        -Data viitoare o să fie la tine, dar nu cu mine.

Am plecat lăsându-l acolo, cu ochii în soare. Am coborât în cancelarie, am lăsat catalogul pe masă, mi-am luat geanta şi am plecat în parcarea colegiului. M-am urcat în maşină, aruncând o privire spre clasa lui Sasuke, să văd dacă era acolo. L-am văzut stând la fereastră, privind spre parcare. Chiar dacă nu băteam până acolo, puteam jura că are un zâmbet cretin întipărit pe chip, un zâmbet ce mă făcea mereu să îmi ies din fire. Am pornit maşina şi imediat ce am ieşit din parcare, am accelerat. Era în jur de ora două, iar la şase trebuia să fiu la cimitirul din centru, locul unde cei mai mulţi agenţi au fost înmormântaţi. Un loc la fel de macabru ca şi modul în care au fost ucişi.

Când am ajuns acasă, mi-am schimbat hainele şifonate complet cu o pereche de pantaloni sport, conici şi negri, un maiou tot negru şi un hanorac larg, de aceeaşi culoare cu restul ţinutei.
        Era în jur de ora trei, iar până la şase fără un sfert, am stat pe balcon meditând asupra momentelor frumoase petrecute între mine, Ino şi Hinata. Au fost destule, unele frumoase, altele mai puţin frumoase, altele oribile de-a dreptul. Ceea ce ştiam în mod sigur era că mi s-a dovedit iar că apreciez o persoană mereu după ce o pierd. Am simţit telefonul vibrând în buzunar. Un mesaj, Hinata. “Poţi veni cu jumătate de oră înainte? Am nevoie de puţin ajutor.”. I-am răspuns afirmativ printr-un alt mesaj, iar când am privit ceasul, acesta indica ora cinci. Am luat cheile şi am părăsit apartamentul, cu imaginea prietenei mele în minte.

Când am ajuns în dreptul cimitirului, mi-am parcat maşina, iar înainte de a coborî mi-am strâns părul într-un coc şi mi-am pus gluga hanoracului în cap. Nu voiam să îşi dea seama că ceva mă macină, că ceva se întâmplă. S-ar fi prins că m-am culcat iar cu Sasuke.
Am ajuns în locul indicat de Hinata şi am văzut-o aşezând diferite lucruri în sicriu. M-am apropiat, iar imaginea morbidă m-a afectat mai mult decât mă aşteptam. Îmbrăcat într-o rochie albă, de mireasă, trupul prietenei mele zăcea între patru scânduri, inert. Păru-i bogat era lipsit de strălucire şi volum, dar plin de trandafiri roşii, în contrast cu rochia.
        Începusem să tremur, să debitez, să cred că totul era un coşmar, deşi eram ferm convinsă că realitatea nu-mi juca feste. Suspinele Hinatei erau singurele ce străpungeau liniştea din cimitir. Gândurile îi tremurau pe buze, dorea să spună atât de multe, dar era convinsă că eu nu aş fi ascultat-o.

M-am aşezat pe vine, punându-i o mână pe umăr, arătându-i compasiune. Cunoşteam legătura puternică dintre ea şi Ino, dar nu mă aşteptam să o văd atât de distrusă încât să mângâine un cadavru în timp ce lacrimile pătau rochia de mireasă. Mâna sa o ţinea strâns pe a mea, mângâind-o cu degetele, parcă încercând să îmi arate că o macină ceva. Am îmbrăţişat-o pe la spate, arătându-i că sunt aici, pentru ea, pentru Ino, iar atunci a izbucnit în plâns, nepăsându-i de orice altceva ce se afla în jurul său.

Începusem să lăcrimez atunci când sicriul a fost închis, iar atunci când acesta a fost coborât în groapă, începusem să plâng de-a binelea. Ştiam că acela a fost ultimul moment în care eu şi prietena mea am fost împreună, ştiam că această groapă de mormânt avea să schimbe totul.
        Mi-am simţit piciorul cuprins de ceva, iar când m-am uitat in jos, am văzut-o pe Kiley, fetiţa Hinatei, tremurând. Se ascundea după mine, acoperindu-şi ochii cu mânuţele, parca nedorindu-şi să vadă sau să înţeleaga ceea ce se întâmpla. M-am coborât la nivelul ei şi am strâns-o în braţe, exact aşa cum făcusem cu mama ei cu o oră în urmă.

Hinata a venit lângă noi, şi deşi mă aşteptam să ne cuprindă în braţe, nu a făcut asta. A smuls-o pe cea mică din braţele mele, trăgând-o după ea spre ieşirea din cimitir.

-Şi mătuşa Sakura? A întrebat sfioasă cea mică.
        -Nu o vom mai vedea vreodată, a sosit şi răspunsul.

Sfârşitul primei părţi

Ultima editare efectuata de catre R∆IN in Joi 11 Iul 2013, 02:08, editata de 2 ori
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Lacrimi însângerate - Pagina 4 Asss10Lacrimi însângerate - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 10:27

Eu. (D)
Ei bine, pot spune ca am avut parte de multe scene fierbinti, cel putin, insa descrise intr-un fel foarte frumos, aproape romantic si pasional. Mi-a placut ca te-ai dus pana-ntr-acolo, in momentul cel mai culminant si ai descris totul in amanunt fara a da insa detalii nepotrivite. Cred totusi ca trebuia sa pui o avertizare inaintea capitolului sau macar sa ne spui sa luam niste ciocolata ceva, caci eu, acum, am mare nevoie de ceva dulce. (D) Capitolul a fost lung si mi-a placut la nebunie cum ai imbinat modurile de expunere, ca sa nu mai spun de replicile celor doi, cireasa de pe tort. A mai fost o scena, cea de la sfarsit, care mi-a trezit interesul. Inteleg ca Hinata nu prea era in toane bune si cu tot ce s-a intamplat in ultima vreme nici n-avea cum sa fie, dar care-i problema ei? Pe bune, pe mine m-a enervat in ultimul hal, mai ales cand si-a luat fata si a plecat de-acolo spunand ca n-o sa mai treaca pe-acolo vreodata. Scorpia. Daaar, gata cu astea, nu cred ca mai are rost sa aberez si asa mai departe, deci iti voi spune ca abia astept urmatorul capitol si reactia Sakurei la toate astea, cat si implicarea lui Sasuke, pe care il vad in plan, putin in umbra. Spor la scris si multe idei. Te pup. :*
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 11:16

Deci, chiar nu ma asteptam ca Sakura sa intretina relatii se****e cu Sasuke in baia baietilor! Mi-a placut foarte mult descrierea acestui capitol, dar mai ales dialogul dintre cei doi! Ce sa mai spun de capitol, in afara de faptul ca a fost frumos, pervers si pasional; ma bucur ca are o lungime foarte buna! Ma intreb daca Sasuke o va mai santaja pe Sakura.
Nu am inteles de ce Hinata este chiar atat de suparata, stiu ca o dispretuieste pe Sakura in momentele astea, dar sa-i mai si spuna si fetei ei ca nu o s-o mai vada vreodata chiar a exagerat! Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare! Kiss!kiss 
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 13:14

What the...?? O.O Deci m-ai surprins total. Nu ma asteptam l-a nimc din tot ce ai insiruit tu in acest cappitol. In special la Hinata care probabil o sa plece sau cine stie ce o sa faca. Ultma fraza m-a lasat in aer si cu mailarul cazut undeva pe sub pat. De Sasuke ce sa mai zic? Ii buna profa, nu? Bine, glumeam. Chiar nu stiu ce sa zic de scenele lor. Pur si simplu am ramas prea uimita ca a acceptat si a doua oara s-o faca si chiar in baia SCOLII?!?! No, eu chiar nu stiu ce sa-ti zzic. Am ramas perplex. doar sa te grabesti cu nextul si sa fie l-a fel de incantator s surprinzator( sa nu uitam de lung). Gen Rain.
Sus In jos
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 13:44

Heii :*:Buna , am trecut si eu pe la fic`ul tau . Tot ce iti pot spune este ca il adoorrrr in lovea hug !
Vreau continuarea neaparat. Faci o treaba extraordinara. Pupiiiii` :*:si multa , multa , multa inspiratie in continuare ;;).
Sus In jos
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 18:45

Hey happy Mersi ca mai anuntat de next kiss
Despre capitol sincer nu am cuvinte...a fost superb..a avut de toate in love Sincer am ramas putin gura casca la faza din baie...adica scoala aia nu are camere de supraveghere lough Oricum a fost foarte tare in love Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost atitudinea Hinatei...adica care ii faza..bine a murit Ino da asa s-a comportat cu Sakura de parca ea ar fi fost vinovata waiting  Si lasand astea la o parte stau sa ma gandesc ce se va intampla in continuare...oare Sasuke o va santaja pe Sakura, atica...totul e posibil lough
Pana data viitoare te-am kiss
~Sayonara~ a hug
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 23:20

Next-ul!! Ce bine!! lough 
Deci...din nou?! Ok...inteleg o data...era beata...dar a doua oara?! huh? 
Daca se mai repeta, deja incep sa cred ca Sakura asta e cam prostuta!
Deci, daca nu aduci next-ul mai repede...cred ca intru prin monitor si iti spun in fiecare zi:
"Adu next-ul mai repede!!" lough 
Si nu glumesc! :| 
Anunta-ma la next!!! Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!! kiss 

Ultima editare efectuata de catre ♥Doar_Eu♥ in Joi 11 Iul 2013, 13:47, editata de 1 ori
Sus In jos
Sasuke.
Genin
Genin
Sasuke.

Sex : masculin Varsta : 28
Localizare Localizare : Cluj-Napoca
acebook acebook : -.-''
Nr. mesaje Nr. mesaje : 231
Puncte : 319
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : In the club \m/
Stare de spirit Stare de spirit : indiferent

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Joi 11 Iul 2013, 10:31

Nu pot să cred că așa se termină prima parte! Ești nebună, dar bună în ceea ce faci și asta contează. Am citit fiecare propoziție cu o plăcere de nedescris și nici măcar n-am bănuit că aici se sfârșește primul sezon/prima parte, you know. Oricum a fost și este mișto! Îmi place ficul ăsta la maxim și dacă nu-l mai continui o să te bântui toată viața. Hehe. Nu m-am așteptat la faza dintre Sakura și Sasuke. Ăștia doi au rezistat într-un pat și... într-o baie, și nimic nu a luat foc/explodat? E o MINUNE. (D) Te aștept și cu continuarea, să știi. Te pup și să mă anunți când o aduci kiss
Sus In jos
Ame.
Genin
Genin
Ame.

Sex : feminin Localizare Localizare : Calea Lactee ^-^
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 317
Puncte : 349
Reputatie Reputatie : 34
Hobby-uri Hobby-uri : multeeeee...
Stare de spirit Stare de spirit : Shiawasena :)

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Joi 11 Iul 2013, 15:04

Hei... hi! 
Mersi mult de mesaj  in love   Ca de obicei nu am ce comenta...
Poate doar ca lucrurile au luat o intorsatura putin neasteptata...
Sincer... Nu credeam ca Hinata poate fi asa rea...
Ce se va face Sakura fara ea?! 
Se pare ca sarmul irezistibil al lui Sasuke si-a facut treaba dap ! 
Astept sa pui REPEDE NEXT-ul, si sper ca ma poti anunta si pe mine puppy eyes 
Spor la scris!

BaiBai kiss kiss
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Vin 12 Iul 2013, 21:59

Helllaaau, sweetheart. a hug
Mama, ce-mi vine sa te pup pe obrajorii aia ai tai albi de vampir batut de soarta, si sa-ti mai fac si o declaratie de dragoste/prietenie/admiratie/recunostinta pentru faptul ca AI ADUS IN SFARSIT NEXTUL DUPA UN MILENIU SI JUMATATE. Jesus, ce-o fi fost in mintea aia a ta, nebuna si plina de idei?! E strigator la cer lough si stii foarte bine ca gumesc prin reactia mea, dar vreau sa iti aduc aminte ca ma bucur ca ai continuat ce incepuse-i in capitolul anterior, respectiv ai adus relatia inexistenta dintre protagonisti la punctul suprem.
Ai avut un capitol superb si lung, desi dupa cum l-ai incheiat si tu, imi mai ardea mie de inca vreo trei-patru mii de cuvinte scrise in continuare. As putea, insa, sa exagerez, si sa-ti marturisesc ca nici alea nu erau suficiente, caci gaseai tu un mod in care sa ma introduci in actiune si sa ma faci dornica sa aflu ce se va mai intampla in viata Sakurei, dupa intorsatura asta. O compatimesc, deoarece e vorba despre Sasuke, si oricine ar fi cedat -mai ales sub efectul alcoolului- in fata lui. Dar sincer vorbind, nu cred ca alcoolul e cauza principala, if you know what i mean. hehehehe lough
Am ras cat de tare am putut la replicile lor, alea de pe hol, cat si cele din dormitor, cand el ii mai cerea o partida de s*x. Replica ei cu "vezi vreun pat prin jur", sau ceva de genul, a fost epica. Desteapta fata, am remarcat. Sunt sceptica in legatura cu aceasta apropiere dintre ei. Eu imi inchipui ca Sasuke ii va mai cere si alte partide, in schimbul tacerii lui, deoarece nu-i asa (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) sa piarda o asemenea ocazie. Eu asa mi-l imaginez, insa asta ramane de vazut. Am impresia ca legatura asta a lor care tocmai s-a format le va da batai de cap, atat ei ei cat si lui, indiferent ca e asa misterios si rece, avand profilul ala de baiat rau de cartier, care nu-si exteriorizeaza sentimentele, si mai ales care isi impune sa nu se implice emotional. Hehehe, va fi amuzant, deja este amuzant, dar anyway. Hinata o va ierta pe Sakura, caci devine penibil motivul ei pentru care a rupt prietenia. Si ea ar fi facut la fel. Si daca, prin absurd, se intampla invers, am impresia ca Sasuke si Sakura se vor imprieteni. Probabil vor fi deacord sa nu se implice emotional, ci doar se vor folosi unul de altul, pana cand, inevitabil, se vor indragosti. Suna draguut si sunt sigura ca vei continua cuun capitol si mai frumos decat acesta. Imi place mult, mult de tot cu scrii acum. Ai evoluat enorm, nici nu se pune problema, si nu plictisesti cititorii... Echilibrezi totul, de la dialog, actiunea, pana la descriere si sentimente. Frumiiii a hug
Hai, te pup.
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Sam 13 Iul 2013, 15:29

Hei.

Ma bucur ca ai adus IN SFARSIT nextul care, apropo, este genial ! Oh, vai cat mi-au placut momentele dintre cei doi!! Mult prea perfect.
Totul a fost perfect, mai putin faptul ca Hinata este gata sa nu mai vorbeasca niciodata cu Sakura pentru atata lucru. Adica, serios.. asta nu e motiv sa rupi o astfel de prietenie, daca Hinata ar fi avut macar vreo legatura cu Sasuke mai ziceam, dar ea nici nu-l cunostea. Si in plus, de ce sa stai sa jelesti ? Normal este ca tu sa-ti continui viata, nu sa te opresti in loc pentru ca cineva drag a murit. Asta este. Treci mai departe. Asta e viata, o nenoro*ita, dar totusi.. asta e viata!
In rest totul a fost AWESOOOOME. Deabia astept urmatorul capitol.
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Sam 20 Iul 2013, 14:10

În sfârşti, se pare că ajung şi eu.
Nici nu ştiu cum să încept, însă îţi spun clar că am devorat capitolul frază cu frază, fiecare dintre ele fiind din ce în ce mai captivante. Mă aşteptam ca experienţa lor să se repete, dar nu în şcoală. Bănuiesc că a fost foarte incitant, plăcerea devenind din ce în ce mai mare datorită adrenalinei şi a faptului că era posibil să fie prinşi. Sunt curioasă cum o să decurgă următoarea lor întânlire, dacă se vor juca din nou.
Minunat capitolul, unul pervers şi mi-a plăcut.
D-abia aştept următorul capitol. Mult succes!
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Sex : feminin Varsta : 25
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 16:58

Multam de anunt. Mintea ta aia putin mai mult sarita de pe fix stocheaza niste informatii, idei cam fierbinti in ultimul timp, gresesc? Capitolul asta fost plin de scene hot, amuzante si demne de ura-cele de la final-. Cred ca baia baietilor va fi de acum locul lui Sasuke preferat. Si Hinata? Cat de scarba poate fi sa o lase pe Sakura cu ochii in soare si sa o ia pe fiica-sa de langa ea si sa-i spuna ca nu o va mai vedea vreodata. A dat dovada de lipsa de maturitate si intelegere tocmai cand incepeam si eu sa o agreez. Sper ca si capitolul urmator sa fie tot atat de... picant. Kisses and hugs.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lacrimi însângerate   Lacrimi însângerate - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Lacrimi însângerate

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-